urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

 

Αγαπημένοι,

ο Πλανήτης μας περνάει στο επόμενο εξελικτικό στάδιο και βρίσκεται αυτή την στιγμή σε ένα κρίσιμο σημείο. Ανεβαίνουν οι δονήσεις του -λόγω της εργασίας που έχουμε κάνει όλοι μας-  και σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να  αλλάξουμε διάσταση. Θα δονούμεθα πλέον στη 5η διάσταση της Αγάπης ενώ η 3η και 4η διάσταση του φόβου θα καταργηθούν. Αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι θα περάσουμε  ή θα ζήσουμε κάποια καταστροφή.  Πολλοί κινδυνολογούν και αναφέρονται σε παλαιές Προφητείες η στη  Δευτέρα Παρουσία κ.α…
Οι αλλαγές γίνονται και θα γίνουν μέσα μας. Από την στιγμή που  γεννιόμαστε μέχρι την στιγμή που θα φύγουμε από αυτόν τον πλανήτη και θα γυρίσουμε πίσω στο πραγματικό μας σπίτι, έχουμε να παλέψουμε με τον ίδιο μας τον εαυτό γιατί υπάρχει μέσα μας η δυαδικότητα.
Ο καθένας θα πρέπει να αποφασίσει ν’ αλλάξει τον εαυτό του εσωτερικά, και αυτή είναι η πάλη του καλού και του κακού που αναφέρονται πολλοί. Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο που ζούμε, στο πώς σκεφτόμαστε και πώς συμπεριφερόμαστε.

Τα παλαιά οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά συστήματα θα αλλάξουν - όλοι αισθανόμαστε ότι κάτι δεν πάει καλά! -  Αυτό θα γίνει  γιατί  δεν θα μπορέσουν να προσαρμοστούν στις αλλαγές της νέας ενέργειας .  Σίγουρα οι αλλαγές δεν είναι πάντα ευχάριστες, αλλά για να αρχίσει ένα νέο σύστημα που θα βασίζετε στην αγάπη, στην ειρήνη, στη δίκαιη μοιρασιά, στην αφθονία και την ευτυχία για όλους, πρέπει να τελειώσει το προηγούμενο, ή να μεταμορφωθεί σιγά σιγά. Ο ρυθμός της αλλαγής και της μεταμόρφωσης εξαρτάται πάντα από το δικό μας επίπεδο αντίληψης.  Όσοι έχουν έρθει με κάποιο Συμβόλαιο ( ζωής ) και συχνά ασχολούνται με τους εναλλακτικούς τρόπους και με τις ενεργειακές θεραπείες, είναι ανάγκη να ενημερωθούν για την αλλαγή, γιατί ήδη τα πράγματα αλλάζουν  με μεγάλη ταχύτητα και εξελίσσονται ραγδαία αυτή τη στιγμή. Έχουν να μάθουν πως θα θωρακιστούν οι ίδιοι  και πως θα βοηθήσουν και τους άλλους.  Είναι χρήσιμο  να ενημερώσουμε και να βοηθήσουμε όσους μπορούμε, ουτοσώστε να προχωρήσουμε και να εξελιχτούμε, γιατί όλοι συνδεόμαστε μεταξύ μας. Όλες οι πληροφορίες που έχουμε αυτή τη περίοδο, είναι χρήσιμες και θα σας βοηθήσουν στην αλλαγή.

Είναι ώρα όλες οι ομάδες και τα διάφορα ενεργειακά θεραπευτικά κέντρα πού είναι στο Πνευματικό μονοπάτι, να συντονιστούν με τις νέες ενέργειες, και να δεσμευτούν στο να δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην ενημέρωση του κόσμου, και να σταθούν  δίπλα σε αυτόν που θέλει να ενημερωθεί και να αλλάξει προς το καλύτερο. Γιατί δυστυχώς δεν μπορούν να βοηθήσουν τον κόσμο που  θέλει να μάθει τι γίνεται, ούτε η πολιτεία ούτε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ασφαλώς ούτε οι θρησκευτικοί παράγοντες.
Η ιστορία της ανθρωπότητας, ξεκίνησε  πριν από 100.000 χρόνια όταν αποφασίσαμε να φύγουμε από την Εστία, από τον Πνευματικό κόσμο που είναι το πραγματικό μας σπίτι , να κατέβουμε στην ύλη να ενσαρκωθούμε και να βιώσουμε άλλη μια περιπέτεια . Αυτή ήταν η πρώτη φορά που θα είχαμε ελεύθερη βούληση , θα διαχωριζόμασταν από τον Πατέρα και την υπόλοιπη οικογένειά μας, θα ξεχνούσαμε ποια ήταν η καταγωγή μας και ποιοι είμαστε και θα βιώναμε την εξέλιξή μας. Τα 100.000 χρόνια έχουν περάσει και ο μηχανισμός που θα μας επαναφέρει πίσω στην Εστία έχει ξεκινήσει από το 1987 και θα ολοκληρωθεί τα επόμενα χρόνια. 
Αυτή η αλλαγή έχει προβλεφτεί από τις γραφές, τους Μάγιας και άλλους. Τώρα σιγά, σιγά και ένας ένας θα αρχίσουμε, αφού πάρουμε τις πληροφορίες, να θυμόμαστε ότι είμαστε μέρος του Πρωταρχικού Δημιουργού, ότι ανά πάσα στιγμή αντανακλάμε το Όλον και ότι όλα είναι Ένα!
Από την χαμηλή δόνηση που είμαστε τώρα και από την Τρίτη και Τέταρτη διάσταση (του φόβου) θα μεταβούμε στην Πέμπτη. Για να περάσουμε σε υψηλότερη διάσταση θα πρέπει να αυξηθεί η δόνηση μας και για να γίνει αυτό θα πρέπει να αφήσουμε όλη την αρνητικότητα μας , όλη την κακία, να αγκαλιάσουμε να αγαπήσουμε και να συγχωρήσουμε ο ένας τον άλλο και να προχωρήσουμε όλοι μαζί σαν Ένα. Όσοι επιμένουν να μη αλλάξουν και τραβάνε στην αντίθετη κατεύθυνση θα εκκενώσουν το φυσικό τους σώμα και θα ξαναγεννηθούν , αλλά με την υψηλότερη δόνηση της πέμπτης διάστασης που είναι η δόνηση της Αγάπης. 
Από κοσμικές πύλες στο διάστημα και από τον Μέγα Κεντρικό Ήλιο, η Γη της οποίας το κοσμικό όνομα είναι «URANTIA»,  δέχεται κύματα κοσμικού φωτός και ακτινοβολίας, λεπτές, μη ορατές  ποσότητες ενέργειας εξισορρόπησης, και μετουσίωσης της αρνητικότητας.

Σχέσεις που δεν λειτουργούν θα αναγκαστούν ή να ισορροπήσουν ή να διαλυθούν, ώστε να γεννηθεί κάτι καλύτερο. Συστήματα, οργανισμοί , οικονομικά τραστ και κράτη, θα ακολουθήσουν… 
Είναι γεγονός πλέον, πως η κατάθλιψη είναι η ασθένεια της εποχής! Ούτε τα φάρμακα, ούτε η κλασική επιστήμη μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά. Αυτό επιβεβαιώνει το γεγονός ότι όλα ξεκινάνε από μέσα μας!
Η φύση βέβαια δεν μένει πίσω! Τα καιρικά φαινόμενα που τα νομίζετε τυχαία, συμβαίνουν για να απελευθερωθούν τεράστιες ποσότητες αρνητικής ενέργειας. Έτσι πληρώνουμε τώρα τον λογαριασμό , στη κακοποίηση που κάναμε στη γη μας που είναι ζωντανός οργανισμός… 

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι εργάτες του φωτός
Η «Πνευματική μας Οικογένεια» για να μας βοηθήσει σ’ αυτή την αλλαγή, μας έδωσε – και συνεχίζει να μας δίνει-  με  ‘’channeling’’ , δηλαδή με κανάλια Ανώτερης επικοινωνίας, πληροφορίες που χρειαζόμαστε, και τώρα κυκλοφορούν περισσότερα από ποτέ, βιβλία μεταφυσικής, εσωτερισμού, προσωπικής εξέλιξης, ενδυνάμωσης και με ότι θα επιθυμούσατε να μάθετε. 
Επίσης, έχουν δοθεί διάφορες ενεργειακές θεραπείες και τεχνικές , οι οποίες θα βοηθήσουν στον καθαρισμό μας και στην μετάβαση μας στη νέα εποχή.
Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ - Η ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ - Η ΣΥΜΠΟΝΙΑ - Η ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ - Η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ! Αυτά είναι που χρειάζεται να βιώνουμε καθημερινά για να είμαστε στη δόνηση της 5ης διάστασης και απόλυτα προστατευμένοι από την αρνητικότητα η οποία εκδηλώνεται τώρα στον πλανήτη για να αυτοκαταστραφεί!
Αυτό είναι το μάθημα που έχουμε έρθει να μάθουμε σ’ αυτή τη ζωή! Έχουμε ζήσει πολλές ζωές και η ενέργεια από τις προηγούμενες ζωές μεταφέρεται σ’ αυτή τη τωρινή, και είναι η αιτία για πολλά από τα προβλήματα μας (οικονομικά- σχέσεων -υγείας). Έτσι χρειάζεται να δουλέψουμε με το Υπερσυνείδητο (Ανώτερο Εαυτό μας), για να καθαρίσουμε όλες αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες, άσχημα συναισθήματα, φόβους και πολλά άλλα που φέρουμε σε αυτή τη ζωή.
Κατόπιν μαθαίνουμε να παίρνουμε τη δύναμη μας και να αλλάζουμε την ζωή μας όπως εμείς θέλουμε…     
Σας καλoσωρίζουμε στο ταξίδι  στη νέα διάσταση!  Σκοπός μας δεν είναι  να σας ανησυχήσουμε, ούτε και να σας πείσουμε! Ο καθένας ας αξιολογήσει τις πληροφορίες όπως νομίζει!                                        
Να πιστεύετε  πάνω από όλα στον εαυτό σας και την εσωτερική σας καθοδήγηση, και να θυμάστε  ότι εσείς είστε υπεύθυνοι για το μέλλον σας, αφού  βρίσκεται σε κάθε απόφαση που παίρνετε στο παρόν. 
Οι αλλαγές  για τις οποίες μιλάμε συμβαίνουν ήδη, έχουν ξεκινήσει, και παρόλο που πολλοί επιμένουν να κλείνουν τα μάτια  και τα αυτιά τους στους νέους ρυθμούς, τα γεγονότα τρέχουν, δεν περιμένουν κανέναν, γι αυτό αποφασίστε τώρα αν θέλετε να είστε απλώς  παρατηρητής , ή συνδημιουργός της ίδιας σας της ζωής!

Λιάνα Τελειώνη

Χρήστος Κιτσινάμας

www.UrantiaCenter.gr

 

 

Διαβάστε επίσης...

 Πως ξεκίνησαν Όλα

περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1