urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Το Ταξίδι - Οι Ομάδες Ψυχών

 Αποτέλεσμα εικόνας για Past lives

Όσοι πιστεύουν ότι οι άνθρωποι έχουν ψυχή, μου δίνουν την εντύπωση ότι φαντάζονται πως όλες οι ψυχές βρίσκονται μάλλον ανακατωμένες σε μία μεγάλη συγκέντρωση, στο διάστημα. Ακόμα και πολλοί από τους πελάτες μου το πιστεύουν αυτό, πριν αρχίσουν τη συνεδρία τους. Δεν είναι περίεργο πως, μόλις επανέλθουν από την ύπνωση, εκφράζουν την έκπληξή τους με τη γνώση που απέκτησαν ότι ο καθένας έχει μία προσδιορισμένη θέση στον πνευματικό κόσμο. Όταν άρχισα να μελετώ τη ζωή στον πνευματικό κόσμο, μέσω της ανθρώπινης ύπνωσης, ομολογώ ότι δεν ήμουν προετοιμασμένος ν' ακούσω κάτι σχετικό με την ύπαρξη οργανωμένων ομάδων υποστήριξης των ψυχών. Είχα φανταστεί ότι, μόλις φύγουν από τη Γη, τα πνεύματα πλέουν, απλά, άσκοπα τριγύρω, από μόνα τους.

Η τοποθέτηση στην ομάδα προσδιορίζεται από το επίπεδο εξέλιξης της ψυχής. Μετά το φυσικό θάνατο, το ταξίδι επαναπατρισμού της ψυχής καταλήγει στην αποβίβασή της σ' ένα χώρο, που ανήκει ειδικά στην παροικία της, εκτός αν πρόκειται για πολύ νεαρή ψυχή ή απομονωμένη για άλλους λόγους, όπως ανέφερα στο Κεφάλαιο Τέσσερα. Οι ψυχές, που βρίσκονται σ' αυτές τις ομάδες, είναι παλιοί, στενοί φίλοι και έχουν περίπου το ίδιο επίπεδο επίγνωσης.

Όταν οι εν υπνώσει άνθρωποι αναφέρουν ότι αποτελούν μέρος μιας ομάδας ψυχών, εννοούν μια μικρή, κύρια μονάδα οντοτήτων, οι οποίες έχουν άμεση και συχνή επαφή μεταξύ τους, αυτό που συμβαίνει σε μία ανθρώπινη οικογένεια. Η ευαισθησία και ο δεσμός, που έχουν τα μέλη της ομάδας το ένα για το άλλο, είναι σχεδόν ασύλληπτα από τη γήινη αντίληψή μας.

Οι δευτερεύουσες ομάδες ψυχών είναι ταξινομημένες στη μορφή ομάδας υποστήριξης μιας κοινότητας και είναι πολύ λιγότερο συνδεδεμένες μεταξύ τους. Οι ευρύτερες δευτερεύουσες ομάδες οντοτήτων απαρτίζονται από τεράστια σετ κύριων ομάδων, όπως τα νούφαρα σε μία λίμνη. Ο αριθμός αυτών των πνευματικών λιμνών φαίνεται να είναι άπειρος. Μέσα σ' αυτές τις λίμνες, δεν έχω ποτέ μου ακούσει μία δευτερεύουσα ομάδα να έχει λιγότερες από 1000 ψυχές. Οι πολλές κύριες ομάδες, που απαρτίζουν μία δευτερεύουσα, μοιάζουν να έχουν σποραδικές σχέσεις μεταξύ τους ή και καμία επαφή. Σπάνια, έχω βρει ψυχές, που είναι μέλη δύο διαφορετικών, δευτερευουσών ομάδων, να έχουν κάποια ουσιαστική σχέση μεταξύ τους, επειδή ο αριθμός των ψυχών είναι τόσο μεγάλος ώστε αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Ο αριθμός των ψυχών στις υπο-ομάδες των δευτερευουσών ομάδων ποικίλλει και κυμαίνεται από 3 έως 25 ψυχές. Μου έχουν πει ότι η μέση συνάθροιση είναι περίπου 15 ψυχές και αυτό ονομάζεται Εσωτερικός Κύκλος. Οποιαδήποτε εργασιακή επαφή, ανάμεσα σε ψυχές-μέλη διαφορετικών, δευτερευουσών ομάδων με μέλη άλλων ομάδων, αφορά τη συνεργασία τους πάνω σε μαθήματα, που έλαβαν στη διάρκεια μιας ενσάρκωσης. Αυτό συμβαίνει, ίσως, λόγω κάποιας σχέσης, που αναπτύχθηκε σε προηγούμενη ζωή ή επειδή κάποιο χαρακτηριστικό γνώρισμα της ταυτότητας μιας ψυχής ταιριάζει με το γνώρισμα μιας άλλης. Τέτοιες γνωριμίες, ανάμεσα σε μέλη διαφορετικών ομάδων ψυχών, αφορούν, συνήθως, περιφερειακούς ρόλους ζωής στη Γη.

Ένα παράδειγμα αυτής της περίπτωσης θα μπορούσε να ήταν ένας παλιός συμμαθητής, απ' το Γυμνάσιο, που κάποτε υπήρξε στενός φίλος, αλλά τώρα τον συναντούμε μόνο στις συναθροίσεις της τάξης.

Τα μέλη της ίδιας ομάδας είναι δεμένα στενά στην αιωνιότητα. Αυτές οι στενά συνδεδεμένες ομάδες, συχνά, συντίθενται από ψυχές, που έχουν παρόμοιο τρόπο σκέψης και κοινούς στόχους, τους οποίους επεξεργάζονται συνεχώς μεταξύ τους. Συνήθως, αυτές οι ψυχές επιλέγουν να ενσαρκώνονται μαζί στη Γη, ως συγγενείς και στενοί φίλοι.

Είναι συνηθέστερο να βρω έναν αδελφό ή μια αδελφή ενός ανθρώπου από προηγούμενες ζωές στην ίδια ομάδα, παρά ψυχές που υπήρξαν γονείς τους. Οι γονείς μπορεί να έρθουν να μας συναντήσουν στην πύλη του πνευματικού κόσμου, μετά από ένα θάνατο στη Γη, αλλά, ίσως να μη συναντηθούμε ιδιαίτερα με τις ψυχές τους, μέσα στον πνευματικό κόσμο. Αυτό δεν συμβαίνει γιατί η ψυχή ενός γονέα είναι ωριμότερη, αφού η ψυχή του μπορεί να είναι λιγότερο εξελιγμένη, ανεξάρτητα από τον γήινο ρόλο του γονέα. Συμβαίνει περισσότερο εξ αιτίας της κοινωνικής εκπαίδευσης των αδελφών, που είναι σύγχρονοι σ' ένα δεδομένο πλαίσιο χρόνου.

Παρ' όλο που οι γονείς είναι τα πρωταρχικά πρόσωπα με τα οποία ταυτίζεται ένα παιδί, τόσο για τις θετικές όσο και για τις αρνητικές καρμικές συνέπειες, συνήθως, οι σχέσεις μας με τους συζύγους, τους αδελφούς, τις αδελφές και τους επιλεγμένους στενούς φίλους μιας ολόκληρης ζωής, είναι αυτές που, κυρίως, επηρεάζουν την προσωπική μας ανάπτυξη. Αυτό δεν στερεί σε τίποτα τη σημασία που έχουν οι γονείς, οι θείες, οι θείοι, οι παπούδες και οι γιαγιάδες, οι οποίοι μας είναι χρήσιμοι με διαφορετικούς τρόπους, από μία άλλη γενιά.

p07 t clip image002

-Έντονη αλληλεπίδραση των ψυχών μέσα στις κύριες ομάδες.

- Αραιή αλληλεπίδραση των ψυχών ανάμεσα στις κύριες ομάδες, μέσα σε μία δευτερεύουσα ομάδα.

- Σχεδόν καμία αλληλεπίδραση ανάμεσα στις δευτερεύουσες ομάδες, με λιγότερο εξελιγμένες ψυχές.

 Σχέδιο 1 - Κοινωνική Αλληλεπίδραση μεταξύ Κύριων και Δευτερευουσών Ομάδων Ψυχών

 Το διάγραμμα αυτό παρουσιάζει το σύνολο των σχέσεων ανάμεσα στις ψυχές των κύριων ομάδων (1-10) και τις δευτερεύουσες ομάδες τους (Α, Β, C ). Ο συνολικός αριθμός των ομάδων και των ψυχών-μελών των ομάδων αυτών είναι υποθετικός, δεδομένου ότι το σχέδιο ποικίλλει ανάλογα με την τοποθεσία, που αναφέρει ο κάθε άνθρωπος μέσα στον πνευματικό κόσμο.

Σχέδιο 2 - Κοινωνική αλληλεπίδραση μέσα σε μία Κύρια Ομάδα Ψυχών

p07 t clip image004

Το κοινωνιόγραμμα αυτό δείχνει σε μεγέθυνση τις ομάδες 9 και 10 (από το Σχέδιο 1) ως παράδειγμα της λιγότερο συνηθισμένης αλληλεπίδρασης μεταξύ δύο ομάδων. Εδώ, υπάρχει αμοιβαία επαφή μεταξύ ορισμένων ψυχών (στη σκιασμένη περιοχή), οι οποίες εργάζονται επιλεκτικά με άλλες ψυχές και από τις δύο ομάδες.

Τα Σχέδια 1 και 2 παρουσιάζουν μία τυχαία πνευματική διάταξη ψυχών. Στο Σχέδιο 1 μία ψυχή της κύριας Ομάδας 1, εγκατεστημένη στην ευρύτερη, δευτερεύουσα Ομάδα Α, θα συνεργάζεται στενά με όλες τις άλλες ψυχές, μέσα στην Ομάδα 1. Ωστόσο, ορισμένες ψυχές των κύριων Ομάδων 9 και 10 (οι οποίες παρουσιάζονται αναλυτικά στο Σχέδιο 2), θα μπορούσαν, επίσης, να συνεργάζονται. Οι νεαρότερες ψυχές μέσα στις δευτερεύουσες Ομάδες Α, Β και C πιθανόν να έχουν μικρή ή καμία επαφή μεταξύ τους στον πνευματικό κόσμο ή στη Γη. Οι στενές σχέσεις ανάμεσα στις ψυχές εξαρτώνται από τη γειτνίασή τους μέσα στις ομάδες, όπου υπάρχει ομοιότητα γνώσης και στενής σχέσης, η οποία έχει δημιουργηθεί από τις εμπειρίες που μοιράστηκαν στη Γη.

Η επόμενη περίπτωση μας προσφέρει μία μαρτυρία σχετικά με το πώς είναι να επιστρέψεις στην ομάδα σου, μετά το φυσικό θάνατο.

 

Διαβάστε επίσης...Το Ταξίδι των Ψυχών - Μέρος ΙΙ - περισσότερα...  

 

 

http://www.to-en.gr

 

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1