urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ο Κρύων μέσω του Lee Carroll

dilosis

Μετάφραση/Επιμέλεια: Γιώργος Κυρίτσης

Αγαπητοί , Είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής υπηρεσίας.

Ας μιλήσουμε για τις θετικές δηλώσεις. Δουλεύουν; Και η απάντηση είναι… πολύ καλά. Πολύ καλά. Όταν λες πράγματα φωναχτά με συνείδηση πρόθεσης, τα ακούς ο ίδιος με τ’ αφτιά σου, τα κύτταρά σου καταλαβαίνουν τι κάνεις - θυμάσαι που είπα ότι το σώμα σου ακούει; Οι θετικές δηλώσεις είναι ο συντομότερος τρόπος ν’ αλλάξεις την πραγματικότητά σου, τη δεδομένη στιγμή.

Δουλεύει αυτό; Ας το δούμε. Πόσοι γνωρίζετε υποχόνδριους που παραπονούνται ανησυχώντας για όσα θα πάθουν; Ξανά και ξανά λένε δυνατά τι θα κολλήσουν, ποια είναι η ανησυχία τους και τι δεν πάει καλά μ’ αυτούς. Και για συγκλονιστική τους φρίκη, τα έπαθαν όλα! Ορίστε μια προφερόμενη δήλωση. Δουλεύει! Οτιδήποτε λες στο σώμα σου, το ακούει και προσπαθεί να συνεργαστεί με αυτό, το καταλαβαίνεις;

Οι θετικές δηλώσεις θα πρέπει να γίνουν από σένα. Μπορείς να τις πάρεις και από βιβλία, πιθανόν να δουλεύουν, αλλά τι λες για κείνες που εσύ φτιάχνεις για σένα; Ας κάνω μερικές υποδείξεις περί θετικών δηλώσεων. Είναι Ανθρώπινη φύση να λες πράγματα με ορισμένο τρόπο... «Επιθυμώ αγάπη στη ζωή μου». «Η επιθυμία μου είναι να συμβούν τα πράγματα τέλεια για μένα». «Επιθυμώ αυτό, επιθυμώ εκείνο». «Επιθυμώ να δουλεύω με το Θεό με τον καλύτερο τρόπο» «Επιθυμώ, επιθυμώ…» Ξέρεις τι θα πιάσει το σώμα; Ότι είσαι κάποιος που επιθυμεί πολλά. Είναι το μόνο που θα πάρει το σώμα.

Είναι κακός σχεδιασμός θετικής δήλωσης για τον μεγαλειώδη Άνθρωπο. Η δήλωση πρέπει να λέει τι έχεις, όχι την επιθυμία σου να το λάβεις, καταλαβαίνεις;

Η θετική δήλωση είναι: Είμαι αγάπη, είμαι υγιής, είμαι αυτό, είμαι εκείνο, το είμαι ορίζει εκείνο που είσαι. Και λέγοντας αυτά καθημερινά και φωναχτά, κινεί μια διαδικασία. Η επανάληψη αγαπητέ μου δεν είναι απλώς ψυχαγωγία του Θεού. Γιατί κάποιοι έτσι το βλέπουν. Τα λες ξανά και ξανά. Ποιος ακούει; Δεν καταλαβαίνουν… το έμφυτο ακούει!

Η γέφυρα που πρέπει να κτίσεις μεταξύ του υλικού σου σώματος και του έμφυτου, πρέπει να κτιστεί κατ’ αυτό τον τρόπο. Άρχισε να μιλάς στα δικά σου κύτταρα και το δικό σου έμφυτο.

«Είμαι αγάπη. Είμαι ιατρικός διαισθητικός που βοηθά τους Ανθρώπους στον πλανήτη. Είμαι ένας που χρησιμοποιεί ο Θεός κάθε μέρα, για να βοηθήσω την ανθρωπότητα. Είμαι… αγάπη. Είμαι καλός, είμαι ευγενικός, είμαι υπομονετικός… αγαπώ τους συγγενείς μου». Είμαι

Το σώμα σου θα τ’ ακούσει αυτό ξανά και ξανά. «Ωραία Κρύων, μου αρέσει! Πόσες φορές πρέπει να το πω και πόσο δυνατά;» Διασκεδάζουμε με την άγνοιά σου. Θα 'πρεπε να ξέρεις μέχρι τώρα. Όταν εσύ συνδιαλέγεσαι με τον εαυτό σου, είσαι ο μόνος που έχει τέτοιες απαντήσεις. Πόσο συχνά θα έπρεπε να τις λες; Ορισμένοι θα πρέπει να τις λέτε καθώς οδηγείτε από μέρος σε μέρος, απλώς για να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ποιοι είστε. Άλλοι, μια φορά τη μέρα. Άλλοι δυο φορές τη μέρα. Ποια είναι τα θέματα; Τι προσπαθείς να κάνεις;

Ενενήντα εννέα τοις εκατό είναι η αρχή της αλλαγής. «Έχω τη νέα συχνότητα και δουλεύω με αυτή». «Όλα εκείνα για τα οποία ανησυχούσα, είναι τώρα υπό έλεγχο». «Είμαι θεραπευτής». Δεν είναι ευσεβής πόθος. Οι θετικές δηλώσεις είναι ισχυρισμός αλήθειας. Ας ορίσω πάλι κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζετε. Η Ανθρώπινη φύση λειτουργεί με τον Ανθρώπινο εγκέφαλο. Όσα συζητάμε τώρα είναι πλήρως γραμμικά για εσάς, έχουν όμως μια πολυδιάστατη άποψη που δεν κατανοείτε στην πραγματικότητα.

Οι λέξεις στον αέρα είναι συχνότητες, οι δηλώσεις πρόθεσης είναι ενέργειες… δεν μπορείτε να τις δείτε ούτε να τις μετρήσετε. Και είναι πανίσχυρες. Η προσευχή λειτουργεί. Ο διαλογισμός λειτουργεί. Είναι κβαντική φυσική. Θα σας εξέπλητταν τα νούμερα των ενεργειών που μπορείτε να δημιουργήσετε, απλώς δηλώνοντας στον αέρα πράγματα προς τον εαυτό σας.

«Κρύων, πρέπει να τις λέω εξωτερικά, να ακούγονται;»Ξέρεις κάτι… είναι καλύτερα έτσι. Έχουν πιο συμπαγή προσέγγιση προς το σύστημά σου, εάν το σύστημά σου τις ακούει τρισδιάστατα στον αέρα, από το στόμα σου. Ναι, μπορείς να τις κάνεις χωρίς να μιλάς, εάν θέλεις, αλλά δεν μπορούν όλοι αγαπητέ μου.

Αυτή τη στιγμή θέλω να δείτε το μεγαλείο του ποιοι είστε. Τα δυναμικά είναι πραγματικότητα. Υπάρχει ασθένεια; Θέλω να σας πω ότι έχετε τέτοιο έλεγχο επί της χημείας σας. Σας ακούει! Θέλει ν’ ακούσει τι έχετε να πείτε. Ποιες είναι οι θετικές δηλώσεις που εσείς θα λέγατε στο σώμα σας; Παράλληλα με το «Είμαι υγιής», γίνετε πιο συγκεκριμένοι... «Δεν πονάω». «Δε θα βιώσω ποτέ ξανά ορισμένα πράγματα – δεν χρειάζεται, δεν υπάρχει λόγος».

Θα δείτε ότι έχετε περισσότερο έλεγχο πάνω στο σώμα σας, απ’ όσο νομίζατε στο παρελθόν – ακόμα και επί θεμάτων που η ιατρική σας λέει ότι δεν μπορείτε να κάνετε. «Το αίμα μου είναι καθαρό». « Το αίμα μου είναι ισορροπημένο…»

IIO 2

Σας λέω ότι εσείς σαν Άνθρωποι στη νέα αυτή ενέργεια, στη νέα αυτή ενέργεια, έχετε περισσότερη δύναμη με τέτοια λόγια, απ’ ότι νομίζετε. Θετικές δηλώσεις…; Ναι. Η ενέργεια που προκαλούν… δεν έχετε δει ποτέ κάτι παρόμοιο. Αυτό θα φέρει η νέα ενέργεια. Ξανά από την αρχή…; Ναι. Αλλά δε θα χρειαστούν πάλι χρόνια πρακτικής – μόνο για λίγο, πηγαίνετε πίσω στα βασικά, σπρώξτε… πάψτε να περιμένετε, είναι ώρα να δράσετε.

Σήκωσε το χέρι και κάνε την εξής δήλωση, εάν θέλεις…

«Είμαι μέρος της δημιουργικής πηγής. Είμαι τόσο γηραιός(ά) όσο γηραιός(ά). Είμαι τόσο νεαρός(α) όσο νεαρός(α). Είμαι αιώνιος(α) και η σοφία μου είναι για πάντα. Μπορώ να συν-δημιουργώ θαύματα αν και είμαι Άνθρωπος, καθότι η ψυχή αφυπνίζεται μέσα μου και η ομορφιά της αυτοκυριαρχίας (mastery) είναι τελικά μέσα στις δυνατότητές μου. Είμαι Θεός».

Δώσαμε ένα μήνυμα πρόσφατα, σε άλλη χώρα, όπου είπαμε στους μεταφυσικούς εργάτες πως αν ασχολείστε με την παλιά ενέργεια και αναμένετε σκοτεινή ενέργεια, αυτή θα έρθει! Επειδή θα την έχετε δημιουργήσει. Αυτή είναι η δύναμη του Νέου Ανθρώπου! Οι προσδοκίες σας θα εκδηλωθούν και θα σας δοθεί αυτό που ζητήσατε. Ποιες είναι οι προσδοκίες σας όταν φύγετε από την αίθουσα; Αναμένετε καλά πράγματα στη ζωή σας; Μπορείτε να χαλαρώσετε, να το νιώσετε αυτό; Μπορείτε να νιώσετε ότι οι λύσεις έρχονται; Όχι την ανησυχία που βρίσκεται εκεί.

Αν φύγετε ανησυχώντας, θα σας πω κάτι… Στην ενέργεια αυτή αγαπητοί μου, γίνεται μια μάχη. Αν φύγετε ανησυχώντας, οτιδήποτε σας ανησυχεί, του δίνετε δύναμη. Και αυτό θα πάρετε. Δεν είναι τόσο καινούριο, είναι απλά πιο έντονο. Ιδιαιτέρως με τη γηραιά ψυχή, επειδή γνωρίζετε καλύτερα! Το έχετε βιώσει αυτό, περισσότερο έμπειροι από οποιαδήποτε ψυχή στον πλανήτη, γνωρίζετε πώς δουλεύει αυτή η ενέργεια, γνωρίζετε πώς δουλεύει ο πλανήτης.

Είναι καιρός να αφήσετε την γηραιά ψυχή - Νέα ψυχή, αυτό θέλετε. Προχωρώντας από ένα παλαιό πρότυπο σε ένα νέο, ποτέ δεν είναι εύκολο. Θέλω να το απελευθερώσετε. Γιατί δεν το κάνετε εδώ και τώρα; Γιατί δεν το κάνουμε μαζί; Γνωρίζω ποιοι είναι εδώ, γνωρίζω τι πρέπει να απελευθερωθεί, αν θέλετε να προχωρήσετε.

Εδώ και τώρα, πείτε στον εαυτό σας: «Αγαπητό Πνεύμα, απελευθερώνω ακατάλληλα πράγματα επειδή η μεγαλοπρέπειά μου είναι τόσο καλή! Είμαι μεγαλοπρεπής ενώπιον του Θεού, γιατί να μην είμαι μεγαλοπρεπής και ενώπιον εμού; Το απελευθερώνω. Το αλλάζω τώρα. Φεύγω διαφορετικός απ' ότι ήρθα. Αυτή είναι η διδασκαλία των γκουρού της εποχής. Δεν είμαι μόνος». Το μήνυμα αυτό δόθηκε σε όλο τον κόσμο, σε όσους "επικοινωνούν" με ακεραιότητα. Αυτό πρέπει να ξέρετε. Είναι πανέμορφοι καιροί. Υπάρχει τόσο πολλή δύναμη εδώ. Και είναι τόσο εύκολο να πέσετε στην αγκαλιά του Θεού!

Πείτε φωναχτά όταν θα είστε μόνοι: «Αγαπητό Πνεύμα, είμαι έτοιμος να κάνω αυτή την αλλαγή για τη ζωή μου και θέλω να μου δείξεις τι ακολουθεί. Δώσε μου διαίσθηση τι να πω, που θα αλλάξει εμένα σε κείνο για το οποίο έχω έρθει».

Και θα δεις ότι αυτοί οι σπόροι της πρόθεσης θα πέσουν σ' ένα πανέμορφο γόνιμο έδαφος. Τα πράγματα στην αλληγορία κυριολεκτικά θα μεγαλώνουν γύρω σου, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτε, εκτός του να τα παρακολουθείς. Πράγματα θ' αρχίσουν να συμβαίνουν στη ζωή σου, επειδή εξέφρασες την πρόθεση να αλλάξεις, να λάβεις την θεραπεία - ξέρω ποιος είναι εδώ - την θεραπεία για την οποία ήρθες.

Oι θετικές δηλώσεις είναι από τα ισχυρότερα πράγματα να ξεκινήσει η γηραιά ψυχή. Προφέρεις λεκτικά πράγματα προς τον εαυτό σου κι εμείς τα ακούμε, και φέρουν τεράστια ενέργεια χαράς, σκοπού, πρόθεσης… Κι ενώ κάθεσαι εκεί, μπροστά ίσως στον καθρέπτη και λες «ΕΙΜΑΙ υγιής», «Γίνομαι νεότερος(η)», «ΕΙΜΑΙ ένα πνευματικό πλάσμα και μέρος του Θεού», «ΕΙΜΑΙ αυτό που ΕΙΜΑΙ», «Έχω σκοπό», «ΕΙΜΑΙ πανέμορφος(η) ενώπιον του Θεού, καθότι αποτελώ μέρος του Σχεδίου του Θεού»… υπάρχει χαρά που αντηχεί μέσω αυτών! Και δεν είναι κάτι γραμμικό!

Κάνεις λεκτικές δηλώσεις στις 3 διαστάσεις και λαμβάνεις πολυδιάστατες λύσεις. Αυτός είναι ο Νέος Άνθρωπος αγαπητέ μου, που αρχίζει και καταλαβαίνει πως η γλώσσα του Πνεύματος είναι η ενέργεια! Ξεκίνα τώρα να το κάνεις γηραιά ψυχή… άντε κάντο…

Μη ρωτάς πόσες φορές πρέπει να λες εκείνο ή το άλλο, ή τι ακολουθεί, ή… Θέλω ν’ αναμένεις ότι είναι εκεί, και τότε… και όταν έρθει θα ξέρεις τι να πεις! Πέρα από ένα “ευχαριστώ”, μπορείς να πεις: «ΟΚ αυτό λειτουργεί, τι άλλο;» Υπάρχει μια νέα ενέργεια εδώ, που υποστηρίζει τους Εργάτες Φωτός και τις γηραιές ψυχές όσο ποτέ άλλοτε! Ποτέ άλλοτε! Και η πρόθεση της συνείδησής σας, είναι σαν βροχή σε γόνιμο έδαφος. Γίνομαι κατανοητός σε όσους θέλετε ακόμη να διανοητικοποιείτε κάθε διαδικασία; Αυτό είναι καινούριο.

Ναι, θα πρέπει να υπάρχει σκέψη, ναι, πρέπει να έχεις σχεδιασμό, όσο το κάνεις συνήθως, αλλά κυριολεκτικά, αυτό που θα κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά στη ζωή σου, είναι η πρόθεση! Και όταν λέμε αγνή πρόθεση εννοούμε ότι την συνειδητοποιείς, την πιστεύεις! Λες πράγματα φωναχτά και ξέρεις πως είναι σωστά και αληθή, και δεν πάνε χαμένα. Φυτεύεις τους σπόρους, αυτό κάνεις. «Κρύων, πώς θα ξέρω τι να πω;» Θα ξέρεις τι να πεις, ω γηραιέ σοφέ, θα ξέρεις! Μην χρησιμοποιείς λέξεις άλλων που έχουν ξαναλεχθεί, μίλα στον Ανώτερο Εαυτό σου με προσωπικές λέξεις, που είναι απλές και έχουν αγάπη, με νόημα, που να είναι εξαίσιες! Να το εννοείς όταν το λες.

Είναι ο καλύτερός σου φίλος· μην το κάνεις περίτεχνο, θρησκευτικό· είναι η καλύτερή σου φίλη, αυτή είναι η ψυχή σου. Είναι ένα άλλο είδος επικοινωνίας, επειδή η ενέργεια βρίσκεται εδώ πανέτοιμη να σε υποστηρίξει. Υπάρχει διαφορετική ισορροπία φωτός και σκότους στον πλανήτη, κι αυτό είναι τόσο ουσιαστικό. Αυτό σημαίνει Εργάτη Φωτός, ότι καθώς κατευθύνεις το φως σου, αυτό θα πάει σε μέρη και θα κάνει πράγματα που δεν έκανε ποτέ πριν! Θα πάει πιο πέρα απ’ όσο είχες σκεφτεί ποτέ πως μπορεί να πάει! Αυτό ισχύει για τον καθένα, για όλους.

Υπάρχει ένα επιταχυνόμενο σύστημα για να έρθετε σ’ επαφή με Το Πεδίο. Μπορεί να κάνατε διαλογισμό, μπορεί να ζητούσατε, μπορεί να προσευχόσασταν, οπότε θέλω να σας δώσω λίγη βοήθεια εδώ. Ξέρετε τι είναι το έμφυτο; Το έμφυτο ονομάζεται “το έξυπνο σώμα” του Ανθρώπου. Σχεδόν σαν μια σωματική ευαισθησία που είναι πέρα από εσάς, μέσα σας, αυτό είναι το μέρος του σώματος που δίνει τη μυική ανταπόκριση (Κινησιολογία). Ξέρατε ότι μπορείτε να θέσετε ερωτήσεις στο σώμα, με ορισμένο τρόπο, και να λάβετε απαντήσεις που η συνείδησή σας δεν γνωρίζει; Αυτό είναι το έξυπνο σώμα.

AAS 1

 

Ας πούμε για λίγο πώς μπορείς να μιλάς στο έμφυτό σου. Θέλω να καταλαβαίνεις και να βλέπεις όσα διδάσκουμε εδώ και τρία χρόνια. Υπάρχουν νέες δυνάμεις επιρροής που δεν ξέρεις ακόμη ότι υπάρχουν. Είναι μέσα στη μορφή του να μιλάς φωναχτά (που να ακούγεται) στο έμφυτό σου. Είσαι εσύ να δίνεις οδηγίες στο σώμα σου, λέγοντάς του αυτά που θέλεις να ακούσει. Είναι μια πανίσχυρη και πολύ νέα βελτίωση, μιας παλιάς αρχής.

Η σημαντικότερη, η πιο δραστική και νεώτερη αρχή επί του παρόντος, είναι οι σωστά δομημένες θετικές δηλώσεις. Μια θετική δήλωση που προφέρεται, είναι μια θετική πολύ δυνατή ενίσχυση του ποιος είσαι. Δεν ζητάς τίποτα με μια καλή θετική δήλωση. Ούτε εύχεσαι τίποτα. Αντ’ αυτού, δηλώνεις καθαρά κάτι που είναι δικό σου, και το έμφυτο είναι το πρώτο που το ακούει και δρα ανάλογα. Καθότι το έμφυτο ακούει όλη την ώρα! Το έλεγχες μέσω μυικής ανταπόκρισης για χρόνια, με Ομοιοπαθητική επίσης για χρόνια! Είναι εκεί με κεραία απλωμένη, έτοιμο να ακούει και δεν υπάρχει πιο σημαντική επιρροή από τη δική σου φωνή και συνείδηση να δηλώνει τι είσαι… φωναχτά!

Πριν πολλά χρόνια, σε παλαιότερη ενέργεια, ρωτήθηκε ο Κρύων: «Είναι απαραίτητο να κάνουμε τις δηλώσεις φωναχτά, ή μπορούμε να τις λέμε από μέσα μας;» Και η απάντηση ήταν, «Λέγετε τις από μέσα σας, δεν έχει διαφορά». Και τώρα στην βελτιωμένη αυτή ενέργεια αλλάζω την ιστορία μου. Στη νέα ενέργεια το Πεδίο έχει αυξηθεί. Είναι πιο διαθέσιμο για να συγχρονιστείτε, να διεμπλακείτε με αυτό, όσο ποτέ πριν! Είναι έτοιμο να τακτοποιήσει τα πράγματα για εσάς, περιστασιακά, βιολογικά και συνειδησιακά. Είναι έτοιμο να σας εκθέσει στον Ανώτερο Εαυτό σας, με τρόπο που μόνο ελπίζατε στο παρελθόν. Και το βασικό εργαλείο είναι εσείς να του μιλάτε και τώρα ο καλύτερος τρόπος είναι μέσω της συνείδησης των ηχηρών θετικών δηλώσεων.

Γι αυτό θα δείτε μια έκρηξη των προτεινόμενων θετικών δηλώσεων σε όλο τον πλανήτη. Υπήρχαν εδώ πάνω από ένα αιώνα, όμως αγαπητοί μου, τώρα είναι που ανθίζουν. Και ο λόγος είναι για να έρθετε σ’ επαφή με αυτό που είναι μέσα στο έξυπνο σώμα σας, το οποίο είναι ήδη συνδεδεμένο με την αγαθοεργία της Φυσικής που ονομάζεται Το Πεδίο.

Κάποιοι θα λένε: «Μακάρι να ήξερα τι είπε ο Κρύων. Μερικές φορές είναι δύσκολο να το κατανοήσεις». Είναι υπέροχο, δεν είναι, που δεν χρειάζεται να ξέρετε; Δεν χρειάζεται να ξέρετε! Σας έδωσα ένα εργαλείο, πρακτικό και τρισδιάστατο, και σας είπα πως λειτουργεί, τις λεπτομέρειες αυτού και τις αιτιολογίες αυτού. Ωστόσο, μόνο εσείς μπορείτε να το επικυρώσετε. Το μόνο που θα σας πω, είναι να προσέχετε τι λέτε! Να δομείτε αυτό που λέτε στο σώμα σας με θετικό τρόπο, που είναι η δήλωση του ποιοι είστε.

Τώρα, προσέξτε… Κάποιοι είστε πολύ γραμμικοί για να κάνετε κάτι τέτοιο. Είσαι άρρωστος και βήχεις και αρχίζεις να δηλώνεις ότι είσαι καλά. Ίσως το δεις αυτό και πεις: «Απλώς είμαι σε άρνηση. Εδώ βήχω και την ίδια ώρα ισχυρίζομαι ότι έχω θεραπευτεί;» Δεν καταλαβαίνεις καθόλου τη Φυσική ενός πολυδιάστατου κύκλου. Αυτό που κάνεις είναι να ενισχύεις έναν κλασματικό χρόνο του μέλλοντος. Δημιουργείς αυτό που δεν είναι ακόμη εδώ (όπως το σκέφτεσαι), αλλά όπως εμείς το βλέπουμε, Το Πεδίο είναι ήδη εκεί και δουλεύει τη λύση. Ήδη υπάρχει.

Μπορείς να δεις το δυναμικό αυτού; Μπορείς να το δηλώσεις, χωρίς το μυαλό σου να προσπαθεί να τακτοποιήσει ανόμοια πράγματα; Ένα άρρωστο άτομο λοιπόν μπορεί να πει φωναχτά: «Έχω θεραπευτεί, είμαι γερός, σ’ ευχαριστώ», και αμέσως μετά να βήχει! Το άτομο που δεν είναι πλούσιο, μπορεί να πει: «Έχω αφθονία στη ζωή μου και δεν χρειάζεται ν’ ανησυχώ μέρα τη μέρα. Έχω όσα χρειάζομαι, επειδή τα αξίζω», και την ίδια στιγμή να έχει μηδενικό τραπεζικό λογαριασμό. Το άτομο που έχει προβλήματα με καταστάσεις ή σχέσεις, μπορεί να διεκδικεί την απόλυτη νίκη. «Έχω γαλήνη. Σ’ ευχαριστώ Πνεύμα που με πέρασες από το απαίσιο αυτό πράγμα». Και όταν σηκωθεί από τη θετική αυτή δήλωση, θα είναι ακόμα στο απαίσιο αυτό πράγμα!

Καταλαβαίνετε τι λέω; Αρχίζετε να δηλώνετε ποιοι είστε, καθότι είναι αυτό που θα είστε. Στον γραμμικό σας χρόνο δεν έχει συμβεί, αλλά για εμάς έχει συμβεί! Ακούστε, καθένας σας που το ακούει αυτό, το ξέρω ότι έχετε κάτι να πείτε στο σώμα σας - το ξέρω. Είναι καιρός να συνδεθείτε με Το Πεδίο.

Αγαπητοί μου, είστε ήδη εξοπλισμένοι. Η σύνδεσή σας με Το Πεδίο αυτό είναι ήδη εκεί. Η Φυσική όντως έχει νοοτροπία, και η νοοτροπία είναι αγαθοσύνη και με απλωμένο το χέρι να λέει: «Έλα να δεις πώς μπορούμε να βοηθήσουμε!» Αυτή είναι η ομορφιά του Δημιουργού και αυτή είναι η ενέργεια σήμερα. Σας ζητάει να συντονιστείτε με κάτι πανέμορφο και μετά να καθίσετε άνετα και να το βλέπετε να λειτουργεί.

NNM 1

Είσαι ένας δημιουργός πραγματικότητας, όμως δεν μπορείς να το κάνεις με τρισδιάστατα πρότυπα. Δεν μπορείς να το κάνεις όπως ανατράφηκες να νομίζεις ότι μπορείς. Δεν μπορείς να το κάνεις με πειθαρχία και τιμωρία και όσα διδάχθηκες ότι είναι οι τρόποι του Θεού. Δε δουλεύει με τέτοιο τρόπο. Σας εκπλήσσει αυτό; Αγαπητοί μου, είναι πιο περίπλοκο απ’ ότι νομίζετε, εντούτοις είναι τόσο απλό. Καθώς αφυπνίζεστε κι ανακαλύπτετε την ευσπλαχνία και την αγάπη προς τον εαυτό σας, μπορείτε τότε να την παράγετε για τους άλλους. Το έχω ξαναπεί. Πρέπει πρώτα ν' αγαπήσετε τον εαυτό σας! Εκεί αρχίζει να παράγεται η τόσο αγνή ευσπλαχνία. Είναι αυτό που είδατε στους διδασκάλους. Γι αυτό τότε οι Άνθρωποι θα ελκύονται προς εσάς. Η ισορροπία και η σοφία φαίνονται. Την ακτινοβολείτε. Έτσι αλλάζετε τον πλανήτη. Είναι ευσπλαχνία και αλλάζει το περιβάλλον γύρω σας.

Θετικές δηλώσεις… κάνε δηλώσεις στον εαυτό σου αν το χρειάζεσαι, επίτρεψε στο σώμα σου να μάθει ποιος είσαι! «Είμαι κυρίαρχος του εαυτού μου», «Είμαι υγιής. Είμαι ρυθμιστής της πραγματικότητας μου, είμαι ρυθμιστής της υγείας μου». «Είμαι ξανά στη νιότη μου… Είμαι, είμαι, είμαι…» Και μετά παρακολούθα το, δες το σώμα σου να το αξιοποιεί, δες το να συμβαίνει! «Έχω αυτοεκτίμηση, είμαι δυνατός, χειρίζομαι με δεξιοτεχνία τη σοφία μου», «Εγώ και το έμφυτό μου είμαστε ενωμένοι». Και το σώμα θ’ ανταποκριθεί, απλώς πες του ποιος είσαι!

Οι θετικές δηλώσεις είναι η συνείδησή σου που μιλάει με τη φωνή σου στην πραγματικότητά σου, και στα κύτταρά σου, λέγοντας αυτά που θέλεις ν' ακούσουν. Και το κάνεις σε πρώτο πρόσωπο: «Είμαι...» Γνωρίζω ποιος είναι εδώ… μήπως θα ’πρεπε να σηκώνεσαι το πρωί και να λες:

«Είμαι θεραπευμένος».

«Κοιμάμαι ήσυχος τη νύχτα».

«Είμαι ευχαριστημένος και γιορτάζω αυτή τη μέρα», μπορείς να το λες αυτό κάθε πρωί;

«Είμαι ευχαριστημένος», εννοώντας πως είσαι ευτυχισμένος με την ύπαρξή σου… και ότι γιορτάζεις αυτή τη μέρα. Δηλώσεις που θα συνθέσεις σε πρώτο πρόσωπο, θετικές… να τις λες στον εαυτό σου φωναχτά.

«Είμαι θεραπευμένος!» , «Είμαι καλοπροαίρετος!» , «Είμαι συμπονετικός!»,

«Είμαι ευτυχισμένος με την ύπαρξή μου!» , «Όλα καλά με την ψυχή μου!»

Είναι κάτι πανίσχυρο… Και ό,τι άλλο κάνεις προς αυτή την κατεύθυνση, θα συλλέγει φως. Θ' αρχίσεις ν' αλλάζεις πιο γρήγορα απ’ ότι στο παρελθόν, να περιμένεις θεραπεία και αλλαγή στη ζωή σου που θα είναι ταχύτερη από ποτέ άλλοτε. Ας είναι η απόδειξη όσων λέω απόψε, το πόσο γρήγορα αυτό θα συμβεί. Και θα ξέρεις πως υπάρχει μια αγαθοεργή ενέργεια που προσκολλάται σε σένα και νοιώθεις τόσο καλά... ο Θεός θα γίνει πιο “μεγάλος” για σένα!

Κάποιοι θα θέλατε ν’ ακυρώσετε τους όρκους, κι εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε σ’ αυτό (αναφέρεται σε πνευματικούς όρκους περασμένης ζωής). Μήπως θέλετε να το κάνετε αργότερα; Μπορείτε να το κάνετε αυτή τη στιγμή. Γιατί δεν το κάνετε ενώπιον αυτής της συνοδείας που σας αγαπάει τόσο πολύ;

Σας το έχουμε ξαναπεί: Δεν χρειάζεται να πείτε κάτι φωναχτά – απλώς πείτε το ήσυχα στον εαυτό σας: «Ναι, αυτό είναι για μένα. Ακυρώνω τους όρκους με τους οποίους ήρθα εδώ – τον όρκο της σωματικής αγνότητας, τον όρκο να είμαι μόνος, τον όρκο να είμαι σαμάνος και ιατρός – υποβιβασμένος στο περιθώριο της κοινότητας, παρεξηγημένος και φοβισμένος. Δεν το θέλω πια αυτό. Θέλω να έχω αφθονία στην ζωή μου. Θέλω στήριξη. Θέλω την αγάπη του Θεού σαν σταθερό μου σύντροφο. Δεν θέλω να ανησυχώ πια. Ακυρώνω τους όρκους εδώ και τώρα από εκείνες τις περασμένες ζωές».

Σε ακούμε, σαμάνε. Σε ακούμε, ιερέα. Είναι ώρα για αλλαγή. Γιατί δεν προχωράς και να δώσεις έναν καινούργιο όρκο: «Ορκίζομαι στο όνομα του Πνεύματος να δονούμαι όσο πιο υψηλά γίνεται – να έρθω πιο κοντά στον Θεό και να βρίσκομαι σ’ εκείνο το μέρος που έχει προσδιοριστεί ως Παράδεισος – την ενέργεια που λαμβάνει χώρα καθώς έρχομαι πιο κοντά στον Ανώτερο Εαυτό μου και ανακαλύπτω την θεϊκότητα μου. Αυτός είναι ο όρκος μου. Στην πορεία, θα με αγαπούν. Στην πορεία, δεν θα είμαι μόνος. Στην πορεία, θα έχω στήριξη». Σε ακούμε, αγαπημένη οικογένεια!

Αυτό είναι το μήνυμα για σήμερα, είναι απλό και εντούτοις ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έχετε κάνει ποτέ. Επειδή γηραιέ έμπειρε, μπορεί να βίωσες χίλιες ζωές με ένα πρότυπο, αλλά αυτό είναι διαφορετικό. Πρέπει να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου. Με θετικές δηλώσεις, με διαβεβαιώσεις, με αγάπη… Βρείτε τον εαυτό σας, να είστε αγαθοεργοί με τον εαυτό σας. Αν υπάρχει πρότυπο της παλιάς ενέργειας και το εντοπίσετε στον εαυτό σας, αναγνωρίστε το γι αυτό που είναι και διώξτε το. Το σώμα σας ακούει, η συνείδησή σας ακούει, επιπλέον, αν δώσετε άδεια στο Πνεύμα να εργαστεί μαζί σας, θα συνεργαστείτε!!! Και έτσι είναι

Δηλώσεις Κρύων του κειμένου όλες μαζί

Είμαι αγάπη, είμαι υγιής, «Είμαι αγάπη. Είμαι ιατρικός διαισθητικός που βοηθά τους Ανθρώπους στον πλανήτη. Είμαι ένας που χρησιμοποιεί ο Θεός κάθε μέρα, για να βοηθήσω την ανθρωπότητα. Είμαι… αγάπη. Είμαι καλός, είμαι ευγενικός, είμαι υπομονετικός… αγαπώ τους συγγενείς μου».

«Έχω τη νέα συχνότητα και δουλεύω με αυτή». «Όλα εκείνα για τα οποία ανησυχούσα, είναι τώρα υπό έλεγχο». «Είμαι θεραπευτής».

«Είμαι υγιής», γίνετε πιο συγκεκριμένοι... «Δεν πονάω». «Δε θα βιώσω ποτέ ξανά ορισμένα πράγματα – δεν χρειάζεται, δεν υπάρχει λόγος».

Θα δείτε ότι έχετε περισσότερο έλεγχο πάνω στο σώμα σας, απ’ όσο νομίζατε στο παρελθόν – ακόμα και επί θεμάτων που η ιατρική σας λέει ότι δεν μπορείτε να κάνετε. «Το αίμα μου είναι καθαρό». « Το αίμα μου είναι ισορροπημένο…»

Σήκωσε το χέρι και κάνε την εξής δήλωση, εάν θέλεις…

«Είμαι μέρος της δημιουργικής πηγής. Είμαι τόσο γηραιός(ά) όσο γηραιός(ά). Είμαι τόσο νεαρός(α) όσο νεαρός(α). Είμαι αιώνιος(α) και η σοφία μου είναι για πάντα. Μπορώ να συν-δημιουργώ θαύματα αν και είμαι Άνθρωπος, καθότι η ψυχή αφυπνίζεται μέσα μου και η ομορφιά της αυτοκυριαρχίας (mastery) είναι τελικά μέσα στις δυνατότητές μου. Είμαι Θεός».

Εδώ και τώρα, πείτε στον εαυτό σας: «Αγαπητό Πνεύμα, απελευθερώνω ακατάλληλα πράγματα επειδή η μεγαλοπρέπειά μου είναι τόσο καλή! Είμαι μεγαλοπρεπής ενώπιον του Θεού, γιατί να μην είμαι μεγαλοπρεπής και ενώπιον εμού; Το απελευθερώνω. Το αλλάζω τώρα. Φεύγω διαφορετικός απ' ότι ήρθα. Αυτή είναι η διδασκαλία των γκουρού της εποχής. Δεν είμαι μόνος».

Πείτε φωναχτά όταν θα είστε μόνοι: «Αγαπητό Πνεύμα, είμαι έτοιμος να κάνω αυτή την αλλαγή για τη ζωή μου και θέλω να μου δείξεις τι ακολουθεί. Δώσε μου διαίσθηση τι να πω, που θα αλλάξει εμένα σε κείνο για το οποίο έχω έρθει».

Ενώ κάθεσαι εκεί, μπροστά ίσως στον καθρέπτη και λες «ΕΙΜΑΙ υγιής», «Γίνομαι νεότερος(η)», «ΕΙΜΑΙ ένα πνευματικό πλάσμα και μέρος του Θεού», «ΕΙΜΑΙ αυτό που ΕΙΜΑΙ», «Έχω σκοπό», «ΕΙΜΑΙ πανέμορφος(η) ενώπιον του Θεού, καθότι αποτελώ μέρος του Σχεδίου του Θεού».

Ένα άρρωστο άτομο λοιπόν μπορεί να πει φωναχτά: «Έχω θεραπευτεί, είμαι γερός, σ’ ευχαριστώ», και αμέσως μετά να βήχει!

Το άτομο που δεν είναι πλούσιο, μπορεί να πει: «Έχω αφθονία στη ζωή μου και δεν χρειάζεται ν’ ανησυχώ μέρα τη μέρα. Έχω όσα χρειάζομαι, επειδή τα αξίζω», και την ίδια στιγμή να έχει μηδενικό τραπεζικό λογαριασμό.

Το άτομο που έχει προβλήματα με καταστάσεις ή σχέσεις, μπορεί να διεκδικεί την απόλυτη νίκη. «Έχω γαλήνη. Σ’ ευχαριστώ Πνεύμα που με πέρασες από το απαίσιο αυτό πράγμα». Και όταν σηκωθεί από τη θετική αυτή δήλωση, θα είναι ακόμα στο απαίσιο αυτό πράγμα!

Κάνε δηλώσεις στον εαυτό σου αν το χρειάζεσαι, επίτρεψε στο σώμα σου να μάθει ποιος είσαι! «Είμαι κυρίαρχος του εαυτού μου», «Είμαι υγιής. Είμαι ρυθμιστής της πραγματικότητας μου, είμαι ρυθμιστής της υγείας μου». «Είμαι ξανά στη νιότη μου… Είμαι, είμαι, είμαι…» Και μετά παρακολούθα το, δες το σώμα σου να το αξιοποιεί, δες το να συμβαίνει!

«Έχω αυτοεκτίμηση, είμαι δυνατός, χειρίζομαι με δεξιοτεχνία τη σοφία μου», «Εγώ και το έμφυτό μου είμαστε ενωμένοι». Και το σώμα θ’ ανταποκριθεί, απλώς πες του ποιος είσαι!

 

 

 

Ο Κρύων μέσω του LeeCarroll

Μετάφραση/Επιμέλεια: Γιώργος Κυρίτσης

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1