urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

EmbeddedImage

Ο Κρυών μέσω του Lee Carroll

Μετάφραση: Γ. Ε. Κυρίτσης

Χαίρεται αγαπητοί μου.

Είμαι ο Κρύων της μαγνητικής υπηρεσίας.

Το Πνεύμα γνωρίζει το όνομά σας. Θέλω να σκεφτείτε το εξής. Όταν κάποιοι λέτε: «Δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Φαίνεται να παλεύω όλη την ώρα», θέλω να οραματιστείτε κάτι. Τα πανέμορφα χέρια του Πνεύματος, που αντιπροσωπεύουν τη δημιουργία της ψυχής σας, φτάνουν κάτω για να σας σηκώσουν και να τα καταφέρετε σε αυτή τη ζωή. Ανεξαρτήτως τι συμβαίνει τώρα, είναι μια μετάβαση. Είναι μια μετάβαση πολύ δύσκολη για πολλούς, απογοητευτική για άλλους, και γι' αυτό είμαι εδώ. Ο σκοπός του Κρύων στον πλανήτη, αυτή τη στιγμή, είναι να σας περάσει από αυτή την αλλαγή. Να λάμψει ένα φως σε κάθε έναν που μπορεί ν' ακούει αυτές τις λέξεις, για να γνωρίζετε ότι αγαπιέστε από τον Θεό. Και να σηκωθείτε και ν' αποχωρήσετε από εδώ με μεγαλοπρέπεια, επειδή έτσι σας βλέπει ο Θεός.

Η Νέα Βοήθεια

Βλέπετε να προχωρούν πράγματα στον πλανήτη με τρόπους που δεν αναμένατε. Επίσης αρχίζετε να βλέπετε πράγματα να προχωρούν που θα ευχόσασταν να μην προχωρούσαν με τέτοιους τρόπους. Θέματα πολιτικής, προβλήματα εταιρικά, με την οικονομία, όλα αυτά που σε πολλές χώρες έχουν αρχίσει να αναζωπυρώνονται ξανά. Και λέτε: «Πώς εκείνο ταιριάζει με αυτό;» Αγαπητοί μου, αυτό είναι το σκοτάδι που πρέπει να το δουν όλοι. Έτσι λειτουργεί. Η ανθρωπότητα πρέπει να εξετάσει τον εαυτό της. Και αυτές οι αλλαγές, αυτή η παρέμβαση, εξαναγκάζει τα σκοτεινά πράγματα να βγουν στην επιφάνεια. Ξαφνικά βλέπετε πράγματα στα συστήματά σας που δε σας αρέσουν, ενώ τις περασμένες δεκαετίες απλά τα προσπερνούσατε κι ελπίζατε. Τώρα ξαφνικά είναι μπροστά σας και ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε κάτι γι' αυτά. Αλλάζει το τι θα κάνετε στη συνέχεια, βασισμένο στο τι συμβαίνει τώρα. Αλλάζει εσάς, με το γεγονός ότι αποφασίζετε τι πραγματικά θέλετε που είναι καλό και διάφανο και ευσπλαχνικό.

Να σας πω τι κάνουν τα Κομβικά και Μηδενικά σημεία. Για να εξελιχθεί ταχύτερα σε συνείδηση η ανθρωπότητα, θα χρειαστεί ώθηση από τη Γη. Δε θα συμβεί από μόνο του. Γι’ αυτό τα Κομβικά & Μηδενικά σημεία συνταιριάζουν σε μια κατάσταση έλξης και ώθησης που αλλάζει τα πλέγματα του πλανήτη εκεί που ζείτε, δίνοντας την ευκαιρία στην ανθρωπότητα να εξελιχθεί. Έχετε ελεύθερη βούληση, έχετε την επιλογή να μην κοιτάξετε, να μη νιώσετε τίποτα. Και μία επιλογή είναι ν' αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε τι έχει να σας προσφέρει ο πλανήτης. Θα δώσω μια σύντομη εξήγηση πώς λειτουργούν αυτά. Τα σκέφτεστε σαν μαγνήτες αλλά όχι, διότι δεν είναι απαραιτήτως θετικά και αρνητικά. Υπάρχει μια ασυνήθιστη ισορροπία που είναι δύσκολο να εξηγηθεί και πιο δύσκολο να την κατανοήσετε. Όταν ενεργοποιούνται, τα Μηδενικά σημεία συλλέγουν την αρνητικότητα του πλανήτη από τα πλέγματα που εμπεριέχουν πόλεμο, απογοήτευση, φρίκη, θλίψη. Τα συλλέγουν αυτά στις περιοχές τους και τα ωθούν προς το ταίρι τους, το Κομβικό σημείο. Όμως ο Κόμβος είναι σχεδόν σαν ιερός ήλιος και παίρνει όλη την αρνητικότητα που έχει συλλεχθεί και προωθηθεί προς αυτόν και την κατακαίει. Είναι τόσο ιερό μέρος που καμία αρνητικότητα δεν μπορεί να υπάρξει. 

Αγαπητοί μου, ετοιμαστείτε για αλλαγή. Ορισμένη μπορεί να σας φοβίσει, αλλά μόνο επειδή είδατε παρόμοια πράγματα στο παρελθόν και νομίζετε ότι θα ξαναγίνουν. Μην επιτρέπετε σε ό,τι συνέβη στο παρελθόν να σας λέει τι θα συμβεί στο μέλλον, επειδή μετακινείστε στο χρώμα ενώ τότε είχατε μόνο μαύρο-άσπρο. Κάτι που όλοι θα φοβούνταν και πολλοί λένε ότι συμβαίνει, είναι το πρόβλημα με το οικονομικό σύστημα. Είναι στο Πεδίο και μπορείτε να το νιώσετε. Το οικονομικό σας σύστημα αρχίζει να στρεσάρεται. Και το στρες προέρχεται από την ακαταλληλότητα. Υπάρχει κάτι στο Πεδίο, μια σύγκλιση συνοχής, θα λέγαμε. Εάν αρκετά άτομα σκέφτονται με ορισμένο τρόπο, αυτό θα λάβετε! Οπότε, αν αρκετοί φοβούνται, αυτό θα λάβετε, που φοβάστε. Εάν όμως υπάρχουν μερικοί - και δε χρειάζονται πολλοί - να ρίχνουν φως στο σκοτάδι, εάν μερικοί λένε: «Δεν πρόκειται να συμβεί αυτή τη φορά», άλλοι θα πουν: «Γιατί όχι; Είσαι τρελός. Συνέβη την άλλη φορά, οι καταστάσεις είναι ίδιες». «Ναι αλλά συμβαίνουν πράγματα που δε γνωρίζετε». Τότε σου χαϊδεύουν το κεφάλι, λέγοντας: «Πρέπει να έχεις πάει σε συνάντηση του Κρύων!»

Ενοχλητικά Πράγματα

Θέλω να σας καθοδηγήσω, αν είστε πρόθυμοι, να κάνετε κάποια ιδιαίτερα πράγματα. Ο πλανήτης χρειάζεται βοήθεια, βοήθεια για να δει το φως. Τόσοι πολλοί Άνθρωποι είναι ακόμα σε σκοτεινό δωμάτιο, αγαπητοί μου, και αυτή είναι μια συνειδητή επιλογή. Τόσοι πολλοί είναι κολλημένοι στον παλιό τρόπο, και δεν είναι κάτι που απλά τους συμβαίνει. Είναι μια επιλογή, να μην κοιτάτε κάτι που ίσως κάνετε. Επιλογή να μείνετε σ' ένα σκοτεινό μέρος. Κάποιοι δε θα έρχονταν ποτέ σε μια τέτοια συνάντηση, επειδή φοβούνται ό,τι κάνετε εδώ. Τους φαίνεται περίεργο ή παράξενο. Ορισμένοι το λένε ακόμα και αίρεση. Σπουδαία αίρεση! Χωρίς να υπάρχει εγγραφή μελών και χωρίς να σας ζητάμε να κάνετε τίποτα…

Τι Είναι Αλήθεια;

Είμαστε στους πρόποδες του όρους Ρίλα, ένα μέρος ιερό για πολλούς. Εάν μπορούσατε να πάτε πίσω και ακόμα πιο πίσω, και αν η Ιστορία σάς επέτρεπε να δείτε, θα βρίσκατε ότι ήταν επίσης ιερό για όσους ήρθαν πριν από αυτούς όπως και για τους προηγούμενους. Βρίσκετε λοιπόν μια ιερότητα που είναι αισθητή σε όλα τα Κομβικά σημεία. Τα Κομβικά & Μηδενικά Σημεία έχουν επίσης περιγραφεί σαν χρονοκάψουλες. Οι πληροφορίες σάς έχουν δοθεί αλλά θέλω να σας το δείξω πάλι. Μια χρονοκάψουλα δεν είναι όπως τη φαντάζεστε. Ανοίγει την κατάλληλη στιγμή. Αυτό που προκύπτει στον πλανήτη και συμβαίνει από την πρώτη Χορωδία, είναι ένα αργό άνοιγμα σοφίας, γνώσης και ιερότητας, που τοποθετούνται σε μια σύγκληση του Πεδίου αυτού του πλανήτη, για ν' αυξήσουν τη συνοχή της συνείδησης. Αρχίζετε να εξελίσσεστε, αγαπητοί μου, αν δεν το έχετε ήδη παρατηρήσει. 

Σε λιγότερο από 100 χρόνια υπάρχει το δυναμικό μιας αφυπνιζόμενης ηπείρου, της Αφρικής. Είναι προβληματικές περιοχές, με αρρώστιες και σκοτωμούς, και το δυναμικό είναι το εξής: Μέσα σε 100 χρόνια θα υπάρξει θεραπεία στην περιοχή. Έρχονται εφευρέσεις που θα προσφέρουν ηλεκτρισμό, νερό και θεραπευτική ενέργεια, ώστε να μην υπάρχει πια αρρώστια. Για να εκδιώξει όχι μόνο την αρρώστια αλλά και όσους είναι σκοτεινοί και κάνουν σκοτεινά πράγματα. Μια μέρα θα υπάρξει μια κοινωνία, ένας πολιτισμός με την υψηλότερη τεχνολογία και συνείδηση στον πλανήτη. Γιατί εκεί; Το έχουμε ξαναπεί - διότι δεν έχουν κουλτούρα να ξεμάθουν. Είναι ανέγγιχτη. Όταν καθαρίσει από την αρρώστια και τη σκοτεινή συνείδηση που υπάρχει τώρα εκεί, εκείνοι που θα χτίσουν ένα έθνος θα έχουν αντιλήψεις φρέσκιες, νέες, όμορφες, κομψές και ώριμες. Εσωτεριστικά όμως να σας ρωτήσω το εξής: Πού θα βρουν την κουλτούρα, την εμπειρία, από πού θα χαραχθεί η χρυσή γραμμή και προς τα πού θα πάει; 

Σας δώσαμε εσώτερες πληροφορίες για τα Πλειάδεια Κομβικά και Μηδενικά σημεία. Είναι δυνατόν οι ίδιοι οι Πλειάδειοι, που ήταν εδώ εξ αρχής και γνώριζαν για την επερχόμενη αυτή αλλαγή, να βοήθησαν στην πραγματικότητα με τις προφητείες (επηρεάζοντας τα αρχαία ημερολόγια και τις προφητείες); Πράγματι, είναι αλήθεια αυτό, αλλά φάνηκε στους αυτόχθονες σαν «διαίσθηση από τους προγόνους». Τα κομβικά και μηδενικά σημεία που άφησαν οι Πλειάδειοι, είναι μηχανισμοί ταχείας πορείας που επηρεάζουν τα πλέγματα του πλανήτη.

Η συνείδηση σχετίζεται με τα πλέγματα του πλανήτη, θυμάστε; Όμως δεν εμπλέκεται μόνο το Μαγνητικό Πλέγμα. Περιλαμβάνεται επίσης το Κρυστάλλινο Πλέγμα (η Ανθρώπινη συναισθηματική ενθύμηση) και τα πλέγματα της Γαίας – όλα τους. Όλα αυτά δουλεύονται αυτό τον καιρό, σε συνδυασμό με τη νέα εξελικτική ενέργεια από τον Ήλιο. Τα πλέγματα αυτά τροφοδοτούνται, αν θέλετε να το πείτε έτσι, από τα κομβικά και μηδενικά σημεία. Τι κάνει όλο αυτό; Ποια είναι η ουσία όλου αυτού; Η απάντηση: Αυτές οι συγκλίσεις ενεργειών που μεταβάλλονται και αλλάζουν, όλες επηρεάζουν κατ’ ευθείαν ένα πράγμα – το DNA σας.

kjlm 1

«Το Μέλλον του  DNA» 

Κομβικά και Μηδενικά σημεία – Ενέργειες για το Μέλλον

Ας πάμε τώρα ένα βήμα πιο πέρα. Στα τελευταία δύο χρόνια μιλήσαμε για το άνοιγμα των κομβικών και μηδενικών σημείων, τις χρονοκάψουλες του πλανήτη που περίμεναν τη νέα αυτή ενέργεια. Είπαμε ποιοι τις τοποθέτησαν εκεί και ότι ευθύνεται η ίδια η δημιουργική πηγή. Αναφέραμε ότι ήσαν εκεί πάνω από 100.000 χρόνια, αναμένοντας ν’ ανοιχτούν εάν περνούσατε το ορόσημο, κάτι που μόλις έχετε κάνει. Ανοίγουν αργά-αργά και τις έχουμε προσδιορίσει, έχοντας συνταιριάξει ορισμένα ζεύγη για εσάς. Κομβικά & Μηδενικά σημεία της Γης. Αρχίζουν να ανοίγουν.

Τι κάνουν αυτά; Θα σας πω. Ξεχύνουν πληροφορίες στο μαγνητικό, το Κρυστάλλινο και τα πλέγματα της Γαίας – τα τρία ενεργά διαπροσωπικά πλέγματα του πλανήτη, που διασυνδέονται μεταξύ εσάς και της συνείδησής σας. Εκεί πάνε οι πληροφορίες τους. Δεν είναι ενδιαφέρον; Οι πληροφορίες δεν πάνε απ’ ευθείας στη συνείδησή σας, αλλά στα πλέγματα. Έτσι επιτρέπεται η ελεύθερη βούληση, καθότι δεν τοποθετούνται στο νου σας. Κάτι τέτοιο θ’ ακύρωνε την ελεύθερη βούληση. Αντ’ αυτού τοποθετούνται στο πλέγμα. Με ελεύθερη επιλογή κάθε Άνθρωπος μπορεί να αγνοήσει οτιδήποτε λέω και να φύγει από την αίθουσα. Μπορεί να πει: «Ο άντρας στην καρέκλα είναι απατεώνας. Οι πληροφορίες είναι γελοίες. Είναι μια βλακεία!» Την ίδια στιγμή δίπλα στον αμφισβητία αυτό θα είναι κάποιος που θεραπεύεται θαυμαστά σήμερα. Αυτή είναι η διαφορά. Ελεύθερη επιλογή να δεχτείτε ή να απορρίψετε τα πράγματα γύρω σας, είναι το κλειδί που τιμά την προσωπική σας συνείδηση.

«Η Ενέργεια του Μέλλοντος»

Της Μόνικα Μουρανί

Στο βιβλίο μου Το Φαινόμενο Γαία, συγκεντρώνονται οι πληροφορίες του Κρύων, για όσα αφορούν στη σχέση Γαίας και ανθρωπότητας. Ωστόσο, το βιβλίο γράφτηκε και εκδόθηκε το 2013. Η ανθρωπότητα μόλις πέρασε το δείκτη του τελικού σημείου απόφασης στις 21 Δεκεμβρίου 2012, όταν οι άνθρωποι αποφάσισαν να γίνουν ένας απόφοιτος πλανήτης σε ανάληψη. Αυτό σημαίνει ότι δεν ήσαν έτοιμες να δοθούν οι λεπτομερείς πληροφορίες για τα κομβικά και μηδενικά σημεία, καθώς δεν ήταν έτοιμη η ανθρωπότητα να τις λάβει. Φανταστείτε να εξηγείτε σε κάποιους πριν εκατό χρόνια για το Facebook. Είναι παρόμοια υπόθεση.

Τώρα είμαστε έτοιμοι να λάβουμε πληροφορίες για τα κομβικά και μηδενικά σημεία. Η πρώτη φορά που άρχισε ο Κρύων ν’ αποκαλύπτει πληροφορίες  για τα σημεία αυτά, ήταν το 2012 στην περιοδεία Κουνταλίνι της Ν. Αμερικής. Η περιοδεία αυτή άρχισε στην Αργεντινή, διέσχισε τις Άνδεις προς τη Χιλή, πέρασε βόρεια στη Βολιβία και ολοκληρώθηκε στο Περού. Επισκέφθηκαν πολλά ιερά και πνευματικά μέρη, ορισμένα εκ των οποίων ήσαν κομβικά και μηδενικά σημεία.

Τα κομβικά και μηδενικά σημεία δουλεύουν συνδυαστικά, όχι σαν ενιαία μονάδα· λειτουργούν σαν πολωμένο ζεύγος. Η μηχανική των πολωμένων ζευγών κόμβων και μηδενικών σημείων, είναι μια ενέργεια «έλξης-ώθησης» του Κρυσταλλικού Πλέγματος. Τι σημαίνει αυτό; Σκεφτείτε τους κόμβους σαν ηλεκτρική σκούπα. Οι κόμβοι σιγά-σιγά απομακρύνουν όσα πράγματα δεν είναι αναγκαία πλέον για την ανθρωπότητα – όπως φόβο, πόλεμο και δράμα. Σκεφτείτε τα μηδενικά σημεία σαν θεματοφύλακα της Πλειάδειας ενέργειας, όπου νέες πληροφορίες, ιδέες και εφευρέσεις σιγά-σιγά προωθούνται στην ανθρωπότητα. Έτσι είναι η ενέργεια έλξης και ώθησης των σημείων αυτών.

Τι είναι λοιπόν και ποια η διαφορά μεταξύ ενός κομβικού κι ενός μηδενικού σημείου;

Ο Κρύων έχει δώσει τους εξής ορισμούς:

ΚΟΜΒΙΚΑ σημεία προκύπτουν όταν υπάρχει συγκεκριμένη υπερκάλυψη των τριών πλεγμάτων Ανθρώπινης συνείδησης. Η Γαία (σαν πλέγμα της Γαίας) έχει ένα πεδίο ξεχωριστό από το κρυστάλλινο και όταν το Κρυστάλλινο Πλέγμα συμπίπτει με τη Γαία σε ορισμένα χαρακτηριστικά, υπάρχει μια συσσώρευση ενέργειας που δημιουργεί έναν κόμβο. Υπάρχουν τριών ειδών κόμβοι: portal (πύλη), vortex (δίνη) και vortal (συνδυασμός πύλης-δίνης). Πύλη είναι ένας κόμβος που συμπίπτει και ενισχύει τη Γαία. Δίνη είναι όταν συγκρούονται ενέργειες και η ενέργεια κινείται συνεχώς.

Κάποιοι μπορεί να αισθάνονται καλά για λίγο, όταν βρίσκονται σε δίνη, αλλά είναι δύσκολο να ζουν εκεί. Vortal είναι κόμβος που προκύπτει από μίξη πύλης και δίνης. Ένα χαρακτηριστικό των κόμβων, είναι ότι απορροφούν ενέργεια που δεν χρειάζεται πλέον. Αυτός είναι ο μηχανισμός αναπροσαρμογής του Κρυστάλλινου Πλέγματος και ο λόγος που σε πεδία μαχών δε θα παραμένει πλέον η ενέργεια φόβου, πολέμου και θανάτου.

Κόμβοι είναι σημεία τεράστιας έντασης, συχνά σε μέρη δυσπρόσιτα ή λιγότερο επιθυμητά για ανθρώπινη κατοίκηση. Αλλά οι άνθρωποι προσελκύονται στα μέρη αυτά και οι ιθαγενείς συχνά έκτιζαν ναούς εκεί.

Μερικές γνωστές τοποθεσίες όπου υπάρχουν κόμβοι είναι: όρος Σάστα, Καλιφόρνια, Σεντόνα, Αριζόνα και Μάτσου Πίτσου στο Περού.

ΜΗΔΕΝΙΚΑ σημεία προκύπτουν με συγκεκριμένη υπερκάλυψη των τριών πλεγμάτων Ανθρώπινης συνείδησης. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή στην υπερκάλυψη του Κρυστάλλινου Πλέγματος με της Γαίας, ακυρώνει το ένα την ενέργεια του άλλου και προκύπτει μηδενικό σημείο. Επομένως, μηδενικό είναι ένα μέρος όπου απουσιάζει το Κρυστάλλινο Πλέγμα, οπότε παίρνετε μόνο αγνή ενέργεια της Γαίας. Θα λέγαμε ίσως ότι αφήνει τρύπα στο Κρυστάλλινο Πλέγμα, δημιουργώντας ένα τέλειο μέρος για τους Πλειάδειους να περάσουν ενέργεια και πληροφορίες στο πλέγμα εκείνο. Οι πληροφορίες αυτές θα δημιουργήσουν νέες εφευρέσεις και νέα συνείδηση για τον πλανήτη.

Τα μηδενικά σημεία μπορεί να έχουν θαυμάσια αίσθηση, αλλά είναι εξουθενωτικό να μένει κάποιος εκεί για μεγάλα διαστήματα. Αντιπροσωπεύουν αγνή δημιουργική ενέργεια. Είναι πολύ δύσκολο να ζείτε εκεί και τα μέρη στη Γη όπου υπάρχουν, είναι συνήθως ακατοίκητα γι αυτό το λόγο (και μερικά βρίσκονται στον ωκεανό). Επίσης έχουν περίεργα χαρακτηριστικά μαγνητικού πεδίου, κάτι που δυσκολεύει τη ζωτική δύναμη και ισορροπημένες εγκεφαλικές συνάψεις (οι οποίες απαιτούν την ισορροπία μαγνητικού πεδίου που έχετε συνηθίσει). Το αποτέλεσμα είναι ανισορροπία και σύγχυση (όπως και δυσλειτουργία των συσκευών πλοήγησης).

Γνωστές τοποθεσίες με μηδενικά σημεία είναι: Κοιλάδα Σελήνης (San Pedro de Atacama) στη Χιλή, όρος Κιλιμάντζαρο – Τανζανία (Αφρική) και το Τρίγωνο των Βερμούδων.

Δεν υπάρχει συμμετρία στις γραμμές αυτές και προκύπτουν κάτω από τη Γη ή πάνω σ’ αυτή, οπότε είναι πιο πολύπλοκο απ’ ότι νομίζετε. Όλες αυτές οι γραμμές έχουν δημιουργηθεί από το Κρυστάλλινο Πλέγμα, το οποίο έχει δημιουργηθεί από την Ανθρώπινη συνείδηση. Η Ανθρώπινη συνείδηση έχει αλλάξει δραματικά και αυτό πυροδότησε τη βαθμονόμηση των πάντων: της Γαίας, του Κρυστάλλινου πλέγματος και της Ανθρώπινης φύσης, όπως την γνωρίζουμε. Στη βαθμονόμηση αυτή αναφέρεται το βιβλίο 13 Κρύων του Λη Κάρολ, με τίτλο: The Recalibration of Humanity 2013 and Beyond [Η Βαθμονόμηση της Ανθρωπότητας το 2013 και Πέρα].

Πώς δημιουργήθηκαν τα κομβικά και μηδενικά σημεία;

Ο Κρύων έχει πει πως όταν οι Πλειάδειοι ήρθαν στη Γη, μπήκαν σε κβαντική κατάσταση σε διάφορες περιοχές όλου του πλανήτη. Τα κομβικά και μηδενικά σημεία αντιπροσωπεύουν διάφορα χαρακτηριστικά ενεργειών στον πλανήτη [που τοποθετήθηκαν από τους Πλειάδειους]. Υπάρχουν πολυάριθμα τέτοια σημεία σε όλο τον πλανήτη. Θα τα βρείτε από τα ψηλότερα βουνά, στις πιο άνυδρες ερήμους και σε άλλα ενδιάμεσα μέρη.

Πριν πολύ καιρό οι Πλειάδειοι  επέλεξαν στον πλανήτη 12 ζεύγη ενεργειακών σημείων. Αυτά θα αντιπροσώπευαν τη δυαδικότητα του πλανήτη. Τα 12 αυτά ενεργειακά σημεία βρίσκονται σε 24 γεωγραφικές τοποθεσίες. Συνολικά 24 κομβικά και μηδενικά σημεία, σε κορυφές βουνών και ερήμους, επελέγησαν ν’ αντιπροσωπεύουν τα πιο υποσχόμενα μέρη του πλανήτη. Ο Κρύων έχει αποκαλέσει τα 12 αυτά πολωμένα ενεργειακά ζεύγη, χρονοκάψουλες. Τοποθετήθηκε ενέργεια στα σημεία αυτά, ώστε εάν ποτέ η ανθρωπότητα κατάφερνε μια υψηλότερη συνείδηση, τα μέρη αυτά θα απελευθέρωναν πληροφορίες, τόσο ατομικά για τον Άνθρωπο, όσο και για ολόκληρο τον πλανήτη. Υπάρχει μια ιερή γεωμετρία στην επιλογή αυτών των ζευγών. Ο Κρύων αναφέρει ότι δε φαίνεται ακόμη, αλλά υπάρχει. Στην ιερή γεωμετρία, τα σχήματα, χρώματα, ήχοι και αριθμοί, όλα αποκαλύπτουν την ιερότητα του Θεού. Οι Πλειάδειοι επέλεξαν τα συγκεκριμένα σημεία πολύ πριν ζήσει εκεί κανένας πολιτισμός και καθώς κοιτάμε τις τοποθεσίες, θα ’πρεπε ν’ αναλογιστούμε την σημασία όσων συμβαίνουν σήμερα σε κείνες τις περιοχές.

Και Έτσι Είναι

Κρύων

Ο Κρυών μέσω του Lee Carroll

Μετάφραση: Γ. Ε. Κυρίτσης

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1