urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΜΕΣΩ: RONNA VEZANE

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Mujer Cosmos

Αγαπημένοι Δάσκαλοι,

έχουμε προσπαθήσει με πολλούς τρόπους να σας μεταφέρουμε το μεγαλείο και για όλα συμπεριλαμβανομένων νόημα της Αγάπης/Φωτός από την Δημιουργική Πηγή. Ήρθε η ώρα να συγκεντρωθούν πολλές πτυχές της ανώτερης γνώσης έτσι ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε καλύτερα την τελειότητα που υπάρχει στο μεγαλεπήβολο σχέδιο του Δημιουργού.

 

Η ισχυρότερη δύναμη στο πανσύμπαν είναι η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, που ακτινοβολείται μέσω της Ουσίας της θηλυκής ενέργειας ή της ενέργειας της ΘΕΑΣ του Δημιουργού. Πρώτον, η αρσενική Ουσία του Δημιουργού προβάλλει ΣΠΟΡΟΥΣ της νέας δημιουργίας μέσα στο νου ΤΟΥ, καταλήγοντας σ’ ένα Θεϊκό Σχεδιάγραμμα, το οποίο ξετυλίγεται μετά μέσα στον ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ή στην συναισθηματική φύση της Ουσίας της Θεάς. Έτσι, μία υπέροχη και θαυμάσια διαδικασία ξεκινάει, καταλήγοντας σε δημιουργίες πέρα και από την μεγαλύτερη φαντασία. Εσείς, ως άνθρωποι, είστε μία από εκείνες τις υπέροχες δημιουργίες.

Όπως μία Ψυχή κατοικεί μέσα σ’ ένα φυσικό σώμα, υπάρχει ένα ποσοστό Αδαμάντινων Σωματιδίων αποθηκευμένο μέσα στην Ιερή Καρδιά. Όπως ένα αθώο παιδί, αυτή η Θεϊκή Αγάπη/Φως ρέει ελεύθερα προς και από την Ιερή Καρδιά. Σταδιακά, ωστόσο, η αθωότητα χάνεται. Οι αιθερικές ασπίδες της μη ισορροπημένης ενέργειας αρχίζουν να χτίζονται γύρω από την Ιερή Καρδιά – ξεκινώντας από το εγώ, υποτίθεται για προστασία. Ως εκ τούτου, από την ενηλικίωση η ροή αυτού του Θεϊκού Ελιξίριου ελαττώνεται πάρα πολύ, με εξαίρεση τις καινούργιες αφυπνισμένες Ψυχές. Αυτός είναι ο λόγος που λέμε ότι είναι πολύ σημαντικό να εξισορροπήσετε το σύστημα των τσάκρας και να ενεργοποιήσετε το Ηλιακό Κέντρο Δύναμης, το οποίο με τη σειρά του αρχίζει την επαναδραστηριοποίηση και την ενδυνάμωση της Ιερής Καρδιάς.  

 

Είναι ζωτικής σημασίας να προσπαθείτε να μένετε επικεντρωμένοι στην καρδιά. Είναι πολύ σημαντικό να συντονίζεστε με τις συχνότητες της Μεσαίας-Τέταρτης ή χαμηλότερης Πέμπτης Διάστασης ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα Αδαμάντινα Σωματίδια του Φωτός του Δημιουργού. Είστε πάντα συνδεδεμένοι με το Πνεύμα μέσω του Ανώτερου Εαυτού σας μέσω της Ασημένιας Χορδής της Γραμμής της Ζωής. Ωστόσο, η Ιερή Καρδιά σας πρέπει να είναι ανοιχτή ώστε η ενέργεια της Αγάπης/Φωτός των Αδαμάντινων Σωματιδίων να μπορεί να ρέει ελεύθερα προς σ’ εσάς και από εσάς. Πρέπει να συντονίζεστε πάνω από την Τρίτη και τα χαμηλότερα επίπεδα της Τέταρτης πυκνότητας για να γίνει αυτό. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για να γίνετε ένας Αυτοκυρίαρχος και ένας συν-δημιουργός της ισορροπίας, της ζωντανής υγείας και της αφθονίας.

Όταν δηλώνουμε: «Η Πηγή του Θεού ακτινοβολεί συνεχώς μέσα από τον ίδιο της τον Πυρήνα ρεύματα αγνής Χριστικής Ενέργειας,» μιλάμε για Αδαμάντινα Σωματίδια. Σας έχουμε πει ότι αυτόματα ακτινοβολείτε και μαγνητίζετε ενέργεια. Όταν συντονίζεστε από το κέντρο της Ιερής Αγάπης, έλκετε Αδαμάντινα Σωματίδια. Όταν ευθυγραμμίζεστε με το ύψιστο πεπρωμένο σας για το ύψιστο καλό όλων, ακτινοβολείτε Αδαμάντινα Σωματίδια. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι τόσο σημαντικό να διαλύετε τις αιθερικές ασπίδες που έχετε τοποθετήσει γύρω από την Ιερή Καρδιά σας ώστε να επιτρέπετε την ελεύθερη ροή της ενέργειας προς και από εσάς. Είναι επίσης σημαντικό να ενεργοποιείτε τον Διαμαντένιο Κυτταρικό Θεϊκό Πυρήνα σας στην Ιερή Καρδιά σας. Αυτό επιτρέπει την ελεύθερη ροή των Αδαμάντινων Σωματιδίων για να αναφλεγεί πληρέστερα τις 12 Ακτίνες της Συνειδητότητας του Δημιουργού μέσα σας. Όταν το καταφέρετε αυτό, θα είστε στον δρόμο σας προς την Αυτοκυριαρχία.

Με τη φώτιση συνειδητοποιείς την αυταπάτη του "εγώ" | Αυτεπίγνωση

 

Κατά καιρούς, κατά την διάρκεια των διαλογισμών σας, όταν έχετε μπει βαθιά μέσα στην Ιερή Καρδιά σας, είναι δυνατόν να αξιοποιήσετε την κατάσταση ευλογίας της ανώτερης συνειδητότητας. Αν κινείστε σ’ αυτό το ρεύμα ή στον Ποταμό της Ζωής, είναι μία  αίσθηση που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Ωστόσο, για άλλη μία φορά, ισχύουν οι Συμπαντικοί Νόμοι: μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο στο επίπεδο της συχνότητας στην οποία συντονίζεστε τώρα, διότι υπάρχει ασφάλεια καθώς ανεβαίνετε σε συνειδητότητα. Καθώς ενσωματώνετε ανώτερα μοτίβα συχνότητας, θα έχετε πρόσβαση στα πιο εκλεπτυσμένα επίπεδα Αγάπης/Φωτός (Αδαμάντινα Σωματίδια).

Η γνώση και η σοφία επικαλυπτόμενες με αγάπη, ευσπλαχνία, εστιασμένη πρόθεση και δράση, δημιουργούν την δύναμη που κρατά το κλειδί για την Συμπαντική αποθήκη του ανεκδήλωτου δυναμικού. Η ενέργεια από τον Πυρήνα της Καρδιάς του Δημιουργού σας περιμένει να την mold και να την εκδηλώσετε σε ο,τιδήποτε μπορείτε να οραματιστείτε στο φυσικό πεδίο της συνειδητότητας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο να αξιοποιήσετε τον Ποταμό της Ζωής/Φωτός και μία απεριόριστη παροχή αυτών των Θεϊκών Σωματιδίων.

ΕΙΜΑΙ ο Αρχάγγελος Μιχαήλ.

ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΜΕΣΩ: RONNA VEZANE

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

www.StarQuestMastery.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΥΠΕΡΦΩΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ –

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ RONNA

Το Μετατρονικό Φως ή το Πλήρες Φάσμα του Φωτός γι αυτό το Σύμπαν προέρχεται από τον Υπέρτατο Δημιουργό και αποτελείται από Αδαμάντινα Σωματίδια της Θεϊκής Αγάπης/Φωτός.

Το ΚΥΜΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ είναι το κύριο υποστηρικτικό κύμα που ρέει από τον Πυρήνα της Καρδιάς του Δημιουργού. Αυτό το ρεύμα Φωτός/Ζωής αυξάνει σε δύναμη όταν έρθει η ώρα για έναν καινούργιο κύκλο εκδήλωσης ή αρχίζει η Ανάληψη.

Αυτό το ΚΥΜΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ είναι ένα τεράστιο καθοδικό ρεύμα από τον Δημιουργό σε όλη την εκδηλωμένη Δημιουργία. Είναι η Γραμμή της Ζωής σε κάθε Πτυχή της Δημιουργίας, είτε πρόκειται για ένα Σύμπαν, αστρικό σύστημα, γαλαξία, ηλιακό σύστημα, πλανήτη, ή οποιοδήποτε ανθρώπινο, ζωικό, φυτικό και ορυκτό βασίλειο. Υπάρχει ένα πολύ μικρότερο, ανοδικό ρεύμα Φωτός που είναι το ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ, το οποίο εσείς, ως συνειδητοί συν-δημιουργοί, ενεργοποιείτε με την γεμάτη αγάπη πρόθεση σας, την Ιερή Αναπνοή σας και την ανιδιοτελή αγάπη σας.

Μία άλλη περιγραφή των Αδαμάντινων Σωματιδίων: Η Θεϊκή Αγάπη/Φως προήλθε από την Καρδιά/Νου του Υπέρτατου Δημιουργού – την ουσία όλης της Δημιουργίας. Το ολοκληρωμένο, πλήρες φάσμα του Φωτός ή της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας από την ΠΗΓΗ περιέχει όλα τα απαραίτητα μαθηματικά φωτός, ιερή γεωμετρία, και τα κλειδιά και τους κωδικούς που χρειάζονται για να δημιουργήσει κόσμους χωρίς τέλος. Κανένα από τα εκδηλωμένα Σύμπαντα δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν χωρίς αυτά, και ούτε κι εσείς θα υπήρχατε. Οι όροι ΑΓΑΠΗ και ΦΩΣ πάνε μαζί, διότι και τα δύο είναι ανεξέλεγκτα συνδεδεμένα, είναι μέρος του ΟΛΟΥ.

Και το ρεύμα της «Κοσμικής Συνειδητότητας» και η «Σοφία του Κόσμου» συχνά ονομάζονται «Ο Ποταμός της Ζωής,» διότι πράγματι, το καθένα περιέχει το «Ελιξήριο της Ζωής». Είναι η Γραμμή της Ζωής από και προς ΟΛΑ ΟΣΑ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Ο Ποταμός της Ζωής αποτελείται από Αδαμάντινα Σωματίδια, περιλαμβάνοντας μία συνεχή ροή απεριόριστου δυναμικού. Φανταστείτε αυτό το ρεύμα ή ποτάμι της Λευκής Φωτιάς Ατομικού Σπόρου Μνήμης να τρέχει πίσω από όλες τις ανώτερες διαστάσεις από την Μεσαία-Τέταρτη μέχρι την Δωδέκατη Διάσταση, και να συνδέεται με τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο, και τον Πατέρα/Μητέρα Θεό μας. Μετά ρέει προς τα έξω στη Κοσμική συγκέντρωση στον Υπέρτατο Δημιουργό. Ένα σημαντικό στοιχείο του Θεϊκού Σχεδιαγράμματος της Ανθρωπότητας είναι να επιστρέψουμε –ή το δέκατο – ένα μέρος της Αγάπης/Φωτός που λάβαμε και ενεργοποιήσαμε – πίσω στα ανώτερα βασίλεια της Δημιουργίας.

Το κάθε τι στην Δημιουργία περιέχει Ουσία, την ενέργεια της Αγάπης/Φωτός της Δημιουργίας, ή μία Σπίθα του Θείου. Ξανά, τονίζουμε, ότι τίποτα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς αυτά. Το Φως διαπερνά όλη την εκδηλωμένη Δημιουργία. Καθώς καινούργιες δημιουργίες δημιουργούνται, το Φως διεισδύει και κατακλύζει το σκοτάδι, επεκτείνοντας έτσι την Δημιουργία στο Μεγάλο Κενό. Η Αγάπη είναι η δυναμική ισχύς όλης της Δημιουργίας. Η Ζωή είναι η Αγάπη του Δημιουργού που την κάνει να εκδηλωθεί.   

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ

Οραματιστείτε την ενέργεια της Αγάπης/του Φωτός σας να εκρήγνυται σαν μικροσκοπικά κρυστάλλινα διαμάντια γεμάτα με την αγνή Θεϊκή Ουσία του Πατέρα/Μητέρας Θεού μας. Διότι πράγματι, αν διαβάζετε αυτά τα μηνύματα, κατανοήστε την αλήθεια μέσα τους, και εφαρμόζετε ακόμα και ένα μικρό μέρος από αυτά που σας έχουμε δώσει, θα είστε τώρα σε θέση να έχετε πρόσβαση και να ενσωματώνετε τις εκλεπτυσμένες,αιθέριες συχνότητες του Φωτός από τον Υπέρτατο Δημιουργό.

Τα Αδαμάντινα Σωματίδια, η Χριστική Ενέργεια ή το Μετατρονικό Φάσμα Πλήρους Φωτός δεν μπορούν να επαναπροσδιοριστούν. Είναι προσβάσιμα μόνο όταν φτάσετε στα επίπεδα της Μεσαίας-Τέταρτης και Πέμπτης Διάστασης και υψηλότερα. Είναι προσβάσιμα μόνο όταν φτάσετε τα επίπεδα της Μεσαίας-Τέταρτης και Πέμπτης Διάστασης και υψηλότερα. Η αγάπη μέσα από την Ιερή Καρδιά, ή ό,τι ονομάζεται άνευ όρων ή Ιερή Αγάπη, είναι η αλχημική δράση που ξεκινάει την ελεύθερη ροή των Αδαμάντινων Σωματιδίων έτσι ώστε ο αποστολέας να λαμβάνει επίσης αυτό το μαγικό ελιξίριο της ζωής, καθώς και να το στέλνει.

Το Μισό Φάσμα του Φωτός ήΠρωτογενής Ουσία Δύναμης Ζωής, που είναι διαθέσιμο σε ΟΛΗ την ανθρωπότητα, μπορεί να διαμορφωθεί και να επαναπροσδιοριστεί – με θετικό ή αρνητικό τρόπο – μέσω των προθέσεων του συν-δημιουργού στο φυσικό πεδίο της ύπαρξης. Αυτή είναι η ενέργεια που είναι διαθέσιμη στην ανθρωπότητα στο περιβάλλον της Τρίτης-/Κατώτερης-Τέταρτης Διάστασης. Γι αυτό και είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψετε σε μία αρμονική ισορροπία μέσα σας και να ενεργοποιήσετε το Κέντρο της Ιερής Καρδιάς. Έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση στα μοτίβα συχνότητας της ανώτερης-Τέταρτης και της Πέμπτης Διάστασης, και στα Αδαμάντινα Σωματίδια της Ουσίας του Δημιουργού.

Η Ψυχή θα μπορούσε να περιγραφεί ως μία Λευκή Φωτιά Ατομικού Σπόρου Μνήμης της παλλόμενης ενέργειας της Δύναμης της Ζωής, που εδρεύει στην περιοχή της Ιερής Καρδιάς. Μέσα στον πυρήνα αυτού του Ατομικού Σπόρου κατοικεί το διαμαντένιο, πολύπτυχο Κύτταρο του Θεού, που είναι στην διαδικασία ενεργοποίησης περισσότερων ιδιοτήτων και ποιοτήτων της Συνειδητότητας Θεού σας, καθώς αυτή είναι εγχυμένη με Αδαμάντινα Σωματίδια. Η Ψυχή μπορεί να περιέχει μόνο μία μικρή Σπίθα Ζωής και συνειδητότητας στην περιοχή της καρδιάς σ’ εκείνους που ακόμα δελεάζονται από την ψευδαίσθηση των χαμηλότερων Διαστάσεων.  

Ωστόσο, καθώς αυτή ολοένα και ανθίζει στο πλήρες της δυναμικό, επεκτείνεται και γίνεται το Κέντρο της Ηλιακής Καρδιάς, το οποίο περιλαμβάνει το ηλιακό πλέγμα, την καρδιά, και την περιοχή του θύμου αδένα και του λαιμού. Αυτό ονομάζεται συχνά η Τριπλή Φλόγα, και η καρδιά έχει ονομαστεί η Έδρα της Ψυχής. Η Ψυχή επικοινωνεί μαζί σας και με το συναισθηματικό και με το νοητικό σας σώμα, με τα συναισθήματα μέσω του κέντρου της καρδιάς και με το νου μέσω της Επίφυσης. Όταν οι πύλες προς την Ιερή Καρδιά είναι ανοιχτές και ενεργοποιημένες, αποκτάτε πρόσβαση στα πακέτα της Σοφίας του Φωτός που είναι αποθηκευμένα στα ανώτερα δονητικά μέρη του εγκεφάλου και ονομάζονται ο Ιερός Νους. Όταν η σύνδεση είναι πλήρης, το φυσικό όχημα αρχίζει να δρέπει τις ανταμοιβές μέσω καλύτερης υγείας και ζωτικότητας, καθώς και με μία βαθύτερη σύνδεση με το Στοιχειακό Σώμα.

Τα Αδαμάντινα Σωματίδια, ή ΑΓΑΠΗ/ΦΩΣ με πνευματικούς όρους, μπορούν να οριστούν ως ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, μία Θεϊκή εκπόρευση από τον Πυρήνα της Καρδιάς και του Νου του Υπέρτατου Δημιουργού. Είναι η Ουσία της Ζωής, και μέσα της βρίσκονται όλες οι ποιότητες, οι αρετές, οι πτυχές και τα χαρακτηριστικά, που διαθλώνται σε 12 Μεγάλες Ακτίνες της συνειδητότητας του Δημιουργού μέσα από τον Πατέρα/Μητέρα Θεό μας, τους Ελοχίμ και τους Αρχαγγέλους αυτού του Σύμπαντος. Υπάρχει κάποιο επίπεδο Φωτός του Δημιουργού σε όλα όσα υπάρχουν. Τίποτα δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς αυτό. Αυτός είναι ο λόγος που συχνά ονομάζεται «Ζωντανό Φως». Ανεξάρτητα από το πόσο μικρό ή αμυδρό είναι, πρέπει να είναι παρόν για να υπάρχουν τα πάντα.

Εσείς, σαν μία Σπίθα Θεϊκότητας, ήρθατε με μία συγκεκριμένη ποσότητα Φωτός του Δημιουργού (Αδαμάντινα Σωματίδια) αποθηκευμένη μέσα στον Διαμαντένιο Κυτταρικό Θεϊκό Πυρήνα. Υπήρχε επίσης ένα απόθεμα Ατομικού Σπόρου Μνήμης αποθηκευμένο στο Τσάκρα της Βάσης για να σας βοηθήσει στην διαδικασία αφύπνισης της Ανάληψης. Το μεγαλύτερο, όμως, τμήμα του Θεϊκού σας Φωτός παρέμεινε αποθηκευμένο στον Θεϊκό σας Εαυτό στα ευγενή βασίλεια της ανώτερης συνειδητότητας. Η διαδικασία της Ανάληψης συνεπάγεται σχεδίαση εμπρός την μάξιμουμ ποσότητα του Φωτός του Δημιουργού που μπορεί να περιέχει το φυσικό σας όχημα. Καθώς επιστρέφετε στην αρμονία στον κόσμο μέσα σαςκαι χωρίς, το φυσικό, το νοητικό, το συναισθηματικό και το αιθερικό σώμα σας ετοιμάζονται να λάβουν ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΙΣΗ – Ζωντανό Φως / Αδαμάντινα Σωματίδια από τον Θεϊκό σας Εαυτό.

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ

RONNA / ΙΕΡH ΓΡΑΦΕΑΣ

>>    Η λέξη «Αδαμάντινος» υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Στην Βουδιστική παράδοση μπορούμε να βρούμε μία από τις πρώτες αναφορές σ’ αυτόν τον κόσμο. Στα Σανσκριτικά Vajra σημαίνει Αδαμάντινος, και Vajradhatuείναι Σανσκριτική λέξη η οποία σημαίνει «Αδαμάντινη Σφαίρα». Αλλά ίσως, η πιο σημαντική ανακάλυψη είναι ότι η λέξη Vajrasattvaσημαίνει η «Αδαμάντινη Ύπαρξη» που αντιπροσωπεύει τον Βούδα της κάθαρσης και της θεραπείας. Ο Διαλογισμός Vajrasattva είναι μία ιδιαίτερη εξάσκηση που συνιστάται από τον VajrayanaΒουδισμό στους επαγγελματίες τους που θέλουν να καθαρίσουν τον εαυτό τους από τις συσσωρευμένες ακαθαρσίες από αρνητικά συναισθήματα, σκέψεις, λόγια και πράξεις.

>>    Μπορεί να ειπωθεί ότι Αδαμάντινα Σωματίδια σημαίνει αγνά σωματίδια που δεν είναι συνδυασμένα με ο,τιδήποτε – σωματίδια τόσο αγνά, μικρά και απλά που δεν μπορούν να διαιρεθούν. Επομένως, αντιπροσωπεύουν, και είναι κάτι απόλυτο. Είναι μία από τις σταθερές του Σύμπαντος.

 >>    Τα Αδαμάντινα Σωματίδια είναι κρυστάλλινα σωματίδια του Απείρου, που περιέχουν δυναμικό για να εκδηλώσει οποιαδήποτε αρχική ουσία ή στοιχείο. Μπορεί επίσης να ειπωθεί ότι τα Αδαμάντινα Σωματίδια είναι κωδικοποιημένα μ’ ένα είδος Συμπαντικού DNA (όπως τα στελέχει Κύτταρα), που του επιτρέπουν να σχηματίσει οποιοδήποτε είδος ατόμου.

>>    Η Δύναμη της Αγάπης: Τα Αδαμάντινα Σωματίδια απαιτούν δύναμη για να δημιουργήσουν άλλα σωματίδια και Άτομα. Υπάρχει, ωστόσο, μόνο ένα είδος ενέργειας που είναι συμβατή μ’ αυτά (όχι ενέργεια παραγόμενη από τριβή όπως την ξέρουμε στην Τρίτη Διάσταση). Αυτή η ενέργεια είναι η μαγνητική δύναμη της Αγάπης, που διαποτίζει το Σύμπαν στην μορφή της Ενέργειας της Συμπαντικής Δύναμης της Ζωής. Η Αγάπη δεν είναι μόνο το πιο όμορφο συναίσθημα, αλλά είναι και η δύναμη που ξεκινάει και κατευθύνει τα Αδαμάντινα Σωματίδια σε εκδήλωση. Μπορούμε επίσης να ονομάσουμε την Αγάπη και την μαγνητική της δύναμη: αγνό και άπειρο δυναμικό που διατάζει τα Αδαμάντινα Σωματίδια να σχηματίσουν αμέτρητες εκφράσεις υλικής ουσίας. Η Αγάπη είναι η έσχατη δύναμη στο Σύμπαν. Συγκρατεί κάθε γαλαξία, αστέρι και πλανήτη στη θέση του. Στην παρουσία της Αγάπης, τα μοτίβα ομορφιάς, τελειότητας, αρμονίας και αποδοτικότητας εκδηλώνονται αυθόρμητα. Οποιαδήποτε Ανθρώπινη Ύπαρξη μπορεί επίσης να παράγει μία ποιότητα και ποσότητα άπειρης Αγάπης χρησιμοποιώντας την μαγνητική του/της Ιερή Καρδιά.

Αγγελικές ευλογίες,

RONNA VEZANE

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

www.StarQuestMastery.com

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1