urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ψυχή

Υπάρχουν δύο είδη ψυχών στα αρχικά επίπεδα εξέλιξης: ψυχές που πραγματικά είναι νεαρές, από την άποψη της έκθεσής τους σε μία ύπαρξη έξω από τον πνευματικό κόσμο, και ψυχές που επανενσαρκώνονται στη Γη για ένα μεγάλο διάστημα του σχετικού χρόνου, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν ανώριμες. Έχω βρει και τους δύο τύπους αρχάριων ψυχών τόσο στο Επίπεδο I όσο και στο Επίπεδο II.

Πιστεύω ότι σχεδόν τα τρία τέταρτα των ψυχών, που κατοικούν σε ανθρώπινα σώματα σήμερα στη Γη, βρίσκονται ακόμα στα αρχικά στάδια της εξέλιξης. Γνωρίζω ότι αυτή η δήλωση είναι ιδιαίτερα αποθαρρυντική, γιατί σημαίνει ότι η πλειονότητα του ανθρώπινου πληθυσμού μας κινείται στο χαμηλότερο επίπεδο της εκπαίδευσής της.

Απ' την άλλη πλευρά, όταν βλέπω έναν παγκόσμιο πληθυσμό να βασανίζεται από μια τέτοια διαπολιτισμική παρεξήγηση και βία, δεν έχω καμία διάθεση να αλλάξω την άποψή μου σχετικά με το υψηλό ποσοστό των ψυχών χαμηλής εξέλιξης στη Γη. Ωστόσο, πιστεύω ότι κάθε αιώνας αυξάνει την επίγνωση όλων των ανθρώπων.

Εδώ και αρκετά χρόνια, διατηρώ στο αρχείο μου στατιστικά στοιχεία για τα επίπεδα εξέλιξης των πελατών μου. Αναμφίβολα, οι αριθμοί βαραίνουν λίγο περισσότερο προς τα κάτω, επειδή οι πελάτες μου δεν αποτελούν ένα τυχαία επιλεγμένο δείγμα του πληθυσμού. Οι περιπτώσεις μου πρέπει λογικά να αντιπροσωπεύουν ψυχές στα χαμηλότερα επίπεδα εξέλιξης, γιατί αυτοί είναι οι άνθρωποι που ζητούν βοήθεια στη ζωή και είναι πιο πιθανό να έρθουν σε μένα αναζητώντας πληροφορίες.

Για όσους ενδιαφέρονται, τα ποσοστά των επιπέδων εξέλιξης των ψυχών στο σύνολο των περιπτώσεών μου είναι τα εξής: Επίπεδο I : 42%, Επίπεδο II : 31%, Επίπεδο III : 17%, Επίπεδο IV : 9% και Επίπεδο V : 1%. Προβάλλοντας τα στοιχεία αυτά σ' έναν παγκόσμιο πληθυσμό πέντε δισεκατομμυρίων ψυχών, θα ήταν ίσως αναξιόπιστο να χρησιμοποιηθεί το μικρό μου δείγμα. Παρ' όλα αυτά, μου φαίνεται πολύ πιθανό να έχουμε στη Γη μόνο λίγες εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στο Επίπεδο V.

Οι πελάτες μου υποστηρίζουν ότι οι ψυχές ολοκληρώνουν τις ενσαρκώσεις τους όταν κατακτήσουν την πλήρη ωριμότητα. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο, αναφορικά με το υψηλό ποσοστό των ψυχών στα αρχικά στάδια της εξέλιξης, είναι η ραγδαία αύξηση του πληθυσμού μας και η επείγουσα ανάγκη των βρεφών για διαθέσιμες ψυχές. Ο πληθυσμός μας αυξάνεται κατά 260.000 παιδιά την ημέρα. Η ανάγκη αυτή των ανθρώπων για ψυχές σημαίνει ότι αυτές θα πρέπει λογικά να αντλούνται από μία πνευματική δεξαμενή λιγότερο εξελιγμένων οντοτήτων, οι οποίες αναζητούν περισσότερες ενσαρκώσεις για να προοδεύσουν και είναι, συνεπώς, πιο διατεθειμένες να επιστρέψουν σε μία άλλη ζωή.

Είμαι ευαίσθητος στα συναισθήματα εκείνων των πελατών μου, που γνωρίζω ότι βρίσκονται στα αρχικά επίπεδα εξέλιξης. Είναι αμέτρητες οι φορές που ένας νέος πελάτης μπήκε στο γραφείο μου και είπε: «Ξέρω ότι είμαι παλιά ψυχή, αλλά φαίνεται ότι δυσκολεύομαι να τα βγάλω πέρα με τη ζωή». Όλοι θέλουμε να είμαστε εξελιγμένες ψυχές, γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι απεχθάνονται την ιδέα να χαρακτηριστούν αρχάριοι σε ο,τιδήποτε. Η κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Υπάρχουν πολλές μεταβλητές στο χαρακτήρα της κάθε ψυχής, ο ρυθμός της ατομικής της ανάπτυξης και οι ποιότητες του οδηγού, που την έχει αναλάβει. Το δικό μου καθήκον είναι να προσφέρω ερμηνείες σε αυτά που οι άνθρωποι μου αναφέρουν σχετικά με την πρόοδο της ψυχής τους.

Είχα πολλές περιπτώσεις όπου ένας πελάτης ενσαρκώνεται μέχρι και 30.000 χρόνια στη Γη και εξακολουθεί να βρίσκεται στα χαμηλά επίπεδα Ι και ΙΙ. Ισχύει επίσης και το αντίθετο, για ελάχιστους όμως ανθρώπους, επειδή η μεγάλη επιτάχυνση στην πνευματική εξέλιξη είναι σπάνια. Όπως συμβαίνει με κάθε εκπαιδευτικό μοντέλο, οι μαθητές βρίσκουν ορισμένα μαθήματα πιο δύσκολα από τα άλλα.

Ένας από τους πελάτες μου δεν κατόρθωσε να υπερνικήσει τη ζήλεια επί 850 χρόνια σ' ένα μεγάλο αριθμό ζωών, αλλά δεν δυσκολεύτηκε τόσο με την μισαλλοδοξία στο ίδιο χρονικό διάστημα. Κάποιος άλλος πέρασε σχεδόν 1.700 χρόνια ενσαρκωμένης κατάστασης επιζητώντας, με διάφορους τρόπους, να ασκεί έλεγχο στους ανθρώπους. Τελικά, κατέκτησε τη συμπόνια.

Η επόμενη περίπτωση δείχνει μία απόλυτα αρχάρια ψυχή. Η νεογέννητη αυτή ψυχή δεν φαίνεται να έχει ακόμα ενταχθεί σε κάποια πνευματική ομάδα, επειδή έχει ζήσει ελάχιστες προηγούμενες ζωές. Στην πρώτη της ζωή σκοτώθηκε το 1.260 π.Χ. στη Βόρεια Συρία, σε μία εισβολή των Μογγόλων. Το όνομά της ήταν Σαμπέζ, το χωριό της λεηλατήθηκε και οι κάτοικοί του σφαγιάστηκαν, όταν εκείνη ήταν πέντε ετών.

http://www.to-en.gr

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1