urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

OLIKI

 

Και τώρα θα ήθελα να προσδιορίσω μερικές από τις αλλαγές που μπορεί να νιώθετε ως Άνθρωποι της Νέας Εποχής. Το κάνω αυτό για να σας βοηθήσω να συνταυτιστείτε με την αλήθεια των όσων λέω.

 

Αλλαγές της Γης

Κανένας άνθρωπος δεν καλωσορίζει το είδος των αλλαγών που μπορεί να προκαλέσει μια πλανητική αναστάτωση. Όπως έχω αναφέρει προηγουμένως, ο άνθρωπος και η Γη δεν έχουν απλώς συγγένεια, αλλά αλληλοεπιδρά ο ένας στον άλλον και θεωρούνται μια οντότητα. Όταν οι συμπαντικές οντότητες αναφέρονται στη «Γη», στην πραγματικότητα εννοούν το χώμα και τους βράχους του πλανήτη, τους ανθρώπους εκεί και τις άλλες οντότητες που υποστηρίζουν το σύνολο. Όλα φαίνονται ως ένα σύστημα και οι μετρήσεις της δόνησης του πλανήτη περιλαμβάνουν όλους μαζί στον κατάλογο αυτό. Δεν μπορείς να ανυψώσεις τη δόνηση των ανθρώπων χω­ρίς να ανυψώσεις επίσης τη δόνηση της γης.

Στο παρελθόν έχω μιλήσει για το γεγονός ότι θα πρέπει να θεω­ρείτε τη Γη μέρος της ζωής σας. Οι αρχαίοι το γνώριζαν αυτό και τιμούσαν τον πλανήτη μεγαλόπρεπα σε κάθε ευκαιρία. Επίσης ήταν προσεκτικοί να δημιουργούν ισορροπία όταν έπαιρναν από τους πόρους της, δίνοντας πίσω σε κάθε ευκαιρία. Δεν θα σας ξαναδώσω αυτό το μήνυμα τώρα (αφού το έχετε πάρει ήδη), αλλά θα σας υπενθυμίσω και πάλι γιατί ο πλανήτης πρέπει να αλλάξει από υλική άποψη.

Το μαγνητικό δικτύωμα είναι η επιστήμη που επηρεάζει τη διττότητα σας. Είναι φτιαγμένο ώστε να σας επιτρέπει να αναγνω­ρίζετε ένα μέρος της πνευματικής σας δύναμης και μέρος από τον “πραγματικό σας εαυτό”. Οι νέες ρυθμίσεις στο δικτύωμα είναι για τη διττότητα σας, αλλά είναι πραγματικές ιδιότητες του πλανήτη. Ξανά σας καλώ να συνειδητοποιήσετε τη λογική πίσω από τους μη­χανισμούς αυτούς. Γιατί θα πρέπει να ρυθμίσω μια φυσική ιδιότητα της Γης προκειμένου να αλλάξω εσάς; Η απάντηση θα πρέπει να εί­ναι προφανής: είναι γιατί η Γη είναι ο γονιός σας και ο συνεργάτης σας. Οι δυο σας είστε ταξιδιώτες που συμβιώνουν μέσα στον γαλα­ξία και χρειάζεστε τον σεβασμό ο ένας του άλλου σε συνεχή βάση.

Η αλλαγή του δικτυώματος θα επηρεάσει τη Γη. Έχω μιλήσει στο παρελθόν για το γεγονός ότι το μαγνητικό δικτύωμα του πλα­νήτη σας αλλάζει. Έχω επίσης μιλήσει για το γεγονός ότι ο ήλιος σας είναι η μηχανή του δικτυώματος. Αυτό το γεγονός δεν το παίρ­νετε πολύ σοβαρά προς το παρόν, γιατί αυτή την αλήθεια δεν την έχει συνειδητοποιήσει η Γήινη επιστήμη σας. Μόνο αργότερα, όταν θα αρχίσετε να λαμβάνετε και να στέλνετε μηνύματα στους γαλα­ξίες, ο ρόλος του ήλιου σας θα γίνει ξεκάθαρος. Γιατί όλες οι επι­κοινωνίες θα γίνονται μέσα από αυτόν, θα δίνονται στο δικτύωμα και θα περνούν στις νέες πύλες που δημιουργούνται γι’ αυτόν τον σκοπό.

Όπως αλλάζει η γη, αλλάζετε και εσείς. Οι σεισμοί, ο καιρός και η ηφαιστειακή δραστηριότητα μπορούν στην πραγματικότητα να προσδιορίζουν τη διάθεσή σας και να αλλάζουν την προσωπικό­τητά σας. «Σίγουρα», μπορείτε να πείτε, «γιατί φοβάμαι ότι θα σκοτωθώ!» Όμως, το είδος της αλλαγής στην προσωπικότητα, για το οποίο μιλάω, είναι αυτό που ένας σεισμός στην άλλη πλευρά του πλανήτη σάς κάνει ν’ αλλάξετε στο μέρος όπου εσείς βρίσκεστε Δεν μπορείτε να εξηγήσετε γιατί γίνεται, αλλά νιώθετε άβολα. Αυτό το συναίσθημα δεν είναι ανησυχία για την ασφάλειά σας, αλλά περισσότερο ανησυχία σχετικά με τον πλανήτη τον ίδιο (γιατί συντονίζεστε μαζί του). Μερικοί από σας αποκτούν πλανητική επίγνωση για πρώτη φορά στη ζωή τους. Πολλοί από σας ποτέ δεν σκέπτονταν γι’ αυτά τα πράγματα μέχρι πριν ένα χρόνο περίπου και τώρα ενδιαφέρεστε περισσότερο από όσο συνήθως για ό,τι συμβαίνει στη φύση. Τι μπορείτε να κάνετε γι' αυτές τις αλλαγές. Θα σας εξηγήσω ξανά ότι αυτή είναι μια μεταβατική περίοδος που θα σταθεροποιηθεί μέσα στα επόμενα οκτώ χρόνια Σε αυτό το διάστημα μπορείτε να είστε γαλήνιοι σε σχέση με τις αλλαγές, ακόμη και αν μερικές από αυτές σας εκπλήξουν.

Αναλάβετε την ευθύνη για το ότι το γεγονός αυτό είναι κα­τάλληλο για τη νέα πορεία του πλανήτη. Αυτό δεν σημαίνει να παίρνετε την ευθύνη για τους θανάτους, τις καταστροφές και τη θλίψη. Σημαίνει να καταλαβαίνετε ότι είστε μέρος του όλου και ότι το όλο αναπτύσσεται. Επομένως αυτό που συμβαίνει είναι ενδεδειγμένο, αναμενόμενο και δεν είναι το τέλος. Οι αρχαίοι γνώριζαν πώς να το κάνουν αυτό καλά. Μετά από πολλές τρομερές καται­γίδες που ισοπέδωσαν τη γη, σκότωσαν ανθρώπους και ακόμη και η τροφή ήταν δύσκολο να βρεθεί, γιόρταζαν το γεγονός σαν να ήταν ένας κύκλος ανάπτυξης στη γενική εικόνα του πώς λειτουρ­γούν τα πράγματα. Τι σοφία ήταν αυτή! Υπάρχει τόση ειρωνεία στο γεγονός ότι τώρα βρίσκεστε τόσο κοντά στο να βρείτε την αλήθεια με την επιστήμη σας και αυτό σας έχει αποξενώσει τόσο πολύ από την σύνδεσή σας με τη γη. Βοηθείστε και άλλους γύρω σας με αυτή τη θεώρηση, έτσι ώστε να μη μισούν τον πλανήτη για ό,τι θα τους συμβεί κατά τη διάρκεια της ανύψωσης.

Μην αισθάνεστε θύματα με οτιδήποτε σας συμβαίνει! Μπο­ρείτε να σταθείτε ανάμεσα σε γεγονότα που προκαλούν φόβο και θλίψη και να συνειδητοποιήσετε ότι η γενική εικόνα είναι ότι βοηθήσατε να σχεδιαστεί; Κάποιες παραβολές του Κρύων στη συνέχεια του βιβλίου θίγουν ακριβώς αυτό το θέμα. Έχετε επιλογή όταν τα μαθήματα έρχονται σ’ εσάς. Μπορείτε να είστε θύμα ή νικητής. Είναι δική σας επιλογή. Ο άνθρωπος της Νέας Εποχής καταλαβαί­νει πλήρως τη διαφορά και έχει γαλήνη. Ο Θεός (ή ο πλανήτης) δεν έρχεται αντιμέτωπος με τους ανθρώπους για να τους κάνει θύματα. Τότε πώς μπορείτε να είστε ασφαλείς (μπορεί να ρωτήσετε);

Η ερώτηση και η επικοινωνία με το Πνεύμα δεν είναι «Πώς μπορώ να είμαι ασφαλής;» ή «Πώς μπορούν τα παιδιά μου να είναι ασφαλή;» Η δημιουργική ενέργεια που τώρα έχετε θα πρέπει να Λέει «Συν-δημιουργώ στο όνομα του Πνεύματος τη δυνατότητα να βρίσκομαι στο κέντρο του συμβολαίου μου». Δεν υπάρχει πιο γλυκό σημείο από αυτό για σας. Θυμηθείτε ότι θέλουμε να παρα­μένετε και να κάνετε την εργασία, όσο θέλετε και εσείς. Αυτό ση­μαίνει ότι είναι πολύ καλύτερα να παραμείνετε εδώ και να κάνετε την πνευματική σας εργασία του φωτός, αντί να πεθάνετε και να ξαναγυρίσετε και να κάνετε άλλα 20 χρόνια να μεγαλώσετε πάλι. Δεν ακούγεται σωστό αυτό;

Παρ’ όλο που δεν μπορείτε να γνωρί­ζετε το μέλλον, μπορείτε να συν-δημιουργήσετε τη δυνατότητα να βρίσκεστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή (αν και δεν γνωρίζετε που μπορεί να είναι αυτό το μέρος). Αυτό ίσως να ακούγεται παρά­ξενο, σαν να κάνετε σχέδια για ταξίδι χωρίς να γνωρίζετε τον προ­ορισμό. Έτσι είναι όμως. Αυτός ο φαινομενικός γρίφος έχει περισσότερο να κάνει με τη νέα ενέργεια και με το να ζείτε στο “τώρα”, παρά με τον τρόπο που συνέβαινε πριν, όπου η ευτυχία σας εξαρτιόταν από τη γραμμική θεώρηση της ζωής σας και την ιδέα ότι θα πρέπει πάντα να προετοιμάζεστε για τα πράγματα που πιστεύετε ότι βρίσκονται μπροστά σας. Με άλλα λόγια, το γλυκό σημείο είναι το ασφαλές σας σημείο. Ακολουθώντας το συμβόλαιό σας, τοποθετεί­τε τον εαυτό σας σε τέλεια ευθυγράμμιση.

Αγαπητοί, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για τον πλα­νήτη είναι να ανακουφίζετε τους άλλους κατά τη διάρκεια των αλ­λαγών της Γης. Ο πόνος της καρδιάς είναι ο πιο μεγάλος πόνος από όλους και ο φόβος είναι ο εχθρός της Νέας Εποχής. Όταν συνειδη­τοποιήσετε τη δυνατότητα να έχετε γαλήνη κατά τη διάρκεια της αναστάτωσης και να την εφαρμόζετε για τον εαυτό σας, τότε σας προτρέπουμε να την παρέχετε ελεύθερα σε άλλους. Όταν τα πράγ­ματα δυσκολέψουν, τότε θα υπάρξουν πολλοί, που ποτέ δεν σκεφτήκατε ότι μπορούσαν να έρθουν στο σπίτι σας, με πρόσωπα γε­μάτα φόβο. Θα θέλουν να μάθουν το μυστικό της γαλήνης σας. Θα ζητήσουν απαντήσεις σε ερωτήσεις που δεν θα αισθάνεστε ότι γνω­ρίζετε. Μοιραστείτε μαζί τους το μήνυμα της Αγάπης για τον πλα­νήτη. Μοιραστείτε μαζί τους αυτά που γνωρίζετε για την εποχή αυτή και για το πώς τους τιμά το Πνεύμα τώρα. Δώστε τους την ελπί­δα για το μέλλον, την ελπίδα που δίνει ο Κρύων σ’ εσάς. Δεν υπάρ­χει τίποτε πιο εξαιρετικό που μπορείτε να κάνετε από αυτό. Πολλοί από σας θα βρίσκεστε ακριβώς στο κέντρο του συμβολαίου σας ό­ταν θα το κάνετε αυτό και θα συνειδητοποιείτε για πρώτη φορά ότι το μονοπάτι σας είναι να μοιράζεστε την Αγάπη. Απλό, αλλά ισχυρό.

Γενικές Αλλαγές των Ανθρώπων

Θα μιλήσω τώρα για μερικές από τις αλλαγές γι’ αυτούς που δεν εί­ναι εργάτες του φωτός και δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσουν αυτή την επικοινωνία. Τα γεγονότα που θα συμβούν σε αυτούς τους αγαπητούς, που είναι τόσο σημαντικοί όσο είστε και εσείς, θα έχουν ως ακολούθως.

Λόγω των αλλαγών στη Γη, πολλοί από αυτούς θα αισθαν­θούν φόβο και θα αρχίσουν να ψάχνουν για απαντήσεις. Θα βρουν καλές απαντήσεις σε μέρη που διδάσκουν για το Πνεύμα σε πολλές μορφές. Μερικοί θα βρουν πίστη μέσα από διάφορες πνευματικές αναζητήσεις. Η αναζήτηση του Θεού είναι μια έγκυρη και αληθινή απάντηση στο φόβο, μέσα στη νέα ενέργεια, γιατί προάγει την Α­γάπη και μια προσέγγιση με τη Γη. Να την τιμάτε σε όλες τις μορ­φές της. Μπορεί να ξαφνιαστείτε βλέποντας τους ανθρώπους που προχωρούν αυτή την εποχή των αλλαγών. Ο φόβος το κάνει αυτό.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε μια βασική συμπαντική αλήθεια για τους άλλους που δεν πιστεύουν αυτά που πιστεύετε εσείς. Μην τους κρίνετε! Μην θεωρείτε ότι έχουν λάθος επειδή το μονοπάτι τους δεν αντιστοιχεί με το δικό σας. Θυμάστε που κάποτε πιστεύατε ίσως κάτι διαφορετικό από ό,τι πιστεύετε τώρα; Εάν αυ­τό εξυπηρετούσε τη δόνησή σας τότε, βρισκόσασταν στο σωστό μέρος. Εάν είχατε προχωρήσει πρόωρα τότε, θα είχε καταστρέψει τη σοφία την οποία απολαμβάνετε τώρα στο μονοπάτι που βρίσκε­στε. Έτσι, ο κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για το δικό του τόπο και χρόνο.

Η συμβουλή είναι ν’ ανταποκρίνεστε σε αυτούς που έρχονται σε σας. Μην προσπαθείτε να προσηλυτίσετε άλλους να πιστεύουν ό,τι πιστεύετε εσείς. Προσπαθήστε να βλέπετε όλους τους άλλους μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο της καταλληλότητας στο οποίο βρίσκονται, ακόμη και αυτούς που σας περιγελούν και σας πονάνε, γιατί αυτοί είναι που έχουν καρμικό συμβόλαιο μαζί σας. Εάν έχετε ζητήσει το ουδέτερο εμφύτευμα (περισσότερα γι αυτό αργότερα), τότε υπάρχει μικρότερη πιθανότητα να βρίσκονται μπροστά σας, γιατί η αλλαγή σας θα έχει αποδυναμώσει την ανάγ­κη για καρμική αλληλεπίδραση.

Οι άνθρωποι που απορρίπτουν την πνευματική αλλαγή θα εί­ναι πιο θυμωμένοι παρά ποτέ. Δυστυχώς, τα προβλήματα στην κοι­νωνία σας σχετικά με το έγκλημα μπορεί να χειροτερεύσουν πριν αρχίσουν να ηρεμούν. Αυτό είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα της εσω­τερικής σύγκρουσης αυτών των ανθρώπων που αισθάνονται ότι εί­ναι τα θύματα των πλανητικών αλλαγών (τις οποίες δεν μπορούν να αναγνωρίσουν ως πλανητικές αλλαγές), χωρίς ελπίδα για το μέλ­λον. Η αντίδρασή τους σε αυτές θα είναι περισσότερος φόβος και θυμός. Το άλλο-λυπηρό που θα συμβεί (αλλά το οποίο τελικά θα τους κάνει να φοβηθούν αρκετά ώστε να αλλάξουν) είναι ότι η διάρκεια της ζωής τους θα περιοριστεί δραματικά (λόγω της παρα­μονής τους στους παλαιούς τρόπους, ενώ το μαγνητικό πεδίο μετα­βάλλεται).

Αυτοί που επιλέγουν να μην αλλάξουν στη Νέα Εποχή και πά­νε προς την αντίθετη κατεύθυνση από τη δόνηση του πλανήτη, θα δεχτούν τους σπόρους της ασθένειας που το ίδιο τους το σώμα θα δημιουργήσει. Δεν θα μπορούν πια να νιώθουν άνετα ή βιολογικά ισορροπημένοι στη νέα ενέργεια. Αυτά έχουν συμφωνηθεί και έ­χουν ρυθμιστεί από τους ίδιους στις συναντήσεις σχεδιασμού στις οποίες βρισκόσασταν μαζί τους πριν γεννηθείτε. Μην κάνετε λά­θος. Αυτό δεν είναι τιμωρία! Είναι μια σχεδιασμένη αντίδραση σε μια ανθρώπινη απόφαση ελεύθερης επιλογής, με την οποία έχουν συμφωνήσει από την αρχή. Μπορείτε να φανταστείτε τις αλλαγές σε αυτούς, όταν δουν ξαφνικά ότι πεθαίνουν ομαδικά γρήγορα; Θα σας κατηγορήσουν για κρυφές ενέργειες εναντίον τους. Θα γίνουν παρανοϊκοί και οι πιο πολλοί δεν θα μπορούν να πιστέψουν ότι δεν τους σκοτώνετε με κάποια νέα αόρατη ψυχική τεχνολογία. Αφού αυτοί που επηρεάζονται δεν θα έχουν αναλάβει την ευθύνη της ζω­ής τους, οι φόβοι τους θα γίνονται ακόμη μεγαλύτεροι και θα στρέ­ψουν τον θυμό τους εναντίον σας καθώς σιγά σιγά θα εξαφανίζο­νται.

Σας λέω αυτά τα πράγματα για να μπορέσετε να καταλάβετε ότι η Γη δεν πρόκειται να γίνει στιγμιαία ένας παράδεισος (όπως αντιλαμβάνεστε ότι είναι ο παράδεισος). Υπάρχει πολύ εργασία για σας εδώ. Γι’ αυτό περιμένατε στη σειρά για να έρθετε εδώ! Μερι­κοί άνθρωποι θα συντονιστούν με τη νέα ενέργεια και μερικοί όχι. Το γνωρίζατε αυτό επίσης, πριν έρθετε εδώ. Αυτός είναι ο πλανή­της της ελεύθερης επιλογής και παραμένει έτσι! Η κύρια αλλαγή για την ώρα όμως, είναι ότι αρκετός από τον πληθυσμό της Γης έ­χει ανέβει σε τέτοιο επίπεδο συνειδητότητας που έχει αλλάξει τη δόνηση όλου του πλανήτη (όπως μετρήθηκε κατά την Αρμονική Σύγκλιση). Αυτή η αλλαγή πάει πολύ βαθύτερα από τα γεγονότα που συμβαίνουν στον πολιτισμό σας, ο οποίος δεν αντιπροσωπεύει ούτε το μισό των ανθρώπων στη Γη. Αυτή η αλλαγή της συνειδητότητας έφερε για τους ανθρώπους μια Νέα Εποχή και την αυτο­-ενδυνάμωση, η οποία βρίσκεται τώρα μαζί σας. Αυτός είναι ο λό­γος που επικοινωνώ μαζί σας και ο λόγος για την παρατεταμένη παραμονή μου εδώ.

Ως απόδειξη για αυτά που λέω, παρατηρείστε ότι στην κοινω­νία σας υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα θέματα που έχουν σχέση με τη Νέα Εποχή. Ο Τύπος, ο οποίος κινείται μόνο με βάση τα οικονομικά κριτήρια, έχει επιλέξει να προβάλει τα χαρακτηρι­στικά της Νέας Εποχής! Αυτό σημαίνει φυσικά ότι υπάρχουν πολ­λοί από σας που παρακολουθούν αυτές τις εκπομπές και άρα οικο­νομικά τους συμφέρει να συνεχίσουν. Υπάρχουν διάφορες εκπομ­πές σε συνέχειες που έχουν σχέση με Αγγέλους και Πνευματικούς Οδηγούς, συζητήσεις για επισκέψεις από γαλαξιακές οντότητες και θαύματα. Δεν θα προβάλλονταν αυτά τα πράγματα σε μαζικής αποδοχής ψυχαγωγικές εκπομπές ή σε εκπομπές σοβαρών συζητήσεων, εάν δεν υπήρχε η μαζική αλλαγή συνειδητότητας. Σκεφτείτε το. Αυτό έχει συμβεί από τον καιρό που ήρθα. Μήπως συμπίπτει αυτό με κάποιο χρονοδιάγραμμα για το οποίο είχε μιλήσει ο Κρύων;

Αλλαγές σ’ Εσάς

Απευθύνομαι στους εργάτες του φωτός τώρα. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε κάποιους από τους μηχανισμούς αυτών που σας συμβαίνουν, ώστε να μην έχετε φόβο. Πρόκειται να υπάρξει μια νέα αίσθηση του “κανονικού” για σας. Θα υπάρξουν επίσης νέα είδη αίσθησης στο σώμα σας για να συνηθίσετε Το σχέδιο είναι να αισθάνεστε άνετα, με τους καινούργιους τρόπους ύπαρξης.

Σημαντικό: Αυτό που ακολουθεί ισχύει για όλους τους εργάτες του φωτός ανεξάρτητα από οποιαδήποτε επίδραση του εμφυτεύματος. Αυτοί που κατάλαβαν τα πρώτα μηνύματα του Κρύων για την αποδοχή της διαδικασίας ακύρωσης του κάρμα (εμφύτευμα) και το έκαναν, θα περάσουν γρήγορα μερικές από τις ακόλουθες διεργα­σίες. Εκείνοι που δεν πήραν το δώρο του εμφυτεύματος είναι εργά­τες του φωτός που θα έχουν ένα μακρύτερο κύκλο μάθησης, έως ότου τα καρμικά χαρακτηριστικά τους καθαριστούν με τον παλιό τρόπο. Αλλά όλοι σας θα πρέπει να μελετήσετε το ακόλουθο μήνυμα.

Όλοι σας τώρα έχετε επίγνωση της νέας ενέργειας. Αυτή η ε­πίγνωση λαμβάνει χώρα στο μέρος της ύπαρξής σας που αποκαλείτε νοητικό. Είναι επίσης το μέρος που οι δάσκαλοι αποκαλούν τσάκρα κορυφής. Εμφανίζεται επίσης με την ανάπτυξη αυτού που αποκαλείτε το “τρίτο μάτι”. Όποια και αν είναι η άποψή σας γι’ αυτό, αντιπροσωπεύει μια τεράστια αύξηση στη δόνηση μέσα στο κεφάλι σας (εκεί θα το αντιληφθείτε). Καθώς επικοινωνείτε με τους πνευματικούς οδηγούς σας και συν-δημιουργείτε και αποκτάτε μια πολύ πιο στενή σχέση με τον ανώτερο εαυτό σας (τον Θεϊκό ε­αυτό), θα συμβούν μερικά ενδιαφέροντα πράγματα.

Διαλογισμός: Το πρώτο πράγμα που θα συμβεί είναι μια αποσύνδεση από τις παλιές μεθόδους. Όσοι από σας διαλογίζεστε, τώρα μπορεί να τον βρείτε (τον διαλογισμό) δύσκολο! Δεν είναι παρά­ξενο που ο διαλογισμός είναι το πρώτο θύμα της αυξημένης συνειδητότητας; Οι μηχανισμοί έχουν ως εξής, ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε. Διαλογισμός είναι ο χρόνος που περνάτε ακροαζόμενοι το Σύμπαν ή το Πνεύμα. Έχετε συνηθίσει να κάθεστε σιωπηλοί ενόσω αποκτάτε μεγάλη εσωτερική γνώση για τον εαυτό σας και τη Γη (που μερικοί αποκαλούν φύση). Ήταν ο παλιός τρόπος επικοι­νωνίας μεταξύ του Θεϊκού εαυτού σας και του σωματικού εαυτού, και έχει δουλέψει καλά.

Ξαφνικά σας λέμε ότι το πέπλο έχει ανέβει λίγο και ότι το μαγνητικό πεδίο βοηθάει να διευκολυνθεί αυτή η αλλαγή. Καθώς ανεβαίνει το πέπλο, οι τρόποι επικοινωνίας σας θα αλλάξουν, επο­μένως θα αλλάξει και ο διαλογισμός σας. Για παράδειγμα: όταν η τεχνολογία σας έγινε τόσο αποτελεσματική που δεν χρειαζόταν πια να γράφετε σελίδες επιστολών τις οποίες έπρεπε να ταχυδρομείτε σε άλλους για να επικοινωνείτε, σταματήσατε να γράφετε μακρο­σκελείς επιστολές. Αντ’ αυτού χρησιμοποιήσατε νεότερη τεχνο­λογία για να μιλάτε άμεσα και αυτοστιγμεί με άλλους που βρί­σκονται σε μακρινή απόσταση και αυτοί μπορούσαν να απαντούν επίσης αυτοστιγμεί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την επιτάχυνση των πραγμάτων στην καθημερινή ζωή. Δεν χρειαζόταν να περιμένετε να σας φέρει ο ταχυδρόμος την επιστολή, μόνο και μόνο για να πάρετε μια συνηθισμένη απάντηση.

Σε μεγάλο βαθμό το ίδιο έχει γίνει πνευματικά. Οι μακροσκε­λείς επιστολές που συνηθίζατε να γράφετε μοιάζουν σαν τον δια­λογισμό που κάνατε. Τώρα έχετε τη δυνατότητα άμεσης επικοι­νωνίας με τον Θεϊκό εαυτό σας και οι απαντήσεις έρχονται αυτο­στιγμεί. Κάποιοι από σας (από συνήθεια και ένα αίσθημα ενοχής) αισθάνεστε ότι αν δεν καθίσετε να διαλογιστείτε με κάποιον τρόπο, τότε οπωσδήποτε δεν τιμάτε το Θεϊκό μέρος του εαυτού σας. Συ­νηθίστε την καινούργια μέθοδο. Για πολλούς αυτό θα σημαίνει να μη διαλογίζονται με τον παλιό τρόπο ποτέ πια!

Οι διαλογισμοί με την ενέργεια της Νέας Εποχής θα γίνουν συνεδρίες δράσης, με κύριο σκοπό να τραβήξετε και άλλους μαζί σας για να δώσετε κατεύθυνση αγάπης στον πλανήτη. Περιμένουμε (με χαρά) εκείνους που καταλαβαίνουν αυτό το θέμα για να ξεκι­νήσουν ένα πρωτόκολλο γι αυτές τις συνεδρίες. Μερικοί από σας το κάνετε ήδη αυτό γιατί το αισθάνεστε φυσικό! Εάν η περιγραφή αυτή σας ταιριάζει, τότε σας τιμάμε ιδιαίτερα γιατί είδατε την αλ­λαγή και πηγαίνετε μ’ αυτήν.

Εάν, λοιπόν, είστε ένας από αυτούς τους εργάτες του φωτός που αισθάνονται ότι οι διαλογισμοί τους “χτυπάνε ταβάνι” (όπως το λέει ο συνεργάτης μου), τότε παρακαλώ σταματήστε να εξε­τάζετε το γιατί. Δεν κάνετε κάτι λάθος. Διαθέτετε τώρα νέα πνευ­ματική τεχνολογία που σας επιτρέπει να πάρετε αυτά που χρειά­ζεστε σε ελάχιστο διάστημα. Έχετε ένα νέο δώρο που το έχετε απο­δεχτεί. .. αλλά το δώρο παραμένει κλειστό. Εάν δεν “αισθάνεστε” από το Πνεύμα την ίδια απόκριση που είχατε συνήθως όταν δια­λογιζόσασταν, ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ! Συνηθίστε στο αίσθημα ότι έχετε την ευθύνη. Συνηθίστε στον νέο τρόπο λειτουργίας ο οποίος θεωρείται φυσιολογικός για τον εργάτη του φωτός που είναι ενδυναμωμένος σε κάθε του βήμα! Η σοφία σας είναι τώρα άμεση.

Αυτό μοιάζει πολύ με την αίσθηση που έχει ο συνεργάτης μου κατά τη διάρκεια της ανώτερης επικοινωνίας. Η αγάπη και η σοφία του Πνεύματος έρχεται όταν τη χρειάζεστε και η αγάπη είναι πάντα εκεί κυλώντας μέσα σας μέρα νύχτα διαπερνώντας τις ρωγμές του πέπλου. Δεν χρειάζονται πια συνεδρίες όπου δημιουργείτε ένα μικρό ρυάκι αγάπης που μόλις περνάει και σας κάνει να αισθάνεστε ιδιαίτερα για μια ώρα περίπου. Τώρα έχετε ολόκληρο τον μανδύα του Πνεύ­ματος για να τον φορέσετε και σας προσκαλούμε να το κάνετε! Αυτό κάνει τις πολυσέλιδες επιστολές του διαλογισμού αναποτε­λεσματικές και μη αναγκαίες για σας προσωπικά.

Τώρα, λέω σε ένα πλανήτη από εργάτες του φωτός να μη δια­λογίζονται πια; Μερικοί θα το σκεφτούν έτσι. Παρακαλώ, να καταλάβετε ότι όλες αυτές οι αλλαγές γίνονται σταδιακά. Μερικοί από σας διαλογίζεστε και έχετε τα αποτελέσματα που περιμένετε. Συνε­χίστε. Αυτό το μήνυμα είναι γι’ αυτούς που αισθάνονται ότι οι δια­λογισμοί τους είναι ελαττωματικοί και έδωσα τις αιτίες γι’ αυτό. Εάν σας ταιριάζει, τότε αρχίστε να αποδέχεστε τη δύναμή σας και καταλάβετε ότι αυτό που πριν έπαιρνε καιρό τώρα πια γίνεται άμε­σα. Αυτό αντιστοιχεί στη συμπαντική αλλαγή, καθώς σιγά-σιγά κι­νείστε προς την ευθυγράμμιση με το “τώρα”, όπως έχω εξηγήσει πολλές φορές. Αλλάξτε τους προηγούμενους ατομικούς διαλογισμούς σε ομαδικούς (δύο και παραπάνω), και επιλέξτε έναν ενεργειακό σκοπό διαλογισμού (ώστε να συντονίσετε την δονητική σας πρόθεση).Αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας και τον πλανήτη. Εάν έχετε τη διάθεση να ξοδέψετε τόσο χρόνο μπροστά στο Πνεύμα, τότε να το κάνετε να έχει αποτέλεσμα για τον πλανήτη! Δεν το χρειάζεστε προσωπικά με τον ίδιο τρόπο πλέον.

Βιολογική Ισορροπία: Είναι άλλη μια αίσθηση που ίσως έχετε. Τι γίνεται αν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε λόγω αυτού; μπορεί να ρωτήσετε. Ακολουθεί ένα αξίωμα του Πνεύματος. Η υγιής βιο­λογία σας θα έχει πάντα τον ύπνο που χρειάζεται. Συχνά θα σας αφήνει άυπνους αν δεν χρειάζεστε άλλον ύπνο. Αυτό μπορεί να σας φαίνεται βαρετό, αλλά είναι σωστό. Πολλές φορές, όταν δουλεύουν επάνω σας, η ενέργεια που σας μεταδίδεται κατά τη διάρκεια της εργασίας αντικαθιστά την ενέργεια που θα είχατε λάβει κατά τη διάρκεια των ωρών που θα κοιμόσασταν. Επομένως η ανησυχία σας για την απώλεια του ύπνου δεν είναι αναγκαία. Στην πραγμα­τικότητα, η ανησυχία η ίδια μπορεί να δημιουργήσει μια πραγμα­τική ανισορροπία στον ύπνο! Εάν αισθάνεστε ότι έχετε αϋπνίες λόγω αυτής της εργασίας, τότε απευθυνθείτε φωναχτά προς το σώ­μα σας και ζητείστε του να κάνει αυτή την εργασία σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώνετε τις φορές που δεν θα γίνεται εργασία και το σώμα σας θα τιμήσει το αίτημά σας να αισθάνεστε ότι κοιμάστε περισσότερο. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε τον έλεγχο που έχετε πάνω σε αυτά τα πράγματα; Πολύ συχνά η απάντηση στην υγεία είναι να αναλάβετε τον έλεγχο εσείς οι ίδιοι. Και αυτό είναι το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε.

Σιγά-σιγά η κατώτερη βιολογία σας θα φτάσει το κεφάλι σας και τα άλλα τσάκρα θα ισορροπήσουν στο ίδιο δονητικό επίπεδο με το τσάκρα κορυφής. Σε αυτή τη διαδικασία συνειδητοποιείστε ότι αυτό που αποκαλείτε ενέργεια κουνταλίνι θα φαίνεται πραγματικά παράξενο. Αυτή είναι απλά μια άλλη αίσθηση που θα είναι διαφο­ρετική από οτιδήποτε έχετε αισθανθεί προηγουμένως. Η ενέργεια κουνταλίνι είναι η ενέργεια που πραγματικά αγγίζει όλα τα τσάκρα ταυτόχρονα. Είναι επίσης η μόνη ενέργεια που κινείται ανταποκρινόμενη στις άλλες (ενώ οι άλλες είναι στατικές). Αυτό θα εμφανι­στεί στη ζωή σας σαν ανησυχία. Σας κάνει να αισθάνεστε ότι κάτι θα συμβεί, οπότε καλύτερα να μην χαλαρώσετε για πολύ. Αυτή εί­ναι μια ψευδοανησυχία και δεν είναι κάτι το αρνητικό. Είναι σε μεγάλο βαθμό μια πραγματική χημική αντίδραση. Έχετε ανακατευτεί με ολοκαίνουργιες ευθυγραμμίσεις και νέες αισθήσεις. Σας προσκαλούμε να συνηθίσετε αυτό το κύμα ενέργειας και να το αναγνωρίσετε ως τέτοιο που είναι. Για μερικούς αυτό το κύμα θα συνε­χίσει και στον νέο αιώνα. Πρέπει να μάθετε να ηρεμείτε με αυτή τη νέα αίσθηση. Είναι απλά μια νέα δόνηση μεταξύ των βιολογικών σας πυλών. Είναι η νέα φυσιολογική κατάσταση!

Όχι πια σκοτάδι: Υπάρχει και ένα άλλο χαρακτηριστικό που μερικοί από σας νιώθουν, που είναι μικρής σημασίας αλλά χρειάζε­ται επεξήγηση. Η όρασή σας στην παλιά ενέργεια είναι διαφορε­τική από αυτή που θα έρθει. Η βιολογία σας ρυθμίζεται πραγματικά ώστε να μπορείτε να δείτε μερικά αστρικά χαρακτηριστικά στο μέλλον. Αυτό σημαίνει ότι θα δεχθείτε αλλαγές στα μάτια σας, τις συνδέσεις των ματιών με τον εγκέφαλο και τον εγκέφαλο τον ίδιο. Τα συμπτώματα έχουν ως εξής: πολλοί από σας τώρα κλείνουν τα μάτια σε τέλειο σκοτάδι και βρίσκουν ότι υπάρχει μια κοκκινίλα σαν να υπάρχει φως ακόμη στο δωμάτιο. Γι’ αυτούς που έχουν συ­νηθίσει όλα να γίνονται απόλυτα σκοτεινά όταν κλείνουν τα μάτια (ο παλιός τρόπος) θα πρέπει να περάσουν μια περίοδο προσαρμο­γής και κατανόησης του γιατί συμβαίνει αυτό. Εκτός από την αχνή κοκκινίλα, μπορεί επίσης να αρχίσετε να βλέπετε γεωμετρικά σχή­ματα! Αυτή είναι καθαρή επιστήμη και απόλυτα φυσική ανταπό­κριση στην εργασία που εσείς επιτρέπετε για την ισορροπία της βιολογίας σας. Μερικοί θα καταλάβετε τις γεωμετρικές ιδιότητες καθώς συνεχίζετε το βιβλίο.

Αυτά τα πράγματα, σε συνδυασμό με τα προηγούμενα που αναφέρθηκαν, θα έχουν επίσης την τάση να σας εμποδίζουν στον ύπνο σας (όπως περιγράφτηκε). Επομένως, πρέπει να δείτε όλο αυτό το πακέτο των βιολογικών αλλαγών με γαλήνη. Σας προτεί­νουμε να ηρεμήσετε με όλα όσα συμβαίνουν και να τα τιμάτε. Κα­θώς τιμάτε κάτι που δεν καταλαβαίνετε, γίνεστε μέρος αυτού. Αυτή η συμμαχία βοηθάει στη γρηγορότερη κατάληξη της εργασίας και επίσης σας κάνει να αισθάνεστε ότι σας αγαπάνε στη διαδικασία. Αυτό φυσικά είναι το επαναλαμβανόμενο θέμα του Κρύων για τη Νέα Εποχή.

Εσείς είστε ο απρόθυμος εχθρός: Πόσοι έχετε σκεφτεί τον εαυτό σας σαν τον εχθρό κάποιου; Οι περισσότεροι που έχετε δεχτεί τα βασισμένα στην αγάπη μηνύματα του Κρύων, θα κάνατε ό,τι μπορούσατε για να αποφύγετε αυτήν την ταμπέλα. Στην πραγματικότητα είναι ακριβώς το αντίθετο για τους περισσότερους από σας. Επιθυμείτε να έχετε την ανεκτικότητα και τη γαλήνη των μεγαλύτερων Διδασκάλων της Γης και δεν επιθυμεί­τε το κακό κανενός. Θα σας απογοητεύσει λοιπόν να συνειδητοποιήσετε ότι το να ευθυγραμμιστείτε με τη νέα ενέργεια θα δημιουργήσει γραμμές πο­λέμου με πολλούς από τις ανθρώπινους θρησκευτικούς οργανι­σμούς σε όλο τον πλανήτη. Έχουμε μιλήσει στο παρελθόν για τη λύπη που περιβάλλει το γεγονός ότι τόσες από τις θρησκείες που είναι βασισμένες στην αγάπη έχουν σαν βάση ένα δόγμα που απο­κλείει όλους τους άλλους εκτός από αυτούς που έχουν γίνει μέλη και πιστεύουν μόνο με τον τρόπο που η συγκεκριμένη θρησκεία τούς επιβάλλει. Θα υπάρχει τόσος φόβος σχετικά με το τι συμβαί­νει στη Γη, που αυτοί οι οργανισμοί θα σας αποδώσουν φταίξιμο και θα σας αποκαλέσουν Διάβολο. Η μεγάλη ειρωνεία είναι ότι θα στραφούν στις ανώτερες επικοινωνίες των προφητών τους για να το αποδείξουν αυτό. Εσείς, φυσικά, δεν θα έχετε το προνόμιο να χρη­σιμοποιήσετε τις δικές σας ανώτερες επικοινωνίες.

Δεν έχουν χώρο για αλλαγή, επομένως δεν μπορούν να απο­δεχτούν μια Γη χωρίς ένα κακό τέλος, όπως έχει προφητευτεί στις Γραφές τους. Κάθονται με αυταρέσκεια περιμένοντας το χειρότερο και δεν ανέχονται κανέναν να έχει από το Πνεύμα το μήνυμα ότι έχετε αλλάξει τον πλανήτη με τις σκέψεις σας. Ακόμη και οι θρη­σκείες που έχουν την αγάπη σαν κύρια βάση δεν θα μπορούν ν’ αποφασίσουν τι να κάνουν με τις πληροφορίες σας για τα καλά νέα, οπότε θα στραφούν εναντίον σας και θα προσπαθήσουν να εξαλεί­ψουν το μήνυμά σας. Το μήνυμά τους είναι μήνυμα φόβου και για να σώσετε την ουσία της ψυχής σας σε αυτές τις εποχές του τέλους, θα πουν ότι πρέπει να δώσετε τη δύναμή σας στον Θεό και θα ορί­σουν τον Θεό για σας. Τότε θα είστε έτοιμοι για το τέλος. Αυτό σας κάνει να αισθάνεστε καλά;

Τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό;

Πρώτον: μη συζητάτε ποτέ το δόγμα τους μαζί τους. Αυτό είναι ένα θέμα δικής τους κατασκευής και ανήκει στη συνείδηση του φόβου. Το πώς μπορούν να το εναρ­μονίσουν με την αγάπη θα έχει πολύ ενδιαφέρον, γιατί θα υπάρ­χουν χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά τους που δεν θα ταιριάζουν με το δόγμα τους. Αν ένας άνθρωπος έρθει μπροστά σας και σας πει «δεν μου αρέσει η μύτη σου», έχετε αρκετές επιλογές. Μια εί­ναι να ασχοληθείτε με το θέμα και να υπερασπίσετε τη μύτη σας. Αν το κάνετε αυτό, ο άνθρωπος σας μεταχειρίζεται βάζοντάς σας σε συζητήσεις και σε μια αντιπαράθεση που εκείνος την όρισε. Δεν υπάρχει κανένας ανθρώπινος νόμος ή κανόνας που να ορίζει ότι κάθε φορά που σας λέει κάποιος κάτι θα πρέπει να απαντάτε. Η δεύτερη επιλογή, επομένως, είναι να μην απαντήσετε και να συνεχίσετε την εργασία σας σαν να μην ειπώθηκε τίποτε. Εάν αυτό σας ακούγεται πολύ παρεμφερές με τη συμβουλή να «στρέψετε και το άλλο μάγουλο», τότε έχετε καταλάβει μια μεγάλη ειρωνεία της Νέας Εποχής. Θα χρησιμοποιείτε όντως το δόγμα της αγάπης αυ­τών που σας αντιπαρατίθενται και έτσι θα έχετε κερδίσει τις δικές σας ατομικές νίκες.

Δεύτερον: να τιμάτε το δικαίωμά τους να πιστεύουν αυτά που θέλουν και να είστε ανεκτικοί με τους τρόπους τους. Ποτέ να μην τους θεωρείτε λάθος στο μυαλό σας ακόμη και αν οι μέθοδοί τους σας εκνευρίζουν. Θυμηθείτε ότι είναι απόλυτα ίσοι μ’ εσάς και ότι όλοι σας βοηθήσατε να σχεδιαστούν οι αλλαγές που δημιουργούν την αντίθεση. Πολλοί εξ αυτών ίσως να έρθουν μαζί σας αργότερα, όταν θα ζυγίσουν αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη κάτω από το φως του δικού τους στενού δόγματος. Η Αγάπη είναι το δόγμα της Νέας Εποχής και ταιριάζει καλά με τα σπουδαία αποτελέσματα και τις θεραπείες που έχουν συμβεί στις συναντήσεις τους. Πολλοί τε­λικά θα καταλάβουν ότι το μόνο πράγμα που σας χωρίζει είναι ο οργανισμός στον οποίο ανήκουν και οι πληροφορίες που είναι πα­λιές και όχι πια σε ισχύ.

Τρίτον: Μην δημιουργείτε μεγάλους οργανισμούς γύρω από την εργασία σας για τη Νέα Εποχή. Η καλύτερη εργασία σας θα γίνει με πολλά άτομα των οποίων τα πρόσωπα θα αλλάζουν συχνά. Θα υπάρξει μεγάλη μετακίνηση τριγύρω σας καθώς θα ανακαλύ­πτετε τα συμβόλαιά σας και θα αισθάνεστε την ανάγκη να βρίσκε­στε σε διαφορετικές περιοχές. Αυτό δεν προσφέρεται για να δη­μιουργήσετε οργανισμούς με μέλη και υπευθυνότητα για τη δια­χείρισή τους. Το ακόλουθο είναι σημαντικό: Μπορείτε χωρίς κτί­ριο να κάνετε εξίσου τόση εργασία όση κάνουν αυτοί με τους μεγάλους οργανισμούς και τα πολλά μέλη. Εάν δεν υπάρχουν αναρτημένες επιγραφές με το όνομά σας στο κτίριο σας, τότε γίνε­στε επίσης ένας πολύ δύσκολος να εντοπιστεί στόχος γι αυτούς που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις πολιτικές και οικονομικές τους δυνάμεις για να σταματήσουν τις εργασίες σας.

Θα υπάρχει αφθονία για την εργασία σας! Η παλιά μέθοδος της συλλογής και συνδρομής χρημάτων από την κοινότητα δεν είναι πια χρήσιμη. Οι νέες μέθοδοι θα είναι πολύ πιο αυθόρμητες. Αυτή είναι μια δύσκολη αρχή για όσους από σας χρειάζονται τα οικονομικά ιδρύματα της παλιάς ενέργειας και τις παλιές καθιε­ρωμένες μεθόδους των εισοδημάτων για να αισθάνονται άνετα. Η συμβουλή που σας δίνουμε με αγάπη είναι να επιθυμείτε οι λύ­σεις στις οικονομικές σας ανάγκες να έρθουν κοντύτερα στις πραγ­ματικές σας ανάγκες. Θα σας δοθεί ό,τι χρειαστείτε στο σημείο που θα το χρειαστείτε. Στο Σύμπαν υπάρχει μεγάλη αφθονία και όντως είστε μέρος αυτού του σχεδίου. Θα δείτε ότι σιγά-σιγά πολλές από τις παλιές οικονομικές μεθόδους της παλιάς ενέργειας θα καταρρεύσουν εντελώς, προκαλώντας κατάπληξη και σοκ σε όσους υπο­στηρίζουν μεγάλα κτίρια και οργανισμούς.

Εσείς που θα πρέπει να έχετε ένα κτίριο για τις θεραπείες ή την εκπαιδευτική εργασία, πρέπει να κρατάτε ένα χαμηλό προφίλ. Θυμηθείτε, αγαπητοί, ότι η συνείδηση και η επίγνωσή σας δεν είναι ένα ευαγγελιστικό δόγμα που προσκαλεί άλλους να συμμετέχουν. Το δικό σας είναι πιθανώς το πιο προσωπικό σύστημα πίστης που έχει ποτέ υπάρξει στον πλανήτη. Είναι πραγματικό θαύμα του Πνεύματος ότι τόσοι πολλοί θα λάβουν τις ίδιες πληροφορίες και θα φτάσουν στα ίδια συμπεράσματα χωρίς ανθρώπινη ηγεσία ή οδηγίες για να οργανωθεί κάτι τέτοιο! Δεν θα σας πιέζουν ούτε θα υπάρχουν στάδια γεμάτα κόσμο και μέσα μαζικής επικοινωνίας να ζητάνε οικονομική υποστήριξη. Αυτοί που θα σας κατηγορήσουν για “διαβόλους” δεν θα καταλαβαίνουν τον τρόπο οργανωτικής λει­τουργίας της Νέας Εποχής, γιατί αυτή θα γίνεται σε ένα επίπεδο επικοινωνίας που δεν θα έχουν δει ποτέ. Θα υπάρξει μια μέρα που θα μπορέσετε να συναντηθείτε σε ένα μέρος για παγκόσμιο διαλο­γισμό χωρίς να σταλεί ούτε μια πρόσκληση. Αυτό είναι μέρος από τη “νέα όραση” που σας δίνεται.

Θα υπάρχουν επίσης και αυτοί που έχουν τις ίδιες πεποιθήσεις με σας οι οποίοι θα απορρίψουν τα καλά νέα της νέας ενέργειας. Θα θυμώσουν επειδή οι μέθοδοί τους θα αλλαχτούν και δεν θα τους ευχαριστεί καθόλου το γεγονός ότι τώρα πολλοί λαμβάνουν τη δύναμη την οποία αυτοί είχαν διαισθητικά με την παλαιά ενέργεια (δείτε σελίδα 188). Αυτή θα είναι πραγματική δοκιμασία για εκεί­νους, γιατί αυτό ακριβώς το γεγονός ότι δηλαδή τους είχε δοθεί ενόραση στην παλαιά ενέργεια τους έφερε τώρα σε αυτή την περίο­δο της δοκιμασίας. Η δοκιμασία τους θα είναι να παραδώσουν τις παλαιές μεθόδους στις καινούργιες και να αυξήσουν τη δύναμή τους δέκα φορές παραπάνω στη διαδικασία! Αγαπάτε τους. Η εργα­σία τους αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της αιτίας που ο πλανήτης έχει αλλάξει τόσο πολύ, τόσο γρήγορα.

Καθώς διαβάζετε αυτό, θυμηθείτε ότι προσφέρεται σε όλους τους ανθρώπους αυτή τη στιγμή, ακόμη και σε αυτούς που δεν το πιστεύουν! Είναι το αναφαίρετο δικαίωμά σας ως κυρίαρχο άτομο σε αυτό τον πλανήτη. Όλοι έχετε κερδίσει την ευκαιρία να πάρετε αυτές τις πληροφορίες και να τις ζυγίσετε κάτω από το φως του τι συμβαίνει γύρω σας. Μερικοί θα τις πετάξουν στην άκρη, μερικοί όχι. Αυτό δεν είναι ένα μήνυμα αποκλειστικά για μερικούς επίλεκτους. Είναι η επιθυμία του Πνεύματος να γνωρίζουν όλοι οι άνθρωποι γι αυτά τα πράγματα και μετά να κοιτάξουν μέσα τους και να χρησιμοποιήσουν την διαισθητική τους ικανότητα για να κρίνουν την αλήθεια όλων αυτών. Όταν το κάνουν αυτό, το μέρος του εαυ­τού τους που είναι Θεϊκό θα τους φωνάξει ότι είναι πολύ κοντά στο λόγο για τον οποίο ήρθαν εδώ. Πολλοί θα πέσουν κάτω κλαίγοντας για την ανακάλυψη και θα αγκαλιάσουν τη νέα ενέργεια με προθυ­μία και χαρά. Πολλοί θα παλέψουν με τα συναισθήματα του φόβου σπόρου για τον οποίο έχω μιλήσει σε προηγούμενα κείμενα (Βιβλία I και II) και θα φύγουν τρέχοντας.

Το Πνεύμα αγαπά αυτούς που φεύγουν τρέχοντας εξίσου με αυτούς που μένουν. Οι κανόνες σε αυτόν τον πλανήτη είναι η ελεύ­θερη επιλογή και η μη παρέμβαση. Έρχεστε κατόπιν σχεδίου, αλλά οι δραστηριότητές σας είναι πάντα στο ΤΩΡΑ, όπως το αποκαλούμε. Υπάρχει πάντα αυθορμητισμός και έκπληξη για το τι θα κάνουν οι άνθρωποι με τις πληροφορίες από το Πνεύμα.

 «Ανθρώπινη Αλχημεία»

(Κρύων Βιβλίο 3 – «Η Αλχημεία του Ανθρώπινου Πνεύματος» - Κεφ. 1, σελ. 23-39)

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1