urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Η ψυχή αναζητά πάντα τη θεραπεία

Αποτέλεσμα εικόνας για Κάρμα

της Λιάνα Τελειώνη

Έτσι δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε μέσα από διάφορες καταστάσεις θετικές ή αρνητικές να μπορέσουμε να δούμε την ευκαιρία και να θεραπευτούμε. Όταν μια θεραπεία δεν αγγίζει την αλήθεια της ψυχής, δημιουργείτε πάλι ανισορροπία στο ενεργειακό μας σώμα, μέσω των επαναλαμβανόμενων κύκλων σκέψης και συμπεριφοράς. Αν μείνει εκεί για πολύ, περνάει στο φυσικό σώμα.

Η απελευθέρωση της ασύμφωνης ενέργειας και η αποκοπή από αρνητικές καταστάσεις, φέρνει αλλαγή αντίληψης, ανύψωση συνειδητότητας, ψυχική ηρεμία και πληρότητα. Το πιο σημαντικό είναι πως καθαρίζει και ανοίγει το δρόμο της προσωπικής εξέλιξης και αποστολής μας.

Κάθε άνθρωπος που είναι περιορισμένος, είναι λόγω των δικών του αντιλήψεων και πεποιθήσεων. Είναι γεμάτος από εδραιωμένα μοντέλα και πρότυπα συμπεριφοράς, πάνω στα οποία χτίζει τα θεμέλια της δικής του φυλακής. Ένα τείχος που υψώνει στο νου και τη καρδιά του γεμάτο από ‘πρέπει’ , ‘μη’, και ‘δεν μπορώ’! Κάποιες αρχές οι οποίες τις έχει υιοθετήσει, γίνονται δεσμοφύλακες στη νοητική και συναισθηματική του φυλακή.

Άρα οτιδήποτε κι αν ζούμε το οποίο μας περιορίζει, είναι τελικά δικό μας κατασκεύασμα. Εμείς επιλέγουμε να συνεχίσουμε να ακολουθούμε αυτά που μας έμαθαν, ακόμα κι όταν βλέπουμε ότι δεν μας εξυπηρετούν άλλο.

Πολλές φορές, παραμένουμε σε κάποιο πρόβλημα, χωρίς να συνειδητοποιούμε ότι η πραγματική αιτία που μας κρατάει κλειδωμένους, είναι πολύ πιο βαθιά και πιο μακριά, από εκεί που είμαστε κολλημένοι. Άλλες φορές πάλι, γνωρίζουμε τι είναι αυτό που μας έχει πληγώσει, όμως δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε. Και κυρίως, κάποιες άλλες φορές, ενώ ξέρουμε ακριβώς τι μας έχει επηρεάσει και πότε, το πνίγουμε βαθιά μέσα μας, μένοντας με την εντύπωση ότι έχει φύγει.

Όμως αυτό και πολλά άλλα παραμένουν εκεί, και ξεσπάνε σε φαινομενικά άσχετες ώρες και στιγμές. Και τότε αναζητάμε τις ευθύνες στο εξωτερικό μας περιβάλλον, στην οικογένεια μας, στους φίλους, στην δουλειά μας, στην ατμόσφαιρα, στο καιρό, ενώ οι απαντήσεις και οι λύσεις βρίσκονται όλες μέσα μας!

Έτσι λοιπόν τυλίγουμε με μια ωραία δικαιολογία όλο αυτό που έχει ξεσπάσει και θέλει να βγει από μέσα μας, και το αφήνουμε βολικά κρυμμένο και ξεχασμένο στο περιτύλιγμα του, αφού δεν φταίμε ποτέ εμείς, για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας! Υπάρχει φυσικά και η αντίθετη περίπτωση, που έχουμε τη τάση να τα παίρνουμε όλα πάνω μας, χώνοντας όλο και πιο βαθιά τις ενοχές και τη μιζέρια μας. Και μπορεί περνώντας η αναταραχή στις σχέσεις μας η δυσφορία να φύγει, αλλά το πρόβλημα, το μπλοκάρισμα ή η διαρροή της ενέργειας μας, παραμένουν μέσα μας, πάνω μας…

Γιατί δεν κάνουμε κάτι λοιπόν; Τι μας εμποδίζει να φτιάξουμε την υγεία μας, τις σχέσεις μας, τη ζωή μας; Γιατί αρνούμαστε να αλλάξουμε όλα όσα δεν λειτουργούν πια;

Γιατί «απλά» έτσι έχουμε μάθει! Έχουμε μάθει να σκεφτόμαστε, να νιώθουμε και να αντιδράμε στις καταστάσεις, με συγκεκριμένους και γνώριμους τρόπους. Κρατάμε μέσα μας κλειδωμένα όλα εκείνα, τα οποία μας επιβαρύνουν και δεσμεύουν τελικά την ίδια μας ζωή. Και ενώ αναζητάμε μια καινούρια ζωή, αρνούμαστε να αφήσουμε τη παλιά να αποχωρίσει! Αν όμως δεν «αδειάσουμε» το χώρο μας, αν δεν «ξεφορτώσουμε», το παρελθόν θα είναι πάντα ένα βάρος στη πλάτη μας!

Η διαδικασία της Απελευθέρωσης, μέσω του διαλογισμού, μας βοηθάει να αποδεσμευτούμε από φορτία που κουβαλάμε, μερικά από αυτά συνειδητά, και άλλα συχνά χωρίς να το ξέρουμε.

Ο διαλογισμός "Απελευθέρωσης" μας βοηθάει να βγάλουμε από μέσα μας πράγματα που μας ταλαιπωρούν κατά καιρούς. Το ζητούμενο δεν είναι να σκαλίσουμε το παρελθόν, αλλά να βελτιώσουμε το παρόν. Μόνο όταν μένουμε εστιασμένοι στο παρόν, ανακαλύπτουμε με ακρίβεια τι είναι αυτό που μας ενοχλεί από το παρελθόν, αλλά και από το μέλλον. Δουλεύοντας εστιασμένοι στο Τώρα, απελευθερώνονται Τώρα οι εσφαλμένες ενέργειες είτε προέρχονται από παρελθόν, είτε από μέλλον.

Παλιές πεποιθήσεις και νοοτροπίες όπως το ότι είμαστε θύματα ανθρώπων και καταστάσεων, ότι δεν αξίζουμε, ότι δεν μπορούμε – πράγματα τα οποία μας κάνουν να σαμποτάρουμε τον ίδιο μας τον εαυτό- αδειάζουν από το αρχείο του υποσυνείδητου και έτσι μπορούν να εγγραφούν νέα θετικά προγράμματα.

Έτσι έρχεται μια άμεση ανακούφιση και γαλήνη.

"Η Εξέλιξη της Ψυχής"

Εκδ. Αλφάβητο Ζωής

της Λιάνα Τελειώνη

Urantia Center

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1