urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Αλεπού πού είσαι…;

Κρυμμένη στις φτέρες;

Ή γίνεσαι δάσος

Και με παρακολουθείς αθέατη

Προσπαθώντας να με διδάξεις να γίνω δέντρο;

Αποτέλεσμα εικόνας για Αλεπού

Αλεπού

Παραλλαγή

Η πονηρή Αλεπού ζει στο δάσος. Εκεί, ανάμεσα στα δέντρα, τα χαμόκλαδα και τις πυκνές φυλλωσιές βρίσκει τόσο μεγάλη προστασία ώστε μπορεί να εξαφανιστεί ανάμεσά τους και να γίνει αθέατη. Το δάσος είναι ο κύριος «σύμμαχός» της και της δίνει πολύ από το Γιατρικό του. Η ικανότητα κάποιου να γίνεται ένα με το χώρο που τον περιβάλλει και να περνά απαρατήρητος, είναι μεγάλο πλεονέκτημα όταν μάλιστα αυτός παρατηρεί τις δραστηριότητες των άλλων.

Άλλο φυσικό χάρισμα της Αλεπούς είναι η ικανότητα να προσαρμόζεται παντού. Ιδιαίτερα το χειμώνα αλλάζει χρώμα όπως ο χαμαιλέοντας. Η πλούσια, λευκή, χειμωνιάτικη γούνα της επιτρέπει να γίνεται ένα με το χιόνι όταν δεν υπάρχουν πια φύλλα στα δέντρα. Το Γιατρικό της Αλεπούς έχει να κάνει με την Προσαρμοστικότητα, την Πονηριά, την Παρατηρητικότητα, την Ενοποίηση και τη γρήγορη αλλαγή της σκέψης σε πράξη. Αυτά τα χαρίσματα περιέχουν Αποφασιστικότητα, Ετοιμότητα και σίγουρο βηματισμό μέσα στο φυσικό κόσμο.

Η Αλεπού, με την ικανότητά της να περνά απαρατήρητη, γίνεται ο προστάτης της οικογένειας. Όταν ο κίνδυνος παρουσιάζεται, η Αλεπού βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος. Ο Nanih, το Μεγάλο Πνεύμα στη γλώσσα Choctaw, τιμά την Αλεπού επειδή έχει καθήκον να κρατά την Οικογένεια ενωμένη και ασφαλή. Αυτό συμβαίνει γιατί η Αλεπού παρατηρεί χωρίς να γίνεται αντιληπτή, χωρίς να αφήνει τους άλλους να καταλάβουν. Η Αλεπού ενδιαφέρεται πάντα για την ασφάλεια των μελών της Οικογένειας και είναι ένα εξαιρετικό φυλαχτό για εκείνους που ταξιδεύουν μακριά από τη γη τους.

Σχετική εικόνα

Εάν η Αλεπού έχει διαλέξει να μοιραστεί το Γιατρικό της μαζί σας, είναι σημάδι ότι πρόκειται να γίνετε σαν τον άνεμο, ο οποίος δεν είναι ορατός κι όμως, μπορεί να γλιστρά μέσα και δια μέσου οποιασδήποτε τοποθεσίας ή κατάστασης. Θα ήταν σοφό για εσάς, να παρατηρείτε τις πράξεις των άλλων μάλλον, παρά τα λόγια τους αυτό τον καιρό. Χρησιμοποιείστε την πονηρή σας φύση με θετικό τρόπο: μείνετε σιωπηλοί σε ότι παρατηρείτε. Μαθαίνοντας την τέχνη της Παραλλαγής, χρειάζεται να οξύνετε τις ικανότητές σας για να το καταφέρετε.

Μία δοκιμή ή άσκηση που ίσως, σας βοηθήσει είναι «να αποφασίσετε» να είστε αόρατοι. Κάνοντας αυτήν την άσκηση, προσπαθήστε να οραματιστείτε το σώμα σας ως τμήμα του περιβάλλοντος χώρου σας και να γίνετε ένα με τα χρώματά του. Δείτε τον εαυτό σας με τα μάτια του μυαλού σας, να κινείται κρυφά και με χάρη, απαρατήρητος από τους άλλους. Εάν το κάνετε σωστά, δουλεύει! Μπορείτε να φύγετε από ένα πάρτι απαρατήρητοι ή να γίνετε τόσο «αθέατοι» όσο ένα έπιπλο, παρατηρώντας το εξελισσόμενο δράμα όσων μελετάτε.

Μαθαίνοντας από την Αλεπού, αρχίστε να εμπιστεύεστε την ικανότητα σας να γνωρίζετε κάθε στιγμή αυτό που θα επακολουθήσει.

Αρχίζοντας να παρατηρείτε, θα αναπτύξετε την τέχνη της πρόβλεψης και στη δεδομένη στιγμή, θα μπορέσετε να κάνετε την κίνησή σας. Το Γιατρικό της Αλεπούς διδάσκει την τέχνη της μοναδικότητας μέσα από την κατανόηση της παραλλαγής. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα επίπεδα, από τους βράχους έως το Θεό. Με το Γιατρικό της Αλεπούς, σας ζητιέται να κατανοήσετε τη Μοναδικότητα μέσα από όποιους τρόπους αυτή δημιουργείται. 

Μοιάζοντας πολύ με τους παλιάτσους στο ροντέο, η Αλεπού μπορεί να συγκρατήσει έναν οργισμένο ταύρο για να μη ποδοπατήσει ένα φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας. Η Αλεπού μπορεί να χρησιμοποιήσει ανόητες τακτικές που όμως, είναι εξαιρετικά παραπλανητικός. Κανένας δεν μπορεί να μαντέψει την παμπόνηρη δύναμη που κρύβεται πίσω από τόσο ευφυείς ελιγμούς.

Σχετική εικόνα

ΑΝΤΙΘΕΤΑ: 

Προσέξτε για την παμπόνηρη Αλεπού εάν τη δείτε στο όνειρό σας! Κάποιος ίσως, σας παρακολουθεί και προσπαθεί να καταλάβει την επόμενη κίνησή σας. Κοιτάζοντας βαθύτερα, ίσως, βρεθείτε να παρακολουθείτε εσείς τον εαυτό σας για να του αποδείξετε ότι υπάρχετε.

Εάν έχετε γίνει ένα «λουλούδι στον τοίχο» και περνάτε απαρατήρητοι από όλους, ίσως, χρειάζεται να αποφασίσετε ότι είστε άξιοι προσοχής. 

Η αντίθετη Αλεπού είναι τόσο πονηρή όσο και ανόητη και ίσως, σας δείχνει ότι έχετε κοροϊδέψει τον εαυτό σας όταν πιστεύετε ότι η χαμηλή Αυτοεκτίμηση που έχετε, οφείλεται στο ότι γεννηθήκατε απλοί ή έχετε μια συνηθισμένη ζωή. Αυτό μία Παραλλαγή άσχημου τύπου και οφείλεται στο ότι έχετε κρύψει μια πραγματική και βαθιά επιθυμία να βιώσετε τη ζωή με φίλους, με χαρά και με σκοπό.

Σε κάθε περίπτωση, σας γίνεται η υπενθύμιση να προσέχετε την απάθεια και τη βαριεστημάρα που εσείς οι ίδιοι προκαλείτε. Σκύψτε βαθιά μέσα σας και βρείτε τι σας συναρπάζει πολύ, τόσο, όσο να τρέξει μακριά από την έρημη γη των άχρωμων αισθήσεων και να ζήσετε. 

Το αντίθετο στην Αλεπού επίσης, σας λέει ότι έχετε γίνει υπερβολικά ορατοί. Συχνά, όταν έχετε πάρει αναγνώριση σε ένα τόπο ο φθόνος και η ζήλεια του περίγυρου στοχεύουν κατά πρόσωπο. Εάν αισθάνεστε ότι σας επιτίθενται, αποσυρθείτε. Ίσως, είναι καιρός να υποδυθείτε τη στάση του ερημίτη και να ενδυθείτε το μανδύα του αόρατου.

Για να επανορθώσετε το αντίθετο της Αλεπού καλέστε τον Αρμαντίλο και ορίστε τα όριά σας. Μετά καλέστε την προστάτιδα της οικογένειας να σας δείξει την τέχνη της Παραλλαγής. Εφόσον είστε εκτός γραμμής επίθεσης, μπορείτε να ξαναγίνετε ο «αλεπουδίσιος» εαυτός σας. 

Γίνεται Αλεπού και αισθανθείτε τη χαρά του να γνωρίζετε το προαύλιο της ζωής σας. Ίσως, απλά, βρείτε το κοτέτσι γεμάτο προκλητικές μπουκιές απόλαυσης. 

Θεραπευτικές Κάρτες

   Η Ανακάλυψη της Δύναμης

       Δια μέσου των Ζώων

JAMIE SAMS & DAVID CARSON

       Μουσείο Κομπολογιού

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1