urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μέσω της Celia Fenn 

Σχετική εικόνα

Αυτή η πληροφόρηση έχει μετεβιβασθεί από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ στην Celia Fenn με ενδιαφέρον να μας βοηθήσει στο να αντιληφθούμε καλύτερα τις νέες Πολυ-διαστατικές λειτουργίες του μας Κρυστάλλινου Σώματός, καθώς επίσης και για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και διατηρήσετε την κρίσιμη ισορροπία ανάμεσα στην Ενέργεια και τη Φυσική σας κατάσταση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό τώρα.

Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε τι καλούμε σαν όρο ‘Πνευματικό Ενδοκρινικό Σύστημα’ και τον ρόλο που παίζει στην εξισορρόπηση της ενέργειας μέσα στο σώμα. Στον Δεύτερο άρθρο, θα συζητήσουμε την ‘Συναισθηματική /Πνευματική Εξισορρόπηση και την Γείωση στο Φυσικό Σώμα’.

Πολλοί από σας έχετε παρατηρήσει πως μοιάζει η πάλη με τα ενεργειακά σας επίπεδα, τα οποία συχνά κυμαίνονται από πολύ υψηλή ενέργεια μέχρι σε σωματική εξάντληση. Ή μπορεί ακόμη να νιώθετε εξουθενωμένοι όλη την ώρα. Ή να αισθάνεστε ότι γίνεστε πιο αργοί και να μην είστε ικανοί να κάνετε μια φυσική δουλειά στα ίδια επίπεδα όπου την κάνατε πριν. Επίσης μπορεί αναρωτιέστε γιατί μερικοί άνθρωποι επηρεάζονται τόσο πολύ από τις ενέργειες ενώ άλλοι φαίνεται να μη παίρνουν είδηση τίποτα.

Συμβαίνει διότι φαίνεται ότι στο ‘παλιό μοντέλο’ της Τριτοδιαστατικής ανθρώπινης ύπαρξης που λειτουργούσε στο ενεργειακό σύστημα των επτά τσάκρας, ίσως μόνο κανα δυο ή τρία από τα χαμηλότερα κέντρα βρίσκονταν σε πλήρη λειτουργία και ήταν καθαρά.

Η καινούργια ενέργεια του ‘Ανθρώπου-Αγγέλου’, λειτουργεί σε ενεργειακό σύστημα δώδεκα τσάκρας, τα οποία χρειάζονται όλα τους να είναι καθαρά και σε καλή λειτουργία. Κι επιπλέον, οι υψηλότερες δονήσεις του 8ου και 9ου τσάκρας επιτυγχάνονται μέσω του σώματος μας πλήρως αφυπνισμένης υπάρξεως. Αυτό σημαίνει ότι διαχέονται τεράστιες ποσότητες ενέργειας μέσα από το βίο-ενεργειακό σύστημα του αναληφθέντος ‘ανθρώπου- αγγέλου’ της Νέας Γης.

 

Η σπουδαιότητα διατήρησης του βιο-ενεργειακού συστήματος σε ισορροπία είναι πολύ σπουδαία για την υγεία και την ευεξία ενός ατόμου, διαφορετικά η ενέργεια θα εκραγεί και θα υπάρξουν προβλήματα τόσο φυσικά όσο και συναισθηματικά. Αλλά, είναι σχετικά απλό να διατηρεί κανείς το σύστημα σε ισορροπία από τη στιγμή που γίνεται κατανοητή η βιο-δυναμική του Πνευματικού Ενδοκρινικού Συστήματος.

Προτού συζητήσουμε αυτό το σύστημα, απλά θα προσθέσουμε ότι εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν ενεργοποιήσει το σύστημα των δώδεκα τσάκρας τους, ή αναληφθεί, εξακολουθούν να αισθάνονται τα αποτελέσματα της υψηλότερης κραδασμικής ενέργειας της 5ης Διαστάσεως. Γι αυτούς είναι κάτι που μοιάζει σα να τους κάνει να αισθάνονται κάποια πίεση που χρειάζεται εξισορρόπηση.

Η ενέργεια απ’ έξω φαίνεται να κινείται πολύ γρήγορα, και νιώθουν στρεσαρισμένοι κι ‘ανίκανοι να συνεχίσουν τον ρυθμό τους’. Κι αρκετά ειρωνικά, η απάντηση δεν είναι το να κινηθούν γρηγορότερα, αλλά το να επιβραδύνουν τη φυσική τους κατάσταση, έτσι ώστε οι εσώτεροι κραδασμοί που μπορεί να ανυψώνονται να ταιριάζουν με εκείνους που έρχονται απ έξω. Όσο πιο υψηλότεροι είναι οι εσωτερικοί κραδασμοί, τόσο πιο ήρεμο γίνεται ένα άτομο, και πιο ικανό να ανοιχτεί σε υψηλότερες καταστάσεις επίγνωσης.

Το Πνευματικό/ Ενδοκρινικό Σύστημα

Η Επίφυση: Η Υψηλότερη Κραδασμική Πύλη στο Σώμα

Η πύλή ανάμεσα στο φυσικό και υλικό σώμα καθώς επίσης και οι περιοχές ενέργειας και φωτός, είναι το Ενδοκρινικό ή Ορμονολογικό Σύστημα. Μέσα από αυτή τη πύλη είναι που οι μεταβιβάσεις φωτός από τα φωτεινά σώματα επιτυγχάνουν τη διαμεσολάβηση σε φυσικά χημικά μηνύματα που εισέρχονται στη κυκλοφορία του αίματος σαν ορμόνες.

Αυτές οι ορμόνες ρυθμίζουν το μοίρασμα της ενέργειας και λειτουργίας του φυσικού σώματος. Εάν το Ενδοκρινικό σύστημα υφίσταται υπερδιέγερση, παράγει ενεργειακές ορμές κυμάτων και ανισορροπιών, που νιώθουν πολλοί άνθρωποι καθώς προσπαθούν να προσαρμοστούν με το νέο τους σώμα και τη ροή των ενεργειών.

Η φωτεινή ενέργεια των υψηλότερων διαστάσεων που πάλλεται από το Γαλαξιακό Κέντρο, εισέρχεται στο φυσικό σώμα από το σημείο της Επίφυσης. Αυτός ο μικρός αδένας στον εγκέφαλο είναι η σημαντική πύλη λήψης υψηλότερων κραδασμών φωτός.

Στον ανθρώπινο άγγελο ή την αναληφθείσα ύπαρξη ευρίσκεται σε πλήρη ενεργοποίηση και λειτουργεί όλες τις ώρες. Με την παλιά ανθρώπινη ενέργεια λειτουργούσε μόνο στον διαλογισμό. Το άτομο θα ‘ανέβαινε’ για να συναντήσει τους ανώτερους κραδασμούς των οδηγών και των αγγέλων καθώς και του ανώτερου εαυτού, και μετά θα ‘κατέβαινε’ πάλι.

Ο ενεργοποιημένος πλήρως ανθρώπινος άγγελος ζει με αυτή την αγγελική / πνευματική πύλη σε μια πλήρη ενεργοποιημένη κατάσταση όλη την ώρα. Αυτό ισοδυναμεί με την ύπαρξη μιας κατάστασης βαθύ διαλογισμού (Θήτα – εγκεφαλικά κύματα) κατά τη διάρκεια των συνηθισμένων ωρών που κάποιος βρίσκεται ξύπνιος. Αυτός είναι κι ο λόγος όπου τόσο πολλοί άνθρωποι, που βρίσκονται σε μεταβατική κατάσταση, νιώθουν ένα ‘κενό’ και σύγχυση (αποπροσανατολισμένοι), επειδή προσπαθούν να προσαρμοστούν στη καθημερινή ζωή με αυτό το ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας.

Και δουλειά αυτής της εποχής είναι το να ζούμε με αυτό το ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας και παράλληλα να εξακολουθούμε να είμαστε αρκετά γειωμένοι για να λειτουργούμε με διαύγεια στον φυσικό κόσμο. Όμως, Θήτα είναι επίσης το επίπεδο δημιουργίας των θαυμάτων και ο σχηματισμός της ενέργειας με σκοπό την εκδήλωση, έτσι ώστε όταν συμβεί αυτή η προσαρμογή, τα θαύματα να μπορούν να δημιουργούνται πιο εύκολα.

Η Υπόφυση : Το Κλειδί της Ισορροπίας

Ο αδένας της Υπόφυσης είναι ο ‘Κύριος ενδοκρινής αδένας’, του οποίου η βασική λειτουργία είναι το να ρυθμίζει τις δραστηριότητες του σώματος μέσω του ελέγχου της ορμονικής εξισορρόπησης. Συνεργάζεται με τον Θυρεοειδή αδένα για να ρυθμίζει την ενέργεια που ξοδεύεται στο σώμα.

Αν ο αδένας της Υπόφυσης βρίσκεται σε υπερδιέγερση, μπορεί προσωρινά να υπερδιεγείρει τον Θυρεοειδή και τα Επινεφρίδια στα χαμηλότερα επίπεδα), παράγοντας μια ορμή ενεργειακών κυμάτων και την αίσθηση ότι είναι κανείς ‘ανεβασμένος’ (ένταση). Αυτό δημιουργεί ανισορροπία στο σώμα, κι αν συνεχιστεί για πολύ μπορεί να φέρει βλάβη στα επινεφρίδια ή εξουθένωση από στρες.

Μπορεί επίσης να επιφέρει ακραίες φυσικές κοπώσεις εφόσον ο Θυρεοειδής εργάζεται ανάμεσα σε υπερδιέγερση και υπολειτουργία στην προσπάθειά του να ρυθμίσει τις ενεργειακές μεταπτώσεις του σώματος. Μπορεί ακόμη να προκαλέσει κατάθλιψη κι ανησυχία, καθώς οι χημικές ουσίες του εγκεφάλου, όπως η σεροτονίνη, επέρχονται επίσης εκτός ισορροπίας, με αποτέλεσμα το άτομο να βιώνει ακραία φυσικά και συναισθηματικά συμπτώματα επειδή το σώμα αναζητά να τα βγάλει πέρα με αυτή την ενεργειακή ορμή των κυμάτων της εξελικτικής ενέργειας, που σχηματίζει το κρυσταλλικό σώμα, ένα καθαρό όχημα για την ανώτερη συνειδητότητα του ανθρωπίνου αγγέλου.

Πρέπει να τονίσουμε ότι, το ανθρώπινο σώμα είναι ένας καταπληκτικά υπέροχος αυτό- ρυθμιζόμενος οργανισμός, που πάντα ζητά την ισορροπία. Σε αυτή την διαδικασία της βιο-ενεργειακής εξέλιξης αγωνίζεται να σας βοηθήσει να βρείτε εκείνη την ισορροπία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την δύναμη και την ενέργεια του νέου κρυσταλλικού σώματος.

Οι ανταμοιβές θα είναι αυξημένη μακροβιότητα, τέλεια υγεία κι απεριόριστη ενέργεια. Αλλά, το πρόβλημα για πολλούς από σας τώρα συχνά είναι ότι ο τρόπος που ζείτε δεν επιτρέπει στο σώμα σας να κάνει τις ρυθμίσεις που χρειάζεται.

Έτσι, καθώς ο αδένας της Υπόφυσης θα νιώθει την αυξανόμενη διέγερση, θα έχετε ανάγκη να χαμηλώνετε τους τόνους. Κι αν δεν το κάνετε, θα το κάνει για σας το σώμα σας. Γι αυτό βιώνουν τόσοι πολλοί άνθρωποι μια κατάσταση σα να είναι ασθενείς, διότι το σώμα τους εξαναγκάζει να πάνε πιο αργά για να αφήσουν να γίνει η αναδιάρθρωση ή οι ρυθμίσεις του βιο-ενεργητικού ορμονικού ή Ενδοκρινικού Συστήματος.

Είναι πολύ καλύτερο να παρακολουθείτε προσεκτικά τη καθοδήγηση του σώματός σας για να επιβραδύνετε λίγο τη πρόοδο σας. Αν αισθάνεστε στρεσαρισμένοι ή κουρασμένοι πολύ, τότε ξεκουραστείτε. Καθώς ξεκουράζεστε ο Ανώτερος Εαυτός σας θα εργάζεται για να δημιουργήσει την ισορροπία στο Πνευματικό / Ενδοκρινικό Σύστημα για να σας επιτρέψει να χειριστείτε τα αυξανόμενα επίπεδα δόνησης των εισερχομένων ενεργειών.

Ηρεμώντας το Σύστημα: Ο Ρόλος του Θύμου Αδένα και

η ‘Αναπνοή μέσω της Καρδιάς’.

Αποτέλεσμα εικόνας για θύμος αδένας

Ο καλύτερος τρόπος για να εργασθείτε με την ηρεμία και ισορροπία του σώματος είναι το να εργασθείτε μαζί με την αναπνοή και την ενέργεια του Θύμου Αδένα, ή με την ‘υψηλή καρδιά’.

Ο Θύμος είναι η ενεργειακή πύλη του Τσάκρας της Καρδιάς, όπου βιώνονται οι εκπορεύσεις του ενεργειακού φωτός στην ουσία τους σαν Ανιδιοτελής Αγάπη. Το κέντρο της Καρδιάς είναι επίσης το κυρίαρχο τσάκρας για τους πνεύμονες, και η δράση της φυσικής αναπνοής ενεργοποιεί τον Θύμο και το Τσάκρας της Καρδιάς.

Ίσως να έχετε παρατηρήσει ότι όταν είστε ανήσυχοι μπορεί αναπνέετε με έναν πολύ ρηχό τρόπο, σχεδόν κρατώντας την αναπνοή σας. Αυτό δεν αφήνει το Τσάκρας της Καρδιάς να ανοίξει, κι εμποδίζει την ισορροπία σε αυτό το επίπεδο. Όταν είστε βαθιά χαλαροί, όπως στον διαλογισμό, αναπνέετε βαθιά κι επιτρέπετε στην Καρδιακή ενέργεια να ρέει ομαλά, παράγοντας εκείνη την αίσθηση της βαθιάς ηρεμίας και χαλάρωσης που χαρακτηρίζει τον διαλογισμό.

Έτσι, ο τρόπος για να ηρεμήσετε το βιο-ενεργειακό σύστημα και για να επιστρέψετε την ισορροπία στο σώμα είναι μια τεχνική, την οποία καλούμε ‘Αναπνοή μέσω της Καρδιάς’. Όταν αναπνέετε βαθιά κι εστιάζεστε στο Τσάκρας της Καρδιάς, πλημμυρίζετε το σύστημα με την φωτεινή ενέργεια της Ανιδιοτελούς Αγάπης. Αυτό με τη σειρά του, αντισταθμίζει την υπερβολική ηλεκτρική διέγερση στην Υπόφυση προσδίδοντας ένα συναίσθημα ηρεμίας και γαλήνης.

Όσο πιο πολύ μαθαίνετε να αναπνέετε βαθιά, για να γίνετε ένας ‘συνειδητός αναπνευστήρας’, τόσο περισσότερο ενεργοποιείτε την λειτουργία του Θύμου, η οποία όχι μόνο εμπλουτίζει τα συναισθήματα της Ανιδιοτελούς Αγάπης, αλλά, παίζει επίσης κι έναν βασικό ρόλο για την υγεία του σώματος, υποστηρίζοντας το φυσικό αμυντικό σύστημα.

Ένα Δυνατό Σώμα στηρίζει ένα Δυνατό Πνευματικό

Ενδοκρινικό Σύστημα

Πιθανότατα ο πιο καλός τρόπος για να στηρίξετε τις αλλαγές στο σώμα σας είναι μέσω μιας τακτικής φυσικής άσκησης και καλής διατροφής. Ένα δυνατό υγιές σώμα είναι ένα πολύ καλύτερο όχημα για τις ισχυρές ενέργειες των δώδεκα τσάκρας, απ’ ότι ένα αδύναμο και κουρασμένο.

Για να λέμε την αλήθεια, αν δεν χτίσετε τη φυσική σας δύναμη, θα γίνετε ανίκανοι να στηρίξετε τις απαιτήσεις της καινούργιας ενεργειακής φόρτισης στο σώμα σας. Διότι, το κρυσταλλικό σώμα της Νέας Γης είναι ένα δυνατό και υγιές σώμα. Σχεδιάστηκε για να κινείται και να είναι δραστήριο. Του αρέσει ο καθαρός αέρας και η εξωτερική δραστηριότητα.

Όσο πιο πολύ χρόνο περνάτε έξω από το σπίτι, αναπνέοντας βαθιά καθώς περπατάτε ή ασχολείστε με κάποια άλλη φυσική δραστηριότητα, τόσο θα βοηθηθεί το σώμα σας περισσότερο για να ρυθμίσει κι εξισορροπήσει το νέο κρυστάλλινο βιο-ενεργειακό σύστημα καθώς θα κάνετε την εξελικτική σας αλλαγή.

Και μόλις εδραιωθεί η ισορροπία, θα νιώσετε ήρεμοι, γαλήνιοι και δυνατοί. Θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το σύστημα των δώδεκα τσάκρας σας για να δημιουργήσετε τα θαύματα που επιθυμείτε στη ζωή σας.

Έτσι λοιπόν, μπορείτε να καταλάβετε γιατί είναι τόσο σπουδαίο το να βοηθήσετε το σώμα σας σε αυτή την σταδιακή μετάβαση, καθώς αυτό ‘επανασυνδέει’ και ενεργοποιεί το Πνευματικό Ενδοκρινικό Σύστημα.

Θα πετύχετε την ισορροπία όσο πιο γρήγορα συνεργασθείτε κι αφήσετε ελεύθερη την διαδικασία επιβραδύνοντας λίγο τους ρυθμούς σας, εργαζόμενοι συνειδητά για να φέρετε την ισορροπία στη ζωή σας.

Για να αισθανθείτε ισορροπημένοι και ότι έχετε αρμονία και στα δυο επίπεδα, εσωτερικά κι εξωτερικά, ενώ θα βαδίζετε προς την πλήρη χρήση του υπέροχου και δυνατού Κρυσταλλικού Σώματός σας της Νέας Γης, θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια.

Αρχάγγελος Μιχαήλ

Μέσω της Celia Fenn

 

Μετάφραση:Πασχάλη Καζακόπουλου

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1