urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

O Kryon μέσω του Lee Carroll

reiki merkaba 960X720

Μετάφραση/Επιμέλεια: Γιώργος Κυρίτσης

Μερικοί δεν έχετε ακούσει για τη Μέρκαμπα. Και μπορεί να πείτε, «Τι είναι αυτό που αποκαλούμε Μέρκαμπα;» Αυτή είναι δική σας λέξη, δεν είναι δική μας. Αλλά αρκεί να σας πούμε ότι εμείς το αποκαλούμε «κέλυφος ενέργειας». Είναι αυτό το οποίο κρατάει όλη την ενέργειά σας μαζί. Είναι σαν το δέρμα της οντότητάς σας, αλλά και πολύ περισσότερο.

Έχετε δει τη Μέρκαμπα μερικές φορές μόνο στην ιστορία. Τώρα αρχίζετε να τη βλέπετε πιο συχνά, και την συγχέετε με ΑΤΙΑ. Ήταν ο Προφήτης Ηλίας ο οποίος εμφανίστηκε με τη Μέρκαμπα του και έλαμπε και είδατε τους τροχούς μέσα στους τροχούς. Είδατε τα χρώματα, είδατε τη μεγαλοπρέπεια όταν αναλήφθηκε. Αυτό που είδατε ήταν η Μέρκαμπα.

 

Ο καθένας από σας, όταν δεν βρίσκεται εδώ, έχει μια θαυμαστή εμφάνιση με χρώματα και δονήσεις και ήχους και σχήματα τα οποία όλα μαζί συνθέτουν τη Μέρκαμπα, πράγματα τα οποία ούτε να δείτε, ούτε να ακούσετε μπορείτε με το βιολογικό σας σώμα τώρα. Γιατί υπάρχει τέτοια διά­σταση στη Μέρκαμπα, που δεν μπορώ καν να αρχίσω να σας λέω τι περιλαμβάνει.

Στο παρελθόν σας είχαμε πει ότι η Μέρκαμπα έχει τα χρωματιστά παράσημά σας, αυτά τα οποία λένε στις άλλες οντό­τητες του σύμπαντος όταν σας συναντούν, πού έχετε πάει και τι έ­χετε κάνει. Και σας έχουμε πει για τη μεγάλη αίθουσα των τιμών όπου λάβατε τα νέα χρώματα επειδή γίνατε άνθρωποι στον πλανή­τη Γη. Διότι αυτό είναι ένα θαυμάσιο ταξίδι που κάνετε. Όλοι όσοι βρίσκεστε εδώ απόψε (και διαβάζετε αυτό) έχετε πολλά παράσημα γιατί έχετε βρεθεί εδώ πάρα πολλές φορές.

Και η μεγάλη ειρωνεία είναι ότι παρ’ όλο που έρχεστε σε αυτήν την αίθουσα μόνο μια φο­ρά και βλέπετε αυτά τα πρόσωπα γύρω σας, τα οποία κάνετε ότι δεν γνωρίζετε, κάποια στιγμή ήταν όλοι συγγενείς σας. Είναι όλοι μέρος της καρμικής σας ομάδας - αδέλφια, αδελφές, μητέρες, πατέ­ρες. Τόσα πολλά έχουν συμβεί μεταξύ σας, κι όμως τους θεωρείτε άγνωστους. Είναι και αυτή μια θαυμάσια απόδειξη ότι το πέπλο βρίσκεται εδώ για να σας εμποδίζει να βλέπετε την αλήθεια, διότι η γνώση γι’ αυτά τα πράγματα θα σας έκανε να αναχωρήσετε.

Αγαπητοί, σας τιμάμε γι’ αυτό! Ότι περπατάτε στον πλανήτη σε μάθημα με αυτό το πέπλο της άγνοιας του ποιοι είστε. Καθώς σας κοιτάζουμε και λέμε στους γύρω μας, «Προσφέρθηκαν εθελο­ντικά γι’ αυτό», σας αγαπάμε ιδιαίτερα. Και έτσι η Μέρκαμπά σας “μιλάει” σε μια γλώσσα την οποία όλες οι οντότητες βλέπουν, ακούνε και αισθάνονται.

Η Μέρκαμπα δεν είναι απλώς το κέλυφός σας, αγαπητοί. Είναι η γλώσσα σας επίσης. Η Μέρκαμπα είναι ενέργεια που σας επιτρέπει να μετακινηθείτε από ένα μέρος σ’ ένα άλλο. Όταν πάτε από ένα μέρος του σύμπαντος σε άλλο, είναι σχε­δόν ακαριαίο, αλλά η Μέρκαμπά σας αλλάζει σχήμα για να το πετύχει αυτό.

Δεν θα μπούμε στην επιστημονική εξήγηση αυτού, σας λέμε όμως ότι αυτό έχει δοθεί μέσα από ανώτερη επικοινωνία προηγουμένως. Ψάξετε λοιπόν να το βρείτε, γιατί η Μέρκαμπά σας αλλάζει σχήματα! Τα σχήματα τα οποία υπάρχουν στη Μέρκαμπα είναι καθαρή επιστήμη. Και αυτό βέβαια, αγαπητοί μου, είναι τρομερή ειρωνεία ότι η κοινωνία σας έχει επιλέξει να διαχωρίσει το πνευματικό από το φυσικό, και από αυτούς που δουλεύουν στα μαθηματικά, και από αυτούς που δουλεύουν στη γεω­μετρία και στη φυσική.

Αν μπορούσατε να δείτε τη Μέρκαμπα, θα καταλαβαίνατε απόλυτα ότι η σχέση είναι ολοκληρωμένη, γιατί η Μέρκαμπα είναι φτιαγμένη από γεωμετρία και διαλαλεί το σύστημα που βασίζεται στο 12. Λέει ότι όλα τα σχήματά σας είναι διαιρετέα με το 6, ότι υπάρχει λόγος γι’ αυτό, και ακόμη δεν έχετε μπορέσει να το δείτε. Και έτσι μιλάμε για τη Μέρκαμπα σαν κάτι μεγαλειώδες και έν­δοξο. Σας ανήκει, και ο καθένας από σας την έχει. Αλλά δεν θα παρουσιαστεί σε αυτόν τον πλανήτη, γιατί αν συνέβαινε αυτό, θα εξάτμιζε τη βιολογία σας. Η ενέργεια είναι απλά υπερβολικά μεγά­λη. Και παρότι δεν μπορείτε να διεκδικήσετε τη Μέρκαμπα πάνω στον πλανήτη,, μπορείτε να εργαστείτε πάνω της, γιατί εξακολουθεί να υπάρχει στο αστρικό σας πεδίο. Μέρος των βημάτων προς το επίπεδο ανάληψης είναι να εργαστείτε πάνω στη Μέρκαμπα και να την συνδυάσετε με τη βιολογία σας.

Έχουμε πει αρκετά, και θα σας επαναλάβουμε ότι δεν είναι για όλους να ακολουθήσουν αυτά τα βήματα. Σας τιμάμε όλους για τις διαδικασίες σας, για τα βήματα που έχετε ήδη κάνει και τα βή­ματα που θα κάνετε. Μερικοί από σας μπορεί να ρωτήσουν, «Πώς θα γνωρίζω αν πρέπει να το κάνω;» Και σας λέμε: θα πρέπει να εξαφανίσετε τις σκέψεις για το τι περιμένει το Πνεύμα από σας και να τις αντικαταστήσετε με τις σκέψεις γι’ αυτό που εσείς θέλετε να κάνετε για τον εαυτό σας. Βλέπετε, είστε ένα μέρος Θεού, και το συμβόλαιό σας βρίσκεται μπροστά σας' τα κείμενα που έχουν γρα­φτεί από το δικό σας χέρι λένε, «Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκο­μαι εδώ». Αναζητείστε αυτό το συμβόλαιο. Συν-δημιουργήστε το συμβόλαιό σας και ζητήστε να σας έρθει. Είναι τόσο διαισθητικό. Θα γνωρίσετε ακριβώς τι είναι. Σύντομα θα σας πούμε και άλλα σχετικά με αυτό το θέμα.

Ακόμη και απόψε γίνεται θεραπεία, και μερικοί από σας αι­σθάνονται τη ζέστη της. Σας λέμε, «Μη φοβάστε», γιατί η ζέστη μιλάει για αγάπη και φως. Σας είπαμε ότι όσον αφορά το φως, η Μέρκαμπα φέρει το δικό της; Ότι όπου υπάρχει η Μέρκαμπα, υ­πάρχει φως; Αυτό σας κάνει όντα του φωτός! Αποδεχτείτε το. Εάν υπάρχει ζέστη τώρα εδώ, μην τη φοβάστε, γιατί είναι η αγάπη του Θεού στη βιολογία σας.

«Ανάληψη και Υπευθυνότητα»

(Κρύων Βιβλίο 3 – «Η Αλχημεία του Ανθρώπινου Πνεύματος» - Κεφ.8, σελ. 224-226)

 

prophet elias on chariot prophet elisha nazarene art icon n26035 696x538 1

Η Ανάληψη του Δασκάλου Προφήτη Ηλία!

Ας ανατρέξουμε μαζί σε κάτι που είναι αρχαίο, σοφό και λέει μια βαθιά ιστορία. Στις δυτικές γραφές σας υπάρχει η ιστορία ενός διδασκάλου που λεγόταν Ηλίας. Ήταν ο μόνος Άνθρωπος στην ιστορία που επέλεξε τη στιγμή της ανάληψής του, χωρίς θάνατο και  κατεγράφη από εκείνον που θα έπαιρνε τη θέση του. Οπότε μπορείτε να το δείτε μέσα από τα γραπτά εκείνου που βρισκόταν εκεί. Θέλω να το αναθεωρήσουμε, καθώς ακόμα και τόσο πίσω, παρέχει την απόδειξη ενός πεδίου.

Λένε ότι ο Ηλίας βάδισε σ’ ένα ξέφωτο, ζητώντας από τον Ελισαίο να καταγράψει ότι επρόκειτο να συμβεί. Ο Ηλίας ήταν δάσκαλος με μεγάλη σοφία και γνώση και σήμερα αποτελεί αυτό που θα αποκαλούσατε αναληφθέντα διδάσκαλο και ο Ελισαίος τον αγαπούσε. Στη γραμμικότητα του ανθρωπισμού, υπάρχει ένα ολόκληρο γκρουπ ανθρώπων που αναμένουν την επιστροφή του. Έχω νέα γι αυτούς. Βγείτε από τη γραμμικότητά σας, καθώς έχει επιστρέψει εδώ και πολύ καιρό! Καθότι η ενέργεια των διδασκάλων αποτελεί μέρος της ενέργειας της μεγάλης αλλαγής που μετέχετε. Αναμιγνύονται με τη δόνηση του πλανήτη. Έχουν έρθει όλοι πίσω και το νιώθετε. Σε μια κβαντική κατάσταση, βρίσκονται στο DNA σας. Δεν το διαισθάνεστε;

Υπάρχουν τόσο πολλές προσδοκίες γύρω από 3D (τριδιάστατα) πράγματα, τα οποία δεν έχουν σχέση με το 3D πεδίο. Τόσες πληροφορίες δίδονται μεταφορικά, ώστε να καταλάβετε ότι ίσως οι προφητείες μπορεί να εννοούν πράγματα έξω από τη γραμμική σας πραγματικότητα. 

Ο Ηλίας βάδισε στο ξέφωτο, ενώ ο Ελισαίος παρακολουθούσε, αλλά δεν πέθανε. Αντιθέτως, διεκδίκησε την ιερότητά του. Όντως αποχώρησε, όμως όχι χωρίς κάποια πυροτεχνήματα. Όπως υπέδειξε ο Ελισαίος, μεταβλήθηκε σ’ ένα άρμα φωτιάς, συνοδευόμενο από τρεις οντότητες. Στο καλύτερο που μπορούσε να δει και να περιγράψει στη γραμμικότητά του, ο Ελισαίος έκφρασε πώς του φάνηκε και πώς αισθάνθηκε. Τώρα, ρίξτε μια ματιά, για να δείτε ότι δεν ήσαν απαραίτητα άγγελοι εξ ουρανού που ήρθαν να πάρουν τον Ηλία. Αντιθέτως, κάτι συνέβη στο έδαφος και ο Ηλίας έγινε φως και αποχώρησε.
Επιτρέψτε μου να σας πω τι ήταν... Ήταν ο Ηλίας που ενεργοποίησε το πεδίο του DNA του! Αυτό το πεδίο έχει όνομα, το όνομα που δόθηκε τη στιγμή που ο Ηλίας καβαλίκευε το άρμα φωτός. Το όνομα είχε δοθεί στα Εβραϊκά: 
Μέρ κα μπα.

Και τώρα θα σας αποκαλύψω, όπως άλλες δύο φορές στο παρελθόν, ότι το πεδίο του DNA σας, είναι όντως η Μέρκαμπα σας. Συνδέεται με ιερή γεωμετρία, καθώς αυτό το υπερδιάστατο πεδίο έχει δομή. Αν μπορούσατε να τη δείτε, θα βλέπατε την υπέροχη δομή του διπλού τετράεδρου. Δεν είναι απλώς μια μπάλα φωτός. 

Το όνομα Μέρκαμπα δείχνει ότι κάτι μεταφέρεται εντός του και πρόκειται για το άρμα της θεϊκότητάς σας. Κάθε Άνθρωπος διαθέτει εκείνο που κατέγραψε ο Ελισαίος, βλέποντας την ανάληψη του δασκάλου του. Επιπλέον, το άρμα περιείχε τρία μέρη, τα οποία ήταν η επανένωση για την οποία έχω μιλήσει. Τα τρία μέρη που χωρίζονται από εσάς όταν φτάνετε στη Γη κι ενώνονται ξανά όταν φεύγετε. Θα σας πω περισσότερα επ’ αυτού στο επόμενο channeling. Αυτά θέλαμε να μοιραστούμε τώρα, καθώς πρόκειται για κάτι που έχει ο καθένας από εσάς – αυτό ακριβώς που είχε ο Ηλίας.

Είμαι ο "Κρύων"

Απόσπασμα από την

Ανώτερη Επικοινωνία του Κρύων

 Η αποκάλυψη του DNA

Αγαπητοί φίλοι,

Θα ήθελα να πω ότι όλα τα γεγονότα που αναφέρονται στη θρησκεία μας είναι αληθινά. Όμως πολλά έχουν παρερμηνευτεί και μένει στα επόμενα χρόνια να αποκατασταθεί η αλήθεια που υπαγορεύεται τώρα στην ανθρωπότητα από την Πνευματική μας Οικογένεια.

Οι εβραίοι ήταν η πρώτη ρίζα φυλή και η μόνη χώρα στην οποία από την αρχή τους δόθηκε μονοθεϊστική θρησκεία! Ο λόγος ήταν ότι επρόκειτο σε κάποια στιγμή να ενσαρκωθεί ο διδάσκαλός της Αγάπης Ιησούς να διδάξει και να γειώσει μαζί με δώδεκα μαθητές και χιλιάδες εργάτες του φωτός την ενέργεια της αγάπης που δεν υπήρχε τότε στον πλανήτη και θα πηγαίναμε για καταστροφή. Γειώθηκε λοιπόν η Χριστική ενέργεια στον πλανήτη και επίσης εμφυτεύθηκε ένας σπόρος συνειδειτότητας Χριστού και κωδικοί προκειμένου κάποια στιγμή να μπορέσουμε να επιστρέψουμε πίσω στο σπίτι μας την Εστία, πράγμα που έχει αρχίσει στις μέρες μας..

Εκείνη την εποχή είχαν εισχωρήσει μέσα στην εβραϊκή μονοθεϊστική θρησκεία τριακόσιοι κατ’ άλλους πεντακόσιοι Ιερείς του Βααλ που ήταν θρησκεία σατανιστική με θυσίες παιδιών και γυναικών και που λάτρευε στις μέρες μας η Ελιτ και η Νέα τάξη πραγμάτων….

Έστειλαν λοιπόν τον Προφήτη Ηλία με αποστολή να τους σταματήσει από το να αλλοιώσουν την τότε μονοθεϊστική εβραϊκή θρησκεία για να μπορέσει να διδάξει ο Ιησούς, πράγμα που πέτυχε αφού έλαβε τότε θέση εξουσίας και διέταξε τη σφαγή όλων των Ιερέων του Βάαλ.

Να φέρω επίσης εις γνώση σας ότι για τον ίδιο λόγο έστειλαν τον Μωυσή να τους ελευθερώσει από τους Αιγυπτίους! Ο αγγελιαφόρος Κρύων έχει πει ότι αυτός ήταν το Πνεύμα που μίλησε και καθοδήγησε τον Μωυσή στη φλεγόμενη Βάτο και ότι η φωτιά στη Βάτο ήταν στροβιλιζόμενο φως Αγγέλου!

Τελικά βέβαια εμείς αγκαλιάσαμε την Νέα Θρησκεία τον Χριστιανισμό και μαζί με τα φώτα των Αρχαίων δασκάλων δώσαμε και το φως του Χριστού στον κόσμο και οι μόνοι που το διατηρούμε, είδατε τι συμβαίνει με τον Πάπα!!! Γι αυτούς τους λόγους και λόγω του DNA μας, της γλώσσας μας και της καταγωγής μας από τα άστρα ο πλανήτης θα γίνει αργά αργά, πλανήτης Ελλήνων!!!

www.UrantiaCenter.gr       

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1