urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Σκύλε…

Είσαι τόσο ευγενής

ως να έρθει το πικρό τέλος

το Γιατρικό σου διδάσκει

αληθινούς και πιστούς φίλους

Αποτέλεσμα εικόνας για σκυλος

Σκύλος

ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗ

 Όλες οι Ινδιάνικες φυλές που ζούσαν στις πεδιάδες στα Νοτιοδυτικά, είχαν σκύλους. Όταν ο κίνδυνος πλησίαζε τα ευγενικά αυτά ζώα, προειδοποιούσαν δίνοντας σήματα, προστάτευαν τα σπιτικά και τα παιδιά των οικογενειών, βοηθούσαν στο κυνήγι και τις μεγάλες χειμωνιάτικες νύχτες, η παρέα τους ήταν πηγή ζεστασιάς.

Οι πρώτοι σκύλοι των Ινδιάνικων φυλών ήταν ημιάγριοι, αλλά η έμφυτη πίστη προς τους κυρίους τους ήταν από πάντα αυτονόητη.

Ο Σκύλος στο πέρασμα των αιώνων θεωρείται ο υπηρέτης της Ανθρωπότητας. Κατ’ αυτήν την έννοια, εάν ένας άνθρωπος μεταφέρει Γιατρικό του Σκύλου, συνήθως υπηρετεί τους άλλους ή την ανθρωπότητα με κάποιον τρόπο. Εδώ, θα βρείτε τον καλό Σαμαρείτη, τον εργαζόμενο στις φιλανθρωπίες, τη νοσοκόμα, τον κοινωνικό λειτουργό, το σύμβουλο, τον υπουργό και το στρατιώτη.

Ο Σκύλος ήταν ο υπηρέτης στρατιώτης που φρουρούσε τα καταλύματα της φυλής από μια ξαφνική επίθεση. Το γιατρικό του συνδυάζει την ευγένεια της αγάπης του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΦΙΛΟΥ και την ημι-άγρια ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ της εδαφικής κυριαρχίας. Όπως ο Άνουβις, ο σκύλος-τσακάλι προστάτης της Αιγύπτου, ο Σκύλος είναι φρουρός. Γνωρίζουμε από τους μύθους ότι ο Σκύλος υπήρξε φρουρός της κόλασης και των αρχαίων μυστικών, των κρυμμένων θησαυρών και φύλακας των βρεφών όταν μητέρες μαγείρευαν ή βρίσκονταν στα χωράφια. Ο Σκύλος τιμά τα δώρα του και είναι πιστός σε  ότι του δόθηκε να φροντίζει. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ανούβις

Όσο μαθαίνετε για το Γιατρικό του Σκύλου, θα έρθουν στο νου νοσταλγία και τρυφερές αναμνήσεις από τον καιρό που αγαπούσατε ένα Σκύλο και σας συντρόφευε ως κατοικίδιο. Το μήνυμα που μεταφέρει ο Σκύλος είναι η αίσθηση της Υπηρεσίας που θα την ανακαλύψετε εάν πάτε να ψάξετε πολύ βαθιά μέσα σας.

Οι Σκύλοι είναι ζώα αληθινά προσανατολισμένα στην Υπηρεσία και είναι αφοσιωμένα στους αφέντες τους με τέτοια πίστη που υπερβαίνει το πώς αυτοί τους συμπεριφέρονται. 

Ο Σκύλος θα ανταποδώσει στον κύριό του αγάπη ακόμη κι αν δεχτεί βία και κακομεταχείριση. Αυτό δεν προέρχεται από βλακεία αλλά από μια βαθιά και συμπονετική κατανόηση των ανθρώπινων ελαττωμάτων. Είναι σα να κατοικεί στην καρδιά κάθε Σκύλου ένα συμπονετικό πνεύμα που ζητά μόνο να προσφέρει υπηρεσίες. Πολλές φορές, μπορεί να συναντήσετε κάποιους Σκύλους που εξαιτίας της βίας του ξύλου και της κακομεταχείρισης το αίσθημα της πίστης έχει σβήσει από τα μάτια τους και με το παραμικρό αποδοκιμαστικό βλέμμα των κυρίων τους, κουλουριάζονται και μαζεύονται σε μία γωνία. 

Άλλες φορές γίνονται κτηνώδεις, επιθετικοί και μοχθηροί, εξαιτίας μιας ψευδούς αίσθησης υπηρεσίας η οποία προέρχεται από την αλλοτρίωση που έχει υποστεί η φύση τους μέσα από εκπαίδευση που βασίζεται στην επιθετικότητα. Όμως δεν είναι αυτή η πραγματική τους φύση.

Είναι ο προσανατολισμός της εκπαίδευσης που έχουν υποστεί.

Έτσι κουβαλούν αλλοτριωμένη γενετική μνήμη του τι σημαίνει υπηρεσία, εφόσον σημαντικό είναι μόνο να τους εγκρίνουν οι κύριοί τους.

Το Γιατρικό του Σκύλου ζητά να δείτε πόσο εύκολα ακυρώνετε τα πιστεύω σας, επειδή έχετε ανάγκη να σας εγκρίνουν. Αν κρατάτε την κάρτα του Σκύλου, χρειάζεται να σκεφτείτε προσεκτικά τις ερωτήσεις που θα συναντήσετε παρακάτω και να τις απαντήσετε. Δείτε αν βγάζετε κάποιο νόημα και αν συνδέονται οι απαντήσεις με την κατάσταση για την οποία ρωτάτε. 

-Έχω ξεχάσει τελευταία ότι οφείλω πίστη στην προσωπική μου αλήθεια και στη ζωή;

-Έχω επιτρέψει στον εαυτό μου να λαμβάνει σοβαρά υπόψη κουτσομπολιά, σχόλια και γνώμες και να αποκοπεί από τα πιστεύω του, κάποιο συγκεκριμένο φίλο ή μια ομάδα;

-Έχω αρνηθεί ή αγνοήσει κάποιον που προσπαθεί να είναι πιστός μου φίλος;

-Υπήρξα αληθινός και πιστός στους στόχους μου; 

Στην αντίθετη θέση ο Σκύλος, ίσως, θέλει να πει ότι έχετε γίνει επικριτικοί ή κακοί εξαιτίας της παρέας που κάνετε. Το ανάποδο αυτού του Γιατρικού θα μπορέσει επίσης να υπονοήσει ότι είναι ώρα να σταματήσετε να ζαρώνετε από φόβο και ότι είναι καιρός να καταλάβετε σ’ ένα βαθύτερο επίπεδο αυτό που σας εμποδίζει να εμπιστευτείτε. Το κλειδί είναι να συνειδητοποιήσετε ότι αυτά που συμβαίνουν δεν είναι εξωτερικοί εχθροί, αλλά μορφές σκέψης που τριβελίζουν συνεχώς το μυαλό σας και υπαγορεύουν ότι δε σας αξίζει να πιστεύετε ούτε στον εαυτό σας ούτε στους άλλους. Είναι καλό να εξετάσετε τον τρόπο που αυτή η απιστία παρεμβαίνει στη ζωή σας. Για παράδειγμα, μεταδίδετε κουτσομπολιά ή σιωπάτε όταν κάποιος διαδίδει μια ψεύτικη πληροφορία. Κάνετε αστεία που μειώνουν τους άλλους; Αρνείστε να ανταποδώσετε την καλοσύνη που λαμβάνετε; Αυτά είναι σημάδια φόβου. Ενός φόβου που είναι κοινός στους ανθρώπους, τη δίποδη οικογένεια: είναι ο φόβος να μην «ανήκετε» κάπου ή να μη σας «εγκρίνουν».

Ξανά διεκδικείστε τη δύναμη που φέρνει η Πίστη στον εαυτό σας και τις προσωπικές σας αλήθειες.

Γίνετε όπως ο Σκύλος – ο καλύτερος φίλος σας!   

   Θεραπευτικές Κάρτες

       Η Ανακάλυψη της Δύναμης

            Δια μέσου των Ζώων

 JAMIE SAMS & DAVID CARSON

        Μουσείο Κομπολογιού

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1