urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

(Οι Σοφοί των Ινδιάνων του Περού απόγονοι των Ίνκας)

Οι τρεις Κόσμοι του Σαμάνου

 γη λ

Ο Σαμάνος έχει τουλάχιστον ένα πνεύμα (αλλά συνήθως και πολλά άλλα υπό μορφήν ανθρώπων, ζώων ή άλλων υπάρξεων) που τον καθοδηγεί στην δουλειά του και με το οποίο επί σειρά ετών προσπάθειας και αυτοσυγκράτισης έχει συνδεθεί πολύ. Οσο πιο πολύ συνδέεται με τα πνεύματα-βοηθούς του τόσο πιο αποτελεσματική είναι και η ενέργειά του. Τα πνεύματα αυτά βρίσκουν τον σαμάνο (και όχι ο σαμάνος τα πνεύματα), λόγω της καλής και αγαθής πρόθεσής του και έντιμου βίου του.

Σύμφωνα με τον σαμανισμό υπάρχει και μια άλλη, μη ορατή πραγματικότητα που μπορούμε να γνωρίσουμε με τα σαμανικά ταξείδια. Οι περισσότερες σαμανικές αντιλήψεις παραδέχονται ότι υπάρχουν τρείς  διαφορετικοί κόσμοι: Ο Κατώτερος κόσμος, ο Ανώτερος κόσμος και ο Μεσαίος κόσμος. Οι κόσμοι αυτοί δεν πρέπει να συγχέονται με προκαταλήψεις όπως ο  Αδης,  κόσμος των νεκρών ή ο Παράδεισος.

Ο Κατώτερος Κόσμος

 Κατώτερος Κόσμος

Το τοπίο του Κατώτερου κόσμου απαρτίζεται από βουνά, δάση,  λίμνες , ερήμους και θάλασσες σαν τον πραγματικό κόσμο. Για να ταξειδέψουμε σε αυτόν πάντα οραματιζόμαστε ένα άνοιγμα στο έδαφος (σπηλιά, ρίζα δέντρων, τρύπα από ηφαίστειο κλπ) ή μία είσοδος που υπάρχει ίσως και στην πραγματικότητα από όπου εισερχόμαστε και ταξειδεύουμε προς τα κάτω. Συνήθως η είσοδός μας συνεχίζεται μέσω κάποιου τούνελ και φθάνοντας στο τέλος αυτού βρισκόμαστε στον κάτω κόσμο. Εκει συναντούμε πάντα κάποιο πνεύμα βοηθό και με συγκεκριμένη πρόθεση και ερώτημα αρχίζουμε το ταξείδι μαζί του.

Ο Ανώτερος Κόσμος

 ανωτερος εαυτος 2

Ο Ανώτερος κόσμος είναι αιθερικός με λεπτές δομές, δινει την αίσθηση ότι βρισκόμαστεσε σύννεφα και οι κινήσεις εκει και το τοπίο είναι πιο απαλο, θαμπό και φωτεινό. Αισθανόμαστε οτι πατάμε κάπου αλλά σίγουρα δεν ειναι χώμα, γή όπως την ξέρουμε. Η είσοδός μας γίνεται από κάποιο πολύ ψηλό σημείο της γής (βουνό, πυραμίδα, ανεβαίνοντας από ψηλά κλαδιά δέντρων, μέσω ανεμοστρόβιλου, ουράνου τόξου ή στην πλάτη κάποιου πουλιού). Πάντα περνάμε ένα μεταβατικό στάδιο ομίχλης ή κάποιυ άλλου συγκεκριμένου στώματος που μας υποδηλώνει ότι φθάσαμε τον κόσμο αυτό. Αν βλέπουμε ακόμη αστέρια και πλανήτες σίγουρα δεν έχουμε φθάσει ακόμη σε αυτόν τον κόσμο.

Και οι δύο κόσμοι έχουν πολλά επίπεδα που μπορούμε να εξερευνήσουμε διαδοχικά και έχουν διαφορετικά πράγματα να μας διδάξουν

Ο Μεσαίος Κόσμος

 hollow earth network radio oct 2012 2 115962

Ο Μεσαίος κόσμος είναι η αιθερική πνευμαική μορφή της κανονικής μας πραγματικότητας, και εκει επικοινωνούμε με πνεύματα που ζούν σε όλα τα πράγματα της κανονικής μας πραγματικότητας.

Οι Σαμάνοι συνήθως ταξιδεύουν εδώ για να βρούν χαμένα αντικείμενα, να επικοινωνήσουν με την φύση, και για να κάνουν δουλειά από μακριά (θεραπεία). Εδώ υπάρχει χρόνος και τοπίο που μοιάζει με τον φυσικό κόσμο. Απλώς φανταζόμαστε τον εαυτό μας να βγαίνει εξω από την πόρτα μας και να φθάνουμε πολύ γρήγορα σε αυτόν.

Όμως ο μεσαίος κόσμος απαρτίζεται και από πνεύματα πεθαμένων ανθρώπων που δεν βρήκαν τον δρόμο τους και έχουν παραμείνει εκεί είτε λόγω προσκόλλησης στα επίγεια ή λόγω άγνοιας της κατάστασής τους (ξαφνικά ατυχήματα δολοφονίες κλπ). Συχνά αυτά τα πνεύματα καλείται ο έμπειρος σαμάνος να βοηθήσει με την ψυχοπομπή.   Στον κόσμο αυτό δεν ταξιδεύουν όσοι δεν είναι έμπειροι γιατί πολλά πνεύματα εδώ μπορούν να μας μπερδέψουν να προσπαθήσουν να εισέλθουν στον φορέα μας.

Βιβλιογραφία:

Σαμανιστικό Ταξίδι

Sandra Ingerman

 

No 1 - CD: Μάθετε για τα Ζώα Δύναμης, τι είναι, τι αντιπροσωπεύουν, πώς μας βοηθάνε. Βρείτε το δικό σας Ζώο Δύναμης και αξιοποιείστε την ενέργεια του, μέσα από την πανάρχαια επιστήμη του πνεύματος: τον σαμανισμό. Μάθετε να ανοίγετε «Ιερό Χώρο» προστασίας και δύναμης στο σπίτι και στην εργασία σας.

 

No 2 -  CD αφορά την υλοποίηση επιθυμιών με μια από τις πιο δυνατές τεχνικές ανά τον κόσμο: τον σαμανισμό. Περιέχει θεωρία για τον σαμανισμό, για τους τρεις κόσμους των σαμάνων, για το υποσυνείδητο και το υπερσυνείδητο, καθώς και δυο καθοδηγούμενα σαμάνικα ταξίδια με μουσική υπόκρουση και ήχο τυμπάνου.

www.UrantiaCenter.gr

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1