urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Το Πνεύμα της Τίγρης

 Î£Ï‡ÎµÏ„ική εικόνα

Στο βασίλειο των πνευμάτων των ζώων, η τίγρη δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα ακατέργαστα αισθήματα και συναισθήματα. Το πνεύμα του ζώου της τίγρης συμβολίζει αρχέγονα ένστικτα, το απρόβλεπτο, και την ικανότητα να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας. Με την συνάφεια με αυτό το πνεύμα του ζώου, μπορείτε να απολαύσετε την αντιμετώπιση θεμάτων της ζωής αυθόρμητα, να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και να ενεργήσετε γρήγορα όταν χρειάζεται. 

Ποια είναι η σημασία του πνεύματος του ζώου της τίγρης
Ο κοινός συμβολισμός για την τίγρη είναι:

- Η κύρια έννοια του πνεύματος του ζώου της τίγρης είναι η δύναμη της θέλησης, η προσωπική δύναμη και θάρρος.

- Η Σκιά σας ή το μέρος σας εκείνο που κανονικά θα προσπαθήσετε να αποκρύψετε ή να απορρίψετε.
- Η επιθετικότητα ή ο θυμός που απευθύνονται σε εσάς ή αισθανθήκατε προς κάποιον.

- Το απρόβλεπτο στις δράσεις της ζωής σας που αναλαμβάνετε, ή στα συναισθήματα σας.

Στο πεδίο του συμβολισμού των ζώων, συνδέονται θετικές και αρνητικές έννοιες με την τίγρη. Η συμπεριφορά της τίγρης και τα συνολικά συναισθήματα που έχετε όταν σκέφτεστε ή συναντήσετε αυτό το ζώο δύναμης παρέχει πρόσθετες ενδείξεις για το πώς να κατανοήσετε την έννοια αυτού του ζώου στη ζωή σας, το πνεύμα του ζώου της Τίγρης, το σύμβολο της προσωπικής δύναμης.


Η πρωταρχική σημασία για το πνεύμα του ζώου της τίγρης είναι η προσωπική δύναμη. Το πνεύμα αυτού του ζώου μπορεί να επισημάνει σε πρόσφατη εκδήλωση μια κατάσταση που σας ώθησε να δείξετε θάρρος και αποφασιστικότητα.
Αν η ατμόσφαιρα της συνάντησης με το ζώο δύναμη σας είναι ως επί το πλείστον θετική, η τίγρης θα μπορούσε να σας υπενθυμίσει την προσωπική σας δύναμη και την ικανότητα να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Βλέποντας αυτό το πνεύμα του ζώου επίσης, σημαίνει ότι είστε σε θέση να ξεπεράσετε τους φόβους και να μάθετε πώς να ασχοληθείτε με τα έντονα συναισθήματα που κάποτε τα αισθανθήκατε απειλητικά, αλλά τώρα γίνονται όλο και πιο διαχειρίσιμα.

Το πνεύμα του ζώου της Τίγρης, έχει σύμβολο

τη φυσική ζωτικότητα.

Το πνεύμα του ζώου της Τίγρης μπορεί να αντιπροσωπεύει τη σωματική δύναμη, τη ζωτικότητα και την υγεία. Η έκφραση «δυνατή σαν τίγρης» δηλώνει τα θετικά χαρακτηριστικά του εν λόγω ζώου δύναμή σας που μπορεί να επικοινωνεί μαζί σας.
Ως επέκταση, η παρουσία του πνεύματος του ζώου της τίγρης θα μπορούσε να συνδεθεί με την όρεξη σας για τη ζωή και τον αισθησιασμό. Ανάλογα με το πώς αισθάνεστε όταν αντιμετωπίζετε αυτό το ζώο, μπορεί να υποδηλώνει μια ισχυρή, θετική έκφραση του αισθησιασμού σας.

Αν η παρουσία του ζώου δύναμης σας προκαλεί φόβο ή σύγχυση, να δώσετε προσοχή πώς αισθάνεστε σχετικά με τις εμπειρίες που σχετίζονται με τη σεξουαλικότητα σας. Για παράδειγμα, να δείτε αν υπάρχει μια κατάσταση με συναισθηματική και αισθησιακή ένταση που είναι δύσκολη για σας. Ή παρατηρήστε αν οι επιθυμίες σας ή η σεξουαλική σας διάθεση βγαίνει εκτός ελέγχου.
Η Σκοτεινή πλευρά του πνεύματος του ζώου της τίγρης: 

Επιθετικότητα

Σχετική εικόνα


Όταν η τίγρη εμφανίζεται στη ζωή σας, θα μπορούσε να είναι ένας δείκτης της επιθετικότητας που αντιμετωπίζετε. Θα μπορούσατε να επισημάνετε ένα αίσθημα επιθετικότητας να απευθύνεται σε εσάς ή το πόσο επιθετικοί μπορεί να αισθάνεστε προς κάποιον.

Οι Τίγρεις είναι μεγάλα αρπακτικά ζώα και από τους κυνηγούς στη φύση. Από τον πνευματικό κόσμο των ζώων, οι τίγρεις θα μπορούσαν να εμφανιστούν σε σας, όταν αισθάνεστε ότι απειλείστε από τις εξωτερικές συνθήκες ή τα δικά σας συναισθήματα. Η τίγρη τοτέμ είναι και ένα σημάδι μιας πιθανής απειλής και μια πρόσκληση για πάρετε το θάρρος να το αντιμετωπίσετε.
Όταν βλέπετε ένα πνεύμα ζώου τίγρης, ελέγχετε τι συμβαίνει στη ζωή σας που μπορεί να φαίνεται επικίνδυνο ή απειλητικό για εσάς. Επίσης, σημειώστε για να δείτε τις πιθανές αιτίες του φόβου, θυμού ή βαθιάς απογοήτευσης που φαίνεται να διαφεύγει από τον συνειδητό έλεγχό σας. 

Το Απρόβλεπτο και το πνεύμα του ζώου της τίγρης
Μια τίγρης εμφανίζεται ως το πνεύμα ενός ζώου οδηγού και μπορεί να εκπροσωπεί απρόβλεπτα γεγονότα ή περιστάσεις στη ζωή σας. Ίσως απροσδόκητα γεγονότα διαταράσσουν τα σχέδιά σας, ή τα πράγματα κινούνται τόσο γρήγορα που έχετε μια δυσκολία χρόνου για να  βρείτε το καλύτερο σχέδιο δράσης.
Η τίγρη θα μπορούσε να συμβολίζει επίσης τον δύσκολο προβλέψιμο χαρακτήρα των αισθημάτων και συναισθημάτων σε εσάς ή άλλους ανθρώπους. Δεδομένου ότι τα συναισθήματα που πηγάζουν στη ζωή μας, ειδικά αν είναι "μεγάλα" συναισθήματα που συνδέονται με θυμό ή φόβο, μπορούν απρόβλεπτα, να  γίνουν ισχυρά, σαν μια άγρια τίγρη.
Το πνεύμα του ζώου της τίγρης θα μπορούσε να επισημάνει την εμφάνιση ενός εξανθήματος για να σας οδηγήσει στην απόφαση εσείς ή κάποιος άλλος ή όταν οι άνθρωποι είναι απρόθυμοι να συμβιβαστούν. 

Η έννοιες αν δείτε Όνειρο τη τίγρη πνευματικό οδηγό σας
Όταν η τίγρης εμφανίζεται στα όνειρα, μπορεί να είναι ένα σύμβολο της δύναμης, πιο συγκεκριμένα η δύναμη της θέλησης. Ένα όνειρο που χαρακτηρίζει τη τίγρη πνευματικό οδηγό σας θα μπορούσα να σας πω για την ικανότητά σας να ξεπεραστούν τα εμπόδια στη ζωή σας ή το κουράγιο που πρέπει να αποδεικνύετε, προκειμένου να αψηφήσετε τις προκλήσεις που βρίσκονται στο δρόμο σας. Η έκφραση "πολεμάει σαν τίγρης" περιγράφει αυτό το σημείο. 

Αν το όνειρο δείχνει το τοτέμ της τίγρης με θετικό τρόπο ή καθοδηγητικό ρόλο, θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως ενθάρρυνση για να χρησιμοποιήσετε ή να αναπτύξετε τις ιδιότητες ή τα χαρακτηριστικά που συνήθως σας συνδέουν με τις τίγρεις. Φανταστείτε τα συναισθήματα και τις ιδέες ότι η παρουσία της τίγρης πυροδότησε στο όνειρό σας, και το ξύπνημα της ζωής. Μάθετε από ό, τι θα ήταν σαν να υιοθετούσατε ένα "τίγρη- σαν" στάση, προκειμένου να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε. 

Ερμηνεία των ονείρων: Βλέποντας ένα κακό όνειρο για μια τίγρη
Κυνηγημένος από μια τίγρη σε ένα όνειρο σημαίνει πως προσπαθείτε να τρέξετε μακριά από τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Η τίγρη θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει θυμό ή σεξουαλικές επιθυμίες που αισθάνονται σαν να είναι τόσο ισχυρές, που θα μπορούσαν να καταστρέψουν το πρόσωπο που απευθύνονται ή που τις αντιμετωπίζουν. 

Η παρουσία μιας τίγρης στο όνειρό σας, θα μπορούσε να αποκαλύψει αγανάκτηση που προκλήθηκε προς κάποιον ή τις συνθήκες που έχουν αρνητική επίδραση στη ζωή σας. Ονειρεύεστε μια τίγρη να σας  κυνηγάει αυτό είναι ένα σημάδι ότι μια κατάσταση ή ένα γεγονός στη ζωή σας έχει μια βαθιά συναισθηματική επίδραση, αλλά είναι δύσκολο να το συλλάβετε ή να το αφομοιώσετε.
Εάν η τίγρη σας τρομοκρατεί στο όνειρό σας, σκεφτείτε τι προσπαθείτε να αποφύγετε τόσο έντονα στη ζωή ξυπνώντας με το φόβο ότι θα μπορούσε να σας αποσταθεροποιήσει ή τι είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό για να το χειριστείτε.

Όταν Ονειρεύεστε ότι σκοτώνετε  μια τίγρη θα μπορούσε να σημαίνει ότι είστε στη διαδικασία της αντιμετώπισης επιζήμιων συμπεριφορών ή συνηθειών. Ένα τέτοιο όνειρο με μια τίγρη τοτέμ σας θα μπορούσε να σας δείξει ότι η αλλαγή είναι στο δρόμο σας, αλλά απαιτείται δύναμη και κουράγιο. 

Θεραπευτικές Κάρτες

       Η Ανακάλυψη της Δύναμης

            Δια μέσου των Ζώων

 JAMIE SAMS & DAVID CARSON

        Μουσείο Κομπολογιού

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1