urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

236812 Stop time III by vimark

 Είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας

Αγαπητοί μου,

 Πριν συνεχίσω να μιλάω θα πρέπει να σταματήσω και να προσπαθήσω να σας εξηγήσω γιατί μερικοί από σας δεν πιστεύουν τίποτε από αυτά που ακούν ή διαβάζουν αυτή τη στιγμή:

Παλαιότερα, σε άλλη επικοινωνία, μίλησα για κάτι ανάλογο με αυτό, σαν δηλαδή εσείς οι άνθρωποι να προσπαθείτε να εξηγήσετε σε ένα ζώο του πλανήτη σας τον τρόπο λειτουργίας ενός μηχανήματος υψηλής τεχνολογίας.

Αυτό μοιάζει πολύ με αυτή την περίπτωση όπου εγώ προσπαθώ να εξηγήσω σ’ εσάς, που βρίσκεστε στην άλλη πλευρά του πέπλου, τι συμβαίνει σε αυτή τη μεριά του. Έτσι πρέπει να είναι και είναι σωστό!

Στην πραγματικότητα, έχει γίνει πολλή δουλειά για να το επιτύχουμε αυτό. Η δύναμη της διαίσθησής σας και η ικανότητα διάκρισής σας είναι τα μόνα πράγματα που θα σας επιτρέψουν να επιλέξετε ή να σταματήσετε να διαβάζετε το βιβλίο ή να συνεχίσετε, διότι οτιδήποτε άλλο σας ανήκει βιολογικά το έχουν παραποιήσει!

Όπως έχω πει, έχετε εμφυτεύματα τα οποία δεν θα σας επιτρέψουν ποτέ να καταλάβετε αυτή την πλευρά του πέπλου στο επίπεδο της λογικής.

Υπάρχει ένας τρόπος για να αρχίσετε να καταλαβαίνετε και μπορεί να επιτευχθεί μόνο εξισορροπώντας τη βιολογία σας με την πνευματικότητά σας.

Βλέπετε, η πνευματικότητά σας είναι αγνή και ανεπηρέαστη και είναι ακόμη άθικτη, χωρίς περιορισμό. Εξισορροπώντας τη δύναμη της πνευματικής σας πλευράς, η βιολογική δομή σας (βιολογικό μυαλό και φυσικό σώμα) δεν θα είναι πλέον περιορισμένη ως προς τη δυνατότητα κατανόησης. Πολλοί από σας αποκαλούν αυτή την ισορροπία  «Φώτιση».

Θέλω να σας δώσω ένα παράδειγμα των περιορισμών σας, αλλά ο σκοπός αυτού του παραδείγματος δεν είναι να σας κάνει να νιώσετε κατώτεροι (διότι δεν είστε!).

Είναι μια άσκηση σκέψης και λογικής, προκειμένου να την εφαρμόσετε σε αυτά που σας λέω: σε κάθε άνθρωπο έχουν εμφυτευτεί πολλοί περιορισμοί και εμπόδια  στη συνειδητή σκέψη. Για παράδειγμα, σας έχει εμφυτευτεί το «αίσθημα» ότι το καθετί πρέπει να έχει μια αρχή και ένα τέλος, μια έναρξη και μια ολοκλήρωση.*

Αν σας έλεγα ότι κάτι «ήταν» πάντα, και πάντα «θα είναι», (εννοεί τον Πατέρα/Μητέρα Θεό)  μπορεί να λέγατε ότι καταλαβαίνετε, αλλά… δεν μπορείτε να καταλάβετε.

Σας έχει εμφυτευτεί αυτός ο περιορισμός και αντιλαμβάνεστε τα πάντα σαν να έχουν μια αρχή.

Δεν μπορώ έτσι με μιας να σας δώσω διέξοδο από αυτό τον περιορισμό, αλλά μπορώ να σας κάνω να προβληματιστείτε για την αντίληψή σας, ζητώντας σας να αναλογιστείτε το εξής:

Φανταστείτε ότι τώρα βρίσκεστε μέσα σε μια μεγάλη σφαίρα. Μπορείτε να μου δείξετε από πού ξεκινάει και που τελειώνει η σφαίρα…ή, ίσως, πως δημιουργήθηκε; Πως μπορεί το εσωτερικό μιας σφαίρας να έχει αρχή; Είναι τριών διαστάσεων!

Αν, στη συνέχεια, πάρετε έναν μαρκαδόρο και χαράξετε μια γραμμή γύρω, γύρω στο εσωτερικό της σφαίρας, τότε δείχνετε στον εαυτό σας το μάθημά μου. Δημιουργείτε για τον εαυτό σας μια αρχή και ένα τέλος (εκεί που αρχίσατε τη γραμμή σας και εκεί που την τελειώσατε) σε ένα περιβάλλον που από μόνο του δεν είχε τίποτα.

Στην πραγματικότητα προβάλετε τους περιορισμούς σας σε κάτι το οποίο δεν είχε κανέναν περιορισμό. Αυτό ακριβώς έχει συμβεί σ’ εσάς.

Έχετε προδιατεθεί να είσαστε δύο διαστάσεων σε έναν χώρο τριών διαστάσεων και όλος ο τρόπος σκέψεώς σας αυτό δείχνει. Επίσης, κάτι σας ωθεί να αναζητάτε συνέχεια τη δημιουργία… το οποίο οφείλεται στο εμφύτευμά σας.

Η κατάσταση αυτή συνδέεται και με τον άλλο βασικό περιορισμό που σας έχει δοθεί: αντιλαμβάνεστε τον χρόνο σαν γραμμικό και σταθερό, με δύο διαστάσεις μόνο, μπρος και πίσω. Επειδή ποτέ δεν σταματά, δεν μπορείτε ποτέ να είσαστε στο «τώρα».

Μόνο τις τελευταίες γενιές αντιληφθήκατε ότι ο χρόνος είναι σχετικός (στην πραγματικότητα δεν είναι σταθερός), αλλά ακόμη δεν έχετε αντίληψη της τρίτης του διάστασης.

Αν σας έλεγα ότι ο χρόνος έτσι όπως τον ξέρετε δεν υπάρχει καθόλου, πιθανότατα θα βάζατε τα γέλια. Λοιπόν, αρχίστε να γελάτε!

Ολόκληρη η αντίληψη του χρόνου έτσι όπως εσείς τον καταλαβαίνετε δημιουργήθηκε για σας, ώστε να καταστεί δυνατό να λάβουν χώρα τα μαθήματά σας και να σας δώσει μια γραμμική, ενιαία βάση πάνω στην οποία να υπάρχετε όσο μαθαίνετε.

Ο σταθερός. «αξιόπιστος» χρόνος είναι μια γήινη αντίληψη. Στη μεριά που βρίσκομαι εγώ, υπάρχει ένας εντελώς διαφορετικός τύπος χρόνου και τα πάντα βρίσκονται στο «τώρα!» 

Η Τρίτη του διάσταση είναι κάθετη. Όπως ακριβώς στη σφαίρα, δεν υπάρχει παρελθόν ή μέλλον, μόνο το τώρα. Τα πάντα αντικατοπτρίζονται σε ένα κεντρικό σημείο, ακριβώς στο σημείο όπου βρισκόσαστε στη σφαίρα.

Παρ’ όλες τις επιστημονικές σας προσπάθειες, έχετε περιοριστεί σε συλλογισμούς δύο διαστάσεων.

Δεν έχετε ανακαλύψει ακόμη την «ισορροπία» για την οποία μίλησα και δεν την έχετε συσχετίσει με την επιστήμη.

Οι πνευματικές επιστήμες του σύμπαντος έχουν λογική, είναι προβλέψιμες και είναι βασισμένες σε αριθμούς και σε τύπους που δουλεύουν πάντα.

Είναι ένα πάντρεμα του φυσικού με το πνευματικό και η σωστή εφαρμογή του έχει ως αποτέλεσμα σταθερές, ευδιάκριτες αλλαγές. Αυτό είναι το είδος της υπηρεσίας μου και γνωρίζω καλά αυτά τα πράγματα.

Αυτό που σας λείπει είναι η «ισορροπία» με το πνευματικό μέρος, που θα επιτρέψει στην επιστήμη σας να κάνει ένα άλμα μπροστά με θεαματικό τρόπο, όταν αποκτήσετε αυτή την ισορροπία.

Καθώς η ανθρωπότητα θα προχωρήσει στα επόμενα χρόνια, θα σας δοθούν τα αποτελέσματα του παντρέματος του υλικού, του νοητικού και του πνευματικού, ώστε να επιτύχετε την πραγματική επιστήμη.

Για την ώρα δεν έχετε πραγματική επιστήμη, μόνο επιστήμη δύο διαστάσεων… Ανθρώπινη επιστήμη, όχι συμπαντική επιστήμη. 

Έχετε κουραστεί να σας μιλάει ο Κρύων για το ΤΩΡΑ; Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι να φτάσετε να το ζείτε όπως αναπνέετε. Είναι επίγνωση ενός διαφορετικού χρονικού πλαισίου για σας, και για κάποιους είναι σαν ένα χαστούκι στο πρόσωπο! Έχετε υπάρξει στο γραμμικό χρόνο επί αιώνες. Η διττότητα σας υποστηρίζει μόνον την έννοια του γραμμικού χρόνου. Ξαφ­νικά, ωστόσο, πολλοί από εσάς θα έχετε επίγνωση τόσων πολλών πραγμά­των γύρω σας που είναι δυνητικά ή που είναι "παρελθόν". Με "νέα" μάτια, η νέα επίγνωση του ΤΩΡΑ μπορεί να σας πιέζει σαν να συνέβαιναν όλα μαζί καθώς κάθεστε εδώ (ή διαβάζετε αυτό)! Αυτό οφείλεται στην αποδοχή της Τρίτης Γλώσσας.

Η κατανόηση του ΤΩΡΑ, αγαπητοί είναι ο θεϊκός δρόμος, αλλά για κάποιους μπορεί να φέρει σύγχυση επειδή η Ανθρώπινη αντίληψη του χρόνου αναδιπλώνεται και παρουσιάζεται σε ένα πακέτο ενέργειας. Επίσης αντιπρο­σωπεύει την αρχή της πνευματικής σας κατανόησης. Ο Άνθρωπος που κατανοεί και νιώθει άνετα με τη συγχώνευση του γραμμικού χρόνου και του χρόνου του ΤΩΡΑ είναι εκείνος που δεν θεωρεί το μέλλον ως πρόβλημα. Γιατί στο ΤΩΡΑ, το μέλλον είναι εδώ. Όλα τα πράγματα που θα γίνουν ποτέ ή που υπήρξαν ποτέ, είναι τυλιγμένα στο δυναμικό της θεϊκότητας της στιγμής αυτής. Αυτό είναι δύσκολο να εξηγηθεί σε εκείνους που δεν το ΝΙΩΘΟΥΝ. Οτιδήποτε έχει ποτέ συμβεί, και το δυναμικό όλων των πραγμάτων που μπορεί ποτέ να συμβούν είναι παρόν μέσα σε μια ενέργεια γνώσης. Όλα τα προβλή­ματα και οι λύσεις τους πάντα είναι μπροστά σας. Όλες τις χαρές και τις λύπες τις ζείτε ΤΩΡΑ. Όλα τα δυναμικά και οι προκλήσεις που είχατε ποτέ και που θα έχετε ποτέ είναι όλα τυλιγμένα σε ένα σημείο. Και ξέρετε ποιο είναι αυτό το σημείο [και αυτό είναι σημαντικό]; Είναι το "θεϊκό" σας σημείο, το οποίο τρέφεται από την Τρίτη Γλώσσα. Είναι η ΔΙΚΗ ΣΑΣ τριάδα. Αυτό θα πρέπει να φέρει γαλήνη σε κάποιους από εσάς, αλλά για άλλους, απλώς δεν είναι κατανοητό.

Σε κάποιους που δεν έχουν αυτό το μήνυμα, μπορεί να παρουσιάζει μια επίγνωση που σας κάνει να νιώθετε άβολα. Σας λέμε, αγαπητοί, ότι έχετε το ένα πόδι στην άλλη πλευρά του πέπλου. Καλώς ήλθατε στο ΤΩΡΑ! Το αί­σθημα της εστίας είναι ο χρόνος του ΤΩΡΑ. Το αίσθημα του να γνωρίζεις ότι όλα τα πράγματα είναι καλά, αφού όλα ανήκουν σε εσάς και είναι μέσα στη συν-δημιουργική σας δύναμη, δημιουργεί έναν γαλήνιο Άνθρωπο. Όμως αυτό διαφέρει πολύ από την παλαιά αντίληψη, γι αυτό το να το ζεις πρέπει να μαθευτεί και να κατανοηθεί. Όταν το ΤΩΡΑ σας επισκέπτεται με έναν τρόπο που δεν γνωρίζατε προηγουμένως, μπορεί να σας προκαλέσει ταραχή λόγω της σύγχυσης που αισθάνεστε, επειδή το αντιλαμβάνεστε. Εάν συμβεί αυτό, γιορτάστε τη σύγχυση! Μετά ζητήστε από τον Ανώτερο Εαυτό σας καθοδή­γηση για να κατανοήσετε και να έχετε γαλήνη με τη μετάβαση αυτή. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αισθανθούν ότι αυτό το μήνυμα είναι απόκρυφες πληροφορίες - γραμμένες για κάποιον άλλον. Απλώς περιμένετε.

Επίγνωση "Αυτού που Ήταν"

Τυλιγμένες μέσα στην επίγνωση του ΤΩΡΑ είναι τέσσερις άλλες επιγνώσεις για τις οποίες θα πρέπει να ξέρετε - και όλες τους οφείλονται στην Τρίτη Γλώσσα. Όταν έχετε επίγνωση του ΤΩΡΑ, έχετε μια βαθιά επίγνωση του πα­λαιού "εαυτού σας" - όλων όσων υπήρξατε πριν από το ορόσημο. Κοιτώντας πίσω με σοφία, κάποιοι από εσάς θα γίνετε έξαλλοι με αυτά που βλέ­πετε! Μπορεί να ρωτήσετε, «Πώς μπόρεσα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο; Ποιος αληθινά, τότε; Ήμουν εγώ αληθινά που έκανα αυτή τη βλακεία; Γιατί δεν έκανα αυτό ή εκείνο όταν έπρεπε; Και τι να πω για το γεγονός ότι πήρα κάποιες λανθασμένες αποφάσεις; Ήμουν κολλημένος τόσον καιρό! Τώρα συνειδητο­ποιώ ότι το μόνο που χρειαζόταν ήταν να κάνω τούτο ή εκείνο... Αλλά δεν το έκανα!»

Η εκ των υστέρων γνώση είναι τέλεια στο ΤΩΡΑ. Κάποιοι από εσάς κατη­γορείτε τον εαυτό σας. Κάποιοι από εσάς θα επιρρίψετε ενοχές στον εαυτό σας για όσα συνέβησαν πριν περάσετε το ορόσημο, επειδή τώρα είστε γεμά­τοι πληροφορίες που θα κάνουν το παρελθόν να σας φαίνεται διαφορετικό, θα σας κάνει να φαίνεστε διαφορετικοί στον εαυτό σας. Έχω ένα μήνυμα για σας, εάν είστε από εκείνους που μπορεί να έχουν την τάση να κοιτάνε πίσω και να θρηνούν για το παρελθόν, ή να λυπούνται για όσα μπορεί να έχασαν. Στην παλαιό ενέργεια τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Κάθεστε τώρα σ' ένα λαμπερό φως, και είναι εύκολο να κοιτάτε στο σκοτάδι και να βλέπετε πράγ­ματα που προηγουμένως ήταν κρυμμένα. Θέλω να σας πω ποιοι ήταν μαζί σας εκεί πίσω - βοηθώντας σας σε εκείνα τα "λάθη" που βλέπετε τώρα. Εμείς ήμασταν! Η οικογένεια στεκόταν δίπλα σας σε όλες σας τις "λάθος" στροφές. Αν θέλετε να ξέρετε γιατί δεν σπρώξατε εκείνη την πόρτα ευκαιρίας, ή γιατί δεν κάνατε αυτό που "έπρεπε" να κάνετε - στρίψατε αριστερά όταν έπρεπε να έχετε στρίψει δεξιά - ορίστε η απάντηση. Τα γεμάτα αγάπη χέρια του Θεού σας και της οικογένειας σάς κράτησαν ακριβώς εκεί που ήσασταν! Με άλλα λόγια, είχατε ΒΟΗΘΕΙΑ από το Πνεύμα για να παραμείνετε κολλημένοι!

Θέλετε να ξέρετε γιατί ήσασταν κολλημένοι; Επειδή ένας γιγαντιαίος άγγελος ήταν καθισμένος στα γόνατα σας, και δεν μπορούσατε να σηκωθείτε! Δεν μπορείτε να αρχίσετε να καταλαβαίνετε τα πράγματα που δεν μπορούσατε να επιτύχετε προτού έλθει αυτή η ενέργεια. Δεν ήσασταν έτοιμοι, και η αγάπη του Θεού σάς κρατούσε εκεί που ήσασταν. Σκεφτείτε το. Παίρνατε απαντήσεις από τον Θεό όλο το διάστημα που παραπονιόσασταν ότι δεν υπήρχαν απα­ντήσεις. Αυτό είναι κάτι κοινό στους ανθρώπους, δηλαδή ένα "όχι" από το Πνεύμα συχνά εκλαμβάνεται ως "μη απάντηση".

Εκείνος ο άγγελος καθόταν στα γόνατά σας, και δεν μπορούσατε να κάνετε τίποτα! Ο συγχρονισμός σήμαινε τα πάντα, και σας τιμούσαν με ένα "όχι". Χρειάζεται να μάθετε πώς λειτουργεί η αντίληψη και η επίγνωση. Όσοι από εσάς κοιτάτε γύρω σας και λέτε "είμαι ηλίθιος", θα σας πω ότι θα πρέπει να συμφωνήσετε, τότε, ότι η πνευματική σας οικογένεια γίνεται ηλίθια μαζί σας, γιατί σας εμπόδιζε να κάνετε ορισμένα πράγματα προτού αυτή η νέα ενέργεια περάσει το ορόσημο.

Πιθανόν να αισθανθήκατε ότι περπατούσατε σε κύκλους, ή περιμένατε να περάσει ο καιρός; Τώρα λέτε, «Τον σπατάλησα!» Όχι, δεν τον σπαταλήσατε. Γιορτά­στε το γεγονός, και γιορτάστε τη ζωή σας τότε και τώρα. Γιορτάστε ό,τι πρό­κειται να έλθει, και κατανοείστε ότι όλα είναι κατάλληλα. Είχατε βοήθεια τότε, και έχετε βοήθεια τώρα. Δεν χάσατε τίποτε!

Επίγνωση "Χαμένης" Συγχρονικότητας

Η τρίτη είναι η συγχρονικότητα - επίγνωση συγχρονικότητας, "χαμένης". Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, αγαπητοί. Ζείτε σ' έναν κύκλο, όπως σας έχουμε πει στο παρελθόν. Εάν χάσατε ό,τι παρουσιάστηκε όταν ο συγχρονισμός δεν ήταν κατάλληλος, αυτό θα κάνει τον κύκλο και θα έρθει και πάλι. Αυτό είναι τιμή στο ΤΩΡΑ, δεν είναι έτσι; Όταν είστε στο ΤΩΡΑ, κατανοείτε τον κυκλικό τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ζωή. Επίσης θα κατανοήσετε ότι είναι το Πνεύμα που φέρνει όσα νομίζατε ότι χάσατε. Εργάτη του φωτός, αυτό έχει πολλές έννοιες και είναι μια αλληγορία που δεν μπορείτε ούτε να φαντα­στείτε.

Όσα έχετε ζητήσει έχουν πολλές όψεις. Πολλά πράγματα στη ζωή σας θα σας παρουσιάζονται με μια νέα όψη. Αλλά όταν κοιτάτε την ενέργεια του πυ­ρήνα γύρω από αυτά, θα είναι κάτι που ζητήσατε πριν από πολύ καιρό. Ερ­γάτη του φωτός, υπάρχουν νέα πρότυπα επίγνωσης εδώ, και επίσης υπάρ­χουν νέες ενέργειες που δουλεύουν για σένα. Θα σας πω για ένα νέο θέμα που δε σκεφτήκατε ποτέ. Γιατί τόσοι πολλοί από εσάς έχουν παραπανίσιο βά­ρος στο σώμα; Διευκολυντές, θεραπευτές, εργάτες του φωτός: Γιατί υπάρ­χουν τόσοι πολλοί από εσάς που κάνουν λεπτή εργασία, αλλά είναι υπέρβα­ροι; Υπάρχει ένα παλιό πρότυπο "προστασίας" που λειτουργεί εδώ. Το λέμε επίσης "οχύρωση". Είναι όταν τυλίγετε πολλά στρώματα ενέργειας γύρω από την προσωπικότητά σας για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να προστατευθεί από άλλες ενέργειες ώστε να κάνετε αυτό που κάνετε.Μπορεί να το έχετε κάνει αυτό στον εαυτό σας, ως το μόνο πράγμα που μπορούσατε να κάνετε για να συνδέεστε με την ενέργεια. Και φαινόταν να είναι το μόνο που μπορούσατε να κάνετε τότε για να επιτρέψετε στον εαυτό σας να υπάρχει. Είχατε επίγνωση αυτού του γεγονότος, και πολλοί που είναι υπέρβαροι έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια βελτίωσης ως προς αυτό. Κάποιοι μπορεί να έχουν πει στο Σύμπαν, «Δεν μπορώ να είμαι τίποτε άλλο από αυτό που είμαι - με την εμφάνιση αυτή που έχω. Έτσι είμαι εγώ, και έτσι Θα είμαι πάντα». Λοιπόν, ξέρετε κάτι; Δείτε τη νέα ενέργεια να το αλλάζει αυ­τό! Πόσοι από εσάς θα θέλατε να αλλάξετε αυτό το χαρακτηριστικό, επιτέ­λους; Ξέρετε σε ποιους μιλάω!

Είναι καιρός να δοκιμάσετε πάλι κάποια από τα πράγματα που κάνατε στο παρελθόν για να σας βοηθήσουν με το βάρος. Ενώ παλιά δεν πετυχαίνατε και πολλά με συγκεκριμένες προσπάθειες, δείτε τι συμβαίνει τώρα. Γιατί τώ­ρα, η ενέργεια συνεργάζεται μαζί σας και με την κυτταρική δομή σας. Θέλετε να κερδίσετε υγεία και να χάσετε κάποιο από αυτό το βάρος; Δοκιμάστε το τώρα. Δε νομίζετε ότι το Πνεύμα σας άκουσε όταν του το ζητούσατε; Τώρα είναι η νέα συγχρονικότητα! Η οικογένεια είναι εδώ, καθισμένη μαζί σας και λέει, «Τώρα είναι καιρός να προσπαθήσετε πάλι. Κάντε το, και θα έχετε τα αποτελέσματα και τη συνεργασία μιας ενέργειας που δεν είχατε ποτέ στο πα­ρελθόν». Πιστέψτε το. Είναι αλήθεια.

Α, γίνονται τόσα πολλά εδώ! Θέλουμε να σταματήσουμε και να γιορτά­σουμε για τη θεραπεία που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Σου πήρε λίγο χρόνο για να γνωρίσεις ότι είμαστε αληθινά εδώ, έτσι δεν είναι; [μιλώντας στον α­νώνυμο ακροατή που δέχεται κάποιου είδους θεραπεία] Σας κατακλύζουμε με ενέργεια που έχετε ζητήσει - επί πολύ καιρό. Αυτός είναι ο λόγος που κά­ποιοι από εσάς ήρθαν εδώ, δεν είναι έτσι; Αυτό είναι που κάνει η οικογένεια - σας αγαπά τόσο πολύ που αλλάζει αυτό που νομίζετε ότι είστε!

Επίγνωση Ευθύνης και Ανθρώπινες Σχέσεις

Το νούμερο τέσσερα είναι η ευθύνη, καθώς επίσης και οι σχέσεις. Σας έ­χουμε μιλήσει για αυτό στο παρελθόν με ορισμένους τρόπους, αλλά χρειά­ζεται να κατανοήσετε ότι κοιτάζοντας πίσω, μπορεί και πάλι να επικρίνετε σκληρά τον εαυτό σας για όσα νομίζετε ότι δεν συνέβησαν. Και πάλι σας λέ­με ότι με την εκ των υστέρων γνώση μπορεί να έχετε ξαφνικά βαθιά επί­γνωση ότι είστε μέλος της Ανθρώπινης οικογένειας, και μπορεί να πείτε, «Εί­μαι ανθρωπιστής, και θα έπρεπε να έχω βοηθήσει αυτό το άτομο ή να έχω κά­νει εκείνο το πράγμα». Αυτό είναι ανοησία. Δεν χάσατε τίποτε, και η οικογένεια βρισκόταν γύρω σας εκείνες τις φορές που νιώθατε ότι μπορεί να είχατε αποτύχει. Μια παλιότερη, υποδεέστερη ενέργεια, ασύμβατη με τη θεϊκότητα σας, σάς εμπόδιζε να πάρετε ορισμένες αποφάσεις που τώρα μπορείτε εύ­κολα να πάρετε.

Με αυτή τη θεϊκή υστερινή γνώση, αρχίζετε να βλέπετε τι αφορούσαν κάποιες από τις παρελθοντικές, παλιάς ενέργειας σχέσεις. Μιλάμε για σχέσεις της Γήινης οικογένειας. Κάποιοι από εσάς αρχίζουν τελικά να βλέπουν, σε αυτή την ενέργεια, τι αφορούσε ο θάνατος - και επηρεάζει την καρδιά σας καθώς βλέπετε την ευρύτερη εικόνα. Και πάλι, κάποιοι από εσάς θα κατη­γορήσετε τους εαυτούς σας που δεν το είδατε νωρίτερα, και θα σκεφτείτε ότι χάσατε χρόνο - ή ακόμα χειρότερα, μπορεί να σκεφτείτε πράγματα που εί­πατε ή δεν είπατε, για τα οποία τώρα λυπάστε. Θυμηθείτε: αυτή είναι μια με­λέτη της επίγνωσης του ΤΩΡΑ. Δεν υπάρχει γραμμικός χρόνος, μόνο το ΤΩΡΑ. Δεν υπάρχει τίποτε από όσα συνέβησαν στο παρελθόν που να μην μπορεί να διορθωθεί ΤΩΡΑ. Ίσως αυτό να μην σας είχε περάσει από το μυα­λό;

Εάν αυτό που ακολουθεί σας φαίνεται περιττό, είναι σκόπιμα περιττό. Α­γαπητοί, σας το λέμε αυτό τώρα επειδή αυτό είναι ο καταλύτης για τη φώτιση σας. Θέλετε να μάθετε πώς θα προχωρήσετε σε αυτό που ονομάζετε επί­πεδο ανάληψης - πώς θα δονείστε σε υψηλότερο επίπεδο; Σας δίνω την απάντηση πάλι, όπως και στην προηγούμενη ανώτερη επικοινωνία. Αρχίζετε να "βλέπετε" ή να έχετε επίγνωσή των "στημένων" καταστάσεων Ανθρώπου προς Άνθρωπο. Οι "στημένες" καταστάσεις του παρελθόντος απαιτούν κλεί­σιμο σε αυτή τη νέα ενέργεια ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε. Κάποια πράγματα πρέπει να τελειώσουν - αληθινά να τελειώσουν.

Θυμάστε όταν ο Γουό πακετάρισε τις βαλίτσες του για τη νέα χιλιετία; Θυ­μάστε την κρυφή του θήκη; Ήταν Ανθρώπινο δράμα. Πάλι, με αγάπη, σας λέμε, αγαπητοί - αγαπητή Ανθρώπινη οικογένεια, ποιος είναι εκείνος που δεν θα του μιλήσετε; Ποιος είναι εκείνος που δεν θα συγχωρήσετε, ζωντανό ή νεκρό;

Ήρθε η ώρα για το κλείσιμο! Ίσως γι' αυτό να ήρθατε εδώ - για να ακούσετε ακριβώς αυτό. Ίσως γι' αυτό να αποφασίσατε να διαβάσετε αυτό το μήνυμα! Βγάλτε τη θεϊκή αγάπη έξω από τη βαλίτσα της νέας ενέργειας και αντιμετωπίστε τους εαυτούς σας με συγχώρεση. Συγχωρείστε το παιδί μέσα σας. Συγχωρείστε εκείνον που σας έβλαψε. Αφαιρέστε τη λέξη θύμα από το πρόσωπο σας - από το λεξιλόγιο σας, και βάλτε τη λέξη οικογένεια στη θέση της. Υπάρχει καταλληλότητα στα πάντα. Πρέπει να ξεκινήσει κάποτε, και ίσως να πρέπει να γίνει τώρα. Ξέρετε σε ποιους μιλάμε. Επιτρέψτε να γίνει τώρα. Είναι ακατάλληλο για οποιονδήποτε εργάτη του φωτός που νομίζει ότι βρί­σκεται σε επίπεδο ανάληψης να έχει μια κατάσταση όπου αρνείται να έχει σχέση με κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας, ζωντανό ή νεκρό. Αφήστε το να κατασταλάξει μέσα σας τώρα.

Σας θυμίζουμε ότι το παρελθόν είναι ΤΩΡΑ. Πιθανόν να υπάρχουν εκείνοι οι Άνθρωποι στο ΤΩΡΑ που περιμένουν το κλείσιμο; Πιθανόν να είστε έτοιμοι και εσείς επίσης; Εσείς αποφασίζετε.

Εξάλειψη των Όρκων στον Θεό

Σας φέρνουμε την πέμπτη επίγνωση. Έχουμε φυλάξει την πιο ισχυρή απ' όλες για το τέλος. Η Τρίτη Γλώσσα δουλεύει τώρα - στα καλύτερα της. Εργάτες του φωτός, σαμάνοι, ακροατές, αναγνώστες, μιλάω στους περισσότερους από εσάς. Πρόκειται να σας δώσω κάποιες πληροφορίες τώρα. Είναι κάτι που χρειάζεται - κάτι που μπορεί να καταργηθεί, να απαλειφθεί και να φύγει από πάνω σας ώστε να μην αποτελέσει ποτέ ξανά μέρος του εαυτού σας.

Ακούστε: Σαμάνε, δεν είναι η πρώτη φορά που έχεις αφυπνιστεί στην πνευματικότητα σε κάποια ζωή. Σε πρόσφατες προηγούμενες ζωές σας, σχεδόν σε όλες, είχατε επίσης μια αφύπνιση στην πνευματικότητα σας. κάποιοι από εσάς μπορεί και να γνωρίζετε ποιοι ήσασταν, τόσο βαθύ ήταν! Ήσασταν οι μοναχοί, οι μοναχές, οι σαμάνοι, οι μάγοι ή οι μάγισσες της φυλής. Ήσα­σταν εκείνοι στους οποίους οι φυλές βασίζονταν για τα θεραπευτικά φίλτρα και για τις ενεργειακές θεραπείες - τη θεραπεία με τα χέρια. Να σας πω τι ερχόταν μαζί με αυτό - μια παλιά ενέργεια που απαιτούσε να εστιάζεστε στο Θεό. Για να μπορείτε να φτιάχνετε τα φίλτρα, να στέλνετε την ενέργεια και να θεραπεύετε εκείνους που έρχονταν γι αυτό σε σας, έπρεπε να εστιάζεστε αληθινά. Προκειμένου να εστιαστείτε, σε εκείνη την παλιά ενέργεια, δίνατε κάτι σε αντάλλαγμα. Κάποιοι από εσάς πήρατε όρκο να απαλείψετε τα γήινα ανθρώπινα χαρακτηριστικά της φυσιολογικής ζωής προκειμένου να εστια­στείτε. Δίνατε υποσχέσεις στον Θεό, και οι υποσχέσεις είχαν τη μορφή θυσίας.

Πόσοι από εσάς θυμούνται πως ήταν σαμάνοι ή μάγοι της φυλής; Θυμά­στε ποια ήταν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του μάγου της φυλής; Πολλές φορές ο μάγος ζούσε μόνος του. Θυμάστε; Ακούστε αυτό που λέω. Είναι σημαντικό. Δώσατε όρκο ότι προκειμένου να έχετε πνευματικότητα δεν θα απολαμβάνατε ποτέ ξανά τη στενή συντροφιά άλλου Ανθρώπινου Όντος; Ορκιστήκατε; Πήρατε τον όρκο της αγαμίας; Έχω νέες πληροφορίες για σας. Ένας όρκος προς τον Θεό δοσμένος με αγνή πρόθεση σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ζωή περνάει στην επόμενη ζωή, και συνεχίζει δια μέσου του πέπλου πάλι και πά­λι. Δεν μπορούσατε εύκολα να αφήσετε τον όρκο, επειδή η εσώτερη ψυχή σας είναι αφοσιωμένη στον Θεό. Εάν επρόκειτο να αφυπνιστείτε πνευματικά και να γίνετε σαμάνοι σ' εκείνες τις προηγούμενες ζωές, έπρεπε να θυσιάσετε πολλά πράγματα τότε.

Εργάτη του φωτός, έχεις δυσκολία να κρατήσεις τις σχέσεις σου; Να έχεις αφθονία; Να έχεις μια φυσιολογική ζωή; Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος! Θα σας πω τώρα ότι για εκείνους από εσάς που έχουν περάσει τη Γέφυρα των Σπαθιών, αυτή η νέα ενέργεια σας δίνει την άδεια να αφήσετε όλους τους όρκους! Μήπως κάποιοι από εσάς νομίζατε ότι θα παρέμεναν για πάντα; Δεν χρειάζεται να απαρνείστε τις σχέσεις πλέον. Ας κάνουμε μια τε­λετή τώρα αμέσως.

Οραματιστείτε τους παλαιούς όρκους που κάνατε εκείνο τον παλιό καιρό να απελευθερώνονται, δείτε τους να αιωρούνται μακριά σας στον αέρα. Γιορ­τάστε την απελευθέρωση σε αυτή τη νέα ενέργεια! Ο Κρύων ποτέ δεν έχει πει οτιδήποτε γύρω από αυτό, ποτέ! Δεν μπορούσα ούτε καν να ανοίξω αυτό το θέμα στην παλαιά ενέργεια. Αυτό δεν ήταν εφικτό στο παρελθόν. Αυτό είναι ένα νέο δώρο για σας και είναι μόνον η αρχή των εργαλείων της ανάληψης - μιας ανάληψης που μπορείτε να μοιραστείτε μαζί με ένα σύντροφο εάν το επιλέξετε. Μπορείτε να έχετε λεπτό σώμα, εάν το επιλέξετε. Μπορείτε να έχετε αφθονία, εάν το επιλέξετε. Ας αφεθούν οι παλιοί όρκοι από εσάς τώρα. Ας δημιουργήσουμε έναν νέο όρκο μαζί: «Ορκίζομαι να χρησιμοποιώ την Τρίτη Γλώσσα για να είμαι όσο πιο κοντά στον Ανώτερο Εαυτό που μπορώ να φθάσω ως Άνθρωπος. Και σε αυτή τη διαδικασία, αξιώνω ότι μπορώ να έχω αφθονία, γαλήνη και να μην είμαι ποτέ μόνος. Αξιώνω τον Ανώτερο Εαυτό μου ως τον καλύτερο μου φίλο. Αξιώνω τη θεϊκότητα που ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ».

Κατανοήστε ότι έχετε την άδεια να εστιαστείτε στον Θεό χρησιμοποιώντας την Τρίτη Γλώσσα χωρίς να θυσιάσετε τίποτε. Μπορείτε να είστε σαμάνοι και να απολαμβάνετε την ανθρώπινη φύση σας, να έχετε σχέσεις και αφθονία. Μοναχέ, καιρός είναι πια, έτσι δεν είναι; Αδελφή του ελέους, είναι πια καιρός, έτσι δεν είναι; Α, οικογένεια, δεν ξέρετε ότι σας γνωρίζουμε πολύ στενά; Σας το έχουμε πει σε κάθε μία συνάντηση μαζί σας. Δεν ξέρετε πως όταν η οικογένεια έρχεται εδώ δεν πρόκειται για κάποιου είδους τυπική επίσκεψη; Είναι επίσκεψη από καρδιάς, αγαπητή οικογένεια. Αν σου φαίνεται ότι μιλάμε σε ΕΣΕΝΑ, είναι επειδή αυτό κάνουμε.

Το δυσκολότερο για μας, ακροατή, αναγνώστη, είναι να σας αφήσουμε. Μπορείτε να συνδημιουργήσετε αυτή την ενέργεια όποτε το θελήσετε. Δεν χρειάζεται να παρευρεθείτε σε μια συνάντηση σαν αυτήν εδώ, για να την δη­μιουργήσετε. Δεν χρειάζεται να καθίσετε με άλλους εργάτες του φωτός, πα­ρόλο που είναι ευχάριστο και μπορείτε να νιώσετε την αγάπη εδώ. Δεν χρει­άζεται να αγοράσετε κάποιο βιβλίο ή περιοδικό ή οτιδήποτε άλλο. Σας έ­χουμε πει τόσες πολλές φορές ότι μπορείτε να γυρίσετε σπίτι σας με τη δική σας θεϊκότητα. Τώρα σας λέμε ότι η Τρίτη Γλώσσα είναι το κλειδί! Σας γιορτάζουμε! Γιορτάζουμε την ενέργεια του μέλους της οικογένειας.

Υπήρχαν ερωτήματα σήμερα από εργάτες του φωτός σχετικά με του οδηγούς σας και το πώς δουλεύουν. Θα σας πω πώς είναι η αίσθηση όταν οι οδηγοί σας δουλεύουν μαζί σας: μια διεύρυνση του εαυτού σας. Απολαύστε τους πολλούς "εσάς" που είναι εδώ! Απολαύστε την οικογένεια που σας πε­ριβάλλει. Απολαύστε τα κομμάτια του Θεού που είναι όλα εσείς. Απολαύστε την αγγελική παρουσία του χρυσού χρώματος που σας δείχνουμε τώρα. Αυ­τό είστε εσείς!

Κρύων

«Η Τρίτη Γλώσσα και η Νέα Επίγνωση»

(Κρύων Βιβλίο 8 – «Περνώντας το Ορόσημο» - Κεφάλαιο 12, σελ. 164-171)

 γαμα

Η Επιτάχυνση του Χρόνου

Μιλώντας για το πνευματικό μονοπάτι στο οποίο βρίσκεστε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ένα άλλο χαρακτηριστικό της νέας ενέργειας θα είναι η επιτάχυνση του χρόνου. Είναι αυτό που έχετε ζητήσει με τη δονητική αλλαγή, τόσο της πνευματικότητας όσο και της φυσικής.

Στην ουσία, εσείς, με επιλογή σας, γίνατε η αιτία να δονείται γρηγορότερα η ίδια η ατομική δομή αυτού του συγκεκριμένου μέρους του σύμπαντος.

Ο χρόνος σας επιταχύνεται! Αυτό που βλέπετε να συμβαίνει στη γεωλογία της Γης είναι επίσης ένα χρονικό πλαίσιο σε επιτάχυνση.

Οι γεωλόγοι θα σας πουν ότι οι αλλαγές της Γης που συμβαίνουν τώρα δεν ήταν αναμενόμενες παρά μετά από 20 ή 30 χρόνια, κι όμως γίνονται τώρα ή πρόκειται να γίνουν πολύ σύντομα.

« Όμως, Κρύων », μπορεί να ρωτήσετε, « γιατί όλα τα ρολόγια συνεχίζουν να δείχνουν το ίδιο, εάν ο χρόνος επιταχύνεται; Δεν θα έπρεπε να πηγαίνουν γρηγορότερα;»

Όχι, σύμφωνα με την ίδια σας την επιστήμη, δεν θα έπρεπε!

Θυμάστε το επιστημονικό αίνιγμα σχετικότητας που ονομάζεται « το παράδοξο του ρολογιού » ; Δύο ρολόγια συγκρίνονται. Το ένα βρίσκεται με τους Ανθρώπους στη Γη και το άλλο με έναν ταξιδιώτη που απομακρύνεται από τη Γη με πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Τα ρολόγια φαίνονται να δείχνουν ακριβώς όπως θα έπρεπε για τον καθένα, αλλά όταν ο ταξιδιώτης επιστρέφει, ανακαλύπτει ότι η Γη έχει προχωρήσει σε ηλικία, ενώ εκείνος όχι!

Κι όμως, το ρολόι του φαινόταν να λειτουργεί κανονικά όσο εκείνος ταξίδευε. Μόνον όταν έκανε τη σύγκριση με τη Γη φάνηκε ότι ο χρόνος είχε κατά κάποιο τρόπο αλλάξει.

Στα επόμενα χρόνια, οι αστρονόμοι και οι φυσικοί σας μπορεί ν’ αρχίσουν να συνδυάζουν την ανωμαλία του σχετικού χρόνου και το ρόλο που παίζετε εσείς σε αυτήν.

Αλλάζετε τον χρόνο στην περιοχή σας, αλλά δεν έχετε κανένα άλλο χρονοπλαίσιο με το οποίο να τον συγκρίνετε.

Επομένως, ο χρόνος μοιάζει να είναι ο ίδιος, αλλά σε κυτταρικό επίπεδο, οι περισσότεροι έχετε επίγνωση της επιτάχυνσης που συμβαίνει.

Παρόλο που αυτό μπορεί να σας φαίνεται χωρίς νόημα, θα έρθει ο καιρός που η επιστήμη σας θα κοιτάξει το Σύμπαν γύρω σας και θα πει ότι η κίνησή του επιβραδύνεται. Στην πραγματικότητα εσείς αυξάνετε ταχύτητα! Παρατηρήστε το!

Αφορά τη σχετικότητα του χρόνου, τον πλανήτη και όσα έχετε κάνει. Μερικοί από σας μπορείτε ήδη να το νιώσετε και λέτε: « Και βέβαια ο χρόνος τρέχει γρηγορότερα. Το αισθανόμαστε! » Κάποιοι ξυπνάτε νωρίς το πρωί με ανησυχία επειδή τα κύτταρά σας το νιώθουν. Έχετε απόλυτο δίκιο αν αναρωτιέστε εάν ο χρόνος επιταχύνεται.

Καλώς ήρθατε στο ξεκίνημα μιας διαστασιακότητας που δεν την είχατε χτες!

Και έτσι είναι

Είμαι ο Κρύων

Ανώτερη Επικοινωνία

O Κρύων μέσω του Λη Κάρολλ

Μετάφραση – Επιμέλεια: Γιώργος Κυρίτσης

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1