urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Χελώνα… Μεγάλη Μητέρα,

Θρέψε το πνεύμα μου

Ντύσε την καρδιά μου

Να πορεύομαι

και με τη σειρά μου να σε υπηρετήσω.

Αποτέλεσμα εικόνας για χελώνα ξηράς

Χελώνα

Μητέρα Γη

Στις διδασκαλίες των Αμερικανών Ιθαγενών, η Χελώνα είναι το αρχαιότερο σύμβολο για τον πλανήτη Γη. Είναι η προσωποποίηση των Θείων Ενεργειών και της αιώνιας Μητέρας από την οποία αναπτύσσονται οι ζωές μας. Γεννιόμαστε από τη μήτρα της Γης και στο σώμα της πάλι θα επιστρέψουμε. Η Χελώνα μας ζητά να είμαστε προσεκτικοί στον κύκλο της ζωής σ’ ότι παίρνουμε ή δίνουμε και να προσφέρουμε στη Μητέρα Γη τιμώντας την όπως αυτή μας τιμά και μας έχει προσφέρει.

Η Χελώνα για να προστατευτεί έχει ένα καβούκι που είναι παρόμοιο με την προστασία που η Γη εφαρμόζει για να προστατεύεται εδώ και αιώνες, καθώς από το σώμα της έχουν περάσει τα πάντα. Η προστασία της Μητέρας Γης εκδηλώνεται διαμέσου των Γήινων αλλαγών, μέσω της ανάπτυξης χλωρίδας και νέων φυτών, μέσα από τη δημιουργία νέων μαζών ξηράς από ηφαίστεια και μέσα από τις αλλαγές του κλίματος.

Όπως η Χελώνα, έτσι κι εσείς έχετε ασπίδες που σας προστατεύουν από τις πληγές, το φθόνο, τη ζήλια και το ασυνείδητο των άλλων. Η Χελώνα σας διδάσκει, μέσω των προτύπων και των συνηθειών της, πώς να αυτοπροστατευτείτε. Εάν ενοχλείστε από τις πράξεις ή τις λέξεις των άλλων, είναι καιρός να μπείτε μέσα στον εαυτό σας και να τιμήσετε τα συναισθήματά σας. Εάν σας επιτίθενται, είναι καιρός να δώσετε στους άλλους ένα αιφνιδιαστικό προειδοποιητικό χτύπημα.

Εάν έχετε διαλέξει το σύμβολο της χελώνας, σας ζητιέται να τιμήσετε τη δημιουργική πηγή μέσα σας, να βασιστείτε στη Γη και να δείτε την κατάσταση που βρίσκεστε με μητρική συμπόνια. Χρησιμοποιήστε τις ενέργειες του νερού και της γης, που αντιπροσωπεύουν τα δυο σπίτια της Χελώνας, για να κυλήσετε αρμονικά με την κατάστασή σας και να «ριζώσετε» τα πόδια σας γερά πάνω στο έδαφος σε στάση ισχύος.

Η Χελώνα είναι ένας υπέροχος δάσκαλος της τέχνης της βάσης και της θεμελίωσης. Μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την τάση σας του «Διαστημικού Στρατιώτη», εάν συμπορευτείτε με το Γιατρικό της. Μαθαίνοντας να γειώνεστε, εστιάζετε τις σκέψεις σας και τις πράξεις σας κι έτσι μειώνετε την ταχύτητα μέχρι να βρείτε το ρυθμό που θα οδηγήσει τα βήματά σας στην Ολοκλήρωση.

Η Χελώνα προειδοποιεί για τους κινδύνους που παραμονεύουν όταν πάτε ενάντια στο ρεύμα σπρώχνοντας υπερβολικά. Ο αργός, επίμονος, βαρύς, κοπιαστικός βηματισμός της φανερώνει τη σίγουρη έκβαση της διαδρομής. Το καλαμπόκι όταν σοδιάζεται πριν την ώρα του δεν έχει μεστώσει. Εάν όμως, το αφήσουμε – του «δώσουμε την ευκαιρία» - να αναπτυχθεί με το δικό του ρυθμό, στη δική του εποχή, η γλυκύτητά του θα μοιραστεί σε όλους.

Η Χελώνα θάβει τις σκέψεις της – όπως θάβει τα αυγά της – στην άμμο και επιτρέπει στον Ήλιο να τα εκκολάψει. Αυτό διδάσκει να «επωάσετε» τις ιδέες σας πριν τις φέρετε στο φως. Κοιτάξτε τον παλιό μύθο της Χελώνας και του Λαγού και αποφασίστε μόνοι σας εάν θέλατε να συμπορευτείτε με τη Χελώνα ή όχι. Μεγαλύτερα, δυνατότερα και γρηγορότερα δεν είναι πάντα οι καλύτεροι τρόποι να φτάσετε ένα στόχο. Όταν φτάσετε, θα ρωτήσουν που ήσασταν και ίσως, δε θα μπορέσετε να θυμηθείτε. Σ’ αυτήν την περίπτωση, η πρόωρη άφιξή σας μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε πολύ ανώριμοι.

Η Χελώνα που πλησίασε σιγά-σιγά τις κάρτες σας, εγκαινιάζει μια χρονική περίοδο σύνδεσης με τη Δύναμη της Γης και της Μητέρας-Θεάς μέσα σ’ αυτή. Είναι μια υπενθύμιση της συμμάχου που έχετε στη Μητέρα Γη. Δεν πειράζει αν δημιουργήσατε οποιαδήποτε κατάσταση: ζητήστε της βοήθεια και η Αφθονία θα ακολουθήσει.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ:

Αν δείτε τη Χελώνα ανάποδα, σημαίνει ότι η Μητέρα Γη σας καλεί να ξανασυνδεθείτε με κάποιον τρόπο. Αν συμπεριφέρεστε επιπόλαια και δεν αφήνετε τα σκουπίδια σας στον κατάλληλο χώρο αλλά τα πετάτε έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου, σας καλεί! Όταν έχετε λίγα για να φάτε, σας καλεί. Εάν έχετε επιθυμήσει ‘ένα παιδί και δε βλέπετε εγκυμοσύνη στο κοντινό μέλλον, αυτή είναι το γιατρικό σας – χρησιμοποιήστε το. Δεν είστε μόνοι… Ποτέ! Είστε ένα παιδί της Γης.

Όλες οι πράξεις ευχαρίστησης, χαράς και αφθονίας δίνονται από τη Μητέρα της Δημιουργικής Δύναμης. Χρησιμοποιείστε την ενέργεια της για να βοηθηθείτε και θα γιατρευτείτε αρκετά, ώστε να μοιραστείτε αυτήν την ενέργεια και με άλλους. Η ιδέα μιας Χελώνας που απελπισμένα προσπαθεί να γυρίσει στα ίσια από ανάποδα, μπορεί επίσης, να συμβολίζει αντίθετη Χελώνα.

Δεν είστε θύμα, και δεν είστε αβοήθητοι, όσο κι αν φαίνεται έτσι στη σημερινή σας κατάσταση. Για να επαναφέρετε στον ίσιο δρόμο μια τέτοια χελώνα, χρειάζεται μόνο να καταγράψετε σε μία λίστα τα πράγματα για τα οποία είστε. Ευγνώμονες και από αυτόν τον τόπο Ευγνωμοσύνης μέσα στην Καρδιά σας, ν’ ανακαλύψετε την Αφθονία των Εναλλακτικών που προσφέρει η Μητέρα Γη.

Θεραπευτικές Κάρτες

Η Ανακάλυψη της Δύναμης

Δια μέσου των Ζώων

JAMIE SAMS & DAVID CARSON

Μουσείο Κομπολογιού

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright ©  www.urantiacenter.gr“

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1