urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

μέσω του Lee Carroll

Αγαπητοί,

Αναφέρομαι συχνά στα πολύτιμα ζώα, ότι βρίσκονται εδώ να υπηρετούν την ανθρωπότητα και πως επιτελούν πλήρως το έργο. Έχω πει πως ορισμένα βρίσκονται εδώ για να τρώγονται. Σε πολλούς δεν αρέσει να το ακούν, αλλά κατανοήστε ότι συνολικά τα ζώα το καταλαβαίνουν. Πρέπει να αποτελούν μέρος της τροφικής αλυσίδας του Ανθρώπου, καθότι η ανθρωπότητα δεν έχει την ικανότητα να καλλιεργεί και να διανέμει την τροφή αρκετά γρήγορα. Βλέπετε, αυτή είναι μια υπηρεσία. Οι χορτοφάγοι θα έλεγαν: «Ποτέ δεν τα τρώω!» Αυτή είναι επιλογή για την υγεία σας. Είναι σωστό και ακριβές, αλλά δεν στέκει για την επιβίωση της Ανθρώπινης φυλής, καθώς τα ζώα είναι αναγκαία για τη θρέψη κι επιβίωση του Ανθρώπου τη δεδομένη στιγμή.

Ας αποκλίνουμε λίγο, για να σας δώσουμε μερικές πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την ανθρώπινη κατανάλωση ζώων.

Πολλοί χρειάζονται να τα τρώνε, χωρίς όμως ποτέ να καταλαβαίνουν ότι το ζώο το ήξερε όταν ήρθε εδώ. Μήπως σας φαίνεται τρομακτικό; Είναι γνωστό σε όσους γνωρίζουν τα πνεύματα των ζώων και βλέπουν τη θυσία και την καταλληλότητα αυτής. Το γνώριζαν επίσης πολύ καλά και οι αρχαίοι. Το ερώτημα όμως είναι το εξής αγαπητέ Άνθρωπε: Πώς συμπεριφέρεστε σ’ αυτά; Πώς τους φέρεστε προτού γίνουν τροφή σας; Πώς τους συμπεριφέρονταν οι αρχαίοι; Είναι μια σκληρή ερώτηση, έτσι δεν είναι; Επιτρέψτε μου να σας πω ένα αληθινό χαρακτηριστικό. Το ξέρατε ότι όσο καλύτερα τους φέρεστε, τόσο πιο θρεπτικά θα είναι μέσα στο σώμα σας; «Κρύων σε παρακαλώ μη μιλάς γι αυτό. Δεν θέλουμε καν να το σκεφτόμαστε». Αγαπητέ μου, εάν όχι εγώ, τότε ποιος; Ακούστε… εάν εκείνα τα ζώα είναι πρόθυμα να έρθουν εδώ για να είναι σημαντικό μέρος της ζωτικής δύναμης του πλανήτη και να συμβάλλουν στην υψηλότερη δόνησή του, κρατώντας σας ζωντανούς ώστε να κάνετε επιλογές, δεν δικαιούνται σεβασμού και άνεσης ενόσω αναπτύσσονται; Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερη συνεισφορά στην υγεία σας. Ας ανοίξουν το δρόμο οι επιστήμονες, κάνοντας μελέτες σύγκρισης για να δείξουν ότι οι θρεπτικές αξίες αυξάνονται πολύ σημαντικά, όταν ένα ζώο τιμάται κατά τη μικρή διάρκεια ζωής του. Οι αρχαίοι το γνώριζαν και τιμούσαν κάθε ζώο, προτού γίνει μέρος της ζωτικής τους δύναμης.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώα οικόσιτα

Δεν υπάρχει Σπήλαιο της Δημιουργίας για τα ζώα. Βρίσκονται εδώ σε υποστήριξη της ανθρωπότητας. Ορισμένα βρίσκονται εδώ για να σας αγαπούν και το ξέρετε. Μιλάμε για τα οικόσιτα. Είναι εδώ για να σας αγαπούν – άλλη μεγάλη υπηρεσία προς τους Ανθρώπους. Κοιτάτε στα μάτια τους και σας κοιτούν επίσης. Το ξέρετε ότι βλέπουν τη γηραιά ψυχή μέσα σας; Γνωρίζουν το σύστημα. Όμως δεν ζουν πολύ, έτσι δεν είναι; Μερικές φορές υπάρχει μεγάλη θλίψη όταν φεύγουν. Αλλά τα καλά νέα; Ναι, μπορούν να μετενσαρκωθούν! Έχουν επιλογή να συνεχίσουν μαζί σας τη σχέση αγάπης! Δεν γνωρίζω πόσοι αγαπητοί εδώ στην αίθουσα είναι ενήμεροι για το σύστημα αυτό και θέλω ο συνεργάτης μου να το αναπτύξει πιο ξεκάθαρα, ώστε όσοι αγαπούν ζώα να το ξέρουν. Όταν πεθαίνουν τα αγαπημένα τους ζωάκια, μπορούν αν θέλουν να συνεχίσουν τη σχέση αγάπης, κοιτώντας στο σωστό μέρος, βρίσκοντας την επιστρέφουσα ψυχή, παίρνοντάς τη για να συνεχίσουν εκείνο που είχαν. Υπάρχει κάποιος στην αίθουσα και αναγνώστης που χρειαζόταν να το ακούσει αυτό. Υπάρχει σύστημα για να επιστρέφει η βασική ψυχή τους!

Λοιπόν, κατά κάποιο τρόπο πολλά ζώα έχουν επίσης ψυχή, αλλά δεν βρίσκονται στο Σπήλαιο της Δημιουργίας. Δεν έχουν το βαθύ σύστημα της πλανητικής αλλαγής που έχετε εσείς, το οποίο είναι μια συνειδητότητα που μπορεί ν’ αυξάνει από μόνη της, μέσω της ελεύθερης επιλογής. Ο Άνθρωπος είναι το μόνο ον στη Γη που μπορεί να το κάνει αυτό, καθότι έχει τη θεία φύση στο DNA του. Είχε εμφυτευθεί εκεί, με καταλληλότητα και αγάπη, περίπου πριν 100.000 χρόνια, από κάτι που βρίσκεται σε άλλο σύστημα άστρων.

Έχουμε αναφερθεί σ’ αυτό στο παρελθόν. Με όλη την καταλληλότητα, οι Άνθρωποι στον πλανήτη έλαβαν τους πνευματικούς τους σπόρους από τους Πλειάδειους, κατά ένα όμορφο, κατάλληλο, ιερό, τέλειο τρόπο. Δεν υπήρξαν πόλεμοι, ούτε συνομωσίες κι εκείνες οι πανέμορφες αστρικές ψυχές είναι ακόμα εδώ. Είναι οι αδελφοί και οι αδελφές σας κι ένα κομμάτι τους είναι μέσα σας. Βρίσκεστε σε μια κβαντική κατάσταση μαζί τους. Δεν μπορώ να το εξηγήσω περισσότερο. Όμως κάποιοι από εσάς μπορείτε να το δείτε. Είναι πανέμορφο και δεν είναι καθόλου ακατάλληλο, παράξενο ή εκφοβιστικό. Αντιθέτως, είναι η πραγματική ιστορία δημιουργίας στη Γη και μπορεί να βρεθεί στα γραπτά των αυτοχθόνων σε όλο τον πλανήτη. Κοιτάξτε για αναφορές στις επτά αδελφές και στις ιστορίες περί δημιουργίας.

Στο DNA σας υπάρχουν όλα όσα ήσασταν, γηραιές ψυχές, και σας έχουμε πει σε πολλά channelings πώς να έχετε πρόσβαση σ’ αυτά. Η πρόσβαση δεν είναι απλώς μια πνευματική πληροφορία, αλλά είναι η ικανότητα να προσεγγίσετε ορισμένα Ανθρώπινα χαρακτηριστικά που είχατε στο παρελθόν. Η ουσία της ενέργειας του ποιοι ήσασταν βρίσκεται στο DNA σας. Επομένως οι Ακασικές αυτές πληροφορίες έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν με το σχέδιο των εμβρυονικών κυττάρων σας. Θυμηθείτε, είναι όλα μέσα στην ίδια δομή διπλής έλικας που περιέχει το πρωτεϊνικά κωδικοποιημένο τμήμα, τα γονίδιά σας! Το καταλαβαίνετε;

Επομένως το DNA σας είναι πολύ πιο εκτεταμένο σύστημα, απ’ όσο πιστεύει κάθε ιατρικός ειδήμων. Είναι ένα υπερδιάστατο σύστημα που έχει την ικανότητα να τροποποιεί τον εαυτό του οποιαδήποτε στιγμή. Έτσι εξηγείται η αυτενεργός υποχώρηση συμπτωμάτων. Αυτενεργός υποχώρηση είναι ο Άνθρωπος που αποφασίζει ότι έχει τελειώσει με την ασθένεια και τότε περισυλλέγει την ενέργεια από μια προηγούμενη ζωή, όπου δεν είχε ποτέ την εν λόγω ασθένεια. Πολλοί απαλλάχθηκαν οι ίδιοι από τις πιο κακοήθεις παθήσεις που γνωρίζει ο άνθρωπος. Ξαφνικά καθάρισαν, χωρίς να μείνει ίχνος αυτής – αυτενεργός υποχώρηση. Η πιο θανατηφόρος ασθένεια, απλώς φεύγει. Σου λέω αγαπητέ μου, δεν είναι ένα θαύμα εκ των άνω. Είναι ένα θαύμα εκ των έσω.

"Κρύων

Απόσπασμα από Ανώτερη επικοινωνία

Το Ακασικό Σύστημα!

Lee Carroll

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1