urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ο Κρύων μέσω του Λη Κάρολ

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε, έτσι δεν είναι; Έχουμε αναφέρει πως όταν επισκέπτονται τον πλανήτη σας υπερδιάστατα πλάσματα (κάτι που συμβαίνει), σας βλέπουν σαν δυσδιάστατες μαυρόασπρες φιγούρες, πάνω σ’ ένα κομμάτι χαρτί. Οι Άνθρωποι, μέσα στην άγνοιά τους και ειδικά οι διανοούμενοι, τους λένε: «Είμαστε ικανοί να σκεφτόμαστε οτιδήποτε θέλουμε. Μπορούμε να σκεφτούμε πέρα από το κομμάτι χαρτί». Αυτό τους φαίνεται αστείο, καθότι δεν γνωρίζετε ούτε σε ποια διάσταση βρίσκεστε! Δεν ξέρετε καν ότι δεν έχετε χρώμα! Το βλέπουν αυτό και φεύγουν. Δεν υπάρχει τίποτα εδώ γι αυτούς, γιατί δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με καρτούν (κινούμενα σχέδια). Αυτό σας κάνει η γραμμικότητα και δεν το καταλαβαίνετε καν!

Η Γη έχει κολλήσει στη γραμμικότητα για αιώνες. Είναι κάτι που έχει δημιουργήσει η ενέργεια και η δόνησή σας. Η κβαντική συνείδηση του παρελθόντος έχει μπει σε αχρηστία. Την χάσατε, όπως έχουμε ξαναπεί. Γι αυτό μέχρι τώρα οι προφήτες σας ήσαν τόσο ακριβείς. Επειδή η Γη έχει κολλήσει σε μια ενέργεια ευνοϊκή για προφητείες. Δηλαδή, όταν η ενέργεια είναι στατική και τίποτα δεν αλλάζει, είναι εύκολο να προβλέψεις τι έπεται. Όχι όμως πια, αν το έχετε παρατηρήσει. Κανένα από τα τετράστιχα του Νοστράδαμου δεν βγαίνουν αληθινά τελευταία. Είναι σχεδόν σαν να βρίσκεστε σε μια νέα Γη, που κανείς δεν είχε προβλέψει ποτέ. Και κατά κάποιο τρόπο ισχύει αυτό. Ξαφνικά το 1987 η Ανθρώπινη εξέλιξη ξεμάκραινε από το τσιγκέλι που βρισκόταν για αιώνες.

Η Εξέλιξη του Ανθρώπου - Τα Αυτιστικά Παιδιά

Τι πιστεύετε ότι μπορεί να κάνει ο Ανθρώπινος εγκέφαλος; Τι νομίζετε ότι έχει φτιαχτεί να κάνει; Θα αναφερθώ σε αυτό που η κοινωνία σας θεωρεί «ανισόρροπο άτομο». Ορισμένοι τον θεωρείται «άρρωστο». Ας μιλήσουμε για το αυτιστικό άτομο. Ας μιλήσουμε για τον αυτισμό, στη μορφή που θα θεωρούσατε σαν πιο βαριά.

Ευλογημένος είναι όποιος έχει έλθει στη γη σαν αυτιστικός, για να σας δείξει πως φαίνεται η μελλοντική εξέλιξη του Ανθρώπου! Περνάνε μια ζωή προσπαθώντας να προσδιορίσουν τη γραμμικότητα και αυτό τους μπερδεύει. Ευλογημένος είναι ο σοφός που τον εξετάζει ο κόσμος και τον αποκαλεί ανισόρροπο. Επειδή όσοι το κάνουν αυτό αδυνατούν να δουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Ο αυτιστικός μπορεί να σηκωθεί από το χαρτί και να πάρει χρώμα! Πολλοί αυτιστικοί μπορούν να κάνουν ότι η αριθμομηχανή στο γραφείο σας, το ξέρετε; Χωρίς να χρειάζονται αριθμομηχανή (κομπιουτεράκι)! Δώστε τους ένα αριθμητικό πρόβλημα – να πολλαπλασιάσουν δύο επί τρεις αριθμούς. Παρατηρήστε πόσο γρήγορα θα σας δώσουν την απάντηση. Επειδή δεν είναι γραμμικοί! Ρωτήστε τους ποια μέρα της εβδομάδας θα είναι η 13η Αυγούστου του 2012 και θα απαντήσουν, χωρίς να χρειάζονται ημερολόγιο. Θα αναρωτιέστε ίσως: «Τι είδους μυαλό μπορεί να το κάνει αυτό;» Θα σας πω – ένας μη γραμμικός νους, που δεν έχει τα δικά σας τείχη.

Το έχετε σκεφτεί ποτέ; Οι αυτιστικοί έχουν μη γραμμικό μυαλό. Οι φραγμοί έχουν πέσει. Μπορείτε να φανταστείτε την απογοήτευση αυτού του Ανθρώπου; Βρίσκεται εδώ, σ’ ένα κόσμο του μαύρου και άσπρου, ενώ ο ίδιος είναι με χρώμα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θέλετε να προχωράει σε μια ευθεία γραμμή, ενώ είναι συνηθισμένος να πηγαίνει σε όλες τις κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Αυτό επίσης εξηγεί γιατί οι μόνες ενέργειες που τον ηρεμούν, είναι οι υπερδιάστατες – η μουσική, η τέχνη και η αγάπη. Αρχίζει τώρα να έχει νόημα για εσάς; (δείτε παρακάτω)

Αυτό που συμβαίνει αγαπητοί μου, για να το δείτε όλοι, να το γνωρίσετε και να το κατανοήσετε, είναι ότι πολύ, πολύ αργά αρχίζει να μειώνεται η γραμμικότητα του Ανθρώπινου εγκεφάλου. Αντίθετα με τον αυτιστικό, θα είναι με τρόπους ισορροπημένους και λογικούς. Με άλλα λόγια, θα μπορείτε να κινείστε μέσα και έξω από την κβαντική σκέψη, όποτε το επιθυμείτε, ώστε να ζείτε σε μια γραμμική 3D ζωή, έχοντας όμως κβαντική συνείδηση. Θα είναι μια επιστροφή στη μορφή της συνείδησης που είχαν οι Λεμούριοι, αλλά με τη σοφία των αιώνων που έχετε συλλέξει. Δεν θα γίνει γρήγορα, αλλά οι προπομποί αυτού είναι ήδη εδώ.

Θα σας δώσω ορισμένα χαρακτηριστικά της Ανθρώπινης εξέλιξης σε λίγο, αλλά ας επιστρέψουμε στους αυτιστικούς. Πολλοί που το διαβάζουν αυτό, αγωνιούν βαθιά για τον αυτισμό. Θα θέλατε να ξέρετε γιατί γεννιούνται τόσοι αυτιστικοί. Θεωρείτε ότι είναι πέρα από συμπτώσεις το γεγονός ότι ξαφνικά υπάρχουν τόσοι πολλοί! Περισσότερα αυτιστικά παιδιά γεννιούνται σήμερα, απ’ ότι είχαν υπάρξει ποτέ στον πλανήτη. Οι Άνθρωποι τρέχουν ψάχνοντας να βρουν τι πάει στραβά. Ευθύνονται τα χημικά στις τροφές; Ίσως να φταίνε τα εμβόλια! Κάποιοι λένε, χωρίς καμία απόδειξη: «Ναι, αυτό είναι – τα εμβόλια πρέπει να ευθύνονται». Πιάνεστε σχεδόν απ’ οτιδήποτε για να λύσετε το παζλ, γιατί έρχονται τόσοι αυτιστικοί.

Όμως πολλοί λίγοι – αν υπάρχουν καν – κοιτάζουν το παζλ και λένε: «Μήπως εξελισσόμαστε κι αυτό είναι το πρώτο κύμα όσων έχουμε να δούμε;» Όχι πνευματικά ανισόρροποι, αλλά με σκέψη μη γραμμική! Πράγματι, περί αυτού πρόκειται. Βλέπετε μια μορφή εξέλιξης και την αποκαλείτε περίεργη και ασυνήθιστη. Είναι απλώς εκείνοι που έρχονται νωρίς, με ενεργοποιημένο κβαντικό  DNA. Αυτοί οι πρόδρομοι έχουν το DNA τους ενεργοποιημένο, με ένα μη ελεγχόμενο τρόπο, οπότε χρειάζεται να μάθουν πώς να βγάζουν νόημα απ’ όλο αυτό. Ακριβώς αυτό κάνουν και για κάθε γενεά σοφών θα είναι πιο εύκολο, να καθορίζουν τι είναι γραμμικό και τι δεν είναι.

Παρακολουθήστε τι περνούν τα αυτιστικά παιδιά με όσα πρέπει να κάνουν (αυτισμός στην πιο βαριά μορφή). Είναι τόσο μη γραμμικά, που είναι απίστευτα μπερδεμένη η προσπάθεια να πιάσουν σε γραμμική μορφή ακόμα και την ανθρώπινη φωνή, καθώς τους μιλάτε. Θα κάνουν τις ίδιες κινήσεις ξανά και ξανά και ξανά, προσπαθώντας να γραμμοποιήσουν το μη γραμμικό. Τα γραμμικά τείχη έχουν πέσει από τον εγκέφαλό τους και πρέπει να μάθουν να κτίζουν εκείνα που χρειάζονται. Τότε οι Άνθρωποι τους βλέπουν σαν πρόβλημα, ενώ δεν είναι πρόβλημα. Είναι μια μορφή χαρισματικών παιδιών που βοηθούν τον πλανήτη να αναπτυχθεί. Ευλογημένοι είναι εκείνοι που έρχονται στη Γη σαν το νέο κύμα συνείδησης, για να σας δείξουν προς τα πού οδεύει. Θέτουν το σκηνικό ενός νέου Ανθρώπινου είδους. Καθώς η κβαντικότητα αυτή θα αναπτυχθεί με ισορροπημένο τρόπο, όπου πολλοί να έχουν τα αυτιστικά ταλέντα, όπου τα θέλουν και τα γραμμικά, όταν τα θέλουν. Αυτό είναι ικανός να κάνει ο Ανθρώπινος νους – να είναι κβαντικός όταν το επιθυμεί. Πρόκειται για μια επιστροφή στον τρόπο που σας είχε δοθεί στο απώτερο παρελθόν.

Να σας πω κάτι μη γραμμικό στη ζωή σας. Το έχουμε αναφέρει πολύ σπάνια. Σας έχουν δοθεί δυο κβαντικά πράγματα. Δυο πράγματα που περνούν μεταξύ αυτής και της άλλης πλευράς του πέπλου, τα οποία είναι εντελώς κβαντικά και καθόλου γραμμικά. Έχουν δομή, χωρίς να είναι γραμμικά. Ίσως δεν το έχετε καν σκεφτεί. Είναι η τέχνη και η μουσική. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό από νότες που μπορείτε να ακούσετε ταυτοχρόνως, τις οποίες μπορεί να πιάσει ο εγκέφαλός σας. Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των μουσικών μιας συμφωνικής ορχήστρας, που μπορούν να παίξουν αρμονικά στη σκηνή. Όσοι περισσότεροι, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα! Δοκιμάστε το ίδιο με ομιλητές ακροατηρίου [χαμόγελο]. Το έχετε σκεφτεί ποτέ; Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των χρωμάτων που μπορείτε να αντιληφθείτε και ν’ αναλύσετε με ορισμένο τρόπο. Είναι και τα δύο πανέμορφα και εμπεριέχουν επικοινωνία. Η μουσική αγγίζει την καρδιά σας. Τώρα ξέρετε γιατί. Είναι υπερδιάστατη. Είναι κβαντική. Σχεδιάστηκε να κάνει αυτό το πράγμα. Τώρα εφαρμόστε το ίδιο σενάριο στη επικοινωνία και θα δείτε προς τα πού πηγαίνετε. Αυτή είναι η Ανθρώπινη εξέλιξη. Αρχίζει στον πλανήτη αυτό. Θα αναπτυχθεί αργά, αλλά έτσι ακριβώς συμβαίνει.

Κι έτσι είναι.

   ΚΡΥΩΝ

 Δείτε το Βίντεο

http://www.youtube.com/watch?v=ESSzsC5TgZ4&list=UUUth8QRFZTphZwkVQSQNCRg
www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1