urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ο Αγγελιοφόρος της Μοναδικής Δημιουργικής Πηγής Αγάπης και ειδήμων της Μαγνητικής υπηρεσίας που εμείς ονομάσαμε «Κρύων»

amalthia

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

 Ο ορισμός της αφθονίας, είναι να ικανοποιούνται οι ανάγκες σας κάθε στιγμή που το χρειάζεστε. Πως δεν χρειάζεται να ξέρετε τι θα συμβεί αύριο, ή αν θα υπάρχει κάτι για σας αύριο – θα υπάρχει! Το έχουμε πει, η αλληγορία, η επιτομή, η ιστορία αυτού είναι οι Ισραηλίτες στην έρημο που τρέφονταν κάθε πρωί, για σαράντα χρόνια. Είναι ενδιαφέρουσα αλληγορία, δεν είναι; Που οι επόμενες γενεές, ακόμη κι αν τρέφονταν κάθε πρωί, κάποια στιγμή της μέρας υπήρχε φόβος αν θα έχουν τροφή το επόμενο πρωί. Είναι τόσο Ανθρώπινο, δεν είναι; Σας ζητώ να το παρατήσετε αυτό!

Πόση αγάπη χρειάζεται να έχετε, για να συνειδητοποιήσετε πως είναι πάντα εκεί; Πόσες απαντήσεις και συγχρονικότητες χρειάζεστε, προτού αντιληφθείτε πως αυτό είναι το σύστημα; Είναι καιρός η ανθρωπότητα, ιδιαίτερα οι γηραιές ψυχές και οι Εργάτες Φωτός, να πάψουν να φοβούνται το μέλλον. Να κατανοήσουν πως αυτό το σύστημα είναι για πάντα. Πολύ μετά που θα φύγετε και θα επιστρέψετε, το σύστημα θα είναι εκεί και θα το χρησιμοποιείτε. Όσο πιο γηραιοί γίνεστε, Ακασικά, τόσο πιο καλά θα το καταλάβετε.

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με τις δουλειές. Σας είπα ότι αυτό το μήνυμα θα είναι πρακτικό, γι αυτό θα δώσω δύο παραδείγματα. Αυτή είναι μια συμβουλή για όσους προσπαθούν να συν-δημιουργήσουν εργασίες, ούτως ώστε ν’ αναπτύξουν την αναγκαία αφθονία για την επιβίωση στην κοινωνία. Κατά πρώτον αγαπητέ μου, ο Θεός δεν είναι στο σκοτάδι. Ο Θεός γνωρίζει την κοινωνία στην οποία ζεις. Το Πνεύμα καταλαβαίνει ότι χρειάζεσαι αφθονία για να μένεις εκεί που είσαι, για την τροφή, τις μετακινήσεις σου, κλπ. Ο Θεός δεν είναι εναντίον των χρημάτων! Μόλις το καταλάβεις, θα είσαι πολύ πιο γαλήνιος. Στην πραγματικότητα, είναι στο χέρι σου να εκδηλώσεις, μέσω της συγχρονικότητας, την απαραίτητη αφθονία. Με άλλα λόγια, το χρήμα είναι μέρος του συστήματος. Είναι τόσο θεϊκό, όσο οποιοδήποτε άλλο μέρος του μονοπατιού σου, όταν το αντιμετωπίζεις με πνευματικό τρόπο.

dfac5 gold2bcoin2bbox

Σου έχει πει ποτέ κανείς ότι το Πνεύμα θα ήθελε να υποφέρεις λίγο; Μήπως θα έπρεπε να πηγαίνεις στη δουλειά με τα πόδια, χωρίς μεταφορικό μέσο; Μήπως να μην τρως; Μήπως θα έπρεπε να μείνεις για λίγο στο κρύο, επειδή δεν μπορείς να βρεις σπίτι; Τι σόι Εργάτης Φωτός είναι αυτός; Όταν σε βλέπουν οι άλλοι, να λένε: «Θα ήθελα να είμαι ακριβώς σαν αυτόν – ενδεής, μίζερος, πεινασμένος, κρυωμένος». Δεν έχει νόημα, έτσι δεν είναι; Όχι. Είναι ακριβώς το αντίθετο. Το Πνεύμα σε θέλει μέσα στην αφθονία. Και αφθονία σημαίνει να έχεις τα απαραίτητα για την κάθε μέρα, με χαρά. Πώς μπορείς να κρατάς το φως, εάν βρίσκεσαι σε φάση επιβίωσης;

Ποια είναι η πηγή της αφθονίας σου; Ανησυχείς γι αυτή, ή τη θεωρείς μέρος του συστήματος; Την εναποθέτεις στο Πνεύμα, ή τη βάζεις κατά μέρος επειδή θεωρείς ότι ο Θεός δεν καταλαβαίνει το χρήμα; Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που ενοποιεί τα πάντα στην κοινωνία του και τον εαυτό του, καταλαβαίνοντας ότι όλα είναι θεϊκά. Γιατί αυτοί είναι οι Εργάτες Φωτός που είναι υγιείς, ισορροπημένοι κι ευλύγιστοι. Αυτοί κάνουν τη διαφορά στον πλανήτη. Αυτή είναι η εργασία.

Το χρήμα είναι μια προκλητική ενέργεια, μόνο όταν στοιβάζεται, ή γίνεται πηγή ανησυχίας, ή βγαίνει εκτός ελέγχου. Τότε γίνεται θεός αφ’ εαυτού και αναλαμβάνει την προκλητική ενέργεια που του απονέμεται. Η πρόσκληση είναι να το δεις απλώς σαν κάτι ακόμα στην εργαλειοθήκη σου – όπως η αγάπη, η ευσπλαχνία και η χαρά. Ο φόβος του να μην το κατέχεις, δημιουργεί την έλλειψή του.

Προσεγγίζουμε λοιπόν το θέμα ότι αν κοιτάξετε στο παρελθόν, θα δείτε την αλήθεια. Όταν προσεγγίζετε την υπερδιαστατικότητα, μπορείτε να δείτε στο παρελθόν τι θα συμβεί αύριο και να ξέρετε ότι όλα θα είναι εντάξει. Έτσι είναι και ο υπερδιάστατος Άνθρωπος, ξέρετε. Μπορεί να κοιτάζει στο μέλλον και να βλέπει το παρελθόν και να καταλαβαίνει ότι η στήριξη είναι αφθονία. Έχει την ικανότητα να βλέπει τα πράγματα που θα γίνουν, σαν τα πράγματα που έχουν γίνει… κι ακόμα να γελάει γι αυτά πριν συμβούν! Δύσκολο; Ένας γρίφος; Θα επεκταθώ πάνω σ’ αυτό.

Απογοήτευση Αφθονίας

Πολλοί Εργάτες Φωτός ακόμα λένε, «Αγαπητέ Θεέ, πότε πρόκειται να αποκτήσουμε την αφθονία μας; Γνωρίζω ότι είναι κάπου εκεί έξω». Νομίζετε ότι δεν σας έχουμε ακούσει; Αγαπητέ Άνθρωπε, θα ήθελα να επαναπροσδιορίσω την αφθονία, ακόμη μία φορά. Το θέμα αυτό σας φέρνει απογοήτευση, διότι την νομίζετε σαν κάτι που εύχεστε να συσσωρεύετε. Κοιτάξτε τι έχει συμβεί στο παρελθόν σας. Κοιτάξτε πώς κινούνταν τα πράγματα γύρω σας. Η αφθονία είναι το μέσο διατήρησης της ζωής. Κάθε μέρα είναι η πρώτη σας, όπως επίσης και η τελευταία σας. Θα σας στηρίξει; Υπάρχει τροφή και στέγη; Υπάρχει αγάπη; Αυτή είναι η αφθονία. Δεν είναι αυτό που λέτε αποθήκη, αλλά και είναι. Κι αν σας έλεγα ότι η αποθήκη σας ήταν 100% αληθινή; Μόνο που μπορείτε να την κρυφοκοιτάζετε και να τη χρησιμοποιείτε κάθε μέρα ξεχωριστά. Δε ζητάτε την αφθονία σας από το Θεό· αντίθετα, τη δημιουργείτε. Τη δημιουργείτε καθημερινά με ό,τι κάνετε, και ακυρώνοντας το φόβο μέσω συνειδητοποίησης της αυτοεκτίμησης. Τότε, όταν αρχίζετε να ισορροπείτε την ενέργεια γύρω σας, την οποία ονομάσαμε Το Κοσμικό Δικτύωμα, η αφθονία και η διατήρηση ζωής θα μεριμνήσουν από μόνες τους. Ίσως δεν το ξέρατε αυτό!

Κρύων

Μέσω του Λη Κάρολλ

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1