urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ISRAHL

Ο Χρόνος είναι κυκλικός – Γιατί η Ιστορία επαναλαμβάνεται; Πότε θα σταματήσει αυτό;

Αγαπημένη Οικογένεια,

Πολλοί έχουν αναφέρει ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και είναι σωστό!

Υπάρχει ένας διεθνής όρος γι αυτό που ονομάζεται Φράκταλ (fractal) στα αγγλικά και ισχύει για τα μαθηματικά, τη φυσική αλλά και σε πολλές επιστήμες ονομάζεται ένα γεωμετρικό σχήμα που επαναλαμβάνεται αυτούσιο! Χαρακτηριστικό επομένως των φράκταλ είναι η λεγόμενη αυτο-ομοιότητα. Στα Ελληνικά αυτό ονομάζεται μορφόκλασμα και το αναφέρω γιατί αναφέρεται στην ανώτερη επικοινωνία.

Στη μεταφυσική έχει ειπωθεί ότι όταν γίνεται ένα αρνητικό ή θετικό γεγονός αφήνει ένα ενεργειακό αποτύπωμα στο χώρο. Στη περίπτωση ενός πολέμου παραδείγματος χάρη η αρνητική ενέργεια αποτυπώνεται στη γη και μένει εκεί και είναι πιθανόν σε αυτό το σημείο ή στη περιοχή να επαναληφθεί γιατί ο χρόνος είναι κυκλικός. Η επικοινωνία αυτή δόθηκε στης 19 Μαρτίου 2017  στο Βανκούβερ, Καναδά και εξηγεί ο Αγγελιοφόρος «Κρύων» γιατί θα έρθει και πως ειρήνη στη μέση ανατολή μεταξύ Εβραίων και Παλαιστινίων για πάντα! Γι’ αυτό ονόμασα το βίντεο ο τελευταίος πόλεμος!!!

Χαίρεται Αγαπητοί μου,

Είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής υπηρεσίας.

Άρχισα με μια απλή γραμμική αντίληψη, καθώς το Κρυστάλλινο Πλέγμα είναι ένα παράδειγμα. Είναι αρκετά γραμμικό και μπορείτε να το καταλάβετε, αλλά κάποιοι έχουν κάνει εσωτεριστικές ερωτήσεις σχετικά με τον χρόνο. Αλλάζει και ο ίδιος ο χρόνος στη νέα αυτή ενέργεια;

Εάν δεν συμμετείχατε στο σημερινό σεμινάριο, ίσως είναι μια δύσκολη αντίληψη να κατανοήσετε. Στο σεμινάριο δόθηκε η κυκλική αντίληψη αξιοπιστίας του χρόνου και παρουσιάστηκε η γνώση με επιστημονικό τρόπο. Ο κύκλος του χρόνου δεν είναι κάτι που νιώθετε, επειδή για εσάς ο χρόνος είναι μια ευθεία γραμμή, σαν τις ράγες ενός τρένου. Πάτε μόνο προς μία κατεύθυνση που είναι παρελθόν, παρόν και μέλλον. Όμως στην πραγματικότητα ο χρόνος είναι κλασματικός. Κινείται σε κύκλο και του εναποτίθεται ενέργεια στην οποία αντιδρά. Τα «μορφοκλάσματα» είναι κομμάτια αυτού και αποτελούν μέρος του συνόλου, όμως στην πορεία αφήνει παρόμοια κομμάτια του εαυτού του.

Ο μορφοκλασματικός χρόνος μπορεί να φαίνεται εσωτεριστικός, εφόσον δεν ζείτε με τέτοιο τρόπο, όμως επηρεάζει όντως το πώς αντιλαμβάνεστε τα πράγματα. Καθώς συμβαίνουν γεγονότα στον πλανήτη, δημιουργούν σαν εξογκώματα ("σαμαράκια") στην διαδρομή, ώστε όταν ξαναπεράσετε από τον κύκλο να νιώθετε τα εξογκώματα ή να βλέπετε ότι πλησιάζουν. Αυτό συχνά δημιουργεί το ίδιο πράγμα να ξανασυμβαίνει. Επίσης ευθύνεται για την φράση, «Ο χρόνος επαναλαμβάνεται». Και κατά μία έννοια, συμβαίνει. Αυτός είναι ο μορφοκλασματικός χρόνος. Η επενέργεια αυτή έχει μελετηθεί και υπάρχει υπόνοια Φυσικής ατομικών σωματιδίων από πίσω του [σωματίδιο του Χίγκς]. Οπότε ιδού το ερώτημα: Τι συμβαίνει στα μορφοκλάσματα στη νέα αυτή ενέργεια; Είναι τα εξογκώματα στον δρόμο τα ίδια ή διαφορετικά; Τι συμβαίνει στα γεγονότα στο χρονοδιάγραμμα του παρελθόντος, που ίσως πυροδοτούν το μέλλον;

Είμαι εδώ για να σας πω κάτι: Το όλο χρονοδιάγραμμα, όλα τα μορφοκλάσματα, αρχίζουν να επανεκκινούνται [ανανεώνονται] και όταν εξαφανιστούν αγαπητοί μου, ο χρόνος ο ίδιος αρχίζει να αλλάζει. Γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή η Ανθρώπινη συνείδηση είναι μέρος αυτού. Εάν επανεκκινήσεις τον μορφοκλασματικό χρόνο, σημαίνει πως τα πράγματα του παρελθόντος δεν θα σε επηρεάζουν σήμερα ή αύριο ή στο μέλλον, όπως έκαναν σε μία παλαιότερη ενέργεια. Στην παλιά ενέργεια συνεχώς σκοντάφτατε πάνω τους και συνέχιζαν να έρχονται. Αυτό οδηγούσε στον έναν πόλεμο μετά τον άλλο. Μετά η ανθρωπότητα έκανε ένα διάλειμμα και ξανά τα ίδια. Συνέβαινε αυτό επειδή ήταν το αναμενόμενο. Έτσι ήταν η Ανθρώπινη φύση. Πολλοί λένε, «Αυτό κάνουν οι Άνθρωποι».

Τώρα, αν αυτή είναι η κατάσταση και ο συγχρονισμός των πραγμάτων αρχίζει να είναι διαφορετικός, σημαίνει ότι γράφετε ένα νέο χρονοδιάγραμμα. Δημιουργείτε νέα εξογκώματα, τα οποία όμως μπορεί να είναι θετικά αντί για τα μέχρι πρόσφατα δραματικά αρνητικά. Τα μορφοκλάσματα έτσι είναι. Θα λειτουργήσουν με τον ίδιο τρόπο ασχέτως τι κάνετε, με την διαφορά ότι τα παλιά, στην παλιά ενέργεια, δεν θα είναι πλέον εδώ. Θα μπορούσατε να πείτε πως τα καθαρίσατε. Αντιφατικό; Ναι. Είναι αντιφατικό και για την Φυσική.

Ο χρόνος είναι χρόνος, ασχέτως τι συμβαίνει. Η διαδικασία των μορφοκλασμάτων είναι επίσης η ίδια, όπως ήταν για αιώνες. Σας λέω όμως ότι έχει αλλάξει. Γιατί; Λόγω του καταλύτη: Της συνείδησης του Νέου Ανθρώπου.

Το Φαινόμενο Αστάθειας των «Εξογκωμάτων στον Δρόμο» - Το Παρελθόν

EIRINI

Ας πάμε ένα βήμα παραπέρα. Εάν τα μορφοκλάσματα αλλάξουν, αυτό θα επηρέαζε την αντίδραση των Ανθρώπων όσον αφορά στο παρελθόν; Και η απάντηση είναι, ω ναι! Ξαναδιαβάστε το αυτό.

Ξαφνικά μπορεί κάλλιστα αυτή να είναι η αρχή μιας εντελώς νέας αντίδρασης στην ιστορία. Η σπορά ειρήνης μεταξύ πρώην εχθρών είναι κοντά, διότι το παρελθόν δεν θα έχει πλέον την επίδραση που είχε κάποτε. Όμως εκείνοι που θα το νιώσουν περισσότερο είναι οι νέοι, καθώς στην ουσία δεν έχουν βιώσει ποτέ την Ιστορία. Και μόνο αντιδρούν σε αυτήν και σε όσα τους έχουν ειπωθεί περί αυτής.

Πού βλέπετε την επίδραση της Ιστορίας στον πλανήτη να είναι πιο βαθιά; Η απάντηση είναι στην Μέση Ανατολή. Οι Άνθρωποι και οι τρέχοντες πολιτισμοί της Μέσης Ανατολής δεν αναμένουν την αλήθεια αυτού που σας λέω. Ήμουν σε ένα μεγάλο θέατρο με τον συνεργάτη μου, να κάθεται μόνος στην σκηνή. Τα φώτα έπεφταν πάνω του στην καρέκλα, με χίλιους Ισραηλινούς να περιμένουν να ακούσουν ένα μήνυμα από τον Κρύων, ελπίζοντας να αφορά στην πατρίδα τους, όμως ποτέ δεν ξέρουν τι θα πει ο Κρύων. Και τότε τους το είπα.

Τους είπα ότι ήταν "επιφορτισμένοι" ή έχουν επιλεγεί για να φέρουν ειρήνη πρώτα στην περιοχή τους και ως εκ τούτου μετά να δημιουργήσουν την αρχή της ειρήνης στην Γη. Ήταν επιφορτισμένοι να το δημιουργήσουν αυτό, επειδή ήταν οι μόνοι που μπορούσαν να το κάνουν. Η λύση για την κατάσταση απλώς δεν θα προερχόταν απ’ έξω. Δεν θα ερχόταν από την Δύση, παρά μόνο από τους ίδιους.

Η αντίδραση που έλαβα, ως συνείδηση που μπορούσα να νιώσω, ήταν «Πώς;»  Εδώ και αιώνες αυτό ήθελαν όλοι. Από την δεκαετία του ’40 που δόθηκε άδεια να επιστρέψουν στα εδάφη εκείνα και να δημιουργήσουν ένα έθνος, ήταν το μόνο που επιζητούσαν – ειρήνη. Όμως λόγω των πράξεων και από τις δύο πλευρές, απλώς χειροτέρευαν τα πράγματα. Πώς λοιπόν; «Πώς θα γυρίσουμε έναν μαγικό διακόπτη, Κρύων, ώστε ξαφνικά να έχουμε ειρήνη στην περιοχή με όλους αυτούς γύρω μας;»

Η απάντηση ήταν ότι ήδη το ξεκίνησαν να το κάνουν στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Η επαναρρύθμιση έχει ξεκινήσει με την αντίληψη του παρελθόντος, επειδή τα μορφοκλάσματα έχουν φύγει ή έχουν ξαναγραφεί και θα υπάρξουν παιδιά που θα κάνουν την ερώτηση: «Πες μου ξανά μπαμπά, για ποιο λόγο υποτίθεται ότι πρέπει να τους μισώ; Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Πες μου ξανά ό,τι συνέβη στο παρελθόν που υποτίθεται ότι με ελέγχει τώρα; Πες μου πάλι πατέρα, γιατί χρειάζεται να μιμηθούμε όλα όσα ήταν δυσλειτουργικά στο παρελθόν; Πες μου πατέρα, γιατί δεν μπορούμε να διαγράψουμε το παρελθόν που δεν λειτούργησε για εμάς; Πες μου γιατί δεν μπορούμε να αρχίσουμε μια διαδικασία όπου να κοιταζόμαστε στα μάτια και να πούμε, “Ας παρατήσουμε όλα αυτά που ήσαν και να δημιουργήσουμε αυτό που είναι”;»

Σε μια μελλοντική γενιά, παρατηρήστε το! Θα έρθει καιρός που οι παλιοί ηγέτες θα φύγουν και από τις δύο πλευρές, και θα υπάρξει πολύ λιγότερη έμφαση στο ποιος έκανε τι στον άλλον. Αντ’ αυτού θα υπάρξει η συνείδηση ενός καθαρού ξεκινήματος. Το παρελθόν δεν θα κατευθύνει πλέον το μέλλον. Τι αντίληψη! Αυτός είναι ο καταλύτης για την ειρήνη στην Μέση Ανατολή, και δεν θα είχε καμία ευκαιρία, αν δεν είχατε περάσει αυτό το ορόσημο.

Πώς γίνεται παγκόσμιοι πόλεμοι να έχουν έλθει και παρέλθει και οι τότε εχθροί που τους βιώσαν, τα τελευταία 60 χρόνια να συνευρίσκονται σαν καλοί συνεργάτες και γείτονες; Τι τρέχει στη Μέση Ανατολή που εξακολουθεί μια πολύ παλιά, αρχαία διαμάχη και ποτέ δεν φαίνεται να πηγαίνουν πέρα από το «ποιος έκανε τι σε ποιον» για πάνω από 1.000 χρόνια; Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει.

Θα ήταν η Μέση Ανατολή αυτή που θα «γονάτιζε» τον πολιτισμό σας, εάν δεν είχατε περάσει την μετάπτωση των ισημεριών – το ορόσημο του 2012. Ήταν η Μέση Ανατολή που θα πυροδοτούσε την Μάχη του Αρμαγεδδόνα η οποία είχε προφητευθεί από τις γραφές σας και άλλους μελετητές ανά τους αιώνες, από την αρχαία εποχή μέχρι και τη δεκαετία του 1980. Θα χρειαζόταν να εκπληρωθεί αυτή η προφητεία και θα έπαιζε το ρόλο της στην ολική καταστροφή.

Όμως δεν συνέβη. Πολλοί νιώθουν ακόμα ότι θα συμβεί, καθώς έχουν επενδύσει στην καταστροφή του μέλλοντος και έχουν ξοδέψει πάρα πολύ χρόνο στη βεβαιότητα αυτού του γεγονότος.

Γι αυτό θα χρειαστεί τα νεαρά άτομα να το χειριστούν, καθότι δεν έχει εμφυτευτεί μέσα τους, όπως σε κείνους που ξόδεψαν τη ζωή τους αναμένοντάς το. Υπάρχουν περισσότερα.

«Απρόσμενη Αλλαγή» 

19 Μαρτίου 2017     Βανκούβερ, Καναδά

Ο Κρύων μέσω του LeeCarroll

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2017/2017-03-19

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1