urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ

Brahma Kumaris 4d, HD Wallpaper Download #755919

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ, 2020 – ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΡΟΝΝΑ

Αγαπημένοι Δάσκαλοι, η σκηνή είναι έτοιμη, και η αυλαία πρόκειται να σηκωθεί την καινούργια αυγή του αύριο. Υπάρχουν νέες ιερές δίνες ανώτερης συνειδητότητας που εκδηλώνονται σε όλον τον κόσμο, και οι στήλες Φωτός της Ανάληψης από τις μεγάλες Πόλεις του Φωτός στα ανώτερα βασίλεια αγκυροβολούν με έναν συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό. Οι μεγάλες εγχύσεις του Φωτός του Δημιουργού δημιουργούνται με δύναμη και ορμή, και έχουν έναν όλο και μεγαλύτερο αντίκτυπο στο νου των μαζών.

Να ξέρετε, γενναίοι μου, ότι βρίσκεστε στα τελικά στάδια μιας ιδιαίτερης μονάδας χρόνου, και όλοι έχετε υποβληθεί σε ένα μοναδικό σύστημα κανόνων. Επαναλαμβάνουμε και τονίζουμε αυτή την πληροφορία, διότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να κατανοήσετε αυτή την έννοια μέσα στους νέους Συμπαντικούς Νόμους της Εποχής του Υδροχόου.

Η απόλυτη ελεύθερη βούληση θεωρήθηκε μεγάλο δώρο. Ωστόσο, έγινε βαρύ φορτίο καθώς η ανθρωπότητα βούλιαξε σ’ ένα ευρύτερο φάσμα διττότητας, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα μεγάλο πόνο και βάσανα. Υπήρχε μία ρήτρα μη-επέμβασης στους κανόνες, και ο καθορισμένος χρόνος γι’ αυτήν την συγκεκριμένη φάση της Δημιουργίας έπρεπε να παιχτεί πριν ο Πατέρας/Μητέρα Θεός μας μπορέσει να δηλώσει: «Αρκετά. Ήρθε η ώρα να παρέμβουμε. Θα υπάρξει μία Θεϊκή Απαλλαγή για εκείνους που αγωνίζονται να αποκτήσουν Αυτοκυριαρχία, και η Πνευματική Ιεραρχία και το Αγγελικό Βασίλειο είναι εξουσιοδοτημένα να βοηθήσουν με οποιονδήποτε κατάλληλο τρόπο μέσα στο πλαίσιο του Κοσμικού Νόμου. Ο Νόμος της Χάριτος υπάρχει ως οι υψηλότερες συχνότητες του Νόμου του Κάρμα και θα εφαρμοστεί, πλέον, στην αναδυόμενη ομάδα των Παγκόσμιων Βοηθών καθώς και στους υποψήφιους και μαθητές στο μονοπάτι της Ανάληψης.»

Εσείς αποσύρετε αργά την προσοχή και την ενέργεια σας από την παλιά, δυσλειτουργική Τρίτη και χαμηλή Τέταρτη Διαστατική πραγματικότητα η οποία, ως εκ τούτου, θα ξεθωριάσει σταδιακά και θα σταματήσει να υπάρχει, διότι δεν θα την τρέφετε πια με την ενέργεια που είναι απαραίτητη να την στηρίζει.

Καθώς φτάνει στο τέλος της αυτή η συγκεκριμένη εποχή, θα υπάρξει ένα νέο σύστημα κανόνων και νόμων που θα εφαρμοστούν σε όλα τα αναδυόμενα Πνευματικά/ανθρώπινα Όντα. Ένας νέος εκτεταμένος κύκλος Δημιουργίας είναι σε εξέλιξη, και όλοι εσείς που αγωνίζεστε να αποκτήσετε μία ενοποιημένη κατάσταση συνειδητότηταςθα οριστείτε ως συν-δημιουργοί του μέλλοντος. Ως ένας εξατομικευμένος Ατομικός Θείος Σπόρος του Λευκού Φωτός του Δημιουργού, η Θεϊκή σας αποστολή είναι να επεκτείνετε τα όρια της εκδηλωμένης Συνειδητότητας Θεού. Ο σκοπός σας είναι να γίνετε κυρίαρχος της εκδήλωσης – αντλώντας την Ουσία της Δημιουργίας και ενεργοποιώντας την στην Ιερή Καρδιά σας. Μετά, μέσω συγκεκριμένων σκέψεων από τον Ιερό σας Νου, θα σχηματοποιήσετε την Θεϊκή Ουσία σε μία ατελείωτη ποικιλία μορφών. Έτσι, θα γίνετε μία πραγματική, πλήρης, επέκταση του Πατέρα/Μητέρας Θεού μας.

Εσείς, ως άτομα, θα αξιοποιήσετε την κατάλληλη ενισχυμένη συνειδητότητα Ατομικού Σπόρου Λευκής Φωτιάς, που περιέχει το επόμενο ανώτερο επίπεδο της Θεϊκής Ουσίας του Ανώτερου Εαυτού σας που είναι κατάλληλη για σας αυτή την περίοδο. Αυτή είναι η Ουσία της Ανάληψης, και σας περιμένει από τότε που χωριστήκατε από την Θεϊκή ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσία σας. Αυτοί οι Ατομικοί Σπόροι της Συνειδητότητας Θεού περιέχουν την σοφία, την αγάπη, την δύναμη και την έμπνευση που θα σας βοηθήσουν σε αυτά τα επόμενα ταραχώδη χρονιά της εξελικτικής αλλαγής.

Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο μέσον μιας δραματικής αλλαγής των Ατομικών Σπόρων Μνήμης Κωδικών Ζωής καθώς εσείς, οι Αστρόσποροι, αφυπνίζετε εκ νέου τις υπεραισθητικές σας ικανότητες. Η όραση σας θα επεκταθεί πέρα από το υπεριώδης φάσμα Φωτός, και ο φυσικός τρόπος που βλέπετε θα γίνει πιο πανοραμικός καθώς η περιφερειακή σας όραση αυξάνεται σ’ έναν βαθμό.

Υπάρχουν μικροσκοπικοί κρύσταλλοι Φωτός σε σχήμα πυραμίδας μέσα στον εγκέφαλο στην περιοχή της επίφυσης, που θα ενεργοποιηθούν καθώς αρχίζετε να κατανοείτε και να μαθαίνετε πώς να χρησιμοποιείτε τον ήχο και το χρώμα όπως σχεδιάστηκε να χρησιμοποιούνται στην θεραπεία, εναρμονίζοντας και εξισορροπώντας έτσι την αύρα και το ανθρώπινο σώμα. Ο υπερσυνείδητος νους σας θα αρχίσει να κατεβάζει όλο και περισσότερες διδασκαλίες σοφίας για τις λειτουργίες του Σύμπαντος – την πολυπλοκότητα της αληθινής σας φύσης – καθώς επίσης και πληροφορίες για το μέλλον της ανθρωπότητας. Όταν ο Ανώτερος Εαυτός σας αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα ν’ ανοίξει το Τρίτο σας Μάτι, θα είναι σαν να λάβετε ένα κύμα Ιερής ενέργειας στο κέντρο του μετώπου. Αυτές οι εξειδικευμένες συχνότητες θα ενεργοποιήσουν επίσης τους Κρυστάλλινους Σπόρους του Φωτός στην Επίφυση, οι οποίοι θα επιταχύνουν την διαδικασία της ανάκτησης και της τελειοποίησης των δεξιοτήτων της τηλεπαθητικής επικοινωνίας σας.

 Αποτέλεσμα εικόνας για Σύμπαν"

 Θα εμφανιστούν νέες πληροφορίες για την μοριακή γενετική, τα μαθηματικά, την μουσική και την σημασία του ήχου. Θα βιώσετε μία επιτάχυνση στην διαδικασία να κατεβάζετε τις πολυδιάστατες πτυχές της φύσης σας, και το Άγιο Πνεύμα, η ισχυρή και γεμάτη αγάπη ουσία της αγαπημένης μας Μητέρας Θεάς θα ξεκινήσει μία δραματική αύξηση των δονητικών συχνοτήτων της Αγάπης που ακτινοβολούν κατ’ ευθείαν από τον Πυρήνα της Ιερής Καρδιάς της.

Και γι’ αυτό σας ρωτάμε, αγαπημένοι, είστε έτοιμοι να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν, και να βαδίσετε το μονοπάτι που θα σας οδηγήσει σ’ έναν μαγικό κόσμο που έχει όλες τις δυνατότητες; Ο δρόμος έχει προετοιμαστεί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμφωνήσετε και η διαδικασία θα σας αποκαλυφθεί, ένα βήμα τη φορά. Προσπαθούμε να κάνουμε αυτή την μετάβαση όσο το δυνατόν πιο εύκολη, διότι έχετε υποφέρει αρκετά, και ήρθε η ώρα για άνεση και χάρη. Μία μεγάλη συμμαχία σχηματίζεται – μία επανασύνδεση υπέροχων αναλογιών, καθώς στερεοποιούμε την διαδικασία να ενωθούμε μαζί για άλλη μία φορά με κοινό σκοπό – και εμείς από τα ανώτερα βασίλεια και εσείς, οι γήινοιεκπρόσωποι του Δημιουργού. Η περίοδος του χωρισμού πλησιάζει γρήγορα στο τέλος της, και παραδόξως, εκείνοι που είναι ακόμα γεμάτοι με την ψευδαίσθηση της Τρίτης και Τέταρτης Διάστασης ενώνονται επίσης. Θα δένονται μεταξύ τους όλο και πιο σφιχτά στον αγώνα τους να διατηρήσουν τον χωρισμό μέσω του αγώνα τους για κυριαρχία και δύναμη, τροφοδοτούμενοι από μίσος, φόβο και απληστία.

Πριν πολλούς αιώνες, δώσαμε μία υπόσχεση στον καθένα σας καθώς βαδίζατε τον χωριστό σας δρόμο για να εκπληρώσετε τον ρόλο της Συμπαντικής Θεϊκής Αποστολής σας. Υποσχεθήκαμε ότι θα συναντιόμασταν ξανά σε μία μεγάλη επανασύνδεση όταν το πείραμα στον πλανήτη Γη θα πλησίαζε στο τέλος του. Υποσχεθήκαμε ότι παρότι θα ξεχνούσατε την καταγωγή σας ως μέρος του πειράματος, την κατάλληλη στιγμή θα σας βοηθούσαμε να θυμηθείτε και να διεκδικήσετε εκ νέου την κληρονομιά σας, και θα προχωρούσαμε μαζί, πλάι-πλάι και καρδιά με καρδιά. Εκείνος ο χρόνος είναι τώρα, αγαπημένοι.

Σας ζητάμε να δεσμευτείτε να γίνετε ένας ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΦΩΤΟΣ και ένας ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΒΟΗΘΟΣ. Κάνοντας αυτό, η επίγνωση και η αποτελεσματικότητα σας θα επεκταθούν με ραγδαίους ρυθμούς. Μέσα από την δυναμική των ομαδικών διαλογισμών στην Παγκόσμια διακομιστηκή Πεμπτοδιάστατη Πυραμίδα, θα γίνετε γρήγορα κυρίαρχος της συν-δημιουργίας και ένα παράδειγμα για εκείνους γύρω σας. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή των άλλων είναι ξεκινώντας, αποδεικνύοντας και προσωποποιώντας μία ευεργετική θεωρία.

Δείτε τον εαυτό σας να δημιουργεί ένα σταθερό θεμέλιο και να εγκαθιστά μία ενότητα με την Γη καθώς απολαμβάνετε τον πλούτο και την ομορφιά που έχουν να προσφέρουν αυτή και οι πρώτες Τρεις Διαστάσεις. Αποκτήστε πρόσβαση στην πληθώρα των θετικών σκεπτομορφών που είναι αποθηκευμένες στο βασίλειο της Τέταρτης Διάστασης για να σας βοηθήσουν να χτίσετε την όραση σας και να στερεοποιήσετε τα όνειρα σας. Μετά μπείτε στην Πυραμίδα της Δύναμης σας στην Πέμπτη Διάσταση για να έχετε πρόσβαση στην Δύναμη Ζωής της Δημιουργίας και έτσι να εμποτίσετε τις δημιουργίες σας με την Κοσμική Φωτιά.

ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΣΠΟΡΟΥΣ

ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Εργάτες του Φωτός"

Σε προηγούμενες ζωές και προηγούμενες Εποχές, αυτή η επανασύνδεση της Ψυχής και του Πνεύματος ήταν ένα πολύ εξατομικευμένο και προσωπικό γεγονός, που δεν βίωναν οι μάζες, μόνο λίγοι. Αυτό δεν είναι πια αλήθεια. Τώρα είναι η εποχή της μαζικής αφύπνισης, η εποχή μιας παγκόσμιας, γαλαξιακής και συμπαντικής επανένωσης και Ανάληψης σε μία εξυψωμένη κατάσταση εμποτισμένης συνειδητότητας Δημιουργού/Πνεύματος. Τώρα έχετε το δυναμικό να συνδεθείτε με τις πολλές Πτυχές της Ψυχικής σας οικογένειας, του Ανώτερου Εαυτού σας, των πολλών ΥπερΨυχών σας και τον Ατομικό σας Θείο Σπόρο του Λευκού Φωτός του Δημιουργού (ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσία). Σε κοσμικό επίπεδο, ο Υπέρτατος Δημιουργός στέλνει τώρα κάτω την ακτινοβολία του εαυτού του μέσω των Μεγάλων Κεντρικών Ήλιων, η οποία φιλτράρεται κατά την κάθοδο της στη Γη με μεγάλες εκρήξεις της Ζωντανής Φλόγας της Ζωής μέσω του Ήλιου του ηλιακού σας συστήματος.

Καθώς η ακτινοβολία σας επεκτείνεται και γίνεται πιο ισχυρή και φτάνει μακριά, εσείς, μαζί με τους άλλους Εργάτες του Φωτός, θα γίνετε μία αποδεκτή, ενοποιημένη δύναμη – μία δύναμη για μεταμόρφωση και αλλαγή της ύψιστης τάξης. Να είστε τολμηροί στο όραμα σας, να βλέπετε τι είναι σωστό στον κόσμο σας, κι έτσι να ενισχύετε την Αγάπη/Φως που κατοικεί μέσα σε κάθε άνθρωπο που συναντάτε. Μην εστιάζεστε στις σκιές, διότι όπου εστιάζετε την προσοχή σας, εκεί θα πηγαίνει και η ενέργεια σας. Σας έχουμε πει πολλές φορές ότι «ο μοναδικός αληθινός εχθρός σας είναι ο φόβος.» Αυτός παραμένει ένα από τα πιο μεγάλα μειονεκτήματα σας στο μονοπάτι της Ανάληψης. Απελευθερώστε τον φόβο που αφορά στο μέλλον και στην αποτυχία. Προσπαθήστε να μένετε επικεντρωμένοι στην Ιερή Καρδιά σας καθώς ακτινοβολείτε Αγάπη/Φως έξω στον κόσμο της μορφής – μετά παρακολουθήστε τα θαύματα να ξετυλίγονται. Είστε κυρίαρχοι της εκδήλωσης, απλώς έχετε ξεχάσει. Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και σταματήστε να δημιουργείτε εκείνα τα πράγματα που σας φέρνουν πόνο, ενοχή και βάσανα. Γίνετε ένας συν-δημιουργός του Φωτός, της γαλήνης, της ισορροπίας και της αρμονίας για άλλη μία φορά, και βοηθήστε να ανακτήσετε την παρθένα ομορφιά του πλανήτη Γη, και την αρμονία σε όλα τα αισθανόμενα Όντα.

Μέσω της επιμέλειας σας στην μελέτη και στην τελειοποίηση των δεξιοτήτων σας ως Αυτοκυρίαρχοι και συν-δημιουργοί, η Ψυχή σας έχει σταδιακά εμποτιστεί με μία Θεϊκή δυσαρέσκεια, η οποία έχει φιλτραριστεί αργά στην συνειδητότητα σας. Αρχίσατε να στρέφεστε προς τα μέσα, να δαμάζετε το εγωϊκό σώμα της επιθυμίας και να επανασυνδέεστε με την Ψυχή, την ΥπερΨυχή και τις πολλαπλές Πτυχές του Ανώτερου Εαυτού σας. Τώρα είστε έτοιμοι να εμφανίσετε και να μοιραστείτε την σοφία σας και «τις διδασκαλίες της Νέας Εποχής της Φώτισης» μαζί με άλλες αγαπητές Ψυχές που τώρα αρχίζουν να αφυπνίζονται. Οι μάζες είναι σε σύγχυση, και η ανάγκη για καθοδήγηση και έμπνευση θα αυξηθεί και θα διαδοθεί ταχύτατα σε όλους τους ανθρώπους στον κόσμο.

Σας λέμε ότι ήρθε η ώρα να αρχίσετε ν’ ακούτε την δική σας εσωτερική καθοδήγηση έτσι ώστε ν’ αρχίσετε να εμπιστεύεστε τις διαισθητικές σας δυνάμεις. Μπείτε στην Πυραμίδα του Φωτός σας στην Πέμπτη Διάσταση και δηλώστε την επιθυμία σας να κατανοήσετε ξεκάθαρα με ποιον τρόπο θα προχωρήσετε καθώς προσπαθείτε να εκπληρώσετε την Θεϊκή σας Αποστολή – την κατάλληλη στιγμή για το ύψιστο καλό σας και το ύψιστο καλό όλων. Αυτό ευθυγραμμίζει την θέληση σας με την Υπερψυχή σας, τον Ανώτερο Εαυτό σας, και επιτρέπει σ’ εμάς να σας καθοδηγούμε μέχρι το σημείο που θα είστε πιο αποτελεσματικοί, στις καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν επίσης να προχωρήσετε στο μονοπάτι της Ανάληψης, με ευκολία και χάρη, καθώς βαδίζετε δημιουργώντας την δική σας εκδοχή του Παράδεισου επί της Γης. Αφήστε μας να είμαστε ο οδηγός σας, και να ακολουθείτε εκείνη την μικρή φωνή μέσα σας, που είναι ο δικός μας τρόπος να επικοινωνούμε μαζί σας προς το παρόν.

Καθώς γίνεστε πιο σίγουροι με την καινούργια σας σοφία, και αρχίζετε να εμπιστεύεστε την εσωτερική σας γνώση, θα ανακαλύψετε ότι οι άνθρωποι θα έλκονται σ’ εσάς. Έχετε την ικανότητα να συντονίζετε και να συγκεντρώνετε εκείνους που ψάχνουν να βρουν το μονοπάτι τους. Θα έχετε καθοδήγηση για να τους βοηθήσετε να κατανοήσουν την διαδικασία της αλλαγής που βιώνετε όλοι εσείς στο ένα ή στο άλλο επίπεδο σ’ αυτή την εποχή της επιταχυνόμενης αλλαγής.

Σας βεβαιώνουμε ότι αν θα μελετήσετε και ενσωματώσετε τις πληροφορίες και τα εργαλεία που σας έχουμε προσφέρει τα περασμένα χρόνια, και μετά μοιραστείτε την σοφία σας μ’ εκείνους στο μονοπάτι που ψάχνουν επίσης την ανώτερη αλήθεια τους, θα βρείτε πολλές αγαπητές Ψυχές που ανυπομονούν και θέλουν να σας ακούσουν. Όλοι σας έχετε το δυναμικό να είστε θεραπευτές της Ψυχής, αγαπημένοι. Σας ζητάμε να ακτινοβολείτε την αγάπη που σας στέλνουμε σ’ εκείνους που βασανίζονται ακόμα στον πόνο και στην ψευδαίσθηση της Τρίτης και κατώτερης-Τέταρτης Διάστασης.Αποτέλεσμα εικόνας για Εργάτες του Φωτός"

 

Πολλοί από εσάς έχετε συμφωνήσει να ενσωματώσετε την μάξιμουμ ποσότητα των ανώτερων συχνοτήτων του Θεϊκού Φωτός από τον Πατέρα/Μητέρα Θεό μας, που είναι τώρα διαθέσιμες σ’ εσάς, τους Αστρόσπορους που Δείχνετε τον Δρόμο. Γνωρίζουμε ότι, κατά καιρούς, βιώνετε άβολα συμπτώματα και εναλλαγές διάθεσης, αλλά αυτό θα περάσει καθώς το φυσικό σας όχημα απελευθερώνει όλο και περισσότερεςτων επιπτώσεων ή αρνητικές εσωτερικές ενέργειες. Καθώς περνάει ο καιρός, θα εκλεπτύνετε το φυσικό σας όχημα καθώς ενσωματώνετε μεγαλύτερο μέρος του Θεϊκού σας Εαυτού. Είναι κάτι που δεν έχει γίνει ξανά πριν στη Γη, και σας τιμάμε που είστε ανάμεσα στους πρόδρομους αυτής της διαδικασίας. Εκείνοι από εσάς που δείχνετε τον δρόμο, το κάνετε πολύ πιο εύκολο για εκείνους που ακολουθούν πίσω σας.

Αγαπημένοι, μπορείτε να βοηθήσετε να μεταμορφώσετε τις οικογένειες σας, τους γείτονες σας, τις πόλεις και τις χώρες που μένετε, και τελικά τον κόσμο. Να είστε σταθεροί στο όραμα σας. Να βλέπετε τι είναι σωστό στον κόσμο σας, και έτσι να ενισχύετε την Αγάπη/Φως που κατοικεί μέσα στον καθένα σας και στο κάθε άτομο που συναντάτε. Μην εστιάζεστε στις σκιές, διότι όπου εστιάζετε την προσοχή σας, εκεί θα πηγαίνει και η ενέργεια σας.

Εμείς από τα αγγελικά βασίλεια είμαστε εδώ σε μεγάλη δύναμη για να σας βοηθήσουμε να μετακινηθείτε αυτή την περίοδο της εξέλιξης και της μεγάλης αλλαγής. Πρέπει, όμως να ζητήσετε την βοήθεια μας, διότι δεν μπορούμε να παραβιάσουμε την ελεύθερη βούληση σας. Ζητάμε από τον καθένα σας να διεκδικήσετε εκ νέου την σωστή σας θέση ως Κυρίαρχος του Φωτός, και να θυμάστε, καθώς ενσωματώνετε την γνώση του Πνεύματος και της φωτισμένης αλήθειας, σας ζητάμε να βγείτε μπροστά και να μοιραστείτε την σοφία σας. Αν δεν κάνετε τίποτε άλλο από το να βγάλετε και να ενσωματώσετε την μάξιμουμ ποσότητα από τα Αδαμάντινα Σωματίδια του Φωτός του Δημιουργού, και μετά να ακτινοβολείτε ένα μέρος έξω στον κόσμο και στην ανθρωπότητα, θα είναι αρκετό.

Έχει δοθεί μία Θεϊκή Εντολή που λέει ότι η διαδικασία της επανασύνδεσης θα ενεργοποιηθεί στο έπακρον για να επιταχύνει την διαδικασία της κοσμικής εξέλιξης. Αυτό σημαίνει ότι όρια και εμπόδια στο νου και στις καρδιές της ανθρωπότητας, καθώς επίσης σε όλες τις θρησκείες, έθνη, πολιτισμούς και φυλές θα δοθεί η ευκαιρία, ή θα αντιμετωπίσουν την πρόκληση, να εγκαταλείψουν όλα εκείνα που δεν είναι σε αρμονία με την ανάμειξη όλων των Καλών Πνευμάτων και τις Δημιουργίες του Πατέρα/Μητέρας Θεού μας.

Στεκόμαστε μαζί στα Βασίλεια του Φωτός και σας απλώνουμε την καρδιά και τα χέρια μας για να σας τραβήξουμε μέσα στον κύκλο της Κοσμικής Ενότητας. Θα κάνετε το βήμα μπροστά; Σας περιβάλλουμε και σας αγκαλιάζουμε μέσα σε μία αύρα αγάπης και προστασίας.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

Μέσω της Ρόννα

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

www.UrantiaCenter.gr

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Personal sharing with friends, or posting on websites and in publications is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my website address is included. http://www.StarQuestMastery.comhttp://www.StarQuestMastery.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1