urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για τσάκρας

της Λιάνας Τελειώνη

Τα τσάκρα είναι τα ενεργειακά κέντρα του σώματος μας, δηλαδή ‘πύλες’ ενέργειας πάνω στην αύρα που μεταβολίζουν και διοχετεύουν την ενέργεια στο φυσικό μας σώμα, μέσω των αδένων του ενδοκρινικού συστήματος. Βρίσκονται σε κατάσταση περιστροφής, απορροφώντας και εκπέμποντας ενέργεια. Τσάκρα στα σανσκριτικά σημαίνει «τροχός». Συνδέονται με ένα κύριο κανάλι στη σπονδυλική στήλη.

Μαθαίνοντας να δουλεύουμε με τα τσάκρα και κατανοώντας τη λειτουργία τους, ένας καινούριος υπέροχος κόσμος ανοίγετε μπροστά μας, γεμάτος γνώση και φως. Αντιλαμβανόμαστε τη πραγματική αιτία των προβλημάτων και ασθενειών μας, και μένουμε κατάπληκτοι από τη σοφία του Σύμπαντος!

Τα τσάκρα συνδέονται εσωτερικά μεταξύ τους και η λειτουργία του ενός επηρεάζει τη λειτουργία του άλλου. Αν κάποιο είναι μπλοκαρισμένο, αυτό μπορεί να επηρεάσει συγκεκριμένους  τομείς στο φυσικό, συναισθηματικό και πνευματικό μας επίπεδο. Αν είναι ανοιχτά, τότε είμαστε κι εμείς ανοιχτοί, γεμάτοι ενέργεια και αγάπη σε όλους τους τομείς. Η χαρά, η πληρότητα, η ζωτικότητα και η αίσθηση ασφάλειας, επιτυγχάνονται όταν τα ενεργειακά κέντρα είναι ανοιχτά, και δονούνται στο ανώτατο δυνατό επίπεδο.

Τα κέντρα αυτά είναι σφαίρες φωτός που ακτινοβολούν με διάφορα χρώματα. Συχνά φαίνονται όλα πολύχρωμα λόγω των ενεργειών που λαβαίνουν και μεταδίδουν. Διαφέρουν σε μέγεθος, με διάμετρο περίπου εξίμισι ως εφτάμισι εκατοστά, με ένα πυρήνα φωτός στο κέντρο τους. Το βασικό τους χρώμα είναι χρυσαφί, αλλά το καθένα έχει το δικό του κυρίαρχο χρώμα στο κέντρο, που εκπροσωπεί τις ιδιότητες τους. Είναι πολύ σημαντικά αφού από αυτά ξεκινά η αλλαγή στην αύρα μας, και κατ’ επέκταση στην υγεία, τη πνευματικότητα και τη συνειδητότητα μας.

Κάθε ένα είναι υπεύθυνο –επηρεάζει και επηρεάζεται- για συγκεκριμένα όργανα, και για μια διαφορετική πλευρά της ύπαρξης μας.

Θα δούμε τα 7 βασικά τσάκρα – στην ουσία υπάρχουν αμέτρητα μέσα στο ενεργειακό μας σύστημα- που η λειτουργία τους επηρεάζει αυτόματα την υγεία μας. Όπως προσέχουμε όλα τα άλλα όργανα του σώματος μας, έτσι θα πρέπει να φροντίζουμε ώστε να λειτουργούν όσο το δυνατό καλύτερα τα ενεργειακά μας κέντρα. Αυτό επιτυγχάνεται με τη μέθοδο του Ρέικι το οποίο καθαρίζει και φορτίζει όλα τα τσάκρα.

Η ενεργοποίηση και εναρμόνιση των τσάκρα με τη μέθοδο του Ρέικι, είναι τόσο εύκολη, που μπορεί κάποιος να τη κάνει άμεσα με τον πρώτο βαθμό. Με μια ολοκληρωμένη θεραπεία, καλύπτουμε ήδη όλα τα ενεργειακά κέντρα. Μπορείτε να μείνετε περισσότερη ώρα σε κάποιο κέντρο, αν νιώθετε την ανάγκη. Επίσης μετά μπορείτε να κάνετε μία από τις δύο  εξισορροπήσεις που αναφέρονται παρακάτω.

Στο κάθε κέντρο αντιστοιχούν διάφορα στοιχεία, φυσικά – όπως ήχοι-  και υλικά – όπως αιθέρια έλαια και κρύσταλλοι-   που βοηθούν την εξισορρόπηση του.

Οι περιγραφές των τσάκρα συχνά διαφέρουν από σχολή σε σχολή, από δάσκαλο σε δάσκαλο και από βιβλίο σε βιβλίο, ως προς το χρώμα, το σχήμα, ακόμα και ως προς την ακριβή θέση στο ενεργειακό μας πεδίο. Ακόμα διαφέρουν και οι περιγραφές ανθρώπων που έχουν την ικανότητα να βλέπουν την αύρα. Αυτό συμβαίνει γιατί απλά είναι θέμα αντίληψης και η αντίληψη δεν είναι κάτι σταθερό, ούτε ίδια σε κάθε άνθρωπο. Σε γενικές γραμμές βέβαια οι απόψεις συμπίπτουν, γι αυτό μη δίνετε βάση σε λεπτομέρειες. Δεν έχει σημασία αν βρείτε κάπου το χρώμα  διαφορετικό από αλλού, το βασικό είναι Εσείς πώς αντιλαμβάνεστε τα ενεργειακά σας κέντρα. Ο κάθε άνθρωπος είναι τόσο διαφορετικός, που σίγουρα και οι ενεργειακές αναφορές του δεν μπορούν να είναι όλες όμοιες. Ο καθένας αναπτύσσει το δικό του σύστημα αντίληψης, το δικό του κώδικα αναφοράς. Βρείτε κι εσείς το δικό σας!

Μπορεί κάποιος να διαλογιστεί πάνω στο κάθε τσάκρα, με το αντίστοιχο χρώμα, ή να βρει μόνος του την αντίληψη του χρώματος που έχει.

Απλά καθίστε ήσυχα, χαλαρώστε, και «μπείτε» μέσα στο σώμα σας, νιώθοντας το κάθε ενεργειακό κέντρο από μέσα. Τι αίσθηση έχετε; Είναι ανοιχτό; Κλειστό; Ρέει εύκολα ή ενέργεια ή υπάρχει μπλοκάρισμα; Τι χρώμα έχει; Θέλει να σας δώσει κάποιο μήνυμα; Αφουγκραστείτε! Ίσως αυτό χρειάζεται αρκετή εξάσκηση όμως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος εξέλιξης και θεραπείας, από το να μάθετε να ακούτε το σώμα σας από μέσα. Αρχίζοντας να χρησιμοποιείτε την εσωτερική σας όραση, ακοή, και συναίσθηση, έρχεστε σε επαφή με τον αληθινό σας εαυτό, αφυπνίζετε τις καταπληκτικές πνευματικές και ψυχικές σας δυνάμεις. Αποκτάτε πρόσβαση στην ενεργειακή σας κατάσταση, θεραπεύοντας με φυσικό τρόπο, όλα τα επίπεδα της οντότητας σας.

Όπως η επιστήμη προχωράει, έτσι και η εναλλακτική θεραπευτική εξελίσσεται, και ίσως στο μέλλον δοθούν νέοι τρόποι ανάγνωσης των τσάκρα. Όπως είπαμε, υπάρχουν κι άλλα ακόμα, πέρα από τα εφτά βασικά, τα οποία είναι εξίσου σημαντικά- ακόμα κι αν θεωρούνται δευτερεύοντα. Π.χ. ένα από αυτά, είναι το σημείο του θύμου αδένα, μεταξύ καρδιάς και λαιμού.

Αυτή είναι η πρότυπη, κλασική και πιο έγκυρη περιγραφή, βάση της οποίας δουλεύουμε μέχρι στιγμής, με τα εφτά ενεργειακά κέντρα:

1ο τσάκρα, της βάσης - ριζικό

2ο τσάκρα, το ιερό

3ο τσάκρα, το ηλιακό πλέγμα

4ο τσάκρα, της καρδιάς

5ο τσακρα, του λαιμού

6ο τσάκρα, το τρίτο μάτι

7ο τσάκρα, της κορυφής ή του στέμματος

Πενήντα περίπου εκατοστά πάνω από τη κορυφή, τσάκρα Ανώτερου Εαυτού, σημείο σύνδεσης με την Ολότητα μας.

"ΡΕΙΚΙ"

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

της Λιάνας Τελειώνη

εκδ. Αλφάβητο Ζωής

www.urantiacenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1