urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

5278144 lg

Πηγή: Αρχάγγελος Μιχαήλ μέσω της Celia Fenn (www.starchild.co.za)

 Αγαπημένοι, αυτό το κανάλι (Celia Fenn) έρχεται σε σας μετά από αιτήματα των Εργατών του Φωτός (lightworkers) για να κατανοήσουν τη φύση της ενέργειας αυτή τη στιγμή, και γιατί το βρίσκετε τόσο δύσκολο να τα βγάλετε πέρα με τη ζωή. Τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί πια. Νιώθετε απροστάτευτοι κι εγκαταλειμμένοι σε πολλές περιπτώσεις. Είστε εξαντλημένοι και ανήσυχοι, και νιώθετε σαν να μη μπορείτε να συνεχίσετε πια. Αυτό λοιπόν είναι αρκετά αληθινό. Δεν μπορείτε να συνεχίσετε πια να ζείτε με έναν τρόπο που είναι πρωταρχικά τριτο-διαστασιακός. Η Γη έχει κάνει τη μετάβασή της και είναι τώρα σταθερά αγκυροβολημένη στην 5η Διάσταση. Κι όμως οι περισσότεροι από σας συνεχίζουν με τις τριτο-διαστασιακές ζωές τους σαν να μη συνέβη τίποτα.
Γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι από σας περιμένετε ότι θα ξυπνήσετε μια μέρα και θα δείτε και θα νιώσετε τις αλλαγές. Αλλά όχι, μέρος του ρόλου σας ως Εργατών του Φωτός είναι ότι εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε τις αλλαγές. Είναι στο χέρι σας να αρχίσετε να ζείτε την αλήθεια και την πραγματικότητα της 5ης Διάστασης.
Διατηρώντας την πλάνη της 3ης Διάστασης είναι αυτό που προκαλεί το στρες και την εξάντληση ανάμεσά σας. Οι κλονιζόμενες και σε κατάσταση αποσύνθεσης δομές της τέως 3ης Διάστασης δεν είναι πια αρκετές για να στηρίξουν τη ζωή σας. Το χρήμα και η οικονομία δεν στηρίζουν πια τη ζωή σας όπως κάποτε. Οι σχέσεις δεν παρέχουν πια τη στήριξη και την ασφάλεια που παρείχαν κάποτε. Τα υλικά σώματά σας είναι κουρασμένα και νιώθουν σαν να μη μπορούν να συνεχίσουν. Και θα σας λέγαμε, ναι πράγματι, είναι ώρα να αφεθείτε και να αγκαλιάσετε πλήρως τη νέα πραγματικότητά σας.
 
Αυτό όμως που είναι ακόμα πιο εξαντλητικό για πολλούς από σας ως Εργάτες του Φωτός, είναι η συνεχής ταλάντευση μεταξύ διαστασιακών πραγματικοτήτων. Ζείτε τη νέα πραγματικότητά σας, κι όμως τραβιέστε ακόμα στο παλιό πλαίσιο πραγματικότητας στο οποίο ζουν εκείνοι γύρω σας. Η συνεχής μετατόπιση πλαισίων και προοπτικών είναι ένας άλλος παράγοντας που συμβάλλει στην εξάντλησή σας, την ανησυχία σας και το αίσθημα ότι είστε απροστάτευτοι.
Αγαπημένοι, καταλαβαίνουμε ότι οι περισσότεροι από σας είστε κάπως σε σύγχυση σχετικά με τη νέα σας πραγματικότητα, κι εύχεστε να είχατε κάποιο είδος «Εγχειριδίου Οδηγιών» για να σας βοηθήσει στην πορεία. Θα σας προσφέρουμε λοιπόν κάποιες κατευθυντήριες γραμμές εδώ, αλλά πρωταρχικά σας ζητάμε να καταλάβετε πόσο ασταθής κι αλλοπρόσαλλη είναι η πραγματικότητά σας επι του παρόντος. Οι άνθρωποι είναι σε σύγχυση κι αβεβαιότητα. Εκείνοι που δεν έχουν επίγνωση για τη διαδικασία της Ανάληψης δεν έχουν καμμιά εξήγηση γι αυτά που συμβαίνουν στη ζωή τους, και νιώθουν το περισσότερο στρες κι ανησυχία, επειδή βλέπουν μόνο την αποσύνθεση και το χάος. Η σύγχυση και η δυστυχία μεγαλώνουν όλο και περισσότερο μέσα τους. Καταλάβετε όμως ότι καθώς αυτοί βιώνουν αυτά τα συναισθήματα, έρχονται όλο και πιο κοντά στην ‘αφύπνιση’ και στην κατανόηση του τι είναι αληθινό, και να αρχίσουν να δημιουργούν τη νέα πραγματικότητα μαζί σας.
Εδώ θα σας προσφέρουμε εν συντομία μια κατανόηση της πραγματικότητας στην 5η Διάσταση. Η πιο σημαντική διαφορά ανάμεσα στην πραγματικότητα της 3ης και της 5ης Διάστασης είναι μια αλλαγή στη φύση του Χρόνου και του Χώρου και στο πως αυτά γίνονται αντιληπτά από σας. Ο Χρόνος και ο Χώρος ήταν σταθερές πραγματικότητες στην 3η Διάσταση. Στην 5η Διάσταση αυτά είναι ρευστά και βιώνονται ως αυταπάτες σε μεγάλο βαθμό.
Ο Χρόνος στην 5η Διάσταση γίνεται αντιληπτός ως το Αιώνιο ΤΩΡΑ ή παρόν. Οι κύκλοι της ημέρας και της νύχτας κατανοούνται ως μηχανικοί σηματοδότες κύκλων ύπαρξης, που όμως δεν έχουν κανένα αληθινό αποτέλεσμα ή δύναμη πάνω στο δημιουργικό δυναμικό του Τώρα. Αυτό σημαίνει ότι αυτό που νιώθετε και βιώνετε στην παρούσα στιγμή είναι η μόνη ουσιαστικά σημαντική εμπειρία. Το παρελθόν και το μέλλον δεν έχουν καμμια σχέση. Αυτό που δημιουργείτε και βιώνετε αυτή τη στιγμή είναι το ποιος και τι είστε και τι θα είστε, εκτός αν αλλάξετε την πρόθεσή σας.
Από τη στιγμή που έχετε κατανοήσει αυτή την αρχή πλήρως, θα κατανοήσετε και το πώς θα αντιμετωπίσετε την αίσθησή σας ότι δεν υπάρχει ποτέ αρκετός χρόνος για να πραγματοποιήσετε αυτά που χρειάζετε να κάνετε. Εστιάστε στην παρούσα στιγμή, βιώστε την πλήρως στην αμεσότητά της, και θα ανακαλύψετε ότι ο χρόνος θα απλωθεί για σας μέχρι την αιωνιότητα. Ναι, ακούγεται μαγικό, αλλά η 5η Διάσταση είναι ένα μαγικό μέρος! Και να ξέρετε ότι αυτό στο οποίο εστιάζετε την προσοχή σας θα γίνεται όλο και ισχυρότερο και θα εκδηλωθεί στη ζωή σας, καθώς αποκτάτε όλο και περισσότερο επίγνωση για τη δύναμή σας ως δημιουργών μέσα στην 5η Διάσταση.
Το ίδιο ισχύει για τον Χώρο. Θα βλέπετε όλο και περισσότερο ότι ο χώρος και η απόσταση είναι απλώς αυταπάτες του υλικού πεδίου. Είστε πάντα και άμεσα συνδεδεμένοι με τους άλλους που είναι η οικογένεια της ψυχής και της καρδιάς σας, άσχετα με το πού μπορεί να βρίσκονται στον πλανήτη. Το Ιντερνέτ σας έχει διδάξει μ’ένα φυσικό τρόπο πώς μπορεί να γεφυρωθεί η αυταπάτη του χώρου. Σύντομα θα καταλάβετε ότι μέσα σας έχετε την ικανότητα να διατηρείτε αυτούς τους συνδέσμους τηλεπαθητικά με εκείνους που είστε συνδεδεμένοι.
Και μετά από αυτή την κατανόηση θα έλθει η κατανόηση ότι κάθε άνθρωπος είναι πάντα συνδεδεμένος με κάθε άλλο άνθρωπο στο ενεργειακό επίπεδο, κι ότι αυτό που αποκαλείτε «πλανήτη» δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια μεγάλη συν-δημιουργία όλων των όντων πάνω σ’αυτόν τον πλανήτη, περιλαμβάνοντας τα ζώα και τα μη-αισθανόμενα όντα. Στην πραγματικότητα, ένας πλανήτης είναι ένας μεγάλος δημιουργικός «κόμβος» όπου πολλοί δημιουργοί-«θεοί» εργάζονται μαζί για να παράγουν μια «συναινετική» πραγματικότητα. Από τη στιγμή που το καταλαβαίνετε αυτό πλήρως, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε πώς να χρησιμοποιείτε την Παραδεισιακή Μήτρα (Paradise Matrix) που έχει στηθεί με σκοπό να συν-δημιουργήσετε τον Παράδεισο της 5ης Διάστασης, που ήταν το πρωταρχικό σχέδιο για τον πλανήτη.
Από τη στιγμή που καταλαβαίνετε αυτές τις αρχές, μπορείτε να προχωρήσετε στην Περιπέτεια της Ανάπτυξης του Δημιουργικού Τώρα! Καταλάβετε ότι η πραγματικότητά σας θα φαίνεται οτι κινείται πιο γρήγορα, επειδή η δόνησή σας είναι τώρα υψηλότερη. Τα γεγονότα θα ξεδιπλώνονται ταχύτερα. Τα πράγματα θα αλλάζουν γρήγορα. Θα χρειαστεί να είστε εύκαμπτοι κι ανοικτοί σε γρήγορες αλλαγές. Θα χρειαστεί να έχετε πλήρη εμπιστοσύνη στο ότι η Ανώτερη Πλευρά σας που είναι σε σύνδεση με το Πνεύμα γνωρίζει τι χρειάζεστε και πού να σας πάει, κι ότι μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό το ξεδίπλωμα με εμπιστοσύνη.
Και τελικά, θα χρειαστεί να είστε σε επαφή με το Δημιουργικό Πάθος σας! Αυτό είναι το μόνο πράγμα που θα σας πάει μπροστά αυτή την ώρα. Αλλιώς θα τελματωθείτε. Στην 5η Διάσταση δεν θα προωθείστε πια κατά μήκος των «τροχιών» της καριέρας και της εργασίας που κάποτε σας στήριζαν. Τώρα είναι η ενέργεια και η κίνηση του δημιουργικού πάθους σας που θα σας πηγαίνει μπροστά. Είστε διατεθειμένοι να εγκαταλείψετε τις παλιές δομές και να μπείτε στη ροή νέων δημιουργιών και νέων πραγματικοτήτων; Ο βαθμός στον οποίο μένετε προσκολλημένοι σε παλιές δομές θα είναι ευθέως ανάλογος με το μέγεθος της ανησυχίας και του στρες που θα νιώθετε. Μόνο όταν συνδέεστε με τη ροή του Δημιουργικού Πάθους θα προχωράτε στο δικό σας Δημιουργικό Ξεδίπλωμα. Κι αυτή είναι η αληθινή ουσία της Πολυ-Διαστασιακής εμπειρίας του Ποιοί Είστε, που είναι το δώρο του νέου σας Πεμπτο-Διαστασιακού Πλανήτη.
Ελπίζουμε ότι αυτό το μήνυμα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις προκλήσεις της παρούσας στιγμής και να κινηθείτε πιο γρήγορα μέσω αυτής της μετάβασης στην πλήρη Πεμπτο-Διαστασιακή δημιουργική χαρά.
Αρχάγγελος Μιχαήλ
μέσω της Celia Fenn
(www.starchild.co.za)

Σουάμι Σεβαράτνα
Yogaspirit

www.UrantiaCenter.gr

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός