urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Αετέ…

Υψώσου,

Άγγιξε το Μεγάλο Πνεύμα.

Μοιράσου μαζί μου το Γιατρικό σου,

Άγγιξέ με, τίμησέ με κι ίσως,

έτσι μπορέσω να σε γνωρίσω

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός

Αετός

Πνεύμα

Το γιατρικό του Αετού είναι η δύναμη του Μεγάλου Πνεύματος, η σύνδεση με το Θείο. Είναι η ικανότητα του Ανθρώπου που ζει ισορροπημένος μέσα στο βασίλειο του πνεύματος.

Ο Αετός πετά σε απροσμέτρητα ύψη και συλλαμβάνει άμεσα όλες τις δυνατότητες που απεραντοσύνη εκφράζει σ’ όλο το σχέδιο της ζωής. Από τα θεόρατα ύψη των σύννεφων, πετά στους ουρανούς όπου κατοικεί το Μεγάλο Πνεύμα.

Τα φτερά του Αετού θεωρούνται από τα πιο ιερά ανάμεσα στα θεραπευτικά όργανα. Οι Σαμάνοι, για αιώνες, χρησιμοποιούν τα φτερά του Αετού για να καθαρίσουν την αύρα του ασθενούς που έρχεται για θεραπεία. Στα πιστεύω των Αμερικάνικων Ιθαγενών Φυλών, ο Αετός αντιπροσωπεύει μια κατάσταση χάρης που πραγματοποιείται μια κατάσταση και δοκιμασίες μύησης, που όταν ολοκληρωθούν έχουν ως αποτέλεσμα την κατάκτηση της προσωπικής δύναμης.

Για να μπορεί κάποιος να κερδίσει το δικαίωμα να κάνει χρήση του γιατρικού του Αετού, χρειάζεται προηγουμένως να έχει ξεπεράσει τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που επιφυλάσσει η ζωή, διατηρώντας ακλόνητη και ακέραια την εμπιστοσύνη στη σύνδεσή του με το Μεγάλο Πνεύμα.

Εάν έχετε επιλέξει το σύμβολό του, αυτός σας υπενθυμίζει να αναθαρρήσετε και να μαζέψετε το κουράγιο σας, γιατί το σύμπαν σας παρουσιάζει μια ευκαιρία να πετάξετε ψηλά, πάνω από τις καθημερινές αντιξοότητες της ζωής σας. Η δύναμη της αναγνώρισης αυτής της ευκαιρία, ίσως να έρθει με τη μορφή μιας πνευματικής δοκιμασίας. Όντας οξυδερκείς, ίσως, αναγνωρίσετε τα μέρη μέσα στην ψυχή σας, στην προσωπικότητα, στα συναισθήματα ή τη νοοτροπία που χρειάζονται υποστήριξη ή βελτίωση. Κοιτώντας το συνολικό σχέδιο, ο Αετός σας διδάσκει να διευρύνετε την αίσθηση του εαυτού πέρα από τον ορίζοντα του τι είναι ορατό στο παρόν.

 Μαθαίνοντας να επιτίθεστε άγρια στον προσωπικό σας φόβο για το άγνωστο, τα φτερά της ψυχής σας θα υποστηρίζονται από τις πανταχού παρούσες αύρες, που είναι η ανάσα του Μεγάλου Πνεύματος. Ταΐστε το σώμα σας, μα περισσότερο τροφοδοτείστε την ψυχή σας.

Ανάμεσα στο βασίλειο της Μητέρας Γης και του Πατέρα Ουρανού, ο χορός που οδηγεί στην ανύψωση συνδέεται με την κατάκτηση του φόβου και τη θέλησή σας να λάβετε μέρος στην περιπέτεια που συν-δημιουργείτε με το θείο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός

Εάν ο Αετός μεγαλειωδώς ίπταται στις κάρτες σας, σας υπενθυμίζει να ξανασυνδεθείτε με το στοιχείο του αέρα. Ο Αέρας συνδέεται με το νοητικό σας σώμα και σε αυτή την περίπτωση τον Υψηλότερο νου. Η Σοφία έρχεται με πολλές παράξενες και περίεργες μορφές και πάντα σχετίζεται με τη δημιουργική δύναμη του Μεγάλου Πνεύματος.

Εάν περπατούσατε στις σκιές των προηγούμενων πραγματικοτήτων, ο Αετός θα φέρει Φώτιση. Ο Αετός σας διδάσκει να κοιτάζετε ψηλότερα και να αγγίζετε τον Παππού Ήλιο με την καρδιά σας να αγαπάτε τη σκιά όπως και το φως. Κοιτάξτε την ομορφιά και στα δύο και θα πετάξετε όπως ο Αετός

Το Γιατρικό του Αετού είναι το δώρο που προσφέρουμε στον εαυτό μας για να μας υπενθυμίσει την ελευθερία των ουρανών. Ο Αετός σας ζητά να επιτρέψετε στον εαυτό σας να κατοχυρώσει την ελευθερία του και να ακολουθήσει τη χαρά που επιθυμεί η καρδιά σας

Εάν ο Αετός πετάει ανάποδα στα όνειρά σας, ίσως, υποδηλώνει ότι έχετε εγκαταλείψει τη δύναμή σας και έχετε ξεχάσει τη σύνδεσή σας με το Μεγάλο Πνεύμα. Ή ίσως, φανερώνει ότι έχετε αποτύχει να αναγνωρίσετε το φως που προσφέρετε πάντα απλόχερα σε όσους ψάχνουν Φώτιση. Θεραπεύστε τα σπασμένα φτερά σας με αγάπη. Το να αγαπάτε τον εαυτό σας, όπως σας αγαπά το Μεγάλο Πνεύμα, είναι το μάθημα που φέρνει ο ανάποδος Αετός.

Σε άλλο επίπεδο, ο Αετός σας κράζει να ψάξετε υψηλότερο έδαφος για να χτίσετε τη φωλιά σας. Η φωλιά είναι το σπίτι της καρδιάς και η καρδιά δεν μπορεί να κατοικεί σε ένα βάλτο. Εάν η φωλιά σας είναι χτισμένη σε ένα βάλτο, αυτό ίσως, δείχνει ότι δεν πιστεύετε στη δύναμη των φτερούγων σας επειδή θεωρείτε ότι είναι ψαλιδισμένες από μία αδυναμία ή δυσχέρεια στην παρούσα κατάσταση.

Η φωλιά του Αετού είναι χτισμένη ψηλά στα βουνά, όπου ο αέρας είναι καθαρός και η κίνηση ελεύθερη. Ίσως, είναι καιρός για μια αναζήτηση Οράματος, ούτως ώστε να γίνετε κοινωνοί του Μεγάλου Πνεύματος. Η νηστεία και η προσευχή σίγουρα θα φέρει μια απάντηση. Αναζητείστε υψηλά ιδανικά και η Φώτιση θα είναι πολύ κοντά.  

Θεραπευτικές Κάρτες

Η Ανακάλυψη της Δύναμης

Δια μέσου των Ζώων

JAMIE SAMS & DAVID CARSO

Εκδόσεις: Μουσείο Κομπολογιού 

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright © www.urantiacenter.gr“.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1