urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Jeshua  channeled

EERR

by  Pamela  Kribbe

Σύμφωνα με τη γραμμική αντίληψη του χρόνου, δεν μπορείτε να είστε παρόντες σε περισσότερα από ένα μέρος ταυτόχρονα. Με το «εσύ», η γραμμική έννοια αναφέρεται στο σώμα σας, το μυαλό σας και τη συνείδησή σας που είναι κάπως δεμένα στο σώμα / μυαλό σας. (Η επιστήμη δεν μπορεί να εξηγήσει ακόμη πώς ακριβώς το σώμα και η συνείδηση ​​είναι «δεμένα», αλλά αυτό προσδιορίζεται - γενικά - ότι η συνείδηση ​​δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς ένα φυσικό σώμα.)

Σύμφωνα με την «πλήρη», υποκειμενική έννοια του χρόνου, είστε παρόντες όπου η συνείδησή σας κατοικεί. Όπου και αν είστε, στο χρόνο και τον τόπο, καθορίζεστε από το επίκεντρο της συνείδησής σας, όχι από τη θέση του σώματός σας.

Για παράδειγμα: είστε στο σταθμό, περιμένοντας το τρένο σας να φτάσει. Θα πάρει κάποιο χρόνο ακόμα, έτσι απλά κάθεστε και κοιτάζετε για λίγο απαρατήρητος μπαίνετε σε μια ελαφρώς αλλαγμένη κατάσταση της συνείδησης. Μπορείτε τώρα να σκέφτεστε κάποιον που μιλούσατε χθες. Ξαναθυμάστε την συνομιλία εύκολα και θυμάστε έντονα το πώς είχατε επηρεαστεί. Ξαναζείτε ορισμένες πτυχές αυτής της συζήτησης, αντλώντας την Τώρα στιγμή σας από το παρελθόν.

Αυτό που πραγματικά κάνετε εδώ είναι ότι μπορείτε να ταξιδέψετε στο παρελθόν και να επισκεφθείτε τις ενέργειες εκείνης της στιγμής και πάλι. Τώρα η ενέργεια σας αλληλεπιδρά με την ενέργεια του παρελθόντος, δημιουργώντας πιθανές αλλαγές στην εμπειρία σας από εκείνη τη στιγμή και μεταβάλλοντας έτσι το παρελθόν.

Μεταβάλλοντας το παρελθόν δεν σημαίνει ότι θα τροποποιήσετε οποιαδήποτε φυσικά γεγονότα, αλλά τα επικαλύπτετε με μια διαφορετική ερμηνεία ή προοπτική. Μεταβάλλοντας αισθητά το περιεχόμενο κάποιου γεγονότος του παρελθόντος, ωστόσο, κατά μία έννοια αλλάζετε την εκδήλωση για σας.

Απλά σκεφτείτε αυτό το παράδειγμα.

Είχατε μια συνομιλία με κάποιον, ο οποίος προσεβλήθη πραγματικά από μια παρατήρηση σας που δεν είχατε καμία πρόθεση καθόλου να τον κριτικάρετε σε τίποτα. Το άλλο πρόσωπο που μιλούσατε άρχισε να σας επιπλήττει και στη συνέχεια αποχώρησε. Τώρα αισθανθήκατε με τη σειρά σας προσβεβλημένος, αισθανθήκατε παρεξηγημένος, θυμωμένος και σοκαρισμένος ταυτόχρονα. Αφού φτάσετε στο σπίτι σας αισθανθήκατε προβληματισμένος για μερικές ώρες, αλλά τότε το αφήσατε να φύγει και είχατε έναν καλό ύπνο το βράδυ.

Το επόμενο πρωί στο σταθμό του τρένου, καθώς περιμένατε για το τρένο σας θυμηθήκατε ξαφνικά αυτή την παράξενη συνομιλία, όπου τα πράγματα πήγαν στραβά τόσο απροσδόκητα.

Τώρα βλέπετε το θέμα από μια διαφορετική οπτική γωνία και ξαφνικά συνειδητοποιείτε γιατί ο άνθρωπος αισθάνθηκε τόσο προσβεβλημένος από την παρατήρησή σας.

Θυμάστε κάποια στοιχεία για το παρελθόν του που απλά είχατε ξεχάσει πριν κάνετε αυτή τη συζήτηση.

Μπορείτε τώρα να δείτε την συναισθηματική αντίδραση του σε ένα εντελώς διαφορετικό φως, ιδίως σε ότι δεν έχει τίποτα να κάνει με εσάς. Δεν ήσασταν εσείς που προκαλέσατε τον πόνο! Ένας παλιός πόνος μόνο μέσα του το προκάλεσε. Η προοπτική αυτή θέτει σε κίνηση μια διαφορετική συναισθηματική αντίδραση μέσα σας. Αισθάνεστε ένα αίσθημα ανακούφισης, γνωρίζετε και ναι ... συγχωρείτε. «Ω, βλέπω ... τώρα καταλαβαίνω ... τον φτωχό συνάνθρωπο μας».

Εκείνη τη στιγμή, δημιουργείτε εκ νέου το παρελθόν. Το επικαλύπτετε με μια διαφορετική ερμηνεία των γεγονότων, η οποία αντικαθιστά την αρχική απόκρισή σας. Για να είμαστε σαφείς, αυτό δεν σημαίνει ότι η αρχική απόκριση δεν έλαβε χώρα, αλλά ότι οι ενέργειες του θυμού, του σοκ και οι παρεξηγήσεις έχουν μετατραπεί σε κατανόηση και συγχώρεση. Μια «πνευματική αλχημεία» έλαβε χώρα από την αλληλεπίδραση μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος.

Πραγματικά, τα φυσικά γεγονότα δεν είναι τόσο σημαντικά. Είναι το περιεχόμενο της αίσθησης μιας κατάστασης, η ενεργητική αντίδρασή σας σε αυτό, που διαμορφώνει πραγματικά τη ζωή σας και την πραγματικότητά σας. Ως εκ τούτου μπορούμε δικαίως να πούμε ότι πορείτε να αλλάξετε το παρελθόν με το ταξίδι σας μέσα στο χρόνο με τις παρελθούσες ενέργειες οι οποίες εξακολουθούν να χρειάζονται ανάλυση.

Ενώ κάθεστε στο σταθμό πραγματοποιώντας το ταξίδι σας στο χρόνο, υπάρχει κάποια στιβάδα της συνείδησης σας, που εξακολουθεί να είναι ακόμη παρούσα στο σώμα σας. Μπορείτε να αισθανθείτε «στο πίσω μέρος του μυαλού σας» όταν τα χέρια σας γίνονται όλο και πιο κρύα, ή όταν κάποιοι νεαροί πίσω μιλάνε δυνατά.

Η συνείδηση ​​είναι σε θέση να χωριστεί. Μπορεί να είναι σε διαφορετικές θέσεις κατά την ίδια στιγμή, πράγμα που σημαίνει ότι η συνείδηση ​​μπορεί να κατοικεί σε διαφορετικές ενεργητικές πραγματικότητες ταυτόχρονα.

Αυτή είναι η έννοια του πολυδιάστατου. Η συνείδησή σας δεν περιορίζεται στο χώρο και το χρόνο. Αν έχετε μια βασική συμφωνία κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης ζωής στη γη ότι κάποιο μέρος της συνείδησής σας, θα είναι πάντα συνδεδεμένο με το σώμα σας στη γη, η συνείδησή σας ως εκ τούτου δεν περιορίζεται σε μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Δεν περιορίζεται από το παρελθόν ή το μέλλον, γιατί δεν καθορίζεται. Είναι ρευστά πεδία της εμπειρίας. Είναι ευμετάβλητα και μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μαζί τους από το Τώρα.

Η συνείδησή σας είναι πολυδιάστατη ακόμα και όταν νομίζετε ότι είστε φυλακισμένος/η μέσα στο φυσικό σας σώμα. Γνωρίζετε την έκφραση: «Έχει κολλήσει στο παρελθόν;» Κάποιος/α δεν μπορεί να αφήσει να φύγει το παρελθόν και η συνείδησή του/της είναι γεμάτη με εμπειρίες του παρελθόντος και με συναισθήματα όπως θλίψη, λύπη, τύψεις ή απλά πενθεί. Αυτό το άτομο δεν είναι «εδώ». Είναι κυριολεκτικά στο παρελθόν.

Είναι, όπως στο παραπάνω παράδειγμα, που αλληλεπιδρά με το παρελθόν από την στιγμή Τώρα, αλλά όχι με ένα απελευθερωτικό, αλχημικό τρόπο. Το σώμα του είναι παρόν στο εδώ και τώρα, και αυτός έχει κολλήσει στο παρελθόν. Ο Χρόνος γι’ αυτόν εξακολουθεί να ισχύει, ενώ το ρολόι τρέχει μετρώντας το πέρασμα των εβδομάδων και μηνών. Αυτό είναι επειδή δεν κινείται βιωματικά.

Δεν ρέει με τις φυσικές διεργασίες της ζωής και της εμπειρίας. Αυτό είναι ένα παράδειγμα της πολυδιαστατικότητας. Ακόμα και όταν μπορείτε να περιοριστείτε σε μια τέτοια στενή εστίαση της συνείδησης, είστε πολυδιάστατοι. Με αυτό θέλω να πω ότι πολυδιάστατοι δεν είναι κάτι που θα γίνετε, είναι κάτι που είστε. Είναι η φύση σας! Είναι η φυσική κατάσταση της ύπαρξής σας.

Το πραγματικό ερώτημα είναι: πώς μπορεί κανείς να είναι πολυδιάστατος με ένα απελευθερωτικό τρόπο μετασχηματισμού; Πώς μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις πολλαπλές διαστάσεις του πολυδιάστατου χαρακτήρα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να κινήστε ελεύθερα μέσα από τις διαστάσεις και να μην χάνετε την επαφή με το θείο πνεύμα σας; Όντας πολυδιάστατοι από ένα μέρος της σοφίας και της ευαισθητοποίησης: αυτό είναι το πνευματικό πεπρωμένο σας. Είναι το πεπρωμένο σας να γίνετε πλήρως συνειδητοί πολυδιάστατοι δημιουργοί.

Όντας συνειδητά πολυδιάστατοι σημαίνει ότι θα απελευθερώσετε την ψευδαίσθηση του γραμμικού χρόνου, πράγμα που σημαίνει επίσης θα απελευθερώσετε την έννοια ότι δεν είστε πάνω από το σώμα σας.

Όντας συνειδητά πολυδιάστατοι θα προσδιορίσετε τον εαυτό σας με το πνεύμα ( Θεό) μέσα σας, θα είστε απολύτως ελεύθεροι να εισέρχεστε σε κάθε σφαίρα της εμπειρίας, δηλαδή διάσταση, που επιλέγετε.

Όντας συνειδητά πολυδιάστατοι είστε ένα ουσιαστικό μέροςτης πραγματικότητας της Νέας Γης.

Ο λόγος που είστε σε αγώνα με την έννοια της διαστασιακότητα είναι να αντιληφθείτε ότι μπορείτε να «είστε σε δύο διαφορετικά σημεία ταυτόχρονα» με ένα φυσικό τρόπο. Το φυσικό σώμα σας δεν μπορεί να είναι σε δύο φυσικά μέρη ταυτόχρονα. Ωστόσο, οι διαστάσεις δεν είναι φυσικά μέρη, δεν είναι «κομμάτια της ύλης», να το πω έτσι. Οι διαστάσεις είναι σφαίρες της συνείδησης, σφαίρες της συνείδησης που συμμορφώνονται με ορισμένους ενεργειακούς νόμους.

Η συνείδησή σας μπορεί να μετέχει σε διαφορετικές διαστάσεις ταυτόχρονα. Αυτό συμβαίνει ΤΩΡΑ. Υπάρχουν πραγματικότητες από το παρελθόν, το μέλλον, τα αστρικά επίπεδα, προηγούμενες ζωές, του αγγέλου μέσα σας και, ακόμη περισσότερες, οι οποίες διασταυρώνονται και συναντώνται μέσα σας εδώ τώρα. Είστε πολυδιάστατοι τώρα, αλλά είστε πολυδιάστατοι με ένα συνειδητό τρόπο; Επιτρέπετε στις διαστάσεις να ρέουν μέσα και έξω από εσάς, δέχεστε τι ενέργειες θα σας φέρουν και μπορείτε να τις αναγνωρίσετε ως δικές σας;

Μπορείτε αλληλεπιδράτε με τις άλλες διαστάσεις που αποτελούν μέρος σας όλη την ώρα, αλλά αν το κάνετε αυτό με ένα συνειδητό και αποδοχής τρόπο, μετατρέπονται πραγματικά αυτές οι διαστάσεις σε πραγματικότητες. Αγκαλιάστε τις κολλημένες ή έγκλειστες ενέργειες από αυτές τις διαστάσεις και κρατήστε τες μέχρι το φως της συνείδησής σας, να ελευθερώσει και να ενσωματώσει τα μέρη του Εαυτού σας και αλλάξτε το παρόν σας.

Πολλές σφαίρες της συνείδησης συναντώνται μέσα σας και είστε ουσιαστικά ο κυβερνήτης που επιλέγει να αντιμετωπίσει κάποιες εμπειρίες από αυτές. Είστε ελεύθεροι να ταξιδέψετε μέσα από οποιαδήποτε από αυτές, γρήγορα ή αργά, κοντά ή μακριά. Εφ 'όσον έχετε προσδιορίσει το Πνεύμα μέσα σας, θα κρατήσετε την επίγνωση ότι είστε ελεύθερος.

Αλλά όταν έχετε κολλήσει σε σκέψεις περιορισμού, κρατώντας πεποιθήσεις όπως «αυτό δεν είναι δυνατόν», «εκείνο δεν επιτρέπεται», «αυτό θα πάει στραβά», κλπ., θα βυθιστείτε στην ψευδαίσθηση του διαχωρισμού. Μπορείτε πέσετε στο πεδίο της ψευδαίσθησης του γραμμικού χρόνου, στη ψευδαίσθηση ότι είσαι ένα σώμα, στη ψευδαίσθηση ότι είσαι ξεχωριστά από τον Θεό. Με αυτόν τον τρόπο, η ψυχή «δεσμεύεται» σε ορισμένες σφαίρες εμπειρίας. Η ψυχή ξεχνάει την αληθινή προέλευσή της, τη θεότητα της και την ελευθερία της.

Αυτή η σύλληψη ή «δέσμευση» είναι επίσης που ονομάζεται κάρμα.

«Αποδεσμεύεστε» ή ξεκολλάτε συχνά προχωρώντας κατά μήκος ενός αριθμού βημάτων ή σταδίων που εσείς ονομάζετε «εσωτερική ανάπτυξη.» Από την ανθρώπινη γραμμική άποψη, είναι «απελευθέρωση από το κάρμα» και σιγά-σιγά ο εαυτός σας μεταμορφώνεται σύμφωνα με τα τέσσερα στάδια της εσωτερικής ανάπτυξης που έχουμε περιγράψει σε αυτή τη σειρά «οι Εργάτες του Φωτός».

Από τη σκοπιά του Πνεύματος, ωστόσο, απλά αναπηδάτε πίσω στη φυσική σας κατάσταση της θείας συνείδησης. Από την άποψη αυτή, απελευθερώνοντας το κάρμα δεν είναι τίποτα άλλο από το να θυμόσαστε τη δική σας θεϊκότητα.

Jeshua  channeled

by  Pamela  Kribbe

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1