urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

anmkj

Παρουσίαση στον Βυσινί Κύκλο από τον Τωβίας

Και έτσι είναι αγαπητή Οικογένεια, Αγαπητή Σόμπρα (οικογένεια), καθώς μαζευόμαστε άλλη μια φορά σε αυτό τον κύκλο, σε αυτή την ιερή ενέργεια. Εγώ ο Τοβίας καλωσορίζω τον καθένα από σας στο σχολείο της νέας πνευματικής ενέργειας της Γης. Καλωσορίζω ξανά αυτούς που είναι δάσκαλοι και που κάθονται εδώ και αυτούς που διαβάζουν αυτά τα μηνύματα. Δίνετε μέρος του εαυτού σας και της ζωής σας για ένα απλό λόγο καθώς προχωράμε προς τα εμπρός. Ο καθένας από σας είναι δάσκαλος. Και σας φαίνεται περίεργο που το αποκαλούμε αυτό το σχολείο της νέας πνευματικής ενέργειας! Όπως σύντομα θα ανακαλύψετε αυτό δεν έχει σχέση με το εμείς να διδάξουμε εσάς. Έχει σχέση με αυτό που εμείς μαθαίνουμε από σας.

Τώρα έχει μαζευτεί πολύ ενέργεια σε αυτή την αίθουσα. Όπως είπε ο φίλος μας ο Κάλντρε (το διάμεσο, ο Τζέφρι Χόππι) για τα επόμενα λίγα λεπτά θα δουλέψουμε με τον καθένα από σας ατομικά για να ολοκληρωθείτε και να φέρετε μέσα σας την ενέργεια του Πνεύματος. Αλλά, φίλοι μας, και αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό, θα σας βοηθήσουμε να αφυπνίσετε την δική σας θεϊκότητα . Αυτά για τα οποία θα μιλήσουμε σήμερα, την επόμενη ώρα, δεν είναι αυτά που έλκετε μέσα σας από εμάς και από το Πνεύμα και από αυτό που εσείς αντιλαμβάνεστε ότι είναι ο αληθινός σας Εαυτός. Θα μιλήσουμε για την αφύπνιση και το να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την ενέργεια της δικής σας θεϊκότητας που ήδη βρίσκεται μέσα σας. Δεν την έχετε αναγνωρίσει ώς τώρα!

Η ενέργεια σε αυτό τον κύκλο που βρισκόμαστε σήμερα είναι γλυκειά και δυνατή και γεμάτη αγάπη. Ζητάμε από τον καθένα σας να ανοίξετε τον εαυτό σας, να επιτρέψετε, να είσαστε όλα αυτά που μπορείτε. Για το επόμενο διάστημα που θα μοιραστούμε, σας ζητάμε να αφήσετε τις στενοχώριες που κουβαλάτε. Για το επόμενο διάστημα που θα μοιραστούμε, σας ζητάμε, να ξεχάσετε τις ανησυχίες σας για το μέλλον. Για το επόμενο διάστημα που θα μοιραστούμε, σας ζητάμε απλά να βρίσκεστε εδώ, να είστε στο «τώρα» να βρίσκεστε σε αυτό τον κύκλο. Εάν διαβάζετε αυτό το μήνυμα η ενέργεια είναι ακριβώς η ίδια και για σας.

Εσείς οι άνθρωποι βρισκόσαστε σε ένα κύκλο μόνοι σας. Είναι ένας κύκλος ο οποίος είναι διαφορετικός από αυτόν που βρίσκεται η υπόλοιπη Δημιουργία. Έχετε επιλέξει να πάτε πέρα από τον κύκλο του Πνεύματος, δημιουργώντας νέες διαστάσεις και ένα νέο κύκλο που θα εξυπηρετήσει το Ότι Υπάρχει. Αυτός είναι ο λόγος που έχετε επιλέξει τόσες πολλές ζωές πάνω στη Γη. Αυτό είναι ο λόγος που βρισκόσαστε σε αυτό το σχολείο τώρα. Αυτή είναι μια σημαντική πληροφορία για να θυμάστε: Ότι η ανθρωπότητα της Γης βρίσκεται σε ένα διαφορετικό κύκλο (πραγματικότητα) από την υπόλοιπη Δημιουργία.

Τώρα ας μιλήσουμε λίγο για αυτή την ζωή σας εδώ. ΄Ηρθατε σε αυτή τη ζωή για να συμπληρώσετε τα τελευταία κεφάλαια του βιβλίου της ζωής σας εδώ στη Γη. Έχετε έρθει για να ξεκαθαρίσετε τα τελευταία μέρη του κάρμα και να εκπληρώσετε το συμβόλαιο σας. Έχετε περάσει μεγάλο μέρος από την ζωή σας μέχρι τώρα κάνοντάς το αυτό. Έχετε συναντήσει άλλους με τους οποίους είχατε καρμικά κατάλοιπα τα οποία επιλέξατε να ξεκαθαρίσετε. Είχατε οικογενειακές καταστάσεις που προσέφεραν τις ευκαιρίες να ξεκαθαρίσει το κάρμα που είχε συσσωρευτεί και που είχε δημιουργήσει μαθήματα από ζωή σε ζωή. Περάσατε το περισσότερο χρόνο του πρώτου μέρους της ζωής σας δουλεύοντας με αυτά τα πράγματα.

Και μετά, όπως έχουμε ξαναπεί, κάτι σας συνέβη πριν είκοσι, μπορεί δέκα, μπορεί δύο χρόνια.. Έγινε μια αφύπνιση στη ζωή σας. Ίσως ήταν ένα βιβλίο που έπεσε από το ράφι. Ίσως ήταν ένα μήνυμα από ένα φίλο ή κάποια συνειδητοποίηση από ένα όνειρο ή όταν ονειροπολούσατε πηγαίνοντας στη δουλειά. Αλλά με αυτή την εμπειρία φτάσατε σε ένα σημείο αφύπνισης. Φτάσατε σε ένα σημείο αφύπνισης που σας οδήγησε εδώ. Σας οδήγησε σε ένα ταξίδι κατανόησης του Πνεύματος και της σχέσης σας με το Πνεύμα.

Σε αυτό το διάστημα συνέβησαν πολλές δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σας, αυτό που αποκαλείτε μαθήματα, παρότι εμείς επιλέγουμε να μην χρησιμοποιούμε αυτή την λέξη. Έγινε πολύ τελικό καθάρισμα γιατί με μια έννοια αυτό που κάνατε ήταν να ολοκληρώσετε το βιβλίο της ζωής σας και το βιβλίο που περιέχει πολλές πάρα πολλές ζωές. Δουλεύατε για να συμπληρώσετε τα τελευταία κεφάλαια. Και μετά φίλοι μου, καθώς αυτό τελείωσε, φτάσατε σε ένα σημείο που πιθανόν να αισθανόσασταν χαμένοι, μπλεγμένοι ή χωρίς καθόλου πάθος. Είχατε εκπληρώσει το κύριο συμβόλαιο της ζωής σας και τους κύριους στοχους της ζωής σας.

Έτσι σε κάποια στιγμή ήρθε η ώρα για να επιλέξετε είτε να κινηθείτε μπροστά παραμένοντας σε ανθρώπινη μορφή και ανθρώπινη συνειδητότητα ή να γυρίσετε πίσω σε αυτόν τον κύκλο, στο κύκλο που υπάρχουμε. Ο καθένας από σας γνωρίζει τη στιγμή της ζωής σας για την οποία μιλάμε, τη στιγμή που βρισκόσαστε μπροστά στο δίλημμα να μείνετε στη Γη ή να επιστρέψετε σε αυτό τον κύκλο που βρισκόμαστε εμείς. Προφανώς για να είστε εδώ επιλέξατε να παραμείνετε! Επιλέξατε να κινηθείτε μπροστά. Υπάρχει ένας λόγος για αυτό. Κάνατε μια εσωτερική δέσμευση. Ο καθένας από σας επέλεξε να γίνει ένας δάσκαλος της νέας ενέργειας. Θα κάνετε ό,τι χρειάζεται. Θα θυσιάσετε ό,τι χρειάζεται. Θα απελευθερώσετε ό,τι χρειάζεται από τη ζωή σας προκειμένου να είστε στη πρώτη γραμμή να είστε ένας δασκάλος. Εσείς είσαστε που θα δουλέψετε με άλλους ανθρώπους για να τους οδηγήσετε μέσα από τις μεταμορφωτικές τους εμπειρίες.

Έτσι σήμερα στέλνουμε ενέργεια σε όλους όσους συνδέονται με αυτή την ομάδα και όλους όσους θα διαβάσουν και θα ακούσουν αυτά τα λόγια στο επόμενο διάστημα. Κοιτάμε και βλέπουμε μια ομάδα από δασκάλους που θα φέρουν ενέργεια στην νέα Γη στους άλλους. Σας τιμούμε που συνεχίζετε το ταξίδι σας. Σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε να υποφέρετε και να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες και τις προκλήσεις του να μην γνωρίζετε ποιοί πραγματικά είσαστε, ενώ δουλεύετε με επιμονή για να το ανακαλύψετε.

Υπάρχουν πολλά που θα συζητήσουμε σήμερα. Αλλά πριν προχωρήσουμε με τις συζητήσεις ας μείνουμε απλά για μερικά λεπτά μαζί. Αυτή είναι μια ζεστή στιγμή που σας αγκαλιάζουμε και σας ευχαριστούμε για όλη τη δουλειά που έχετε κάνει σε όλες τις ζωές πριν από αυτήν. Πιο σημαντικό σας ευχαριστούμε που παραμείνατε εδώ στη Γη και που συμφωνήσατε να περάσετε από την κατανόηση και τις εμπειρίες για να γίνετε δάσκαλοι.

Μην κάνετε κανένα λάθος. Οι δυσκολίες που συναντήσατε, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο δεν θα πάνε άδικα. Δεν θα πάνε άδικα. Αποτελούν όλα τα πράγματα που μαθαίνετε για να γίνετε δάσκαλοι για τους άλλους. Αυτά που μάθατε σας δίνουν την δυνατότητα να συμπονέσετε και να καταλάβετε τις διαδικασίες που δεν είναι αναγκαία και δικές σας αλλά είναι οι διαδικασίες που θα συναντάτε καθώς θα δουλεύετε με άλλους.

Πολλά από αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σας τώρα, δεν είναι αναγκαστικά εμπειρίες που σχετίζονται με εσάς προσωπικά. Είναι εμπειρίες που έχετε επιλέξει να περάσετε για να γίνετε δάσκαλοι δυνατώτεροι, με περισσότερη αγάπη και με περισσότερη συμπόνια. Στα επόμενα χρόνια θα κοιτάτε πίσω και θα λέτε: «τώρα ξέρω γιατί πέρασα αυτό το δύσκολο διάστημα τον Αύγουστο του 2000, για να μου δώσει συμπόνια για να αντιμετωπίσω αυτή την περίπτωση με αυτόν τον άνθρωπο που χρειάζεται συμβουλές που χρειάζεται αγάπη». Τα περισσότερα που περνάτε τώρα είναι γνώση και κατανόηση που έχετε συμφωνήσει να πάρετε. Ναι, το έχετε συμφωνήσει.

Αγαπητοί δάσκαλοι, ερχόμαστε τώρα στον κύκλο σας για να σας αγκαλιάσουμε και να σας ευχαριστήσουμε και να κλάψουμε από χαρά για τη δουλειά που κάνετε. Για λίγα λεπτά καθείστε να δεχτείτε αυτά που σας φέρνουμε. Ζητάμε από τον Κόλντρε να μείνει σιωπηλός καθώς η ενέργεια μπαίνει στο χώρο.

Στις δυσκολίες της καθημερινής σας ζωής, μέσα στις συγκρούσεις και το χάος την ενέργεια την οποία δουλεύετε, είναι πιθανόν δύσκολο να δείτε ποιοί πραγματικά είσαστε. Αλλά εμείς το βλέπουμε καθαρά. Είναι θαυμάσιο για μας, τόσο θαυμάσιο ώστε όταν μας προσκαλείτε στον κύκλο σας, όπως τώρα, ο Κόλντρε αισθάνεται συναισθήματα τα οποία έρχονται από εμάς. Ακόμη και αυτόν τον κάνει να φτάνει σε σημείο να κλαίει.

Σε αυτή την ενέργεια, δείτε τον εαυτό σας όπως σας βλέπουμε και εμείς. Χωρίς να κρίνουμε, αλλά μόνο με αγάπη, χωρίς καν να ανησυχείτε για τις αποφάσεις που λαμβάνετε, αλλά μόνο γνωρίζοντας ότι τελικά θα βασίζονται στην αγάπη. Σας βλέπουμε με θαυμασμό γιατί επιλέξατε να έρθετε σε ένα μέρος, σε ένα κύκλο πέρα από τον κύκλο της δημιουργίας «και το εννοούμε αυτό κυριολεκτικά» για να πάτε πέρα από το ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ  για να έχετε εμπειρίες οι οποίες θα υπηρετήσουν το ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αυτό μας καταπλήσσει.

Ένα από τα πράγματα που θα συζητήσουμε μαζί σας σήμερα και για το επόμενο έτος είναι το να αρχίσετε να ξαναθυμάστε ποιοί είσαστε. Θα συζητήσουμε το πώς θα μπορέσετε να δείτε το ποιοί είσαστε «για να μπορέσετε να έχετε τη δύναμη μέσα σας» και αγαπητοί μου φίλοι τελικά να γίνετε οι δημιουργοί στη νέα ενέργεια. Για το επόμενο έτος με αυτό τον κύκλο, θα δουλεύουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε ότι όντως είσαστε οι Δημιουργοί.

Είσασταν Δημιουργοί στο κύκλο μας όταν είσασταν εδώ! Όπως έχουμε αναφέρει σε ανώτερη επικοινωνία προηγουμένως, αυτός ο κύκλος, αυτή η πρώτη Δημιουργία έφτασε σε ένα σημείο «ας το πούμε κλειδώματος» που δεν μπορούσε να προχωρήσει πάρα κάτω, σε ένα σημείο που χρειαζόταν να καταλάβει πράγματα που βρίσκονται πέρα από τον κύκλο του ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αυτό πιθανώς είναι δύσκολο για το ανθρώπινο μυαλό να το συλλάβει αλλά υπήρχαν πράγματα που χρειαζόταν το Πνεύμα, ο Θεός, εσείς και όλοι οι άλλοι να καταλάβουν. Για να κατανοηθούν αυτά τα πράγματα χρειαζόταν μια ομάδα να πάει σε ένα νέο κύκλο πέρα από την πρώτη δημιουργία. Για αυτό το λόγο βρισκόσαστε τώρα.

Για το επόμενο έτος θα δουλέψουμε μαζί σας για να καταλάβετε και να θυμηθείτε ότι είσαστε Δημουργοί. Θα μάθετε πως να δημιουργείτε πάνω στη Γη με νέες δυνάμεις, με νέους τρόπους υλοποίησης. Για το επόμενο έτος θα περάσουμε μέσα από πολύ συγκεκριμένα βήματα μαζί σας. Μερικές φορές θα επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα για να δώσουμε έμφαση στο μήνυμά μας. Θα επαναλαμβάνουμε τα προηγούμενα μηνύματα. Λοιπόν θα μοιάζουμε πολύ με τους ανθρώπινους δασκάλους σας!

Θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα θυμώσετε μαζί μας. Θα αισθάνεστε ότι βαράτε τον τοίχο, ότι δεν μπορείτε να αφομοιώσετε τις πληροφορίες και να τις βάλετε στην καθημερινή σας ζωή. Θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να επηρεάσετε το τι συμβαίνει στη ζωή σας ή γύρω σας. Ίσως υπάρξουν και περιπτώσεις που θα βρεθείτε τάβλα στο πάτωμα. Ίσως θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα βάλετε τα κλάματα και που θα ειστε έτοιμοι να τα παρατήσετε. Αυτό αγαπητοί φίλοι είναι αποδεκτό. Δεν υπάρχει αποτυχία. Δεν είναι αγώνας ή ανταγωνισμός ανάμεσά σας. Δεν υπάρχουν βαθμοί που παίρνετε στο σχολείο. Ο καθένας από σας θα δουλεύει ατομικά, αλλά όλοι μαζί θα δουλεύετε σαν ομάδα για να σπρώξετε τα πράγματα μπροστά.

Στην επόμενη χρονιά θα υπάρξουν και θαυμάσιες κατανοήσεις. Σας ζητάμε να τις μοιραστείτε με άλλους. Να τις μοιραστείτε με άλλους που βρίσκονται στο ίδιο σχολείο με σας, που είναι μέρος του Βυσινί Κύκλου. Να μοιράζεστε ανοιχτά ο  ένας με τον άλλον. Θα χρησιμοποιούμε χρόνο από αυτές  τις συναντήσεις (χωρίς να το ξέρει ο Κόλντρε) απλά για να συζητάμε μαζί σας σχετικά με την μάθησή σας γιατί θέλουμε και εμείς να ξέρουμε πως πάτε. Είναι σημαντικό για τους άλλους ανθρώπους να ακούνε για την πρόοδο σας και τα άλματά σας. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά αλλά γεμάτη αγάπη και ενέργεια και θα προσφέρει μεγάλες ανταμοιβές.

Ο φίλος μας ο Κόλντρε ήταν στον στρατό (στον Αμερικάνικο). Πέρασε από τη βασική εκπαίδευση και γνωρίζει τι εννοούμε για την επόμενη χρονιά και πως θα είναι για σας! Αλλά επίσης γνωρίζει το πόσα καλά έρχονται από την εντατική εκπαίδευση που θα περάσετε. Γνωρίζει ότι θα μάθετε μια νέα πειθαρχία, μια πειθαρχία που θα σας ενδυναμώσει για να αγαπάτε τον εαυτό σας. Και ναι, μερικές φορές αυτό ειναι που χρειάζεται. Μια πειθαρχία που θα σας επιτρέπει να αγαπάτε τον εαυτό σας πρώτα. Με την πειθαρχία και την εκπαίδευση της επόμενης χρονιάς θα γίνετε πιο οξείς και πιο ξεκάθαροι στη σκέψη σας. Θα αποκτήσετε τα εργαλεία μέσα σας για να κάνετε τη δουλειά  που έχετε έρθει να κάνετε.

Για την επόμενη χρονιά αγαπητοί δάσκαλοι, θα μαθαίνετε πολλά. Ξέρουμε ότι θα έχετε δυσκολίες. Θα σκεφθείτε ότι ο Τοβίας και το Βυσινί Συμβούλιο δεν καταλαβαίνουν το τι περνάτε εσείς στην Γη! Και ναι μερικές φορές θα έχετε δίκιο. Προσβλέπουμε σε αυτό το χρόνο που θα περάσουμε μαζί. Μερικοί πιθανώς να φύγουν από αυτό τον Κύκλο για να βρουν άλλα πράγματα που θα τους είναι πιο ταιριαστά και κάποιοι άλλοι νέοι θα έρθουν στον κύκλο. Θα σας ζητήσουμε να τους ενημερώσετε γρήγορα.

Για άλλη μια φορά δεν υπάρχει βαθμολογία εδώ. Δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να πάει καλύτερα απο κάποιον άλλο. Δουλέψτε μαζί. Απελευθερώστε (όπως λέτε) το εγώ σας. Ανοίξτε με αγάπη. Θα μάθετε πολλά. Θα βρισκόμαστε και θα δουλεύουμε δίπλα σας. Θα βρισκόμαστε εδώ σε αυτόν το κύκλο μια φορά τον μήνα. Θα υπάρχουν φορές που θα σας καλέσουμε να συναντηθούμε στο ενδιάμεσο όταν θα είναι απαραίτητο να καθήσουμε και να μιλήσουμε για πολλές ώρες με ερωτήσεις και απαντήσεις. Θα ειδοποιούμε τον Κόλντρε πότε θα είναι σωστό να γίνει αυτό. Θα αλλάζουμε το πρόγραμμα του για να το επιτύχουμε.

Για την επόμενη χρονιά αγαπητοί,  με χαρά προσμένουμε αυτά που θα μοιραστούμε και θα μάθουμε μαζί. Σε ένα χρόνο από τώρα θα έχετε αποκτήσει διαφορετική εικόνα για την θεϊκότητά σας. Θα έχετε αποκτήσει βαθειά γνώση για το ποιοί είσαστε. Θα έχετε φτάσει σε μια σοφία και σε μια κατανόηση του πως να χρησιμοποιείτε τη δύναμή σας, τη θεϊκή σας δύναμη. Θα έχετε αναπτύξει την πειθαρχία και την συμπόνοια για όλα αυτά που χρειάζονται για να γίνετε άξιοι δάσκαλοι, να αναγορευτείτε πρέσβεις του Βυσινί Συμβουλίου. Βλέπουμε μια βαθειά γλυκύτητα σε αυτό. Βλέπουμε σε αυτό την εκπλήρωση της δουλειάς σας, της πραγματικής δουλειάς που ήρθατε να κάνετε στη Γη.

Πρώτα χρειαζόταν να απελευθερώσετε το παλαιό κάρμα, το οποίο το κάνατε πολύ καλά με τις πολύ έντονες εμπειρίες που περάσατε στο πρώτο μέρος της ζωής σας. Και μετά, όσο δύσκολο και αν ήταν στον τελευταίο περίπου χρόνο, απελευθερώσατε όλα αυτά που τα κρατούσατε τόσο κοντά σας, τις σχέσεις, τις δουλειές που θεωρούσατε σημαντικές, τα πιστεύω σας τα οποία ήταν η βάση της ζωής σας.

Αγαπητοί φίλοι έχετε περάσει τους τελευταίους δώδεκα μήνες καθαρίζοντας το κρεμμύδι στρώση με στρώση, για να γίνετε ένας άξιος δάσκαλος κάτι που πραγματικά σας αξίζει. Την τελευταί χρονιά περάσατε μερικές από τις πιο δύσκολες προσωπικές στιγμές της ζωής σας και τις πιο βαθειές. Με τον τρόπο μας σας συμπονούμε. Είμαστε όμως και γεμάτοι χαρά γιατί τα έχετε ξεπεράσει. Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε από εδώ και εμπρός θα είναι διαφορετικές. Θα υπάρχουν προσωπικές προκλήσεις μέσα σας. Δεν θα έρχονται από έξω. Δεν θα νιώθετε το συναισθηματικό σχίσιμο στα δύο που νιώθατε τον τελευταίο χρόνο. Έχετε ξεπεράσει τις δύσκολες καταστάσεις. ΄Εχετε φτάσει στο σημείο αυτή την ιδιαίτερη ημέρα να βρισκόσαστε στο σχολείο της νέας πνευματικής ενέργειας της Γης.

Ίσως μερικοί εδώ μέσα μπορούν να μυρίσουν τη μυρωδιά ενός απαλού αρώματος. Είναι γλυκό. Είναι μια υπενθύμιση αγαπητοί μου φίλοι.

Τώρα, Μάθημα Πρώτο. Και θα έχουμε ένα μάθημα για σήμερα. Με διάφορους τρόπους θα είναι δύσκολο. Είναι ένα μάθημα και μια κατανόηση την οποία ζητάμε να δουλέψετε καλά μέσα σας ώσπου να ξαναβρεθούμε σε ένα μήνα. Είναι αρκετά απλό. Ζητάμε λίγες στιγμές σιωπής τώρα, γιατί δεν είχαμε συννενοηθεί με τον Κόλντρε για αυτό, και αυτό τον έχει απογοητεύσει λίγο. Ζητάμε λιγες στιγμές για να κατεβάσουμε τις πληροφορίες σε αυτόν. Ενεργειακά θα τις κατεβάσουμε και σε όλους εσάς, οπότε δεν θα είναι μόνο οι λέξεις που ακούτε ή διαβάζετε. Θα υπάρχει μια ενεργειακή κατανόηση. Σταματάμε εδώ λίγο για να επιτρέψουμε να γίνει αυτή η διαδικασία.

Τώρα θα ξεκινήσουμε το μάθημα για σήμερα. Θα μιλήσουμε λίγη ώρα για αυτό. Η ιδέα είναι αρκετά απλή αλλά λίγο δύσκολο να εξηγηθεί. Καθώς κινείστε προς την θεϊκότητά σας  και αυτή αρχίζει να ξυπνάει μέσα σας και να έρχεται από μια εξωτερική διάσταση μέσα στην οντοτητά σας, τότε είναι που θα γίνετε αυτό που εμείς καλούμε «οι Νέοι Δημιουργοί». Οι Νέοι Δημιουργοί είναι αυτοί που παραμένουν εδώ στη Γη, αλλά μπορούν να καλέσουν το θεϊκό εαυτό τους. Οι Νέοι Δημιουργοί θα δημιουργήσουν ένα περιβάλλον και μια ενέργεια πρώτα για τον εαυτό τους και μετά αυτά θα επηρεάσουν άλλους που επιθυμούν το ίδιο. Και μετά αυτό θα επηρεάσει την Γη συνολικά.

Για να καταλάβετε τη διαδικασία του να είσαι δημιουργός, ένας αληθινός δημιουργός μέσα σε αυτή τη Γήινη ενέργεια, είναι σημαντικό να αποδεσμευτείτε από τις καταστάσεις που συμβαίνουν στη ζωή σας. Αγαπητοί τώρα κινείστε ακόμη μέσα στη διτότητα. Βρισκόσαστε ακόμη στην  άλλη πλευρά του πέπλου από ότι βρισκόμαστε εμείς.

Υπάρχουν περιπτώσεις που προσπαθείτε να δημιουργήσετε κάτι για τον εαυτό σας. Υπάρχουν περιπτώσεις που προσπαθείτε να δημιουργήσετε ή να αλλάξετε το αποτέλεσμα μιας κατάστασης που μπορεί να επηρεάσει εσάς ή άλλους. Είναι σαν να τρέχετε κατευθείαν επάνω σε ένα τοίχο. Προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε τηλεπαθητικές ή ψυχικές δυνάμεις. Προσπαθείτε να βάλετε δύναμη από τον νου σας ή ακόμη και από την καρδιά σας. Γενικά έχετε δυσκολίες με διάφορες καταστάσεις και βλέπετε ότι τα πράγματα δεν δουλεύουν. Φίλοι μου έχετε καταλάβει ή έχετε αρχίσει να νιώθετε ότι υπάρχει μια ροή, υπάρχει μια δημιουργική διαδικασία που ξεκινάει όταν αφήνεστε και δεν σπρώχνετε; Η ανθρώπινη τάση είναι να σπρώχνετε. Η ανθρώπινη τάση είναι να δημιουργείτε ενέργεια για να εμβολίσετε την κατάσταση ώστε να δημιουργήσετε ή να αλλάξετε το αποτέλεσμα. Όπως έχετε ανακαλύψει αυτό είναι πολύ κουραστικό. Πολλοί από σας είναι εξαντλημένοι αυτό τον καιρό!

Προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παλαιό σύστημα πιστεύω και μια παλαιά αρχή δημιουργίας και υλοποίησης. Δεν είναι πια κατάλληλο στη νέα ενέργεια. Σας βλέπουμε «φυσικά με χιούμορ» να προσπαθείτε να αλλάξετε τον τρόπο που ένας άλλος οδηγός σκέπτεται. Σας βλέπουμε να προσπαθήσετε να κρατήσετε ένα συνάδελφο μακρυά από την ενέργειά σας δημιουργώντας εμπόδια και ασπίδες και αυτοί περνάνε μέσα από όλα αυτά και σας κάνουν τη ζωή δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις! Σας βλέπουμε που προσπαθείτε να τραβήξετε ενέργεια από έξω από την οντότητά σας, σκεπτόμενοι ότι ίσως μπορείτε να κάνετε μια μικρή συμφωνία με το Πνεύμα να πάρετε αυτή την ενέργεια για να αλλάξετε τις καταστάσεις. Σας βλέπουμε να καλείτε τους πνευματικούς σας οδηγούς, και αυτό ειναι πολύ αστείο γιατί δεν είναι εκεί πλέον. Χτυπάτε την πόρτα ενός σπιτιού που κανείς δεν μένει εκεί πλέον (πολλά γέλια). Σας βλέπουμε που κάνετε διάφορες επικλήσεις και κύκλους και τελετές.

Φίλοι μου αυτά είναι πράγματα που μάθατε σε προηγούμενες ζωές 10, 20 ακόμη και 100 ζωές προηγουμένως. Δεν έχουν εφαρμογή τώρα στη νέα ενέργεια. Α, είχαν κάποιο βαθμό επιτυχίας για σας σε εκείνες τις ζωές, αλλά δεν έχουν εφαρμογή τώρα στη νέα ενέργεια. Και αναρωτιέστε γιατί είσαστε τόσο απογοητευμένοι και θυμωμένοι τώρα τελευταία! Αυτή είναι η νέα ενέργεια. Δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε με τον τρόπο που μιλάμε τώρα, με τις κατανοήσεις που παρουσιάζουμε σε σας. Υπάρχει τώρα μια λεπτή ενεργειακή ισορροπία μέσα σας και μέσα σε όλα τα πράγματα της Γης η οποία εμφανίζεται αυτή τη στιγμή.

Δεν ισχύει πλέον η εξωτερική πίεση για να δημιουργήσεις. Τώρα είναι η εποχή που θα πρέπει ολικά να επιτρέψετε. Έχει σχέση με την ολική αποδοχή όλων των πραγματων που βρίσκονται στη ζωή σας και τις ζωές των άλλων ανθρώπων γύρω σας και του κόσμου. Είναι ολική αποδοχή αυτό που σας ζητάμε να κάνετε τώρα. Για μερικούς αυτό θα είναι δύσκολο. Αυτό θα κάνει κάποιους να θυμώσουν. Θα δημιουργήσει μια μεγάλη διανοητική πρόκληση για σας.

Έχετε συνηθίσει να κάνετε λίστες προσευχής για να προσευχηθείτε για κάποιον, για τη Γη ή για ένα γεγονός. Αν και αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο και  έχει αγάπη, σας ζητούμε φίλοι μας να μην προσπαθείτε να επηρεάσετε κάποια κατάσταση τώρα. Απλώς να την αποδέχεστε, ανεξάρτητα αν είναι μέρος της δικής σας ζωής ή της ζωής άλλων. Ξέρουμε ότι αυτό θα δημιουργήσει προκλήσεις σε εσάς.

Μέσα στη δική σας βιολογία είχατε δυσκολίες με αυτό. Στέλνατε φως σε καποια κατάσταση. Προσπαθούσατε να τη διεγείρετε, να την υποκινήσετε, να την θεραπεύσετε. Σας ζητάμε τώρα να διακόψετε αυτές τις διαδικασίες και να την αποδεχθείτε.

Στην συναισθηματική σας θεραπεία είχατε δυσκολίες. Πηγαίνετε για βοήθεια και συμβουλευτική και νιώθετε για λίγο καλά, αλλά δεν φαίνεται ότι τελικά σας προσφέρει την θεραπεία που πραγματικά επιθυμείτε. Οπότε σας ζητάμε να σταματήσετε αυτές τις διαδικασίες.

Μέσα στη βιολογία σας φίλοι μας, σας ζητάμε να μην σπρώχνετε αυτό που λέτε φως ή θεραπεία, αλλά να βρισκόσατε σε μια κατάσταση αποδοχής.

Αυτές τις εμπειρίες που περνάτε στη ζωή σας, αυτά που παρατηρείτε γύρω σας, είναι η διτότητα, το φως και το σκοτάδι, το σωστό και το λάθος, η αγάπη και ο θυμός. Με κάποιο τρόπο επιλέγετε μια πλευρά. Πολεμάτε για αυτή την πλευρά. Είσασταν δυνατοί και πρόθυμοι πολεμιστές . Αλλά αγαπητοί μου όλες αυτές οι δραστηριότητες υπήρχαν μέσα στην διτότητα ενώ τώρα κινείστε έξω από τη διτότητα σε ένα νέο χώρο ενότητας.

Αντί να σπρώχνετε ενέργεια προς τη μια πλευρά ή την άλλη, αντί να επιλέγετε πλευρές, αντί να αποφασίζετε και να κρίνετε τι είναι σωστό και τι λάθος, εάν τραβηχτείτε στην άκρη και απλά παρατηρήσετε και αποδεχτείτε αυτό που συμβαίνει, θα αρχίσετε να να καταλαβαίνετε μια νέα ενεργειακή δυναμική που θα σας οδηγήσει στην κατανόηση της πραγματικής δημιουργίας. Αυτό είναι ένα λίγο δύσκολο θέμα και δουλεύουμε με τον καθένα από σας ενεργειακά για να σας βοηθήσουμε να το καταλάβετε.

Δεν ζητούμε από σας φίλοι μας να παρατήσετε τις δουλειές σας, να σταματήσετε τη δουλειά που κάνετε. Απλά ζητάμε να αποστασιοποιηθείτε από την κατάσταση που βρίσκεται μπροστά σας. Εάν νιώθετε ότι χρειάζεται να συμμετέχετε στο αποτέλεσμα, σας ζητάμε να απομακρυνθείτε από αυτό. Φανταστείτε ένα χαμηλό τοίχο (γύρω από το νέο σας σπίτι) και σταθείτε πίσω του. Με συνειδητότητα προχωρείστε πέρα από τον τοίχο. Σταθείτε από την άλλη μεριά του τοίχου και απλά παρατηρείστε τι συμβαίνει. Παρατηρείστε τη δυναμική των πραγμάτων στη μεριά του τοίχου από την οποία μόλις φύγατε.

Εάν υπάρχει ένας οικογενειακός καυγάς μεταξύ κάποιων, αντί να επιλέξετε κάποια πλευρά ή αντί να αποφασίσετε ότι θα πρέπει να είστε ο διαμεσολαβητής και αυτός που ηρεμεί τα πράγματα, απλά μην εμπλακείτε καθόλου σε αυτή την κατάσταση. Συνειδητά επιτρέψτε στον εαυτό σας να περάσει στην άλλη πλευρά του χαμηλού τοίχου. Αυτό θα είναι δύσκολο για σας γιατί έχετε εκπαιδευτεί καλά και έχετε καλή πειθαρχία ώστε να μπαίνετε σε τέτοιες καταστάσεις και να τις αλλάζετε.

Σας ζητάμε αυτό να το κάνετε για ένα διάστημα. Όταν βρεθείτε σε αυτό το χώρο όπου επιτρέπετε και αποδέχεστε, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε την δυναμική της δημιουργίας. Θα γίνετε ο παρατηρητής. Θα αρχίσετε κυριολεκτικά να βλέπετε ενεργειακά σχήματα γύρω από τους άλλους και γύρω από καταστάσεις. Θα αρχίσετε να βλέπετε ακτίνες και ενεργειακά σχήματα.

Καθώς θα έρθετε στην πλευρά του τοίχου της αποδοχής, θα δείτε ένα πανέμορφο ταπέτο, ένα ταπέτο που σχεδόν που δεν μπορείς να το περιγράψεις γεμάτο από αστράπτουσα ενέργεια, να υφαίνεται μεταξύ των ανθρώπων. Φίλοι μου βρισκόσαστε τόσο κοντά σε όλα τα γεγονότα που δεν έχετε δει ότι υπάρχει πνευματικό ταπέτο το οποίο υφαίνεται με την κάθε σκέψη και την κάθε πράξη των ανθρώπων. Καθώς στεκόσαστε πιο πίσω θα μπορέσετε να δείτε την θαυμάσια ύφανση από χρώματα και σχέδια και ενέργειες, όλα φτιαγμένα από ένα πυρήνα αγάπης που βρίσκεται μέσα στα γεγονότα που σας περιβάλλουν.

Καθώς φτάνετε στην άλλη πλευρά του χαμηλού τοίχου το πρώτο πράγμα που βλέπετε είναι τις κλωστές, το κάτω μέρος του ταπέτου. Υφαίνεται ακριβώς μπροστά σας. Όταν καταφέρετε να αποκτήσετε οικειότητα με αυτό καθώς θα αποκτάτε την πειθαρχία ώστε να μπορείτε να κάνετε ένα βήμα στα πλάγια, θα αρχίσετε να βλέπετε το επάνω μέρος του ταπέτου. Εκεί βρίσκεται η πραγματική ομορφιά και η πραγματική τέχνη της ανθρώπινης εμπειρίας. Βρισκόσασταν τόσο κοντά, έχετε αισθανθεί την βαβούρα από την ύφανση του ταπέτου. Καθώς θα πάτε από την άλλη μεριά του χαμηλού τοίχου που περιβάλλει το νέο σπίτι σας θα μπορέσετε να δείτε πως δημιουργούνται οι καταστάσεις. Θα δείτε το αίτιο και το αποτέλεσμα των ενεργειών των διαφόρων ανθρώπων. Θα δείτε πραγματικά το πως τα πράγματα υφαίνονται.

Καθώς θα αποκτήσετε εμπειρία με αυτό, τότε θα μπορέσουμε να σας μιλήσουμε περισσότερο για την διαδικασία της δημιουργίας. Αλλά πρώτα είναι απαραίτητο να βγείτε από την κατάσταση. Θα συνεχίσετε να είστε στη Γη. Θα συνεχίσετε να πηγαίνετε στη δουλειά σας. Θα μιλάτε ακόμα με άλλους, θα δουλεύετε ακόμα με άλλους. Η ζωή σας θα αλλάζει λίγο σε πολλά θέματα. Αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε το βήμα πίσω και να δείτε τα πανέμορφα σχέδια της διτότητας. Είναι απαραίτητο να τα βλέπετε από μακρυά για να φτάσετε σε μια πραγματική κατανόηση της δημιουργικής σας δύναμης, την δική σας δυνατότητα να δημιουργείτε στην επόμενη χρονιά. Καθώς θα αποκτάτε εμπειρία θα συζητάμε το πως θα γίνετε ο δικός σας Δημιουργός. Τότε θα συζητήσουμε πως πράγματι θα μπορέσετε να προσφέρετε πραγματική υπηρεσία σε όλους τους ανθρώπους, σε όλη τη Γη, σαν δάσκαλοι στη νέα ενέργεια.

Μάθημα πρώτο στο σχολείο της πνευματικής ενέργειας της Γης είναι το να αποδέχεστε όλα τα πράγματα ακριβώς όπως είναι. Αποδεχθείτε όλα τα πράγματα όπως είναι ακόμη και αυτά στη δική σας ζωή. Θα υπάρχουν προκλήσεις ακόμη και τις επόμενες ημέρες (κυριολεκτικά). Θα έχετε την τάση να μπαίνετε σε εμπειρίες σχετικά με τη διτότητα. Για όσους από σας είστε θεραπευτές, έχετε προσπαθήσει να θεραπεύσετε τους πελάτες σας μέσω της οντότητάς σας. Φίλοι μου συνεχίστε την δουλειά που κάνατε και με μια έννοια κάντε και ταυτόχρονα ένα βήμα πίσω. Μην κρίνετε την κατάστασή τους και μην κρίνετε την δυνατότητά σας να θεραπεύετε. Απλώς κάντε ένα βήμα πίσω. Σταθείτε στην άλλη πλευρά του τοίχου. Παρατηρήστε τι συμβαίνει. Μην κάνετε κρίσεις για το τι συμβαίνει.

Στην αρχή φίλοι μου μπορεί να δείτε ή να αισθανθείτε πολύ λίγα, σχεδόν τίποτε. Καθώς θα συνεχίζετε αυτή τη εσωτερική πειθαρχία θα αρχίσετε να βλέπετε πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να σας περιγράψουμε. Θα πρέπει να φτάσετε σε αυτές τις κατανοήσεις μόνοι σας. Δεν υπάρχουν λέξεις που μπορούν να περιγράψουν αυτά που θα αρχίσετε να νιώθετε. Για τον καθένα από σας θα είναι μια διαφορετική και προσωπική εμπειρία. Σημειώστε το αυτό. Μιλήστε μας για αυτό. Μετά μιλήστε με άλλους.

Το μάθημα σήμερα είναι πολύ απλό. Ίσως γινόμαστε κουραστικοί! Το μάθημα είναι να αποδεχόσαστε τα πράγματα όπως είναι. Δουλέψτε με αυτό τις επόμενες ημέρες, ιδίως στη δική σας ζωή, ιδιαίτερα με αυτές τις εμπειρίες που θα σας εμφανιστούν.

Στην προηγούμενη ανώτερη επικοινωνία είπαμε για τις τέσσερεις αλήθειες. Τις επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά.γιατί είναι επίκαιρες και οδήγησαν στην σημερινή συζήτηση. Η πρώτη είναι ότι το Πνεύμα δεν γνωρίζει την έκβαση. Όπως έχουμε πει σε ανώτερη επικοινωνία οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Θεός γνώριζε την έκβαση από την αρχή. Απλά δεν σας το έλεγε (γέλια). Αυτό φίλοι μου δεν είναι αλήθεια. Το Πνεύμα δεν γνωρίζει το τι θα γίνει. Εσείς υπάρχετε έξω από τον Κύκλο του Πνεύματος και του ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Η δεύτερη αλήθεια: Το Πνεύμα δεν έχει ατζέντα. Πάντα υποθέτατε ότι ο Θεός σαν πατρικό ή σαν μητρικό πρότυπο προτιμούσε για σας να κάνετε το σωστό πράγμα, να πάτε στο σωστό σχολείο, να έχετε τους σωστούς φίλους και τη σωστή δουλειά. Στον Θεό δεν καίγεται καρφί! Οι βιολογικοί σας γονείς μπορεί να τα θέλουν αυτά! Αλλά ο Θεός και το Πνεύμα και ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ δεν έχουν τέτοια ατζέντα. Ζητάμε από τον καθένα σας να απελευθερώσει αυτά τα πιστεύω από την οντότητά του. Και αυτό είναι δύσκολο και έχει προκλήσεις, γιατί πάντα υποθέτατε ότι υπήρχε ένας σωστός δρόμος και ένας λάθος δρόμος. Και ότι με κάποιο τρόπο θα πρέπει να κάνετε τη σωστή επιλογή μέσα στο σκοτάδι. Όπως λένε οι θρησκείες «ας σε βοηθήσει ο Θεός»  αν δεν κάνεις τη σωστή επιλογή!

Η τρίτη αλήθεια είναι ότι το Πνεύμα και οι πνευματικοί σας οδηγοί και οι άγγελοι δεν μπορούν να το κάνουν για σας. Ακόμα και αν θέλαμε δεν θα μπορούσαμε. Γιατί όπως είπαμε στην πνευματική φυσική των πραγμάτων εσείς βρισκόσαστε εκτός, ζείτε έξω από τον κύκλο του ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. Επομένως δεν μπορούμε να το κάνουμε για σας. Όπως έχουμε πει και παλαιότερα, μας έχετε ευχαριστήσει πολλές φορές όταν κάποιες καταστάσεις πήγαν καλά στη ζωή σας. Δεν είμασταν εμείς. Εσείς δημιουργήσατε αυτές τις καταστάσεις.

Η τέταρτη αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν συμβόλαια πλέον. Δεν είσαστε δεμένοι με τα παλιά Δεν είσαστε δεμένοι με το κάρμα. Αυτό είναι ένα κατάλοιπο.. Είναι παλαιές ενθυμήσεις που έρχονται πίσω για να σας κυνηγήσουν. Αλλά φίλοι μου δεν δημιουργείτε νέο κάρμα. Το βιβλίο της ζωής για τον καθένα σας έχει γραφτεί. Έχετε γράψει το τελευταίο κεφάλαιο. Επομένως από εδώ και πέρα είναι ένα νέο βιβλίο με άδειες και καθαρές σελίδες. Δεν υπάρχει πνευματική κατεύθυνση μέσα σε αυτές τις σελίδες που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Εσείς είσαστε αυτοί που δημιουργείτε τη νέα ενέργεια. Δεν είσαστε δεμένοι με το παρελθόν. Αλλά, σας το θυμίζουν κάθε τόσο.

Καθώς γράψατε αυτές τις τελευταίες λέξεις στα τελευταία κεφάλαια στο βιβλίο της ζωής σας, γνωρίζουμε ότι πολλοί από σας αισθάνθηκαν μεγάλη λύπη και μια απώλεια, ένα συναίσθημα ότι δεν υπήρχε πια σκοπός. Αυτό έγινε γιατί τελειώσατε αυτό που είχατε έρθει να κάνετε αλλά υπήρχε ένα στοιχείο μέσα σε αυτό. Γνωρίζατε ότι αν μπορούσατε να τελειώσετε το βιβλίο σε χρόνο ρεκόρ, θα μπορούσατε να γράψετε ένα νέο βιβλίο. Για αυτό το λόγο βρισκόσαστε εδώ τώρα. Αλλά αυτό το βιβλίο δεν έχει οδηγίες ή περιθώρια ή προκαθορισμένο αριθμό σελίδων. Αυτά τα δημιουργείτε όπως προχωράτε. Αυτό είναι που κάνετε εδώ.

Μάθημα Πρώτο. Αποδεχθείτε όλα τα πράγματα όπως είναι. Αυτό θα απαιτήσει πειθαρχία από την πλευρά σας. Θα θέλετε να μπείτε βαθειά μέσα σε καταστάσεις γιατί αυτό είναι που κάνετε πολύ καλά. Θα θέλετε να θεραπεύσετε τον εαυτό σας και να θεραπεύσετε άλλους και να φέρετε ειρήνη και αγάπη στη Γη. Όλα αυτά είναι πράγματα που αξίζουν συγχαρητηρίων φίλοι μου. Εμείς βρισκόμαστε εδώ για να δουλέψουμε μαζί σας και να σας δείξουμε τον τρόπο της νέας δημιουργίας. Έχετε ήδη ανακαλύψει ότι οι παλαιοί τρόποι είναι πολύ κουραστικοί, επίπονοι και δημιουργούν άγχος.

Μάθημα Πρώτο: Αποδεχθείτε όλα τα πράγματα όπως είναι. Γίνετε ένας παρατηρητής της ζωής, ακόμη και της δικής σας ζωής. Μην ανησυχείτε για το τι θα γίνει αύριο γιατί αυτό δεν έχει σημασία. Παρατηρήστε τι συμβαίνει στη ζωή σας και γύρω σας. Μην κρίνετε (παρότι θα σας έρθει η όρεξη). Μην αισθάνεστε την ανάγκη να αλλάξετε τους άλλους ή να αλλάξετε τον εαυτό σας τώρα.

Ναι ξέρουμε ότι υπάρχουν ερωτήσεις που ήδη ρωτάτε! Είναι αυτή η περίοδος του «τιποτε» που περάσαμε τώρα τελευταία; Και σας λέμε όχι δεν είναι. Αυτό ήταν κάτι άλλο. Η περίοδος του «τίποτε» που συζητήσαμε μαζί σας σε προηγούμενες ανώτερες επικοινωνίες ήταν μια απαραίτητη μεταβατική περίοδος που σας ζητήσαμε να μην λαμβάνετε αποφάσεις γρήγορα. Γνωρίζαμε ότι υπήρχαν πράγματα στη ζωή σας που σας έσπρωχναν να πάρετε μεγάλες αποφάσεις. Ενεργειακά δεν ήταν καλή εποχή. Για αυτό σας ζητήσαμε να περάσετε τη περίοδο του δεν κάνω «τίποτε».

Τώρα ενεργειακά είναι διαφορετικά. Αυτός είναι ο χρόνος της αποδοχής όλων των πραγμάτων όπως είναι. Θα συνεχίσετε να ζείτε μέσα στη ζωή. Θα συνεχίσετε να κάνετε αυτά που κάνατε για ένα διάστημα, αλλά ο καθένας θα χρησιμοποιήσει αυτή την ευκαιρία για να παρατηρήσει, για να αποδεχτεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υποφέρετε ή ότι δεν θα νιώσετε συμπόνοια, αγάπη ή χαρά. Θα τα νιώσετε αυτά αλλά απλά αποδεχτείτε τα και παρατηρήστε τα.

Φίλοι μου είναι ώρα να αφήσετε αυτά που κρατάτε γερά στη χούφτα. Απελευθερώστε τα. Εάν δεν τα απελευθερώσετε θα τα πάρουμε απο τα χέρια σας όποτε μπορούμε. Ξέρετε για τι πράγμα μιλάμε. Έχετε κρατήσει γερά διάφορα πιστεύω. Έχετε κρατήσει γερά το ποιοί νομίζετε ότι είσαστε. Ακόμα κρατάτε γερά αυτό που λέτε Νέα Εποχή.

Είναι ώρα να αφήσετε τα πιστεύω σας να φύγουν. Και αυτό θα είναι δύσκολο και γεμάτο προκλήσεις. Αλλά φίλοι μου αν συνεχίσετε να τις κρατάτε θα είναι δύσκολο να φτάσετε σε κατανόηση της ύφανσης του ταπέτου της ζωής. Θα είναι δύσκολο να φτάσετε στην κατανόηση της δημιουργίας αν κρατάτε τα παλαιά πιστεύω τα οποία σας υποστήριζαν κάποια εποχή αλλά τώρα έχουν ξεπεραστεί.

Θα έχετε προκλήσεις. Θα έχετε προκλήσεις για να απελευθερώσετε αυτά τα πράγματα. Μερικοί από σας θα πολεμήσουν σκληρά για αυτά! Θα πολεμήσετε για αρχές και για πιστεύω που αισθάνεστε ότι σας υποστηρίζουν και δεν σας αφήνουν να γλυστρήσετε μέσα στην άβυσσο. Γνωρίζετε για τι πράγμα μιλάμε!

Υπήρχε κάποιος άνθρωπος που λεγόταν Ορυάν που κάθε μέρα εμπαινε στο κανώ του. Το έβγαζε από την όχθη και άρχιζε το κουπί. Κωπηλατούσε αντίθετα με το ρεύμα. Καθώς ο Ορυάν κωπηλατούσε δυνάμωσε από όλη την προσπάθεια. Είδε πολλά νέα πράγματα στο ποταμό. Συνέχισε να κωπηλατεί και να κωπηλατεί. Τα βράδυα ο Ορυάν έβγαινε στην όχθη. Εύρισκε κάτι να φάει και έπεφτε στις όχθες για ύπνο κουρασμένος γνωρίζοντας ότι έμαθε πολλά και είδε πολλά στο ποτάμι εκείνη τη μέρα, γνωρίζοντας ότι είχε αισθανθεί την ομορφιά του ποταμού, γνωρίζοντας ότι είχε γνωρίσει την πρόκληση του να κωπηλατείς ενάντια στο ρεύμα. Έπεφτε για ύπνο εξαντλημένος από την δουλειά της ημέρας. Σηκωνότανε το επόμενο πρωί έριχνε το κανώ στο νερό και άρχιζε να κωπηλατεί πάλι, μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα, χρονο με το χρόνο, κωπηλατώντας και έχοντας τις εμπειρίες του ποταμού. Ήταν ένα καλό ταξίδι. Σίγουρα ήταν ένα ταξίδι αγάπης.

Καθώς ο Ορυάν κωπηλατούσε όλο και περισσότερο και οι μέρες περνούσαν, υπήρχε ένας φόβος ότι ακόμα και αυτός είχε ξεχάσει γιατί κωπηλατούσε ενάντια στο ρεύμα. Μια μέρα ο Ορυάν κουράστηκε να κωπηλατεί. Κουράστηκε να παλεύει με το ρεύμα. Ο Ορυάν ήταν καλός στο να απολαμβάνει το ταξίδι αλλά κουράστηκε, γιατί δεν ήξερε πια γιατί έπρεπε να συνεχίσει. Είχε δει καθε στροφή του ποταμού, κάθε όχθη, κάθε δένδρο, κάθε πέτρα, κάθε βράχο και όλα άρχισαν να φαίνονται πανομοιότυπα. Δεν ήξερε γιατί θα έπρεπε να συνεχίσει να κωπηλατεί.

Μια μέρα ο Ορυάν κατάλαβε ότι ο φόβος τον είχε κάνει να συνεχίζει να κωπηλατεί. Φοβόταν ότι αν σταματούσε, ο ποταμός θα τον τραβούσε προς τα πίσω, πίσω προς τα πιστεύω του εκείνης της εποχής. Θα τον τραβούσε πίσω και σίγουρα θα έπλεε προς τα κάτω στον ποταμό, κάτω, κάτω, κάτω ώσπου να έφτανε στον καταρράκτη και να έπεφτε στα βράχια από κάτω. Αλλά είχε κουραστεί να κωπηλατεί. Δεν τον ένοιαζε πια. Ένα πρωί ο Ορυάν έβαλε το κανώ του στο ποτάμι, αλλά άφησε τα κουπιά στην όχθη. Άφησε το ρεύμα να τον τραβήξει προς τα κάτω. Πήγαινε προς τα κάτω συνέχεια. Περνώντας όλα αυτά τα μέρη που είχε περάσει προηγουμένως. Γνώριζε τι θα γινόταν. Γνώριζε ότι θα ερχόταν σύντομα. Γνώριζε ότι υπήρχε ένας μεγάλος καταρράκτης. Θα τον σκότωνε. Θα τον συνέθλιβε. Αλλα πια δεν είχε επιθυμία ή ενέργεια ή πάθος για να κωπηλατήσει ενάντια στο ρεύμα.

Και όπως ήταν φυσικό ήρθε η μέρα. Μπορούσε να δει ότι το ποτάμι ήταν πιο ορμητικό. Ένιωθε τα ρεύματα να γίνονται πιο δυνατά. Ήξερε ότι ο καταρράκτης ήταν μπροστά του. Καθώς ταξίδευε με μεγάλη ταχύτητα προς τα εκεί με το κανώ του να πηγαίνει ανάποδα γύρισε και κοίταξε πίσω. Ήξερε ότι σε δευτερόλεπτα το κανώ θα πέρναγε πάνω από την άκρη του γκρεμού. Θα έπεφτε και θα έπεφτε και θα έπεφτε και θα έπεφτε στην άβυσσο, στην άβυσσο που ο καθένας από σας φοβάται.

Φοβάστε ότι  αν αφήσετε τον έλεγχο θα πέσετε μέσα. Και παρ’ όλα αυτά ο Ορυάν τα άφησε. Τη στιγμή που περνούσε πάνω από την άκρη του γκρεμού υπήρχε ένα στιγμιαίο αίσθημα απόλυτου φόβου και πανικού. Γνώριζε ότι η ζωή του ως ανθρώπου είχε τελειώσει. Και όντως είχε! Γιατί την τελευταία στιγμή της απελευθέρωσης ο Ορυάν μεταμορφώθηκε, τη στιγμή του μεγαλύτερου φόβου και του μεγαλύτερου τρόμου.

Κατάλαβε ότι όλα αυτά που περνούσε ήταν απλά μια ψευδαίσθηση, απλά μια ψευδαίσθηση! Η ψευδαίσθηση υπήρξε μεγάλη και πολύτιμη και είχε σημασία και συνδέσεις πέρα από τη ζωή τη δική του, πέρα από τη ζωή οποιωνδήποτε άλλων. Είχε σημασία και συνδέσεις που οδηγούσαν και έφταναν πίσω στην αρχική πηγή του ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. Κατάλαβε ότι ήταν μια ψευδαίσθηση. Κατάλαβε ότι εκείνη τη στιγμή του φόβου και του τρόμου ότι αυτός ήταν ο δημιουργός αυτής της ψευδαίσθησης. Κατάλαβε ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει ότιδήποτε ήθελε τώρα. Θα μπορούσε να δημιουργήσει φτερά πάνω στο κανώ του! Ή  θα μπορούσε να δημιουργήσει να μην υπάρχει καν ο ποταμός!

Αγαπητοί φίλοι εκεί είναι που πηγαίνουμε αυτή τη χρονιά, αυτή τη χρονιά μαζί σας. Τώρα αφήστε αυτά που κρατάτε. Θα φθάσετε σε νέες κατανοήσεις. Θα αφήσετε τα παλαιά πιστεύω να φύγουν. Θα υπάρχουν περιπτώσεις που μέσα στην οντότητά σας θα αισθανθείτε τον μεγαλύτερο τρόμο. Αλλά τελικά μέσα από αυτή τη διαδικασία θα μάθετε να καταλαβαίνετε πραματικά την ψευδαίσθηση. Θα μάθετε να καταλαβαίνετε ότι είστε ο Δημιουργός. Θα μάθετε να δημιουργείτε καινούργιους ποταμούς αν το επιλέγετε, κανώ με φτερά αν το επιλέγετε, ό,τι θέλετε. Αυτό είναι ένα απίθανο ταξίδι στο οποίο έχετε μπει, δύσκολο, το ξέρουμε, αλλά απίθανο.

Τώρα είμαστε έτοιμοι για την νέα εργασία να ξεκινήσει. Μας προξενείτε δέος ο καθένας από σας, ακόμη και αν εσείς δεν το αισθάνεστε αυτό μέσα στην οντότητά σας για τον εαυτό σας. Αισθανθείτε ότι έρχεται από μας αυτή τη φορά! Αισθανθείτε ότι ρέει επάνω σας. Αγαπητοί δάσκαλοι, έχετε δώσει από τον εαυτό σας για να μείνετε πανω στη Γη, για να βρισκόσαστε εκεί για τους άλλους οι οποίοι θα φτάσουν σ’ εκείνο το σημείο της ζωής τους όπου θα έχουν κουραστεί να κωπηλατούν, όπου δεν θα καταλαβαίνουν πια, όπου θα έχουν χάσει το πάθος τους, όπου θα γνωρίζουν ότι είναι η στιγμή της αφύπνισης μέσα τους.

Γι αυτούς θα είναι θαυμάσιο να γνωρίζουν ότι κάποιος άλλος έχει περάσει από αυτό το μονοπάτι και έχει επιζήσει από τον καταρράκτη. Θα τους δώσει ελπίδα. Και όπως ήδη ξέρετε, δεν θα μπορέσετε να το περάσετε εσείς για αυτούς, όπως και εμείς δεν μπορούμε να το περάσουμε για σας. Αλλά θα βλέπουν μπροστά τους ένα άλλο άνθρωπο που έχει περάσει από εκεί. Θα δουν ένα δάσκαλο έτοιμο να τους οδηγήσει και να τους αγαπήσει, να μοιραστεί μαζί τους. Από εσάς θα φτάσουν να καταλάβουν τη δική τους θεϊκότητα.

Σας ζητάμε να δουλέψετε τον επόμενο μήνα ώστε να βρίσκεστε σε μια κατάσταση που θα αποδέχεστε τα πάντα. Θα περιέχει πολλές προκλήσεις. Και εσείς θα τα πάτε καλά. Θα υπάρχουν περιπτώσεις που δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να προσπαθήσετε να θεραπεύσετε κάποιον, ή να θέλετε να υπερασπιστείτε κάποιον ή να αλλάξετε κάτι. Απλά να βρίσκεστε σε μια κατάσταση αποδοχής. Δείτε την δυναμική που αναπτύσεται. Δείτε το πνευματικό ταπέτο όπως υφαίνεται.

Σύντομα θα επιστρέψουμε για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Μερικές ήδη άρχισαν να εμφανίζονται! Αλλά πριν να σταματήσουμε φίλοι μας, καταλάβετε ποιοί είστε, το ταξίδι που έχετε κάνει και γιατί βρισκόσαστε εδώ. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι περήφανος για αυτά που έχει καταφέρει. Επιτρέψτε την αυτο εκτίμηση για αυτά που έχετε κάνει. Έχετε κάνει μακρύ ταξίδι.

Σας αγαπάμε ιδιαίτερα. Φίλοι μου, δεν είσαστε ποτέ μόνοι σας.

Και έτσι είναι.

Πηγή: Copyright Y2000 Geoffrey A. Hoppe, Golden Co, USA.

www.crimsoncircle.com

 

WWW.UrantiaCenter.gr

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1