urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

5Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Αγαπημένη Οικογένεια,

Έχω αναφέρει ότι υπάρχουν τρία Βασίλεια στη Δημιουργία και ότι όλοι εμείς που ενσαρκωνόμαστε ξανά και ξανά, είμαστε Ανθρώπινοι Άγγελοι ανήκουμε στο ίδιο Βασίλειο, είμαστε Αρχαγγελική ενέργεια. Ο καθένας/καθεμία από εμάς είναι μέρος μιας μεγάλης Θεϊκής ενέργειας που καλούμε Ανώτερο Εαυτό.

Επίσης υπάρχει το Βασίλειο των Αρχαγγέλων και Αγγέλων και το Βασίλειο των Ντέβας ή της φύσης που είναι στην υπηρεσία της ανθρωπότητας! Θα έχω όλα τα λινκ κάτω από το βίντεο.

Βρισκόμαστε τώρα στον δρόμο να επιστρέψουμε στην Εστία πίσω στο πραγματικό μας σπίτι που είναι η δόνηση της 5ης διάστασης. Από εκεί ξεκινήσαμε και κατεβήκαμε σε αυτόν τον τρισδιάστατο κόσμο της δυαδικότητας και τώρα είμαστε στο δρόμο της επιστροφής!

Δεν έχει σημασία ποιον δρόμο ακολουθεί ο καθένας αλλά για να ανέβει η δόνησή μας χρειάζεται να έχουμε μέσα μας, αγάπη δίχως όρους, ευσπλαχνία, συμπόνια, συγχώρεση, ευγνωμοσύνη, γαλήνη, μη κριτική και όχι διαχωρισμό. Αυτό έχει ονομαστεί Ανάληψη. Η Ανάληψη μας θα γίνει σταδιακά σε τρείς φάσεις και θα βάλω δύο βίντεο για το θέμα αργότερα.

Αυτή η εξέλιξη που πρόκειται να συμβεί είναι καιρό αναμενόμενη και καιρό προσδοκώμενη.

Είναι σημαντικό να μην δούμε τα πράγματα από μία προοπτική φόβου γι’ αυτό ο τρόπος να αντιμετωπίσουμε αυτές τις αλλαγές είναι με το να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στη καρδιά. Αυτοί που παραμένουν επικεντρωμένοι στη καρδιά και διατηρούν  μια δυνατή επαφή με την καρδιά αυτής της Γης θα επιβιώσουν πολύ εύκολα με αυτό που έρχεται, να βιώσουν μια νέα ζωή!

Ο Ιησούς έχει αναφέρει αυτή την επιστροφή μας πίσω στην Ολότητα με την αλληγορία του άσωτου υιού και ότι όλα τα χαρίσματα που είχαμε φαινομενικά χάσει θα τα πάρουμε πίσω.

Όσοι από εσάς είστε νέοι στο κανάλι μας δείτε για ενημέρωσή σας όλα τα βίντεο από αυτό το τελευταίο και προς τα πίσω.

Τι είναι η 5η Διάσταση;

 

Η 5η διάσταση είναι  μια κατάσταση του μυαλού που επηρεάζει την φυσική πραγματικότητά μας.  Η διαφορά της 3ης με την 5η διάσταση είναι  στην συχνότητα.... αυτοί που βρίσκονται στην 5η διάσταση δεν επηρεάζονται από τον τρόπο που δρουν οι «τρισδιάστατοι» παίκτες. 

Στην 5η διάσταση λειτουργούν νέα εργαλεία που δεν είναι διαθέσιμα για όσους παραμένουν στην 3η. Αυτοί που ζουν στη 5η διάσταση έχουν στην διάθεσή τους εργαλεία - δώρα που  αποτελούν κομμάτι ενός υψηλότερου  συμπαντικού σχεδίου. 

Οι «τρισδιάστατοι» δε  βλέπουν αυτά τα δώρα επειδή κρατούν σφιχτά τους φόβους τους. Το κλειδί είναι να ανοιχτούν στην χωρίς όρους  αγάπη. Η αγάπη είναι η δύναμη εκείνη που οδηγεί στη 5η διάσταση.Εκείνοι που εμμένουν στους φόβους τους θα παραμένουν εγκλωβισμένοι στην τρισδιάστατη πραγματικότητα.   Αν δούμε ένα πνευματικά εξελισσόμενο άνθρωπο να κάνει κάτι ασυνήθιστο, όπως η ενεργειακή θεραπεία για παράδειγμα, δε θα νιώσουμε άβολα καθόλου, μάλλον θα νιώσουμε χαρά που είμαστε παρόντες σε αυτό το θαύμα, εκείνοι που σκέπτονται με τον «τρισδιάστατο» τρόπο σκέψης, θ’ αντιδράσουν με φόβο που θα οδηγήσει σε δυσπιστία και θ’ ακολουθήσει μια εχθρική διάθεση και το μόνο που θα καταφέρουν, λόγω των αρνητικών συναισθημάτων τους , είναι να βλάψουν τον εαυτό τους και να χαμηλώσουν την δόνησή τους.

Γι’ αυτό αυτοί που εντοπίζουν και ανοίγονται στο «στίγμα» της αγάπης τότε αυτομάτως έχουν κάνει και την επιλογή σε ποια πραγματικότητα θέλουν να ζουν. Το ίδιο ισχύει και για  αυτούς που θα νιώσουν άβολα με όλη αυτή τη πληροφόρηση , όταν θα έχουν  εχθρική διάθεση, φόβο και ανασφάλεια , θα έχουν επιλέξει επίσης.  

Με την ευκαιρία αυτή και για όσους πρωτοδιαβάζουν πληροφορίες για τη νέα εποχή, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως αυτό που λένε νέα εποχή είναι και αφορά αποκλειστικά την πνευματική εξέλιξη του ανθρώπου και μόνο. Ανεξαρτήτου θρησκευτικής πεποίθησης κι εμπεριέχει όλους τους ανθρώπους της Γης απ’ όλες τις χώρες και κουλτούρες της ανθρωπότητας. Αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν σκοπό να διαστρεβλώσουν θρησκευτικές πεποιθήσεις κανενός.    Πρέπει να δούμε τα πράγματα από ψηλά, να ανεβούμε πάνω από θρησκείες και πολιτικά συστήματα. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι εκείνο που μας δένει όλους και κάνει εφικτή τη κατεύθυνση μας προς της εξέλιξη είναι η ΑΓΑΠΗ!!! 

Το να βρίσκεσαι στη 5η διάσταση είναι να ζεις ως άνθρωπος και να πράττεις ως Θεός, είναι μια πνευματική κατάσταση, τίποτ’ άλλο. Δεν είναι προνόμιο λίγων, είναι προνόμιο όλων των ανθρώπων. Και η αγάπη είναι το κλειδί, είναι ο δρόμος που μας οδηγεί προς τα εκεί.

Όταν νιώθεις αγάπη για όλα, για τον συνάνθρωπο, για μια κατάσταση, όταν απελευθερώσεις τους φόβους σου, όταν καταφέρεις να δεις πέρα από το πρόβλημα που παρουσιάζεται και να υιοθετήσεις μια υψηλότερη (αντικειμενικότερη) άποψη για όσα συμβαίνουν, ναι, βρίσκεσαι στη 5η διάσταση. 

Δε σημαίνει πως πρέπει να ζήσουμε ως πνεύματα από τη στιγμή που πατάμε το πόδι μας εκεί. Όχι. Η αποστολή μας είναι να έχουμε μιαν υπέροχη ανθρώπινη εμπειρία, δε πρέπει να το ξεχνάμε. Είμαστε άνθρωποι μεταξύ ανθρώπων και  το μόνο που αλλάζει είναι ο  τρόπος σκέψης. Δεν δημιουργείται διαχωρισμός στους ανθρώπους, όσοι ζουν στη 3η διάσταση δεν είναι κατώτεροι όσων υπάρχουν στη 5η. Είμαστε όλοι μα όλοι ίσοι. Είμαστε, απλά άνθρωποι με  διαφορετικές επιλογές.

Στην 5η διάσταση οι αγγελικές οντότητες μπορούν να έρθουν σ’ επικοινωνία μαζί μας χωρίς να χαμηλώσουν πολύ τη δόνησή τους.  Το πέπλο της λήθης εξαφανίζεται όταν βρισκόμαστε στη 5η διάσταση και η ροή πληροφοριών είναι δυνατή.   Ο στόχος μας δεν είναι να φερόμαστε ως πνεύματα αλλά ως άνθρωποι σκεφτόμενοι σαν πνεύμα.Προς το παρόν μπαινοβγαίνουμε, πότε λειτουργούμε στην μία κατάσταση πότε στην άλλη. Πολλοί χρειάζονται γείωση όταν δρουν κατά ένα μεγάλο μέρος της ημέρας από εκεί, είναι θέμα εξάσκησης και χρόνου να κατακτήσουμε αυτό το επίπεδο συνείδησης.

Όταν νιώθεις ανιδιοτελή αγάπη για όλο το κόσμο, βρίσκεις τρόπους να γελάσεις και οι σκέψεις σου είναι αγνές σαν παιδιού... ναι, αυτό είναι ένα καλό γνώρισμα.  Και επειδή κάποιοι ίσως νομίζουν πως ένας τέτοιος τρόπος σκέψης εύκολα μπορεί να ξεγελαστεί από μια πονηρή πρόθεση, έχω να πω ότι  δεν μπορεί να γίνει αυτό  διότι  από την στιγμή που θα επιλέξεις να εκπέμπεις στην συχνότητα της Αγάπης αυτομάτως αυτό θα σε βάζει  σε παράλληλη πραγματικότητα, και το αποτέλεσμα θα είναι να μην συναντηθείτε ποτέ.  Το παρακάτω βίντεο  είναι πολύ καλό και εξηγεί με πολύ αναλυτικό τρόπο  όλα αυτά  περί διαστασέων .... απολαύστε το!!!

  Πηγή:

 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1