urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Διδάσκαλος Ιλλαρίων

δια της Marlene Swetlishof

Αποτέλεσμα εικόνας για Υπνος Άγγελοι 

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

Ιανουάριος 2017

Αγαπημένοι,

Έρχομαι με τα φτερά της αγάπης για να κουβεντιάσω μαζί σας. Ο κόσμος οδεύει προς την επόμενη του φάση και αυτό περιλαμβάνει αυξημένες ενεργειακές συχνότητες. Αυτό θα δημιουργήσει κάποια ένταση μέσα στο ενεργειακό και ανθρώπινο σωματικό σύστημα. Είναι σημαντικό να αφιερώνετε χρόνο κάθε μέρα και ίσως αρκετές φορές μέσα στη μέρα για να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε, καθότι οι ενέργειες αυτές είναι εκείνες που κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν εξαντλημένοι, κι όταν αυτό εμφανίζεται σημαίνει πως είναι η ώρα που απαιτείται ξεκούραση και χαλάρωση .

Με τον τρόπο αυτό πάντα θα είστε στην κορυφή των ανώτερων συχνοτήτων καθώς μεταδίδονται και επηρεάζουν τα πάντα και τους πάντες σ' αυτό τον πλανήτη. Οι ενέργειες αυτές βρίσκονται στη διαδικασία, όπως και πριν, να αποκαλύψουν όλα όσα ζουν στο ενεργειακό σας σύστημα που δεν ευθυγραμμίζονται με την ανώτερη διάσταση προς την οποία κατευθύνεστε. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πνευματική ομίχλη και κάποτε φαίνεται πως ανεξάρτητα απ' το τι προσπαθείτε να πετύχετε, δεν πάει εκεί που το θέλετε. Αυτή είναι η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα, να σταματήσετε και να ξεκουραστείτε.

Στην παγκόσμια σκηνή, υπάρχουν εκείνοι που είναι στη διαδικασία να χάσουν τον έλεγχο τους και τη δύναμη που ασκούσαν στους ανθρώπους του πλανήτη για πολλούς, πολλούς αιώνες οι οποίοι δημιουργούν μερικές κινήσεις απελπισίας και είναι σημαντικό κανείς να ελέγχει μέσα με την ουσία της ύπαρξης του, μέσα στο τσάκρα της καρδιάς του σε καθημερινή βάση, ανεξάρτητα απ' τις ειδήσεις που ακούτε ή διαβάζετε. Είναι πάντα καλό να το ελέγχετε μέσα με τη δική σας εσωτερική καθοδήγηση και συμβουλή. Εκεί βρίσκεται η προσωπική σας αλήθεια. Είναι σημαντικό, κάθε άνθρωπος στον πλανήτη αυτή την ώρα να ακολουθήσει τη συμβουλή της δικής του καρδιάς, της δικής του ψυχικής εσωτερικής καθοδήγησης, επειδή αυτό είναι το μονοπάτι σας το προσωπικό. Ακολουθώντας αυτό το μονοπάτι, υπηρετείτε επίσης το ανώτερο καλό, το Θεϊκό Σχέδιο για τη Γη.

Είναι η ώρα τώρα να ακολουθήσετε το δικό σας αστέρι ώστε να φέρετε τα ιδιαίτερα σας χαρίσματα που φέρατε σ' αυτό τον κόσμο για να τα μοιραστείτε με τους άλλους. Το μοίρασμα δεν χρειάζεται να γίνεται  με τρόπο που να καθιστά κάποιον ένα μάρτυρα. Το μοίρασμα μπορεί να δοθεί με πνεύμα χαράς και της γνώσης πως αυτά που φέρετε είναι πολύτιμα σε αυτούς που αναζητούν εκείνο το συγκεκριμένο τρόπο ύπαρξης. Δεν είναι εντούτοις κακό να δηλώσετε το γεγονός ότι έχετε την κυριαρχία σε όλες σας τις προσφορές και επιτεύγματα και σε όλα τα δώρα της γνώσης και της ανώτερης κατανόησης που προσφέρετε. Δεν έρχεται σε σύγκρουση με το Θεϊκό.

Καθένας από σας είναι μοναδικός, καθένας σας έχει κάποιο χάρισμα, κάτι που είναι σημαντικό στην τρέχουσα διαδικασία αφύπνισης που εμφανίζεται πάνω και μέσα στον πλανήτη. Αυτό που δίνετε μπορεί να είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για πολλούς. Δε χρειάζεται να κάνετε προσπάθειες που δεν ανταποδίδουν. Αυτό απαιτεί γνώση του εαυτού και αυτο-εκτίμησης ως προς την ικανότητα και τα χαρίσματα κάποιου, αλλά και της αξίας του πάνω στον πλανήτη. Καθένας από σας, που έχει προσφερθεί προτού καν ενσαρκωθείτε σ' αυτό τον πλανήτη, ήρθε με ιδιαίτερα χαρίσματα.Αποτέλεσμα εικόνας για Υπνος Άγγελοι

 

Κατανοούμε πως χρειάζεται προσωπική προσπάθεια και προσωπικές θυσίες ώστε να τα φέρετε ως προσφορές στους άλλους. Είναι δεδομένο πως η εξέλιξη της ψυχικής εξέλιξης απαιτεί κάποιες φορές τις απαιτούμενες πληροφορίες και τις μεθόδους ώστε να βοηθηθούν άλλοι στο ταξίδι, στο μονοπάτι τους για να βρουν το "Δρόμο" πίσω στην Πηγή. Τα χαρίσματα σας είναι αναγκαία - τα χαρίσματα σας είναι αυτά που σχεδιάστηκαν απ' το Θείο για να δοθούν σε αυτούς τους καιρούς.

Οπότε λέμε χαλαρώστε και ξεκουραστείτε - γιατί τότε είναι που ξεδιπλώνονται τα χαρίσματα σας. Είναι όταν βρίσκεστε σε κατάσταση χαράς, αρμονίας και ειρήνης που βγαίνουν στην επιφάνεια της ύπαρξης σας τα χαρίσματα σας. Οι ανώτερες οπτικές σας βγαίνουν προς τα εμπρός για να φέρουν άλλη μια πτυχή της ύπαρξης σας στον κόσμο, για να γίνει μέρος της φυσικής σας έκφρασης, καθότι έτσι επιτυγχάνεται η ολοκλήρωση μέσα σε κάθε άτομο, επιτρέποντας τις νέες πτυχές να βγουν εμπρός καθώς τους δίνεται η ικανότητα να το κάνουν. Εμπιστευθείτε αυτή τη διαδικασία, γνωρίζοντας πως όλα ενώνονται για το ανώτερο και μέγιστο σας καλό. Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται η συλλογική συχνότητα και δόνηση η οποία βοηθά τους άλλους για το ανώτερο τους καλό. Όλα είναι καλά.

Να ξέρετε πως αγαπιέστε απ' τα όντα που κατοικούν στις αναληφθείσες σφαίρες Φωτός. Εργαζόμαστε μαζί, πέραν του ύπνου έρχεστε σε μας, έρχεστε στο Ναό της Αλήθειας, έρχεστε στις ανώτερες διαστάσεις. Συνεργάζεστε με μας, συνεργάζεστε με τις οικογένειες των Αστρικών Εθνών, εκείνες που υπηρετούν τον Πρωταρχικό Δημιουργό. Είστε πάντα στο σωστό δρόμο επειδή εργαζόμαστε μαζί. Κανείς έχει ανάγκη τον καιρό αυτό να γίνει σέρφερ των ενεργειών. Όταν κανείς αναγνωρίσει πως οι ενέργειες δεν είναι ευνοϊκές για το πνευματικό μονοπάτι της ανάληψης που έχει επιλέξει, πρέπει να χρησιμοποιήσει τις ενέργειες, τις γνώσεις, τη σοφία και τη δύναμη του για να ξεπεράσει και να βρει μια διαφορετική εστίαση, καθότι αυτός είναι "Ο δρόμος".

"Ο δρόμος" είναι το να βρει κανείς την ολοκλήρωση εντός της ύπαρξής του, αυτός είναι "Ο δρόμος". Απαιτεί την εστίαση και αφοσίωση κάποιου, απαιτεί να 'χει κανείς κίνητρο να είναι υπεύθυνο άτομο, να χρησιμοποιεί τη δύναμη, την πνευματική δύναμη, την προσωπική δύναμη, την ψυχική του δύναμη με πεφωτισμένο τρόπο, που να μη βλάπτει οποιονδήποτε ή οτιδήποτε στον πλανήτη που επέλεξε να ενσαρκωθεί για ένα ανώτερο σκοπό, στην υπηρεσία του Φωτός, στην υπηρεσία της ανώτερης διαστασιακής πραγματικότητας του Πρωταρχικού Δημιουργού.

Μάθατε πως να κρατάτε τα ηνία της δύναμής σας και πως η δύναμη σας προέρχεται από ένα μέρος αγάπης, καθότι εκείνη είναι η ανώτερη δύναμη, και μάθατε να τη χρησιμοποιείτε, έτσι επιβάλλεται στον καθένα από σας να συνεχίσετε την εργασία που προθυμοποιηθήκατε να κάνετε. Καθένας από σας έχει μεγάλη δύναμη - δύναμη μυαλού, δύναμη ύπαρξης, δύναμη σκοπού και δύναμη οράματος. Αυτό έρχεται τώρα στο προσκήνιο για τον καθένα από σας, ώστε να μπορείτε να μείνετε σκόπιμα στο μονοπάτι που επιλέξατε, στο μονοπάτι που θα συγκλίνει σε ενότητα για όλα τα χρόνια που θα έρθουν.

Μέχρι τον επόμενο μήνα ...

ΕΙΜΑΙ ο Ιλλαρίων

2009-2017 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Μετάφραση: Μύρια Sherin Ηρακλή

www.therainbowscribe.com

"Permission is given to translate to the Greek language

by the Scribe, ©Marlene Swetlishoff.

Videos in any language are not permitted to be made."

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1