urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Reconnective Healing 

Reconnective Healing

 Κάποια πράγματα είναι δύσκολο να εξηγηθούν. Τα θαύματα μιλούν από μόνα τους!

Δρ. Έρικ Περλ
Η Επανασυνδετική Θεραπεία ( Reconnective Healing) του Δρ. Έρικ Περλ, είναι μια νέα μορφή Ενεργειακής Ίασης, που λειτουργεί σε πολύ υψηλές συχνότητες της ενέργειας.

Υπερβαίνει τις φόρμες, τις τεχνικές, και οτιδήποτε άλλο γνωρίζαμε ως σήμερα. Μας συντονίζει με «νέες» υψηλές συχνότητες της ενέργειας, επιτρέποντας την ίαση σε σωματικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο. Αυτές οι θεραπείες και οι υψηλές συχνότητες ενέργειας ανήκουν σε ένα νέο εύρος κυμάτων και έρχονται μέσα από ένα φάσμα φωτός και πληροφορίας που δεν είχε εμφανιστεί ποτέ πριν στο πλανήτη.

Σαν ανθρώπινο είδος μπαίνουμε σε ένα νέο επίπεδο συχνότητας και ανυψώνουμε το συνολικό επίπεδο της συνειδητότητας μας. Το  σώμα μας διαθέτει μια ευφυία ικανή να συντονίσει εκατομμύρια λειτουργίες που γίνονται ταυτόχρονα. Έχει την ικανότητα να αυτορυθμίζεται και να αυτοθεραπεύεται. Σε ένα υγιές σώμα, όλα τα κύτταρα επικοινωνούν αρμονικά μεταξύ τους και η συγχρονικότητα είναι τέλεια ρυθμισμένη. Συναισθήματα όπως το άγχος, ο θυμός, η στενοχώρια, μπορούν να προκαλέσουν διάσπαση του ενεργειακού μας πεδίου, και όταν το σώμα αρχίσει να λειτουργεί διασπασμένο, ο συγχρονισμός διαταράσσεται, τα μέρη του δεν συνεργάζονται και τότε ασθενεί.

Η Επανασυνδετική Θεραπεία, που μεταδίδεται μέσω της ενέργειας, απομακρύνει κάθε πιθανό μπλοκάρισμα, και έτσι η ευφυία του σώματος αρχίζει να συντονίζει πάλι τα μέρη του, και φέρνει την πρωταρχική του ισορροπία σε όλα τα επίπεδα.
Ας πάρουμε για παράδειγμα ένα κλιματιστικό, το οποίο είναι ρυθμισμένο να λειτουργεί αυτόματα για να κρατάει το χώρο σε μία συγκεκριμένη θερμοκρασία. Αν η θερμοκρασία του χώρου  πέσει ή ανέβει, αυτό θα πρέπει αυτόματα να κάνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις για να κρατήσει το χώρο όπως πρέπει. Αν όμως αποσυνδεθεί από τη συνολική λειτουργία  οτιδήποτε μικρό ή μεγάλο, το σύστημα παύει να δουλεύει σωστά, ώσπου να το ξανασυνδέσουμε. Κάπως έτσι λειτουργεί και το ανθρώπινο σύστημα, το οποίο φυσιολογικά είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίζει και να εξουδετερώνει οποιοδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό εισβολέα. Όταν όμως αποσυνδεθεί το σύστημα, για πολλούς και διαφόρους λόγους, υπολειτουργεί, έως και παύει να λειτουργεί εντελώς. 

Η Επανασυνδετική Θεραπεία υποστηρίζεται από τις τελευταίες ανακαλύψεις της πυρηνικής και κβαντικής φυσικής. Η πραγματικότητα της ύπαρξης της έχει αποδειχτεί και στην πράξη, σε επιστημονικά εργαστήρια!
Η σύγχρονη φυσική  μας βοηθά να κατανοήσουμε πως λειτουργεί η Επανασυνδετική Θεραπεία, με τη «θεωρία των χορδών». Η θεωρία αυτή λέει ότι τα πάντα αποτελούνται από μικρές μονοδιάστατες οντότητες ενέργειας, που ονομάζουμε χορδές. Οι χορδές έχουν μικρότερο μέγεθος από κάθε στοιχειώδες σωματίδιο ύλης. Όπως οι χορδές του οργάνου πάλλονται με διαφορετικό τρόπο για να δημιουργήσουν μια διαφορετική νότα, έτσι και οι χορδές ενέργειας πάλλονται με διαφορετικό τρόπο για να δημιουργήσουν σωματίδια. Η Επανασυνδετική Θεραπεία χρησιμοποιεί την ενέργεια-χορδή, επανασυνδέοντας έτσι το εσωτερικό μας σύστημα αυτοίασης.

Η Επανασυνδετικη Θεραπεια ‘επανασυνδέει’ ,ενισχύει και επαναφέρει την ικανότητα του οργανισμού για αυτοθεραπεία.

Είναι αποτελεσματικό αυτό το είδος θεραπείας; 
Όσα χρόνια εφαρμόζεται, σημειώθηκαν πολλές αποτελεσματικές θεραπείες. Τα αποτελέσματα κάποιες φορές είναι ριζικά και μόνιμα. Στην αρχή ίσως να μην εμφανίζονται άμεσα και χρειάζεται χρόνος για να επανέλθει σε ισορροπία ο οργανισμός. Παρ όλα αυτά, η ενέργεια έχει απορροφηθεί από το σώμα και συνεχίζει να δουλεύει.
Γνωρίζοντας ότι «θεραπεύω» σημαίνει επανασυνδέομαι με την τελειότητα του σύμπαντος, καταλαβαίνουμε ότι το σύμπαν γνωρίζει τι χρειαζόμαστε και τι θα κερδίσουμε. Το πρόβλημα είναι ότι η ανάγκη δεν αντιστοιχεί πάντοτε με αυτό που αναμένουμε ή με αυτό που νομίζουμε ότι θέλουμε. Κάτι θα έρθει! Απλώς μπορεί να είναι μια έκπληξη! Τι νιώθει κάποιος κατά τη διάρκεια της θεραπείας;

 Κατά μια έννοια γίνεται ένας συντονισμός ενεργειών. Καθώς ερχόμαστε σε αρμονία με τις νέες συχνότητες της ενέργειας, αρχίζουμε να νιώθουμε αλλαγές μέσα στο σώμα μας. Οι δονήσεις θα εμφανιστούν μέσα μας και θα γίνουν μέρος του σώματος. Τα συστήματα ανταπόκρισης θα αναπτυχθούν μέσα από ένα χώρο γαλήνης και ηρεμίας, για τον καθένα με ξεχωριστό τρόπο. Η δονητική ευθυγράμμιση αυτών των ενεργειών, η επικοινωνία με το φως και τις πληροφορίες που μεταφέρουν θα πάρει τη κατάλληλη μορφή. Οι αισθήσεις που δέχεται ο κάθε άνθρωπος είναι τόσο διαφορετικές… όσο και οι άνθρωποι! Θεραπεύει μόνο σωματικά προβλήματα;

Θεραπεία είναι η επιστροφή στην αρμονία. Έχει πλέον αποδειχθεί ότι κάθε πρόβλημα υγείας συνδυάζει σωματικούς, διανοητικούς και συναισθηματικούς παράγοντες. Η ενέργεια της Επανασυνδετικής Θεραπείας βοηθά να επανέλθουμε σε σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία και ισορροπία. Έτσι η θεραπεία γίνεται σε πολλαπλά επίπεδα, ανάλογα με το τι χρειάζεται ο καθένας. Λειτουργεί δυναμικά τόσο σε σωματικά όσο και ψυχικά θέματα. 

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ενδεικτικά περιπτώσεις που θεραπεύει η συγκεκριμένη θεραπεία, όμως είναι πραγματικά δεσμευτικό, αφού ανταποκρίνεται με κάποιο τρόπο σε κάθε πρόβλημα!Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Για μια γενική ενδυνάμωση 1- 3 συνεδρίες είναι αρκετές. Για σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας ίσως χρειαστούν παραπάνω, μόνο στην περίπτωση που οι 3 πρώτες φορές φέρουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην Η Επανασυνδετική Θεραπεία (Reconnective Healing) και στην Επανασύνδεση (The Reconnection)? Η Επανασυνδετική Θεραπεία είναι μια ενεργειακή ίαση, η οποία γίνεται όσες φορές χρειαστεί –κατόπιν προυποθέσεων- ενώ η  Eπανασύνδεση είναι μια ενεργειακή εξισορρόπηση, που γίνεται μόνο μια φορά στη ζωή μας - και διαρκεί για πάντα.

Η διαφορά ανάμεσα στην Επανασυνδετική Θεραπεία και την Επανασύνδεση είναι ο Σκοπός. Ο Σκοπός της Επανασυνδετικής Θεραπείας είναι η βαθιά ίαση σε όλα τα επίπεδα, ενώ ο Σκοπός της Επανασύνδεσης δεν είναι μόνο η θεραπεία, αλλά η εξέλιξη και η καθοδήγηση προς το σκοπό της ζωής μας. Ο δρ Έρικ Περλ εγκατέλειψε την επιτυχημένη καριέρα του ως οστεοπαθητικός και ξεκίνησε μια πολύχρονη έρευνα για να εξηγήσει και να  καταλάβει αυτή την νέα ενέργεια. Έγινε υποκείμενο μελέτης σε πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα όπως το UCLA, το πανεπιστήμιο της Μινεσότα και της Αριζόνα. Έγκριτες εφημερίδες και περιοδικά όπως οι New York Times έχουν αναφερθεί στο έργο και τη φιλοσοφία του.

Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύει 40 εβδομάδες το χρόνο σε όλο τον κόσμο μεταδίδοντας και διδάσκοντας τις πληροφορίες της θεραπευτικής Επανασυνδετικής διαδικασίας. Μέχρι σήμερα έχει διδάξει 30.000 θεραπευτές σε 40 χώρες. Στην Ελλάδα δίδαξε την Επανασυνδετική Θεραπεία και την Επανασύνδεση για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2007. Μέχρι τώρα είναι ο μόνος αρμόδιος για να προσφέρει εκπαίδευση του Reconnective Healing και του Reconnection.

Ο δρ Έρικ Περλ πιστεύει, ότι οι άνθρωποι ανήκουν σε μία από τις εξής τρεις κατηγορίες: αυτούς που δεν πιστεύουν σε τίποτα πέρα από τις βασικές τους πέντε αισθήσεις, αυτούς που είναι ανοιχτοί στην πιθανότητα να υπάρχει κάτι πέρα από τις αισθήσεις, κι αυτούς που πιστεύουν οριστικά ότι υπάρχει κάτι παραπάνω. 
Τον εαυτό του τον τοποθετεί σε μία τέταρτη και μικρότερη κατηγορία: αυτούς που γνωρίζουν ότι υπάρχει κάτι παραπέρα…Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο: www.thereconnection.com    Λιάνα Τελειώνη

Reconnective Healing and 
The Reconnection Practicioner

Λιάνα Τελειώνη

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 τηλ.  693 9287460

www.UrantiaCenter.gr

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός