urantia logo

 Urantia metopi

LIANA e mail

Newsletter

Λιάνα Τελειώνη

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Η Εξέλιξη της Ψυχής - Βιβλίο & Cd με 3 διαλογισμούς

banner exelixi 1

Η Εξέλιξη της Ψυχής - 18 Διαλογισμοί σε 6 Cd

banner exelixi 2

 

Reiki- Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης

302568 290399397654520 1609721326 n

Γαία - Το Κοσμοδρόμιο των Θεών

banner gea

Η Γνώση που Αφυπνίζει

Λιάνα Τελειώνη Βίντεο Δωρεάν Μαθήματα

2015 09 30 13 22 48.426

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Η Επιστροφή του Χριστού Δωρεάν Βιβλία

416573 413152328724682 2014103257 o

Βιβλίο από τον Ιησού Μαθήματα Θαυμάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς απο την Ναζαρετ

Jiddu Krishnamurti - Ο Ρόλος του Λουλουδιού

Σχετική εικόνα

Οsho - Oι Δέκα μη Εντολές

Αποτέλεσμα εικόνας για οσσο

Έκχαρτ Τόλλε Για το φόβο

Αποτέλεσμα εικόνας για εκχαρτ τολλε

Ρόμπερτ Ηλία Νατζέμυ Δωρεάν Mαθήματα

ceb5cebdceb1cf84ceb7 cebdceb1cf84ceb6ceb5cebccf85

Κρύων: Θετικές Δηλώσεις!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θετικές δηλώσεις

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χορτοφαγική Ωμοφαγία!

Σχετική εικόνα

Ο νόμος της δικαιοσύνης είναι αδυσώπητος

BernarSo copy

Το Θαύμα των Χυμών

Το Θαύμα των Χυμών

Οι Top 27 Αλκαλικές Τροφές Στον Πλανήτη!

98

Γράμμα στον καρκίνο…

Ένα εμψυχωτικό αποχαιρετιστήριο γράμμα στον καρκίνο...

Το Χρήμα ως Χρέος

banner bank 1

ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για σημαία ευρωπαικής ένωσης

Ιησούς: Χωρίς την ένωση με τον Ανώτερό σας Εαυτό δεν θα μπορέσετε να επιστρέψετε γιατί θα σας λείπει το Θεϊκό σας κομμάτι...

382420 416770441706616 539990307

Απελευθέρωση

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

Αποσπάσματα από επικοινωνίες του Κρύων, με επιμέλεια Ρένας Λογιάκη, από την σελίδα Kryon Wisdomin Greek

Αγαπητοί μου,

Θα σχεδιάσω μια εικόνα, για σας, ενός τρένου. Είναι πολύ εύκολο να φανταστείτε αυτό το τρένο να τσουλάει στις ράγες. Το τρένο είναι η ψυχή σας, ή η ψυχική σας ομάδα διαμέσου των αιώνων. Το τρένο πάντα προχωράει μπροστά στον χρόνο. Έχει την ίδια μηχανή η οποία είναι αυτό που αποκαλείτε Ανώτερο Εαυτό, ή αυτό που εμείς θα λέγαμε ομάδα Ανώτερων Εαυτών. Είναι πάντα ο ίδιος Ανώτερος Εαυτός, η βάση είναι η ίδια. Ο καλύτερος σας φίλος είναι ο Ανώτερος Εαυτός σας. Επειδή ο Ανώτερος Εαυτός σας ήταν και είναι μαζί σας σε κάθε ενσάρκωση. Και τραβάει το τρένο ανά τους αιώνες.

Το τρένο δεν σταματά, ακόμα και όταν πεθαίνετε. Ο χρόνος συνεχίζει. Και όταν επιστρέφετε, έχετε περισσότερες εμπειρίες. Η τελευταία ζωή που ζήσατε προστίθεται στο τρένο· σκεφτείτε το σαν ένα καινούριο βαγόνι. Και κάθε βαγόνι κουβαλά ένα φορτίο. Για αιώνες, εκείνο το φορτίο είχε μια ενέργεια. Είναι ένα σκοτεινό φορτίο, επειδή είχατε μια μάχη που πολεμούσατε ξανά και ξανά. Κάθε φορά που φτάνετε εδώ προστίθενται βαγόνια.

Η μηχανή που είναι ο Ανώτερος Εαυτός κάνει καλή δουλειά, τα τραβάει όλα άσχετα πόσα έχετε. Όμως η δόνηση του τρένου αλλοιώνεται από τη δόνηση του φορτίου των βαγονιών. Από ζωή σε ζωή, γεμίζετε τα βαγόνια με μαύρο κάρβουνο, για παράδειγμα. Και το τρένο γίνεται μακρύτερο και μεγαλύτερο. Έρχεστε σ' αυτό που είναι η συγκεκριμένη ζωή και το τρένο είναι το ίδιο. Μόνο που μέσα στο τρένο αρχίζουν να συμβαίνουν άλλα πράγματα.

Το τρένο αρχίζει να αλλάζει την επίγνωσή του για το μαύρο και το άσπρο, το φως και το σκοτάδι, την υψηλή και χαμηλή δόνηση. Το ίδιο το τρένο μπερδεύεται, επειδή δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο. Το τρένο δεν ξέρει καν τι είναι ισορροπία.

Οι ίδιες οι ράγες σας φωνάζουν, «Άσε με να σε βοηθήσω, άσε με να σε βοηθήσω..." Αυτή είναι η Γαία. Η ενέργεια γύρω απ' το τρένο, που είναι Το Πεδίο, απλώνει τα χέρια λέγοντας: «Άσε με να σε βοηθήσω, άσε με να σε βοηθήσω...» Το μόνο που βλέπετε είναι βαγόνια, χιλιάδες βαγόνια γεμάτα σκοτεινή ενέργεια και κάθεστε εκεί λέγοντας, «Δεν ξέρω, δεν ξέρω... Δεν πάω πουθενά, έχω κολλήσει. Όλο αυτό είναι τόσο μπερδεμένο. Αγαπητό Πνεύμα, βοήθησέ με».

Και τώρα θέλω να σας πω, θέλω να πάτε και να δείτε την πανέμορφη μηχανή του Ανώτερου Εαυτού. Και θέλω να γυρίσετε το κλειδί και να απελευθερώσετε όλα τα βαγόνια – όλα τους! Θέλω αυτή να είναι μια φρέσκια και νέα αρχή που εσείς οι ίδιοι κάνετε, απελευθερώνοντας τα με αγνή πρόθεση και κατανοώντας πως όλη η βοήθεια που θέλατε, τώρα θα σας κατακλύσει. Όμως μέχρι να τα αφήσετε με αυτή την πρόθεση, θα εξακολουθεί να είναι δύσκολο. Έχετε κολλήσει γιατί είναι πάρα πολλά βαγόνια. Τα πράγματα δεν κινούνται στη ζωή σας διότι υπάρχουν πάρα πολλά βαγόνια. Και είναι φορτωμένα με το Ακάς σας που ήταν συνεχώς τόσο σκοτεινό και σκληρό, ενώ τώρα δεν είναι.

Ο άνεμος είναι ούριος, έρχεται το φως. Έρχεται χρώμα σ' έναν μαυρόασπρο κόσμο. Θέτετε τον εαυτό σας στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή, όχι όμως με όλα αυτά τα βαγόνια. Και όταν τα απελευθερώσετε, με αγνή πρόθεση, μπορεί να ρωτήσετε με γραμμικό τρόπο, «Μα πού πήγαν;» Έφυγαν μακριά! Δε θα τα συναντήσετε ξανά, δεν είναι μια προσωρινή επιδιόρθωση, δεν είναι ένας επίδεσμος. Είστε εσείς που απελευθερώνετε όλους τους αιώνες πραγμάτων που δεν χρειάζεστε! Αυτός είναι ο καταλύτης.

Ακούγοντας τη φωνή του Πνεύματος είναι μια αλληγορία του να είστε συντονισμένοι με την διαίσθηση από τον δικό σας Ανώτερο Εαυτό. Ο Ανώτερος Εαυτός είναι το πνευματικό σας μέρος που σας συνδέει με την αιώνια ψυχή σας. Είναι αυτό με το οποίο οι περισσότεροι αναζητητές αγωνίζονται να συνδεθούν και σας προσφέρει βοήθεια για την ίδια τη ζωή σας, και μέσω αυτού βοηθάει τον πλανήτη.

Η Νέα Εποχή

GKLανωτερος εαυτος 2

Όταν μιλάμε για Νέα Εποχή και εσώτερες πεποιθήσεις, χρησιμοποιούμε τους όρους εκ περιτροπής. Νέα Εποχή μπορεί να σημαίνει θρησκεία σε ορισμένες κουλτούρες, γι αυτό συχνά αντ’ αυτής χρησιμοποιούμε τη λέξη εσώτερη ή εσωτερισμός. Και οι δυο λέξεις σημαίνουν ένα σύστημα πίστης μοναδικό στον πλανήτη, χωρίς καμία δομή ή δόγμα. Δεν υπάρχει κανένα κεντρικό βιβλίο. Δεν έχει κανέναν προφήτη να λατρέψετε, ούτε κάποιο μέρος σαν κεντρικό αρχηγείο. Δεν υπάρχει κανένα μέρος να δίνετε αναφορά, δεν υπάρχουν καθόλου κανόνες. Δεν υπάρχει καμία ιδιότητα μέλους, ούτε καταγραφή τού ποιος το ξεκίνησε. Τι σύστημα αλήθεια! Είναι έξω από την αντίληψη κάθε λογικού οργανωμένου συστήματος, επειδή δεν έχει καμία οργάνωση.

Παρ’ όλα αυτά, δεκάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο έρχονται μαζί για να τιμήσουν τα ίδια χαρακτηριστικά πίστης. Υπάρχει ένας κεντρικός πυρήνας πεποίθησης ότι ο Θεός είναι μέσα μας, ότι οι ψυχές έρχονται στον πλανήτη πολλές φορές και ότι η ανθρωπότητα είναι μέρος ενός αγαθοεργού συστήματος, που δημιουργεί την πνευματική εξέλιξη της Γης. Υπάρχει μια πίστη ότι η ανθρωπότητα έχει σπαρθεί από τους Πλειάδειους, οι οποίοι βρίσκονται ακόμη εδώ· ότι υπάρχει υπέροχος σκοπός στη ζωή σας και ότι βρίσκεστε εδώ κατά έναν αγαθοεργό τρόπο, για να βοηθήσετε την ανθρωπότητα να δημιουργήσει ειρήνη στη Γη.

Δεν είναι ενδιαφέρον αγαπητοί μου ότι δεν υπάρχει κεντρικός προφήτης; Αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει. Είναι εκείνο που πολλοί ονομάζουν ψυχή, εσείς το λέτε Ανώτερο Εαυτό. Οπότε θα χρησιμοποιούμε τους όρους αυτούς εκ περιτροπής, καθώς αυτό είναι που διδάσκουμε. Όμως στην εσώτερη πίστη, ο Ανώτερος Εαυτός έχει προσωπικότητα. Είναι κομμάτι του Θεού, που φέρει το πρόσωπό σας. Βρίσκεται στην άλλη πλευρά του πέπλου και συγχρόνως είναι μέσα σας – και είναι ο προφήτης εντός σας! Καθότι ο Ανώτερος Εαυτός εμπεριέχει το πρότυπο των πνευματικών κανόνων, εάν θέλετε να το πείτε έτσι. Ωστόσο, δεν πρόκειται για κανόνες, αλλά μάλλον για αντιλήψεις. Είναι αντιλήψεις βιωμάτων από περασμένες ζωές, που αντιπροσωπεύονται από το λεγόμενο Ακάς.

Το πρότυπο περιέχει αντιλήψεις περί αγγέλων και καθοδηγητών γύρω σας, το ποιοι είστε, πού πηγαίνετε, γιατί είστε εδώ και τα χαρακτηριστικά της λεγόμενης επιβίωσης. Είναι το πρότυπο της ψυχής σας. Ο Ανώτερος Εαυτός δεν είναι κάτι υπεράνω από σας, αλλά μάλλον κάτι που δονείται υψηλότερα από τον σωματικό σας εαυτό. Ο όλος σκοπός της εσώτερης πίστης είναι ο Άνθρωπος να πιάσει το χέρι του Ανώτερου Εαυτού και να ανακαλύψει περισσότερα για το πρότυπο αυτό.

Κάθε μέρα όταν ξυπνάτε, δε θα ήταν ωραίο να πιάνετε το χέρι του Θεού και να βαδίζετε στη ζωή τη μέρα εκείνη με βαθιά ισορροπία και σύνεση; Αυτή είναι η πίστη της Νέας Εποχής. Είναι εσώτερη πίστη – το να είστε σε επαφή με το Θεό που βρίσκεται μέσα σας.

Οι διδάσκαλοι της Γης μίλησαν για το Θεό μέσα σας – όλοι τους. Το σύστημα πίστης της Νέας Εποχής διδάσκει ότι όλοι οι διδάσκαλοι ήσαν έγκριτοι και ήρθαν εδώ για να δώσουν το μήνυμα αυτό και όχι απαραίτητα για να λατρευτούν. Δεν απομονώθηκαν, ούτε ζήτησαν να τους λατρέψουν, ούτε έκτισαν καμιά εκκλησία γύρω τους. Οπότε, δεν υπάρχει καμία ευαγγελική ώθηση στη Νέα Εποχή. Καμία! Εάν κάποιος προσπαθεί να σας πει ότι εκείνοι είναι σωστοί κι εσείς είστε λάθος, τότε δεν είναι της Νέας Εποχής. Αντιθέτως, τα άτομα αυτά μάλλον έχουν βάλει κάτι δικό τους σ’ ένα κουτί και σας στρατολογούν σαν μέλος. Δεν υπάγονται στην εσώτερη πίστη που αναφερόμαστε.

Το να είστε σ’ επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό σας, θα δημιουργήσει ισορροπία μέσα σας και θα σας βοηθήσει επίσης με τους άλλους. Ο Ανώτερος Εαυτός είναι το κλειδί. Υπάρχει ένα αγαθοεργό σύστημα που σας αγαπά και σας βλέπει όπως εσείς βλέπετε τα παιδιά σας. Επειδή όταν έρχεστε στον πλανήτη αποχωρίζεστε από εμάς. Είναι η ελεύθερη επιλογή σας και είστε σπεσιαλίστες σε αυτό.

Ω, δεν μπορώ να το φανταστώ! Σαν κομμάτι του Θεού θα ήθελα να κλαίω, σκεφτόμενος να διαχωριστώ από τον εαυτό μου, χωρίς να γνώριζα ποιος ήμουν. Θεέ μου! Τι καθήκον – κι όμως το κάνετε τόσο ελεύθερα κι εύκολα και για τόσο καιρό. Τώρα ξέρετε γιατί είμαι ερωτευμένος μαζί σας και είστε εδώ στο κατώφλι μιας επανάστασης της ενέργειας.

Η Διαδικασία - αγνή πρόθεση

udawn

Υπάρχει ένας βαθύς, θεϊκός κανόνας κι ένα αξίωμα σχετικά με την αγνή πρόθεση. Να το πω με διαφορετικό τρόπο. Ο Ανώτερος Εαυτός σου είναι ένα κομμάτι του Δημιουργού. Όλοι γεννιέστε με αυτόν. Είναι η ίδια ψυχή που είχες σε κάθε ζωή. Το γνωρίζεις αυτό; Κάθε ζωή, η ίδια ψυχή. Υπάρχει εκεί ένας φίλος που ήταν μαζί σου σε κάθε ταξίδι, μαζί με το έμφυτο. Ορισμένοι μπορέσατε ν’ αγγίξετε τον φίλο αυτόν και τότε έχετε την μέγιστη γαλήνη στον πλανήτη. Μπορείς να το νιώσεις; Το θυμάσαι; Θα ήθελες να έχεις αυτή την αίσθηση όλη την ώρα; Είναι σαν να έχεις πίσω όλους τους γονείς σου, αφοσιωμένους μέσα σου, να σε κοιτούν. Μπορείς να τους αγγίξεις, μπορούν να σε αγγίξουν. Μπορείς να αγγίζεις τα χέρια τους όποτε θέλεις. Με αγνή αγάπη, είναι οι γονείς που ήθελες πάντα να έχεις, εάν δεν τους είχες από την άλλη πλευρά του πέπλου. Αυτό είναι.

Ω, νιώθεις τόσο καλά. Εκεί είναι το εσωτερικό παιδί. Μπορείς να το αγγίξεις όποια ώρα θέλεις. Μπορείς να είσαι σε υψηλή κατάσταση αγάπης. Η διαδικασία δεν είναι κατανοητή ή διανοητική, αλλά το αξίωμα είναι ότι πάντα θα δουλεύει, ακριβώς σαν τη βαρύτητα. Αναμένει εσένα να την ενεργοποιήσεις. Μπορείς να βασιστείς σ’ αυτήν, να σε πάρει ακριβώς μέσα στη λίμνη της αυτογνωσίας.

Αγαπητέ μου, από τότε που γεννήθηκες, ο Ανώτερος Εαυτός, εκείνη η ψυχή που ήταν μαζί σου κάθε φορά, είχε πάντα απλωμένο το χέρι του, περιμένοντας εσένα να κάνεις το βήμα. Είναι ο στοργικός Θεός που σε βάζει συγχρονιστικά σ’ ένα μέρος, όπου μπορείς ν' ακούσεις αυτό και να πάρεις καλύτερες αποφάσεις. Είναι η ίδια στοργική ενέργεια που θα σου δείξει 11:11 στο ρολόι τόσο συχνά που είναι εντελώς έξω από την πιθανότητα του τυχαίου. Κι όμως συνεχίζεις να βλέπεις αυτούς τους ίδιους αριθμούς. Τώρα ξέρεις. Είναι ο Δημιουργός μέσα σου. Σε αγγίζει ελαφρά στον ώμο λέγοντας, «Κοίτα τώρα».

Αριθμολογικά, το 11:11 έχει την ενέργεια της φώτισης/φώτισης. Είναι δύο κύριοι αριθμοί, ο ένας δίπλα στον άλλο. Το πιάνεις αυτό; Το πιάνεις αυτό γηραιά ψυχή; Είναι ένα νεύμα. Είναι η ζωή που περίμενες! Είναι το χέρι που απλώνεται από τον Θεό, λέγοντας: «Γιατί δεν έρχεσαι λίγο πιο κοντά; Επειδή θα βοηθήσεις τον πλανήτη εάν το κάνεις. Γιατί δεν ζεις λίγο περισσότερο; Γιατί δεν αρχίζεις να βιώνεις το ‘εσύ’; Γνωρίζεις ότι είναι στο DNA εάν το θέλεις. Γιατί δεν συν-δημιουργείς την πραγματικότητα που έχεις μόνο ονειρευτεί;» Ξέρεις ότι είναι εκεί εάν την θέλεις. Την έχεις νιώσει! Είναι αληθινή.

Πρέπει να βγεις από τη φάση επιβίωσης και να εκφράσεις αγνή πρόθεση. Άρχισε να εμπιστεύεσαι μια διαδικασία που είναι άγνωστη. Δε θα έχεις ιδέα πώς δουλεύει. Μπορείς να το κάνεις;

Ορίστε η υπόσχεση αγαπητέ Άνθρωπε: Όταν αρχίσεις την αγνή αυτή πρόθεση, αναλαμβάνει η διαδικασία και θα δουλέψει. Θα δουλέψει επειδή αυτό ακριβώς περίμενε το Πνεύμα. Πήδα μέσα στη λίμνη. Δεν μπορείς να το σταματήσεις. Δεν υπάρχει πλήκτρο ‘διαγραφή’ στον Ανθρώπινο εγκέφαλο. Δεν μπορείς να ξεμάθεις όσα σου είπα τώρα. Βεβαίως μπορείς να προσπαθήσεις. Αλλά δεν θα γίνει, επειδή απευθύνομαι τώρα σ’ αυτό που βρίσκεται μέσα σου.

Αυτή τη στιγμή κάποιοι αρχίζετε να το νιώθετε. Υπάρχουν εδώ γηραιές ψυχές που ο Ανώτερος Εαυτός σας κραυγάζει: «Άκου, άκου, άκου, άκου, άκου, άκου, άκου, άκου, άκου, άκου!», επειδή ήταν μαζί σας σε όλη τη ζωή σας και ήθελε μόνο ν' αγγίξετε το απλωτό χέρι – το μόνο που ήθελε. Έτσι αρχίζει η διαδικασία.

Τι νομίζεις ότι είναι ο Ανώτερος Εαυτός; Είναι η ενέργεια της προσωπικής σου αγγελικής μορφής. Η αλληγορία που μας αρέσει να δίνουμε είναι ότι έχεις το ένα πόδι συνεχώς στην άλλη πλευρά του πέπλου και το άλλο πόδι στο 3D πεδίο.

Το όλο θέμα της δυαδικότητας και το μάθημα ζωής σου είναι ν’ ανοίξεις την πόρτα, να το δεις αυτό και να πιάσεις το χέρι εκείνου που είναι ο Ανώτερος Εαυτός σου. Είναι ο ίδιος Ανώτερος Εαυτός κάθε φορά που έχεις υπάρξει στη Γη, ο ίδιος που νέμεται τα διάφορα Ανθρώπινα σώματα των πολλών σου ενσαρκώσεων. Υπάρχει κάτι κοινό διαμέσου των αιώνων. Το βλέπεις τώρα; Δεν έχει σημασία πόσες προηγούμενες ζωές είχες ή τι έχεις κάνει, άσχετα με το πού ήσουν, ο ίδιος Ανώτερος Εαυτός είναι εκεί. Είναι ο πυρήνας σου. Αρχίζεις μήπως τώρα να καταλαβαίνεις γιατί θα ήθελες να συνδεθείς μαζί του;

Τι θα γινόταν εάν είχες πάντα διαθέσιμο τον Ανώτερο Εαυτό σου; Εάν τον είχες μαζί σου σε τόσο υψηλό επίπεδο, ώστε να γινόταν εσύ; Κάθε λέξη που έλεγες να προέρχεται από εκείνον. Κάθε φορά που σε κοιτάζει κάποιος, να έχεις συμπόνια στα μάτια… για εκείνον που τσακώνεται μαζί σου, εκείνον που σε βρίζει, την εξουσία που δεν σου αρέσει. Πώς θα σου φαινόταν να μπορείς, αντικρίζοντάς τους, να βλέπεις πρώτα τη συμπόνια και μετά να αφοπλίζεις όλα τα συναισθήματα που συμβαίνουν;

Αρχή Ενεργοποίησης του DNA

 ALLAGH PRAGMATIKOTHTAS

Η στιβάδα DNA που εμπλέκεται σε όλα είναι η έκτη. Γνωρίζετε την αριθμολογία του έξι; Κοιτάξτε το, καθώς σας το έχουμε πει. Ο αριθμός έξι αντιπροσωπεύει την ενέργεια του Ανώτερου Εαυτού.

Εάν δεν το έχετε ακούσει στο παρελθόν, χρειάζεται να το ακούσετε τώρα… Πού βρίσκεται ο Ανώτερος Εαυτός; Βάσει των ίδιων των λέξεων, θα πρέπει να είναι κάπου ανώτερα, ψηλότερα, σωστά; Όμως δεν είναι. Το μόνο που είναι ψηλότερα είναι η αντίληψή σας για τη δόνησή του. Σ’ ένα μέρος που σας κάνει να θέλετε να τον λατρέψετε. Συνειδητοποιείτε ότι πηγαίνετε σε οίκους λατρείας για να συνδεθείτε με τον εαυτό σας; Εκεί γονατίζετε, ακούτε τη μουσική και προσεύχεστε στον εαυτό σας!

Δεν γίνομαι βλάσφημος. Σας δίνω βασικές πληροφορίες για τον τρόπο που δουλεύουν οι  Άνθρωποι και για την αντίληψή σας περί Θεού. Ο Ανώτερος Εαυτός, ο μεγάλος χρυσός άγγελος, το κομμάτι που είναι συνδεδεμένο με την άλλη πλευρά του πέπλου, ο οποίος είναι ο πυρήνας της ψυχής σας, πάντα σας φαίνεται σαν Θεός. Όμως είναι κομμάτι σας… και βρίσκεται στο DNA σας! Θα θέλατε να είστε συνδεδεμένοι μαζί του όλη την ώρα, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, μέχρι την ανάπτυξη της νέας ενέργειας απαιτούσε να πασχίσετε γι αυτό, επειδή δεν ήταν εντός της εμβέλειας της Ανθρώπινης συνειδητότητας. Τώρα είναι!

Τι θα λέγατε για 100% συνεχή σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό; «Τώρα Κρύων, εάν το είχα αυτό θα ήμουν σαν διδάσκαλος (master)». Ακριβώς! Και τι σ’ εμποδίζει να θεωρείς δυνατόν κάτι τέτοιο αγαπητέ Άνθρωπε; Είναι λιγάκι υπερβολικό για σένα; Δεν είναι υπερβολικό! Είναι η αίσθηση του σκοπού της ζωής, ότι υπάρχει ένας ιερός λόγος που βρίσκεσαι εδώ. Βεβαίως οι προκλήσεις έρχονται και παρέρχονται, όμως αυτές είναι απλώς η ζωή. Η αγάπη του Θεού είναι πάντα στην καρδιά σου, πάντα συνδεδεμένη. Η ενέργεια της αλλαγής αρχίζει ν’ αλλάζει την ικανότητά σου να το έχεις αυτό και γίνεται τώρα πολύ πιο εύκολο να επιτύχεις την αυτοκυριαρχία) (mastery).

Η έκτη στιβάδα πρέπει να εμπλέκεται σε κάθε σετ εργαλείων που έχω περιγράψει. Οι διανοητικοί λοιπόν που θέλουν να βάζουν τα πράγματα σε 3D κουτί, θα μετράνε τις στιβάδες για αριθμολογικούς λόγους, λέγοντας: «Εάν λοιπόν εμπλέκεται συνεχώς, την μετράς ή δεν την μετράς;» Θα σας πω ότι δεν έχει σημασία. Επειδή εξακολουθεί να αλλάζει με κάθε στιβάδα που εργάζεται μαζί. Γιατί να προσπαθείτε να πιάσετε την άπιαστη αυτή κβαντική ενέργεια; Χρειάζεται να το κατανοήσετε όλο για να το χρησιμοποιήσετε; Η δεύτερη στιβάδα λοιπόν είναι το μάθημα ζωής και η έκτη ο Ανώτερος Εαυτός. Και οι δύο εμπλέκονται σε αυτό το σετ εργαλείων.

Τώρα ας συζητήσουμε παραπέρα την αλληλεπίδραση των στιβάδων επτά και οκτώ με την έκτη, τον Ανώτερο Εαυτό. Τι νομίζετε ότι είναι σημαντικό στις προηγούμενες ζωές; Θα συζητήσουμε δυο χαρακτηριστικά τα οποία δεν είναι νέα, αλλά σχετίζονται με τη συζήτηση αυτή.

Κατά ένα κβαντικό τρόπο, δεν υπάρχει κάτι σαν περασμένη ζωή. Σημειώστε το αυτό, καθότι το DNA και το Ακασικό Αρχείο σας είναι σε κβαντική κατάσταση. Οπότε, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρονικό προσδιορισμό, όπως η λέξη «περασμένη». «Τότε τι είναι η περασμένη ζωή Κρύων; Δεν την έζησα στο παρελθόν;» Στο 3D πεδίο μπορεί να τη ζήσατε, όμως η εμπειρία ζει στο DNA σαν ενέργεια παρούσας ζωής. «Τι σημαίνει αυτό Κρύων;» Θα σας το δώσω με τρόπο εύκολα κατανοητό.

Τι γίνεται εάν ήσουν ένας σπουδαίος ζωγράφος πριν 300 χρόνια; Ήξερες ότι το ταλέντο είναι ακόμα εκεί; Είναι ακόμα εκεί! «Μα Κρύων, δεν μπορώ καν να ζωγραφίσω». Καταλαβαίνω. Οπότε έχεις αποφασίσει και μου λες: «Όχι, έχω προσπαθήσει και δεν μπορώ να ζωγραφίσω!» Σου απαντώ, έχεις προσπαθήσει μόνο στο 3D πεδίο! Τι θα γινόταν εάν έμπαινες σε διαλογισμό κι έλεγες στην κυτταρική σου δομή: «Θα ήθελα να φέρω στην επιφάνεια εκείνη τη ζωή στην οποία μπορούσα να ζωγραφίζω».

Θα σας πω κάτι που θα μάθετε σιγά-σιγά… Αρχίστε τη διαδικασία! Με πρόθεση, διεκδικείστε το ταλέντο. Θ’ αρχίσετε να ζωγραφίζετε, μίζερα ίσως στην αρχή αλλά μετά κάτι συμβαίνει: Τα χρώματα θ’ αρχίσουν να εμφανίζονται όπως ποτέ πριν. Θα γνωρίζετε ποιο πάει με ποιο. Ο συνεργάτης μου γνωρίζει ότι είναι αληθινό αυτό, καθώς ανέσυρε από το Ακάς του πράγματα που ζήτησα να κάνει. Του πήρε χρόνια, αλλά βρήκε εκείνα που ήδη είχε και τώρα τα βλέπετε στο έργο του. Το Ακασικό Αρχείο σας λοιπόν είναι τρέχον, όχι περασμένο. Σημειώστε το αυτό.

Τώρα, πώς αυτό συσχετίζεται με τον Ανώτερο Εαυτό σας; Θα σας πω. Όταν κοιτάτε μια προηγούμενη ζωή, όπως την αποκαλείτε, ας πούμε πριν εκατοντάδες χρόνια, και είστε σ’ ενός είδους γραφείο επισκόπησης προηγούμενων ζωών, μπορεί να σας πουν ότι ήσασταν  κάποιοι άλλοι στο παρελθόν. Ίσως σας δώσουν πληροφορίες για το ποιοι ήσασταν τότε. Μπορούν να το κάνουν, καθώς είναι γραμμένο στο Ακάς σας και «αναγνώσιμο» από πολλούς. Πώς το νιώθετε; Νιώθετε σύνδεση μ’ αυτό ή μακριά του;

Ορίστε τι θέλω να σας πω… Ο Ανώτερος Εαυτός, το νούμερο έξι, ήταν τότε ο ίδιος με τώρα. Έχετε ένα σύνδεσμο με όλα όσα έχετε κάνει από τότε. Ο Ανώτερος Εαυτός σας ήταν σε όλα αυτά! Είναι ο Ανώτερος Εαυτός που έχετε τώρα… αυτό το κομμάτι σας που είναι τόσο πολύτιμο, που ήταν το ίδιο κάθε φορά, εκατοντάδες ζωές, ο ίδιος Ανώτερος Εαυτός. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ότι έχετε ένα φίλο που ήταν εκεί!

Αγαπητοί, το να γεννιέστε στον πλανήτη δεν είναι εύκολο. Το πρώτο που κάνετε είναι να διαχωριστείτε. Δεν μεταφέρονται στο Ανθρώπινο σώμα όλα τα κομμάτια του Θεού που σας αποτελούν. Ορισμένα από αυτά εξακολουθούν να παραμένουν σ΄ αυτή την πλευρά του πέπλου. Αλλά το γνωρίζατε αυτό, σωστά; Καθώς έχετε ξοδέψει τόσο χρόνο αναζητώντας το κομμάτι που διαχωρίστηκε… τον Ανώτερο Εαυτό σας, θέλοντας να συνδεθείτε μαζί του. Όμως με τη γέννηση γίνεστε μοναδικοί. Πολύ μοναχικό αίσθημα, έτσι δεν είναι; Γιατί από ένα υπερδιάστατο ον, γίνεστε ένα μοναδικό (ατομικό), τρισδιάστατο. Ο Ανώτερος Εαυτός είναι το καλύτερο πορτραίτο αυτού που είστε πραγματικά. Είναι η ουσιώδης ψυχική ενέργεια, η οποία είναι ΕΣΕΙΣ. Γι αυτό είναι τόσο υπέροχα όταν τελικά συνδέεστε. Είναι μια σύνδεση που έχετε ζητήσει και επέρχεται μια ενθύμηση.

Ποιος Πραγματικά Είσαι;

11081181 803319909757825 3319374312079621740 n

Σοφή γηραιά ψυχή, μπορεί να μην αισθάνεσαι ότι είσαι γεμάτος σοφία, όμως μερικοί γνωρίζουν για τι μιλάω – και όντως είσαι γεμάτος με γνώσεις. Έχεις την «ευφυΐα του Σύμπαντος» και το γνωρίζεις. Είναι κάτι διαισθητικό. Δεν μπορείς επακριβώς να το αγγίξεις, αλλά γνωρίζεις ότι είναι η αλήθεια. Αυτός ο Ανώτερος Εαυτός γνωρίζει το κάθε Ανθρώπινο Όν που ήσουν. Και δεν είναι σε μια σειρά, ούτε συναθροισμένα, ή σε μια γραμμική λίστα. Είναι όλα μαζί ανακατεμένα σ’ ένα μπολ, στην αγκαλιά σου. Και το έχουμε ξαναπεί… Όποιος θέλει, μπορεί ν’ ανασύρει απ’ αυτό το μπολ, το καλύτερο μέρος οποιασδήποτε από τις ζωές του και να το εφαρμόσει στην παρούσα του ζωή! Γι αυτό το λόγο υπάρχουν εκεί, αγαπητέ μου Άνθρωπε. Είναι μέρος του συστήματος. Δεν είναι καθόλου παρελθόν.

Ευλογημένος είναι ο Άνθρωπος που πηγαίνει στο Ακασικό πεδίο και παίρνει τη σοφία, παίρνει τον δάσκαλο, το πάθος της αγάπης του Θεού, τον ιερέα, την καλόγρια, τον σαμάνο. Είναι όλα εκεί! Είναι μέρος του συστήματος ν’ αναγνωρίσεις την αλήθεια σου. Και τώρα γνωρίζεις γιατί είναι τόσο μοναδικό. Επειδή περικλείει τις εποχές της ύπαρξής σου εδώ. Αυτά είναι τα δεδομένα των περασμένων ζωών.

Οι Άνθρωποι κατέχονται από την επιθυμία να μαθαίνουν, «Πώς συν-δημιουργώ την πραγματικότητα μου;» Λοιπόν, ο πρώτος τρόπος είναι ν’ απαλλαγείτε από την τρισδιάστατη αίσθηση του χρόνου. Κατανοήστε και συμφωνήστε ότι είστε μία μεγαλύτερη ενέργεια απ’ αυτήν που μπορείτε να δείτε στην 3η διάσταση. Έχετε περισσότερους εαυτούς απ’ ό,τι φαίνεται και παρότι είστε υπεύθυνοι για την ζωή και τον εγκέφαλο σας, σκεφτείτε για μια στιγμή εκείνες τις άλλες ζωές που συνεχίζουν να συμβαίνουν, και των οποίων έχετε επίσης τον έλεγχο. «Κρύων, αυτό σημαίνει ότι έχω τον έλεγχο και του Ανώτερου Εαυτού μου;» Ναι, τον έχεις – διότι ο Ανώτερος Εαυτός σου δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα θεϊκό συμπλήρωμα της αγγελικής σου ύπαρξης. Κάθεται εκεί χωρίς καθόλου κριτική και δεν σε ελέγχει. Κάθεται εκεί έτοιμος να συνδεθεί μαζί σου και όταν συνδέεις τις σκέψεις σου, είναι οι δικές σου ενισχυμένες σκέψεις, αλλά ενισχυμένες από την σοφία του Ανώτερου Εαυτού.

Πόσοι καταλαβαίνετε ότι καθώς διαβάζετε τα μηνύματα του Κρύων, διαβάζετε δυνατά με τους Ανώτερους Εαυτούς σας για έμφαση; Ο Ανώτερος Εαυτός του κάθε Ανθρώπου γνωρίζει όσα γνωρίζω. Ζητήσαμε από τους Ανώτερους Εαυτούς σας απόψε να μαζευτούν και να κάνουν μαζί μου την επικοινωνία.

Όταν διαβάζετε τα λόγια του Κρύων, δεν διαβάζετε κάτι καινούργιο. Τίποτα δεν είναι καινούργιο, ωστόσο όλα μπορούν ν’ αποκαλυφθούν σ’ εκείνους που δεν έχουν πλήρη γνώση. Όταν διαβάζετε τα λόγια του Κρύων, διαβάζετε την αλήθεια που δίνεται από κάποιον που έχει μια σχέση μαζί σας, για την οποία θα μιλήσω απόψε. Θα την ονομάσω η Κρυφή Σχέση. Είναι μία σχέση τόσο δυνατή που ο Ανώτερος Εαυτός σας μπορεί πράγματι να διεκπεραιώσει την επικοινωνία μαζί μου, αφού γνωρίζει τι θα πω. Όταν διαβάζετε τα βιβλία, διαβάζετε μαζί με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Αυτή είναι η φωνή που ακούτε. Είναι μία θεϊκή φωνή, είναι όμορφη και είναι η δική σας.

Θέλω να σας δώσω έναν οραματισμό… Θα σας ζητήσω να προσποιηθείτε για λίγο πως έχετε ένα δια βίου φίλο που μαγικά συνδέεται μαζί σας υπερδιαστασιακά. Ό,τι κάνετε και περνάτε μοιράζονται με αυτόν τον υποθετικό φίλο. Κάντε τον αδελφό, αδελφή – κάποιον πολύ κοντινό. Τώρα είναι ένα φανταστικό πρόσωπο, όμως μπορείτε να του/της δώσετε ένα όνομα αν το επιθυμείτε. Κάντε αυτό το πρόσωπο να σας μοιάζει αν θέλετε, αλλά αυτός/αυτή είναι υπερδιάστατος/η, επομένως δεν έχει βάρος, ούτε στόμα να τραφεί. Για την ακρίβεια, είναι κομμάτι σας.

Δώστε του ό,τι φύλο θέλετε, ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους, αλλά είναι κολλημένος/η σ’ εσάς. Όταν γελάτε, κι αυτός γελάει. Όταν λυπάστε, κι αυτός λυπάται. Όταν είστε απογοητευμένοι, κι αυτός το ίδιο. Όσα είναι γνωστά σ’ εσάς είναι γνωστά σε πραγματικό χρόνο στον συνεργάτη σας. Πλάι-πλάι περπατάτε στη ζωή.

Τώρα, είναι απλώς μια μεταφορά, ή… είναι; Επιτρέψτε μου να σας συστήσω τον συνεργάτη σας. Λέγεται Ανώτερος Εαυτός σας. Επίσης, λέγεται η «σύνδεση με το Θεό». Ζει μέσα στο DNA σας. Να γίνω πολύ ξεκάθαρος… Γνωρίζει όλα όσα ξέρετε. Θα σου πω Άνθρωπε την απάντηση σχετικά με το πόσες φορές χρειάζεται να επαναλαμβάνεις ή πόσο συχνά χρειάζεται να λες στο Θεό πόσο περίπλοκα είναι τα πράγματα… Γιατί δεν κάθεσαι να το κάνεις;

Εστίαση στον Εαυτό

Ίσως θα θέλατε να ρωτήσετε τον διδάσκαλο, «Αγαπητέ διδάσκαλε, ποια θα έπρεπε να είναι η εστίαση μας ως Άνθρωποι στη Γη τώρα; Φαίνεται να υπάρχει τόση πολλή διαμάχη! Πού θα έπρεπε να στείλουμε το φως μας και τι θα έπρεπε να κάνουμε; Ποιο είναι το κλειδί; Πού είναι η εστίαση;»

Η κατανομή του οκτώ αφορά στην ευθύνη. Στις δύο πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου 2003, θα έχετε την ευκαιρία, μαζί με όλη αυτή τη σπουδαία συνοδεία την οποία αποκαλείτε ανώτερους εαυτούς σας, ν' αποφασίσετε για τα σημαντικότερα πράγματα στη Γη [Αρμονική Συμφωνία].

Θα προκύψει ένα ερώτημα παρόμοιο με εκείνο του 11:11 [Αρμονική Σύγκλιση]. Θα είναι το εξής: Είστε έτοιμοι να συγχωνεύσετε το πνευματικό και το βιολογικό, ώστε να συγχωνευτεί η ζωτική δύναμη, ώστε το ‘εγώ’ να είναι εκείνο που περιέγραψα, ώστε η συν-δημιουργία να είναι όπως την περιέγραψα, ώστε να μπορείτε να ενδυναμώσετε το DNA σας; Είστε έτοιμοι να επιτρέψετε στην αρσενική και θηλυκή ενέργεια της Ανθρωπότητας να είναι εντέλει ίσες; Είναι μία σημαντική εποχή για τον πλανήτη. Όσοι το διαβάζετε μετά αφότου συνέβη, θα ξέρετε ότι δεν είναι λιγότερο εμβριθές μόνο και μόνο επειδή συνέβη χθες. Η μελέτη του χθες είναι η σοφία του αύριο. 

Ποια είναι η εστίαση; Δεν υπήρξε ποτέ εποχή στη Γη όπου οι ενέργειες και οι σκέψεις σας να είναι ολοφάνερα πιο μετρήσιμες ως ενέργεια. Η εστίαση είναι εντός σας. Η πρώτη παραβολή που σας δόθηκε από αυτή την ομάδα Κρύων, πάνω από μία δεκαετία πριν, ήταν εκείνη του Λάκκου με τη Πίσσα. Μιλούσε για μία αλληγορία, μία παραβολή, όπου κάποιος Άνθρωπος ανακάλυψε κάτι που τον βοήθησε. Δεν συμμετείχε κανείς άλλος. Ανακάλυψε κάτι προσωπικό και το εφάρμοσε. Το εφάρμοσε μόνο στον εαυτό του και δεν το βροντοφώναξε από τις ταράτσες. Έκανε τη δουλειά του χωρίς να πει τίποτε, απολαμβάνοντας την νέα του προσωπική ανακάλυψη, και όμως όλοι παρατήρησαν τι είχε κάνει. Με ποιο τρόπο; Απ’ ότι συνέβαινε γύρω του.

Αυτό συμβαίνει όταν εξισορροπείτε τον εαυτό σας. Ο Άνθρωπος που συντονίζεται με τη χορωδία και βρίσκει το γλυπτό μέσα στο πάγο, θα επηρεάσει όλους γύρω του. Τους δίνει κάτι να δουν. Αυτό επιτρέπει περισσότερη επιλογή από όση θα είχαν αλλιώς οι υπόλοιποι γύρω του. Ανάβει ένα φως σε ένα σκοτεινό μέρος ώστε να βλέπουν άλλοι.

Δεν θ' αρέσει σε όλους να βλέπουν την πρόοδο σας. Κάποιοι θα σας δουν και θα τρέξουν από την άλλη πλευρά. Κάποιοι θα σας δουν και θα σας μισήσουν. Κάποιοι θα σας προδώσουν. Αγαπητέ Άνθρωπε, δεν υπάρχει κάτι καινούριο σε αυτό. Ο μάγος-γιατρός ζούσε μόνος του, ακόμη και δίχως σύντροφο, στην άκρη του χωριού. Όμως θεράπευε τους πάντες όταν είχαν σκοτούρες. Έχει κάποιο νόημα αυτό; Διότι είχε υψηλή δόνηση και ασυνήθιστες πληροφορίες, που σ' εκείνους έμοιαζαν παράξενες και τον επισκέπτονταν μόνον όταν χρειαζόταν. 

Αυτή λοιπόν η αλλαγή εστίασης στον εαυτό, θα φέρει στ’ αλήθεια δυσαρέσκεια όσον αφορά σε αποφάσεις ενέργειας. Κάποιοι γύρω σας δεν θα θέλουν ό,τι έχετε. Δεν είναι έτοιμοι για ό,τι έχετε. Δίχως να λέτε λέξη και δίχως να ευαγγελίζεστε όσα έχετε ανακαλύψει, τα πράγματα θα φροντιστούν από μόνα τους. Η προϋπόθεση; Φροντίστε τον εαυτό σας. Ποια είναι η εστίαση; Είναι στον εαυτό. Όχι στο εγώ… αλλά στην εξισορρόπηση και το συντονισμό. Αφήστε τους άλλους ν’ αποφασίσουν μόνοι τους εάν επιθυμούν να μοιραστούν μαζί σας τον «καινούριο εαυτό» σας ή όχι. Είναι δικό τους θέμα. Διαχειριστείτε την αλήθεια σας, και μην επιτρέψετε ποτέ σε κανέναν Άνθρωπο να σας απομακρύνει από την αγάπη του Θεού.

Όπως είναι εσωτερικά, έτσι τελικά θα γίνει και εξωτερικά. Η Ανθρώπινη συνείδηση είναι το τρίτο πλέγμα. Επομένως, θα καταλάβετε πιθανόν ότι το μαγνητικό θεραπεύτηκε, το κρυστάλλινο δουλεύεται, και κατά τη διαδικασία το τρίτο πλέγμα, που είναι η κορυφή του τριγώνου της Ανθρώπινης συνείδησης στρέφεται εντός. Ενώστε τα μεταξύ τους και θα δείτε την δυνατότητα της Νέας Ιερουσαλήμ. Όπως είστε εσείς, έτσι είναι και η Γη. Καθώς φροντίζετε τον εαυτό σας, η γη ανταποκρίνεται.

Αγαπητοί Άνθρωποι, οι ιστορικοί θα δείχνουν αυτή την εποχή και θα λένε, «Από αυτό το σημείο ξεκίνησε. Όταν η ανθρωπότητα αποφάσισε να δημιουργήσει έναν πλανήτη που θα έβγαινε από το σκοτάδι, άρχισε να κατανοεί την διαδικασία της ειρήνης, την σοφία των συναλλαγών, και δεν φοβόταν τις διαφορετικές πολιτισμικές απόψεις. Κατανόησαν ότι καθένας τους χρειάζεται τον άλλο, και ότι με κάποιο τρόπο, όλοι είναι συνδεδεμένοι». Πώς το γνωρίζουμε αυτό; Το βλέπουμε μέσα στη φούσκα του μπαλονιού που περιέχει στο τώρα ο,τιδήποτε συνέβη ή μπορεί να συμβεί. Είναι γραμμένο στο δυναμικό σας! Είναι πράγματι γραμμένο στο DNA σας!

Ένα κομμάτι του Θεού

13263673 541075916079907 7668170370780332121 n

«Εσύ» δεν είσαι όλος εδώ! Πώς θα μπορούσες να είσαι, εάν έχεις έναν Ανώτερο Εαυτό; Ποιος είναι ο Ανώτερος Εαυτός; Είσαι εσύ, ή όχι; Είναι «εαυτός», ή όχι; Εάν είναι ένα αληθές μέρος από σένα και δεν είναι εδώ, τότε δεν είσαι πλήρης εδώ, είσαι; Βρίσκεται στην άλλη πλευρά του πέπλου. Το σκέφτηκες ποτέ αυτό; Πράγματι λοιπόν δεν είστε όλοι εδώ. Αυτό ανοίγει την πόρτα της κατανόησης για ν' αναγνωρίσετε επίσης ότι αποτελείτε μία πνευματική ομάδα [περισσότεροι από δύο], που μπορεί στα αλήθεια να βρίσκεστε σε πολλά μέρη!

Ο Ανώτερος Εαυτός κάθε Ανθρώπου εμπλέκεται με τους Ανώτερους Εαυτούς των άλλων Ανθρώπων. Πώς αλλιώς νομίζετε ότι θα μπορούσε να δουλέψει η συν-δημιουργία; Δεν συν-δημιουργείτε στο κενό, ξέρετε. Κάθε φορά που αλλάζετε την πραγματικότητα σας και δημιουργείτε μία κατάσταση, διασυνδέεστε με την πραγματικότητα κάποιου άλλου. Κάθε φορά που αλλάζετε την κατάστασή σας, επηρεάζετε όσους βρίσκονται γύρω σας. Επομένως, τι είδους ελεύθερη βούληση θα είχε η ανθρωπότητα, εάν λίγοι μόνο θα μπορούσαν να κατευθύνουν την ενέργεια για τους πολλούς;

Να ένα άλλο στοιχείο στο θέμα της πίστης προς τον Θεό. Ακούστε προσεκτικά, αγαπητοί. Όποια οντότητα έρχεται στη ζωή σας για να επικοινωνήσει, θα τιμήσει τον Ανώτερο ΣΑΣ Εαυτό όσο και τον εαυτό της! Ο Ανώτερος Εαυτός που φέρετε μέσα σας είναι ένα "κομμάτι του Θεού". Ένα κομμάτι του Θεού είναι επίσης ο συνεργάτης σε αυτή την ανώτερη επικοινωνία (την οποία διαβάζετε). Τιμώ τον Ανώτερο Εαυτό του διάμεσου (του Λη) όσο τιμώ οποιαδήποτε οντότητα σε αυτό το Σύμπαν! Όσοι από σας νιώθετε ότι επικοινωνείτε με οντότητες, ελέγξτε το εξής: Δείτε αν τιμούν τον Ανώτερο Εαυτό σας. Παρατηρήστε να δείτε μήπως λένε ότι είναι πιο σπουδαίοι από τον εσωτερικό σας άγγελο, και αν το λένε - φύγετε μακριά! Γιατί δεν υπάρχει τίποτε ανώτερο σε αυτόν τον πλανήτη από εκείνο που φέρετε μέσα σας!

Η ανώτερη επικοινωνία είναι πληροφορίες. Τίποτα περισσότερο. Είναι πληροφορίες που ο Ανώτερος Εαυτός σας και η ανθρώπινη φύση σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως πνευματική τροφή. Αφού δοθεί η πληροφορία, πάρτε την, εφαρμόστε ό,τι επιθυμείτε από αυτήν και βάλτε την στην άκρη. Μην χρησιμοποιήσετε ποτέ το διάμεσο σαν γκουρού! Μην εγκαταλείψετε ποτέ την προσωπική σας δύναμη επιλογής. Αντίθετα, δώστε την πληροφορία από το διάμεσο στον Ανώτερο Εαυτό σας και ο Ανώτερος Εαυτός σας θα σας καθοδηγήσει πώς να ζήσετε - γιατί αυτό είναι το ιερό κομμάτι του Θεού που εσείς είστε! Εσείς έχετε τον λόγο - το ανώτερο μέρος σας - όχι το διάμεσο. Αποδεχόμενοι το διάμεσο σαν  γκουρού, απιστείτε προς τον Θεό, τον ανώτερο Εαυτό σας.

Και έτσι είναι

Κρύων

Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

Αποσπάσματα από επικοινωνίες του Κρύων, με επιμέλεια Ρένας Λογιάκη, από την σελίδα KryonWisdominGreek

https://sites.google.com/site/kryonwisdom/Alpha/Love

www.UrantiaCenter.gr

banner oikogenia

banner paragelies 2 1

Χρήστος Κιτσινάμας

Christos

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

      kryon Hellas 

facebook

  

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη

10427315 10152763893429232 1753279288421328215 n

Παράλληλη Γη

fullmoon

Επαφή με τους Πνευματικούς σας Οδηγούς

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιά διαλογισμός

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

«Τα Χαρακτηριστικά του Κομιστή Σπίρτων»

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

Σχετική εικόνα

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Το Νόημα της Ζωής – Ποιοι Είστε – Το Μεγάλο Σχέδιο

ob eb0c46 11209410 518718224960138 2187445786763 1

Ταξίδια ψυχής!

220px Psyche et LAmour

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Οι ενέργειες της Νέας Γης

Αγρογλυφικά

aa6903b5b0d3b96bcdc5 1428191680

Το Ιερό συμβολαιό μας

iero simvolaio

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Η Αλήθεια για τους Αγγέλους

Angel of Light

Η βασιλεία των ουρανών

550 334 230193

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1

"Γειωτές" της Ενέργειας

agioy pneymatos

Αρχάγγελος Μιχαήλ Διαλογισμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αρχαγγελος Μιχαήλ

Η Επταετία της Κάθαρσης

Fφωτια

Ζώντας στην 5η Διάσταση

5278144 lg

Και τον Θεό ποιος τον έκανε;

0000

«Εγώ Ειμί ο Ων»

Moses41

Θεέ μου, Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;

robert powell1 570 776x600

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!

«Προσδιορισμός της Γηραιάς Ψυχής»

indians1

Γνωρίζετε πόσο γραμμικοί είστε;

Δαυίδ ο αγαπητός...

Άνοιγμα Ιερού Χώρου

Σχετική εικόνα

Τι είναι τα Ζώα Δύναμης

Αποτέλεσμα εικόνας για power animal

Νότος: Φίδι

Αποτέλεσμα εικόνας για φίδι

Δύση: Ιαγουάρος (τζάγκουαρ)

 Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαγουάρος Τζαγκουαρ

Βορράς: Κολιμπρί

Αποτέλεσμα εικόνας για κολιμπρί

Ανατολή: Αετός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αετός