urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ

geomanteia provlepseis mellon

Μέσω της Ronna - Ιούλιος 2020 - 

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπημένοι Δάσκαλοι,

καθώς οι πολυδιάστατες εκφράσεις της αλλαγής στριφογυρίζουν γύρω σας, και ο χρόνος συμπιέζεται και επεκτείνεται σ’ έναν συνεχή επιταχυνόμενο ρυθμό, πρέπει να μάθετε ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΗ για να υπάρχετε σε μία κατάσταση άνεσης και χάρης. Καθώς όλοι σας έχετε βιώσει στον ένα ή στον άλλον βαθμό, η ζωή πάνω στη Γη έχει αλλάξει δραστικά τα τελευταία 50 χρόνια. Ο κανόνας που υπήρχε σ’ ένα Τρισδιάστατο ή Τεταρτοδιάστατο περιβάλλον δεν ισχύει πια καθώς κινείστε μέσω πιο εκλεπτυσμένων επιπέδων του Φωτός του Δημιουργού. Θα απευθύνουμε μερικά από τα κύρια θέματα των καιρών για να σας δώσουμε μεγαλύτερη κατανόηση ως προς το πώς η καινούργια αναδυόμενη συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας συγκρίνεται με τις πεποιθήσεις της παλιάς μαζικής συνειδητότητας που έχουν επικρατήσει για χιλιάδες χρόνια.

Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ: Στο παρελθόν, το σώμα του εγώ και της επιθυμίας αρχικά ήλεγχε την καθημερινή σας ύπαρξη, και η Ψυχή σας ήταν η μικρή φωνή της συνείδησης που πολύ συχνά αγνοούσατε. Η παράδοση, οι θρησκευτικές πεποιθήσεις, οι υποχρεώσεις και το καθήκον που είχαν ενσταλαχθεί σε μικρή ηλικία, και διδασκόσασταν να πιστεύετε τι σκεφτόντουσαν οι άλλοι για εσάς, ήταν μεγαλύτερης σημασίας από αυτό που σκεφτόσασταν για τον εαυτό σας. Πάντα κοιτάζατε έξω από τον εαυτό σας για επιβεβαίωση της αξίας σας. Ψάχνατε συνεχώς κάποιον, κάτι, ή κάποιο γεγονός να σας φέρει ευτυχία, αλλά συνήθως ήταν κάτι φευγαλέο, συχνά απογοητευτικό, και άφηνε την αναζήτηση σας για κάτι πέρα από τον εαυτό σας να σας φέρει κάποιο μέτρο ικανοποίησης του εαυτού.

Τώρα έχετε μάθει να στρέφεστε μέσα σας για επιβεβαίωση, έμπνευση και καθοδήγηση, διότι είχατε μία Ψυχική Συγχώνευση, και συνδέεστε με τις πολλαπλές πτυχές του Ανώτερου Εαυτού σας. Στην πορεία, ενσωματώνετε μεγαλύτερες ποσότητες αγνής συνειδητότητας Κοσμικού Φωτός, που θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε όλες τις ξεπερασμένες αντιλήψεις χωρίς ενοχές καθώς ενσωματώνετε τις νέες ανώτερες αλήθειες που σας έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό.

Τώρα συνειδητοποιείτε ότι ο Θεός δεν βρίσκεται σε κάποιο ευγενές, μακρινό ουράνιο βασίλειο κινώντας νήματα και συνεδριάζοντας εκεί έξω για ανταμοιβές και τιμωρία. Δέχεστε το γεγονός ότι έχετε ΟΛΑ όλα όσα χρειάζεστε μέσα σας, ως μέρος του Θεϊκού Γενέθλιου δικαιώματός σας, για να εκδηλώσετε μία γεμάτη αγάπη, χαρούμενη, γαλήνια και αφθονίας ύπαρξη. Οι παλιές παραδόσεις και οι συνήθειες χάνουν την δυναμή τους πάνω σας καθώς ψάχνετε για ελευθερία στην έκφραση και δημιουργείτε καινούργιους τρόπους για να γιορτάσετε τις διακοπές, τον χρόνο που περνάει, και να τιμήσετε τον Πατέρα/Μητέρα Θεό μας και Τον Δημιουργό.

Η λατρεία δεν δεσμεύεται για μία μέρα, διότι ζείτε την πνευματικότητα σας κάθε στιγμή της κάθε μέρας. Ζείτε την κάθε ημέρα ως ένας δάσκαλος παρακολουθώντας τις σκέψεις και τις πράξεις σας. Γνωρίζετε ότι η πρόθεση σας πρέπει να είναι αγνή, διότι είστε υπεύθυνοι για κάθε μικροσκοπικό άτομο ενέργειας που στέλνετε. Εξασκείτε την διάκριση, και παρακολουθείτε συνεχώς τις πεποιθήσεις που επιτρέπετε να κατοικήσουν μέσα σας, διότι ξέρετε ότι μέσα στις αλήθειες που διεκδικείτε σαν δικές σας βρίσκονται οι κανόνες με τους οποίους πρέπει να ζείτε. Γνωρίζετε ότι πρέπει πάντα να κάνετε τις ύψιστες επιλογές, και καθώς βαδίζετε το μεσαίο μονοπάτι με γαλήνη και αρμονία, κινείστε πέρα από τους νόμους του Κάρμα και σε κατάσταση χάριτος.

Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ:Μαθαίνετε ότι καθώς αποκτάτε μία αίσθηση αγάπης του εαυτού και της αξίας μέσα σας, έλκετε όλο και πιο πολλή Αγάπη/Φως από τον Δημιουργό – είναι μία ατελείωτη πηγή πνευματικής στήριξης. Καθώς υπερχειλίζει ο εαυτός σας, αυτό το υπέροχο ελιξήριο ακτινοβολείται από εσάς σ’ έναν αεί επεκτεινόμενο κύκλο Φωτός. Αρχίζετε να ψάχνετε σχέσεις που φέρνουν ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα – φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό. Δεν θα υπάρχει καμία αίσθηση αυτοθυσίας στις μελλοντικές σχέσεις. Θα υπάρχει θεμελιώδης εμπιστοσύνη, και θα ψάχνετε και θα υποστηρίζετε την πλήρη έκφραση των ατομικών ενδιαφερόντων, ταλέντων και πνευματικής αλήθειας. Δεσμευμένοι συνεργάτες θα συμπληρώνουν τις δυνάμεις ο ένας του άλλου, χωρίς κριτική αλλά με υπομονή, και θα βοηθούν ο ένας τον άλλον στο να δουλεύουν τις αδυναμίες και τους φόβους τους.

Είναι σημαντικό να μοιράζεστε ένα κοινό όραμα μ’ εκείνους με τους οποίους σχετίζεστε στενά, διότι δεν θα υπάρχει καμία ανοχή για εξουσία και παιχνίδια ελέγχου. Θα αρχίσετε να αναγνωρίζετε αμέσως ένα μέλος της Ψυχικής σας οικογένειας κι εκείνους με τους οποίους έχετε έναν βαθύ πνευματικό δεσμό. Θα βρείτε περισσότερη άνεση και χαρά στις σχέσεις σας που δεν είχατε φανταστεί ποτέ ότι θα ήταν δυνατόν. Δεν θα ψάχνετε πια σχέσεις βασισμένες στην ανάγκη αλλά με την επιθυμία να μοιράζεστε αμοιβαία το ταξίδι σας και την γνώση σας καθώς βαδίζετε προς μία νέα και συναρπαστική Εποχή.

ΤΟ ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ**Η ΕΛΛΕΙΨΗ Ή Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ:

Η διαδικασία της ανακατανομής του πλούτου της Γης βρίσκεται τώρα σε πλήρη εξέλιξη. Να ξέρετε ότι οι περισσότερες εταιρείες και οργανισμοί θα πέσουν τώρα σε δυσμένεια και λήθη. Ό,τι βασίζεται στον φόβο, στην απληστία και στον έλεγχο των άλλων καταρρέει. Στο παρελθόν, χρειαζόντουσαν περισσότερες ζωές για να διορθωθεί ένα κακό, και δεν είχατε τρόπο να ξέρετε πότε ή πώς εξυπηρετείτο η δικαιοσύνη. Τώρα, για εκείνους που είναι κολλημένοι στην ψευδαίσθηση του παιχνιδιού της αιτίας και του αποτελέσματος, οι κακές πράξεις επιστρέφουν σχεδόν αμέσως με αποτέλεσμα μπούμερανγκ. Δεν θα μπορούν πια εκείνοι που είναι ιδιοτελείς, και που καταχρώνται την εμπιστοσύνη και την δύναμη που τους εκχωρήθηκε, να κρύψουν τα παραπτώματα τους. Είτε πρόκειται για θρησκευτικούς οργανισμούς, εταιρείες/επιχειρήσεις ή κυβερνήσεις, η ώρα της αναμέτρησης είναι εδώ.

Το Φως διαπερνά τις πιο βαθιές σκιές καθώς η Γη ενσωματώνει όλο και πιο ανώτερες δονητικές συχνότητες του Πνεύματος. Ο Νους και το Πνεύμα είναι οι κατασκευαστές, κι εσείς είστε οι συν-δημιουργοί του καινούργιου Παράδεισου πάνω στη Γη. Όλα όσα χρειάζεστε θα σας παρασχεθούν, αλλά πρέπει να κρατηθείτε γερά στο όραμα σας, για το ύψιστο καλό όλων. Μετά, πρέπει να τολμήσετε να αξιοποιήσετε την Κοσμική Τράπεζα της αγνής ανεκδήλωτης Ουσίας του Φωτός ώστε να μπορέσετε να την πλάσετε σε ό,τι μπορείτε να οραματιστείτε. Αγαπημένοι, αναζητήστε μία αφθονία αγάπης, χαρούμενες γεμάτες αγάπη σχέσεις, καλή υγεία, νεανική ζωτικότητα και δημιουργικότητα καθώς μαθαίνετε ότι την ευτυχία και την ικανοποίηση δεν σας την φέρνουν μόνο τα πράγματα, αλλά μία «κατάσταση ύπαρξης και μία ποιότητα ζωής.»

Μητέρα Γη

Η ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑΚΩΝ:Η Γη υπόκειται σε μία διαδικασία κάθαρσης, σε μία κάθαρση, με έναν φαινομενικό τρόπο, όπου χώρες που έχουν υποστεί κατάχρηση από υπερ-πολιτισμό, infusedμε βαθιά ριζωμένες οδυνηρές μνήμες από πολέμους και πράξεις βίας κατακλύζονται από πλημμύρες, φωτιές, γήινη κίνηση και καταστρεπτικούς ανέμους. Είναι ένας Παγκόσμιος Νόμος, αγαπητές καρδιές, διότι ο καθαρισμός, η κάθαρση και η θεραπευτική διαδικασία είναι απαραίτητες για να καθαρίσουν τον αέρα, τον τόπο, και να εξαγνίσουν τα νερά που η ανθρωπότητα έχει τόσο heedlesslyρυπάνει. Τα μεγάλα βασίλεια των Ντέβας και των Στοιχειακών προσπαθούν γενναία να καθαρίσουν και να θεραπεύσουν την Γη με το ελάχιστο κόστος καταστροφής. Ωστόσο, η ζημιά και η αρνητικότητα είναι τέτοιου μεγέθους που θα χρειαστούν ακραία μέτρα που θα επιστρέψουν την ευλογημένη Γη σας στην ισορροπία και στην αρμονία.

Τώρα και στα χρόνια που έρχονται, πολλές γλυκές Ψυχές, εκείνες που αγωνίζονται να επιζήσουν, θα επιλέξουν να αφήσουν τη Γη. Σας ζητάμε να δείτε την διαδικασία μετάβασης μ’ ένα καινούργιο Φως. Δεν μπορείτε να δείτε ότι αφήνουν μία βασανιστική και ανέλπιδη ύπαρξη από επιλογή, καθώς περνάνε το κατώφλι σ’ έναν κόσμο αγάπης, γαλήνης, χαράς και αφθονίας, όπου θα ετοιμαστούν για να επιστρέψουν σε μια πιο εκλεπτυσμένη γήινη ύπαρξη; Στο κοντινό μέλλον, δεν θα υπάρξει κανείς κόσμος της βασικής Τρίτης πυκνότητας για να επιστρέψουν, διότι η ανώτερη Τρίτη και τα χαμηλότερα επίπεδα συνειδητότητας της Τέταρτης διάστασης θα έχουν επιστρέψει στο αρχικά σχεδιασμένο Φάσμα Φωτός και Σκιάς. Οι Ψυχές που έρχονται θα επιστρέψουν σ’ έναν πιο ισορροπημένο κόσμο όπου θα τους δοθεί η ευκαιρία να μάθουν, να επεκτείνουν την συνειδητότητα, και να κινούνται γρήγορα μέσα από τα γήινα μαθήματα τους. Γιαυτόακριβώςπροετοιμάζεστεεσείςπουδείχνετετονδρόμο.

Πολλοί από εσάς οδηγείστε να πάτε σε διαφορετικά μέρη του κόσμου – δεν είστε σίγουροι γιατί, αλλά υπάρχει μια βαθιά εδραιωμένη λαχτάρα να ταξιδέψετε σε αχαρτογράφητη περιοχή. Καλείστε σ’ εκείνο το μέρος στη Γη όπου μπορείτε να προσφέρετε την μέγιστη υπηρεσία, κι εκείνοι με όμοιους κραδασμούς και αποστολές θα οδηγηθούν να ενωθούν μαζί σας. Είναι μία περίοδος της Συνεργασίας, Έγερσης ή επανένωσης με τις Ψυχικές σας οικογένειες και συντρόφους στο έργο σας. Γίνεστε πιο διαισθητικοί καθώς αξιοποιείτε την αυξανόμενη εμπνευσμένη σκέψη από το βασίλειο όλων των δυνατοτήτων. Η ενστικτώδης φύση του παρελθόντος εκλεπτύνεται καθώς ενώνει την πολλαπλών πτυχών συνειδητότητα του μέλλοντος.

Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας θα αλλάξουν καθώς ενσωματώνετε περισσότερο Φως στα φυσικά σας οχήματα. Θα έρθει η ώρα όπου οι ασθένειες και οι ιοί που απειλούν την ζωή σας θα περάσουν δύσκολα βρίσκοντας ένα σπίτι στα εξελισσόμενα και πιο ανθεκτικά σώματα Φωτός σας. Δεν θα δείτε μεγάλη αλλαγή στο φυσικό σώμα για λίγο, αλλά οι εσωτερικές και οι αιθερικές αλλαγές συμβαίνουν πολύ γρήγορα. Καθώς οι μεμβράνες του Φωτός γύρω από το DNA σας διαλύονται σταδιακά, εσείς αρχίζετε να έχετε όλο και μεγαλύτερη πρόσβαση στην σοφία που είναι αποθηκευμένη στην δομή του εγκεφάλου σας και το φυσικό σας όχημα θα γίνει πιο δυνατό. Θα υπάρξουν υπέροχες νέες ανακαλύψεις και τεχνικές στην θεραπεία, και φυσικά προϊόντα και φάρμακα θα αντικαταστήσουν τα περισσότερα από τα συνθετικά φάρμακα σας, τα οποία έχουν πάρα πολλές τοξικές παρενέργειες.

Πολλοί από εσάς μαθαίνετε ήδη ότι το σώμα σας δεν θα δεχθεί πολλές από τις δημοφιλείς συνταγογραφόμενες ουσίες touted από τις φαρμακευτικές εταιρείες που ενδιαφέρονται μόνο για τα περιθώρια κέρδους τους. Η εστίαση θα είναι πιο πολύ στην πρόληψη, στην συνολική φροντίδα ζωής, στην γυμναστική και στην ευεξία, καθώς και σε φυσικές θεραπείες και στο πόσο σημαντικό είναι οι σημαντικές, θετικές και γεμάτες αγάπη σκέψεις σας να παραμένουν υγιείς. Δεν θα αγνοείτε πια τα σημάδια που σας στέλνει το Στοιχειώδης Σώμα σας καθώς προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας. Ο πόνος είναι ένας τρόπος που το σώμα σας σας προειδοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Στο παρελθόν, παίρνατε παυσίπονα για να καλύψετε τα συμπτώματα μέχρι που ήταν πολύ αργά, και έπρεπε να ληφθούν δραστικά μέτρα για να διορθώσετε τις ανισορροπίες. Καθώς συντονίζεστε με τα πολλαπλά επίπεδα επίγνωσης μέσα στο σώμα σας καθώς και έξω απ’ αυτό, μαθαίνετε να λαμβάνετε σοβαρά υπόψη τα σημάδια που λαμβάνετε. Θα κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές όσο πιο γρήγορα μπορείτε έτσι ώστε να βιώνετε την ελάχιστη δυσφορία, και θα επιστρέψετε γρήγορα στην αρμονία και σε μία αίσθηση ευεξίας.

Τελικά, θα συμβιβαστείτε επίσης με την μοναδικότητα σας στην σωματική κατασκευή, στα χαρακτηριστικά, στα ταλέντα, και στους τρόπους έκφρασης και δημιουργίας. Εσείς επιλέγετε τους γονείς σας και την γενετική δομή της προγονικής σας καταγωγής για κάποιο λόγο. Η μοναδικότητα σας είναι αυτό που σας κάνει τόσο ξεχωριστούς – δεν υπάρχει κανείς άλλος στη Γη ακριβώς σαν εσάς, ούτε καν στα πανομοιότυπα δίδυμα. Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που θα αντιμετωπίσετε τα επόμενα λίγα χρόνια είναι να αποδεχτείτε τον εαυτό σας όπως είναι – να συνειδητοποιήσετε ότι είστε όμορφοι και πολύτιμοι – ανεξάρτητα με το τι εξωτερικό ένδυμα της σάρκας επιλέξατε να φορέσετε για να βιώσετε αυτή την πιο σημαντική ζωή απ’ όλες τις ζωές. Είναι οι λαμπερές Ψυχές σας και οι μεγάλες ζεστές καρδιές σας που βλέπουμε να ακτινοβολούν, αγαπημένοι: εμείς δεν δίνουμε προσοχή στην σαρκική μεταμφίεση που φοράτε.

μελλον 2345

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΧΤΙΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ:Τα περασμένα χρόνια, προσπαθήσαμε να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε το λαμπρό παρελθόν σας και να αποδεχτείτε την αλήθεια ότι έχετε μέσα σας όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν καινούργιο σπουδαίο κόσμο. Δεν μιλούσαμε μόνο για τις προηγούμενες ζωές σας στη Γη, διότι προσπαθήσαμε να σας δώσουμε κάποια διορατικότητα ως προς το πόσο αληθινά μεγαλοπρεπείς είστε όλοι σας. Παρακαλώ δεχτείτε το γεγονός ότι αφήσατε το μεγαλύτερο μέρος της Ύπαρξης σας στα ανώτερα βασίλεια, και τώρα ήρθε η ώρα να αρχίσετε την διαδικασία της επαναδιεκδίκησης εκείνων των πολλών Πτυχών της εμπειρίας του Θεού που δημιουργούν το σύνολο του πραγματικού σας ΕΑΥΤΟΥ.

Σας έχουμε πει ότι αυτό είναι ένα Σύμπαν μεγάλης ποικιλομορφίας, και ως μέρος της εκπαίδευσης σας έχετε βιώσει πολλές υπέροχες περιπέτειες σε πολύ ιδιαίτερα και περίπλοκα μέρη. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί η Γη είναι τόσο σημαντική, διότι ο πλανήτης σας βρίσκεται εκεί όπου έχει συγκεντρωθεί όλη η ποικιλομορφία αυτού του Σύμπαντος. Είχατε μια μεγάλη στιγμή παίζοντας το παιχνίδι της δυαδικότητας και της πόλωσης, καθώς δημιουργήσατε μεγάλο πλούτο και μετά οδυνηρή έλλειψη. Σε άλλες ζωές, παρουσιάσατε υπέροχα ταλέντα και ολοκληρωμένα μεγάλα έργα αξίας, όπως έχετε βιώσει επίσης πολλές απλοϊκές ζωές μ’ έναν στενά εστιασμένο τρόπο. Όλοι σας έχετε βιώσει κάθε απίθανη κατάσταση, από την πιο χαμηλή στην πιο υψηλή.

Τώρα ήρθε η ώρα να διασχίσετε το πέπλο της ψευδαίσθησης και να διεκδικήσετε εκ νέου την Θεϊκότητα σας. Καθώς κινείστε πιο βαθιά στην Συνειδητότητα Θεού και αξιοποιείτε τις ανώτερες διαστάσεις της δημιουργίας, αρχίζετε να κάμπτετε τους πνευματικούς σας μύες, και εκπλήσσεστε με το πόσο γρήγορα μπορείτε να εκδηλώσετε ό,τι οραματίζεστε. Τα μικρά θαύματα μετατρέπονται σε μεγάλα και περίπλοκα θαύματα καθώς γίνεστε πιο ικανοί, και σας λέμε ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό που είναι αποθηκευμένο για σας στο κοντινό μέλλον.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΛΛΟΝ:Είναι επιλογή σας το πώς βιώνετε τα επερχόμενα χρόνια της μεγάλης αλλαγής. Καθώς αγωνίζεστε να ανεβάσετε την συνειδητότητα σας στο πλεονεκτικό σημείο ενός δασκάλου, θα μάθετε ότι όλα ξεδιπλώνονται όπως ήταν σχεδιασμένα. Θα αναγνωρίσετε ότι ανεξάρτητα με το πόσο ζοφερός φαίνεται ο κόσμος, υπάρχει το Φως του Δημιουργού που λάμπει κάτω και διαπερνά τις πιο σκοτεινές σκιές, αναζητώντας τα κρυμμένα μέρη πάνω στη Γη, και ανοίγοντας τις καρδιές της ανθρωπότητας. Οι περισσότερες Ανθρώπινες Υπάρξεις πάνω στη Γη το μόνο που θέλουν είναι να ζουν με γαλήνη, με άνεση και αφθονία, να εκφράζουν την θεϊκότητα τους με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, και είναι πρόθυμοι να επιτρέψουν στους άλλους να έχουν το ίδιο δικαίωμα.

Παρότι μπορεί να φαίνεται έτσι, εκείνοι που θέλουν να κυριαρχούν, να κατακτούν και να ελέγχουν αποτελούν την μειοψηφία, η ασφυκτική εξουσία τους πάνω στη Γη και στην ανθρωπότητα γίνεται όλο και πιο αδύνατη κάθε μέρα που περνάει. Καθώς οι περισσότεροι από εσάς αξιοποιείτε την κυριαρχία σας και διεκδικείτε το Θεϊκό Γενέθλιο Δικαίωμα σας, τόσο πιο αδύναμοι και πιο αναποτελεσματικοί θα γίνονται. Θα υπάρξουν αψιμαχίες και φήμες για επικείμενους πολέμους σε πολλά μέρη πάνω στη Γη. Αλλά εκείνοι που μάχονται το σκοτάδι της άγνοιας μέσα τους, με την πρόθεση να καταστρέψουν αυτό που είναι σωστό και ανήκει στο Φως, θα αποτύχουν. Επομένως, κάθε πράξη βίας και καταστροφής θα σταματάει από τον επικεφαλή, από τις δυνάμεις του Ουρανού, για εσάς, καθώς οι Πολεμιστές του Ειρήνης, κερδίζουν αργά την μάχη με τα δικά σας όπλα του Φωτός, της ευσπλαχνίας και της συγχώρεσης.

Πλάθετε το μέλλον κάθε στιγμή, με κάθε σκέψη και πράξη, κι έτσιεπιβάλλεται σε σας να εστιάζεστε σ’ αυτό που είναι σωστό στον κόσμο σας αντί σ’ αυτό που είναι λάθος. Εξασκηθείτε να βλέπετε το καλό σ’ εκείνους γύρω σας, και σιγουρευτείτε ότι προσφέρετε λόγια ενθάρρυνσης και γεμάτα αγάπη υποστήριξης με κάθε δυνατό τρόπο. Είστε εκείνοι που θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα στον λαμπερό αυριανό καινούργιο κόσμο. Έχετε ξεπεράσει τις πιο άγριες καταιγίδες, και έχετε περπατήσει μέσα πολλές σκοτεινές νύχτες της Ψυχής και βγήκατε νικητές. Μην αποθαρρύνεστε ή αποκαρδιώνεστε σ’ αυτή την αργοπορημένη ημερομηνία, γενναίοι μου φίλοι. Λέγοντας, «Αυτό θα γίνει για το ύψιστο καλό όλων», μας επιτρέπετε να παρέμβουμε εκ μέρους σας και να σας βοηθήσουμε σ’ αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς της μεγάλης αλλαγής.

Σας μεταφέρουμε την αγάπη του Πατέρα/Μητέρας Θεού, και μια αιθέρια έγχυση Φωτός από την καρδιά του Υπέρτατου Δημιουργού.

Αγαπιέστε και λατρεύεστε πέρα από κάθε μέτρο.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, και σας φέρνω αυτές τις αλήθειες.

Μέσω της Ronna

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Personal sharing with friends, or posting on websites and in publications is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my website address is included. https://www.starquestmastery.com/

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1