urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ

inner healer

ΜΕΣΩ ΤΗΣ RONNA - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

       Αγαπημένοι δάσκαλοι,

καθώς όλο και πιο πολλές ψυχές αρχίζουν να αφυπνίζονται στην ώθηση του Πνεύματος, ήρθε η ώρα για μια αναθεώρηση μερικών από τις πιο θεμελιώδεις διδασκαλίες της εκτεταμένης συνειδητότητας. Ακόμα κι εκείνοι από εσάς που βρίσκονται εδώ και πολλά χρόνια στο Μονοπάτι της Ανάληψης χρειάζονται μερικές φορές «ένα ανανεωτικό μάθημα» σε μερικά από τα βασικά βήματα για την απόκτηση Αυτο-Κυριαρχίας. Αυτή η αναθεώρηση είναι μία κρίσιμη φάση για την ανθρωπότητα, και πολλοί από εσάς νιώθετε τα «Συμπτώματα της Ανάληψης» που συνοδεύουν αυτές τις αλλαγές που αλλάζουν την ζωή.

 

Καθώς τα Κύτταρα Φωτός της Συνειδητότητας του Θεού διεισδύουν όλο και πιο βαθιά στην φυσική δομή, οι μεμβράνες του Φωτός που περιβάλουν το DNAαρχίζουν να διαλύονται. Ως μέρος αυτής της Υπο-Συμπαντικής εμπειρίας, αυτό ήταν προγραμματισμένο στο σχεδιάγραμμα του Κάδμων Φωτεινού Σώματος στον Αδάμ και στην Εύα έτσι ώστε η ενεργοποίηση των κλώνων του DNAθα γινόταν ανά δύο τη φορά. Οι κλώνοι του DNA είναι συντονισμένοι με τα διαφορετικά διαστασιακά επίπεδα. Οι δύο κλώνοι που είναι τώρα διαθέσιμοι και ενεργοί στο φυσικό σώμα είναι συντονισμένοι με τα διαστασιακά επίπεδα της Πρώτης, Δεύτερης και Τρίτης Διάστασης. Όπως σας έχουμε πει, καθώς βυθιστήκατε στην πυκνότητα των χαμηλότερων διαστάσεων, ανά δύο, οι κλώνοι του DNAσας ήταν εγκλωβισμένοι σε μεμβράνες Φωτός και τοποθετημένοι σε απόθεμα μέχρι την ώρα που θα ήσασταν έτοιμοι ν’ αρχίσετε το ταξίδι της επιστροφής σας στις ανώτερες διαστάσεις του Φωτός.

ΠΡΩΤΗ, ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ: ΔΥΟ ΚΛΩΝΟΙ ΤΟΥ DNA

ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ: ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΛΩΝΟΙ ΤΟΥ DNA

ΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ: ΕΞΗ ΚΛΩΝΟΙ ΤΟΥ DNA

ΟΓΔΟΗ ΚΑΙ ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ: ΟΚΤΩ ΚΛΩΝΟΙ ΤΟΥ DNA

ΔΕΚΑΤΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ: ΔΕΚΑ ΚΛΩΝΟΙ ΤΟΥ DNA

ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ: ΔΩΔΕΚΑ ΚΛΩΝΟΙ ΤΟΥ DNA

Για σαφήνεια και για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε την ακολουθία της ολοκλήρωσης του Ανώτερου Εαυτού, της Ανώτερης Υπερψυχής, ας δώσουμε αριθμούς σε κάθε Πτυχή του Ανώτερου Εαυτού σας. Γεννηθήκατε με μία Πτυχή του Θεϊκού σας Εαυτού κλεισμένη μέσα σε μία Σφαίρα Φωτός, που ήταν αποθηκευμένη στην Ιερή Καρδιά σας. Κωδικοποιημένες στο DNAσας, στην αύρα σας και στην λευκή Φωτιά Ατομικού Σπόρου Μνήμης σε όλο σας το σώμα ήταν οι συχνότητες που επρόκειτο να βιώσετε στα αρχικά στάδια της ζωής σας.

Η Νο.1 Ψυχή σας, την οποία θα ονομάσουμε Υπερψυχή, κατοίκησε στο Αστέρι της Ψυχής σας, στο Όγδοο Τσάκρα, την ώρα της γέννησης σας.

Αν το Τσάκρα της Καρδιάς σας παραμένει ανοιχτό, σταδιακά με τον καιρό, αυτή η ανώτερη διαστασιακή Πτυχή της Ψυχής σας, σας Υπερφωτίζει και ακτινοβολεί τις εκλεπτυσμένες συχνότητες του Φωτός στο σύστημα των τσάκρα σας και στην αύρα σας.

Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο και το Τσάκρα της Καρδιάς σας παραμένει ανοιχτό και ανυπολόγιστο, κάποια φορά στα πρώτα χρόνια της ζωής σας αρχίζετε να αφυπνίζεστε ωθώντας, ψιθυρίζοντας της Ψυχής σας (περίπου επτά ετών), και ξεκινά η συγχώνευση ψυχής / προσωπικότητας. Αυτήνθατηνονομάσουμε Νο.2 Ψυχήσας.

Όταν ολοκληρωθεί αυτή η Πτυχή της ανώτερης συνειδητότητας σας, την κατάλληλη στιγμή η Νο.3 Ψυχή σας (δώδεκα ετών περίπου), η επόμενη πιο προχωρημένη Σπίθα της πολυδιάστατης Ύπαρξης σας, κινείται προς τα κάτω στη θέση του Όγδοου Τσάκρα. Γίνεται η συνειδητότητα της Υπερψυχής σας που Φωτίζει την φυσική, νοητική και συναισθηματική σας έκφραση.

Αυτή η διαδικασία θα επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά σε τακτά, προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα σε όλη αυτή την φυσική ζωή μέχρι να φτάσετε στα μέσα της δεκαετίας των εξήντα ή στην αρχή των εβδομήντα της ζωής σας. Αν το Κέντρο της Ιερής Καρδιάς δεν έχει ενεργοποιηθεί και ανοίξει μέχρι τότε, ο Ανώτερος Εαυτός δεν θα μπορεί πια να στείλει τα Κύτταρα Ατομικού Σπόρου Μνήμης της ανώτερης συνειδητότητας για να σας αφυπνίσει. Θα μεταβείτε από την εμπειρία αυτής της ζωής χωρίς να αξιοποιήσετε ποτέ πλήρως αυτό το ανεκτίμητο δώρο της Θεϊκής Κοσμικής Συνειδητότητας αποθηκευμένο εκεί.

Dialogismos

 

Όταν αρχίσατε την περιπέτεια σας στα φυσικά πεδία της ύλης, χτίσατε σιγά-σιγά ένα ένδυμα από σάρκα γύρω από το λαμπερό, κρυστάλλινο Σώμα Φωτός σας. Μία Σφαίρα Φωτός τοποθετήθηκε στο πίσω μέρος του σώματος πίσω από την φυσική σας καρδιά. Αυτή η Σφαίρα Φωτός, που θα ονομαζόταν η Ιερή Καρδιά σας, έγινε το σπίτι της Ψυχής/Ανώτερου Εαυτού σας, και ο Διαμαντένιος Πυρήνας του Θεϊκού σας Κυττάρου τοποθετήθηκε επίσης μέσα σ’ αυτόν τον Ιερό Χώρο.

Οι ιδιότητες, τα χαρακτηριστικά και οι αρετές των Επτά Ακτίνων της Θεϊκής Συνειδητότητας τοποθετήθηκαν επίσης μέσα στις Σφαίρες του Φωτός. Αυτές οι σφαίρες, γνωστές ως τσάκρας, σχεδιάστηκαν να περιστρέφονται με πολύ μεγάλη ταχύτητα, που τις έκανε να εμφανίζονται ως περιστρεφόμενοι κώνοι Φωτός ακτινοβολώντας από μπροστά και πίσω από το φυσικό σώμα. Τώρα προσπαθείτε να αντιστρέψετε την διαδικασία καθώς ψάχνετε να εξαλείψετε όλες τις ασύμφωνες συχνότητες που έχετε δημιουργήσει με τα χρόνια, εξαγνίζοντας κατά συνέπεια τα τέσσερα χαμηλότερα σωματικά συστήματα, το φυσικό, το νοητικό, το συναισθηματικό και το αστρικό, έτσι ώστε να μπορείτε να κινείστε πέρα από τους φυσιολογικούς περιορισμούς.

Πρέπει να μετακινηθείτε από ένα εγωϊκό σώμα επιθυμιών, από μία εγωκεντρική στάση – ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει μέχρι να είστε καλά στο μονοπάτι της Ανάληψης. Να θυμάστε, σας έχουμε πει, ότι υπάρχει μία αρετή στον «εγωϊσμό», ή μία περίοδος έντονης αυτο-απορρόφησης, όταν προσπαθείτε να θεραπεύσετε και να ισορροπήσετε το φυσικό, το συναισθηματικό και το νοητικό σας σώμα. Αυτή η προετοιμασία και εκλέπτυνση του φυσικού οχήματος είναι ένα σημαντικό βήμα για κάθε ανώτερο επίπεδο έγχυσης Φωτός. Αλλιώς, θα είναι σαν να βάζετε μία ηλεκτρική σύνδεση 110 βόλτ σε μία έξοδο 220 βολτ. Αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα ένα στιγμιαίο σοκ, και πιθανότατα, την καταστροφή της συσκευής (φυσικό σώμα).

Είναι άκρως σημαντικό να εστιάζεστε στον εκλεπτυσμό των επτά τσάκρας της σωματικής μορφής, δημιουργώντας και ενεργοποιώντας έτσι την Στήλη του Φωτός σας, που ακολουθεί το μονοπάτι – μπροστά από την στήλη του νωτιαίου μυελού. Αυτή η Στήλη Φωτός πρέπει να αποκαταστήσει την σύνδεση της με το Κέντρο του Πυρήνα της Καρδιάς της Γης και με το Τετράεδρο Αστέρι, το Αστέρι της Ψυχής σας, που είναι οκτώ με δώδεκα ίντσες πάνω από το στέμμα του κεφαλιού σας. Όταν πραγματοποιηθεί αυτό, θα αποκτήσετε σταδιακά πρόσβαση στις πέντε ανώτερες Ακτίνες Φωτός του Δημιουργού, που θα σας βοηθήσουν στην ολοκλήρωση του Θεϊκού σας Σχεδιαγράμματος γι αυτόν τον συγκεκριμένο Γύρο Εξέλιξης

Ήταν ή έφτασε ότι πολλές Πτυχές ή Σπίθες του αγγελικού βασιλείου και άλλων σπουδαίων Όντων Φωτός, θα ενσαρκωνόντουσαν στη Γη και θα ακολουθούσαν το μονοπάτι των ανθρώπων. Πύλες της μύησης άνοιξαν και παρέμειναν ανοιχτές στους Αιώνες. Όμως, στο παρελθόν, μόνο λίγες γενναίες Ψυχές έφτασε γρήγορα την πύλη εισόδου της φώτισης και απέκτησαν Αυτοκυριαρχία.

soaring eagle pixabay

 

Συνειδητή επίγνωση αναπτύσσεται μέσα από σταδιακά στάδια αφύπνισης και κατανόησης όλο και πιο περίπλοκων και εκλεπτυσμένων αντιλήψεων. Καθώς προοδεύετε, θα αποκτήσετε σταδιακά πρόσβαση σε όλο και πιο ανώτερα διαστασιακά επίπεδα συνειδητότητας κατά την διάρκεια των νυχτερινών ταξιδιών του Αστρικού σας σώματος. Πηγαίνετε σε αίθουσες μάθησης και τελικά σε αίθουσες σοφίας. Με τον καιρό, κάθε αναζητητής του Φωτός θα ενωθεί με τις Ομάδες Παγκόσμιων Βοηθών, που εισπνέουν και ακτινοβολούν προς τα έξω κύματα Αδαμάντινων Σωματιδίων του Φωτός του Δημιουργού, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για το ύψιστο καλό.

Πώς θα ξέρετε όταν είστε επιλέξιμος να ενωθείτε με μέλη της Ψυχικής σας ομάδας στην Πυραμίδα του Παγκόσμιου Βοηθού; Θα πάτε αυτόματα εκεί όταν το Τραγούδι της Ψυχής σας συντονιστεί με την μεσαία Τέταρτη Διάσταση και πάνω. Θα πάτε εκεί όταν θα έχετε εξισορροπήσει το 51% του κάρμα σας, και κάνετε αληθινή προσπάθεια να ελέγχετε την συναισθηματική σας φύση. Θα πάτε εκεί όταν αρχίσετε να βλέπετε το κάλλιστο σ’ εκείνους που είναι γύρω σας, και όταν προσπαθείτε να απαλλαγείτε από την κριτική καθώς μαθαίνετε να κοιτάζετε τη ζωή και τον κόσμο μέσα από μάτια φιλτραρισμένα με ευσπλαχνία.

Επιτρέψτε μας να εξηγήσουμε την δημιουργία της Πυραμίδας του Παγκόσμιου Βοηθού. Οραματιστείτε μία γιγαντιαία κρυστάλλινη πυραμίδα στην Πέμπτη Διάσταση, με την κορυφή να διπλασιάζεται-τερματίζεται ο κρύσταλλος να εκτείνεται στο πρώτο επίπεδο της Έκτης Διάστασης. Μέσα σ’ αυτό το υπέροχο οικοδόμημα βρίσκονται σε βαθμολογία σε επίπεδα μοτίβων συχνότητας της Πέμπτης και κατώτερης Έκτης Διάστασης. Υπάρχουν χιλιάδες μικρότερες πυραμίδες που η κάθε μία απ’ αυτές συντονίζεται με συγκεκριμένες αρμονικές συχνότητες Φωτός. Μπορείτε να εξισώσετε αυτές τις πυραμίδες με μικρές πόλεις Φωτός. Όταν έρθει η ώρα που θα έχετε τα προσόντα να ενωθείτε με την ομάδα των Παγκόσμιων Βοηθών, θα πάτε στην πυραμίδα Φωτός που συνάδει με τα δικά σας συγκεκριμένα δονητικά μοτίβα. Καθώς προοδεύετε στην αντήχηση του Φωτός, θα κινείστε πολύ ψηλότερα σε όλο και πιο ανώτερους σταθμούς Φωτός στην Πυραμίδα του Παγκόσμιου Βοηθού. Κι αυτό επίσης είναι αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας της Ανάληψης.

Το εστιασμένο βλέμμα της ανθρωπότητας αποσπάται από το ασφυκτικό τέλμα της γήινης ύπαρξης προς τον μακρινό ορίζοντα του μέλλοντος. Η επιθυμία για υλικά πλούτη αντικαθίσταται με μία λαχτάρα για συνειδητότητα Ψυχής. Οι Παγκόσμιοι Βοηθοί θα βρεθούν μαζί από μία δυνατή Ψυχική σύνδεση: μία ενθύμηση από έναν επίσημο όρκο να υπηρετήσουν την ανθρωπότητα, με έναν κοινό σκοπό της ανόδου σε συνειδητότητα.

Το Θεϊκό Σχεδιάγραμμα γι’ αυτό το Υπο-Σύμπαν δημιουργήθηκε ως μία εμπειρία της Δωδέκατης Διάστασης. Υπάρχουν άλλα Υπο-Σύμπαντα που δημιουργήθηκαν για να βιώσουν έναν μεγαλύτερο αριθμό διαστάσεων και κάποια άλλα με λιγότερες διαστάσεις. Η Γη και το ηλιακό σύστημα του οποίου είναι μέρος βρίσκονται στην διαδικασία της επανένταξης όλων των χαρακτηριστικών, ιδιοτήτων και αρετών των 12 Ακτίνων της Συνειδητότητας Θεού για να είναι επιλέξιμη να συναντηθούν στον επόμενο ανώτερο βαθμό του Θεϊκού Σχεδίου για την επέκταση αυτού του Υπο-Σύμπαντος.

Ανώτερος Εαυτός 33

Με τον καιρό, η εξέλιξη της συνειδητότητας ακολουθείται από στάδια εξέλιξης στο φυσικό όχημα. Η μορφή πάντα ακολουθεί την σκέψη. Το ανθρώπινο σώμα προετοιμάζεται να λάβει τις ανώτερες συχνότητες του Φωτός του Δημιουργού, τα Αδαμάντινα Σωματίδια του Φωτός της Ιερής Φωτιάς. Πρέπει να εξελιχθείτε από μία παθητική λειτουργία Ύπαρξης σε μία πρόσφατα εκλεπτυσμένη Κατάσταση Ύπαρξης ως προσανατολισμένη στην αντίδραση, επεκτατική Κομιστής Φωτός αν πρόκειται να γίνετε ένας ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

Καθώς στρέφεστε εντός και φτάνετε ψηλά για ανώτερες αντιλήψεις συχνότητας και πληροφοριών, θα αρχίσετε αυτόματα να αποσύρετε από το αστρικό πεδίο το σύστημα πεποιθήσεων της συλλογικής συνειδητότητας. Από πνευματική άποψη, εξέλιξη σημαίνει μία σταθερά αυξανόμενη ευαισθησία σε δονητικές συχνότητες και μία ικανότητα να ενσωματώνετε περισσότερη Ουσία του Δημιουργού. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μεγαλύτερη φώτιση και μία πιο ευσπλαχνική φύση. Η διαίσθηση ενός ευφυούς, αφυπνισμένου ατόμου οδηγεί σε μεγαλύτερη κατανόηση του Θεϊκού Σχεδίου για την ανθρωπότητα και τον ρόλο που αυτός ή αυτή πρόκειται να παίξει. Εστιασμένη ευφυΐα είναι απαραίτητη για να μπείτε στην Πέμπτη Διάσταση, και, μετά, να αξιοποιήσετε την τεράστια αποθήκη σοφίας και προχωρημένων ικανοτήτων που είναι διαθέσιμες μέσα εκεί. Ο διαλογισμός και μία δυνατή Συνειδητότητα Ψυχής ανοίγει την πύλη προς την κοσμική αποκάλυψη.

Όταν θα χρειάζεται, πάντοτε θα παρέχεται στον υποψήφιο που βρίσκεται στο Μονοπάτι του Φωτός κατάλληλες, εκτεταμένες πληροφορίες. Το επόμενο βήμα σας και η δράση που χρειάζεται αποκαλύπτονται σ’ ένα επίπεδο κάθε φορά. Σκεφτείτε τηλεπαθητική επικοινωνία με τα Όντα των Ανώτερων Βασιλείων να λαμβάνουν Ατομικούς Σπόρους Μνήμης για σκέψη και πληροφορία. Πρέπει να εξασκηθείτε να τελειοποιήσετε την ικανότητα να δημιουργείτε μία ζωντανή εικόνα των ιδεών σας, και να τις κρατάτε αρκετό καιρό μέχρι να εγγραφούν στον εγκέφαλο σας και στους Αιθέρες. Να θυμάστε ότι η ενέργεια ακολουθεί την σκέψη.

Το Φως είναι και ενέργεια και ύλη. Η ηλεκτροδότηση ή η μετατροπή της ύλης/ενέργειας συμβαίνει όταν η ενέργεια επεξεργάζεται μέσω μιας Πυραμίδας Φωτός. Καθώς ο ανθρώπινος νους φτάνει τα Φωτισμένα Όντα των ανώτερων βασιλείων, το αποτέλεσμα είναι μία μετατροπή ενέργειας Σταδιακά, χρησιμοποιώντας αυτές τις προχωρημένες τεχνικές και τελειοποιώντας τες, σας απελευθερώνουν από τους νόμους της εντροπίας και της παρακμής, έτσι ώστε να μπορέσετε να αρχίσετε αργά την διαδικασία της αναζωογόνησης.

Κινείστε επίσης σταδιακά από έναν τύπο ορατότητας σε μία πιο προχωρημένη κατάσταση. Θα κινείστε πέρα από το υπεριώδης φάσμα χρωμάτων και Φωτός στα πολλά υψηλότερης συχνότητας ηλεκτρομαγνητικά φάσματα του Φωτός. Προετοιμάζεστε επίσης να δουλέψετε σε πολλά επίπεδα ευφυΐας.

earth magnetic portals hidden

 

Δεν μπορείτε να δραπετεύσετε από τα ρεύματα της ενέργειας που βομβαρδίζουν συνεχώς τη Γη και την ανθρωπότητα. Η ζωοποιός ενέργεια των σημαντικών Ακτίνων ακτινοβολείται από τον Πατέρα/Μητέρα μας Θεό μέσω του Μεγάλου Κεντρικού Ήλιου αυτού του Σύμπαντος μέσα από τους μυριάδες ήλιους των Υπο-Συμπάντων, γαλαξιών και ηλιακών συστημάτων. Υπάρχουν επίσης εξειδικευμένες συχνότητες κοσμικής ενέργειας που πάλλονται σε όλο αυτό το Υπο-Σύμπαν με τους πολλούς αστερισμούς και άλλα ηλιακά συστήματα – καθώς επίσης ο παλμός και το χτύπημα της καρδιάς της Μητέρας σας Γης, που έχει άμεση επίδραση σε όλα τα ζωντανά πράγματα.

Πολλές από τις κοσμικές δυνάμεις των ανώτερων διαστασιακών συχνοτήτων είναι ευεργετικές, στηρίζουν και ενδυναμώνουν την ζωή, ενώ εκείνες από τις χαμηλότερες, ασύμφωνες συχνότητες της Τρίτης/Τέταρτης Διάστασης είναι καταστροφικές και περιοριστικές. Κάθε Ψυχή αποφασίζει ποιες από το πλήθος των συχνοτήτων θα ανταποκριθούν μέσω της Ενεργειακής Υπογραφής. Κάνοντας αυτό, δημιουργούν είτε τον δικό τους προσωπικό παράδεισο στη Γη ή την προσωπική τους Κόλαση.

Ο εγκέφαλος σας είναι ένα υπέροχο όργανο που περιέχει έναν τεράστιο αριθμό από «Κωδικούς ζωής συνείδησης ή Ατομικούς Σπόρους Μνήμης». Τα περισσότερα ιδιοφυή δυναμικά σας έχουν αποθηκευτεί σε ανώτερα διαστασιακά επίπεδα του Ιερού σας Νου, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού κοντά στο τσάκρα του στέμματος. Το Τραγούδι της Ψυχής σας περιέχει τις συχνότητες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πρόσβαση σ’ αυτήν την πλούσια αποθήκη γνώσης. Κάθε οκτάβα της επιτάχυνσης της συχνότητας σας δίνει πρόσβαση σ’ ένα ανώτερο επίπεδο Συνειδητότητας Θεού. Ο εγκέφαλος και ο νους σας κρατάνε τα κλειδιά για δάσκαλος και φώτιση.

Αγαπημένες καρδιές, να θυμάστε ότι αν εστιάζεστε μόνο στην προσωπική σας Ανάληψη, παρερμηνεύετε τα μηνύματα μας. Καθώς πατάτε τον υψηλό δρόμο που οδηγεί στην φώτιση, πρέπει να φτάσετε και να αγγίξετε τις καρδιές των άλλων με τα λόγια και τις πράξεις σας. Ένας αληθινός μαθητής στο Μονοπάτι διάγει μια ζωή υπηρεσίας.

Εκείνος που Δείχνει τον Δρόμο στο Μονοπάτι σταδιακά κινείται πέρα από τα φυσικά οικογενειακά καθήκοντα και υποχρεώσεις καθώς μεγεθύνονται η συνειδητότητα, η σοφία και το Φως του/της. Σταδιακά η επιρροή του υποψηφίου επεκτείνεται, και η ευκαιρία του/της να γίνει πραγματικά εκείνος που δείχνει τον δρόμο αυξάνεται. Χρειάζεται συνεχής και σκόπιμη προσπάθεια για να υποτάξετε το εγώ, και να αποκτήσετε τη γνώση και την εμπειρία που χρειάζονται για να γίνετε ένας Παγκόσμιος Βοηθός. Πρέπει να είστε ένα εξαιρετικό παράδειγμα και να έχετε την ικανότητα να διεγείρετε και να τονώνετε την επιθυμία για πνευματική σοφία για να υπηρετείτε την ανθρωπότητα με εκπληκτικό φως.

Γενναίοι φίλοι μου, γνωρίζουμε πώς είναι για να απολαύσετε στην τελειότητα της Αγάπης/Φωτός του Δημιουργού. Μόλις αρχίζετε να κατανοείτε. Η λαχτάρα μέσα σας θα γίνει πιο δυνατή και πιο συναρπαστική καθώς φτάνετε όλο και πιο ψηλά στα φωτισμένα βασίλεια της ύπαρξης. Στην αρχή ήσασταν σε τέλεια σχέση και λεπτή προσαρμογή, ο ένας με τον άλλον Μαζί, επιστρέφουμε αργά αλλά σίγουρα σ’ εκείνη την όμορφη κατάσταση ενότητας. Είμαι για πάντα ο φίλος σας και ο σταθερός σύντροφος σας.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

ΜΕΣΩ ΤΗΣ RONNA

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Personal sharing with friends, or posting on websites and in publications is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my website address is included. https://www.starquestmastery.com/

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1