urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Οι Αποκαλύψεις της Νέας Λεμουρίας

diast5

Έχουμε πια ξεκινήσει τη μεγαλύτερη από όλες τις περιπέτειες - την Ανάληψη.
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δυο ενεργές έλικες DNA και δέκα που είναι σε λανθάνουσα κατάσταση, εξαιτίας μιας γενετικής χειραγώγησης που έλαβε χώρα. Με την παροδική απόκρυψη ενός τόσο μεγάλου ποσοστού του θεϊκού δυναμικού μας, λειτουργούμε αυτή τη στιγμή στο περίπου 5-10% αυτού. Το δυναμικό αυτό εξαπλώνεται και διευρύνεται διαρκώς για καθέναν που εξελίσσεται προς τις ανώτερες και υψηλότερες διαστάσεις. 
Κατά τη διάρκεια της Λεμούριας εποχής, το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας λειτουργούσε με 36 πλήρεις έλικες DNA.

Κατά τη διάρκεια της 'πτώσης', μια σταδιακή κάθοδος σε συνειδητότητα πραγματοποιήθηκε μέσα σε διάστημα χιλιάδων ετών, που προκάλεσε μια σταδιακή εξασθένιση των 24 ελίκων του DNA, αφήνοντας ενεργούς μόλις τους 12. Με το βύθισμα των δυο ηπείρων της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας, άλλοι 10 έλικες DNA απενεργοποιήθηκαν. Σε αυτό το στάδιο, όλες οι προηγούμενες ικανότητές μας μπορούν σταδιακά να επανενεργοποιηθούν, καθώς ανοιγόμαστε στη δόνηση της ανιδιοτελούς αγάπης και στην ανώτερη συνειδητότητα.

Υπάρχουν εικασίες πως ο γενετικός κώδικας της ανθρωπότητας χειραγωγήθηκε, επειδή έπεφτε η συνειδητότητα. Η χειραγώγηση αυτή έγινε με τη σύμφωνη γνώμη των ανωτέρων επιπέδων της Διοικητικής Ιεραρχίας της Γης. Τα ανθρώπινα όντα δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν με τους 12 εναπομείναντες ενεργούς έλικες του DNA. Η συνέπεια της μείωσης ελίκων ήταν σοβαρή και επώδυνη.

18

Το χαμηλό επίπεδο συνειδητότητας επέφερε το "πέπλο" που κάλυψε τα διαφορετικά επίπεδα συνειδητότητας, για να μην υπάρξει ξανά κατάχρηση των δυνάμεών μας, όπως έκανε η ανθρωπότητα την περίοδο της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας. Μας επέτρεψε να χρησιμοποιήσουμε την ελεύθερη βούλησή μας, ελεύθεροι από τις συνέπειες της μεγάλης κατάχρησης δύναμης που είχε γίνει τότε. Από τις εμπειρίες που αποκτήσαμε κερδίσαμε σε σοφία που διαρκεί.

Στην "Εσωτερική Καρδιά", η τρίδυμη Φλόγα της Ζωής, της Θεϊκής Αγάπης, Θεϊκής Σοφίας και Θεϊκής Δύναμης, εκτεινόταν παλαιότερα σε μια διάμετρο 12 μέτρων στην αύρα μας και είχαμε θεόσταλτες ικανότητες τις οποίες είχαμε ως θεϊκό δικαίωμα από την γέννησή μας. Η ζωή έφτανε συνήθως τα 20.000 με 30.000 χρόνια. Η τρίδυμη Φλόγα μάς επέτρεπε μια φυσική αθανασία, χωρίς όρια και περιορισμούς. Μετά την καταβύθιση των ηπείρων, αποφασίστηκε από τον Πατέρα/Μητέρα Θεό πως ο μόνος τρόπος για να επιστρέψει η ανθρωπότητα στην ολότητα και στην αρχική συνείδηση Θεού, ήταν να μειωθεί η τρίδυμη Φλόγα της Ζωής!. Από τότε λειτουργούμε με μόνο δυο έλικες DNA και ένα ελάχιστο μέρος της αρχικής τρίδυμης Φλόγας της Ζωής που χτυπάει στην καρδιά μας.

Ο δρόμος της επιστροφής μας στην ολότητα ήταν ένα μακρύ και επώδυνο ταξίδι. Ένα μεγάλο ποσοστό της ανθρωπότητας κέρδισε σοφία και γνώση σε αυτή την εξερεύνηση της διαχωριστικότητας. Έχουμε αποδείξει, στο πλαίσιο της ελεύθερης βούλησης, την επιθυμία μας να επιστρέψουμε στην ολότητα. Ο Δημιουργός μας ανέμενε αυτή την επιστροφή με μεγάλη αγάπη και προσμονή. Ανέμενε τη μέρα που θα μπορούσε να μας ξαναδώσει όλα τα αρχικά μας χαρίσματα. Θυμηθείτε την παραβολή του "Ασώτου" που είπε ο Ιησούς. Ήταν για εμάς... Είναι μπροστά μας πια ο καιρός της αποκατάστασης και όλα όσα φαινομενικά είχαμε χάσει θα τα πάρουμε πάλι πίσω.

Ποτέ δεν μπορεί κάποιος να μας αφαιρέσει τη θεϊκότητά μας μια που είναι η πραγματική μας φύση. Είχε απλώς καλυφθεί για να μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε τα μαθήματα, τις εμπειρίες και τη γνώση του Θείου για όλους. Φύγαμε από το Σπίτι μόνο και μόνο για να ξεκινήσουμε το ταξίδι της επιστροφής μας και τώρα στεκόμαστε στο κατώφλι μιας μεγάλης και μεγαλοπρεπούς επανένωσης με όλο αυτό που είμαστε!

Ότι χρειάζεσαι θα σου δοθεί

11

ΗΡΕΜΙΑ - ΓΑΛΗΝΗ

Η γαλήνη του νου σημαίνει ότι νιώθεις ασφαλής και ότι γνωρίζεις πως ότι χρειάζεσαι θα σου δοθεί.

Ακόμα και αν ο λογικός σου νους δεν μπορεί να φανταστεί πως μπορεί να λυθεί ένα πρόβλημα, η γαλήνη σημαίνει ότι εμπιστεύεσαι πως ο Θεό; Θα δημιουργήσει μία θαυματουργή λύση.

Αυτού του είδους η εμπιστοσύνη, αποδίδει πάντα γιατί η πίστη είναι ένα στοιχείο κλειδί για να συμβούν τέτοια θέματα.

Η γαλήνη του νου υπάρχει μέσα σου. Μπορείς να νιώθεις ήρεμος ακόμα και καταμεσής μίας μεγάλης αναταραχής.

Είναι λάθος να πιστεύεις ότι πρέπει να περιμένεις μέχρι να φύγουν τα προβλήματα από τη ζωή σου για να είσαι ευτυχισμένος και γαλήνιος.

Στην πραγματικότητα, το αντίθετο είναι η αλήθεια. Η ηρεμία είναι η φυσική κατάσταση του νου σου και οι άγγελοι τώρα εργάζονται μαζί σου για να την πραγματοποιήσουν!

              TELOS - Η πρωτεύουσα της Λεμουρίας

        Aurelia Louise Jones - Αλφάβητο Ζωής

Διαλογισμός Λευκού Φωτός

 

Καθίστε άνετα, κλείστε τα μάτια και χαλαρώστε. Πάρτε τρεις πολύ βαθιές αναπνοές. Οραματιστείτε ότι μια μεγάλη δέσμη από καθαρό λευκό φωτός πέφτει πάνω σας,  ζεσταίνει το κεφάλι σας εσωτερικά και εξωτερικά, σας καθαρίζει τις σκέψεις, κατεβαίνει στο λαιμό και τον αυχένα, παίρνει κάθε κούραση και ενόχληση… το λευκό φως πλημμυρίζει τους ώμους σας, και φτάνει μέχρι τις παλάμες των χεριών σας… Νιώστε τις παλάμες σας να γεμίζουν φως!

Λευκό φως κατεβαίνει από τη σπονδυλική στήλη, το θώρακα, φωτίζει και ζεσταίνει τη καρδιά, και φτάνει μέχρι τα ακροδάχτυλα των ποδιών σας. Αφήστε το εσωτερικό σας πεδίο να γεμίσει με φως!

Μείνετε για λίγο τυλιγμένοι μέσα στο φως… Ενεργειακά κύματα φωτός τυλίγουν ολόκληρη την ύπαρξη σας. . Νιώστε το σώμα σας να λάμπει… Αφουγκραστείτε…  νιώστε…  μείνετε συνειδητά μέσα στο φως! Μείνετε στη σιωπή…

Λευκές ρίζες φωτός βγαίνουν από τα πόδια σας και μπαίνουν βαθιά μέσα στη Γη. Γειώστε γερά το φως πάνω σας και νιώστε τη σύνδεση σας με τη Γη. Φέρτε τη προσοχή στα πέλματα. Κουνήστε ελαφρά το σώμα σας και όποτε είστε έτοιμοι ανοίξτε τα μάτια.

5

Το Λευκό Φως είναι ένας βασικός θεραπευτικός διαλογισμός. Καθαρίζει, εξαγνίζει, θεραπεύει, φωτίζει. Έχετε τη δυνατότητα  να  χρησιμοποιήσετε  το φως από μόνο του όποια στιγμή θέλετε. Το Άσπρο Φως περιέχει όλες τις συχνότητες και είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο κάθαρσης για το φυσικό σώμα. Μπορείτε να οραματιστείτε ακόμα και για λίγα μόνο δευτερόλεπτα, ότι πέφτει στο σώμα σας και σας ξεπλένει από πάνω μέχρι κάτω, εσωτερικά και εξωτερικά.

Να το στείλετε σε άλλους, καθώς και να καθαρίσετε χώρους.

Να το χρησιμοποιήσετε όταν κάνετε Ρέϊκι .

Να το κατεβάσετε και να το «φορέσετε» σαν ασπίδα προστασίας σε μια θεραπεία, ή όταν βρίσκεστε κάπου και νιώθετε άβολα.

Να το στείλετε σε άλλα άτομα, σε καταστάσεις, σε διάφορα μέρη της Γης, σε όλη τη Γη! Ακόμα μπορείτε να το στείλετε χωρίς να ξέρετε που θα πάει, βάζοντας τη πρόθεση να πάει στο μέρος ή τον άνθρωπο που το χρειάζεται!

«Ντύστε» με Λευκό Φως μια επιθυμία σας. Απλά φανταστείτε ότι συμβαίνει αυτό που θέλετε, και γεμίστε τον οραματισμό σας με Φως. Έχει την ιδιότητα να ενεργοποιεί και να φορτίζει την εκδήλωση των ονείρων σας.

Λουστείτε με Λευκό Φως ενώ κάνετε θετικές δηλώσεις. Βρείτε τρεις δηλώσεις που θέλετε να δουλέψετε, πείτε τις δυνατά ή νοερά τρεις φορές, νιώθοντας το Φως γύρω σας και μέσα σας.

Νιώστε το Φως να σας συντονίζει σε υψηλότερες σφαίρες ύπαρξης. Το Φως λειτουργεί πάντα, εξυψώνει το πνεύμα και εξελίξει τη ψυχή.

Από το βιβλίο

“Reiki”

 «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ»

της Λιάνας Τελειώνη

εκδόσεις:  Αλφάβητο Ζωής

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1