urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

215859 336814446417169 1791153683 n Hlios

Οι Πλειάδειοι

μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

Ο ήλιος είναι ο κυβερνήτης του ηλιακού σας συστήματος και η έδρα της ευφυϊας που κυβερνά την συγκεκριμένη περιοχή όπου βρίσκεστε. Ο ήλιος φτάνει στην περιοχή σας και διαβάζει τις δονήσεις, καθώς αγγίζει το δέρμα σας. Συνδέεται στενά με όλες τις μορφές ζωής που γνωρίζετε. Είναι μια νοήμων δύναμη που τροφοδοτεί την ύπαρξή σας, και δημιουργεί το περιβάλλον μέσα από το οποίο μπορείτε να εξελιχθείτε. Ο ήλιος ενδιαφέρεται πολύ για την εξέλιξή σας, διότι και αυτός εξελίσσεται παραλληλα, καθώς σας αγγίζει.

Σε πολλούς πολιτισμούς ο ήλιος λατρεύεται ως η νοήμων δύναμη που κυβερνά τον κόσμο, ως θεός. Θα μένατε εμβρόντητοι αν μαθαίνατε ποιος και τι διαμένει στον ήλιο. Ο ήλιος είναι μια ψευδαίσθηση. Ορισμένοι εξαιρετικά εξελιγμένοι κόσμοι μεταμφιέζονται ως ήλιοι, και χρησιμοποιούν τη δύναμη του φωτός για να προστατευτούν από εισβολείς. Για κάποιους, ο ήλιος είναι ένα μέρος εκτεταμένης εκπαίδευσης, ενώ για άλλους αποτελεί μια μύηση. Δεν είναι απλώς μια μάζα φλεγόμενων αερίων, όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες σας.

Η επιστήμη έχει καταστρέψει σε μεγάλο βαθμό τις ερμηνείες σας για τη ζωή. Έχει διώξει από τη ζωή σας όλη τη χαρά, τη ζωτικότητα, το μυστήριο και τη ζωντάνια. Η ζωή έχει καταντήσει πεζή και βαρετή, λες και είναι άσκοπη. Μπορείτε να διανοηθείτε ότι ο ήλιος είναι άσκοπος; Σκεφτείτε το για μια στιγμή. Παρ' όλα αυτά, σήμερα κυριαρχεί μια μεγάλη καμπάνια φόβου και αρνητικότητας γύρω από τον ήλιο. Οι άνθρωποι δεν νιώθουν πια συνδεδεμένοι με τη φύση, επειδή η επιστήμη δήλωσε ότι η φύση δεν είναι ασφαλής. Οι καχυποψίες γύρω από τον ήλιο, τη φύση και τη Γαία έχουν συμβάλει άμεσα στην παρούσα κρίση – στην έλλειψη σεβασμού και εκτίμησης για τον πλανήτη σας, το σπίτι σας. Η επιστημονική κοινότητα βιώνει μια βαθιά κρίση που οφείλεται σε διάφορες αντικρουόμενες απόψεις – δόξα το Θεώ, και δόξα τη Θεά.

Ο ήλιος και η σελήνη είναι τα ουράνια σώματα που σας επηρεάζουν περισσότερο απ' όλα τα υπόλοιπα. Ο ήλιος είναι αυτόφωτο σώμα και δανείζει το φως του στη σελήνη, που είναι ετερόφωτο. Η σελήνη είναι υπο – δορυφόρος του ήλιου, είναι ένας τεράστιος ηλεκτρονικός υπολογιστής που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Γαία, κατασκευασμένος και συντηρημένος από πολλές γενιές θεών. Τα ουράνια σώματα διαμορφώνονται σε αστεροειδείς, δορυφόρους και πλανήτες, και μέσα από τα φωτεινά σώματα εκπέμπονται ακτίνες ευφυϊας, ραδιοακτίνες και ακτίνες γάμα από τ' αστέρια στον ήλιο και διαβιβάζονται τελικά στη Γαία. Μέσω αυτών των ακτινών, οι πράξεις σας διαβάζονται και επιστρέφουν στον ήλιο, στη σελήνη και στη βάση του συστήματος εκπομπής, που στην προκειμένη περίπτωση είναι οι Πλειάδες.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ηλιος

Όταν θ΄αποκτήσετε τη δυνατότητα να μετακινείστε σε άλλα σημεία και να βλέπετε το ηλιακό σας σύστημα και τον ουράνιο θόλο από άλλες οπτικές γωνίες, θα διαπιστώσετε ότι η Γαία, τ΄ατέρια, οι πλανήτες και ουσιαστικά όλοι οι γαλαξίες, κινούνται με δραματική ταχύτητα. Ένα από τα συστήματα γύρω από τα οποία διαγράφεται τροχιά είναι αυτό των Πλειάδων, του οποίου ο κεντρικός ήλιος ονομάζεται Αλκυόνη. Το ηλιακό σας σύστημα βρίσκεται στις παρυφές ενός σπειροειδούς γαλαξία.

Φανταστείτε ότι τραβάτε μία γραμμή από τη Γαία ως την Αλκυόνη, θέλοντας να συνδεθείτε με τον κεντρικό ήλιο. Όταν φτάσετε στην Αλκυόνη κάποιος λέει: << Υπάρχει άλλος ένας κεντρικός ήλιος, γύρω από τον οποίο εμείς βρισκόμαστε σε τροχιά >>. Έτσι, τραβάτε μια γραμμή μέχρι αυτό το σημείο. Κατόπιν, κάποιος άλλος λέει: <<Εδώ υπάρχουν πολλοί κεντρικοί ήλιοι >>. Έτσι τραβάτε γραμμές προς όλους αυτούς τους κεντρικούς ήλιους. Το σύμπαν σας φιλοξενεί δισεκατομμύρια γαλαξίες, κι εσείς ζείτε σ'έναν από αυτούς. Τραβώντας αυτές τισ γραμμές, προκύπτει ένα γεωμετρικό σχήμα. Σας το κάναμε πολύ απλό. Στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι, ωστόσο, δημιουργούμε μια εικόνα για σας, που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε. Όταν τραβάτε αυτές τις γραμμές συνδέοντας έναν κεντρικό ήλιο με έναν άλλον, ουσιαστικά συνδέεται μια συλλογική εφυϊα. Αυτή η συλλογική εφυϊα μπορεί να παρομοιαστεί μ' αυτό που εσείς αποκαλείτε Πρωταρχικό Δημιουργό, αλλά στη πραγματικότητα κάτι τέτοιο είναι ανακριβές. Μπορεί ν' αποτελεί έδρα ενός δημιουργού-θεού ή εκπροσώπων του ή ενός πειράματος ενός Κυρίου του Παιχνιδιού. Φανταστείτε ότι μια εφυής οντότητα που δρα μέσω πολλών διαστάσεων της ύπαρξης αποτελείται από κεντρικούς ήλιους διασκορπισμένους σ' όλο το σύμπαν, που είναι το σώμα της.

Όλοι οι κόσμοι κυβερνούνται μέσω των ήλιων. Η εξέλιξη προσανατολίζεται προς αυτούς τους ήλιους. Έχετε φως χάρη στον ήλιο σας, και το φως είναι ο παράγοντας που σας επιτρέπει να βλέπετε αντανακλάσεις του εαυτού σας στον εξωτερικό κόσμο. Χωρίς φως, πως θα υπήρχαν αντανακλάσεις; Τι θα βλέπατε;

Ο ήλιος είναι ο κυβερνήτης του ηλιακού σας συστήματος. Ο ήλιος διαβάζει τα δημιουργήματά του και τα τροφοδοτεί με ό,τι είναι απαραίτητο. Επομένως, όταν αγαπάτε τον εαυτό σας  και τη Γαία, οι ηλιακές ακτίνες καταλαβαίνουν πλήρως τη συνειδητότητα που έχετε. Όταν φοβάστε τη Γαία, οι ηλιακές ακτίνες καταλαβαίνουν τον παλμό σας και σας ωθούν να βιώσετε αυτές τις εμπειρίες.

Όταν η ένταση στον πλανήτη σας αυξάνεται και εκπέμπεται ως κακή χρήση ενέργειας, ο ήλιος το διαβάζει. Ο ήλιος είναι το κέντρο της καρδιάς. Ενεργοποιεί και καθιστά εφικτή τη ζωή, επειδή αγγίζει και διαβάζει τα πάντα. Δεν μπορείτε να κρυφτείτε, γιατί οι ακτίνες του ήλιου διαβάζουν τις δονήσεις σας. Μερικοί προσπαθούν να κρυφτούν απ' τον ήλιο, καταφεύγοντας σε υπόγεια κρησφύγετα, προκειμένου να διατηρήσουν τις δραστηριότητές τους μυστικές.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ηλιος

Στοχαστείτε τη συνειδητότητα του ήλιου, καθώς απλώνεται σ' όλη της την επικράτεια. Αγγίζει όλα τα σημεία, σχηματίζοντας κύκλους φωτός, διερευνώντας αυτό που συμβαίνει παντού. Νιώθει και επιστρέφει την ενέργεια στον εαυτό του, και κατόπιν παίρνει αποφάσεις για την δική του έκφραση. Μαθαίνει πως  ν' αποκαθιστά τις ισορροπίες στα δημιουργήματα του. Ο ήλιος αλλάζει. Ο ήλιος και οι πολλές δυνάμεις του κατασκευάζουν φαινομενικές αλλαγές και τις στέλνουν σε κάθε όψη του εαυτού σας. Υπάρχουν σχέδια που είναι μέρος άλλων σχεδίων, κι αυτά με τη σειρά τους μέρος άλλων σχεδίων. Κατανοήσετε πως το ύψιστο σχέδιο ευκαιριών σας είναι πάντα διαθέσιμο, εαν το επιλέξετε.

Θα υπάρξει τρομακτική αύξηση των ηλιακών καταιγίδων, η ενέργεια του ήλιου θα εμφανίσει εκρηκτικό χαρακτήρα, στέλνοντας μαζικές ποσότητες ακτινών γάμα. Μερικές φορές, ο ήλιος είναι γαλήνιος και απαλός σαν μωρό. Άλλες φορές, γνωρίζει περιόδους έξαψης, με δραστηριότητα εκατομμυρίων ηφαιστείων ταυτόχρονα. Ωστόσο, αν η συνειδητότητά σας είναι κατάλληλα συντονισμένη, μπορείτε να υπερβείτε αυτήν την δραστηριότητα, και να οδηγηθείτε στο χώρο που υπάρχει πέρα από αυτήν την συγκεκριμένη ψευδαίσθηση. Η μορφή του ηλίου είναι μια ψευδαίσθηση, βαθιά αποτυπωμένη σ' όλες τις όψεις του ηλιακού σας συστήματος, καθώς και σε όλο το  DNA του σύμπαντος. Μέσα  στο ενεργειακό ομοιότυπο και στο σχέδιο των βασικών πεποιθήσεων, είναι γραμμένο ότι ορισμένες ψευδαισθήσεις θα γίνονται αντιληπτές, ενώ κάποιες άλλες όχι. Ο ήλιος αποτελεί μια ψευδαίσθηση που έχει συμφωνηθεί να εμφανίζεται σε πολλές πραγματικότητες. Ουσιαστικά, είναι μια ψευδαίσθηση που επιτρέπει την συγχώνευση  πραγματικοτήτων.

Καθώς οι ακτίνες του ηλίου αλλάζουν, ενεργοποιημένες από τη συνειδητότητα των κατοίκων της Γαίας, και καθώς ο ήλιος εξαπολύει ηλιακές καταιγίδες, οι πόλοι της Γαίας επηρεάζονται. Αυτές οι ηλιακές καταιγίδες μοιάζουν με ατομικές εκρήξεις ή ατομικούς κεραυνούς που πηγαίνουν εκατομμύρια μίλια βαθιά στο διάστημα. Οι πόλοι της Γαίας, που ουσιαστικά είναι μαγνήτες, πιάνουν αυτή την ενέργεια. Πιάνουν την ενέργεια που έρχεται στον πλανήτη από το διάστημα. Λόγω του μαγνητικού πεδίου,την στέλνουν είτε στον ισημερινό είτε στον πυρήνα τησς Γαίας. Κάθε πόλος πιάνει την ηλιακή ενέργεια, τη διοχετεύει στον πλανήτη και δημιουργεί έναν τεράστιο κύλινδρο δονητικής ενέργειας. Καθώς αυτή η δονητική ενέργεια σείεται και τραντάζεταιγια να ταιριάξει, πρέπει να ευθυγραμμιστεί με το ενεργειακό δίκτυο της Γαίας που συνδέεται με τους πόλους. Αυτό το δικτυωτό σύστημα καθορίζεται από σας, μέχρι κάποιο βαθμό, όλες οι ενέργειες που συγχωνεύονται ή αναδύονται μέσω της δικής σαςεκδοχής της Γαίας προσαρμόζονται σ' αυτό το δίκτυο πεποιθήσεων.

Ασφαλώς, πολλά πράγματα δεν βρίσκονται σε ισσοροπία, και γι' αυτό θα υπάρξη μετατόπιση των πόλων, ώστε το δικτύωμα να μπορεί να απορροφά περισσότερη ενέργεια. Αυτή την περίοδο,  η συγκεκριμένη διάταξη των πόλων δεν μπορεί να χρησιμεύσει ως το αλεξικέραυνο που θα αποτρέψει το ολοκαύτωμα. Οι πόλοι δημιουργούν ένα αλεξικέραυνο γύρω από τη Γαία, παρόλο που η παρούσα διάταξη θα βραχυκυκλώσει τα παντα. Έτσι, θα εκδηλωθεί μια αλλαγή, προκειμένου ν' αποφευχθεί η ολοσχερής καταστροφή. Οι πόλοι θα μετακινηθούν. Αυτό, άλλωστε, έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν, σε στιγμές που κινδύνευε η ισορροπία της Γαίας. Από μια διαστημική προοπτική, αυτή η αλλαγή θα είναι πολύ μικρού φάσματος. Εν τούτοις, από τη δική σας οπτική γωνία, η αλλαγή θα είναι τεράστια.

Η ηλιακή ενέργεια δημιουργεί νέες δονήσεις, με τις οποίες οι διασπαστικές και διαταράσσουσες ενέργειες δεν θα μπορούν να ταιριάζουν. Για να πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και να συνενωθούν, οι ενέργειες θα πρέπει να φέρουν τη συχνότητα της αγάπης. Ο ήλιος λέει: << Αρκετά. Θα σας ευθυγραμμίσουμε. Για να δούμε τι θα μπορέσετε να κάνετε αυτή τη φορά >>.

Μόνον όσοι έχουν γαλήνια και απερίσπαστη συνειδητότητα θα καταφέρουν ν' αφομοιώσουν αυτη την ενέργεια σε σωματικό επίπεδο. Όσοι έχουν αρνητικές σκέψεις θα την νιώσουν σαν δηλητήριο, οι σκέψεις τους θα επιστρέψουν στους ίδιους, βλάπτοντας τα σώματά τους.  

Η λύση είναι να έχετε καθαρές σκέψεις και σώματα χωρίς μπλοκαρίσματα, που θα μπορέσουν ν' αφομοιώσουν αυτή την ενέργεια άφοβα. Κάθε φορά που εκτίθεστε σ' αυτές τις φανταστικές δόσεις ενέργειας, ενισχύετε τη διαίσθησή σας, τις ψυχικές σας δυνατότητες και την ικανότητα αποκωδικοποίησης του DNA. Όλες αυτές οι ικανότητες θα μεγεθυνθούν χιλιάδες φορές. Αυτό είναι μέρος του τρόπου που ο ήλιος ανταποκρίνεται σ' αυτό που είσαστε, επομένως να έχετε εμπιστοσύνη στο γεγονός ότι ο ήλιος σας διαβάζει. Να έχετε τίμια, ανοιχτή κι αρμονική ενέργεια με τον ήλιο και όλα τα στοιχεία που σας περιβάλλουν.

Η ευφυϊα εκφράζεται ως φως. Η ευφυϊα του ήλιου είναι ο παράγοντας που συγκρατεί το ηλιακό σας σύστημα στο ενεργειακό του πεδίο. Αυτή την περίοδο, επηρεάζεστε από παράγοντες που βρίσκονται πέρα από τον ήλιο σας. Είναι σχεδόν σαν η δράση του ήλιου να μην μπόρεσε να διαπεράσει αυτά που συμβαίνουν στη Γαία οπότε άλλοι ήλιοι έχουν έρθει για να βοηθήσουν το δικό σας ήλιο. Ο ήλιος σας εξαπολύει ηλιακές καταιγίδες που έλκουν κοσμικές ακτίνες, γειώνοντας τες σ' αυτό το ηλιακό σύστημα. Φανταστείτε τον ήλιο σαν ένα τεράστιο μαγνήτη. Οι ηλιακές του καταιγίδες στέλνουν << πλοκάμια >> που αδράχνουν τις κοσμικές ακτίνες. Οι κοσμικές ακτίνες ειναι ηλιακές καταιγίδες ενός κεντρικού ήλιου που βρίσκεται σ' ένα μακρινό σημείο του γαλαξία σας.

Προβολή εικόνων και προτύπων: αυτό είναι το βασικό μέσο ελέγχου στον κόσμο σας. Υπάρχει μια κλειστή λέσχη που δεν ειναι απαραίτητα ευθυγραμμισμένη με την πνευματική ανάταση της ανθρωπότητας. Υπάρχουν κάποιοι που καταλαβαίνουν ότι η ανθρωπότητα διανύει περίοδο έντονων αλλαγών και ότι ο ήλιος φέρει μεγάλο μερίδιο της ευθύνης. Προκειμένου να εξουδετερώσουν αυτές τις αλλαγές που βιώνει η ανθρωπότητα, δημιουργούν μια καμπάνια που θα σας κάνει να φοβηθείτε τον ήλιο. Έτσι, μάζεσ ανθρώπων ακολουθούν πειθήνια τις θπαγορεύσεις των αρχών. Ορισμένοι άνθρωποι αποδέχονται με τόση ευκολία τις προβαλλόμενες εικόνες και πρότυπα, ώστε εμφανίζουν καρκίνο του δέρματος μόνο και μόνο περπατώντας στον ήλιο, από το σπίτι μέχρι το αμάξι που είναι στο γκαράζ.

Υπάρχει μια συνομοσιολογία εναντίον του ήλιου, λες και οι σχεδιαστές του κόσμου σας έπασχαν από κάποιο κουσούρι και έκαναν λάθος όταν τοποθέτησαν τον ήλιο στο ηλιακό σας σύστημα. Αυτην την ιδέα θέλουν να σας περάσουν. Και εσείς – για να δείτε πόσο άφρονες είστε και πόσο εύκολα αποδέχεστε τον έλεγχο που σας επιβάλλουν – πιστεύετε ό,τι διαβάζετε. Το πιστεύετε επειδή το λένε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σχετική εικόνα

Αν τα φυτά είναι τόσο έξυπνα που απορροφούν την ηλιακή ενέργεια παράγοντας πράνα, την ενέργεια και το οξυγόνο που σας είναι απαραίτητα για να ζήσετε, δεν νομίζετε ότι ο ήλιος είναι καλός και για τους ανθρώπους; Πιστεύετε ότι ο ήλιος είναι καλός για τα φυτά και κακός για τους ανθρώπους;

Εμείς υποστηρίζουμε ότι ο ήλιος είναι εξαιρετικός. Μελέτες έδειξαν πως τα κρούσματα καρκίνου του δέρματος αυξήθηκαν με τη χρήση αντιλιακών. Ουσιαστικά, η απομάκρυνση του στρώματος του όζοντος επιτρέπει μεγαλύτερη δεκτικότητα στις ηλιακές ακτίνες. Ορισμένοι λένε: << Μην κοιτάτε τον ήλιο. Κάνει κακό. Θα βλάψει τα μάτια σας. >>. Σας λέμε ότι θα συμβούν αλλαγές στη δομή των ματιών σας. Θα υπάρξουν αλλαγές στο οπτικό νεύρο, οι οποίες θα εισάγουν ένα νέο είδος όρασης, καθιστώντας σας ικανούς να υπερβείτε ό,τι σας κρατούσε παγιδευμένους στη 3Δ πραγματικότητα. Να είστε βέβαια πως κανείς δεν έκανε λάθος τοποθετώντας τον ήλιο στον ουρανό.

Στο παρελθόν, το στρώμα του όζοντος είχε εμφανίσει περισσότερες τρύπες απ' ότι σήμερα. Οι τρύπες μεταβάλλονται. Ωστόσο, αυτή η διακύμανση δεν οφείλεται στις αιτίες που της αποδίδουν οι επιστήμονές σας. Οι τρύπες του όζοντος επιτρέπουν την είσοδο στη Γήινη ατμόσφαιρα μιας διαφορετικής ποιότητας του φάσματος του φωτόςκαι μιας ειδικής ακτινοβολίας. Όταν οι μάζες βιώσουν τη διαφορά του φάσματος, θα συμβεί μια χημική αντίδραση σ' ένα πολύ βαθύ επίπεδο του ανθρώπινου οργανισμού. Το ανθρώπινο σώμα θα επηρεαστεί από το φως που θα εκπεμφθεί. Ουσιαστικά, η εκπομπή αυτού το φωτός θα αλλάξει το σώμα σε υποατομικό επίπεδο. Όσοι κατανοούν αυτή τη διαδικασία θα καταφέρουν να εναρμονιστούν με τη φυσιολογική αλλαγή που θα συμβεί. Εν μέρει, αυτή η αλλαγή δεν είναι απολύτως φυσιολογική, ωστόσο, έχει ενορχηστρωθεί για να σας ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα υπάρξει μια αύξηση στην εξελεκτική ευφυϊα των ειδών, μέσω της οποίας τα είδη θα δυναμώσουν.

Οι τρύπες του όζοντος επιτρέπουν την εισροή της εκπεμπόμενης ενέργειας και συνεπώς, την επιτάχυνση της διαδικασίας. Στο μέλλον όταν έρθετε αντιμέτωποι με κοσμικά, διαστημικά γεγονότα, θα έχετε ήδη εκτεθεί σε παρόμοιες ενέργειες. Επομένως, αυτό που παίρνετε τώρα είναι σαν μια ομοιοπαθητική δόση.

Η κύρια ενέργεια οποιαδήποτε συστήματος εντοπίζεται στον ήλιο αυτού του συστήματος. Η συλλογική συνειδητότητα του ήλιου εκδηλώνεται με τις ηλιακές ακτίνες. Έτσι, οι ηλιακές ακτίνες μπορούν να διαβαστούν, όντας μια μορφή ευφυϊας που ταξιδεύει σε διάφορα ηλιακά συστήματα. Όταν μια ενέργεια είναι σε θέση να εκπέμψει τη συχνότητα του φωτός από το σπίτι της, αυτό το φως είναι αναγνώσιμο από όλους, επειδή εκπέμπεται σε ένα συγκεκριμένο φάσμα ακτινών. Ορισμένες οντότητες μπορούν να ερμηνεύουν και να διαβάζουν συγκεκριμένα φάσματα που προέρχονται από πολύ μακρινές διαστημικές αποστάσεις. Καταλαβαίνουν ποιος ζει στον κάθε ήλιο, καθώς επίσης τις προδιαθέσεις και τις ιδιαιτερότητές του. Ο ήλιος μπορεί να σας ωφελήσει σε πολλά επίπεδα. Εμπεριέχει την ανώτατη σαμάνικη γνώση.

Καθώς αντιμετωπίζεται τις προκλήσεις της ζωής που σχετίζονται με τον διαχωρισμό και την επίκριση, θα κατανοήσετε βαθύτερατις ευθύνες σας απέναντι στη δική σας ζωή και θα είστε σε θέση να φέρετε περισσότερο φως. Αυτό το φως, που ο καθένας αποκτά ατομικά, δημιουργεί μέσα στη μαζική συνειδητότητα μια συγχώνευση με παρόμοιες ενέργειες. Κάποιοι θα αντιληφθούν αυτή τη συγχώνευση σαν ένα αστέρι, έναν άλλο ήλιο. Ο πλανήτης σας θα ακτινοβολήσει την αλλαγή της συνειδητότητας και της πνευματικής επίγνωσης ως φως. Έτσι, η Γαία θα γίνει ένα αστέρι στους ορίζοντες άλλων κόσμων. Αυτό από μόνο του θα προσελκύσει άλλους κόσμους σε εσάς. Θα διαβάζουν την ενέργεια του Γήινου φωτός και θα ξέρουν ποιοι είστε.

Γαία - Barbara Marciniak

Εκδόσεις - Κρύων

WWW.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright © www.urantiacenter.gr“.

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1