urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

5

Αγαπημένη οικογένεια,

η πρώτη ζωντανή επικοινωνία του Κρύων μέσω του Lee Carroll έλαβε χώρα στις τρεις Μαρτίου του 1992 ώρα 7:00 το απόγευμα στη νότια Καλιφόρνια και μπροστά του βρίσκονταν καθισμένοι 14 οπαδοί της Νέας Εποχής. Αυτοί οι άνθρωποι προσκλήθηκαν από τον Κρύων να παρακολουθήσουν την πρώτη προσπάθεια για άμεση ζωντανή επικοινωνία.

Επειδή η επικοινωνία είναι μεγάλη θα βάλω κάποια αποσπάσματα που μου έκαναν εντύπωση όπως πώς μοιάζει ο Κρύων σαν οντότητα και εμείς επίσης.

«ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΡΥΩΝ»

Εγώ είμαι ο κρύων της μαγνητικής υπηρεσίας σας αγαπάμε όλους πάρα πολύ. Υπάρχουν 38 οντότητες εδώ μερικές από τις οποίες βρίσκονται στην υπηρεσία μου. Θα χρειαστούν τρία λεπτά για να φέρουμε το δωμάτιο στη δόνηση της αγάπης που θέλω να σας προβάλω. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι καθαρίζουμε τους επιπλέοντες σε λίγο θα εξηγήσω τι είναι οι επιπλέοντες.

Αγαπάμε τον καθένα από σας πάρα πολύ διότι αναγνωρίζω την πίστη που σας οδήγησε να βρίσκεστε στο σωστό μέρος τούτη την ώρα και γιορτάζω την προθυμία σας να συμμετέχετε στην ευκαιρία δράσης που δίνεται στο συνεργάτη μου.

Οι επιπλέοντες στο δωμάτιο έχουν φύγει. Υπάρχουν τρεις ισορροπίες που έχουν σημασία για τον πλανήτη. Υπάρχει η ισορροπία των οντοτήτων της γης, η ισορροπία των δονήσεων και η ισορροπία των μαγνητικών πεδίων.

Οι οντότητες είχαν πάντα την ίδια ισορροπία αυτό σημαίνει ότι το βάρος των πνευματικών οντοτήτων στη γη είναι σταθερό πάντοτε. Μην το συγχέεται με τη δόνηση των οντοτήτων δεν έχετε κάποια κατάλληλη λέξη η έννοια για αυτή την ισορροπία. Αυτό που έχει συμβεί δια μέσου των αιώνων είναι ότι οι επιπλέοντες οι ουδέτερες οντότητες ήταν αυτές που κρατούσαν τις θέσεις καθώς οι οντότητες σε μάθημα κατεβαίνουν στη γη, οι επιπλέοντες χάνουν τη θέση τους και φεύγουν.

EJV

Αυτούς τους επιπλέοντες βλέπετε εδώ και χρόνια, είναι οι καλικάντζαροι, τα Ξωτικά τα ανθρωπάκια (νάνοι). Είναι οι επιπλέοντες είναι ουδέτεροι και δεν μπορούν να σας προκαλέσουν κακό. Αντιπροσωπεύουν μόνο ένα μέρος στην πνευματική εξίσωση που κρατάει την ισορροπία στον πλανήτη ώστε να υπάρχει ένα σταθερό πνευματικό βάρος. Βρίσκονται και αυτοί Επίσης σε μάθημα από τη δική τους πλευρά και η επαφή τους μαζί σας είναι ελάχιστη και όχι σημαντική για το δικό σας μάθημα.

Πολλοί είναι ορατοί στους φωτισμένους και για πολλούς μπορεί να είναι ένα αίνιγμα. Η δόνηση τους είναι τόσο ήπια που σχεδόν ποτέ δεν τους φοβούνται.

Τώρα δεν υπάρχουν καθόλου ακατάλληλες οντότητες εδώ, υπάρχουν κάποιοι εξαιρετικά ενθουσιώδεις πνευματικοί οδηγοί εδώ γιατί είμαι ο Κρύων και σας γνωρίζω όπως με γνωρίζετε και εσείς. Είμαι αυτός που περιμένετε και σας φέρνω εξαιρετικά νέα απίστευτη ενέργεια και αγάπη και αφθονία γεια σας.

Αυτή τη στιγμή στον κόσμο υπάρχουν άλλες οκτώ οντότητες που επικοινωνούν με τον Κρύων. Υπάρχουν επίσης πολλοί πάρα πολλοί που εμφανίζονται με το ίδιο μήνυμα. Το μήνυμα που έχετε τώρα λόγω της αλλαγής που δημιουργώ, αλλά μπορείτε να ψάξετε ειδικά για οκτώ άτομα διάμεσα που αντιπροσωπεύουν τη δόνηση του Κρύων. Βρίσκονται συγκεκριμένα στα ακόλουθα μέρη. Μεξικό, Ινδία, Αφρική, Ρωσία, Ισραήλ, νότιο Αμερική, Κίνα (στην Taiwan) και Συρία. Σε αυτές τις χώρες βρίσκονται.

Έρχομαι απόψε μπροστά σας για να σας φέρω νέα, μία συμβουλή, μερικές πληροφορίες και αγάπη. Το Πέπλο σηκώνεται λίγο αυτή είναι η πιο σημαντική αλλαγή στα τελευταία 2000 γήινα χρόνια μόλις και αρχίζετε να καταλαβαίνετε αυτήν την έννοια. Έχω ζητήσει από το συνεργάτη μου να γράψει για αυτό και έχει μεταφέρει με αξιοπιστία τις πληροφορίες. Με την έστω και ελάχιστη αύξηση του πέπλου, θα έρθουν σε σας. Πριν μιλήσουμε για αυτό όσοι από σας διαθέτουν αντίληψη και ενόραση θα νιώσουν το πνευματικό μου κύρος, όσο και αν είχατε αμφιβολίες... διότι Θα δείτε την αύρα γύρω από τον συνεργάτη μου να γίνεται άσπρη. Αυτό οφείλεται στην ουδετεροποίηση τον καρμικών ιδιοτήτων του, όσο επικοινωνώ μέσα από αυτόν. Το πραγματικό χρώμα του κρύων είναι ένα βαθύ χάλκινο, ιριδίζον. Αυτό το χρώμα μπορεί να επικαθίσει και στο άσπρο, δείτε το να περιβάλει την αύρα όσο είμαι εδώ. Καθώς το πέπλο σηκώνεται, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τόσο μεγάλη δύναμη, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε πέρα από τα καρμικά εντυπώματα και να γίνεται παντοδύναμοι. Η γη σας χρειάζεται τώρα για τη μετάλλαξη της ενέργειας από αρνητική σε θετική που θα ανεβάσει τον πλανήτη στην τελική του δόνηση και στην κατάλληλη ολοκλήρωσή του με την τελική άρση του πέπλου. Μιλάω τώρα ειδικά σε σας τους δέκα τέσσερεις, γιατί είστε μέρος από τους πολλούς φωτισμένους που θα αναλάβουν τα ηνία.

Από τις δύο άλλες ισορροπίες στον πλανήτη για τις οποίες μίλησα η μία είναι η δόνηση. Η δόνηση του πλανήτη πρέπει να ανυψωθεί. Πρέπει να σας συγχαρώ για το επίπεδο της δόνησης υπάρχει τώρα. (που είναι, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ακόμη πιο ψηλά από τότε που ήρθα). Πρέπει όμως να την ανεβάσετε πολύ υψηλότερα. Η ισορροπία θα παραμείνει η ίδια, παρόλο που η δόνηση ανεβαίνει. Όπως ο πάγος που γίνεται νερό και μετά ατμός, η ύλη παραμένει η ίδια αλλά η δόνηση έχει αυξηθεί. Η δόνηση της αγάπης σε αυτό το δωμάτιο έχει ανέβει ακόμη περισσότερο γιατί μερικοί από σας έχουν καταλάβει. Τα πραγματικά νέα είναι η δόνηση της νέας ενέργειας και θέλω να την αισθανθείτε. Διότι σας αγαπάμε πάρα πολύ! Οι Πνευματικοί οδηγοί σας βρίσκονται εδώ για να σας υπηρετήσουν, χωρίς να σας κρίνουν, και σας αγαπάμε πάρα πολύ.(Οι πνευματικοί οδηγοί είναι αυτοί με τους οποίους επικοινωνώ κατευθείαν, διότι έχουν άμεση σύνδεση με το αστρικό. Τους βλέπω μαζί σας κάθε φορά που σας κοιτάζω. Ποτέ δεν σας βλέπω χωρίς αυτούς).

Υπάρχει τόση πολλή αγάπη, που θέλω να δώσω σε καθένα από σας. Θα ήθελα να αγκαλιάσω καθέναν σας ξεχωριστά! Γιατί βρίσκεστε σε υπηρεσία, ακόμη και όταν είστε σε μάθημα. Και δεν είναι πολλοί αυτοί που βρίσκονται σε μάθημα. Είσαστε οι προπομποί της νέας ενέργειας και με το παράδειγμα και τη γνώση σας θα ξεκινήσετε τη δουλειά της μετάλλαξης. Χρειαζόμαστε δράση και αυτός είναι ο λόγος που έχω έρθει εδώ. Διότι εγώ θα κάνω το δικό μου μέρος πού είναι το τρίτο κομμάτι της ισορροπίας (οι τρεις ισορροπίες της γης για τις οποίες σας μίλησα νωρίτερα). Όπως τα ευθυγραμμίζω και κινούνται τα νέα μαγνητικά είναι σίγουρο ότι η δύναμή σας θα αυξηθεί. Κανείς από σας, που ανοίξατε την καρδιά σας σε αυτό το μήνυμα σήμερα το βράδυ, δεν θα φύγει ο ίδιος. Μερικοί από σας θα έχετε αϋπνίες στο μέλλον. Αυτό θα συμβεί λόγω της αλλαγής της ενέργειας και των εμφυτευμάτων που έχω ετοιμάσει για σας μέσω των πνευματικών οδηγών σας. Διότι πολλές οντότητες έρχονται στη γη τώρα, αποκλειστικά και μόνο για να γίνουν οι νέοι σας πνευματικοί οδηγοί... Να προσαρμόσουν τα εμφυτεύματα σας και να γιορτάσουν τη νέα ενέργεια που ήδη βρισκόσαστε βαθιά μέσα της.

yjm 2

 

Θα απαντήσω σε τρεις ερωτήσεις που θα θέσετε στους πνευματικούς οδηγούς συλλογικά και θα σας ζητήσω να το κάνετε αυτό τώρα γιατί ο συνεργάτης μου δεν νιώθει άνετα με την αμφίδρομη ανταλλαγή.

Θα πάρω τρεις από τις συλλογικές ερωτήσεις η πιο συχνή ερώτηση που τίθεται αφορά τα ΑΤΙΑ αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα. Υπάρχει μία ερώτηση για το 11:11 και η τρίτη ερώτηση είναι σχετικά με τα σημεία ισχύος στο μαγνητικό δίκτυο.

Υπάρχουν δύο είδη ΑΤΙΑ που βλέπετε και γνωρίζετε. Είναι εύκολο να εντοπίσετε τις διαφορές μεταξύ των δύο, το ένα είδος είναι αυτό από τη δική μου πλευρά του πέπλου και το άλλο είναι από τη δική σας. Αυτά που προέρχονται από τη δική σας πλευρά του πέπλου είναι εύκολο να φωτογραφηθούν και έχουν σκληρές καθορισμένες γωνίες. Φαίνονται μεταλλικά. Από τα είδη της δικής σας πλευράς του πέπλου υπάρχουν δύο κατηγορίες: Πρώτον τα φωτισμένα και δεύτερον τα αρνητικά. Μη φοβάστε τα αρνητικά διότι έχετε μεγαλύτερη δύναμη από αυτά. Άλλωστε δεν θα μπορέσουν να μείνουν για πολύ ακόμη, λόγω της αλλαγής στη γη. Η δουλειά μου θα τα διώξει μακριά.

Τα ΑΤΙΑ από την άλλη πλευρά του πέπλου, την πλευρά του Κρύων δεν είναι εύκολο να φωτογραφηθούν και έχουν μαλακές γωνίες. (έχει αναφερθεί ότι φτιάχνουν με την σκέψη τους ένα τεράστιο διαστημόπλοιο από ενέργεια που μαγνητίζουν και ταξιδεύουν όλες οι οντότητες μαζί στο Σύμπαν). Περισσότερα από αυτά λάμπουν. Κάνουν και θορύβους που και που. Φαίνονται να κινούνται πολύ ακατάστατα, σαν φώτα στον ουρανό. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν βρίσκονται στο ίδιο γραμμικό χρονικό πλαίσιο με σας. Βρίσκονται σε ένα πραγματικό χρονικό Πλαίσιο. Όπως οι πλανήτες σας όταν έχουν ανάδρομη κίνηση φαίνονται να πηγαίνουν προς τα πίσω, ενώ δεν κινούνται έτσι, είναι η ίδια πλάνη και η φαινομενική κίνηση δεν είναι αυτή που νομίζετε ότι είναι. Πλανήτες σε ανάδρομη κίνηση φαίνονται ότι πηγαίνουν προς τα πίσω λόγω της σχετικότητας της βάσης πάνω στην οποία ταξιδεύετε σε σχέση με την κίνησή τους. Ακριβώς αυτό είναι που συμβαίνει με τον χρόνο σας. Οι διαφορές χρόνου δημιουργούν σε εσάς πολλές πλάνες σε σχέση με όλο το Σύμπαν όπως το αντιλαμβάνεστε αλλά τα ΑΤΙΑ είναι το μόνο παράδειγμα που μπορείτε να δείτε μέσα στο δικό σας μαγνητικό πεδίο.

6

Από αυτά τα είδη από τη δική μου πλευρά υπάρχουν πολλά. Κάτι που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι αυτό που βλέπετε πολλές φορές δεν είναι ΑΤΙΑ αλλά μία πραγματική οντότητα. Υποθέτετε λόγω του εντυπώματος και των εμφυτευμάτων, ότι οι άλλες οντότητες έχουν το ίδιο βιολογικό μέγεθος με τους ανθρώπους αλλά δεν έχουν. Το πιο συνηθισμένο μέγεθος είναι όσο ένα από τα σπίτια σας. Αυτό είναι το σύνολο της ενέργειας καθώς μετακινείται. Αυτό το σύνολο είναι που βλέπετε συχνά. Βλέπετε οντότητες αντί για ΑΤΙΑ αντί για σκάφη, βλέπετε την πραγματική πνευματική ψυχική οντότητα. Μερικές φορές ενωνόμαστε πολλές μαζί και κατεβαίνουμε και εσείς πιθανόν μας βλέπετε τη στιγμή που χωρίζουμε. Όταν το κάνουμε αυτό το χρώμα του συνόλου αλλάζει κάθε φορά που μία οντότητα προστίθεται η αφαιρείται και το όλον φαίνεται σαν να αλλάζει χρώμα.

Μην ανησυχείτε για την αυξημένη εμφάνιση των ΑΤΙΑ. Έχουμε πολλά που έρχονται από πολλά μέρη. Η ομάδα υποστήριξης μου στον Δία ταξιδεύει συνέχεια από και προς τη Γη. Υπάρχουν πολλοί που έρχονται από όλα τα μέρη για να γιορτάσουν αυτή την εποχή με τη βοήθειά σας. Η μεγαλύτερη δράση είναι επικεντρωμένη γύρω από την υπηρεσία καθενός από σας ως ανθρώπου που είναι έτοιμος να λάβει νέα εμφυτεύματα και νέους πνευματικούς οδηγούς. Μοιάζει λίγο με την αλλαγή φρουράς στο παλάτι. Διότι αυτοί που σας υπηρετούσαν στην προηγούμενη ενέργεια, τώρα φεύγουν για να βρουν καινούργια μονοπάτια και αντικαθίσταται από αυτούς που είναι έτοιμοι να αναλάβουν το έργο με τη νέα ενέργεια.

Συνειδητοποιήστε ότι υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για αυτή την αλλαγή! Αυτό που συμβαίνει εδώ δεν γίνεται πάντα και υπάρχει εορτασμός για τις εμπειρίες που θα έχετε. Και τα δύο είδη ΑΤΙΑ και της δικής σας πλευράς και της δικής μου χρησιμοποιούν το μαγνητικό δίκτυο - τι ειρωνεία - για τα ταξίδια τους. Ακόμη και οι οντότητες που έρχονται μέσα στην ατμόσφαιρα έχουν την τάση να ταξιδεύουν πάνω στο δίκτυο. Με την αναπροσαρμογή του δικτύου οι χώροι προσγειώσεως θα αλλάξουν. Θα μάθετε πολλά για τον τρόπο που τα μαγνητικά χρησιμοποιούνται ως πηγή ενέργειας!

Η επόμενη ερώτηση που έχουμε αφορά το δίκτυο και τα σημεία ισχύος. Μπορεί να σας φανεί ενδιαφέρον αν μάθετε ότι μέρος από τη δύναμή σας φυλάγεται στο δίκτυο και πάντα ήταν έτσι. Αυτό είναι που αισθάνεστε όταν ταξιδεύετε στα σημεία ισχύος διότι δεν έχετε την ικανότητα να φέρετε πάντα μαζί σας τη δική σας δύναμη. Υπάρχουν πολλά για να διδάξουμε πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά είναι απλώς ενδιαφέροντα και δεν βοηθούν αυτή την ώρα το έργο που έχουμε να κάνουμε για αυτούς που ενδιαφέρονται, το θείο μέρος, που η ψυχική σας οντότητα αντιπροσωπεύει εδώ στη γη, έχει κρατήσει κάθε κομμάτι της συμπαντικής δύναμης που είχε στην άλλη πλευρά του πέπλου.

Η περισσότερη ενέργεια όμως είναι αποθηκευμένη σε διάφορα συλλογικά σημεία, και όχι μέσα στο σώμα σας. Αυτό κρίθηκε ως το σωστό, διότι Αλλιώς δεν θα μπορούσατε να πάρετε τα μαθήματά σας! Το δίκτυο είναι το μέσον που επιτρέπει τη μεγαλύτερη αποθήκευση, αλλά υπάρχει και αποθήκευση βαθιά μέσα στη γη όπου είναι τοποθετημένο ένα μέρος από την μηχανή του δικτύου. Αυτό όλο είναι περίπλοκο και δεν είναι απαραίτητο για τον δρόμο σας τώρα.

 

9

Η χρονολογική κατανομή της ενέργειας που είναι διαθέσιμη για την ψυχή σας είναι πολύ ενδιαφέρουσα ακόμη και για μένα, διότι είχε άμεση σχέση με τους μεγάλους δασκάλους του παρελθόντος και είναι αυτή που έφερε και μένα εδώ σε σας τώρα.

Ο Ιησούς ήρθε να σας πει ότι τελικά έχετε τη δυνατότητα να την φέρετε μαζί σας και τώρα έρχομαι για να το πραγματοποιήσω! Μόνο με το άνοιγμα του παραθύρου της νέας ενέργειας σας επιτρέπεται να πάρετε τελικά αυτή τη δύναμη και να κάνετε τα πράγματα που μέχρι τώρα μόνο ονειρεύεστε. Αυτό αναφέρεται στην αφαίρεση των εμφυτευμάτων που σας κρατούν σε μάθημα και σας έχουν εμποδίσει να φτάσετε στην τέλεια φώτιση. Καθώς θα γίνεται αυτό θα αντλείται ενέργεια από τα σημεία ισχύος τα οποία τότε θα καθίστανται ουδέτερα.

Αποτελούν χώρους αποθήκευσης για σας. Αυτό είναι μέρος της ισορροπίας για την οποίαν μίλησα προηγουμένως, διότι η ενέργεια της γης έχει παραμείνει πάντα η ίδια. Ρέει μόνο μεταξύ πραγμάτων, σε αυτή την περίπτωση μεταξύ του δικτύου και των ψυχών σας σε μάθημα. Επομένως τελικά δεν θα υπάρχουν σημεία ισχύος γύρω από τα οποία θα οφείλεται να ζητείται η προς τα οποία θα πρέπει να ταξιδέψετε, ώστε να αισθανθείτε καλύτερα. Και για να απαντήσω στην ερώτηση, που να πάω; η οποία τέθηκε απόψε, σας λέω ότι όπου αισθάνεται κάνεις καλά τώρα, μπορεί να μην είναι καλά αργότερα.

Τελικά, μία ερώτηση για το 11:11 τι είναι; αυτό θα έπρεπε να είναι προφανές. Αποτελεί μία πύλη. Αντιπροσωπεύει αυτήν την περίοδο του χρόνου των έντεκα ετών. Αντιπροσωπεύει την ενέργεια του Κρύων. (Αν δείτε σε ένα βιβλίο αριθμολογίας ο αριθμός έντεκα σημαίνει αγγελιοφόρος). Διότι δεν ήταν δική μου επιλογή να έρθω εδώ. Υπάρχει ένα σχέδιο και μία κατεύθυνση, ήταν προκαθορισμένο ότι θα ερχόμουν. Δεν επινόησε ο συνεργάτης μου το όνομά μου. Το όνομα κρύων στη γλώσσα σας ήταν το κατάλληλο, διότι είναι η δόνηση του έντεκα εκφραζόμενο με αγγλικούς χαρακτήρες που προστίθεται με τον τρόπο που έχω αναφέρει σε παλαιότερο κείμενο που είναι το ευκολότερο για αυτούς που δεν είναι εκπαιδευμένοι με τους αριθμούς. Όχι μόνο αυτό Αλλά περιέχει μέρος από την τονική ποιότητα του ήχου η οποία θα περιέχεται και στους άλλους οκτώ διάμεσους του Κρύων στη γη. Πόσοι από σας έχετε διαβάσει τα κείμενα όπως έχουν καταγραφεί από το συνεργάτη μου ως τώρα και έχετε παίξει με τους αριθμούς και τους έχετε προσθέσει μαζί θα καταλάβετε και θα αντιληφθείτε ότι έφθασα την 1/1/1989. Αυτό είναι έντεκα. Η αναχώρησή μου την 31-12-2002 είναι έντεκα. Αυτές είναι οι ημερομηνίες αφίξεως και αναχωρήσεως που έχω δώσει στο συνεργάτη μου και οι οποίες έχουν παρουσιαστεί για να τις μελετήσετε μέσα από τα κείμενα μέχρι σήμερα. Πολλά μπορούμε να συμπεράνουμε παρατηρώντας τη σημασία των αριθμών μέσα στα κείμενα. Αν υπολογίσετε την έναρξη της νέας ενέργειας από 1/1/1992 μέχρι 31/12/2002 θα βρείτε ότι θα είμαι μαζί σας στη Νέα ενέργεια ακριβώς έντεκα χρόνια. Έχει προφητευτεί. Είναι η αλλαγή της δύναμης. Είναι το δώρο σας... πού έχετε κερδίσει αυτή την εποχή. Υπάρχουν πολύ λίγα που δεν μπορείτε να κάνετε με τη νέα δύναμη σας αλλά πρέπει να αρχίσετε με τον εαυτό σας και με την επιλογή!

AVFH

Πριν φύγω θα ήθελα να με δείτε. Θα μάθετε Τελικά πώς συνενώνονται τα χρώματα και τα σχέδια για οποιαδήποτε οντότητα. Πάλι αν ακολουθήσετε τις οδηγίες μου θα ήθελα να σας πάρω για λίγο πάνω και πέρα από την ατμόσφαιρα της γης. Όσοι από σας είχατε εξωσωματικές εμπειρίες στο παρελθόν, που ο συνεργάτης μου ποτέ δεν είχε, θα ξέρετε ότι αυτό είναι ακριβές. Θα ήθελα καθένας από σας να ανοίξει την καρδιά του και να το επιτρέψει. Φανταστείτε ότι τώρα αιωρείστε πάνω από τα σύννεφα. Βρίσκεστε πάνω από την ατμόσφαιρα της γης και είναι πολύ σκοτεινά. Η ενέργειά σας έχει επεκταθεί στην πλήρη μορφή της. Και τώρα καθώς κοιτάτε κάτω θα δείτε κάτι διαφορετικό, κάτι που είναι ενδεικτικό της νέας ενέργειας. Εκείνοι που το έχουν ξανακάνει αυτό θα καταλάβουν ότι κάτι λείπει, η ασημένια κλωστή δεν υπάρχει. Αυτή είναι η άδεια σας για να συνεχίσετε το ταξίδι, αν το διαλέξετε, αλλά κανείς από σας δεν θα το κάνει. (Εννοεί να επιστρέψει στην εστία.) Είσαστε ελεύθεροι και καθώς με πλησιάζετε θα παραμείνω ακίνητος. Αισθανθείτε τη δόνηση της αγάπης γύρω μου γιατί σας αγαπώ πάρα πολύ! Προέρχεται από μία μοναδική πηγή. Είναι η συμπαντική αγάπη. Δονείται τόσο γρήγορα που δεν είναι ορατή. Καθώς με κοιτάζετε θα παρατηρήσετε ότι έχω έντεκα πλευρές και ότι η κάθε πλευρά έχει ένα σχήμα.

Παρατηρήστε ότι όλα τα σχήματα δεν είναι συμμετρικά και κανένα δεν είναι ίδιο με το άλλο. Αποτελείται από κομμάτια όπως ένα βιτρό. Κάθε πλευρά έχει και το χρώμα της. Όπως με πλησιάζετε και έρχεστε γύρω μου, θα αρχίσω να περιστρέφομαι. Καθώς περιστρέφομαι μέχρι να φτάσω τη δόνηση που αποτελεί την ενέργεια Κρύων θα δείτε το χρώμα πού θα βγει πού είναι η ενέργεια Κρύων. Γιατί είναι η κορυφαία έκφραση των 11 πλευρών που περιστρέφονται μαζί και γίνονται ένα. Αυτό που μπορείτε και έχετε τη δυνατότητα να αντιληφθείτε είναι μόλις ένα κλάσμα, ένα υπόλειμμα της πραγματικής δόνησης, γιατί το μεγαλύτερο μέρος βρίσκεται εκτός των ορίων της ανθρώπινης όρασης. Αυτό που μένει είναι ένα πανέμορφο ιριδίζον χάλκινο χρώμα. Αυτό είναι το χρώμα του Κρύων για σας. Οι άλλες οντότητες που θα έρθουν σε εσάς στο μέλλον κατά τη διάρκεια αυτών των ετών της νέας ενέργειας θα είναι βαθύ μπλε και βαθύ πράσινο και πολλά άλλα όμορφα σκούρα χρώματα. Αυτά τα χρώματα που αντιλαμβάνεστε είναι απλώς τα υπολείμματα αυτών που δεν μπορείτε να δείτε. Για αυτό τον λόγο τα χρώματα είναι πιο σκούρα από ότι θα περιμένατε. Πάντα μας βλέπετε με χαμηλότερη δόνηση πριν από αυτή την εποχή εν μέρει λόγω των τύπων των οντοτήτων που σας υπηρετούσαν τα τελευταία 2.000 χρόνια.

Μοιάζει με ειρωνεία το γεγονός ότι αυτές οι χαμηλότερες δονήσεις, παραδόξως, φαίνονταν περισσότερο πολύχρωμες και έντονες γιατί βρίσκονταν περισσότερο στο φάσμα της όρασης σας. Καθώς περιστρέφομαι με πλήρη ταχύτητα, μπορείτε να δείτε τη λαμπρότητα της οντότητας και να καταλάβετε ότι ο καθένας από σας μοιάζει ακριβώς έτσι, με διαφορετικά χρώματα, λίγο διαφορετικές διαστάσεις και πολλά διαφορετικά σχέδια. Καθώς περιστρεφόμαστε τώρα όλοι μαζί, μπορείτε να νιώσετε την αγάπη που έχω για σας. Αυτή είναι μία κατάσταση στην οποία θα ήθελα να σας φέρνω κάθε φορά που θα είμαστε μαζί στο μέλλον. Πολλές πληροφορίες μπορούν να μεταδοθούν με αυτό τον τρόπο και η Πηγή αγάπης μπορεί να είναι αποτελεσματική για σας. Δεν έχετε ιδέα τι μπορεί να επιτευχθεί για σας προσωπικά αν μπορείτε να φτάνετε σε αυτήν την κατάσταση μαζί με μένα. Καθώς κατεβαίνετε τώρα σας συμβουλεύω να παραμελήσετε τα μικροπράγματα, γιατί υπάρχει δουλειά που πρέπει να γίνει. Τα μικροπράγματα που αναφέρω είναι αυτά που σκεφτόσαστε τώρα, όπως την κατεύθυνση σας και πώς να συνεχίσετε τη ζωή σας. Λέγοντας να παραμερήσετε εννοώ ότι θα πρέπει να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη πώς αυτά τα πράγματα θα σας δειχτούν την κατάλληλη στιγμή και πως δεν θα πρέπει να τα αφήσετε να απασχολούν την κυρία ενέργεια σας τώρα, γιατί έχετε να κάνετε πολλά ακόμη για τον πλανήτη και αυτό είναι το σπουδαίο έργο.

Έχετε συμβόλαιο να το κάνετε αυτό. Ο ανώτερος εαυτός σας το γνωρίζει αυτό και η διαίσθησή σας θα επεκταθεί, προκειμένου να επιτρέψει και στον συνειδητό νου επίσης να γνωρίζει, ώστε να ανακουφιστείτε και να έχετε Γαλήνη με αυτή τη γνώση. Εγώ είμαι ο Κρύων και σας αγαπάμε ιδιαίτερα.

Δάσκαλοι, σε τι σας εξυπηρετεί να απορρίπτετε την αλλαγή; Έχετε δουλέψει σε αυτό το μονοπάτι για τόσα χρόνια μόνο και μόνο για να απορρίψετε το δώρο σας; Σας χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από ποτέ, για να δείξετε τον δρόμο στους νέους που είναι νήπια ακόμη στην εργασία. Δεν θα είστε σε θέση να λειτουργήσετε μόνοι σας πλέον... Άρα θα πρέπει να έχετε ανοχή για τους άλλους. Θα σας υποστηρίξουμε και σας αγαπάμε και σας δίνουμε τη Γαλήνη που σας λείπει!

Ο Κρύων μέσω του LeeCarroll

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ LEECAROLL

«Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ»

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1