urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ

ΙΟΥΛΙΟΣ 2022 - ΡΟΝΝΑ ΒΕΖΑΝ – ΙΕΡΗ ΓΡΑΦΕΑΣ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΜΠΑΝ

Mετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπητοί δάσκαλοι,

το ταξίδι σας στην πυκνότητα ήταν μια πραγματική περιπέτεια.

Έχει διαρκέσει δισεκατομμύρια χρόνια σύμφωνα με τη χρονομέτρησή σας. Έχουμε εξηγήσει πώς, καθώς προχωρούσατε όλο και πιο βαθιά στο μεγάλο κενό και στο σκοτάδι του διαστήματος, βοηθούσατε στο να γεμίσετε αυτό το κενό με Φως, ουσία, υφή και σχήματα πέρα από την πιο τρελή σας φαντασία.

Και μετά, σύμφωνα με το Θεϊκό σχέδιο, βυθίζατε τον εαυτό σας μέσα σε κάθε νέα πραγματικότητα που βοηθούσατε να δημιουργηθεί, έτσι ώστε να μπορείτενα βιώνετε τη δημιουργία στις πολλές υπέροχες, διαφορετικές μορφές της. Έτσι ξεκίνησε η εκδήλωση της στερεάς ύλης μέσω της αγνής σκέψης που προήλθε από το Νου του Υπέρτατου Δημιουργού, και αργότερα από το Νου του Πατέρα/Μητέρα Θεού κάθε Σύμπαντος, και τελικά μέσω των δικών σας σκέψεων καθώς απομακρυνόσασταν όλο και περισσότερο από την αγνή Πηγή όλης της δημιουργίας.

Αφού εισήλθατε στην εξατομικευμένη σας συνείδηση, συνειδητοποιώντας ότι ήσασταν μια Θεϊκή Σπίθα του Υπέρτατου Δημιουργού, του ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ, ξέρατε ότι ήσασταν προορισμένοι να ταξιδέψετε στο μεγάλο ανεκδήλωτο κενό ως ένας απεσταλμένος του Φωτός, διότι αυτό ήταν κωδικοποιημένο βαθιά μέσα στην αθάνατη Ψυχή σας και στον Πυρήνα της Ιερής Καρδιάς σας. Εσείς, μαζί με όλες τις άλλες αφυπνισμένες «Σπίθες της Θεϊκής Συνειδητότητας», προοριζόσασταν να βιώσετε όλη τη θαυμαστή ποικιλομορφία της δημιουργίας για τον Δημιουργό, τον Πατέρα/Μητέρα Θεό μας και όλα τα μεγάλα Όντα του Φωτός που παρέμειναν μέσα στις εξευγενισμένες σφαίρες του Φωτός του Δημιουργού.

Σας το λέμε αυτό γιατί θέλουμε να σας εντυπωσιάσουμε ως προς το πόσο αρχαίοι και πολύπλοκοι είστε. Ήρθατε σε αυτή τη ζωή με έναν πλούτο γνώσεων και μια πλούσια, περίπλοκη γενεαλογία κωδικοποιημένη μέσα στο DNA σας, στην κυτταρική σας δομή, στο νοητικό και συναισθηματικό σώμα σας, καθώς και μέσα στο εκτεταμένο σύστημα των τσάκρα της επίγνωσής σας. Συχνά αναρωτιέστε γιατί τα μέλη μιας οικογένειας είναι τόσο διαφορετικά, όταν από στενή σκοπιά προήλθαν από τους ίδιους γονείς και γενεαλογία. Η γενεαλογία της γήινης οικογένειάς σας σε αυτή τη ζωή είναι μόνο ένα μικροσκοπικό μέρος της τεράστιας και ανεκτίμητης κληρονομιάς σας.

Έχετε χωρίσει τη συνείδησή σας ή έχετε κατακερματίσει τον εαυτό σας εκατομμύρια φορές για να βιώσετε τη μεγάλη ποικιλομορφία της Δημιουργίας, και επίσης έχετε επανασυνδεθεί με πολλές από τις πολλαπλές όψεις του εαυτού σας περισσότερες φορές από όσες μπορείτε να μετρήσετε. Κάθε φορά που το κάνατε, προσθέτατε πιο σύνθετες πληροφορίες και μοναδικές εμπειρίες στην τράπεζα μνήμης σας. Όσο απομακρυνόσαστε από την τελειότητα του Υπέρτατου Δημιουργού και όσο βαθύτερα προχωρούσατε στην πολυδιαστατικότητα, τόσο πιο πυκνές και λιγότερο τέλειες γίνονταν οι δημιουργίες σας, γιατί είχατε λιγότερη αγνή Φωτεινή ουσία για να εργαστείτε.

JLOP

Επομένως, δεν υπάρχει καμία κατηγόρια και δεν θα πρέπει να υπάρχουν συναισθήματα ενοχής και αποτυχίας. Ήταν μια μαθησιακή εμπειρία. Ωστόσο, ήρθε τώρα η ώρα για σας να διεκδικήσετε εκ νέου την Αυτοκυριαρχία σας και την ικανότητα να δημιουργείτε πράγματα ομορφιάς και αρμονίας σύμφωνα με το αρχικό Θεϊκό σχέδιο. Τώρα που συνειδητοποιείτε ότι έχετε τη δύναμη να αξιοποιήσετε μια απεριόριστη παροχή πλήρους φάσματος Φωτός του Δημιουργού που ονομάζεται Αδαμάντινα Σωματίδια, τι περιμένετε;                 Η απόρριψη του Θεϊκού σας γενέθλιου δικαιώματος είναι μία παρωδία και ο Ανώτερος Εαυτός σας δεν θα υποχωρήσει στις ωθήσεις του για να σας βοηθήσει να αφυπνιστείτε και να διεκδικήσετε τη βασιλική σας κληρονομιά.

Έχουμε εξηγήσει πώς δημιουργήθηκε το φάσμα του Φωτός και της σκιάς σε αυτό το Σύμπαν, έτσι ώστε να μπορείτε να βιώνετε την δυαδικότητα και την πολικότητα. Στις ανώτερες Διαστάσεις, εκείνες που είναι πιο κοντά στον Πατέρα/Μητέρα Θεό μας και στον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο, το φάσμα της δυαδικότητας είναι πολύ στενό. Ωστόσο, έγινε ευρύτερο και πιο έντονο καθώς κάθε διάσταση ιδρύθηκε μέχρι να φτάσει στη μέγιστη δυαδικότητα που επρόκειτο να βιωθεί από την ανθρωπότητα. Γνωρίζετε ότι δεν ήταν καθορισμένο ή προορισμένο να βυθιστεί η ανθρωπότητα τόσο βαθιά στη δυαδικότητα και την πολικότητα προκαλώντας έτσι τόσο πόνο και βάσανα. Έφτασε η ώρα για τις στρεβλώσεις και τις υπερβολές του παρελθόντος να επανέλθουν σε αρμονία, και είναι η μεγαλύτερη επιθυμία μας να σας βοηθήσουμε να προχωρήσετε σε αυτή τη διαδικασία με ευκολία και άνεση.

Σας παρακαλώ προσέξετε τα λόγια μας: Δεν κρίνετε και δεν έχετε ποτέ κριθεί από κανέναν ή οποιοδήποτε Όν από τα αόρατα ή ανώτερα βασίλεια. ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ! Σύμφωνα με τους παγκόσμιους νόμους της αιτίας και του αποτελέσματος, όλες οι σκέψεις, οι προθέσεις και οι πράξεις σας αποθηκεύονται στο πεδίο της αύρας σας και στο σύστημα των τσάκρα σας. Εκπέμπετε τα μοτίβα δόνησης που ως εκ τούτου δημιουργούνται, τα οποία προωθούνται από εσάς σε ένα άπειρο μοτίβο και επιστρέφουν σε εσάς με όμοιες συχνότητες και μέτρο.

Στο παρελθόν, χρειάζονταν συχνά πολλές ζωές για να καρπωθείτε τις ανταμοιβές για θετικές πράξεις αγάπης ή για να βιώσετε τις κυρώσεις για αρνητικές ή βλαβερές ενέργειες. Επομένως, τις περισσότερες φορές, δεν ήταν προφανές ότι οι «δίκαιοι» πράγματι ανταμείβονται, και οι «άδικοι» λαμβάνουν επίσης τις δίκαιες ανταμοιβές τους σε είδος. Και πάλι, κανένα μεγάλο ή μικρό Ον δεν επιβραβεύει ή τιμωρεί. Οι παγκόσμιοι νόμοι είναι σταθερά στη θέση τους και ο δικός σας Ανώτερος Εαυτός παρακολουθεί την πρόοδό σας ή την έλλειψή της, είτε ανοίγοντας το δρόμο μπροστά σας και ευλογώντας σας με θαύματα μεγάλα και μικρά. Ή βάζοντας περισσότερα εμπόδια μπροστά σας με την ελπίδα ότι θα αφυπνιστείτε και θα μπείτε στη σπείρα της ανάληψης.  

3571      

Αγαπημένοι, πάρα πολλοί από εσάς κουβαλάτε μεγάλα βάρη από το παρελθόν, λάθη που έχετε κάνει σε αυτή τη ζωή, καθώς και πολλά από προηγούμενες καταστάσεις και θαμμένες αναμνήσεις επώδυνων γεγονότων ή πράξεων από όλες τις προηγούμενες ζωές σας. Το να διατηρείτε αυτές τις αναμνήσεις ή να κουβαλάτε τα «βάρη της ανισότητας» δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Είναι καιρός να μας επιτρέψετε να σας βοηθήσουμε να θεραπεύσετε τις οδυνηρές αναμνήσεις του παρελθόντος, όπως ακριβώς καθαρίζουμε τις στρεβλώσεις των προτύπων πεποιθήσεων της συλλογικής συνείδησης της Τρίτης και Τέταρτης Διάστασης και επαναφέρουμε αυτές τις διαστάσεις στο αρχικά σχεδιασμένο φάσμα της δυαδικότητας τους .

             Καθώς κατεβήκατε στα περιορισμένα, περιοριστικά βασίλεια της συνειδητότητας, μεμβράνες Φωτός τοποθετήθηκαν γύρω από τους πολλαπλούς κλώνους του DNA σας, αφήνοντας μόνο δύο προσβάσιμους και ενεργούς. Μεμβράνες Φωτός τοποθετήθηκαν επίσης στη μνήμη σας, καθώς και γύρω από τα Φωτεινά Πακέτα σοφίας που είναι αποθηκευμένα στην ανώτερη δομή του εγκεφάλου σας. Ένα πέπλο κάλυψε τη μνήμη σας, ώστε, τις περισσότερες φορές, να μην μπορείτε να θυμάστε τις προηγούμενες ζωές σας, γιατί θα ήταν πολύ μεγάλο βάρος να θυμάστε όλα τα λάθη και τις ατέλειές του παρελθόντος σας. Αυτή ήταν μια πράξη ελέους, διότι έχει αποδειχτεί αρκετά δύσκολο για εσάς να συγχωρείτε τον εαυτό σας για τα λάθη και τις λανθασμένες εκτιμήσεις σας σε αυτή τη ζωή, πόσο μάλλον όλες τις προηγούμενες παρεκκλίσεις σας. Αυτές οι περιοριστικές μεμβράνες του Φωτός διαλύονται αργά καθώς επιστρέφετε στην ισορροπία και στην αρμονία και προχωράτε στη σπείρα της ανάληψης και της επανένωσης.

Μια μεμβράνη Φωτός τοποθετήθηκε πάνω από την πύλη στο πίσω μέρος του Κέντρου της Ιερής Καρδιάς σας μέχρι να έρθει η ώρα να ξεκινήσετε το ταξίδι σας πίσω στις ανώτερες διαστάσεις και στα βασίλεια του Φωτός. Ωστόσο, εσείς και μόνο εσείς τοποθετήσατε μια μεμβράνη προστασίας πάνω από την μπροστινή δίνη του Κέντρου της Ιερής Καρδιάς σας επειδή, πολύ συχνά, έχετε πληγωθεί, απογοητευτεί και παραπλανηθεί. Αργά, αλλά σταθερά, μέσω των τεχνικών που σας δώσαμε, έχετε διαλύσει αυτές τις περιοριστικές μεμβράνες έτσι ώστε η Αγάπη/Φως να μπορεί να ρέει ελεύθερα προς και από εσάς με τον τρόπο που είχε σχεδιαστεί.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση και να ακτινοβολείτε τις συνεχώς αυξανόμενες συχνότητες του Φωτός, πρέπει να είστε σε θέση να ενσωματώνετε και να διαπερνάτε την Ύπαρξη σας με αυτά τα προηγμένα μοτίβα δόνησης και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να τα εκπέμπετε κάτω στον πυρήνα της Γης και στη συνέχεια να τα προβάλλετε στον κόσμο γενικά μέσω της πύλης του Κέντρου της Ιερής Καρδιάς σας, τόσο από μπροστά όσο και από πίσω. Θυμηθείτε, σας είπαμε ότι όταν ήρθατε για πρώτη φορά στη Γη, ήσασταν μια λαμπερή κρυστάλλινη Στήλη Φωτός. Σιγά-σιγά καθώς βυθιζόσασταν στην πυκνότητα, αρχίσατε να χτίζετε έναν σταυρό ύλης που γινόταν όλο και πιο δυσκίνητος καθώς το φάσμα του Φωτός και της σκιάς σας αυξανόταν.

Τώρα αγαπάτε αυτά τα θραύσματα που επαναφέρατε πάλι σε ισορροπία και αρμονία καθώς αναζητάτε και αξιοποιείτε όλο και υψηλότερες συχνότητες Φωτός. Είστε στη διαδικασία να γίνετε ένας σταυρός Φωτός, αγαπημένοι, καθώς το σύστημα του τσάκρα της σπονδυλικής σας στήλης αναφλέγεται και ακτινοβολείτε Αγάπη/Φως από το Κέντρο της Ιερής Καρδιάς σας μπροστά και πίσω σας.

gbnp

Σας έχουμε πει επανειλημμένα να «θεραπεύσετε το παρελθόν, να γράψετε το μέλλον σας και μετά να ζείτε τη στιγμή», γιατί αυτή ακριβώς η στιγμή είναι το Ακίνητο Σημείο ή το κέντρο δύναμης της Δημιουργίας. Γιατί να μην κινείστε στο κέντρο αυτής της σπείρας, στο μάτι της δυαδικότητας και της πολικότητας, όπου όλα είναι ήρεμα και γαλήνια, και γεμάτα με αγνό, πλούσιο, Δημιουργικό Φως που απλώς περιμένει να διαμορφωθεί στο όραμά σας για το μέλλον; Αυτή ακριβώς τη στιγμή, καθώς μεταβαίνετε στο Κέντρο της Ιερής Καρδιάς σας, μπορείτε να βιώσετε τη βαθιά αγάπη και συμπόνια του Πατέρα/Μητέρα Θεού μας και του Υπέρτατου Δημιουργού. Και, σίγουρα θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε ένας πολύτιμος γιος ή κόρη σε μια σημαντική αποστολή και τίποτα που μπορείτε να πείτε ή να κάνετε δεν μπορεί να μειώσει εκείνη την αγάπη.

             ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ, ΝΟΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ. Σταθείτε μπροστά σε έναν καθρέφτη και κοιτάξτε μέσα στα μάτια σας ή μπείτε στην Πυραμίδα του Φωτός σας και ξαπλώστε στο κρυστάλλινο τραπέζι. Πείτε στον εαυτό σας: «Συγχωρώ τον εαυτό μου για οποιαδήποτε ενέργεια, σκέψη ή πράξη, παρελθόν, παρόν ή μέλλον, σε αυτήν ή σε οποιαδήποτε άλλη πραγματικότητα, που δεν έχει συντεθεί από τις συχνότητες της Ιερής Αγάπης. Συγχωρώ όλους όσους νιώθω ότι μου έχουν φερθεί άδικα σε αυτήν ή σε οποιαδήποτε άλλη ζωή και επιστρέφω σε αυτούς, τυλιγμένος σε μια φούσκα αγάπης, όλες τις αρνητικές αναμνήσεις, τις επηρεασμένες ενέργειες και τα πιθανά μέλλοντα που δημιουργήσαμε μαζί. Ζητώ από τους αγγέλους της συγχώρεσης να διαποτίσουν όλες τις Όψεις του Είναι μου με τις συχνότητες της Αγάπης/Φωτός, ώστε να γίνω ένας Αυτοκυρίαρχος καθώς και Φορέας του Φωτός εστιασμένος στην ψυχή και επικεντρωμένος στη καρδιά.

Αναπνεύστε βαθιά καθώς μπαίνετε στο Κέντρο της Ιερής Καρδιάς σας. Αφήστε την αγνή Αγάπη/Φως να ξεχυθεί μέσα σας μέσω του Ανώτερου Εαυτού σας. Νιώστε την επέκταση στο κέντρο της καρδιάς σας καθώς αυτό το Θεϊκό ελιξίριο αγάπης διαποτίζει τα ίδια τα βάθη της Ύπαρξής σας. Η Ιερή Αγάπη είναι αυτό που σας απελευθερώνει από τα δεσμά που έχετε υφάνει γύρω σας, που σας δεσμεύουν, σας περιορίζουν, και σας εμπλέκουν σε καρμικές αλληλεπιδράσεις. Όταν αρνείστε αυτή την αγάπη, αρνείστε την κληρονομιά σας και το γενέθλιο Θεϊκό σας δικαίωμα. Κάντε αυτήν την άσκηση όσο συχνά χρειάζεται μέχρι να νιώσετε ότι έχετε αποδεχτεί την αλήθεια ότι είστε άξιοι συγχώρεσης.

Η Συγχώρεση του Εαυτού, η οποία διευκολύνει τη συγχώρεση όλων των άλλων, είναι ένα αναπόσπαστο βήμα στη διαδικασία ανοίγματος της πύλης στο κέντρο της Ιερής Καρδιάς σας Να θυμάστε ότι η πύλη της Ιερής Καρδιάς σας πρέπει να είναι ανοιχτή για να συνδέεστε με επιτυχία με τις ανώτερες Όψεις της Οικογένειας της Ψυχής σας .

Πρέπει να κάνετε μια συντονισμένη προσπάθεια για να επιστρέψετε στην αρμονία και στην ισορροπία μέσα στην ίδια σας την Ύπαρξη προκειμένου να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το συναρπαστικό ταξίδι στη συνειδητότητα της ενότητας. Οι επώδυνες, μη ικανοποιητικές γήινες σχέσεις σας είναι αποτέλεσμα εσωτερικών συναισθημάτων αναξιότητας, ενοχής, φόβου αποτυχίας και απόρριψης. Η μάχη των φύλων είναι πραγματικά μια εσωτερική μάχη με τον Εαυτό, καθώς προβάλλετε «τις ανάγκες, τα θέλω και τις επιθυμίες σας» προς τα έξω σε κάποιους άλλους με την ελπίδα ότι μπορούν να δώσουν αυτό που λείπει μέσα σας.

             Οι σχέσεις σας σίγουρα θα αντανακλούν σε εσάς τις αρνητικές ενέργειες που πρέπει να ξεπεράσετε, καθώς και μερικά από τα θετικά χαρακτηριστικά που επιθυμείτε για τον εαυτό σας. Μπορεί να είναι είτε επώδυνα είτε ικανοποιητικά, ανάλογα με τον τρόπο που θέλετε να «παίξετε το παιχνίδι των σχέσεων της δυαδικότητας». Οι αρνητικά βασισμένες φυσικές σχέσεις έχουν σαν βάση τους τον φόβο, είναι άκαμπτες, απορροφώνται από τον εαυτό τους και είναι περιοριστικές. Οι ιερές σχέσεις βασίζονται στην αγάπη και εμπνέονται από το Πνεύμα και επιτρέπουν σε κάθε μέρος να ενσωματώνει και να εκφράζει τα θετικά χαρακτηριστικά της εγγενούς αρσενικής και θηλυκής φύσης τους. Εστιάζουν στην ολότητα και την ενότητα - ωστόσο είναι ευέλικτες και επιτρέπουν την ελευθερία της έκφρασης.

Καθώς ανυψώνετε τη συνείδησή σας και επιστρέφετε στην εσωτερική σας αρμονία, εκπέμπετε πιο εκλεπτυσμένα μοτίβα συχνοτήτων και, ως εκ τούτου, θα έλκετε προς το μέρος σας εκείνους που ακτινοβολούν και αισθάνονται άνετα με το ίδιο επίπεδο του φάσματος του Φωτός. Η διαδικασία της επανένωσης συνεπάγεται την επανασύνδεση πολλαπλών όψεων και επιπέδων της οικογένειας της Ψυχής σας που αποτελείται από την γήινη οικογένεια, την ηλιακή, γαλαξιακή και παγκόσμια οικογένεια και τις πολλές Πτυχές του Εαυτού, συμπεριλαμβανομένης της Θεϊκής Δίδυμης Φλόγας σας και στη συνέχεια, τελικά, την ολότητα της ΕΓΩ ΕΙΜΙ Παρουσία σας.

Αγαπημένοι, δεν θα ξεκινήσετε τη διαδικασία της συγχώρεσης ΤΩΡΑ και δεν θα κάνετε μια συντονισμένη προσπάθεια για να ανοίξετε την πύλη του Κέντρου της Ιερής Καρδιάς σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να λουστείτε με αυτά τα θαυμάσια δώρα; Καλέστε μας και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε. Να θυμάστε ότι είμαστε μόνο ένας χτύπος καρδιάς και μια σκέψη μακριά. Σας τυλίγουμε σε ιερή, άνευ όρων αγάπη.

ΕΙΜΑΙ Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ

Μέσω της RonnaVezan

Mετάφραση: Ρένα Λογιάκη

www.UrantiaCenter.gr

Transmitted through Ronna * Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna Herman Vezane, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Personal sharing with friends, or posting on websites and in publications is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my website address is included. https://www.starquestmastery.com/

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1