urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

72785

Το ευρύτερο Παιχνίδι του Κρυφτού που παίζετε έχει σκοπό την ανα-δημιουργία του Παραδείσου στη Γη. Να ποιο είναι το κλειδί.

Μόνο βρίσκοντας την ισορροπία μέσα στη πολικότητα είναι δυνατόν να ανα-δημιουργήσετε την Εστία. Από την στιγμή που θα βρεθεί η ισορροπία το Παιχνίδι προχωράει σε μια υψηλότερη δόνηση και εσείς βιώνετε τη σπουδαία μεταβολή. Μετά τη μεταβολή, η πολικότητα δεν χρειάζεται πια. Η ισορροπία είναι αυτό που επιχειρούσατε να επιτύχετε κάθε στιγμή της ζωής σας μέχρι τώρα.

Σε αυτή την αναζήτηση για ισορροπία είναι που επινοήσατε τη σχέση του ζευγαριού. Η σχέση του ζευγαριού σας έχει εξυπηρετήσει καλά και την τιμούμε ιδιαίτερα. Σας έχει επιτρέψει να ενώνεστε ο ένας με τον άλλο, να μοιράζεστε τις δονήσεις σας και να δημιουργείτε συνολική ισορροπία. Εμείς σε αυτή τη μεριά του πέπλου νιώθουμε δέος μπροστά στην επινοητικότητά σας για να ξεπερνάτε τις επιπτώσεις της πολικότητας.

Το να φέρνετε κάποιον άλλο τόσο κοντά ώστε να μπορείτε να δείτε τον αληθινό σας εαυτό στα μάτια του απαιτεί αληθινό θάρρος και ειλικρίνεια. Καθώς περνούσε ο καιρός, αυτό το Παιχνίδι του ζευγαριού εξελίχθηκε σε πολλά υπο-Παιχνίδια. Κάποια από αυτά είχαν να κάνουν με εξουσία και έλεγχο και άλλα με την αξία του εαυτού σας. Κάποια άλλα χρησίμευαν για την απόκτηση υλικών αγαθών και προσωπικής άνεσης. Κάποιοι απέκρουαν αυτές τις σχέσεις εξαιτίας κρίσεων που βίωσαν σχετικά με τον εαυτό τους.

Η βάση των σχέσεων στο Παιχνίδι είναι να καθρεφτίζουν τη δική σας μεγαλοπρέπεια και να σας θυμίζουν το μέρος του Θεού μέσα σας. Κάποιες σχέσεις περιείχαν δύσκολα μαθήματα για σας. Κι αυτό ήταν όπως έπρεπε διότι για να δείτε τον Θεό μέσα σας, η ενέργειά σας θα πρέπει να είναι πλήρως εστιασμένη, αφού είναι ορατός μόνο μέσα από μάτια απαλλαγμένα από κριτική διάθεση.

Μερικές φορές βάζετε στη ζωή σας καθρέφτες που ανακλούν δικά σας κομμάτια που δεν σας αρέσουν! Χρησιμοποιήστε αυτούς τους καθρέφτες για να δείτε ανοιχτά το είδωλο που σας προσφέρουν. Καθώς αρχίζετε να αλλάζετε το είδωλο μέσα στον καθρέφτη, θα παρατηρήσετε επίσης ότι και οι καθρέφτες θα αλλάζουν. Σας έχουν πει ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε κάποιον άλλο. Σας λέμε ότι με αυτό τον τρόπο είναι δυνατόν να αλλάξετε κάποιον άλλο άνθρωπο, αλλάζοντας τον τρόπο που αντιδράτε προς αυτόν.

Αφού καταφέρετε να δείτε την εικόνα του εαυτού σας και να συνειδητοποιήσετε το μάθημα που είναι εκεί για σας, μια νέα σχέση θα αναδυθεί. Ένα νέο πρόσωπο θα καθρεφτίζεται πλέον στον καθρέφτη. Για κάποιους, αυτό θα σημάνει το τέλος μιας σχέσης. Κάποιες σχέσεις θα πραγματοποιήσουν τη μετάβαση και θα προχωρήσουν  στο επόμενο επίπεδο. Δεν κρίνουμε ποιο από τα δύο είναι καλύτερο. Το μόνο που θέλουμε να σας τονίσουμε είναι ότι τις περισσότερες φορές έχετε επενδύσει πολύ ενέργεια για να τοποθετήσετε έναν συγκεκριμένο καθρέφτη στο πεδίο σας.

Μην τον απομακρύνετε πριν δείτε το είδωλό σας, γιατί αυτό θα σας κάνει απλώς να αναζητήσετε έναν άλλο καθρέφτη παρόμοιας οπτικής για να κοιτάτε τον εαυτό σας! 
Σας ζητάμε να ασκήσετε τη διάκρισή σας όταν κάνετε τέτοιου είδους επιλογές.

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι μόνο το άτομο που καθρεφτίζεται που πρέπει να αλλάξει. Όταν πραγματοποιηθεί μια αλλαγή στον ένα από τους δύο, ο καθρέφτης θα πρέπει επίσης να είναι πρόθυμος να κρατήσει το νέο είδωλο.

Ένας καθρέφτης απρόθυμος να στείλει πίσω μια νέα εικόνα, είναι κολλημένος για πάντα σε μια περιορισμένη σχέση. Σας λέμε ότι οι καθρέφτες που καλωσορίζουν την ευκαιρία να αλλάξουν το είδωλό τους είναι εκείνοι που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να προχωρήσουν στα ανώτερα επίπεδα. Αυτό συχνά απαιτεί συγχώρηση και κατανόηση! Αυτό δείχνει καθαρά τη χρήση της αγάπης άνευ όρων και την άποψη της Ενότητας στις σχέσεις μέσα στη νέα ενέργεια.

Πολλοί στις υψηλότερες δονήσεις έχουν συναντήσει δυσκολίες στη δημιουργία σχέσεων που να τους ικανοποιούν. Βλέπουν τους εαυτούς τους μόνους και ανίκανους να συνδεθούν. Σας υπενθυμίζουμε συχνά ότι είστε πολύ πιο δυνατοί από ότι αντιλαμβάνεστε. Οι σκέψεις σας δημιουργούν την πραγματικότητά σας. Το ίδιο ισχύει και με τις σχέσεις σας. Όταν στέλνετε ένα κάλεσμα στο Σύμπαν σας επιστρέφει ακριβώς την ίδια δόνηση που στείλατε. Το Σύμπαν έχει μόνο μια απάντηση σε όλα τα αιτήματά σας: « Και έτσι είναι…» Οι μόνοι περιορισμοί που μπαίνουν στον τομέα των σχέσεων σας είναι εκείνοι που εσείς βάζετε στον εαυτό σας. Μια ειλικρινής ματιά στα αποτελέσματα των αιτημάτων σας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις δονήσεις που στέλνετε προς τα έξω. Κάποιοι κοιτάζουν το σώμα τους και σκέπτονται σιωπηρά. «Ποιος θα με θέλει εμένα ; » Άλλοι θέλουν απεγνωσμένα κάποιον στη ζωή τους, αλλά είναι απρόθυμοι να γίνουν ευάλωτοι. Σας λέμε ότι αυτές οι σκέψεις μπαίνουν πριν από σας μέσα στις σχέσεις. Συχνά τέτοιες απόψεις εμποδίζουν τους ανθρώπους να έρθουν κοντά σας, παρόλο που άκουσαν το αρχικό κάλεσμα. Συχνά ακούνε: « Έλα σε μένα…έλα σε μένα » και μόλις πλησιάζουν ακούνε: « Όχι τόσο κοντά!» Αυτό επίσης μπορεί να φέρει κοντά σας ανθρώπους που είναι συναισθηματικά – η με κάποιο άλλο τρόπο- μη διαθέσιμοι. Τελικά είναι μια άμεση ανταπόκριση στο αίτημα σας προς το Σύμπαν. Σας λέμε τώρα ότι υπάρχουν ταίρια για τον καθένα στον πλανήτη!!!

Αφήστε το βόλεμα στη μοναξιά σας και την κριτική απέναντι στον εαυτό σας και επιτρέψτε στους άλλους να σας βρουν.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι εντελώς ανοιχτός και ευάλωτος και θα δείτε τις πόρτες να ανοίγουν διάπλατα.

Αφήστε τον να είναι ένας ακριβής και συμπονετικός καθρέφτης και κοιταχτείτε μέσα του με την προσδοκία να δείτε την πιο μεγαλειώδη αντανάκλαση του Θεού!

          Το Γκρουπ

Η Ρομφαία του Μιχαήλ

      Στηβ  Ρόθερ

 Εκδόσεις "Κρυων Ε.Π.Ε."
www.urantiacenter.gr

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1