urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Φάλαινα του Μέγιστων  Ωκεανών

Τα έχεις όλα γνωρίσει,

Μέσα από το κάλεσμά Σου

Ψιθυρίζεις μυστικά αιώνων.

Μάθε με να αφουγκράζομαι τα λόγια σου

και να καταλαβαίνω πόσο μέσα στην ιστορία σου

Πιάνουν οι ρίζες του Κόσμου

Αποτέλεσμα εικόνας για φαλαινοκαρχαρίας

ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣ

Η Φάλαινα μοιάζει πάρα πολύ με μια βιβλιοθήκη που κολυμπά. Λέγεται ότι έχει τοποθετηθεί εδώ στη Γη από τους Αρχαίους κατοίκους του Αστεριού του Κυνός, τους Σείριους.

Η Φάλαινα ανήκει στην οικογένεια των Θηλαστικών. Από τις μελέτες των βιολόγων προκύπτει ότι έζησε στη Γη πολλά εκατομμύρια χρόνια πριν. Από τους θρύλους και τις παραδόσεις των φυλών επίσης, μάθαμε ότι πράγματι κατ’ αρχήν έζησε στη Γη αλλά όταν έγιναν οι μετατοπίσεις της ξηράς και η Μητρική Γη της Λεμουρίας βυθίστηκε κάτω από τα κύματα, η φάλαινα μετακινήθηκε προς τον Ωκεανό.

Όλες οι ιστορίες που έχουν χαραχτεί στους βράχους (πτερογλυφικά) περιγράφουν την πρωταρχική Γη, τη Μου και φανερώνουν την καταστροφή που επήλθε στη Βόρεια Αμερική όταν η Κόκκινη Φυλή ήρθε από τα Ανατολικά, πέρα από τα μέγιστα νερά. Τα σημάδια και τα σύμβολα που έχουν χαραχτεί στα πτερογλυφικά, φανερώνουν βήμα βήμα την ιστορία των προγόνων μας, καθώς διέσχιζαν ποτάμια, βουνά, πεδιάδες, ψάχνοντας στέρεο έδαφος καθώς τα νερά υποχωρούσαν.

Η φάλαινα «είδε» όλα αυτά τα γεγονότα που οδήγησαν στον εποικισμό του Νησιού της Χελώνας (Β. Αμερική) και έχει καταγράψει τα Αρχεία και τη γνώση της Ζωντανής Μητρικής Γης. Λέγεται ότι η Μου θα υψωθεί ξανά όταν η φωτιά θα έρθει από τον ουρανό και θα προσγειωθεί σε έναν άλλο ωκεανό πάνω στη Μητέρα Γη. Οι Ιθαγενείς θεραπευτές περιμένουν αυτό το γεγονός ως το επόμενο σημάδι των αλλαγών της Γης. Θα χρειαστεί τότε όλα τα παιδιά της Γης να ενωθούν και να τιμήσουν όλους τους δρόμους και όλες τις φυλές.

Οι άνθρωποι του Γιατρικού της Φάλαινας έχουν στο DNAτους κωδικοποιημένη την κατανόηση του ότι οι Ηχητικές Συχνότητες φέρνουν στην επιφάνεια Αρχεία από τη Μνήμη της Αρχαίας Γλώσσας. Συνήθως, ακούν μέσω μαντείας και συλλαμβάνουν πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές συχνότητες. Είναι ανεπτυγμένοι ψυχικά και αρκετά τηλεπαθητικοί αλλά ωσότου έρθει η ώρα να χρησιμοποιήσουν τα αποθηκευμένα τους αρχεία φαίνεται ότι δεν έχουν επίγνωση αυτών των χαρισμάτων τους.

Πολλοί άνθρωποι του Γιατρικού της Φάλαινας είναι ικανοί να εισέλθουν «ασυνείδητα» στο συμπονετικό μυαλό του Μεγάλου Πνεύματος και να λάβουν πληροφορίες αλλά δεν έχουν ιδέα πως έχει γίνει αυτό και γιατί γνωρίζουν όσα γνωρίζουν. Μόνον αργότερα, όταν οι πληροφορίες τους επιβεβαιώνονται, αρχίζουν να καταλαβαίνουν πως ξέρουν ή γιατί έχουν προσλάβει αυτές τις εντυπώσεις.

Το Γιατρικό της Φάλαινας διδάσκει να χρησιμοποιούμε τους Ήχους και τις Συχνότητες που ισορροπούν το συναισθηματικό μας σώμα και θεραπεύουν τη φυσική μας μορφή. Ο Ήχος από το κάλεσμα της Φάλαινας, όπως ο Ήχος από το τύμπανο του Σαμάνου, μας καλεί για να μας προσφέρει γιατρειά και γαλήνη. Ο Ήχος του Τυμπάνου συμβολίζει το χτύπο της Συμπαντικής καρδιάς που ενώνεται με τις καρδιές όλων των πλασμάτων.

Πριν ακόμη οι άνθρωποι αρχίσουν να μιλούν την Πρωταρχική Γλώσσα, παρέμεναν σιωπηλοί ή συνεννοούνταν μεταξύ τους με νοήματα ή χειρονομίες. Η γλώσσα που κατανοήθηκε αρχικά, ήταν ο Ήχος – οι Ήχοι των πλασμάτων του Μεγάλου Πνεύματος των ζώων.

Σήμερα προτρέψτε τον εαυτό σας και επιτρέψτε του να «μπει» σε αυτά τα Αρχεία και να ακούσει το δικό του τραγούδι από εκείνα τα πλάσματα που γνωρίζουν την Πρωταρχική Γλώσσα.

Οι Άνθρωποι είμαστε τα μόνα πλάσματα που δεν έχουν – δε βγάζουν τη δική τους κραυγή ή κάλεσμα. Βρείτε το δικό σας. Επιτρέψτε στη φωνή σας να βγάλει το δικό σας εσωτερικό ήχο για να απελευθερώσει ένταση ή συναίσθημα. Η Φάλαινα φανερώνει ένα χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα ανακαλύψετε «Ηχητικά» τον τρόπο που θα βοηθήσει, θα απελευθερώσει πληροφορίες για την προέλευσή σας και το Πεπρωμένο σας στο σύνολό του μέσα στο DNAσας. Ίσως, δεν είστε ποτέ ίδιοι ξανά. Έτσι ή αλλιώς, είστε η μελωδία του Σύμπαντος και η Αρμονία στο τραγούδι των άλλων πλασμάτων. Χρησιμοποιώντας τη φωνή σας για να ανοίξετε τη μνήμη σας, εκφράζεται τη Μοναδικότητα σας και τον προσωπικό σας ‘Ηχο. Καθώς συνειδητοποιείτε αυτή τη Μοναδικότητα σας, τα ζώα που είναι τα εννέα φυλαχτά σας (τοτέμ) ίσως, στείλουν Ήχους ή τα καλέσματά τους σ’ εσάς ή μέσα από εσάς. Αυτό θα ανοίξει τα προσωπικά σας αρχεία ούτως ώστε να εξερευνήσετε με τη Φάλαινα, που κουβαλά την Ιστορία όλων μας.

Σχετική εικόνα

Εάν δεν αφουγκράζεστε και δεν ακολουθείτε τα εσωτερικά σας «Ηχητικά» μηνύματα. Σε κάποιο επίπεδο, έχετε ξεχάσει ότι κρατάτε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε για να επιβιώσετε, να μεγαλώσετε και να διεκδικήσετε τη Δύναμη του Επιλεγμένου σας Πεπρωμένου. Ακόμη, ίσως, σημαίνει ότι το μεγάλο κουβεντολόι στο κεφάλι σας εμποδίζει την πρόσβαση στα Προσωπικά σας Αρχεία. Εάν συμβαίνει έτσι, ίσως, χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε άλλους ήχους για να μπείτε στη σιωπή. Το Τύμπανο, το κρόταλο, ο Ινδιάνικος αυλός ή οι ήχοι της φύσης θα βοηθήσουν. Το κάλεσμα της Φάλαινας είναι το νανούρισμα των Παλιρροιών. Ταλαντευτείτε απαλά και επιπλεύστε στον κόσμο της θάλασσας. Κυλήστε με τα νερά του χρόνου και συλλέξτε τις δικές σας απαντήσεις που είναι η μοναδική αλήθεια και οδηγεί στο προσωπικό σας μονοπάτι γνώσης.

Η Φάλαινα λέει ακόμη ότι για να γνωρίσετε πρέπει να επιθυμήσετε! Ακούγοντας το τραγούδι της Φάλαινας μέσα σας, έρχεστε σε κυτταρικό επίπεδο κατευθείαν σε άμεση επαφή με τους Αρχαίους. Χαλαρώνοντας μέσα στη ροή του τραγουδιού της, θα ξεκινήσετε να ανοίγετε τη δική σας μοναδική βιβλιοθήκη. Τα δικά σας προσωπικά αρχεία. Ίσως, χρειαστεί χρόνος και συνεχής αξασκηση αλλά αν κρατάτε μέσα στην καρδιά σας ζωντανή την Επιθυμία για Γνώση, η Φάλαινα θα σας κάνει το χατίρι.

Κοιτάξτε ψηλά, στη Πατρίδα των Αρχαίων του Μεγάλου Αστρικού Έθνους και αποδώστε τιμή και ευγνωμοσύνη στον Αστερισμό του Κυνός, τον Σείριο, για το δώρο που έκανε σε εμάς τους Γήινους Ανθρώπους μέσα από το τραγούδι της Φάλαινας.

Θεραπευτικές Κάρτες

   Η Ανακάλυψη της Δύναμης

       Δια μέσου των Ζώων

 JAMIE SAMS & DAVID CARSON

        Μουσείο Κομπολογιού

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1