urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

NAOS

Ο Ναός του Σολομώντος σχετίζεται με τον Αντίχριστο δεδομένου ότι σύμφωνα με τις χριστιανικές παραδόσεις ο Αντίχριστος κατά την βασιλεία του που θα γίνει κατά τα έσχατα χρόνια θα αναγείρει ξανά τον Ναό του προπάτορα Σολομώντα ο οποίος ήταν αφιερωμένος στο Θεό. Αυτός ο  Ναός για τον οποίο ο Ιησούς Χριστός προφήτεψε ότι θα καταστραφεί - και πράγματι έτσι έγινε - είναι ένα από τα σημάδια των καιρών που δείχνουν ότι βρισκόμαστε στην εποχή του Αντίχριστου σύμφωνα με την παράδοση της χριστιανοσύνης.  Αν δεν υφίσταται ναός τότε μάλλον δεν μπορεί να υφίσταται και Αντίχριστος. Όταν όμως υπάρχει ναός τότε προφανώς κάπου υπάρχει και κάποιος ο οποίος θα μπορούσε να ληφθεί ως Αντίχριστος....λοιπόν τι θα λέγατε αν μαθαίνατε ότι ο Ναός του Σολομώντος ολοκληρώθηκε;

Η Ενότητα της Ανθρωπότητας

Ζωντανή επικοινωνία του Κρύων διαμέσου του Λη Κάρολ

στο Βανκούβερ, Καναδά - 14 - 18 Αυγούστου 2001

(Ένα μήνα πριν την τραγωδία των Δίδυμων Πύργων στις Η.Π.Α.)

μετάφραση: Βίκυ Παυλίδου

Χαίρετε αγαπητοί μου, ΕΙΜΑΙ ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας! Αγαπητοί Άνθρωποι, άγγελοι ο καθένας σας, σας λέμε το εξής: Στο μέρος αυτό υπάρχει μία παρουσία που είναι η παρουσία της εστίας. Μπαίνουμε εδώ απαλά, ήσυχα και με σεβασμό για τους αγγέλους που κάθονται σ’ αυτές τις καρέκλες. Μιλώ σε δύο αυτιά και η επικοινωνία μου διαβάζεται από δύο μάτια.

Προσκαλούμε τους αναγνώστες αυτή τη στιγμή να ενωθούν με όλους όσους ακούν. Αναγνώστες, καταλαβαίνουμε ποιοι είστε και πότε πήρατε αυτό το υλικό για ν’ αρχίσετε την ανάγνωση. Δεν είναι τυχαίο που τα μάτια σας είναι πάνω σ’ αυτή τη σελίδα. Είμαστε όλοι μαζί εδώ τώρα, ακροατές και αναγνώστες.

Το έχουμε πει τόσες φορές, όμως πρέπει να σας το τονίσουμε: Ακροατή, το νιώθεις αυτό σαν να είναι τώρα; Οι περισσότεροι θ’ απαντούσατε ναι. Κι εσύ αναγνώστη, νιώθεις επίσης αυτό σαν να είναι το τώρα; Εκείνοι που διαβάζουν θα πουν ναι. Τότε ποιος έχει δίκιο; Ποιο “τώρα” είναι; Σημειώνουμε ότι είμαστε όλοι μαζί εδώ, κι έτσι ήταν πάντα. Εάν μπορείτε να κατανοήσετε αυτή την έννοια, τότε δε θα είναι δύσκολο να κατανοήσετε ότι δίπλα σας βρίσκονται όλες οι ενέργειες όσων έζησαν ανέκαθεν!

Μήπως νομίζετε ότι όταν βάζετε αυτούς τους οραματισμούς σε φαινομενικό χώρο, δεν ακούει κανείς; Όλοι ακούνε! Όταν κλαίτε μέσα από την καρδιά σας από πόνο ή απογοήτευση και αναρωτιέστε, «Ακούει κανείς;» Όλοι ακούνε! Αυτός είναι ο λόγος που το τώρα είναι τόσο βαθιά γεμάτο με δυναμικά και αναμένει τη δημιουργική ενέργεια να βγει από το σώμα του Ανθρώπου, ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί ν’ αλλάξει τον ιστό της πραγματικότητας σ’ αυτή τη ζωή, στην επόμενη ζωή, όπως και στην προηγούμενη!

Όλα όσα υπήρξατε ανέκαθεν, βρίσκονται τυλιγμένα μέσα στο ποιοι είστε τώρα. Όλη η ενέργεια των «προηγούμενων ζωών σας» είναι ακόμη μαζί σας. Τις ζείτε ακόμη. Απορείτε που σας λέμε, «Δεν είναι ώρα ν’ απορρίψετε τους όρκους; Δεν είναι ώρα ν’ αλλάξετε την πραγματικότητα που νιώθετε ότι είναι αμετάβλητη;» Έχει αναδυθεί ένα καινούριο πρότυπο. Αφορά στην αλλαγή. Την τελευταία φορά που σας συναντήσαμε, σας είπαμε ότι η αλλαγή του πλέγματος θα ολοκληρωνόταν σύντομα. Σας δώσαμε κάποια χρονικά πλαίσια για το πότε θα μπορούσαν να συμβούν αυτά τα πράγματα. Σας είπαμε ότι δε θα είναι τόσο μακριά στο γραμμικό σας χρόνο, που τα πράγματα θ’ αρχίσουν να εκδηλώνονται για εσάς.

Να ρωτήσω το εξής: Υπάρχουν δικά σας έργα που έμοιαζαν να διαρκούν για πάντα; Ίσως δεν μπορείτε να τα ολοκληρώσετε. Υπήρχαν εμπόδια στην πορεία; Αυτό ήταν απογοητευτικό για εσάς; Προσπαθήσατε να προσεγγίσετε αλλά δεν μπορέσατε ν’ αγγίξετε όσα διαισθητικά σας υποσχέθηκε ο Θεός; Ο χρόνος μας δεν είναι ο δικός σας χρόνος. Χρησιμοποιούμε τώρα αυτή τη φράση, όπως και παλιότερα:

Θα έρθει καιρός που τα πράγματα θα επιταχυνθούν για σας. Και όσα ζητήσατε, αναμένατε και σας ειπώθηκε ότι είναι δικά σας, θ’ αρχίσουν να παίρνουν μορφή καθώς τα δημιουργείτε. Όλα μέσα σε ατμόσφαιρα πνευματικής σταθερότητας και καταλληλότητας. Θα συνηθίσετε τη νέα αυτή ενέργεια· η τρίτη γλώσσα θα εμφανιστεί σε σας και θα μάθετε πώς είναι να έχετε μία υπερδιάστατη σύνδεση με το Πνεύμα συνεχώς, όχι μόνο σε διαλογισμό.

Αυτά τα πράγματα θα εδραιωθούν στην πραγματικότητά σας και θα οικοδομήσετε πάνω τους. Είναι δύσκολο να χτίσετε ένα σπίτι σε κινούμενο έδαφος, και σας το λέμε εδώ και δέκα χρόνια. Η αλλαγή του πλέγματος θα ευοδωθεί και θα σταθεροποιηθεί. Επομένως, αυτό που σας απογοητεύει και βάζει εμπόδια στον δρόμο σας, είναι αυτό που ονομάζουμε πνευματικές στάσιμες τακτικές, που σας αποτρέπουν να χτίσετε πολύ γρήγορα, που σας αποτρέπουν να χτίσετε σ’ επισφαλές έδαφος, να χτίσετε σε λάθος έδαφος – όλα δοσμένα με αγάπη. Ακούμε τους λυγμούς απογοήτευσης σας. Δε θέλουμε να ευτελίσουμε τίποτε απ’ αυτά, αλλά σας λέμε να χαρείτε τα υπόλοιπα, αγαπητοί μου, διότι θα έλθει ο καιρός που το μέλλον θα γίνει παρόν. Ο αναγνώστης διαφέρει από τον ακροατή, τα μάτια είναι διαφορετικά από τα αυτιά, όμως είστε μία οικογένεια.

Moses41

 

Ενότητα

Σήμερα θα σας δώσουμε πληροφορίες, αλλά πίσω απ’ όλες αυτές τις πληροφορίες βρίσκεται η αγάπη που έχει το Πνεύμα για την οικογένεια – εκείνη που είναι συγκεντρωμένη εδώ ακούγοντας και διαβάζοντας. Σας δίνουμε πληροφορίες για την ενότητα. Είναι πληροφορίες που πρέπει ν’ ακούσετε, να κατανοήσετε και να μεταδώσετε. Κάποιοι ρώτησαν, «Αγαπητέ Κρύων, έχεις υποδείξει ότι μπαίνουμε σε μία περίοδο ενότητας, όμως παντού γύρω μας κυριαρχεί το χάος. Τι μπορούμε να κάνουμε για την ενότητα; Πού βρίσκεται;»

Θα σας δώσω κάποιες απαντήσεις. Θα σας τις δώσω αρχίζοντας από τις λιγότερο στις πιο σημαντικές. Πρέπει ν’ αρχίσουμε με τον ορισμό της Νέας Ιερουσαλήμ. Είναι μία φράση που έχουμε χρησιμοποιήσει ξανά και ξανά. Βέβαια είναι μία αλληγορία, αλλά με νόημα που θα γίνει σαφέστερο καθώς τη σκέπτεστε. Διότι, κυριολεκτικά, βρίσκεται στο κέντρο του τέλους του χρονικού σας πλαισίου, και αντιπροσωπεύει τη γενεαλογία των Εβραίων.

Έχουμε χρησιμοποιήσει αρκετά συχνά τη γενεαλογία τους στα μηνύματά μας, όπως και τα όσα συνέβησαν στην ιστορία τους ως αλληγορία για την αρχή της Νέας Γης. Αυτό το κάναμε διότι η δική τους γενεαλογία είναι που αποφάσισε να είναι μέρος του τέλους, και της αρχής. Δεν τους κάνει πιο ξεχωριστούς από οποιονδήποτε άλλον. Είναι απλώς το έργο τους στη συνολική επισκόπηση της Γήινης ενέργειας, και πώς εμείς μετράμε την ενέργεια του πλανήτη.

Σας το έχουμε πει: Η αλληγορία της Νέας Ιερουσαλήμ δεν αφορά σε μία πόλη. Έχουμε μιλήσει για την ανοικοδόμηση του τρίτου ναού. Δεν αφορά σε κάποιο κτίριο. Αυτές είναι αλληγορίες που αφορούν στη Γη. Η Νέα Ιερουσαλήμ είναι αλληγορία για το δυναμικό της Γης να οδηγηθεί στην ολοκλήρωση της παλιάς ενέργειας – δίνοντας έμφαση στο ότι όλα τα παλιά πρότυπα πάλης και μίσους είναι μάταια. Ενώ για αιώνες ο τρόπος ήταν κατακτήσεις και πόλεμος, αυτή η ενέργεια έχει το δυναμικό να κλείσει εκείνο το παλιό πρότυπο.

Η Νέα Ιερουσαλήμ είναι η τελική Ιερουσαλήμ. Έχουμε μιλήσει για το τρίτο χτίσιμο του ναού και την αλληγορία της γενεαλογίας των Εβραίων, ας γίνει όμως γνωστό ότι είναι και μία αλληγορία για την ανθρωπότητα – πληροφορία που, στην πραγματικότητα δεν καταλαβαίνετε ακόμα. Η Λεμουρία και η Ατλαντίδα είχαν εμπλακεί στην αλληγορία της ενέργειας του «πρώτου ναού». Καταστράφηκαν όμως. Κάποιοι ένιωσαν ότι αυτές ήταν ένας μύθος. Άλλοι ένιωσαν ότι πιθανόν να υπήρξαν, και καταστράφηκαν στο μεγάλο κατακλυσμό.

Πράγματι, ισχύει το τελευταίο. Οι ήπειροι μετακινήθηκαν. Υπήρξαν μετατοπίσεις και αυτό πήρε χρόνια. Κοινωνίες και πολιτισμοί παλιότεροι από 10.000 χρόνια χάθηκαν. Ο πρώτος ναός της συνείδησης κατέρρευσε. Αυτός είναι ένας αλληγορικός πρώτος ναός, όχι ο πραγματικός. Αν και όχι τόσο προφανές, αλλά κάθε δυναμικό στην ιστορία της συνείδησης στην ανθρωπότητα, είναι ότι στις αρχές του 1900 είχατε ακόμη μία ευκαιρία για αλλαγή… ακόμα μία ευκαιρία για ανοικοδόμηση. (Μετά τον Μεσαίωνα είχε λάβει χώρα η Αναγέννηση και μετά πριν το 1900 ο Διαφωτισμός και έτσι άρχισε η ανθρωπότητα να έχει μία ακόμα ευκαιρία)

Στην πραγματικότητα, η συνείδηση άρχισε να εξυψώνεται και η Γη ένιωσε ότι είχε μία ευκαιρία να προχωρήσει όπως ποτέ πριν. Επικράτησε όμως η ελεύθερη βούληση, όπως θα έπρεπε, και αυτό δε συνέβη. Η επιλογή των λίγων επηρέασε τους πολλούς, οπότε υπήρξε πείνα και πόλεμος, μαζική καταστροφή και θάνατος. Ο ναός γκρεμίστηκε. Ήταν ο δεύτερος.

Μία ενδυναμωμένη ανθρωπότητα θα μπορούσε να το είχε αλλάξει αυτό, όμως δεν ήσασταν ακόμα σε τέτοια θέση. Οι λίγοι είχαν τη δύναμη και άλλαξαν οι πολλοί. Τώρα βρίσκεστε στην αλλαγή της χιλιετίας. Θα σας πω τι διαφέρει από τις αρχές του 1900. Έχετε ήδη αλλάξει κατά πολύ την ενέργεια του πλανήτη. Δεν αφορά στην αλλαγή της ενέργειας τώρα - αφορά στις λύσεις. Κατά το 11:11 δώσατε την άδεια για αλλαγή, και τώρα η ενέργεια αλλάζει. Ξαφνικά υπάρχει μία μαζική συνείδηση του πλανήτη που επιθυμεί στ’ αλήθεια ν’ ανοικοδομήσει το ναό. Ο τρίτος ναός που ανοικοδομείται, επομένως, είναι μία νέα συνείδηση – ο τελευταίος ναός.

Αυτό είναι το δυναμικό και γι' αυτόν το λόγο ήμασταν ενθουσιασμένοι 12 χρόνια πριν. Ανταποκριθήκαμε μετακινώντας το πλέγμα. Το γνωρίζαμε ότι θα χρειάζονταν 12 χρόνια και σας το είπαμε. Τώρα είστε στο 11ο από τα 12 χρόνια. Κάντε τις μαθηματικές πράξεις. Καταλαβαίνει κανείς τη φράση «πηγαίνοντας από το 2 στο 3;» Είναι μέρος του νέου σεναρίου. Και όταν αυτή η νέα συνείδηση ξαναχτιστεί, το πλέγμα θ’ ανταποκριθεί, και οι αλληγορίες θ’ αρχίσουν να ερμηνεύονται.

Τι εποχή για την ανθρωπότητα! Και καθώς προχωρείτε στην ανοικοδόμηση του τρίτου ναού, θα υπάρξει μεγάλη αντιπαράθεση… ακριβώς όπως σας έχουμε πει. Αυτή τη φορά όμως, οι λίγοι δε θα μπορέσουν να σας σκλαβώσουν όπως πριν, λόγω του νέου σας προτύπου.

2036 solomon 12x620 1

Θρησκεία – Το Μεγαλύτερο Εμπόδιο στην Ενότητα;

«Κρύων, μιλάς για ενότητα. Τι θα κάνουμε με τη θρησκεία; Κάποιοι είπαν ότι είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ειρήνη, διότι η θρησκεία έχει προκαλέσει τόσους πολέμους, είναι η έριδα μεταξύ όσων πιστεύουν στο Θεό με διαφορετικούς τρόπους. Δεν υπάρχει καμία ανοχή!» Αλήθεια; Αυτό το θέμα είναι το λιγότερο σημαντικό από όλα! Θα σας δώσω κάποιες έννοιες.

Στην αρχή, ο Αβραάμ, ο πατέρας του μονοθεϊσμού, έμαθε για τον ένα Θεό. Η πληροφορία του δόθηκε πολύ νωρίς. Σχημάτισε τις φυλές γύρω από έναν Θεό, λάτρευε τον ένα Θεό, κατανόησε τη δημιουργία και τίμησε τον ένα Θεό. Από τα πλέγματα της Κοιλάδας του Ινδού προέκυψε η σπουδαία θρησκεία του Ινδουισμού, η οποία πρέσβευε ότι τα πάντα είναι ένα. Τιμούσαν την ψυχή της μοναδικότητας με τα πάντα. Κάποιοι θα έλεγαν, «Ναι, αλλά δες τι συνέβη. Τώρα έχουν πάρα πολλούς θεούς».

Σας λέμε το εξής: Όλοι οι Θεοί των Ινδουιστών είναι υπενθυμίσεις του ενός. Στην πορεία τους, οι πολλοί γίνονται ένας, και ο ένας είναι οι πολλοί. Μοιάζει πολύ με ό,τι πίστευε ο Αβραάμ για τον Θεό που δημιούργησε όλα τα πράγματα. Από την ίδια σπουδαία ενέργεια προέκυψε ο Βούδας, και διακήρυξε ότι υπάρχει ενότητα σε όλα τα πράγματα. Το χώμα που πατάτε, ο ήλιος, ό,τι βλέπετε και αισθάνεστε, είναι ένα. Είναι ο Θεός, και είστε εσείς. Και μετά είπε κάτι πριν πεθάνει που πολλοί δε θυμούνται. Είπε, «Δε θέλουμε ποτέ να λατρεύετε κάποιον Άνθρωπο. Δεν ορίζω κανέναν διάδοχο, καθότι είμαστε όλοι ένα».

Είναι ακριβώς όπως οι Ινδουιστές και ακριβώς όπως ο Αβραάμ. Ο Βούδας γνώριζε την Ανθρώπινη φύση και έψαχνε εκείνους που ακολουθούσαν τις διδασκαλίες για να βρουν το δικό τους κέντρο, όχι το κέντρο κάποιου άλλου Ανθρώπου. Ακολούθησε ο διδάσκαλος της αγάπης λέγοντας, «Ο Θεός είναι αγάπη». Ο Χριστός έδωσε το μήνυμα ενότητας της αγάπης του Θεού. Βοήθησε τους Ανθρώπους και τους έδωσε καινούριες πληροφορίες για το πόσο τιμημένοι ήταν. Τους έδωσε τους μακαρισμούς. «Μακάριοι οι πράοι, διότι αυτοί θα κληρονομήσουν τη Γη», είπε. Και να που κάθεστε εδώ, πράοι πολεμιστές! Μήπως είναι προφητεία;

Έδειξε επίσης πώς να εκδηλώνετε τη θεραπεία, όπως και την αφθονία, ενώ είστε σε Ανθρώπινο σώμα. Δίδαξε ότι η ενότητα του Θεού βρισκόταν στη δύναμη της αγάπης. Ο Μωάμεθ μίλησε σε άγγελο σε μία σπηλιά και ο άγγελος αυτός ήταν ο Γαβριήλ. Είναι ο ίδιος άγγελος που μίλησε στο Μωυσή στη φλεγόμενη βάτο – ο άγγελος της επικοινωνίας. Το γνωρίζω, καθότι ήμουν εκεί. Έδωσε στο Μωάμεθ πληροφορίες που τον βοήθησαν να δημιουργήσει το μεγάλο έθνος του Ισλάμ, και το μήνυμα ήταν: «Υπάρχει μόνον ένας Θεός». Και τι έκανε ο Μωάμεθ μ’ αυτό το μήνυμα; Ένωσε τις φυλές των Αράβων. Ο σκοπός του; Να τους δώσει την χαρά και την ειρήνη του ενός Θεού του Ισραήλ!

Ο Μωάμεθ τιμούσε τον Αβραάμ. Το γνωρίζατε αυτό; Πηγαίνετε και διαβάστε τα λόγια του. Γνωρίζατε ότι τα χαλάκια προσευχής ήταν, πρωταρχικά, στραμμένα προς την Ιερουσαλήμ; Γνωρίζατε ότι στην ανάληψή του, συμβουλεύτηκε τον Αβραάμ και τον Χριστό; Είναι γραμμένο στο βιβλίο του! Κι έτσι τα έθνη του Ισλάμ ενώθηκαν μέσω του οράματος του Αβραάμ και του δασκάλου της Αγάπης. Κι αυτή είναι η αλήθεια. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Ο Μωάμεθ δίδαξε την ενότητα. Πέθανε νέος στο όραμά του, δολοφονημένος στη γενέτειρά του από την ίδια τη φυλή του την οποία προσπαθούσε να ενώσει.

Σας λέμε το εξής: Η Θρησκεία δεν είναι το πρόβλημα, διότι ο πυρήνας είναι πάντα ο ίδιος όπως δόθηκε από τους δημιουργούς κάθε μεγάλης θρησκείας στη Γη. Ο πυρήνας είναι η ενότητα. Ο πυρήνας είναι σοφία και η αγάπη του Θεού. Το πρόβλημα είναι όσα έχουν κάνει οι Άνθρωποι με όλα αυτά.

 

9

Πολιτική – Είναι η Ενότητα Εφικτή;

«Κρύων, τι θα κάνουμε με τις χώρες και την πολιτική; Ποτέ δεν πρόκειται να το προσπεράσουμε! Εάν θα έχουμε ενότητα στη Γη, πώς θα το προσπεράσουμε αυτό;» Θα σας πω το εξής. Είστε όλοι εκπαιδευόμενοι! Το παρατηρήσατε; Η χώρα ακριβώς από κάτω από εδώ που κάνουμε την επικοινωνία, μόλις είχε μία ασυνήθιστη εκλογή [ΗΠΑ]. Είναι μία χώρα που ιδρύθηκε με «το νόμο της πλειοψηφίας», όμως τώρα δεν έχει πραγματική πλειοψηφία! Το παρατηρήσατε; Για να κάνει οτιδήποτε στο Κογκρέσο της, πολλοί περισσότεροι από ό,τι στο παρελθόν πρέπει να γεφυρώνουν τις διαφορές – τη δίοδο, όπως την αποκαλούν – και να ενωθούν με τους άλλους που δεν πιστεύουν τα ίδια. Και αυτό πρέπει να το κάνουν σε καθημερινή βάση, ακόμη και για τις μικρές αποφάσεις των κυβερνητικών υποθέσεων.

Η ανεκτικότητα είναι το κλειδί και έχουν δημιουργήσει μία κατάσταση που πρέπει να το κάνουν αυτό. Το παρατηρήσατε; Επομένως, οι ΗΠΑ βρίσκονται επί του παρόντος στη σπουδαιότερη περίοδο μάθησης τους. Η χώρα αυτή τη στιγμή περνάει κάτι που είναι «η επίγνωση της παλιάς ενέργειας». Θα λειτουργήσει ή δε θα λειτουργήσει; Θα περάσει από δοκιμασία ένα ζήτημα που είναι πολύ παλιό. Πείτε το η τελευταία ανάσα της δοκιμασίας, αν θέλετε.

Κάτω από εσάς, σε κείνη τη χώρα, [ΗΠΑ], βρίσκεται η έννοια της παλιάς ενέργειας του απομονωτισμού. Είναι κατάλληλο ή δεν είναι κατάλληλο; Πόσο μπορούν οι Ηνωμένες Πολιτείες να ενωθούν με τον κόσμο, και πόσο μπορούν να παραμείνουν χωριστά; Είναι ένα βαθύ θέμα ως προς την εφαρμογή του.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε ταραχές, θάνατο και καταστροφή στις εμπορικές συναλλαγές μεταξύ τους; Μέρος της παλιάς γης αντιδρά στις νέες αντιλήψεις, και αντιδρούν αυτοί με φόβο! Τώρα, αυτό που αντιμετωπίζετε στη χώρα σας [Καναδά] είναι αποφάσεις επί ενός άλλου επίφοβου ζητήματος που ονομάζεται “αυτονομία”. Είναι επίσης ένα τελευταίας-πνοής σενάριο που είτε θα λειτουργήσει για εσάς ή όχι.

Πρέπει ν’ αποφασίσετε, διότι είναι μία παλιά ενέργεια που δεν μπορεί να εισχωρήσει βαθιά στη νέα χιλιετία. Πρέπει να παρθεί μία απόφαση. Δεν μπορεί να υφίσταται στη μορφή που είναι τώρα. Αντιπροσωπεύει μία ολόκληρη στάση που είναι βασισμένη στον φόβο – τον φόβο απώλειας ενός πολιτισμού, τον φόβο ότι θα συμβεί αυτό ή εκείνο. Δεν αναλογεί στην ενέργεια της συν-δημιουργίας, ή σοφίας, ή ακόμη της ειρηνικής συνύπαρξης.

[Και για τις δύο χώρες] Προσέξτε το αυτό, διότι πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Τα πράγματα δεν μπορούν να παραμείνουν ίδια. Τιμημένοι είναι όσοι κατανοούν ότι βρίσκονται ενώπιον σημαντικών αλλαγών. Οι μεγαλύτερες αλλαγές σε όλα αυτά τα μέρη θα είναι το παλιό ενάντια στο νέο. Είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι ο Άνθρωπος που κάθεται εδώ κι εκείνος που διαβάζει αυτές τις λέξεις είναι αυτός που μπορεί να κάνει την αλλαγή. Δεν μπορεί να παραμείνει ως έχει. Το δυναμικό για τις πιο βαθιές δημιουργικές αλλαγές έρχεται στο έτος του τρία (2001).

Η Μεγαλύτερη Λύση

«Λοιπόν Κρύων, αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα ενότητας, σωστά; Η πολιτική;» Όχι, δεν είναι. Το μεγαλύτερο ζήτημα δεν έχει να κάνει με την πολιτική ή τη θρησκεία. Τότε ποιο είναι το μεγαλύτερο ζήτημα αναφορικά με την ενότητα στη Γη; Θα σας κάνω μια προσωπική ερώτηση ενότητας: Πώς τα πάτε με την οικογένεια σας; Αυτό το ρωτήσαμε και παλιότερα και θα το ρωτήσουμε ξανά: Σε ποιον δε θα μιλούσατε; Τι ενέργεια κουβαλάτε που είναι ανάρμοστη;

Γνωρίζετε σε τι αναφέρομαι, έτσι δεν είναι; Τι δε θ’ αφήνατε που σας χωρίζει από την αγάπη; Σε ποια ενέργεια θα εμμένατε και θα εμμένατε και θα εμμένατε; Δε θα έχετε ενότητα στη δική σας καρδιά, ή στη δική σας βιολογία, μέχρι ν’ ακυρωθεί εκείνο το συμβόλαιο της παλιάς ενέργειας. Χρειάζονται δύο για να γραφτεί ένα συμβόλαιο, ξέρετε. Μερικές φορές είστε εσείς κι εσείς!

Κακομεταχειρίζεστε ακόμα το σώμα σας; Γιατί; Ίσως να νιώθετε ότι είναι κάτι ασήμαντο, αλλά ίσως συντομεύσει τη ζωή σας στη Γη… κάνοντάς σας λιγότερο αποτελεσματικό θεραπευτή ή εργάτη φωτός. Το έχετε σκεφτεί; Τι γίνεται με την οικογένεια στον χώρο εργασίας; Τι συμβαίνει εκεί; Είστε χαρούμενοι όταν πηγαίνετε στη δουλειά σας, περιτριγυρισμένοι από κείνους που δε θα επιλέγατε ποτέ να είστε μαζί; Νομίζετε πως είναι τυχαίο ό,τι συμβαίνει εκεί;

Τι λέτε για το σπίτι; Τι λέτε για το συνεταιρισμό σας; Τώρα αρχίζουμε να πηγαίνουμε στα δύσκολα, έτσι δεν είναι; «Κρύων, γιατί το ρωτάς αυτό; Τι σχέση έχει με την ειρήνη στη Γη, ή το ξαναχτίσιμο του τρίτου ναού;»

Τι μπορείτε να κάνετε για τη Γη;

Ακούγεται τόσο απλό: Τι θα λέγατε για ενότητα ανάμεσα σ’ εσάς κι εσάς; Έχουμε αγγίξει αυτό το υπερδιάστατο ζήτημα σε προηγούμενες Κρύων επικοινωνίες. Είπαμε ότι ένα μέρος σας βρίσκεται στην άλλη πλευρά του πέπλου. Δεν είστε ολόκληροι εδώ! Θα ήθελα να σας πω ποιος ήρθε πριν από λίγο και κάθισε δίπλα σας.

Μήπως αντιληφθήκατε ένα αίσθημα οικείο να πλημμυρίζει το χώρο σας; Ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο; Ποιος ήταν; Ήρθατε να καθίσετε μαζί σας! Η οντότητα που κάθισε μπροστά σας είναι εκείνη από την άλλη πλευρά του πέπλου που έχει το ίδιο πρόσωπο με το δικό σας. Να τι θέλει η οντότητα να σε ρωτήσει, αγαπητέ Άνθρωπε: Πόσο χαμογελάς όταν δεν είναι κανείς γύρω; Γνωρίζεις στ’ αλήθεια ποιος είναι μέσα σου; Επιτρέπεις στη δυαδικότητα να κάνει υπερωρίες;

Θα θέλατε να ξεφλουδίσετε το κρεμμύδι της δυαδικότητας γύρω σας και να εκθέσετε τον πνευματικό σας πυρήνα; Γελάτε όταν είστε μόνοι σας; Υπάρχει χαρά όταν είστε μόνοι; Εάν η απάντηση είναι όχι, τότε δεν έχετε ανακαλύψει ποιος βρίσκεται εκεί! Διότι αν στ’ αλήθεια γνωρίζατε για τον πυρήνα, την ενότητα, τον άγγελο μέσα σας, θα μένατε έκπληκτοι αναγνωρίζοντας ότι είναι ένα παιδί!

Οι άγγελοι δε μεγαλώνουν ποτέ, ξέρετε. Έχουν πάντα την ίδια ηλικία – νέοι, χαρούμενοι, παιχνιδιάρηδες, γελαστοί και χαμογελαστοί. Να ποιος βρίσκεται εκεί μέσα. Είναι εκείνος που μπορεί να δημιουργήσει ενότητα στον πλανήτη. Τι λέτε για εσάς μ’ εσάς; Θ’ αφήσετε τον εαυτό σας να πάει εκεί και να το κάνει αυτό; Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που κατανοεί πού βρίσκεται ο άγγελος – η συνείδηση της χαράς και γιορτής.

Αυτός είναι ο Άνθρωπος που θα δημιουργήσει ενότητα στον πλανήτη. Αυτός είναι ο Άνθρωπος που συνεργάζεται με το νέο σύστημα του πλέγματος, με τα εργαλεία που μπορούν να δημιουργήσουν τον τρίτο ναό της συνείδησης, που μπορεί να δημιουργήσει τη Νέα Ιερουσαλήμ στον πλανήτη. Με αυτή την κατανόηση, όλα τα υπόλοιπα θα μπουν στη θέση τους. Όταν ΕΣΕΙΣ ενώνεστε μ’ ΕΣΑΣ, είναι η τοποθέτηση του ακρογωνιαίου λίθου για τον τελευταίο ναό. Θα σας ζώσει επίσης ενάντια σε οτιδήποτε πιθανόν σας αντιταχθεί… φόβο, λύπη, ή την τελευταία πνοή της παλιάς ενέργειας. Αυτό είναι το μήνυμα του Κρύων και πάντοτε ήταν.

Καθώς κλείνουμε, ας αρχίσει η θεραπεία!

Κι έτσι είναι.

ΚΡΥΩΝ

μετάφραση: Βίκυ Παυλίδου

1a5ffc6d95a264f5c2a6d81f7c2618a0

Ιστορία της Ιερουσαλήμ

Η Ιερουσαλήμ είναι μια από τις αρχαιότερες πόλεις της παγκόσμιας ιστορίας. Την ίδρυσαν οι Καναανίτες το 2000 π.Χ. Το 1400 π.Χ. ήταν υποτελής στον Φαραώ της Αιγύπτου. Το 1000 π.Χ. ο Δαβίδ την έκανε πρωτεύουσα του Ισραηλιτικού έθνους κι αργότερα ο Σολομώντας έχτισε εκεί τον περίφημο ναό του για τη λατρεία του Θεού των Εβραίων, καθιστώντας την και θρησκευτικό κέντρο. Όταν ο Σολομώντας πέθανε και το κράτος του Ισραήλ χωρίστηκε στα δύο, η Ιερουσαλήμ ήταν πρωτεύουσα του βασιλείου του Ιούδα. Η πόλη πέρασε στα χέρια των Βαβυλωνίων το 586 π.Χ. οπότε και καταστράφηκε μαζί με τον ναό του Σολομώντα. Στη συνέχεια πέρασε στην κατοχή των Περσών, των Ελλήνων, των Σελευκιδών, των Πτολεμαίων και των Ρωμαίων γνωρίζοντας και άλλες καταστροφές, αλλά πάντοτε αναστηλωνόταν. Στα χρόνια μάλιστα του Αντιόχου Δ΄ του Επιφανούς (175 -164 π.Χ.), η πόλη έλαβε προσωρινά την ονομασία ΑντιόχειαΗ πιο μεγάλη καταστροφή έγινε το 70 μ.Χ. από τους Ρωμαίους με αφορμή την επανάσταση των Εβραίων. Η πόλη ξαναχτίστηκε το 134 μ.Χ. από τον αυτοκράτορα Αδριανό ως νέα πόλη με το όνομα Αιλία Καπιτωλίνα. Στην καταστροφή του 70 μ.Χ. καταστράφηκε και ο δεύτερος ναός της Ιερουσαλήμ, ο οποίος είχε οικοδομηθεί πάνω στα ερείπια του πρώτου το 516 π.Χ. Μετά τους Ρωμαίους, η πόλη περιήλθε στην Βυζαντινή αυτοκρατορία. Ο Μέγας Κωνσταντίνος της απόδωσε το παλιό της όνομα, έχτισε με τη μητέρα του την Αγία Ελένη το ναό της Ανάστασης στο λόφο του Γολγοθά και τη στόλισε με πολλά μνημεία. Το 637 μ.Χ. κατέλαβαν την Ιερουσαλήμ οι Άραβες οι οποίοι την έλεγαν Κουντούς Σερίφ, που σημαίνει ιερή πόλη. Οι Άραβες έχτισαν το 691 μ.Χ. πάνω στα ερείπια του δευτέρου ναού της Ιερουσαλήμ ένα περίλαμπρο τζαμί, το Τέμενος του Ομάρ. Το 1099 την πήραν οι Σταυροφόροι, οι οποίοι την έκαναν έδρα βασιλείου. Το 1187 την ανακατέλαβαν οι Άραβες, ενώ αργότερα την κατέλαβαν εκ νέου οι Σταυροφόροι.[εκκρεμεί παραπομπή] Το 1517 την πήραν οι Οθωμανοί και το 1917 οι Βρετανοί, οι οποίοι αποχώρησαν από εκεί όταν άρχισε να γίνεται αντικείμενο σφοδρής διαμάχης μεταξύ των Αράβων και των Εβραίων. Τελικά, το 1947 ένα τμήμα της έγινε εβραϊκό και το άλλο αραβικό, ενώ από το 1967 βρίσκεται υπό πλήρη Ισραηλινή κατοχή.

Η Ιερουσαλήμ (εβραϊκάיְרוּשָׁלַיִם Γερουσαλάιμαραβικάالقُدس‎ αλ-Κουντς), γνωστή και ως Ιεροσόλυμα, είναι πόλη της Μέσης Ανατολής που βρίσκεται σε ένα οροπέδιο στα όρη της Ιουδαίας, ανάμεσα στη Μεσόγειο και τη Νεκρά Θάλασσα. Το καθεστώς της πόλης είναι αντικείμενο διαμάχης ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη. Το 1949 το Ισραήλ ανακήρυξε το δυτικό τμήμα της πόλης πρωτεύουσα του. Το 1967, μετά τον πόλεμο των έξι ημερών, οι Ισραηλινές δυνάμεις κατέλαβαν και το ανατολικό τμήμα από την Ιορδανία, και ολόκληρη η πόλη πέρασε υπό το καθεστώς του. Από το 1988, το ανατολικό τμήμα της πόλης, η Ανατολική Ιερουσαλήμ, θεωρείται από τη διεθνή κοινότητα ως κατεχόμενο τμήμα της Παλαιστίνης και πρωτεύουσα της.[5][6][7] Οι περισσότερες πρεσβείες στο Ισραήλ βρίσκονται στο Τελ Αβίβ και όχι στην Ιερουσαλήμ εξαιτίας του μη διασαφηνισμένου καθεστώτος όσον αφορά την πόλη, αν και το 2017 η αμερικανική κυβέρνηση αναγνώρισε την πόλη σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ.[8]

Στην Ιερουσαλήμ βρίσκονται η Κνεσέτ (το κοινοβούλιο του Ισραήλ), η προεδρική και η πρωθυπουργική κατοικία και το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ. Είναι πόλη, η οποία αποτελεί ιουδαϊκόχριστιανικό και ισλαμικό κέντρο θρησκευτικής και ιστορικής σημασίας. Πιθανώς πρόκειται για την αρχαία πόλη Σαλήμ, της οποίας βασιλιάς υπήρξε ο Μελχισεδέκ. Την πόλη αυτή, η οποία μεταγενέστερα ονομαζόταν Ιεβούς, κατέλαβε ο βασιλιάς Δαβίδ από τους Ιεβουσαίους. Μετά τη διαίρεση του έθνους του Ισραήλ η Ιερουσαλήμ κατέστη πρωτεύουσα και άγια πόλη των Ισραηλιτών και του νοτίου βασιλείου του Ιούδα. Επίσης στην πόλη αυτή ο βασιλιάς Σολομώντας έχτισε τον μεγαλοπρεπή ιουδαϊκό Ναό ο οποίος καταστράφηκε λίγους αιώνες αργότερα από τους Βαβυλώνιους. Σήμερα σώζεται μόνο ένα τμήμα του τείχους από την περίοδο του Δεύτερου Ναού, το γνωστό «τείχος των δακρύων» ή ορθότερα «Δυτικό Τείχος».

Η παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, περιβάλλεται από έναν οχυρωμένο τοίχο και διαιρείται σε τέσσερις συνοικίες: την αρμένικη, την χριστιανική, τη μουσουλμανική και την εβραϊκή. Λόγω των Αγίων Τόπων παρουσιάζει σημαντική τουριστική κίνηση. Αξιοθέατα της αποτελούν το Κάστρο (24 π.Χ.), ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Ιακώβου του 12ου αιώνα, το Όρος του Ναού (Χαράμ αλ-Σαρίφ), το τέμενος Αλ-Ακσά (705–715), ο Τρούλος (ή Θόλος) του Βράχου, το Δυτικό τείχος, το Φρούριο Αντωνία, ο Ναός του Πανάγιου Τάφου, ο κήπος της Γεσθημανής, οι Τάφοι των Βασιλέων και το Όρος των Ελαιών.

https://el.wikipedia.org

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1