urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

ALBERTO VILLOLDO

the power of shamanic healing 

Σχετική εικόνα

 

Λιάνα Τελειώνη & Γεράσιμος Βλάχος

περισσότερα....

Η διαδικασία φώτισης είναι η κύρια θεραπευτική πρακτική που διδάσκουμε τους μαθητές μας και αποτελείται από τον καθαρισμό των αποτυπωμάτων από το φωτεινό ενεργειακό πεδίο που μας προδιαθέτουν σε σωματικές και ψυχολογικές ασθένειες και από την υπερκάλυψη αυτών των αποτυπωμάτων με φως.

Είχα έναν πελάτη που είδα λίγες εβδομάδες πριν, που είχε ένα σκούρο αποτύπωμα πάνω από την καρδιά και την ρώτησα: “Υπάρχει ιστορικό καρδιακής ασθένειας στην οικογένειά σου?”. Και είχε πεθάνει από καρδιά η γιαγιά της από την μεριά της μητέρας της και ο παππούς της από την μεριά του πατέρα της είχε υποφέρει από καρδιακή ασθένεια επίσης. Είχε ένα αποτύπωμα που είχε αρχίσει να εξαπλώνεται πάνω από τα όργανα που επηρέαζε, αλλά ακόμα δεν είχε βγάλει ρίζες μέσα σε αυτά τα όργανα. Έτσι, δεν εξέφραζε τον εαυτό του σωματικά ακόμα. Όταν πήγε για τον ετήσιο σωματικό της έλεγχο, ο γιατρός της είπε ότι η καρδιά της ήταν μια χαρά, η χοληστερίνη της ήταν εντάξει, η πίεσή της μια χαρά. Αλλά, σε πέντε χρόνια από τώρα, σε δέκα χρόνια από τώρα σαν αποτέλεσμα άγχους ή κάποιας κρίσης, αυτό το αποτύπωμα θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί και να φυτρώσει ρίζες πολύ γρήγορα πάνω στα όργανα με τα οποία συγγενεύει και να εκφράσει τον εαυτό του σαν μια σωματική κατάσταση, ενημερώνοντας το σώμα και οδηγώντας σε μια πολύ ταχεία έναρξη μιας πάθησης της καρδιάς ή του στήθους.

Η διαδικασία της φώτισης μας επιτρέπει να βρούμε αυτά τα αποτυπώματα, να αποστραγγίξουμε την ενέργεια γύρω από το αποτύπωμα και έπειτα να το αντικαταστήσουμε, να το διαγράψουμε με φως. Τα αποτυπώματα είναι σαν τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μας, που στέκονται αδρανή στην οθόνη, μέχρι να κάνετε διπλό κλικ πάνω τους. Όταν κάνετε κλικ πάνω τους, καταλαμβάνουν ολόκληρη την οθόνη. Χακάρει το κεντρικό νευρικό μας σύστημα και μας βάζει σε αυτό το “τρενάκι του λούνα παρκ” και μας πετάει δύο χρόνια αργότερα ή δύο παιδιά αργότερα, ή έναν γάμο αργότερα ή μια πάθηση καρδιάς αργότερα.

Έτσι, είναι καλύτερα να καθαρίσετε ένα αποτύπωμα πριν καταλάβει την οθόνη, όσο είναι ακόμα αδρανές. Όταν ενεργοποιηθεί, βρίσκεστε σε κρίση και σε αυτό το σημείο είναι πολύ πιο δύσκολο να παρέμβετε. Είναι εφικτό, είναι δυνατό και το κάνουμε όλη την ώρα, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο. Διδάσκουμε τους μαθητές μας να ανιχνεύουν αυτά τα αποτυπώματα όσο είναι ακόμα αδρανή και να τα καθαρίζουν, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να σβήνουμε φωτιές ταυτόχρονα.

Ένα αποτύπωμα είναι ένα πρόγραμμα, είναι μια υπορουτίνα που βγάζει τις πληροφορίες του μέσα από κάποιο τσάκρα, μέσα από το “χωνί” κάποιου τσάκρα και άμεσα μέσα στο κεντρικό νευρικό μας σύστημα, χακάροντας το ΚΝΣ μας και ξεκινώντας την διαδικασία μας ασθένειας. Το πρόβλημα είναι ότι ένα αποτύπωμα, αποθηκεύεται ολογραφικά μέσα στο φωτεινό ενεργειακό πεδίο. Δεν μπορείτε να το εντοπίσετε στο συκώτι ή στα νεφρά, εκτός και αν έχει αρχίσει να εκδηλώνεται, να εκφράζεται. Αποθηκεύεται ολογραφικά στο πεδίο με τον ίδιο τρόπο, που ένα ολόγραμμα περιέχει πληροφορία για μια εικόνα ή μια φωτογραφία σε κάθε   σημείο του ολογράμματος. Έτσι, είναι πολύ δύσκολο να το εντοπίσουμε άμεσα.

Για παράδειγμα, αν έρθετε σπίτι μου και θέλω να σας δείξω ένα ποίημα πάνω στο οποίο δουλεύω, που το έχω αποθηκευμένο στον υπολογιστή μου, θα το εμφανίσω στην οθόνη, δεν ανοίγω τον σκληρό δίσκο με ένα κατσαβίδι και σας λέω: “Έλα, θέλω να σου δείξω αυτό το ποίημα”. Θα το εμφανίσω στην οθόνη. Η οθόνη στην οποία το εμφανίζουμε και μέσα από την οποία έχουμε πρόσβαση στο αποτύπωμα είναι τα τσάκρας. Τα τσάκρας μας δίνουν πρόσβαση στο φωτεινό ενεργειακό πεδίο. Είναι μια διπλή πύλη μέσα από την οποία μπορούν να περάσουν πληροφορίες στο κεντρικό νευρικό σύστημα ή μέσα από τις οποίες μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στα πεδία πληροφοριών που περιβάλλουν το φυσικό σώμα.

Τα αποτυπώματα περιέχουν πληροφορίες για τα πρότυπα ζωής

Ένα αποτύπωμα μπορεί να περιέχει πληροφορίες για μια σωματική ασθένεια ή για κάποιο συναισθηματικό τραύμα που μας συνέβη, νωρίς στην ζωή μας, που μας προδιαθέτει σε επαναλαμβανόμενα πρότυπα συμπεριφοράς, στο να καταλήγουμε με τα ίδια αφεντικά, με τους ίδιους συντρόφους, στην ίδια δυναμική ξανά και ξανά στην ζωή μας. Έτσι, κάθε επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά που παρατηρείτε στην ζωή σας, είναι μια καλή ένδειξη της ύπαρξης ενός αποτυπώματος. Κάθε επαναλαμβανόμενη κατάσταση υγείας που βρίσκετε στην οικογένειά σας, βρίσκετε την ύπαρξη ενός γενεαλογικού αποτυπώματος που μεταφέρεται από μάνα σε κόρη και από πατέρα σε γιο, συνήθως μεταξύ του ίδιου φύλου, αλλά ενίοτε διασταυρώνονται. 

Εγώ δεν θέλω να ξαναζήσω την ζωή του πατέρα μου, εσείς δεν θέλετε να ξαναζήσετε την ζωή του πατέρα σας, της μητέρας σας. Έτσι, για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να καθαρίσουμε τα γενεαλογικά αποτυπώματα, που κληρονομήσαμε, που είναι εκείνα τα πράγματα που εκείνοι δεν είχαν την δυνατότητα να θεραπεύσουν στην δική τους ζωή. Είναι τα συναισθηματικά τραύματα που κληρονόμησαν κι εκείνοι από τους γονείς τους, που δεν είχαν καταφέρει να τα θεραπεύσουν και που τα πέρασαν στην επόμενη γενιά, με την ελπίδα ότι η επόμενη γενιά θα καταφέρει να τα θεραπεύσει και για εκείνους επίσης.

Έτσι, διδάσκουμε τους μαθητές μας να κάνουν ανίχνευση για την ύπαρξη κάποιου αποτυπώματος. Τώρα, ένας πελάτης θα έρθει να μας δει, όταν πονάει συνήθως και θα θέλουν να μου πουν για το τι συνέβη έναν μήνα πριν ή δυο εβδομάδες πριν, που προκάλεσε τον πόνο τους σήμερα. Και εγώ τους εξηγώ ότι αυτή είναι πιθανώς η έκδοση νούμερο 27, ενός πρωταρχικού τραύματος που προκλήθηκε πολύ νωρίτερα στην ζωή τους, που προκάλεσε ένα αποτύπωμα. Έτσι, αυτό που θα κάνω εγώ και που διδάσκω τους μαθητές μου να κάνουν, είναι ότι πρώτα ανιχνεύουμε για την ύπαρξη κάποιου αποτυπώματος, και χρησιμοποιούμε εξέταση των μυών γι' αυτό, γιατί θέλουμε το σώμα του πελάτη μας να μας ενημερώσει άμεσα. Το σώμα του πελάτη ξέρει, το σώμα δεν λέει ποτέ ψέματα. Έτσι, εξετάζουμε τους μυς, χρησιμοποιούμε κινησιολογία, που είναι η τεχνική οπού ρωτάμε το σώμα και κάνουμε διάλογο με το ασυνείδητο και με το σώμα, για να μας οδηγήσει στην ύπαρξη κάποιου αποτυπώματος.

Και έπειτα αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να βρούμε ποιο τσάκρα ενεργοποιείται, όταν ένα αποτύπωμα απενεργοποιείται, γιατί αυτό το τσάκρα θα είναι η πύλη για αυτό το αποτύπωμα. Έτσι, εγώ θα ζητήσω από έναν πελάτη να ανακαλέσει την τελευταία φορά που πληγώθηκε, ή τα συναισθήματά του για αυτή την συγκεκριμένη κατάσταση, απλά να το ανακαλέσει εν συντομία,γιατί δεν θέλω να κάνω διπλό κλικ στο αποτύπωμα, θέλω απλά να το χτυπήσω ελαφρά με τον ίδιο τρόπο που κάποιος χτυπάει απαλά ένα κρυστάλλινο ποτήρι, ίσα για να μπορώ να έχω ένα “ντρινγκ” από αυτό, ώστε να μπορώ να το ανιχνεύσω.

Μέσα από εξέταση των μυών θα προσδιορίσουμε το τσάκρα που σχετίζεται με αυτό το αποτύπωμα. Έτσι, δεν είναι μια διανοητική διαδικασία, έτσι ο πελάτης μου δεν λέει: “Όταν ήμουν 7 χρονών, έγινε αυτό στο σπίτι μου, με την μητέρα μου και αυτό πρέπει να σχετίζεται με το τσάκρα της καρδιάς μου”. Όχι, μπορεί να βρούμε ότι είναι στο πρώτο τσάκρα, ή στο δεύτερο. Με τον ίδιο τρόπο που, όταν πηγαίνω σε εκείνον που μου κάνει βελονισμό και έχω πονοκέφαλο, μου βάζει μια βελόνα στο πόδι, και του λέω: “δεν είναι εκεί που πονάω” και εκείνος μου απαντάει: “το ξέρω. Εκεί είναι που βρίσκεται ο μεσημβρινός”. Με τον ίδιο τρόπο δεν θέλουμε να κάνουμε μια διανοητική συσχέτιση σχετικά με το πού βρίσκεται το αποτύπωμα. Θέλουμε να μας ενημερώσει το σώμα.

Οι σαμάνοι δεν χρησιμοποιούν εξέταση των μυών. Οι σαμάνοι μπορούν να αναπτύξουν τη δυνατότητά τους να βλέπουν. Βλέπουν μέσα στον αόρατο κόσμο, μπορούν να κάνουν ανίχνευση οπτικά και να αντιληφθούν τι συμβαίνει σε κάθε ένα από τα τσάκρας. Κι εμείς διδάσκουμε επίσης, τους μαθητές μας να το κάνουν αυτό. Αλλά, χρειάζεται χρόνο και χρειάζεται συνήθως περίπου 1 χρόνο για ανοίξουμε τον σαμανικό τρόπο για να βλέπουμε τις αντιληπτικές λεπτομέρειες με τις οποίες δουλεύουμε. Και στο μεταξύ, πρέπει να δουλεύουμε με ένα σύστημα που επιτρέπει στο σώμα να επικοινωνεί την αλήθεια του. Όχι την αλήθεια του κεφαλιού, αλλά την αλήθεια της καρδιάς και του σώματος.

Μόλις προσδιορίσουμε το τσάκρα με το οποίο συνδέεται το αποτύπωμα, ξέρουμε πολλά από τα θέματα που πυροδοτεί αυτό το αποτύπωμα. Αν είναι το δεύτερο τσάκρα ξέρω ότι έχει να κάνει με θέματα αυτοεκτίμησης, ξέρω ότι έχει να κάνει με την σεξουαλικότητα, ξέρω ότι έχει να κάνει με την αίσθηση του εαυτού. Αλλά, αυτά δεν είναι καν σημαντικά, γιατί δεν δουλεύουμε σε ψυχολογικό επίπεδο. Δεν είμαστε ψυχολόγοι, δεν είμαστε γιατροί, είμαστε σαμάνοι. Δουλεύουμε στο ενεργειακό επίπεδο. Και μάλιστα, δεν με ενδιαφέρει καν ιδιαίτερα το ποια είναι η ιστορία, γιατί μέρος του προβλήματος είναι ότι ο πελάτης μου έχει ταυτιστεί με την ιστορία του. Και μέρος της διαδικασίας θεραπείας τους, είναι για μένα να τους βοηθήσω να ανακαλύψουν ότι δεν είναι η ιστορία τους, ότι εκείνοι δεν είναι το γεγονός που τους συνέβη όταν ήταν 7 χρονών, ότι δεν είναι οι ιστορίες τους.

Έπειτα, αφότου μπορέσουμε να προσδιορίσουμε αυτό το τσάκρα θέλουμε να καθαρίσουμε την “λάσπη”, που έχει προσκολληθεί στα τοιχώματα αυτού του τσάκρα, που συνδέεται με το αποτύπωμα.  Ακριβώς, όπως όταν θέλετε να αλλάξετε κάτι στο ποίημα που γράψατε στον υπολογιστή, δουλεύετε μέσα από το πληκτρολόγιο και αυτό θα αλλάξει τις πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στον σκληρό δίσκο, έτσι θα εργαστούμε και πάνω στο τσάκρα με την πρόθεσή μας εστιασμένη στο να αποστραγγίξουμε  την ορμή και την ενέργεια από αυτό το αποτύπωμα. Έτσι, για να το κάνουμε αυτό θα τοποθετήσουμε μια πέτρα, από τον δικό τους βωμό, που συνδέεται με μια γενεαλογία βωμών που χρησιμοποίησαν εκείνοι στις δικές τους θεραπευτικές διαδικασίες, που είναι η βάση της εξουσίας, είναι ότι εκείνοι θεράπευσαν τον εαυτό τους.  Ξέρουν πώς είναι να πονάς κάποιον, ξέρουν πώς να εξασκηθούν από ένα μέρος συμπόνιας και αγάπης.

Και τοποθετούμε την πέτρα πάνω σε αυτό το τσάκρα, και θα βοηθήσει να τραβήξουμε προς τα έξω αυτά τα νήματα βαριάς ενέργειας, που έχουν τυλιχθεί γύρω από το τσάκρα και να τα κατευθύνουμε μακρυά από αυτόν που κάνει την θεραπεία, προς μια πηγή του Αμαζονίου, ή ενός βουνού, εκεί από όπου αυτή η πέτρα έχει προέλθει. Γιατί, διαφορετικά ο θεραπευτής, ο σαμάνος, μπορεί να γίνει τοξικός να αυτές οι ενέργειες δεν απομακρυνθούν από τον χώρο εργασίας.

Αποστραγγίζοντας το αποτύπωμα από το τσάκρα

Αφού, ολοκληρωθεί η διαδικασία της θεραπείας, που στην γλώσσα των Ίνκα είναι γνωστή σαν “μίχουι”, που σημαίνει μεταβολίζω, έτσι ώστε αυτές οι βαριές ενέργειες να καούν, να μεταβολιστούν και να ξαναμετατραπούν πάλι σε φως και αφού έχει καθαριστεί η λάσπη από τα τοιχώματα αυτού του τσάκρα και η ενέργεια αυτού του αποτυπώματος έχει αποστραγγιχτεί, τότε ο σαμάνος φτάνει πάνω από το κεφάλι τους, στο όγδοο τσάκρα που υπάρχει έξω από τον χρόνο, πάνω σε αυτόν τον ακτινοβόλο ήλιο πάνω από το κεφάλι τους και φέρνει το φως του ήλιου, του πνεύματος που κατοικεί μέσα μας και γεμίζει αυτό το τσάκρα με φως, φωτίζει αυτό το τσάκρα. Από εκεί βγαίνει και το όνομα “διαδικασία φώτισης”. Αυτό το τσάκρα γεμίζει με φως. Εκεί που υπήρχε κάποτε σκοτάδι, γεμίζει τώρα με φως. Ό,τι ήταν κάποτε γεμάτο από πόνο και βάσανα, γεμίζει τώρα με αγάπη και με συγχώρεση. Αυτό το φως θα καλύψει, θα διαγράψει το αποτύπωμα από το φωτεινό ενεργειακό πεδίο.

Στο τέλος της συνεδρίας, ο σαμάνος θα κλείσει τις τέσσερις κατευθύνσεις, θα κλείσει τον ιερό χώρο. Είναι βασικό να δουλεύουμε πάντοτε μέσα σε ιερό χώρο, γιατί συχνά το τραύμα που προκλήθηκε, έκανε τον κόσμο ένα πολύ μη ασφαλές μέρος. Και χρειάζεται να μπορούν να νιώθουν αρκετά ασφαλείς στον χώρο σας, ώστε να μπορούν να επισκεφθούν ξανά αυτά τα αρχαία τραύματα. Αν ο χώρος δεν είναι ιερός, αν δεν είναι ασφαλής, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο αποτύπωμα που υπάρχει. Και είναι μέσα σε ιερό χώρο, που οι γυναίκες και οι άντρες θεραπευτές από τον κόσμο των πνευμάτων μπορούν να έρθουν και να μας υποστηρίξουν στη θεραπεία μας. Χρειάζεται να δουλεύουν μέσα σε ιερό χώρο, γιατί ο δικός μας κόσμος είναι πολύ πυκνός και πολύ στερεός για εκείνους, ώστε να μπορέσουν να εισχωρήσουν. Έτσι, χρειάζονται αυτό το μικροσύμπαν που δημιουργούμε όταν ανοίγουμε ιερό χώρο, για να μπορούν να έχουν πρόσβαση στον δικό μας κόσμο, στον δικό μας τομέα.

Και έχω δει εκπληκτικές θεραπείες να πραγματοποιούνται από τους πνευματικούς υποστηρικτές που μας είναι διαθέσιμοι. Οι άντρες και γυναίκες θεραπευτές από τον κόσμο των πνευμάτων θα έρθουν και θα απομακρύνουν, θα εξάγουν, θα βγάλουν προς τα έξω, θα θεραπεύσουν, θα ξαναδώσουν σχήμα.

ALBERTO VILLOLDO

the power of shamanic healing 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1