urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

 Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας

Αποτέλεσμα εικόνας για uFO

Μέσω του Μέρσαλ Βίαν Σάμερς

Ανώτερη Επικοινωνία

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να μπορούμε να παρουσιάσουμε αυτές τις πληροφορίες σε όλους εσάς που είχατε την τύχη να λάβετε αυτό το μήνυμα. Είμαστε οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας. Η μετάδοση αυτή κατέστη δυνατή μέσω της παρουσίας των Αθέ­ατων, των πνευματικών συμβούλων που επιβλέπουν την εξέλιξη της νοήμονος ζωής τόσο μέσα στον κόσμο σας όσο και στην Ευρύτερη Κοινότητα των Κόσμων.

Δεν επικοινωνούμε μέσω κάποιας μηχανικής συσκευής, αλλά μέσω ενός πνευματικού καναλιού που είναι ελεύθερο από παρεμβολές. Αν και ζούμε στο φυσικό πεδίο, όπως εσείς, μας έχει δοθεί το προνόμιο να επικοινωνούμε με τον τρόπο αυτό προκειμένου να μεταδώσουμε τις πληροφορίες που πρέπει να μοιραστούμε μαζί σας.

Εκπροσωπούμε μια μικρή ομάδα που παρατηρεί τα γεγονότα στον κόσμο σας. Προερχόμαστε από την Ευρύτερη Κοινότητα. Δεν επεμβαίνουμε στις ανθρώπινες υποθέσεις. Δεν έχουμε βάση εδώ. Μας έχουν στείλει για έναν συγκεκριμένο σκοπό –να είμαστε μάρτυρες των γεγονότων που διαδραματίζονται στον κόσμο σας και, εάν μας δοθεί η ευκαιρία, να σας μεταφέρουμε αυτά που βλέπουμε και γνωρίζουμε. Γιατί εσείς ζείτε στην επιφάνεια του κόσμου σας, και δε μπορείτε να δείτε τα τεκταινόμενα γύρω από αυτόν. Ούτε μπορείτε να δείτε καθαρά τις επισκέψεις που γίνονται στον κόσμο σας αυτή τη στιγμή ή τι προμηνύουν για το μέλλον σας. 

Επιθυμούμε να δώσουμε τη μαρτυρία μας γι’ αυτά τα γεγονότα. Το κάνουμε κατ’ απαίτησιν των Αθέατων, γιατί έχουμε σταλεί εδώ για το σκοπό αυτό. Οι πληροφο­ρίες που πρόκειται να μεταδώσουμε σε εσάς μπορεί να φανούν ιδιαίτερα προκλητικές και να σας ξαφνιάσουν. Ίσως είναι απροσδόκητες για πολλούς που θα ακούσουν το μήνυμα αυτό. Κατανοούμε αυτή τη δυσκολία γιατί την αντιμετωπίσαμε κι εμείς στους δικούς μας πολιτισμούς.

Καθώς ακούτε τις πληροφορίες, μπορεί να είναι δύσκολο να τις δεχτείτε στην αρχή, αλλά είναι ζωτικής σημασίας για όλους όσους προτίθενται να προσφέρουν κάτι στον κόσμο.

Εδώ και πολλά χρόνια παρατηρούμε τις υποθέσεις που αφορούν τον κόσμο σας. Δεν προσπαθούμε να αναπτύξουμε σχέσεις με την ανθρωπότητα. Δεν βρισκόμα­στε εδώ ως διπλωματική αποστολή. Μας έχουν στείλει οι Αθέατοι για να ζήσουμε κοντά στον κόσμο σας προκειμένου να παρατηρούμε τα γεγονότα που πρόκειται να περιγράψουμε.

Τα ονόματά μας δεν είναι σημαντικά. Δεν θα είχαν κανένα νόημα για εσάς. Και δεν θα σας τα ανακοινώσουμε για τη δική μας ασφάλεια, διότι πρέπει να παρα­μείνουμε κρυμμένοι ώστε να εξακολουθήσουμε να προσφέρουμε.

Για αρχή, είναι απαραίτητο όλοι οι άνθρωποι να κατανοήσουν ότι η ανθρωπό­τητα αναδύεται σε μια Ευρύτερη Κοινότητα νοήμονος ζωής. Τον κόσμο σας τον «επισκέπτονται» διάφορες εξωγήινες φυλές και κολεκτίβες που αποτελούνται από διάφορες φυλές. Αυτό συμβαίνει ενεργά εδώ και αρκετό καιρό. Επισκέψεις γίνονταν σε όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας, αλλά όχι σε τέτοια μεγάλη έκταση. Η χρήση των πυρηνικών όπλων και η καταστροφή του φυσικού κόσμου σας προσέλκυ­σαν τις δυνάμεις αυτές σε εσάς. 

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο σήμερα, απ’ ότι καταλαβαίνουμε, οι οποίοι αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι αυτό συμβαίνει πράγματι. Και κατανοούμε επίσης ότι υπάρχουν πολλές ερμηνείες για τις επισκέψεις αυτές – σχετικά με το τι μπορεί να ση­μαίνουν και τι μπορεί να προσφέρουν. Και πολλοί από τους ανθρώπους που έχουν γνώση των γεγονότων αυτών τρέφουν ελπίδες και προσδοκούν μεγάλο όφελος για την ανθρωπότητα. Το καταλαβαίνουμε. Είναι φυσιολογικό να είστε αισιόδοξοι.

Οι επισκέψεις στον κόσμο σας είναι πλέον εκτεταμένες, τόσο που άνθρωποι σε κάθε σημείο του κόσμου γίνονται μάρτυρες αυτών και βιώνουν άμεσα τα αποτε­λέσματά τους. Αυτό που έφερε τους «επισκέπτες» από την Ευρύτερη Κοινότητα, τις διάφορες κολεκτίβες όντων, δεν είναι η προώθηση της ανάπτυξης της ανθρωπότητας ή η πνευματική εκπαίδευση της ανθρωπότητας. Αυτό που έφερε τις δυνάμεις αυτές στον κόσμο σας σε μεγάλους αριθμούς με τέτοια πρόθεση είναι οι φυσικοί πόροι του κόσμου σας.

Αυτό καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να το δεχθείτε στην αρχή γιατί δεν μπορείτε ακόμα να εκτιμήσετε πόσο όμορφος είναι ο κόσμος σας, πόσα έχει και τι σπάνιο πετράδι αποτελεί στην Ευρύτερη Κοινότητα των άγονων κόσμων και του κενού χώρου. Κόσμοι όπως ο δικός σας είναι πράγματι σπάνιοι. Τα περισσότερα μέρη στην Ευρύτερη Κοινότητα που κατοικούνται αυτή τη στιγμή έχουν αποικισθεί και η τεχνολογία το έχει καταστήσει αυτό εφικτό. Αλλά κόσμοι όπως ο δικός σας όπου η ζωή έχει αναπτυχθεί με φυσικό τρόπο, χωρίς τη βοήθεια της τεχνολογίας, εί­ναι πολύ πιο σπάνιοι απ’ όσο μπορεί να συνειδητοποιείτε. Άλλοι φυσικά το έχουν συ­νειδητοποιήσει αυτό σε μεγάλο βαθμό, γιατί οι βιολογικοί πόροι του κόσμου σας χρησιμοποιούνται από διάφορες φυλές εδώ και χιλιετίες. Ο κόσμος σας θεωρείται από κάποιους αποθήκη. Και όμως η εξέλιξη του ανθρώπινου πολιτισμού και των επι­κίνδυνων όπλων, καθώς και η εξάντληση των φυσικών πόρων, προκάλεσαν την εξωγήινη Επέμβαση.

Σχετική εικόνα

Ίσως θα αναρωτηθείτε γιατί δεν έχουν γίνει διπλωματικές προσπάθειες επι­κοινωνίας με τους ηγέτες της ανθρωπότητας. Αυτή είναι μία εύλογη απορία, αλλά η δυσκολία εδώ είναι ότι δεν υπάρχει κανείς να εκπροσωπήσει την ανθρωπότητα, γιατί ο κόσμος σας είναι διαιρεμένος και τα έθνη σας αντιμάχονται το ένα το άλλο. Επίσης οι επισκέπτες για τους οποίους μιλάμε θεωρούν ότι είστε φιλοπόλεμοι και επιθετικοί και ότι θα προκαλούσατε ζημιά και εχθρότητα στο σύμπαν που σας περιβάλλει, παρά τα καλά στοιχεία σας.

Για τους λόγους αυτούς, στην ομιλία μας αυτή θέλουμε να σας δώσουμε μια ιδέα του τι συμβαίνει, τι θα σημαίνει κάτι τέτοιο για την ανθρωπότητα και πως σχετί­ζεται με την πνευματική σας ανάπτυξη, την κοινωνική σας εξέλιξη και το μέλλον σας στον κόσμο και στην ίδια την Ευρύτερη Κοινότητα των Κόσμων.

Οι άνθρωποι δεν έχουν συναίσθηση της παρουσίας των εξωγήινων δυνάμεων, αυτών που αναζητούν πόρους, εκείνων που αναζητούν να συνάψουν συμμαχία με την ανθρωπότητα για δικό τους όφελος. Ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσουμε εδώ δίνοντάς σας μια ιδέα του πως είναι η ζωή πέρα από τα σύνορά σας, γιατί δεν έχετε ταξιδέψει μακριά και δεν μπορείτε να έχετε γνώση αυτών των πραγμάτων οι ίδιοι. 

Ζείτε σε ένα σημείο του γαλαξία που είναι αρκετά κατοικημένο. Δεν είναι τόσο κατοικημένα όλα τα μέρη του γαλαξία. Υπάρχουν μεγάλες ανεξερεύνητες πε­ριοχές. Υπάρχουν πολλές κρυμμένες φυλές. Το εμπόριο και οι συναλλαγές μεταξύ των κόσμων γίνονται σε συγκεκριμένα σημεία. Το περιβάλλον στο οποίο θα αναδυ­θείτε είναι πολύ ανταγωνιστικό. Η ανάγκη για φυσικούς πόρους υπάρχει παντού και πολλές κοινωνίες που βασίζονται στην τεχνολογία έχουν εξαντλήσει τους φυσικούς πόρους του κόσμου τους και πρέπει να εμπορεύονται, να διαπραγματεύονται και να ταξιδεύουν προκειμένου να εξασφαλίζουν αυτά που χρειάζονται. Είναι μια πολύ πε­ρίπλοκη κατάσταση. Πολλές συμμαχίες συνάπτονται και προκύπτουν διαφορές.

Ίσως στο σημείο αυτό είναι αναγκαίο να συνειδητοποιήσετε ότι η Ευρύτερη Κοινότητα στην οποία αναδύεστε είναι ένα δύσκολο περιβάλλον με πολλές προκλή­σεις, και όμως φέρει μεγάλες ευκαιρίες και δυνατότητες για την ανθρωπότητα. Ωστόσο, προκειμένου να υλοποιηθούν αυτές οι δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα, η ανθρωπότητα πρέπει να ετοιμαστεί και να μάθει πως είναι η ζωή στο σύμπαν. Και πρέπει να φθάσει στην κατανόηση του τι σημαίνει η πνευματικότητα στα πλαίσια της Ευρύτερης Κοινότητας της νοήμονος ζωής.

Γνωρίζουμε από την ιστορία μας ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο κατώφλι που μπορεί να διαβεί οποιοσδήποτε κόσμος. Δεν είναι όμως κάτι που μπορείτε να προγραμματίσετε από μόνοι σας. Δεν είναι κάτι που μπορείτε να σχεδιάσετε για το μέλλον σας. Γιατί οι δυνάμεις που θα έφερναν εδώ την πραγματικότητα της Ευρύτε­ρης Κοινότητας είναι ήδη παρούσες στον κόσμο. Οι συνθήκες τούς έχουν φέρει εδώ. Βρίσκονται εδώ.

Ίσως αυτό σας δίνει μια ιδέα του πώς είναι η ζωή πέρα από τα σύνορά σας. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε την αντίληψη ότι η πραγματικότητα είναι τρομακτική, αλλά είναι απα­ραίτητο για την ευημερία σας και για το μέλλον σας να έχετε μια ειλικρινή εκτίμηση της κατάστασης και να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα καθαρά.

Η ανάγκη να ετοιμαστείτε για τη ζωή στην Ευρύτερη Κοινότητα νιώθουμε ότι είναι η μεγαλύτερη ανάγκη που υπάρχει στον κόσμο σας σήμερα. Και όμως, από τη δική μας οπτική, οι άνθρωποι είναι απασχολημένοι με τις δικές τους υποθέσεις και τα δικά τους προβλήματα στις καθημερινές ζωές τους, έχοντας άγνοια των ευρύτερων δυνάμεων που θα αλλάξουν το πεπρωμένο τους και θα επηρεάσουν το μέλλον τους.

Οι δυνάμεις και οι ομάδες που βρίσκονται εδώ σήμερα αντιπροσωπεύουν πολλές διαφορετικές συμμαχίες. Αυτές οι συμμαχίες δεν έχουν σύμπνοια στις προ­σπάθειές τους. Κάθε συμμαχία περιλαμβάνει διάφορες φυλετικές ομάδες που συνερ­γάζονται με σκοπό να αποκτήσουν πρόσβαση στους φυσικούς πόρους του κόσμου σας και να τη διατηρήσουν. Οι διάφορες αυτές συμμαχίες ουσιαστικά ανταγωνίζονται μεταξύ τους αν και δε βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση. Βλέπουν τον κόσμο σας ως ένα μεγάλο έπαθλο, κάτι που θέλουν να αποκτήσουν για τους εαυτούς τους.

Αυτό δημιουργεί μια πολύ μεγάλη πρόκληση για τους ανθρώπους σας, γιατί οι δυνάμεις που σας επισκέπτονται όχι μόνο έχουν εξελιγμένη τεχνολογία, αλλά και ισχυρή κοινωνική συνοχή, και έχουν τη δυνατότητα να επηρεάζουν τη σκέψη στο Νοητικό Πεδίο. Βλέπετε, στην Ευρύτερη Κοινότητα είναι εύκολο να αποκτήσει κανείς τεχνολογία και έτσι το μεγάλο πλεονέκτημα μεταξύ των ανταγωνιστικών κοινωνιών είναι η ικανότητα επηρεασμού της σκέψης. Αυτό πλέον εκδηλώνεται με πολύ εξεζητημένους τρόπους. Περιλαμβάνει ικανότητες που η ανθρωπότητα μόλις αρχίζει να ανακαλύπτει.

Ως αποτέλεσμα, οι επισκέπτες σας δεν έρχονται οπλισμένοι με μεγάλα όπλα, ούτε με στρατούς ή με στόλους. Έρχονται σε σχετικά μικρές ομάδες, αλλά διαθέτουν μεγάλη ικανότητα επηρεασμού των ανθρώπων. Αυτό αποτελεί μια πιο εξεζητημένη και ανεπτυγμένη χρήση της δύναμης στην Ευρύτερη Κοινότητα. Αυτή η ικανότητα είναι που θα πρέπει να καλλιεργήσουν οι άνθρωποι στο μέλλον εάν πρόκειται να ανταγωνιστούν τις άλλες φυλές με επιτυχία.

Οι επισκέπτες δεν βρίσκονται εδώ για να εξασφαλίσουν τη συμμαχία της ανθρωπότητας. Δεν θέλουν να καταστρέψουν το ανθρώπινο κατεστημένο ή την ανθρώπινη παρουσία. Αντιθέτως επιθυμούν να τα χρησιμοποιήσουν αυτά για δικό τους όφελος. Νιώθουν ότι έχουν το δίκιο με το μέρος τους, γιατί πιστεύουν ότι σώζουν την ανθρωπότητα από τον εαυτό της. Αλλά η αντίληψη αυτή δεν εξυπηρετεί τα ευρύτερα συμφέροντά σας, ούτε καλλιεργεί τη σοφία ή την αποφασιστικότητα στους κόλπους της οικογένειας των ανθρώπων.

Ωστόσο, επειδή υπάρχουν δυνάμεις του καλού στην Ευρύτερη Κοινότητα των Κόσμων, έχετε συμμάχους. Εκπροσωπούμε τη φωνή των συμμάχων σας, των Συμμάχων της Ανθρωπότητας. Δεν είμαστε εδώ για να χρησιμοποιήσουμε τους πόρους σας ή για να σας πάρουμε αυτά που σας ανήκουν. Δεν σκοπεύουμε να καταστήσουμε την ανθρωπότητα προστατευόμενο κράτος ή αποικία για δική μας χρήση. Αντιθέτως, επιθυμούμε να καλλιεργήσουμε δύναμη και σοφία στην ανθρωπότητα, γιατί αυτό ακριβώς υποστηρίζουμε στα πλαίσια της Ευρύτερης Κοινότητας.

Ο ρόλος μας λοιπόν είναι αρκετά ουσιαστικός και οι πληροφορίες μας αναγκαίες διότι, αυτή τη στιγμή, ακόμη και οι άνθρωποι που γνωρίζουν την παρουσία των επισκεπτών δεν έχουν ακόμα γνώση των προθέσεών τους. Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τις μεθόδους των επισκεπτών. Και δεν αντιλαμβάνονται τον κώδικα συμπεριφοράς ή την ηθική των επισκεπτών. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι οι επισκέπτες είναι είτε άγγελοι είτε τέρατα. Αλλά στην πραγματικότητα, οι ανάγκες τους μοιάζουν πολύ με τις δικές σας. Εάν μπορούσατε να δείτε τον κόσμο με τα μάτια τους, θα καταλαβαίνατε τη συνειδητότητά τους και τα κίνητρά τους. Αλλά για να το κάνετε αυτό, θα έπρεπε να πάτε πέρα από αυτά που σας είναι γνωστά.

Οι επισκέπτες επιδίδονται σε τέσσερις βασικές δραστηριότητες προκειμένου να αποκτήσουν επιρροή στον κόσμο σας. Κάθε μία από τις δραστηριότητες αυτές είναι χωριστή, αλλά όλες συντονίζονται από κοινού. Και είναι δυνατόν να συμβαίνουν γιατί η ανθρωπότητα είναι αντικείμενο μελέτης εδώ και πολύ καιρό. Η ανθρώπινη σκέψη, η ανθρώπινη συμπεριφορά. η ανθρώπινη φυσιολογία και η ανθρώπινη θρησκεία έχουν μελετηθεί για αρκετό καιρό. Οι επισκέπτες σας τα έχουν κατανοήσει καλά και θα τα χρησιμοποιήσουν για τους δικούς τους σκοπούς.

Ο πρώτος τομέας δραστηριότητας των επισκεπτών είναι να επηρεάσουν μεμονωμένα άτομα που κατέχουν θέσεις ισχύος και εξουσίας. Επειδή οι επισκέπτες δεν θέλουν να καταστρέψουν τίποτα στον κόσμο ούτε να βλάψουν τους πόρους του, προσπαθούν να αποκτήσουν επιρροή πάνω σε εκείνους που θεωρούν ότι βρίσκονται σε θέσεις ισχύος, κυρίως στην κυβέρνηση και στη θρησκευτική ιεραρχία. Αποζητούν την επικοινωνία, αλλά μόνο με συγκεκριμένα άτομα. Έχουν τη δύναμη να καταστήσουν εφικτή την επικοινωνία αυτή, και έχουν τη δύναμη της πειθούς. Δεν θα πειστούν όλοι όσοι με τους οποίους θα επικοινωνήσουν, αλλά θα πειστούν πολλοί. Η υπόσχεση περισσότερης δύναμης, περισσότερης τεχνολογίας και κυριαρχίας στον κόσμο θα προκαλέσει και θα παρακινήσει πολλούς. Και είναι αυτά τα άτομα με τα οποία οι επισκέπτες θα προσπαθήσουν να καθιερώσουν επικοινωνία.

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος εαυτός

Είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι στις κυβερνήσεις του κόσμου που επηρεάζονται τόσο, αλλά ο αριθμός τους αυξάνεται. Οι επισκέπτες κατανοούν την ιεραρχία στην εξουσία γιατί και οι ίδιοι ζουν με αυτό το μοντέλο, ακολουθώντας τη δική τους ιεραρχία, θα έλεγε κανείς. Είναι πάρα πολύ οργανωμένοι και πολύ συγκεντρωτικοί στις προσπάθειές τους, και η αντίληψη του να υπάρχουν πολιτισμοί ατόμων με ελεύθερη σκέψη τους είναι πολύ ξένη. Δεν αντιλαμβάνονται ούτε κατανοούν την ατομική ελευθερία. Είναι σαν πολλές τεχνολογικά ανεπτυγμένες κοινωνίες στην Ευρύτερη Κοινότητα που λειτουργούν τόσο στα πλαίσια των κόσμων τους όσο και στις βάσεις τους που είναι διεσπαρμένες σε αχανείς εκτάσεις του διαστήματος, χρησιμοποιώντας ένα πολύ καλά ιεραρχημένο και αυστηρό σύστημα διακυβέρνησης και οργάνωσης. Πιστεύουν ότι η ανθρωπότητα είναι χαοτική και απείθαρχη, και αισθάνονται ότι φέρνουν τάξη σε μια κατάσταση που οι ίδιοι δεν μπορούν να κατανοήσουν. Η ατομική ελευθερία τούς είναι άγνωστη και δεν μπορούν να δουν την αξία της. Ως αποτέλεσμα, αυτό που επιδιώκουν να καθιερώσουν στον κόσμο δεν θα τιμά την ελευθερία αυτή.

Για τους λόγους αυτούς, ο πρώτος τομέας της προσπάθειας είναι να καθιερωθεί σύνδεσμος με άτομα σε θέσεις εξουσίας και επιρροής προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμαχία τους και να τους πείσουν για τα οφέλη του να διατηρούνέχουν σχέσεις μεταξύ τους και να έχουν κοινό σκοπό.

Ο δεύτερος τομέας δραστηριότητας, ο οποίος είναι ίσως ο πιο δύσκολος να τον συλλάβετε με τη δική σας οπτική, είναι η χειραγώγηση των θρησκευτικών αξιών και παρορμήσεων. Οι επισκέπτες κατανοούν ότι οι μεγαλύτερες ικανότητες της ανθρωπότητας αποτελούν επίσης και το πιο αδύνατο σημείο της. Η λαχτάρα των ανθρώπων για ατομική εξιλέωση αποτελεί ένα από τα καλύτερα στοιχεία που έχει να προσφέρει η ανθρωπότητα, ακόμα και στην Ευρύτερη Κοινότητα. Αλλά είναι επίσης και η αδυναμία σας. Και αυτές οι παρορμήσεις και αυτές οι αξίες είναι που θα χρησιμοποιηθούν.

Διάφορες ομάδες των επισκεπτών επιθυμούν να εδραιωθούν ως φωνές του πνεύματος γιατί ξέρουν πώς να απευθύνονται στο Νοητικό Πεδίο. Μπορούν να επικοινωνούν με τους ανθρώπους απευθείας και, δυστυχώς, επειδή υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι στον κόσμο που μπορούν να διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ της φωνής του πνεύματος και της φωνής των επισκεπτών, η κατάσταση γίνεται πολύ δύσκολη.

Γι’ αυτό, ο δεύτερος τομέας δραστηριότητας είναι να εξασφαλίσουν τη συμμαχία των ανθρώπων μέσω των θρησκευτικών και πνευματικών κινήτρων τους. Μάλιστα, κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει αρκετά εύκολα γιατί η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμη αρκετά δυνατή ή εξελιγμένη στο Νοητικό Πεδίο. Είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να διακρίνουν από πού έρχονται αυτές οι παρορμήσεις. Πολλοί θέλουν να αφιερώσουν τους εαυτούς τους σε οτιδήποτε θεωρούν ότι έχει μεγαλύτερη φωνή και μεγαλύτερη δύναμη. Οι επισκέπτες σας μπορούν να προβάλουν εικόνες – εικόνες των αγίων σας, των διδασκάλων σας, αγγέλων – εικόνες που θεωρούνται πολύτιμες και ιερές στον κόσμο σας. Έχουν καλλιεργήσει την ικανότητα αυτή μέσα από πολλούς, πολλούς αιώνες προσπάθειας να επηρεάζουν ο ένας τον άλλο και μαθαίνοντας τις μεθόδους πειθούς που εξασκούνται σε πολλά μέρη της Ευρύτερης Κοινότητας. Σας θεωρούν πρωτόγονους και γι’ αυτό νιώθουν ότι μπορούν να ασκήσουν επιρροή και να χρησιμοποιήσουν τις μεθόδους αυτές επάνω σας. 

Αυτή είναι μια προσπάθεια επικοινωνίας με τα άτομα εκείνα που θεωρούνται ευαίσθητα, καλοί δέκτες και συνεργάσιμα εκ φύσεως. Πολλοί θα διαλεχτούν αλλά λίγοι θα επιλεγούν βάσει των συγκεκριμένων αυτών στοιχείων. Οι επισκέπτες σας θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν τη συμμαχία των ανθρώπων αυτών, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την αφοσίωσή τους, λέγοντας στους δέκτες ότι οι επισκέπτες βρίσκονται εδώ για να εξυψώσουν πνευματικά την ανθρωπότητα, να δώσουν στην ανθρωπότητα νέα ελπίδα, νέα δώρα και νέα δύναμη – υποσχόμενοι πράγματι όσα οι άνθρωποι επιθυμούν τόσο πολύ αλλά δεν έχουν ακόμη πετύχει οι ίδιοι. Ίσως θα αναρωτηθείτε, «Πώς μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο;» Αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν είναι δύσκολο εφ’ όσον μάθετε τις συγκεκριμένες δεξιότητες και ικανότητες.

Η προσπάθεια εδώ είναι να εξημερωθούν και να επανεκπαιδευτούν οι άνθρωποι μέσω της πνευματικής πειθούς. Αυτό το «Ειρηνευτικό Πρόγραμμα» χρησιμοποιείται με διαφορετικό τρόπο στις διάφορες θρησκευτικές ομάδες, ανάλογα με τα ιδανικά τους και τη συμπεριφορά τους. Πάντοτε στοχεύει σε άτομα που είναι καλοί δέκτες. Έχουν την ελπίδα ότι οι άνθρωποι θα χάσουν την ικανότητα διάκρισής τους και θα δεχτούν με απόλυτη εμπιστοσύνη την ισχυρότερη δύναμη που θα νιώσουν ότι τους δίδεται από τους επισκέπτες. Αφού θεμελιωθεί η συμμαχία, θα γίνει όλο και πιο δύσκολο για τους ανθρώπους να διακρίνουν αυτό που γνωρίζουν μέσα τους από αυτό που τους λένε οι άλλοι. Πρόκειται για ένα πολύ ανεπαίσθητο αλλά ιδιαίτερα διαπεραστικό είδος πειθούς και χειραγώγησης. Θα μιλήσουμε περισσότερο γι’ αυτό στη συνέχεια.

Αποτέλεσμα εικόνας για Πλειαδιοι

Θα αναφέρουμε τώρα τον τρίτο τομέα δραστηριότητας, η οποία είναι να καθιερωθεί η παρουσία των επισκεπτών στον κόσμο και να συνηθίσουν οι άνθρωποι την παρουσία αυτή. Θέλουν η ανθρωπότητα να εγκλιματιστεί με αυτή την τόσο μεγάλη αλλαγή που συμβαίνει στον κόσμο σας – να εγκλιματιστείτε με τη φυσική παρουσία των επισκεπτών και με την επίδρασή τους στο δικό σας Νοητικό Πεδίο. Για τον σκοπό αυτό, θα εγκαταστήσουν βάσεις εδώ, οι οποίες όμως θα είναι αθέατες. Οι βάσεις αυτές θα είναι κρυμμένες, αλλά θα έχουν ισχυρή επιρροή στους πληθυσμούς που θα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Οι επισκέπτες θα αφιερώσουν μεγάλη προσοχή και χρόνο προκειμένου να διασφαλίσουν ότι οι βάσεις αυτές θα είναι αποτελεσματικές και ότι αρκετοί άνθρωποι θα γίνουν σύμμαχοί τους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι που θα περιφρουρήσουν και θα διαφυλάξουν την παρουσία των επισκεπτών.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει στον κόσμο σας αυτή τη στιγμή. Αποτελεί μεγάλη πρόκληση και δυστυχώς μεγάλο κίνδυνο. Αυτό που περιγράφουμε έχει συμβεί τόσες πολλές φορές σε τόσα πολλά μέρη της Ευρύτερης Κοινότητας. Και αναδυόμενες φυλές όπως η δική σας είναι πάντα οι πιο ευάλωτες. Μερικές αναδυόμενες φυλές έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τη δική τους συνειδητότητα, ικανότητα και συνεργασία στο μέτρο που είναι σε θέση να αντισταθμίσουν εξωτερικές επιρροές όπως αυτές και να εδραιώσουν την παρουσία και τη θέση τους στην Ευρύτερη Κοινότητα. Και όμως πολλές φυλές, προτού καν φθάσουν σε αυτή την ελευθερία, πέφτουν στον έλεγχο και την επιρροή ξένων δυνάμεων.

Κατανοούμε ότι οι πληροφορίες αυτές μπορεί να προκαλούν ιδιαίτερο φόβο και ίσως άρνηση ή σύγχυση. Αλλά καθώς παρατηρούμε τα γεγονότα, συνειδητοποιούμε ότι πολύ λίγοι είναι αυτοί που έχουν συναίσθηση της κατάστασης όπως ακριβώς είναι. Ακόμα και εκείνοι οι άνθρωποι που αποκτούν συνείδηση της παρουσίας εξωγήινων δυνάμεων δεν είναι σε θέση και δεν έχουν την κατάλληλη οπτική ώστε να δουν την κατάσταση καθαρά. Και όντας αισιόδοξοι και θετικοί, προσπαθούν να δώσουν στο φαινόμενο αυτό όσο περισσότερο θετικό νόημα μπορούν. 

Ωστόσο, η Ευρύτερη Κοινότητα είναι ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, ένα δύσκολο περιβάλλον. Αυτοί που έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν στο διάστημα δεν είναι απαραίτητα πνευματικά εξελιγμένοι, γιατί όσοι είναι πνευματικά εξελιγμένοι αποζητούν απομόνωση από την Ευρύτερη Κοινότητα. Δεν αποβλέπουν στο εμπόριο. Δεν επιζητούν να επηρεάσουν άλλες φυλές ή να εμπλακούν στο πολύ περίπλοκο σύνολο σχέσεων που υπάρχουν για το αμοιβαίο εμπόριο και όφελος. Αντιθέτως, οι πνευματικά εξελιγμένοι προτιμούν να παραμένουν κρυμμένοι. Ίσως αυτή είναι μια πολύ διαφορετική ιδέα για εσάς, αλλά απαραίτητη προκειμένου να συλλάβετε τη μεγάλη δυσχέρεια που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Και όμως η δυσχέρεια αυτή ενέχει τεράστιες δυνατότητες. Θα θέλαμε να μιλήσουμε τώρα για αυτές.

Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης που περιγράφουμε, δεν θεωρούμε ότι οι συνθήκες αυτές αποτελούν τραγωδία για την ανθρωπότητα. Πράγματι, εάν μπορέσετε να αναγνωρίσετε και να κατανοήσετε τις συνθήκες αυτές, και αν η προετοιμασία για την Ευρύτερη Κοινότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή μπορεί να χρησιμοποιηθεί, να μελετηθεί και να εφαρμοστεί, τότε οι απανταχού άνθρωποι που είναι καλών προθέσεων θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τη Γνώση και τη Σοφία της Ευρύτερης Κοινότητας. Έτσι, οι άνθρωποι παντού θα μπορούν να βρουν τη βάση για συνεργασία ώστε η οικογένεια των ανθρώπων να μπορέσει επιτέλους να αποκτήσει την ενότητα που δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν εδώ. Γιατί θα χρειαστεί να σας επισκιάσει η Ευρύτερη Κοινότητα προκειμένου να ενωθεί η ανθρωπότητα. Και η επισκίαση αυτή συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Το επόμενο βήμα στην εξέλιξή σας είναι να αναδυθείτε σε μια Ευρύτερη Κοινότητα νοήμονος ζωής. Αυτό θα συμβεί είτε είστε έτοιμοι είτε όχι. Πρέπει να συμβεί. Η προετοιμασία, λοιπόν, είναι το κλειδί. Κατανόηση και διαύγεια – αυτά είναι τα στοιχεία που είναι απαραίτητα και αναγκαία στον κόσμο σας αυτή τη στιγμή.

Οι άνθρωποι απανταχού έχουν μεγάλα πνευματικά χαρίσματα που μπορούν να τους δώσουν τη δυνατότητα να βλέπουν και να γνωρίζουν καθαρά. Αυτά τα χαρίσματα χρειάζονται τώρα. Πρέπει να τα αναγνωρίσετε, να τα εφαρμόσετε και να τα μοιραστείτε ελεύθερα. Αυτό δεν εξαρτάται από έναν μεγάλο δάσκαλο ή έναν μεγάλο άγιο στον κόσμο σας. Πρέπει να καλλιεργηθεί από πολύ περισσότερους ανθρώπους πλέον. Γιατί η κατάσταση φέρει την αναγκαιότητα, και εάν μπορέσετε να αποδεχθείτε την αναγκαιότητα, αυτή φέρει μαζί της και μια μεγάλη ευκαιρία.

Ωστόσο, οι απαιτήσεις προκειμένου να μάθετε για την Ευρύτερη Κοινότητα και να αρχίσετε να βιώνετε την Πνευματικότητα της Ευρύτερης Κοινότητας είναι τεράστιες. Ποτέ στο παρελθόν δεν χρειαζόταν οι άνθρωποι να μάθουν τέτοια πράγματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Πράγματι, πολύ σπάνια έμαθε κανείς αυτά τα πράγματα στον κόσμο σας στο παρελθόν. Αλλά τώρα οι ανάγκες έχουν αλλάξει. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Τώρα υπάρχουν καινούριες επιρροές ανάμεσά σας, επιρροές που μπορείτε να νιώσετε και να γνωρίσετε.

Οι επισκέπτες προσπαθούν να αφαιρέσουν από τους ανθρώπους την ικανότητα να έχουν αυτό το όραμα και τη Γνώση μέσα τους, γιατί ούτε οι επισκέπτες τα έχουν αυτά μέσα τους. Δε βλέπουν την αξία τους. Δεν καταλαβαίνουν την πραγματικότητά τους. Σε αυτόν τον τομέα, η ανθρωπότητα είναι πολύ πιο εξελιγμένη από αυτούς. Αλλά αυτό είναι μόνο μια δυναμική, μια δυναμική που πρέπει τώρα να καλλιεργηθεί. 

Η εξωγήινη παρουσία στον κόσμο αυξάνεται. Αυξάνεται κάθε μέρα, κάθε χρόνο. Πολλοί περισσότεροι υποκύπτουν στην πειθώ της, χάνοντας την ικανότητά τους να γνωρίζουν, και περιπλέκονται και εκτρέπονται, πιστεύοντας σε πράγματα που μπορούν μόνο να τους εξασθενήσουν και να τους καταστήσουν ανίκανους μπροστά σε εκείνους που επιθυμούν να τους χρησιμοποιήσουν για τους δικούς τους σκοπούς.

Αποτέλεσμα εικόνας για uFO

Η ανθρωπότητα είναι μια αναδυόμενη φυλή. Είναι ευάλωτη. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει διάφορες καταστάσεις και επιρροές που ποτέ στο παρελθόν δεν είχε να αντιμετωπίσει. Στην διαδρομή της εξέλιξής σας, είχατε μόνο να ανταγωνίζεστε ο ένας τον άλλον. Ποτέ δεν χρειάστηκε να ανταγωνιστείτε με άλλες μορφές νοήμονος ζωής. Και όμως ο ανταγωνισμός είναι που θα σας ενδυναμώσει και θα φέρει στην επιφάνεια τα καλύτερα στοιχεία σας εάν μπορέσετε να δείτε καθαρά και να κατανοήσετε την κατάσταση.

Ο ρόλος των Αθέατων είναι να καλλιεργήσει αυτή τη δύναμη. Οι Αθέατοι, τους οποίους σωστά θα αποκαλούσατε αγγέλους, δεν μιλούν μόνο στην ανθρώπινη καρδιά, αλλά στις καρδιές όλων όσων είναι ικανοί να ακούσουν και έχουν κερδίσει την ελευθερία να ακούν.

Φέρνουμε, λοιπόν, ένα δύσκολο μήνυμα, αλλά μήνυμα υπόσχεσης και ελπίδας. Ίσως δεν είναι το μήνυμα που θέλουν να ακούσουν οι άνθρωποι. Οπωσδήποτε δεν είναι το μήνυμα που θα προωθούσαν οι επισκέπτες. Είναι ένα μήνυμα που μπορεί να εξαπλωθεί από στόμα σε στόμα, και θα εξαπλωθεί γιατί είναι φυσιολογικό. Και όμως οι επισκέπτες και όσοι βρίσκονται υπό την επιρροή τους θα αντιταχθούν σε μια τέτοια γνώση. Δεν είναι αυτός ο σκοπός τους. Δεν πιστεύουν καν ότι είναι ωφέλιμο κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό, αποτελεί ειλικρινή επιθυμία μας να σκεφθείτε τις ιδέες αυτές χωρίς φόβο, αλλά με σοβαρό μυαλό και με βαθιά ανησυχία που δικαιολογούνται από τις περιστάσεις.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σήμερα στον κόσμο, απ’ ό,τι κατανοούμε, που αισθάνονται ότι έρχεται μια μεγάλη αλλαγή για την ανθρωπότητα. Οι Αθέατοι μας έχουν πει αυτά τα πράγματα. Πολλές αιτίες αποδίδονται σε αυτή την αίσθηση της αλλαγής. Και πολλά αποτελέσματα έχουν προβλεφθεί. Ωστόσο, εάν δεν αρχίσετε να κατανοείτε την πραγματικότητα ότι η ανθρωπότητα αναδύεται σε μια Ευρύτερη Κοινότητα νοήμονος ζωής, δεν διαθέτετε ακόμη το σωστό πλαίσιο για να κατανοήσετε το πεπρωμένο της ανθρωπότητας ή τη μεγάλη αλλαγή που επέρχεται στον κόσμο σας.

Από τη δική μας οπτική, οι άνθρωποι γεννιούνται στην εποχή τους προκειμένου να εξυπηρετήσουν την εποχή αυτή. Αυτή είναι μια διδασκαλία της Πνευματικότητας της Ευρύτερης Κοινότητας, μια διδασκαλία της οποίας και εμείς οι ίδιοι είμαστε μαθητές. Διδάσκει την ελευθερία και τη δύναμη του κοινού σκοπού. Ενδυναμώνει τον άνθρωπο και αυτόν που έχει τη δυνατότητα να ενώνεται με τους άλλους – ιδέες που σπάνια γίνονται αποδεκτές ή υιοθετούνται στην Ευρύτερη Κοινότητα, γιατί η Ευρύτερη Κοινότητα δεν είναι κανένας παράδεισος. Είναι μία χειροπιαστή πραγματικότητα με τις κακουχίες της επιβίωσης και ό,τι ενέχει αυτό. Όλα τα όντα στην πραγματικότητα αυτή είναι αναγκασμένα να αντιμετωπίζουν τις ανάγκες και τα ζητήματα αυτά. Και σε αυτό, οι επισκέπτες σας σάς μοιάζουν περισσότερο από όσο συνειδητοποιείτε. Δεν είναι ακατανόητοι. Προσπαθούν να φαίνονται ακατανόητοι, και όμως μπορείτε να τους κατανοήσετε. Έχετε τη δύναμη να κάνετε κάτι τέτοιο, αλλά πρέπει να δείτε με καθαρά μάτια. Πρέπει να δείτε με ευρύτερο όραμα και να γνωρίζετε χρησιμοποιώντας μεγαλύτερη νοημοσύνη, την οποία έχετε τη δυνατότητα να καλλιεργήσετε μέσα σας.

Είναι απαραίτητο τώρα να μιλήσουμε περισσότερο σχετικά με τον δεύτερο τομέα επιρροής και πειθούς γιατί έχει μεγάλη σημασία, και είναι ειλικρινής επιθυμία μας να κατανοήσετε αυτά τα πράγματα και να τα σκεφθείτε από μόνοι σας.

Οι θρησκείες του κόσμου έχουν το κλειδί για την ανθρώπινη αφοσίωση και συμμαχία, περισσότερο από ότι οι κυβερνήσεις ή οποιοδήποτε άλλο ίδρυμα. Αυτό είναι χαρακτηριστικό της ανθρωπότητας, διότι θρησκείες όπως αυτές είναι δύσκολο να βρει κανείς στην Ευρύτερη Κοινότητα. Ο κόσμος σας είναι πλούσιος από αυτή την άποψη, αλλά η δύναμή σας βρίσκεται επίσης στο αδύναμο και ευάλωτο σημείο σας. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να καθοδηγούνται και να είναι οι εκλεκτοί θείων δυνάμεων, να παραχωρούν τα ηνία της ζωής τους και να έχουν μια ανώτερη πνευματική δύναμη να τους καθοδηγεί, να τους συμβουλεύει και να τους συντηρεί. Αυτή είναι μία ειλικρινής επιθυμία, αλλά στα πλαίσια μιας Ευρύτερης Κοινότητας θα πρέπει να καλλιεργηθεί ιδιαίτερη σοφία προκειμένου να εκπληρωθεί μια τέτοια επιθυμία. Είναι λυπηρό για εμάς να βλέπουμε πως οι άνθρωποι παραχωρούν τη δύναμή τους τόσο εύκολα – κάτι που ποτέ δεν κατείχαν απόλυτα, θα το δώσουν πρόθυμα σε κάποιους που τους είναι άγνωστοι.

Το μήνυμα αυτό είναι γραφτό να αγγίξει ανθρώπους με ευρύτερη πνευματική συνάφεια. Γι’ αυτό, είναι απαραίτητο να μείνουμε σε αυτό το θέμα. Προάγουμε μια πνευματικότητα που διδάσκεται στην Ευρύτερη Κοινότητα, όχι την πνευματικότητα που ελέγχεται από το έθνη, τις κυβερνήσεις ή τις πολιτικές συμμαχίες, αλλά μια φυσική πνευματικότητα – την ικανότητα να γνωρίζει κανείς, να βλέπει και να ενεργεί. Και όμως αυτό δεν το προάγουν οι επισκέπτες σας. Θέλουν να πιστεύουν οι άνθρωποι ότι οι επισκέπτες είναι η οικογένειά τους, ότι οι επισκέπτες είναι το σπίτι τους, ότι οι επισκέπτες είναι τα αδέρφια τους, οι μητέρες και οι πατέρες τους. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να πιστέψουν, και έτσι πιστεύουν. Οι άνθρωποι θέλουν να αφήνουν την προσωπική τους ισχύ στα χέρια άλλων, και έτσι την αφήνουν. Οι άνθρωποι θέλουν να δουν φίλους και τη σωτηρία στα πρόσωπα των επισκεπτών, και έτσι οι επισκέπτες τους δείχνουν αυτό ακριβώς.

Θα χρειαστεί μεγάλη νηφαλιότητα και αντικειμενικότητα προκειμένου να διακρίνετε τις παραπλανήσεις και τις δυσκολίες αυτές. Θα είναι απαραίτητο να το κάνουν αυτό οι άνθρωποι εάν πρόκειται η ανθρωπότητα να αναδυθεί στην Ευρύτερη Κοινότητα και να διατηρήσει την ελευθερία και την αυτοδιάθεσή της σε ένα περιβάλλον μεγαλύτερων επιρροών και μεγαλύτερων δυνάμεων. Από αυτή την άποψη, ο κόσμος σας θα μπορούσε να υποδουλωθεί χωρίς να πέσει ούτε ένας πυροβολισμός, γιατί η βία θεωρείται πρωτόγονη και άτεχνη και σπάνια χρησιμοποιείται σε τέτοια θέματα.

Ίσως να ρωτήσετε: «αυτό σημαίνει ότι γίνεται εισβολή στον κόσμο μας;» Πρέπει να πούμε ότι η απάντηση σε αυτό είναι «ναι», μια εισβολή εξαιρετικά ανεπαίσθητη. Εάν μπορείτε να αναλογιστείτε τις σκέψεις αυτές και να τις λάβετε σοβαρά υπόψη, θα μπορέσετε να δείτε αυτά τα πράγματα από μόνοι σας. Ενδείξεις της εισβολής αυτής βρίσκονται παντού. Μπορείτε να δείτε πώς η ανθρώπινη ικανότητα αντισταθμίζεται από την επιθυμία για ευτυχία, γαλήνη και ασφάλεια, πώς το όραμα των ανθρώπων και η ικανότητά τους να γνωρίζουν παρεμποδίζονται ακόμα και μέσα από τους πολιτισμούς τους. Πόσο μεγαλύτερες θα είναι οι επιρροές αυτές στα πλαίσια της Ευρύτερης Κοινότητας.

Αυτό είναι το δύσκολο μήνυμα που πρέπει να παρουσιάσουμε. Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να μεταφερθεί, η αλήθεια που πρέπει να ακουστεί, η αλήθεια που είναι ζωτικής σημασίας και δεν μπορεί να περιμένει. Είναι τόσο απαραίτητο τώρα να μάθουν οι άνθρωποι μια Ευρύτερη Γνώση, μια ευρύτερη Σοφία και μια ευρύτερη Πνευματικότητα ώστε να μπορέσουν να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους ικανότητες και να είναι σε θέση να τις χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά.

Η ελευθερία σας διακυβεύεται. Το μέλλον του κόσμου σας διακυβεύεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μας έχουν στείλει εδώ για να μιλήσουμε για λογαριασμό των Συμμάχων της Ανθρωπότητας. Υπάρχουν ορισμένοι στο σύμπαν που διατηρούν άσβεστη τη Γνώση και τη Σοφία και που εξασκούν την Πνευματικότητα της Ευρύτερης Κοινότητας. Δεν ταξιδεύουν εδώ κι εκεί για να επηρεάσουν κόσμους. Δεν παίρνουν ανθρώπους ενάντια στη θέλησή τους. Δεν κλέβουν τα ζώα και τα φυτά σας. Δεν επηρεάζουν τις κυβερνήσεις σας. Δεν προσπαθούν να διασταυρωθούν με το ανθρώπινο είδος προκειμένου να εγκαταστήσουν μια νέα ηγετική κάστα εδώ. Οι σύμμαχοί σας δεν αναμειγνύονται στις ανθρώπινες υποθέσεις. Δεν ανακατεύονται στο πεπρωμένο της ανθρωπότητας με επιδέξιους χειρισμούς. Παρακολουθούν από απόσταση και στέλνουν απεσταλμένους όπως εμάς, προς μεγάλο κίνδυνο δικό μας, για να δίνουν συμβουλές κι ενθάρρυνση και να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα όταν είναι αναγκαίο. Έτσι, ερχόμαστε εν ειρήνη και με ένα ζωτικό μήνυμα. 

Τώρα πρέπει να μιλήσουμε για τον τέταρτο τομέα στον οποίο οι επισκέπτες σας προσπαθούν να εδραιώσουν την παρουσία τους, και αυτό μέσω της διασταύρωσης. Δεν μπορούν να ζήσουν στο περιβάλλον σας. Χρειάζονται τη φυσική αντοχή σας. Χρειάζονται τη φυσιολογική σας σχέση με τον κόσμο. Χρειάζονται την ικανότητα αναπαραγωγής σας. Θέλουν επίσης να δεθούν μαζί σας γιατί κατανοούν ότι αυτό δημιουργεί συμμαχία. Αυτό, κατά έναν τρόπο, εδραιώνει την παρουσία τους εδώ γιατί τα προϊόντα ενός τέτοιου προγράμματος θα έχουν σχέσεις αίματος στον κόσμο και ωστόσο θα είναι σύμμαχοι των επισκεπτών. Ίσως αυτό φαίνεται απίστευτο, και όμως είναι τόσο πολύ αληθινό.

Οι επισκέπτες δεν βρίσκονται εδώ για να σας αφαιρέσουν τις αναπαραγωγικές σας ικανότητες. Βρίσκονται εδώ για να εγκαταστήσουν την παρουσία τους. Θέλουν η ανθρωπότητα να πιστέψει σε αυτούς και να τους υπηρετεί. Θέλουν η ανθρωπότητα να εργαστεί για αυτούς. Θα υποσχεθούν οτιδήποτε, θα προσφέρουν οτιδήποτε και θα κάνουν οτιδήποτε για να επιτύχουν αυτό το στόχο. Ωστόσο, αν και η πειθώ τους είναι μεγάλη, οι ίδιοι είναι αριθμητικά λίγοι. Αλλά η επιρροή τους αυξάνεται και το πρόγραμμα της γεννητικής διασταύρωσης, που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετές γενιές, κάποια στιγμή θα φέρει αποτελέσματα. Θα υπάρξουν ανθρώπινα όντα με μεγαλύτερη ευφυία, που όμως δεν θα αντιπροσωπεύουν την ανθρώπινη οικογένεια. Αυτά τα πράγματα είναι δυνατό να συμβούν και έχουν συμβεί αμέτρητες φορές στην Ευρύτερη Κοινότητα. Χρειάζεται μόνο να ανατρέξετε στη δική σας ιστορία για να δείτε τον αντίκτυπο των πολιτισμών και των φυλών μεταξύ τους και πόση καταπίεση και επιρροή μπορούν να έχουν αυτές οι αλληλεπιδράσεις.

Έτσι, σας φέρνουμε σημαντικές ειδήσεις, σοβαρές ειδήσεις. Αλλά πρέπει να έχετε θάρρος, γιατί δεν είναι καιρός για αμφιταλάντευση. Δεν είναι καιρός να βρείτε διαφυγή. Δεν είναι καιρός να σας απασχολήσει η ευτυχία σας. Είναι καιρός να συνεισφέρετε στον κόσμο, να ενισχύσετε την ανθρώπινη οικογένεια και να επιστρατεύσετε τις φυσικές ικανότητες που υπάρχουν στους ανθρώπους – την ικανότητα να βλέπετε, να γνωρίζετε και να ενεργείτε σε αρμονία ο ένας με τον άλλο. Οι ικανότητες αυτές μπορούν να αντισταθμίσουν την επιρροή που ασκείται στην ανθρωπότητα αυτή την εποχή, αλλά πρέπει να καλλιεργήσετε και να μοιραστείτε τις ικανότητες αυτές. Αυτό έχει εξαιρετικά μεγάλη σημασία.

Αυτή είναι η συμβουλή μας. Σας τη δίνουμε με καλή πρόθεση. Να χαίρεστε που έχετε συμμάχους στην Ευρύτερη Κοινότητα, γιατί θα τους χρειαστείτε. Εισέρχεστε σε ένα ευρύτερο σύμπαν, γεμάτο δυνάμεις και επιρροές στις οποίες δεν έχετε μάθει ακόμα πως να αντιδράτε. Εισέρχεστε σε ένα ευρύτερο πανόραμα της ζωής. Και πρέπει να προετοιμαστείτε για αυτό. Τα λόγια μας είναι μόνο ένα κομμάτι της προετοιμασίας.

Η προετοιμασία προσφέρεται στον κόσμο τώρα. Δεν προέρχεται από εμάς. Προέρχεται από τον Δημιουργό της ζωής. Έρχεται ακριβώς τη σωστή στιγμή. Γιατί τώρα είναι η στιγμή που η ανθρωπότητα πρέπει να γίνει δυνατή και σοφή.

Εσείς έχετε την ικανότητα για κάτι τέτοιο. Και τα γεγονότα και οι συνθήκες της ζωής σας δημιουργούν μεγάλη ανάγκη για αυτό.

 Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας

Μέσω του Μάρσαλ Βίαν Σάμμερς

   Εκδόσεις "Κρύων ΕΠΕ"

www.UrantiaCenter.gr

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός