urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

xxxrrr

SRT

Spiritual ResponseTherapy

Θεραπεία Πνευματικής Απόκρισης

Γνωρίζεις ότι τα περισσότερα προβλήματα στην τωρινή μας ζωή έχουν να κάνουν με ενέργειες και αρνητικές πεποιθήσεις που κρατάμε για καταστάσεις, γεγονότα και σχέσεις από το παρελθόν και από προηγούμενες ζωές;

Κάθε φορά που αλλάζουμε τις προηγούμενες ζωές μας αλλάζουμε το Τώρα και το Μέλλον!

Αυτό κάνει η μέθοδος SRT!!

Με πρωτοβουλία του Χρήστου Κιτσινάμα -Urantia Center το 2005 ήρθαν στην Ελλάδα οι Άγγλοι Δάσκαλοι Peter Davies & Michael Hill και δίδαξαν το S.R.T!!

Είσαι έτοιμος/η να ανακαλύψεις την μαγεία της εσωτερικής σου ανανέωσης και να δημιουργήσεις μια καλύτερη ζωή με την αγάπη, την υγεία και την ευημερία που αξίζεις;

Ο τρόπος βρίσκεται μπροστά σου και είναι μια συνεδρία «καθαρισμού του κάρμα» με την μέθοδο SRT!!

Τι είναι το SRT:

Spiritual Response Therapy

Το SRT (Spiritual Response Therapy) είναι μια μορφή ενεργειακού καθαρισμού που στοχεύει στην αντιμετώπιση προβλημάτων στο πνευματικό επίπεδο και στην απελευθέρωση αρνητικών ενεργειών, πεποιθήσεων, προγραμμάτων και περιορισμών στη ζωή ενός ατόμου τα οποία μπορεί να επηρεάζουν αρνητικά την ψυχική και σωματική ευεξία του. Αυτό περιλαμβάνει τον ενεργειακό καθαρισμό τραυμάτων, προβλημάτων σχέσεων, φόβων, ανασφαλειών και άλλων πνευματικών προκλήσεων. Με την μέθοδο αυτή απελευθερώνεται ένα μεγάλος μέρος από το «κάρμα» με αποτέλεσμα το άτομο να αφήσει ένα βάρος να φύγει από πάνω του και να σχεδιάσει εκ νέου την ζωή του!!

Το S.R.T. είναι μια απλή και σύγχρονη τεχνική βασισμένη στην κβαντική φυσική και το γεγονός ότι όλα είναι ενέργεια και εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε την πραγματικότητα μας.

Ο Robert E. Detzler που ξεκίνησε το S.R.T. ανακάλυψε ότι το εκκρεμές μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ενισχυτής κατά την "ιδιοκινητική ανταπόκριση" και να λαμβάνει σήματα. Το 1965 δύο επιστήμονες απέδειξαν ότι η ιδιοκινητική ανταπόκριση συνδέεται με το υπερσυνείδητο (Ανώτερο Εαυτό) και με το υποσυνείδητο. Έτσι γεννήθηκε το S.R.T. πριν 20 χρόνια.
Η ενέργεια από προηγούμενες ζωές μεταφέρεται σε αυτή τη ζωή και είναι η αιτία για όλα τα προβλήματά μας(οικονομικά-σχέσεων-υγείας)!

Χρειάζεται να δουλέψουμε με το υπερσυνείδητο (Ανώτερο Εαυτό) για να καθαρίσουμε όλες τις ανεπιθύμητες ενέργειες, άσχημα συναισθήματα, φόβους, ανασφάλειες και πολλά άλλα! 
Όσα σεμινάρια και να κάνουμε, όσες γνώσεις και να πάρουμε αν δεν εξαλείψουμε τα αρνητικά συναισθηματικά φορτία και δεν τα αντικαταστήσουμε με θετικά, δεν καθαρίσουμε και ελευθερώσουμε τις αρνητικές ενέργειες που αναδύονται από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, δεν θα μπορέσουμε να βαδίσουμε προς το φως!

 

Ορισμένα από τα οφέλη του SRT :

5

Καθαρισμός Πνευματικών Ενεργειών: Το SRT στοχεύει στην αναγνώριση και τον καθαρισμό αρνητικών πνευματικών ενεργειών, προγραμμάτων και πεποιθήσεων από προηγούμενες ζωές που μπορεί να εμποδίζουν την πνευματική και προσωπική ανάπτυξη.

  1. Αυξημένη Συναισθηματική Ευεξία: Ο καθαρισμός του πνευματικού επιπέδου μπορεί να συμβάλει στην ελευθέρωση αρνητικών συναισθημάτων, όπως θυμός, φόβος, και να βελτιώσει τη γενική συναισθηματική κατάσταση.
  2. Προσωπική Ανάπτυξη: Το SRT ενθαρρύνει την αυτογνωσία και την αυτοσυνειδησία, βοηθώντας τα άτομα να κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό τους και τις ανάγκες τους.
  3. Βελτιωμένες Σχέσεις: Μέσω του SRT, μπορεί να ανακουφιστούν παρελθοντικά τραύματα και προβλήματα σχέσεων, βελτιώνοντας τις σχέσεις με άλλα άτομα.Με τον καθαρισμό του κάρμα, απελευθερώνεται ένα μεγάλο μέρος από το παρελθόν και μπορεί κάποιος να δημιουργήσει πιο ενδιαφέρουσες και υγιείς σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω του.
  4. Ανακάλυψη Πνευματικής Διάστασης: Οι διαδικασίες του SRT μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα να ανακαλύψουν την πνευματική πλευρά της ύπαρξής τους και να αναζητήσουν βάθυτερη σημασία.
  5. Καλύτερη Υγεία:Ο καθαρισμός του καρμά μπορεί να απελευθερώσει το σώμα και τον νου από το άγχος, το άγχος και την αρνητική ενέργεια, προάγοντας την καλή υγεία και την ευεξία.
  6. Επιτυχία:Το ενεργειακό ξεμπλοκάρισμα βοηθάει στο να επιτύχει κάποιος καλύτερα τους στόχους του σε κάθε πτυχή της ζωής, από την επαγγελματική ανέλιξη μέχρι την πνευματική ανάπτυξη.

4

Ο σκοπός της εργασίας και της συνεδρίας του SRT, είναι να ξεδιπλώσει τη βαθιά έρευνα του υποσυνείδητου και να καθαρίσει τα ψυχικά αρχεία που είναι αποθηκευμένα σ’ αυτό, ώστε να βιώσουμε μια δημιουργική και ισορροπημένη ζωή.

Σύμφωνα με τη θεωρία της Θεραπείας Πνευματικής Ανταπόκρισης, ο άνθρωπος αποτελείται από διάφορα είδη σωμάτων και διάφορα είδη νου. Όταν πεθαίνει, εγκαταλείπει το φυσικό σώμα του, αλλά παίρνει μαζί του τα υπόλοιπα σώματά του, στα οποία είναι καταγεγραμμένα προγράμματα των συναισθημάτων, των σκέψεων και των πράξεων του, τα οποία με τη σειρά τους θα ενεργοποιηθούν στις επόμενες ζωές του.

Το συνολικό αρχείο των περασμένων ζωών είναι αποθηκευμένο στα Ακασικά Αρχεία, τα οποία είναι η παγκόσμια βιβλιοθήκη καταγραφής όλης της ιστορίας του Σύμπαντος από την αρχή της δημιουργίας μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένης και της κάθε ψυχής χωριστά. Το υποσυνείδητο του ανθρώπου είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα Ακασικά Αρχεία και λειτουργεί σαν ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Με άλλα λόγια, αποθηκεύει θετικά και αρνητικά προγράμματα τα οποία ενεργοποιούνται στην τωρινή ζωή του για να βιώσει καταστάσεις, με σκοπό να αναπτυχθεί και να τελειοποιηθεί ως οντότητα. Τελική πορεία του είναι Φώτιση.

Ο τρέχων χρόνος – δηλ., το παρόν – συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη διαμόρφωση της ζωής του ατόμου. Αυτά τα αποθηκευμένα προγράμματα τα έχει δημιουργήσει ο ίδιος ο άνθρωπος στο μακρινό παρελθόν, το οποίο κάποτε ήταν παρόν, και είναι το αποτέλεσμα της τωρινής ζωής του. Έχει, λοιπόν, ύψιστη σημασία, να κάνει θετικές, δημιουργικές σκέψεις και πράξεις στο παρόν, γιατί κτίζει ένα μέλλον υγιές, χαρούμενο, γεμάτο φως. Αυτό το παρόν, κάποια στιγμή θα γίνει παρελθόν και το μέλλον θα γίνει παρόν, το οποίο θα βιώσει. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται τα προγράμματα που αποθηκεύονται στο υποσυνείδητο και αυτόματα στα ακασικά Αρχεία.

1

Η θεραπεία Άμεσης Ανταπόκρισης εξηγεί ότι μπορούμε να σβήσουμε αυτά τα αρνητικά αρχεία, γιατί δεν υπάρχει λόγος ο άνθρωπος να βιώνει τον πόνο και τις αρνητικές προθέσεις, συναισθήματα, σκέψεις και πράξεις του παρελθόντος. Είτε είναι χαρά είτε είναι πόνος, και οι δύο αυτές αντίθετες καταστάσεις είναι ψευδαίσθηση. Είναι, όμως, προτιμότερο να αντικαταστήσουμε τον πόνο με τη χαρά, και ας είναι και αυτή ψευδαίσθηση, γιατί με τις θετικές προθέσεις, συναισθήματα, σκέψεις, πράξεις και ευοίωνες συνθήκες ζωής, ο άνθρωπος αναγνωρίζει ευκολότερα σε βαθύτερο επίπεδο ποιος είναι πραγματικά, ποια είναι η προσωπική του πορεία, καθώς επίσης, το αληθινό νόημα της ζωής που κρύβεται πίσω από τα φαινόμενα.

Με τη βοήθεια, ενός εκκρεμούς και διαγραμμάτων, τα οποία καθοδηγούν την έρευνα των αρχείων, ο θεραπευτής (σύμβουλος) έρχεται σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό (η Υπερσυνείδητο νου) και καθαρίζει – δηλ. σβήνει – τα αρνητικά προγράμματα που είναι τροχοπέδη σε τομείς της ζωής του ατόμου.

Με τη μέθοδο που ονομάζουμε «βασική διαδικασία καθαρισμού», ο θεραπευτής  απελευθερώνει, αναπροσαρμόζει και αναβαθμίζει αυτές τις ενέργειες που έχουν δημιουργηθεί στο μακρινό παρελθόν.

Ακόμη, καθαρίζει και διορθώνει λεπτότερες ενέργειες πέραν του φυσικού πεδίου – όπως, π.χ., αρχέτυπα διαφόρων πνευματικών επιπέδων – οι οποίες επιδρούν στον άνθρωπο και συνεπώς διαμορφώνουν τη ζωή του.

Ο ενεργειακός καθαρισμός των Ακασικών Αρχείων ενός ατόμου ενδέχεται να αλλάξει δραστικά τη ζωή του, απαλλάσσοντάς τον από την ψευδαίσθηση της ασθένειας, του πόνου, της φτώχειας και της δυστυχίας. Χρησιμοποιούμε τη λέξη «ενδέχεται», γιατί, συνήθως, ο θεραπευόμενος θα πρέπει να εργαστεί στο συνειδητό παρόν του, εφαρμόζοντας θετικές δηλώσεις που θα τον απελευθερώσουν από τις δαγκάνες ενός διαστρεβλωμένου παρελθόντος και που θα του αναπρογραμματίσουν τη μελλοντική ροή της ζωής. Εκφράζοντας μεγαλόφωνα και σιωπηλά θετικές και δημιουργικές δηλώσεις, είναι σαν να πετάει πέτρα σε λίμνη, όπου σχηματίζονται κυκλικά κύματα.

Αυτά τα κυκλικά κύματα είναι πλέον οι καταγραμμένες δηλώσεις, οι οποίες αναμένεται να εκδηλωθούν στον κατάλληλο χρονοχώρο του ατόμου. Εφαρμόζοντας λοιπόν θετικές δηλώσεις, ο άνθρωπος εκπαιδεύει – στην πραγματικότητα – τον εαυτό του σ’ ένα ευρύτερο και βαθύτερο τρόπο σκέψης και συναισθημάτων, αποκτώντας κατανόηση στους νόμους της Δημιουργίας – έμμεση, άμεση – σε όλα τα επίπεδα.

an eayt

Η συνειδητή επιθυμία αλλαγής τρόπου σκέψης και συμπεριφοράς αυτόματα δημιουργεί και αλλαγές στο εξωτερικό περιβάλλον.

Όσο αναβαθμίζεται η συνειδητότητα του ανθρώπου τόσο λιγότερα αρνητικά αρχεία υπάρχουν στο υποσυνείδητό του, συνεπώς η διευρυμένη σκέψη του και τα συναισθήματά του έχουν βαθύτερη υπόσταση και ποιότητα στο χωροχρόνο του. Γίνεται δημιουργικό ον, με καλοσύνη, με αξιοπρέπεια, με ταπεινότητα, με κατανόηση, με αναπτυγμένη διαίσθηση, η οποία συνεργάζεται αρμονικά με μια υγιή και προσγειωμένη λογική και ταυτόχρονα εκφράζει το αληθινό χρώμα της ψυχής του, όχι μόνο σε ατομικό, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο.

Επίσης, η θεραπεία Άμεσης Απόκρισης καθαρίζει και τον πλανήτη μας, τη Γη, από φυσικές συμφορές όπως θύελλες, σεισμούς πλημμύρες και άλλα, καθώς επίσης τρομοκρατία, εγκληματικότητα, κ.τ.λ Αρνητικά αρχεία, όπως φυσικές καταστροφές, εγκληματικότητα, πείνα, ασθένεια κ.α.

Εκφράζουμε την αγάπη και το σεβασμό μας σε όποιον συμβάλει στην αναβάθμιση των πλασμάτων του πλανήτη Γη.

Ο Χρήστος Κιτσινάμας είναι πιστοποιημένος σύμβουλος SRT από το 2005 όπου διδάχτηκε την τεχνική από τους παγκοσμίως καλύτερους εκπαιδευτές της Peter Davies & Michael Hill οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα κατόπιν δικής του προτροπής. Έκτοτε έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να «καθαρίσουν» - ελαφρύνουν το κάρμα τους και να οδηγηθούν σε μια καλύτερη ζωή.

Λίγα λόγια για την Συνεδρία:

Η συνεδρία SRT- Καθαρισμού Κάρμα γίνεται εξ΄αποστάσεως. Στέλνεις με μέηλ τα στοιχεία σου, ονοματεπώνυμο και ημερομηνία γέννησης καθώς και θέματα σου που θέλεις να καθαριστούν πχ. οικονομικά, σχέσεις κτλ. Έτσι κι αλλιώς γίνεται ένας στάνταρ καθαρισμός για όλους και για όλα τα θέματα, όπου ο καθένας βγάζει διαφορετικά αίτια, όμως είναι καλό να γράψεις αν υπάρχουν και κάποια ιδιαίτερα θέματα σου που θέλεις να καθαριστούν όπως είπαμε παραπάνω.

Από την ημέρα που θα καταθέσεις τα χρήματα μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας θα γίνει ο καθαρισμός σου. Κατόπιν θα λάβεις στο μέηλ σου αναλυτικά τα αποτελέσματα του καθαρισμού ( γύρω στις 7 σελίδες !!) και μετά θα επικοινωνήσεις με τον Χρήστο τηλεφωνικά για να σου τα εξηγήσει και να σου λύσει κάθε απορία!!

Ο Χρήστος λέει για το SRT :

Προσωπικά είμαι ευγνώμων στους δασκάλους του SRT και στο ίδιο το σύστημα το οποίο με βοήθησε να βγω από μια ζωή γεμάτη άγχος και ανησυχία και να περάσω σε μια ζωή γεμάτη νόημα και σκοπό! Τώρα ζω με το πάθος να μεταδίδω τις γνώσεις και ανυπομονώ να σε βοηθήσω να βιώσεις κι εσύ την καλύτερη εκδοχή σου!!

Η συνεδρία μας σε καλεί να εξερευνήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο, να ανακαλύψεις πιθανά εμπόδια και να τα απελευθερώσεις, αφήνοντας πίσω παρελθοντικούς πόνους και αρνητικές ενέργειες.

Μην αφήσεις το παρελθόν να εμποδίζει το μέλλον που αξίζεις!!

Επικοινώνησε μαζί μου σήμερα για να αρχίσεις το ταξίδι σου προς τον καλύτερο εαυτό σου!

Κλείσε τώρα τη θέση σου για την Εξ’ αποστάσεως Συνεδρία Καθαρισμού Κάρμα και ξεκίνησε μια νέα ζωή!!

Με εκτίμηση και τιμή,

Χρήστος Κιτσινάμας

Σύμβουλος S.R.T.

Ερευνητής Μεταφυσικής

info@urantiacenter.gr

Κιν. 697 4820 269

christos Lida

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1