urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

rrfv 2

Υπάρχει ένας απέραντος αριθμός από Χρονογραμμές δηλαδή παράλληλες πραγματικότητες οι οποίες όλες συμβαίνουν την ίδια στιγμή.

Οι χρονογραμμές είναι παρόμοιο με αυτό που συχνά αναφέρεται ως "πεπρωμένο" ή "μονοπάτι της ζωής" στην κοινή κουλτούρα. Είναι οι μελλοντικές εκδηλώσεις που έχετε «διαμορφώσει» και προς τις οποίες κατευθύνεστε. Οι χρονογραμμές κρατούν την ιστορία  μας καθώς πάνω σε αυτές περπατάμε, έτσι πάνω στις χρονογραμμές μας βρίσκονται αποτυπωμένα τα παρελθοντικά αποτυπώματα που έχουμε διαμορφώσει μέσω του φυσικού νόμου της δράσης και της αντίδρασης.


Και το εκπληκτικό πράγμα που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι, είναι ότι τα χρονολόγιά μας είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο ευέλικτα και επηρεάζονται από τις επιλογές και τις πράξεις μας πολύ περισσότερο  από ό,τι πιστεύουμε!

Μπορείς να φέρεις αλλαγές στην χρονογραμμή σου;

Ναι, με απλά λόγια, μπορείτε να αλλάξετε τις χρονογραμμές σας!


Αυτή είναι μία καταπληκτική πληροφορία που πρέπει να γνωρίζετε. Τίποτα δεν είναι ''πέτρινο'', αυτή είναι η πνευματική αλήθεια. Η ενέργεια κινείτε κυκλικά , είναι ήρεμη και απαλή σαν το νερό , μπορείς εύκολα να αναδιαμορφώσεις την ποιότητα , την κίνηση , την ροή και την κατεύθυνση. 

Πιο κάτω σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσω ακριβώς πώς μπορείτε να εργαστείτε για να αναβαθμίσετε και να προσαρμόσετε τις χρονογραμμές σας σε αυτό που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Η Δύναμης της Ενεργειακής ευθυγράμμισης

apl 1

Εσείς οι ίδιοι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια, τα συναισθήματά σας, την εστίαση, τις επιλογές της ελεύθερης βούλησής σας για να αλλάξετε την πορεία της χρονογραμμής σας, έτσι ώστε να ξεκινήσετε να απολαμβάνετε την ζωή σας και να βιώνετε όλα όσα χρειάζεται να βιώσετε στην πορεία της ψυχικής σας εξέλιξης. 

Θυμηθείτε ότι είμαστε εδώ για να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ τις επιλογές της ελεύθερης βούλησής μας – το λεγόμενο θεϊκό πλάνο και δύναμη μας στηρίζει πάντα στο να βρούμε το δρόμο μας πίσω στο φως μας, για να συνδημιουργήσουμε μια ζωή γεμάτη αγάπη, χαρά και ευτυχία .

Επέλεξε τις δικές σου χρονογραμμές

Στην ουσία, οι χρονογραμμές και οι εμπειρίες της ζωής με τις οποίες «ταιριάζουμε» έχουν να κάνουν με τη συχνότητα ενέργειας στην οποία βρισκόμαστε και εκπέμπουμε.

Εάν η κυρίαρχη συχνότητά σας είναι χαμηλή , είστε ευθυγραμμισμένοι με πράγματα που βρίσκονται σε χαμηλή συχνότητα – φόβος, άγχος, απογοήτευση, θυμός, σύγκρουση, αγώνας και ούτω καθεξής.

Το σπουδαίο είναι ότι η ανύψωση σε μια υψηλότερη κατάσταση συνείδησης έχει ισχυρό αντίκτυπο στις χρονογραμμές - η αγάπη γεννά περισσότερη αγάπη, η χαρά προσελκύει περισσότερη χαρά.

7 Λόγοι που επηρεάζουν αρνητικά τις χρονογραμμές σου

Τα οικογενειακά σας πρότυπα – ανατροφή, προγραμματισμός προγόνων

hnmk 2

Αν κοιτάξετε γύρω σας, θα δείτε την πλειοψηφία των οικογενειών να έχουν πολύ παρόμοιες ζωές. Αυτό συμβαίνει επειδή λειτουργούν με ομαδικό μοτίβο – αποθηκευμένο ως προγραμματισμό στο ενεργειακό τους σύστημα.

Τα κοινά οικογενειακά «ενεργειακά προγράμματα» μοιάζουν παραδείγματος χάρη με το να είστε ήρεμα παιδιά και όταν μεγαλώσετε να κάνετε δική σας οικογένεια . Ένας προγραμματισμός που τοποθετείτε σε μικρές ηλικίες. Ή να ασχολείσαι με το ίδιο επάγγελμα των γονιών σου, ή να συνεχίσεις να ζεις στην πόλη που μεγάλωσες ή να τηρείς την ίδια θρησκεία ή άποψη για τη ζωή που έχει η οικογένειά σου.
Το «Περπατάω στα βήματα κάποιου» είναι ένα ρητό που μας δείχνει το μέγεθος αυτού του συστήματος! Όταν αφήνουμε τον οικογενειακό προγραμματισμό ανεξέλεγκτο, μπορεί πραγματικά να καταλήξουμε να «επαναλαμβάνουμε» τις εμπειρίες εκείνων που ήρθαν πριν από εμάς.

Η επίγνωση των υποκείμενων "προκατασκευασμένων" επιλογών με τις οποίες έχετε στηθεί καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής σας, είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να αρχίσετε να προσαρμόζετε τις χρονογραμμές σας σε αυτό που σας εξυπηρετεί καλύτερα.
Η συνειδητοποίηση είναι το πρώτο βήμα για την αλλαγή.

Κάρμα – Οι εμπειρίες των προηγούμενων ζωών σας και οι πληγές της πρώιμης παιδικής ηλικίας

Εάν έχετε Κάρμα γύρω από την εγκατάλειψη ή την προδοσία, αυτό δυστυχώς θα επηρεάσει τις χρονογραμμές σας επειδή το σύστημά σας στέλνει ασυνείδητα αυτό το «σήμα κινδύνου» .
Αυτό θα προσελκύσει «φανταστικές» εκδοχές εγκατάλειψης και προδοσίας, που τις περισσότερες φορές παίζουν σε σχέση με αγαπημένα πρόσωπα, αδελφές ψυχές, ερωτικούς συντρόφους.


Ο σκοπός της επανάληψης των καρμικών αυτών ενεργειών δεν είναι για να σας πληγώσει ή τιμωρήσει, αλλά η επιθυμία της ψυχής σας να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε την πληγή και να ξεπεράσετε το τραύμα για τα καλά και να λάβετε την νέα συνειδητοποίηση.
Οι καρμικές επιπτώσεις στις χρονογραμμές σας μπορεί να περιλαμβάνουν πραγματικές συμβάσεις ψυχής με άτομα που γνωρίζατε από πριν – όπου οι ψυχές σας έχουν συμφωνήσει να ενωθούν σε αυτή τη ζωή για να εξισορροπήσουν και να επιλύσουν τα παλιά αρνητικά μοτίβα . 

Όταν συνειδητά αποκαλύπτουμε καρμικές πληγές και απελευθερώνουμε την πηγή του πόνου, αλλάζουμε βαθιά τις χρονογραμμές μας.
Όταν καθαρίζετε το κάρμα, αφαιρείτε τις «επαναλαμβανόμενες εμπειρίες» ή το «τραύμα φάντασμα» που διαφορετικά θα συνέχιζαν να εμφανίζονται.

Παρακαλώ δείτε το Λινκ και απαλλαγείτε άμεσα από το Κάρμα. Θα αλλάξετε και θα είστε άμεσα σε μια θετική χρονογραμμή.

Οι επιλογές της ψυχής σας πριν την ενσάρκωση

Πριν γεννηθείτε, η ψυχή σας  πέρασε από μια μακρά διαδικασία καθορισμού των τομέων εστίασης για την επόμενη ζωή σας.
Η οικογένεια στην οποία γεννηθήκατε, τι φύλο θα ήσουν, τι μορφή που θα είχε η ερωτική σας ζωή, ποιους βασικούς ανθρώπους θα συναντούσατε στη ζωή σας κ.λ.π
Αυτές οι βασικές αποφάσεις συχνά «εγγράφονται» στα χρονοδιαγράμματα σας και λαμβάνουν υπόψη σημαντικά μαθήματα ανάπτυξης που ήθελε να βιώσει η ψυχή σας. Οι κοινές μαθησιακές εμπειρίες είναι πράγματα όπως η συγχώρεση, το να σταθείς στη δική σου αλήθεια, να ακούσεις τη διαίσθησή σου, να υπερβείς τις καθορισμένες συνθήκες που έχει θέση η κοινωνία στην οποία μεγαλώνεις , να ζεις με αγάπη και να βιώνεις την ενότητα.

Κάποια πράγματα είναι «καλωδιωμένα» από την ψυχή σας και πρόκειται να συμβούν κάποια στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι η ψυχή και η ομάδα καθοδήγησής σας θα κάνουν ελιγμούς για να σας οδηγήσουν εκεί που χρειάζεται μέχρι να συμβεί.
Ωστόσο, το πνεύμα θέλει να σημειώσει ότι μερικές φορές οι επιλογές της ψυχής που έχουν γραφτεί πριν από την ενσάρκωση ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ καθώς η ζωή συνεχίζεται, επειδή ένα άτομο κάνει επιλογές που αλλάζουν την εμπειρία του.
Για παράδειγμα, εάν έχετε μια σημαντική μαθησιακή εμπειρία σχετικά με τη συγχώρεση που έχει οριστεί για τα 50-60 σας, αλλά υποβάλλεστε σε μια φάση ανύψωσης της συνείδησής σας στα 20 σας, όπου ανοίγεστε στη συγχώρεση, το μεταγενέστερο καθορισμένο «μάθημα» θα καταργηθεί σταδιακά καθώς δεν χρειάζεται κάτι  περισσότερο.

Θυμηθείτε: αν κάποιος σας πει ότι δεν πρόκειται να καταφέρετε να ολοκληρώσετε κάποιο ψυχικό μάθημα , μην το ακούσετε , τίποτα δεν είναι προ καθορισμένο , όλα βρίσκονται σε μία κατάσταση εγρήγορσης , εάν θα φτάσετε εκεί ή όχι τελικά είναι θέμα συνειδητής ψυχικής επιλογής. 

Η εσωτερική σας εργασία ΜΠΟΡΕΙ να αλλάξει τις χρονογραμμές σας μακροπρόθεσμα!

Συλλογικές Χρονογραμμές / Κοσμικές Ενέργειες

scn

Δεν έχουμε μόνο ατομικές χρονογραμμές και χρονοδιαγράμματα , αλλά η ανθρωπότητα ως συλλογικότητα κάνει συνεχώς επιλογές, θεραπεύει το κάρμα, ανυψώνει τη συνείδηση και μεταβάλλει τα συλλογικά χρονοδιαγράμματα.

Η βοήθεια υψηλότερων διαστάσεων προσφέρεται συχνά  για την ανύψωση της συνείδησης της γης ως συλλογικό σύνολο – και οι κοσμικές ενέργειες είναι ένα μεγάλο μέρος αυτού.

Όταν επέλεξες να γεννηθείς ως το άτομο που είσαι τώρα, διάλεξες την ώρα που θα γεννηθείς, ποιες ενέργειες θα γεννούσες και, κυρίως ήξερες ποια κοσμικά ερεθίσματα θα σε επηρέαζαν σε όλη τη ζωή.

Επαναλαμβανόμενες Σκέψεις/Συναισθήματα/Εστίαση/Προθέσεις

Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι η εστίαση και οι προθέσεις μας είναι ισχυροί παράγοντες εκδήλωσης. Αυτό είναι αλήθεια.

Πάνω από όλα είναι η συνεχής ενεργοποίηση μιας συγκεκριμένης συχνότητας που φανερώνει κάτι στην πραγματικότητα.

Εάν μπορείτε να παραμείνετε στην κατάσταση (αίσθημα/σκέψεις/εστίαση) της αγάπης και της ενότητας με την πάροδο του χρόνου, θα προσελκύσετε εμπειρίες αγάπης και ενότητας στη φυσική σας ζωή.

Με λίγα λόγια, επαναλαμβανόμενες σκέψεις/συναισθήματα/εστίαση/προθέσεις = εκδήλωση που επηρεάζει τις χρονογραμμές σας.
 Μπορείτε να εκδηλώσετε τη δουλειά ή το εισόδημα που επιθυμείτε. Πραγματικά έχεις αυτή τη δύναμη.

Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να είμαστε πραγματικά σε αυτήν την κατάσταση  που λέει «το έχουμε τώρα» εάν δεν «το έχουμε τώρα» πραγματικά. Επειδή είμαστε άνθρωποι, και η εμπειρία μας έχει να κάνει με αυτό που βλέπουμε, αγγίζουμε και αισθανόμαστε.

Έτσι, αν κάτι δεν υπάρχει (ακόμα) οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε μεγάλη πρόκληση να διατηρήσουμε αυτή την κατάσταση εκδήλωσης στο επίπεδο της σκέψης, της εστίασης και των συναισθημάτων.

Το Πνεύμα (Θεά/Θεός) θέλει να τονίσει ότι οι πληροφορίες που λαμβάνετε επηρεάζουν την εστίαση και την ευθυγράμμισή σας. Προσέξτε λοιπόν τι αφήνετε να εισέλθει  στο σύστημά σας , παραδείγματος χάρη , εκπομπές τηλεόρασης, ταινίες, τραγούδια, συμβουλές τρίτων κ.λ.π. που όμως δεν εκπέμπουν θετική ενέργεια. 

Ασυνείδητο Υλικό – Φόβοι

ggvn

Το ασυνείδητο περιγράφεται συχνά ως μια αποθήκη, ένας τεράστιος ωκεανός των εμπειριών της ζωής μας, της αισθητηριακής πρόσληψης, των συναισθημάτων και των μορφών σκέψης. Υπολογίζεται ότι έως και το 99% της νοητικής μας δραστηριότητας είναι ασυνείδητη.

Όταν οδηγούμε ή παίζουμε ένα όργανο για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτές οι ενέργειες ελέγχονται από το ασυνείδητο μυαλό μας. Θα παρατηρήσετε ότι συμβαίνει χωρίς να χρειάζεται να το σκεφτείτε ενεργά. Πραγματικά, είναι πέρα από τον έλεγχό σας.

Το ζήτημα όμως είναι πως: Το ασυνείδητο μπορεί να είναι μια θαυμάσια βοήθεια στο ταξίδι μας, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει μηχανισμό φιλτραρίσματος. Αποθηκεύει όλα όσα έχουμε λάβει ως εμπειρίες , ακόμα και το πιο μικρό, και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα , και αυτά που μας ωθούν προς τα πάνω και αυτά που μας σπρώχνουν προς τα κάτω.

Το ασυνείδητο είναι γεμάτο από υλικό φόβου, παλιές πληγές και εμπειρίες που είχαμε πριν γίνουμε αρκετά μεγάλοι για να κατανοήσουμε. Τα πρότυπα επιβίωσης είναι βαθιά ενσωματωμένα στο ασυνείδητο και επηρεάζουν έντονα πράγματα όπως ο φόβος. Αν έχουμε φόβους για το σκοτάδι, φόβους ότι θα μας επιτεθούν, φόβους για ασθένεια, φόβο εγκατάλειψης, φόβο ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί – δυστυχώς όλα αυτά επηρεάζουν τις χρονογραμμές μας και φαίνεται να έχουμε ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο στη ζωή μας, ίσως συντρόφους που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν ίδια συμπεριφορά , ή ένα άσχημο περιβάλλον εργασίας , ή δυσκολίες στις φιλικές σχέσεις. 

 

Συναισθηματική Ισορροπία – Πόσο καλά βρίσκεται σε Υψηλή Δόνηση

Ένα μεγάλο μέρος του δυναμικού των χρονογραμμών σας είναι αυτό στο οποίο Εστιάζετε ΣΥΝΗΘΩΣ. Πόσο καλά μπορείτε να ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ την επιθυμητή ευθυγράμμιση μέσω της εστίασης 

Στην ουσία αυτό είναι που κάνει τα γεγονότα να έρχονται πιο γρήγορα ή πιο αργά στη ζωή σας. Εάν διατηρείτε αρνητική εστίαση, τα «κακά» πράγματα εμφανίζονται πιο γρήγορα.

Ο Αβραάμ Χικς έχει πει ότι με 18 δευτερόλεπτα εστίασης σε κάτι κλειδώνετε σε ενεργειακή ευθυγράμμιση, δηλαδή ευθυγραμμίζεστε με αυτό. Με 30 δευτερόλεπτα ή περισσότερο, αρχίζεις να το τραβάς προς το μέρος σου.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ΣΥΝΗΘΗΣ σκέψεις/συναισθήματα/προθέσεις/εστίασή σας και πάνω απ’ όλα το ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ υλικό σας είναι τόσο ισχυρό στο να διαδραματίσετε την πορεία της ζωής σας.

Προσπαθήστε να εφαρμόσετε την πρακτική της εστίασης. Αφιερώστε καθημερινά μερικά λεπτά με το να εστιάζετε σε αυτό που επιθυμείτε. Οποιαδήποτε αρνητική εικόνα η σκέψη απλώς διώξτε την με μία θετική δήλωση. 

Θα επαναλάβω τώρα ένα μικρό κείμενο

Ο Bashar μέσω του Ντάρυλ Άνκα

ahn 2

Παρακαλώ θυμηθείτε ότι υπάρχει ένας απέραντος αριθμός από Χρονογραμμές δηλαδή παράλληλες πραγματικότητες οι οποίες όλες συμβαίνουν την ίδια στιγμή.

Δεν έχει στη πραγματικότητα τη σημασία ότι αλλάζετε τον κόσμο στον οποίο ζείτε, είναι ότι αλλάζετε τη συχνότητά σας ώστε να ταιριάζει με τον κόσμο που προτιμάτε να βιώσετε και τότε θα βιώσετε μέσω της χρονογρμμής που επιλέγετε αυτή τη παράλληλη Γη που ήδη υπάρχει σε αυτό το επίπεδο.

Μπορεί να φαίνεται σαν όλα να έχουν αλλάξει γύρω σας αλλά στη πραγματικότητα είστε εσείς που θα έχετε αλλάξει και κατά κάποιο τρόπο μετατοπίσατε τον εαυτό σας στο κόσμο στον οποίο υπάρχουν ήδη οι εκδοχές των άλλων ανθρώπων που έχουν σχέση μ’ αυτό τον κόσμο. Αυτοί που δεν βρίσκονται σ’ αυτή τη συχνότητα της χρονογρμμής δεν θα εμφανίζονται πια στη δική σας πραγματικότητα, απλά θα εξαφανιστούν από τη ζωή σας με τον ένα ή άλλο τρόπο και όπως θα περνάει ο χρόνος παρά το γεγονός ότι τώρα είστε ακόμη σε συλλογική συμφωνία που σας επιτρέπει να βιώνετε πολλούς ανθρώπους που έχουν πιστεύω που είναι πολύ διαφορετικά από τα δικά σας και ίσως ακόμη και αταίριαστα με τη συχνότητα της χρονογραμμής που προτιμάτε, στη διάρκεια του χρόνου αυτό δεν θα είναι πια πιθανό.

Η ιδέα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι θα εξαφανιστούν από την πραγματικότητά σας και θα παραμείνουν στη πραγματικότητα στην οποία η συχνότητα τους η χρονογρμμή τους είναι κατάλληλη και εσείς θα έχετε εξαφανιστεί από τη δική τους πραγματικότητα τη δικιά τους χρονογραμμή θα βρίσκονται σε μια άλλη ΓΗ βασισμένη στη συχνότητα στην οποία περισσότερο πιστεύουν ότι θα συμβεί.

«Τώρα εσείς αποφασίζετε»!

Πως θέλετε να βιώσετε την αλλαγή; Τι είδους σχέση θέλετε να έχετε ο ένας με τον άλλο; Και με το πλανήτη και με τα πνεύματα και με όλα που υπάρχουν, πως θέλετε να βιώσετε αυτή τη πραγματικότητα; Ποιοι θέλετε να είστε; Και αυτό θα προσδιορίσει τι θα βιώσετε και μπορεί ακόμη κάποια στιγμή να βρισκόσαστε ακριβώς δίπλα σε κάποιον που επιλέγει να βιώσει την αλλαγή μ’ ένα καταστροφικό, τρομαχτικό και γεμάτο φόβο τρόπο και μπορεί να καθόσαστε ακριβώς δίπλα του και να μη βιώσετε τίποτε από ότι βιώνει εντελώς, τίποτα εντελώς! 

Ο Κόσμος σας ετοιμάζετε να βιώσει ένα επίπεδο απεριόριστης αγάπης στο άμεσο μέλλον, που δεν έχει προηγούμενο στον Πλανήτη σας ακόμη και στους αρχαίους χρόνους με άλλους πολιτισμούς που είχαν πολύ καλύτερη επαφή και είχαν πολύ καλύτερη μνήμη της σύνδεσής τους με το Πνεύμα, ποτέ ξανά στη Γη. Δεν έχετε μεταβεί μέσω του σκότους στο φως με αυτόν τον τρόπο και η μνήμη θα εκτείνετε σε βάθος παίρνοντας αυτό το μονοπάτι και η αγάπη όταν αναζωογονηθεί δεν θα χαθεί ποτέ ξανά και σε χίλια από τα χρόνια σας δεν θα ενσαρκώνεστε άλλο ως άνθρωποι στον κόσμο σας, αλλά όπως έχουμε πει θα το αφήσετε για άλλους να το χρησιμοποιήσουν για το ταξίδια τους, για τις δικές τους εμπειρίες τις δικές του ανακαλύψεις του εαυτού τους, και σεις θα τους οδηγείτε και θα τους βοηθήσετε. Θα είστε τα δικά τους Πνεύματα, θα είστε οι δικές τους οντότητές τους. Θα είστε αυτοί στους οποίους θα στρέφονται για καθοδήγηση.

Ανεβείτε στη σημαντική ακμή στη κορυφή του κύματος, στη μεταμόρφωση της συλλογικής σας συνείδησης. Καβαλήστε το κύμα του εαυτού σας στο μέλλον που προτιμάτε με το να υπάρχετε στο «Τώρα» . Έχετε γυρίσετε τη ζυγαριά μεταβαίνοντας από μια ελαφρώς συντριπτική αρνητική συλλογική ενέργεια σε μια ελαφρώς θετική συλλογική ενέργεια μπορείτε να εργαστείτε για να χτίσετε για αυτή τη στιγμή αυτή τη διάβαση, με το να ευθυγραμμιστείτε με τον Εαυτό σας πιο ολοκληρωτικά. Για πρώτη φορά για πολύ καιρό η συλλογική ενέργεια του κόσμου σας είναι τελικά κάπως θετική, μπορείτε τότε να ταξιδέψετε μαζί μ’ αυτή την επιταχυνόμενη χιονοστιβάδα ενέργειας που θα συνεχίσει να επιταχύνετε προς τα εμπρός και να διαστέλλεται προς τα μπρος, από αυτό το σημείο μπροστά στο χρόνο. Παρατήστε την ιδέα ότι τα πράγματα πρέπει να γίνονται με κάποιο τρόπο. Παρατήστε την ιδέα του ποιος νομίζεις ότι πρέπει να είσαι, παρατήστε τις παλιές ιδέες πίστεων που δεν δουλεύουν για σένα, παρατήστε τα πράγματα που δεν είναι δικά σας, δεν χρειάζεται να τα κουβαλάτε μαζί σας « Παρατήστε τα» !

Ο Bashar μέσω του Ντάρυλ Άνκα

Πηγή: Bashar.org

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1