urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Δυνατό Άλογο…

Έχεις τη δύναμη και καλπάζεις

Μέσα στις απέραντες πεδιάδες

ή να μεταφέρεις το όραμα των Ασπίδων που

χορεύουν στη βροχή

του Μαβιού Ονείρου

Σχετική εικόνα

Άλογο

ΔΥΝΑΜΗ

Η κλοπή των αλόγων είναι κλοπή δύναμης! Ήταν η δήλωση που γινόταν συχνά, στην παλιά Αμερική των Ιθαγενών και δείχνει την περίοπτη θέση που κατείχε σε αυτούς τους πολιτισμούς το Άλογο.

Το Άλογο αντιπροσωπεύει τη δύναμη πάνω και πέρα από τη Γη.

Οι Σαμάνοι κατά την παράδοση μπορούν με τις πρακτικές τους να ιππεύουν το Άλογο και να φτάσουν μέσα από τον αέρα στον Παράδεισο. 

Η Ανθρωπότητα έκανε ένα μεγάλο βήμα μπροστά, μια ανακάλυψη όμοια με τη φωτιά, όταν εξημερώθηκε το Άλογο. Πριν εμφανιστεί το Άλογο, οι άνθρωποι ήταν δεμένοι στη Γη, φορτωμένοι, δισκίνητοι, πράγματι αργοκίνητα πλάσματα. Από τη στιγμή όμως που σκαρφάλωσαν στην πλάτη του Αλόγου, ήταν τόσο ελεύθεροι και ταχείς όσο ο άνεμος. Μπορούσαν να μεταφέρουν φορτία για μεγάλες αποστάσεις εύκολα. Μέσα από την ιδιαίτερη σύνδεσή τους με το Άλογο, οι άνθρωποι άλλαξαν πέρα από κάθε προηγούμενο την ιδέα που είχαν για τον εαυτό τους.

Το Άλογο ήταν το πρώτο ζωικό Γιατρικό του πολιτισμού. Η ανθρωπότητα οφείλει ανυπολόγιστο χρέος στο Άλογο και στο νέο Γιατρικό που έφερε. Το περπάτημα που έκαναν οι αδελφοί και οι αδελφές για να βρεθούν κοντά στους αγαπημένους τους ήταν ατελείωτο ως την ώρα που το Άλογο καλωσόρισε στη ράχη του το δίποδο αναβάτη. Σήμερα, μετράμε τη δυνατότητα των μηχανών με τον όρο «ιπποδύναμη» και θυμόμαστε τις μέρες που το Άλογο ήταν ένας τιμημένος και εξαιρετικά αγαπημένος σύντροφος των ανθρώπων.

Ο Περπατητής των Ονείρων, ένας θεραπευτής, περπατούσε μέσα από τις πεδιάδες για να επισκεφθεί το έθνος των Arapaho. Κουβαλούσε μαζί του την πίπα του. Το φτερό που ήταν δεμένο στα μακριά μαύρα μαλλιά του, σημάδευε τη Γη, πράγμα που φανέρωνε τις ειρηνικές του προθέσεις. Μετά από το ύψωμα ενός λόφου, ο Περιπατητής Ονείρων είδε ένα κοπάδι από άγρια Άλογα να καλπάζουν προς αυτόν. 

Από το κοπάδι ξεχώρισε ο Μαύρος Επιβήτορας και τον ρώτησε αν αναζητά μια απάντηση στο ταξίδι του. «Είμαι από το Κενό όπου ζει η Απάντηση», είπε. «Καβαλίκεψε στην πλάτη μου και ανακάλυψε καθώς εισέρχεσαι στο σκοτάδι τη Δύναμη να βρίσκεις το Φως». Ο Περιπατητής των Ονείρων ευχαρίστησε τον Μαύρο Επιβήτορα και συμφώνησε να τον επισκεφθεί όταν θα χρειαζόταν το Γιατρικό του.

Στη συνέχεια, ο Κίτρινος Επιβήτορας πλησίασε τον Περιπατητή του Ονείρου και προσφέρθηκε να τον πάει στην Ανατολή, όπου ζει η φώτηση. Ο Περιπατητής του Ονείρου χάρηκε γιατί στο μέλλον θα μπορούσε να μοιραστεί τις απαντήσεις που θα έβρισκε εκεί για να διδάξει και να φωτίσει άλλους. Έτσι, ευχαρίστησε τον Κίτρινο Επιβήτορα και του υποσχέθηκε να χρησιμοποιήσει αυτό το δώρο Δύναμης που του δόθηκε στο ταξίδι του.

Κατόπιν, ο Κόκκινος Επιβήτορας πλησίασε τον Περιπατητή και ανασηκώθηκε παιχνιδιάρικα στα δυο του πόδια. Του φανέρωσε τη χαρά που δημιουργείται όταν το σοβαρό Γιατρικό εξισορροπείται με τη χαρούμενη εμπειρία του παιχνιδιού. Υπενθύμισε στον Περιπατητή του Ονείρου ότι θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή όσων δίδασκε, αν το μάθημα έμοιαζε με παιχνίδι. Ο Περιπατητής του Ονείρου τον ευχαρίστησε και του υποσχέθηκε να θυμάται το δώρο της Χαράς.

Ο περιπατητής σε λίγο, θα πλησίαζε στον προορισμό του. Το έθνος των Arapaho ήταν πολύ κοντά. Ένα λευκό άλογο ήρθε και στάθηκε μπροστά από το κοπάδι. Ο Περιπατητής του Ονείρου ανέβηκε στην ράχη του. Ο Λευκός Επιβήτορας ήταν ο αγγελιοφόρος όλων των άλλων Αλόγων, και αντιπροσώπευε τη Σοφία στη Δύναμη. Αυτό το εξαίσιο Άλογο, ενσωμάτωνε όλα τα Γιατρικά μιας ισορροπημένης Ασπίδας. «Καμία κατάχρηση εξουσίας δε θα οδηγήσει ποτέ στη Σοφία», είπε ο Λευκός Επιβήτορας. «Εσύ, Περιπατητή του Ονείρου, έχεις κάνει αυτό το ταξίδι για να γιατρέψεις έναν Αδελφό που έχει την ανάγκη σου, για να μοιραστείς την Ιερή πίπα και για να γιατρέψεις τη Μητέρα Γη.

Έχεις ταπεινοφροσύνη και γνωρίζεις ότι είσαι ένα όργανο του Μεγάλου Πνεύματος.

Όπως εγώ θα σε κουβαλάω στην πλάτη μου, έτσι κι εσύ θα κουβαλάς τις ανάγκες των ανθρώπων στη δική σου πλάτη. Έχεις μέσα σου Σοφία και γνωρίζεις ότι η Δύναμη δεν απονέμεται με ελαφρότητα αλλά παραχωρείται σε όσους είναι πρόθυμοι να τη διαχειριστούν με Υπευθυνότητα και ισορροπημένο τρόπο».

Ο Περιπατητής του Ονείρου, ο σαμάνος, είχε θεραπευτεί από την επίσκεψη των άγριων αλόγων και ήξερε ότι ο σκοπός του ήταν να έρθει στους Arapaho για να μοιραστεί αυτά τα δώρα μαζί τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για Άλογο Ινδιάνος

Γνωρίζοντας τη Δύναμη του Αλόγου ίσως, κατανοήσετε πώς να αγωνιστείτε για μια ισορροπημένη Ασπίδα Γιατρικών.

Η αληθινή Δύναμη είναι η Σοφία που βρίσκεται στον απολογισμό ολόκληρου του ταξιδιού σας. Η Σοφία προέρχεται μέσα από τη Γνώση των μονοπατιών που έχετε περπατήσει, φορώντας τα μοκασίνια κάποιου άλλου. Η Συμπόνια Φροντίδα, η Διδασκαλία, η Αγάπη και το κοινό μοίρασμα των ταλέντων και των ικανοτήτων είναι οι Πύλες που οδηγούν στη Δύναμη.

Εάν το εγώ σας έχει μπει στο δρόμο και είναι εμπόδιο, αυτό δείχνει ότι δεν έχετε παρατηρήσει – δεν έχετε καταλάβει ότι οι άλλοι δείχνουν στο πρόσωπό σας έλλειψη σεβασμού. Από την άλλη, ίσως, τα βάζετε με όσους καταχρώνται την δύναμή τους. "Θα έπρεπε να πω κάτι; Θα έπρεπε να παλέψω με την επιθυμία μου να τους βάλω στην θέση τους"; Ίσως, διερωτάσθε. Θυμηθείτε ότι κι εσείς κάποτε υπήρξατε έξω από τη χάρη του Μεγάλου Πνεύματος, και μετά δείξτε συμπόνια για τους αδελφούς και τις αδελφές που τώρα κάνουν το ίδιο επειδή δεν έχουν γνωρίσει αυτή τη χάρη. Εάν επιβάλετε τη Δύναμή σας πάνω σε κάποιον άλλο ή αισθάνεστε ότι πνίγεστε – ασφυκτιάτε, το Γιατρικό του Αλόγου και στην όρθια και στην ανάποδη θέση είναι μια καλή υπενθύμιση για το πώς να ισορροπήσετε τις Ασπίδες σας.

Επιτρέποντας σε όλα τα μονοπάτια να έχουν ίση αξία, θα δείτε τη Δύναμη και τη Δόξα της Ενωμένης Οικογένειας τη Ανθρωπότητας.

Αυτό είναι το δώρο του πολεμιστή ή της πολεμίστριας του Ουράνιου Τόξου. Το «εγώ» δεν έχει μέρος στο Στροβιλιζόμενο Ουράνιο Τόξο που προέρχεται από το Μεγάλο Μυστήριο. Έχει αντικατασταθεί από το Συμπαντικό «Εμείς». Όλα τα χρώματα του Ουράνιου Τόξου και όλα τα μονοπάτια τιμώνται ως ένα. Εφαρμόστε αυτή τη Γνώση και ξανά διεκδικήστε τη Δύναμη που έχετε δωρίσει γιατί έχετε ξεχάσει ότι ήρθατε από συμπόνια. Απεγκλωβιστείτε από την κατάσταση που βρίσκεστε και κατανοείστε ότι κάθε ανθρώπινο ον πρέπει να ακολουθεί αυτό το μονοπάτι, μέχρι να έρθει η ώρα να καλπάσει πάνω στους ανέμους του πεπρωμένου. 

  Θεραπευτικές Κάρτες

   Η Ανακάλυψη της Δύναμης

       Δια μέσου των Ζώων

JAMIE SAMS & DAVID CARSON

       Μουσείο Κομπολογιού

 www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1