urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Διδασκαλίες Σοφίας από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Μέσω της Ronna - Δεκέμβριος 2019

1 10

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπημένοι δάσκαλοι,

μία υπέροχη περίοδος έχει έρθει, μία περίοδος που περιμέναμε πολύ. Ναι, κι εσείς περιμένατε τον ερχομό αυτού του ευλογημένου γεγονότος παρότι δεν ξέρατε τι ήταν. Για πολλές χιλιάδες χρόνια εστιάζατε στον Θεό σαν Πατέρα, και ψάχνατε να ενσωματώσετε τις κυρίαρχες αρετές και χαρακτηριστικά του: δύναμη, θέληση, σοφία, αλήθεια και γενναιότητα. Τώρα ήρθε η ώρα για την Θεά, την Μητέρα Θεό σας, να ακτινοβολήσει την πληρότητα της αγάπης, της ευσπλαχνίας, της δημιουργικότητας και της σοφίας της σε όλο αυτό το Υπο-Σύμπαν. Κάθε Πτυχή της Δημιουργίας αγγίζεται και επηρεάζεται από αυτό το φοβερό δώρο.

Όπως σίγουρα βγήκατε σ’ αυτόν τον κόσμο από την ζεστασιά της μήτρας της μητέρας σας, έτσι κι εμείς όλοι ξεχυθήκαμε σαν Πνεύμα από την μήτρα της Θεϊκής μας Μητέρας Θεό. Από την Θεϊκή Ουσία του Νου του Πατέρα Θεού μας προήλθαν οι Ατομικοί Σπόροι Λευκής Φωτιάς της δημιουργίας, που ακτινοβολούσαν στο κέντρο/πυρήνα της καρδιάς – η Κοσμική Μήτρα – της Μητέρας Θεού μας. Μετά μέσω της ενοποιημένης τους επιθυμίας, ακτινοβολήσαμε σε εξατομικευμένη συνειδητότητα – πνευματικές εκφράσεις τόσο μεγάλης και περίπλοκης ποικιλίας που είναι πέραν κατανόησης.

Σας έχουμε εξηγήσει, όλα αυτά τα χρόνια, πώς οι Ακτίνες της κοσμικής συνειδητότητας έχουν αλλάξει χρώματα και συχνότητες κατά την διάρκεια κάθε ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΡΙΖΑΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟ-ΡΙΖΑΣ ΦΥΛΗΣ – πώς αυξήθηκαν ή ελαττώθηκαν σε δύναμη με βάση το νέο Θεϊκό Σχεδιάγραμμα, τι χρειάστηκε εκείνη την περίοδο, ή τι επρόκειτο να βιωθεί και να ενσωματωθεί μέσα σε μία συγκεκριμένη εποχή της διέλευσης της ανθρωπότητας μέσα από τις πολλές Εποχές.

Έχετε ακούσει επίσης για την Χρυσή Ακτίνα, η οποία αντιπροσωπεύει και μεταφέρει την ακτινοβολία, τις αρετές και τα χαρακτηριστικά του Πατέρα Θεού μας, και της Ασημένιας Ακτίνας, που ακτινοβολεί τις αντίστοιχες αρετές της Μητέρας Θεού μας. Θα σας πούμε τώρα ότι αυτή η Ασημένια Ακτίνα είναι απλώς μία μικροσκοπική Πτυχή της φοβερής δύναμης και ακτινοβολίας της. Η νέα ενέργεια που ξεχύνεται τώρα πάνω στη Γη και στην ανθρωπότητα ονομάζεται Πλατινένια Ακτίνα, Διαμαντένια Ακτίνα, και Κρυστάλλινη Ακτίνα, αλλά όπως και να την ονομάσετε, δεν μπορεί να περιγράψει το μεγαλείο αυτού του υπέροχου δώρου που δίνεται σε όλη την Δημιουργία.

382420 416770441706616 539990307

 

Είναι η μνήμη της τέλειας αγάπης της Μητέρας Θεού σας, η οποία περιγράφεται από τους αρχαίους ως το «Άγιο Πνεύμα», που λαχταρούσατε και ψάχνατε σε όλες τις πολλές και πολύτιμες εποχές. Ένα μέρος του κέντρου της καρδιάς σας έχει πονέσει, ένα μέρος που δεν μπορούσε να γεμίσει από τίποτα και από κανέναν στην φυσική έκφραση. Ήρθε η ώρα να γεμίσει εκείνο το μέρος και να ξεχειλίσει με την άνευ όρων αγάπη, ευσπλαχνία, δύναμη και αγνότητα της. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να απομακρύνετε την μόνωση γύρω από τον θάλαμο της καρδιάς/Ψυχής σας – της Ιερής Καρδιάς σας – και να αφήσετε να μπει η ακτινοβολία της.

Ακούω τους ψιθύρους στο νου σας, αγαπημένοι, «Αλλά είμαι άξιος;» Λέμε στον καθένα και σε όλους σας, ναι, είστε άξιοι – χωρίς επιφυλάξεις, χωρίς εξαιρέσεις. Ναι, οι Συμπαντικοί Νόμοι επιβάλλονται εδώ όπως με όλα, νόμοι που θα αποφασίσουν μέσω των δονητικών συχνοτήτων σας πόσο πολλή από αυτή την ενέργεια θα μπορέσετε να ενσωματώσετε. Αλλά χωρίς εξαίρεση, είναι διαθέσιμη σε όλους, και τελικά, ένας Ατομικός Σπόρος Λευκής Φωτιάς αυτού του σπάνιου φίλτρου αγάπης θα ανάψει μέσα σε κάθε καρδιά, και σε κάθε γωνιά και Πτυχή της Δημιουργίας. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, διότι υπήρχε πάντα εκεί. Ωστόσο, ελαττωνόταν σε ακτινοβολία κάθε φορά που βυθιζόσασταν πιο βαθιά στην πυκνότητα των υλικών πεδίων της συνειδητότητας.

Βλέπετε, ήρθε η ώρα για επανένωση σε όλα τα επίπεδα, από το ύψιστο στο χαμηλότερο. Γι αυτό, τα χαρακτηριστικά, πτυχές και οι αρετές της Μητέρας Δημιουργού θα είναι η κυρίαρχη δύναμη σ’ αυτό το Υπο-Σύμπαν μέχρι να επιτευχθεί για άλλη μία φορά μία ισορροπία ανάμεσα στην Θεϊκή αρσενική και θηλυκή σας Φύση. Το DNAσας είναι κωδικοποιημένο με Θεϊκή αγάπη, ευσπλαχνία και δημιουργικότητα, καθώς και με την δύναμη, την ισχύ και την θέληση να δημιουργεί, τα οποία περάστηκαν σε όλα τα νοήμονα Όντα μέσω των πνευματικών γονιών μας. Αυτό είναι ένα ζωτικό στοιχείο για να αποκτήσετε Συνείδηση Ενότητας για άλλη μία φορά.

Έχουμε εστιαστεί και δοκιμάσει να εξηγήσουμε γιατί τόσοι πολλοί από εσάς βιώνετε αγωνία, δυσφορία και αβεβαιότητα, και ακόμα, άλλες φορές μία αίσθηση μεγάλης χαράς, θαυμασμού και προσδοκίας μέχρι πάνω από μέσα. Κάποιοι αυτό το ονομάζουν το σύνδρομο των Εργατών του Φωτός, και είναι ένας κατάλληλος τίτλος. Εδώ ξανά, δεν μπορείτε καν να αρχίσετε να κατανοείτε τι συμβαίνει σ’ εσάς και στη Γη σας, καθώς επίσης σ’ αυτό το Υπο-Σύμπαν και σε ολόκληρο το Σύμπαν. Μεταλλάσσεστε καθώς οι έλικες του DNA σας είναι αδεσμοποίητες και ενεργοποιούνται, και ο εγκέφαλος σας εκλεπτύνεται αργά και αναβαθμίζεται. Επανασυνδέεστε επίσης με την κοσμική γενεαλογία καθώς κινούνται κατά μήκος του χείλους του χρόνου, πίσω στην εποχή που χωριστήκατε από την Πεμπτοδιάστατη Ιερή Τριάδα σας, και αρχίσατε το ταξίδι σας στην πυκνότητα των βασιλείων της ύλης της Τέταρτης και Τρίτης Διάστασης.

μαγικές κάνοντας νεολαίες γυναικών μαγισσών νεραιδών 23068760

Οραματιστήτε την στήλη Φωτός που έχει γίνει η στήλη του νωτιαίου μυελού σας, ή γίνεται τώρα, και δείτε την να κινείται προς τα κάτω στον κρυσταλλικό πυρήνα της Γης. Μετά παρατηρήστε την επεκτεινόμενη αίσθηση που νιώθετε καθώς βγαίνει έξω από το τσάκρα του στέμματος μέχρι να συνδεθεί με την Πεμπτοδιάστατη Ιερή Τριάδα σας. Τώρα οραματιστείτε άλλες μικρότερες ακτίνες που προβάλλονται οριζόντια προς τα έξω από την στήλη Φωτός σας καθώς αγγίζουν και συγχωνεύονται με ατομικές Ψυχές στην φυσική ενσάρκωση – η Ψυχική/Αστρική Οικογένεια σας εδώ στη Γη μαζί σας. Αυτές οι ενεργειακές προβολές δεν είναι ίδιες μ’ εκείνες που επεκτείνατε στους άλλους, στο παρελθόν, στην Τριτοδιάστατη έκφραση. Εκείνες οι προβολές ήταν συνημμένα που είχαν σκοπό να ελέγχουν, να κατέχουν την ενέργεια. Οι Ακτίνες Φωτός που προβάλλετε τώρα φέρουν τις αρετές της άνευ όρων αγάπης και της ενότητας.

Παρατηρήστε τις Ακτίνες της ενέργειας που έχετε προβάλλει, οι οποίες είναι μέρος εσάς και της ακτινοβολίας που ανακτάτε, καθώς συνδέονται με την Ψυχική σας οικογένεια στα ανώτερα βασίλεια, καθώς επίσης με τους δασκάλους, τα αγγελικά Όντα, κι εκείνους με τους οποίους έχετε μεγάλη συγγένεια. Ναι, δείτε την ακτίνα Φωτός σας να συνδέεται και να συγχωνεύεται με την ενέργεια μου, και με εκείνη των άλλων αγαπημένων αρχαγγέλων, καθώς και με κάθε μεγάλο Όν που ξέρετε και αναγνωρίζετε, και με κάποιους που δεν θυμάστε καν. Θα έρθει η ώρα που θα είστε έτοιμοι να συγχωνευτείτε, με πλήρη συνειδητότητα, στο κέντρο της καρδιάς του Πατέρα/Μητέρας Θεού μας μέσα σ’ αυτό το Υπο-Σύμπαν. Αυτό θα γίνει στο πολύ μακρινό μέλλον, αλλά σας βεβαιώνουμε ότι θα γίνει. Για τώρα αφήστε τον εαυτό σας να συνηθίσει στην ιδέα ότι γίνεστε πολυδιάστατα Όντα Φωτός.

Προβάλλετε την ουσία σας, η μοναδική Ύπαρξη που έχετε γίνει, στα βασίλεια των ανώτερων εσωτερικών διαστάσεων και έξω στο ηλιακό σύστημα και στον γαλαξία. Ακολουθείτε το προσωπικό σας μονοπάτι για το σπίτι – ταξιδεύοντας πίσω μέσω του παρελθόντος προς το λαμπρό μέλλον σας.

Αγαπημένοι, όταν κάποιοι μιλάνε για ένα επερχόμενο ή προβλέψιμο γεγονός με αρνητικό τρόπο, γιατί δεν τους δίνετε μία άλλη άποψη, μία άλλη δυνατότητα ή ένα πιθανό μέλλον; Ζητήστε τους να μας βοηθήσουν να εκδηλώσουμε το ύψιστο αποτέλεσμα για να μπορέσετε να βιώσετε αυτή την μετάβαση στο Φως με χαρά, άνεση και χάρη. Είναι μία περίοδος χρυσών ευκαιριών – μη χάσετε τα δώρα που σας προσφέρονται. Μάθετε ότι είμαι μαζί σας καθώς επεκτείνεστε στο Φως και ανακτάτε την σωστή σας θέση ως ένα αγαπημένο παιδί της Μητέρας/Πατέρα Θεού μας.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

Μέσω της Ronna - Δεκέμβριος 2019

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

www.UrantiaCenter.gr

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article, I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Personal sharing with friends, or posting on websites and in publications is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my website address is included. http://www.StarQuestMastery.com

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός