urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Ο Κρύων μέσω του Λη Κάρολλ

Αποτέλεσμα εικόνας για ufo

Αποσπάσματα από επικοινωνίες του Κρύων

με επιμέλεια Ρένας Λογιάκη από την σελίδα

Kryon Wisdom, in Greek

Θα σας μιλήσω για συγκεκριμένους εξωγήινους και Το Κοσμικό Δικτύωμα. Υπάρχει μία ομάδα σ’ αυτόν τον πλανήτη, κοντά σ’ αυτόν τον πλανήτη και γύρω από τον πλανήτη που είναι άκρως περίεργοι για ΕΣΑΣ. Σας τσιγκλάνε, σας κεντρίζουν και σας απαγάγουν. Και υπάρχει ένας σφαιρικός λόγος για την περιέργεια τους – και ίσως τώρα καταλάβετε περισσότερα γι αυτό. ΕΣΕΙΣ, αγαπητοί μου, με το «κομμάτι του Θεού» που ενυπάρχει μέσα σας (στη δυαδικότητα σας) μπορείτε να επικοινωνείτε με Το Κοσμικό Δικτύωμα, κι αυτοί οι επισκέπτες βλέπουν αυτό το γεγονός καθαρά, διότι είναι η πηγή της δύναμης τους! Θέλουν να μάθουν, «τι είδους πλάσμα είναι αυτό που ζει στον μικρό αυτόν πλανήτη, και μόνο εδώ, που έχει τέτοιου είδους δύναμη!» Αυτό επίσης θα εξηγήσει αγαπητοί μου, γιατί οι εξωγήινοι δεν έρχονται απλώς να προσγειώνονται εδώ και να εμφανίζονται, και να σας ρωτάνε γι αυτό το απίστευτο Ανθρώπινο χαρακτηριστικό. Αναγνωρίζουν ότι δεν καταλαβαίνετε τι έχετε.

Επίσης, επειδή είστε τόσο απίστευτα ισχυροί μέσω της πρόθεσης σας, λίγοι από εσάς θα μπορούσατε απλώς να τους "εξαερώσετε" (αν γνωρίζατε τον τρόπο). Να πόσο ισχυροί είστε. Και γι αυτό σας εγκλωβίζουν στον ΦΟΒΟ, έναν κάθε φορά, διότι σέβονται την δύναμη σας και την θέλουν – και είναι απροσμέτρητα περίεργοι για το πώς μπορείτε να συνδέεστε μ’ αυτήν. Ο ΦΟΒΟΣ σάς αποσυνδέει από την χαρά και την δημιουργικότητα. Η δημιουργικότητα και η χαρά σχετίζονται με την ΠΡΟΘΕΣΗ, και η αφαίρεση τους επιτρέπει την απαγωγή. Σας είπαμε στο παρελθόν ότι δεν πρέπει ποτέ να φοβάστε αυτά τα πλάσματα, καθότι εάν εμφανιστούν σε σας, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να τα κοιτάξετε και να πείτε, «Δεν σου επιτρέπω να βρίσκεσαι εδώ!» Και πιστέψτε με, αγαπητοί μου, θα υποχωρήσουν διότι εσείς κατέχετε την δύναμη της ΠΡΟΘΕΣΗΣ, που είναι συνδεδεμένη με την πηγή της Συμπαντικής δύναμης που ονομάζεται Το Κοσμικό Δικτύωμα – και αυτοί το γνωρίζουν! …Και το αστείο είναι ότι εσείς δεν το γνωρίζετε.

«Το Κοσμικό Δικτύωμα - Μέρος Α΄»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/13-2002-1997/1997-11

Σχετική εικόνα

Εξωγήινοι και Συναίσθημα

Το Ανθρώπινο συναίσθημα στην ουσία ανυψώνει την πραγματικότητα! Έχουμε κάνει νύξη στο παρελθόν, ότι αυτό έλκει όσους σας επισκέπτονται [αναφέρεται στους εξωγήινους]. Θα το πούμε ξανά. Αυτοί θέλουν να μάθουν για την ιερότητα της ικανότητάς σας ν’ αλλάζετε την πραγματικότητα. Θέλουν να μάθουν για την ιερότητα του κάτι που δεν έχουν, ενώ εσείς το έχετε – και αυτό είναι το ιερό συναίσθημα. «Κρύων, μιλάς για όλο το φάσμα των Ανθρώπινων συναισθημάτων;» Ναι. Μιλάω για την επιλογή σας να κινείστε ανάμεσα σε οποιοδήποτε συναίσθημα επιλέγετε. Διότι όλα τα συναισθήματα θέτουν σε εφαρμογή μία αλλαγή στα υπερδιάστατα χαρακτηριστικά, τα οποία δημιουργούν αυτό που έχετε ονομάσει πραγματικότητα.

Περισσότερα για τους Εξωγήινους

Στο σύμπαν υπάρχουν κάποιοι που βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικό μονοπάτι από το δικό σας. Δεν μπορούν να εξελιχθούν πνευματικά σαν πλανήτης, ούτε είναι αυτός ο σκοπός τους. Όλα τα πράγματα είναι κατάλληλα στην δημιουργία, και παρότι αυτό δεν θα μπορέσει ποτέ να εξηγηθεί ικανοποιητικά για σας, έχουμε πει επανειλημμένως ότι η Γη είναι μοναδική και ξεχωριστή μέσα στις μορφές ζωής του Σύμπαντος σας.

Όμως κάποιοι από εκείνους σας επισκέπτονται ακόμα, καθότι οι ικανότητες τους είναι προηγμένες μέσα στο φάσμα της κατανόησης του φυσικού σύμπαντος και του τρόπου που όλα λειτουργούν. Κάποιους απ’ αυτούς τους αποκαλείτε Εξωγήινους. Μερικοί ενδιαφέρονται τόσο πολύ για σας, που σας απαγάγουν για να σας μελετήσουν. Μέσω διαδικασίας παράλυσης από φόβο, απαγάγουν τον έναν Άνθρωπο μετά τον άλλον. Να σας πω για τι πράγμα ενδιαφέρονται στην πραγματικότητα… για τα συναισθήματα σας, ειδικά εκείνο της ευσπλαχνίας. Θέλουν να μάθουν για την ενέργεια της ευσπλαχνίας, διότι είναι πολύ βαθιά. Θεραπεύει. Είναι η Τρίτη Γλώσσα για την οποία θέλουν να μάθουν. Τα συναισθήματα σας είναι τόσο δυνατά που ορισμένοι τρέφονται κυριολεκτικά από τον φόβο σας! Αυτό είναι απόδειξη ότι είστε μοναδικοί! Αλλιώς γιατί να σας μελετάει με τέτοιο σθένος μία φαινομενικά εξελιγμένη φυλή;

«Η Δύναμη της Ευσπλαχνίας»     

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/13-2002-1997/2000-08-06

Σχετική εικόνα

Υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες;

Αστειεύεστε; Παντού υπάρχει ζωή, παντού! Τώρα οι επιστήμονές σας αναζητούν μικροβιακή ζωή σε όλους τους πλανήτες και τα φεγγάρια τους, στο ηλιακό σας σύστημα και τελικά θα τη βρουν. Αναμένουν να τη βρουν. Τελικά θα καταλάβουν ότι σπόροι ζωής υπάρχουν παντού.

Πόση ζωή μπορεί να υπάρχει; Πόσο καιρό ήταν «εκεί έξω»; Όταν η επιστήμη αρχίζει να συνειδητοποιεί πόσο καιρό υπήρχε ζωή στο γαλαξία σας, τότε θ’ αρχίσουν να βλέπουν κάτι που αντίκειται στην εξέλιξη – την ίδια την Ανθρώπινη ιστορία τους. Τι ηλικία έχει το Σύμπαν. Οι επιστήμονες θα πουν περίπου 13 δισεκατομμύρια χρόνια. Είναι εντάξει. Ας χρησιμοποιήσουμε τους αριθμούς τους. Πόσο είναι ο πλανήτης σας – 4 ή 5 δισεκατομμύρια ίσως; Σωστό. Αλλά πόσο είναι η ανθρωπότητα; Γιατί δεν ήσαστε εδώ με τους δεινοσαύρους; Νομίζετε ότι η Γη δεν ήταν έτοιμη; Νομίζετε μήπως εκείνο που ελέγχει την εξέλιξη ήταν λιγάκι ηλίθιο για να κάνει έναν Άνθρωπο νωρίτερα, ενώ η διαδικασία μπορούσε να κάνει ένα δεινόσαυρο; Έχετε ποτέ σκεφτεί αυτά τα πράγματα;

Εάν βάλετε ολόκληρη την ιστορία της Γης σε ένα 24ωρο ρολόι, η ζωή άρχισε την τελευταία ώρα και η ανθρωπότητα, όλος ο πολιτισμός, συνέβη τα τελευταία λίγα δευτερόλεπτα. Δε σας φαίνεται περίεργο; Οπότε, εάν το σύμπαν μπορεί να είναι 13 δισεκατομμυρίων ετών, εσείς ήρθατε στα τελευταία λίγα δευτερόλεπτα. Σκεφτήκατε ποτέ μήπως είστε οι νεώτεροι στην εικόνα; Θα είχατε δίκιο.

Εάν το σύμπαν έχει τέτοια ηλικία, μήπως σας πέρασε από το νου ότι υπάρχουν πολιτισμοί στο γαλαξία σας που μπορεί να είναι πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρόνια μεγαλύτεροι από σας; Εάν ισχύει αυτό, μήπως κάποιοι από εκείνους πέρασαν όσα περνάτε εσείς; Μήπως κάποιοι θα είχαν τα χαρακτηριστικά του δικού σας DNA; Ίσως να πέρασαν επίσης όσα περνάτε εσείς, πνευματικά; Μήπως έφτασαν ακόμα και σε μια κβαντική κατάσταση ανάληψης; Η απάντηση είναι, δωδεκάδες από αυτούς.

Ήδη τους γνωρίζετε και τους έχετε στις εκδόσεις σας. Αυτοί που έσπειραν τον σπόρο σας ονομάζονται Πλειάδειοι. Εκείνοι που έσπειραν τους Πλειάδειους μπορεί να είναι Οκτούριοι και οι άλλοι που έσπειραν τους Οκτούριους μπορεί να είναι από τον Ωρίωνα. Βρίσκονται παντού, όπως επίσης είναι όλοι εδώ. Σας παρατηρούν, καθώς εσείς είστε οι επόμενοι και περνάτε αυτό το σημείο της αλλαγής. 

Ω αγαπητοί μου, θα περάσει πολύς καιρός πριν γνωρίσετε αυτά τα πράγματα στην πραγματικότητά σας. Το πρώτο βήμα είναι η ειρήνη στη Γη. Το επόμενο είναι ένα νέο είδος Ανθρώπινης εξέλιξης, που θ’ ανεβάσει την αποτελεσματικότητα του DNA σας στο 100% και θα ζείτε πολλά χρόνια.

Υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες; Οι επιστήμονες λένε: «Θα περάσει πολύς καιρός για να πάμε στα άστρα. Πρέπει να μπούμε σ’ αυτό το μικρό μεταλλικό κουτί και να το γεμίσουμε αέρα και να ταξιδεύουμε μέσα του για χρόνια, προτού φτάσουμε στο επόμενο άστρο». Εν τω μεταξύ, ένας Πλειάδειος μπορεί να το κάνει μ’ ένα βλεφάρισμα! Τι νομίζετε πως συμβαίνει εκεί; Με πιστεύετε καν;

Πριν όχι πολύ καιρό, για να επικοινωνήσετε με κάποιον μακριά, στέλνατε γράμμα. Αυτό μεταφερόταν με άλογο. Έπαιρνε ένα μήνα να λάβετε απάντηση. Τώρα επικοινωνείτε στη στιγμή! Γιατί σας φαίνεται τόσο απίστευτος αυτός ο τρόπος ταξιδιού;

Σας λέω, όσο παραμένετε στο τρισδιάστατο πεδίο, θα μπαίνετε ακόμα σε μικρά μεταλλικά κουτιά και αεριζόμενες φόρμες για να πάτε σε πλανήτες. Μόλις όμως ξεκινήσετε την κβαντική εποχή, θα πηγαίνετε εκεί απλώς ευχόμενοι αυτό, επειδή θα είστε περιπλεγμένοι με τα πάντα και θα το κάνετε με την πρόθεση. Εάν δεν το πιστεύετε τώρα, θα το πιστέψετε αργότερα, καθώς ό,τι σας δίνω είναι αληθινό. Μπορεί να πάρει αρκετές ζωές από τώρα, αλλά το γκρουπ που είναι μπροστά μου, είναι αυτό που θα επιστρέφει ξανά και ξανά και ξανά. Η διαφορά είναι ότι τελείωσε η επιστροφή σας στην παλιά ενέργεια. Αυτή είναι μια νέα ενέργεια.

«Συνήθεις Ερωτήσεις»

https://sites.google.com/site/kryonhellenicpage/kryon-2012/2012-02-26

 

www.UrantiaCenter.gr

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός