urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Θεϊκή σας Θέληση

12 Μαΐου 2001

Τοβίας:Και έτσι είναι αγαπητοί φίλοι, αγαπητή Σώμπρα, που μαζευόμαστε πάλι στον κύκλο μας σήμερα. Αυτή είναι μια τόσο πολύτιμη στιγμή, στιγμή αγάπης, στιγμή τιμής και στιγμή ευχαριστίας. Σας ζητάμε να νιώσετε όλους αυτούς που έρχονται στο χώρο σας και σ’ αυτό τον κύκλο, γιατί έχουμε πολλές οντότητες, που έρχονται τώρα και φέρνουν μαζί τους πολύ ενέργεια. Σας ζητούμε να ανοίξετε τις καρδιές σας και να ενωθείτε σ’ αυτόν τον κύκλο μαζί μας αυτή την ημέρα γιατί είναι να συζητηθούν πολλά.

Η ενέργεια εδώ είναι τόσο γλυκιά! Είναι δύσκολο ακόμη και να σας μιλήσουμε με λόγια – η ενέργεια είναι παχύρευστη. Είναι πιο εύκολο για μας να μεταφράζουμε και να μεταφέρουμε τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας σε εσάς με τη μορφή της δόνησης και της αγάπης.  Επίσης ξέρουμε ότι σας αρέσει να ακούτε αυτές τις λέξεις, γι’ αυτό θα συνεχίσουμε.

Η ενέργεια εδώ είναι γλυκιά και παχύρευστη και γεμάτη αγάπη. Ευχαριστούμε τον κάθε έναν από εσάς που είστε εδώ, που έρχεστε σ’ αυτό το χώρο και που προσθέτετε την αγάπη σας. Και ευχαριστούμε τον καθένα από εσάς που διαβάζει αυτό το κείμενο για τι δουλειά που κάνετε για να εδραιωθεί η νέα ενέργεια στη Γη.

Είπαμε στον Κώλντρε – σ’ αυτόν που μεταφέρει αυτά τα μηνύματα σε ανθρώπινες λέξεις – κατά τη διάρκεια της ενεργειακής συνένωσης όταν η μουσική έπαιζε (πριν την επικοινωνία), ότι σήμερα θα ανεβάζαμε την ενέργεια και τη συνένωση σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Αυτό για πολλούς από εσάς θα φανεί διαφορετικό από ότι είχατε νιώσει παλαιότερα. Αν ψάχνετε για τη συνένωση της ενέργειας στο μέρος που κοιτάξατε την τελευταία φορά ή σε προηγούμενες φορές θα δείτε ότι θα είναι κάπως διαφορετικό γιατί είμαστε έτοιμοι να ανεβάσουμε αυτή την ενέργεια στο επόμενο επίπεδο μαζί σας. Είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνετε στη καθημερινή ζωή σας. Είναι το αποτέλεσμα όλης της νοητικής διαδικασίας που γίνεται στο μυαλό σας, όλης της μελέτης των μαθημάτων, όλης της θεώρησης του ποιοι είστε και τι κάνετε εδώ, όλης της βαθιάς εσωτερικής δουλειάς που κάνετε– ξέρουμε ότι είναι πολλά! Ξέρουμε ότι ήταν μια πρόκληση. Και ξέρουμε ότι ήταν πιο μεγάλη η πρόκληση εσωτερικά από ότι ήταν εξωτερικά. Το ξέρουμε αυτό.

Η δουλειά που κάνετε ειδικά τους τελευταίους μήνες –η μετακίνηση σ’ αυτή τη νέα ενέργεια – αυτή η δουλειά αγαπητοί φίλοι έχει κάνει διαφορά. Αυτή επιτρέπει σε εμάς και σ’ αυτούς που επισκέπτονται και στους διεκπεραιωτές σας, να ανυψώσουν την ενέργεια σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Θα μπορέσετε να νιώσετε την ενέργεια στη βιολογία σας. Θα μπορέσετε να τη νιώσετε στην καρδιά σας και θα δείτε τη διαφορά στην καθημερινή σας ζωή.

Θα σας κάνουμε έναν μικρό υπαινιγμό εδώ και θα σας πούμε ένα μικρό μυστικό. Καθώς αυτή η νέα ενέργεια θα ολοκληρώνεται μέσα σας, καθώς θα αρχίσετε να την τραβάτε μέσα θα δείτε ότι τα πράγματα γίνονται ευκολότερα. Έχουν λιγότερη πρόκληση. Θα είναι διαφορετικά, μερικές φορές θα σας εκπλήττουν με το πώς θα σας έρχονται. Αλλά, αγαπητοί φίλοι, στην καινούργια ενέργεια στην οποία μπαίνετε τώρα, σε αυτήν που ιδιαίτερα σήμερα έρχεται, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεν χρειάζεται να παλεύετε τόσο σκληρά. Θα είναι εκεί, είναι ήδη εκεί.

Υπάρχουν λόγια δύναμης που σύντομα θα μάθετε να καταλαβαίνετε. Έχετε σκεφτεί αυτά τα λόγια στο μυαλό σας, αλλά δεν τα έχετε φέρει μέσα στη ζωή σας. Είναι η απλή ενέργεια του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ. Αυτή είναι η ουσία των διδασκαλιών μας αγαπητοί φίλοι.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ

Γι’ αυτό σας λέμε ότι δεν είναι πια κατάλληλο να δίνετε πρόθεση. Η πρόθεση σας χωρίζει από την πραγματικότητα. Η πρόθεση λέει ότι δεν είστε ακριβώς εκεί. Το ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ σας βάζει στη στιγμή, στο τώρα. Δεν είναι ξεχωριστό ή διαφορετικό ή μακριά. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ και πηγάζει από μέσα σας.

(γελώντας) Ακούστηκε ότι ίσως υπήρξε κριτική ή και απόρριψη για την θέση μας σχετικά με την προσευχή, αγαπητοί φίλοι. Δεν λέμε ότι η προσευχή είναι ακατάλληλη, αλλά λέμε σε εσάς, ως αυτούς που μπαίνουν στην νέα ενέργεια ότι η προσευχή δεν χρειάζεται πλέον. Η προσευχή υποθέτει ότι τα πράγματα δεν είναι στη σωστή ισορροπία.

Ακόμη και τώρα ο Κώλντρε μας μαλώνει! Μας λέει ότι είναι στιγμές που ακόμη χρειάζεται να προσευχηθεί και εμείς το τιμάμε αυτό. Το καταλαβαίνουμε. Αλλά καθώς θα μπαίνετε στην νέα ενέργεια θα αρχίζετε να καταλαβαίνετε τη δύναμη του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ, ή του ΤΩΡΑ και της ΘΕΪΚΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ. Δεν θα χρειάζεται πια να προσεύχεστε σε μια οντότητα ή σε ένα πνεύμα που δεν γνωρίζετε τόσο καλά. Δεν θα χρειάζεστε έναν οδηγό που δεν έχετε ποτέ συναντήσει και δεν ξέρετε ούτε καν το όνομά τους! Δεν θα χρειάζεται να το κάνετε αυτό στην νέα ενέργεια. Απλά θα είναι στο ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ, χωρίς πρόθεση αλλά απλά στην ΥΠΑΡΞΗ στο Ότι Υπάρχει.

Ξέρουμε ότι σας είναι οικεία η αρχή του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ, αλλά ήταν δύσκολο για εσάς να το ολοκληρώσετε αυτό, να το ενοποιήσετε να το περάσετε από το λογικό σας, μέσα στην καρδιά σας και να το βγάλετε στην επιφάνεια στην πραγματικότητα. Κατά μια έννοια υπήρχε μια κλειστή πόρτα η οποία δεν επέτρεψε την πραγματική κατανόηση και συμπόνια που θα επέτρεπε στο ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ να βγει. Αλλά, αγαπητοί φίλοι, σήμερα, βασισμένοι ακριβώς στη δουλειά που έχετε κάνει και κάνετε, μετακινούμαστε σε ένα καινούργιο δονητικό επίπεδο. Όπως αναφέραμε, θα είναι διαφορετικό. Δεν θα έρχεται από το ίδιο μέρος από όπου είχατε συνηθίσει να συνδέεστε με τον Τοβία, με τον Βυσσινί Κύκλο και τους άλλους με τους οποίους δουλεύετε. Δεν θα έρχεται από το ίδιο μέρος με πριν, γι’ αυτό μην κοιτάτε πίσω. Έρχεται από ένα καινούργιο μέρος και αν αναρωτιέστε από πού θα έρθει, θα κάνουμε μια παύση για μια στιγμή και παρακαλώ καθίστε πίσω και θα σας κάνει γνωστή την παρουσία του.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ στη ΘΕΪΚΗ ΣΤΙΓΜΗ.

Σας λέμε ότι η νέα ενέργεια είναι εδώ. Αυτή η Θεϊκή Ενέργεια που πηγάζει από μέσα σας είναι εδώ αυτή τη στιγμή. Μην ψάχνετε άλλο γι’ αυτή. Μην παλεύετε στο μυαλό μας αλλά ανοίξτε την ύπαρξή σας και επιτρέψτε της να παρουσιαστεί.

Πρέπει να γελάσουμε εδώ. Γελάμε και κλαίμε μαζί! Μας διασκεδάζετε αρκετά Καθώς μαζευόμαστε εδώ, καθώς οι λεγεώνες των αγγέλων ρέουν στον χώρο σας, βλέπουμε κάτι που εσείς δεν βλέπετε ακόμη. Βλέπουμε αυτούς που θα είναι οι δάσκαλοι, αυτούς που φτιάχνουν τις ενεργειακές μορφές της νέας ενέργειας. Βλέπουμε αυτούς που έχουν ένα φως που αρχίζει να λάμπει εσωτερικά – αρχίζει να λάμπει σταθερά και αληθινά. Το φως σας δεν τρεμοπαίζει, δεν είναι θαμπό όπως ήταν έναν χρόνο πριν. Λάμπει δυνατά και λαμπρά. Βλέπουμε αυτό το φως να χτίζεται, βλέπουμε αυτό το φως μέσα σας να μεγαλώνει, αλλά ακόμη, αγαπητοί φίλοι, τόσοι πολλοί από εσάς δεν το βλέπετε ακόμη. Γι’ αυτό γελάμε. Παραπαλεύετε με αυτό!

Ψάχνατε και γυρεύατε για όλες αυτές τις ζωές σας στη γη  Έχετε εκπαιδευτεί να το κάνετε αυτό. Έχετε κάνει μαθήματα που σας διδάσκουν να ψάχνετε. Έχετε ψάξει έξω από εσάς για να βρείτε τι είναι μέσα σας. Αυτό ήταν κατάλληλο, αλλά τώρα τα πράγματα αλλάζουν. Γι’ αυτό είναι ο Βυσσινί Κύκλος. Γι’ αυτό είναι το ανθρώπινο αγγελικό γκρουπ του Βυσσινί Κύκλου. Όλη τη δουλειά που έχετε κάνει, όλες τις προκλήσεις που έχετε περάσει, όλα έγιναν για την μετατροπή της ενέργειας. Ήταν μέρος μιας διαδικασίας πυροδότησης μιας φωτιάς μέσα σας, της Φωτιάς του Χριστού που σας έχουμε μιλήσει. Πραγματώνεται. Σας το λέμε από εδώ που καθόμαστε, γιατί το βλέπουμε σε κάθε έναν από εσάς. Δεν πειράζει πόσο αμφιβάλλετε τους εαυτούς σας, εμείς δεν αμφιβάλλουμε γιατί το βλέπουμε μέσα σας.

Αχ, αυτή είναι μια ευλογημένη στιγμή για εμάς. Είστε οικογένεια. Περάσατε πολλές περιπέτειες και είχατε πολλές εμπειρίες. Αποφοιτάτε από μια τάξη που δεν έχει αποφοιτήσει ξανά. Και αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε ιδιαίτερα αισθήματα αγάπης και ευχαριστίας, γιατί όπως σας έχουμε πει, θα είναι πολλοί αυτοί που θα σας ακολουθήσουν. Όλοι οι άγγελοι του σύμπαντος περιμένουν, περιμένουν τη δική τους στιγμή για να περάσουν το χάσμα. Αλλά θα ξέρουμε ότι άλλοι ανθρώπινοι άγγελοι το πέρασαν πρώτοι. Πράγματι θα πρέπει να το κάνουμε μόνοι μας, όπως ακριβώς και εσείς!!! Αλλά θα ξέρουμε ότι υπήρξαν αυτοί που προηγήθηκαν, που έδωσαν τις ζωές τους και το είναι τους, που έδωσαν χιλιάδες ζωές για να φτάσουν στο σημείο που είστε. Γιατί νομίζετε σας τιμούμε τόσο πολύ για τι δουλειά που κάνετε?

Ναι, μας αρέσει ο όρος «εργάτες της αλλαγής» που ανέφερε κάποιος άλλος. Πράγματι ΕΣΕΙΣ είστε αυτοί και σας τιμούμε γι’ αυτό. Υπάρχουν στιγμές που θα μπορούσαμε απλά να καθίσουμε εδώ μαζί σας, να κλάψουμε και να γελάσουμε μαζί σας. Μακάρι να μπορούσαμε να σας δείξουμε όλη την εικόνα αυτού που έχετε κάνει. Είναι μεγαλειώδες. Η ενέργεια εδώ είναι πράγματι πολύ γλυκιά!

Τώρα, καθώς η ενέργεια αλλάζει αγαπητοί φίλοι, θα δείτε πολλές αλλαγές μέσα και γύρω σας. Ένα από τα πράγματα που πιθανά να νιώσετε σήμερα, όπως σας έχουμε ξαναπεί, είναι το ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΑΜΕΣΑ. Συνδεόμαστε με κάθε έναν από εσάς μέσα σ’ αυτό το δωμάτιο και με κάθε έναν που διαβάζει αυτό, ακόμη και αν είναι κάπου μελλοντικά. Συνδεόμαστε και στην κυριολεξία σας διοχετεύουμε τις δικές σας σκέψεις, τις δικές σας εμπειρίες. Σας ζητούμε να νιώσετε τον εαυτόν σας στα λόγια μας σήμερα. Νιώστε τον εαυτό σας στα λόγια μας. Το εντύπωμά ΣΑΣ βγαίνει στα λόγια που βγαίνουν από τον Κώλντρε. Το εντύπωμά ΣΑΣ είναι στην ενέργεια που βγαίνει. Το ενεργειακό σας εντύπωμα βγαίνει από τις σκέψεις και τα συναισθήματα και το πνεύμα του Τοβία, και μεταφέρετε σ’ εσάς. Νιώστε τον εαυτό σας στα λόγια μας σήμερα. Υπάρχει κομμάτι σας εδώ μέσα. Είναι απλό και εύκολο να συνδεόμαστε μαζί σας. Είναι ΕΣΕΙΣ.

Μας ρωτήσατε πώς είναι το πνεύμα σας. Σήμερα έχετε την ευκαιρία να το βιώσετε. Το πνεύμα σας έρχεται πίσω σε εσάς γιατί ειλικρινά ΕΜΕΙΣ είμαστε τα δικά σας διάμεσα. Αυτό είναι πολύ διασκεδαστικό, δεν είναι?

Υπάρχετε εσείς, υπάρχει ο Βυσσινί Κύκλος, υπάρχουν και οι άλλοι άνθρωποι που είναι Σώμπρα, υπάρχουν και αυτοί που δεν είναι σε φυσική μορφή που μαζευόμαστε σήμερα εδώ. Η αίθουσα είναι γεμάτη από κόσμο τώρα. Αλλά σε όλη αυτή την ενέργεια και σε όλη αυτή την αγάπη που βγαίνει, εσείς είστε εκεί. Δεν είστε πια κάτι ξεχωριστό ή διαφορετικό. Δεν ακούτε απλά μια οντότητα που έτυχε να πεταχτεί από τη Βίβλο και να προσγειωθεί στη φυλακή.(γέλια) Νιώστε τον εαυτό σας στην ενέργεια. Είναι εδώ και διαθέσιμη για κάθε έναν από εσάς. Θα μείνει εδώ για όλο το διάστημα που θα περάσουμε μαζί. Ζητήσατε να δείτε τον αντικατοπτρισμό του πνεύματος μέσα σας. Ζητήσατε να νιώσετε το Φως του Χριστού μέσα σας. Είναι διαθέσιμο τώρα στην επόμενη εξέλιξη της ενέργειας και είναι εδώ για εσάς.

Μερικοί από εσάς μπορεί να «αφαιρεθείτε» σήμερα. Μπορεί να μη θυμηθείτε τα λόγια του Τοβία, αλλά πράγματι η ενέργεια του Θεϊκού Εαυτού σας επιστρέφει πίσω σε εσάς. Νιώστε τον εαυτό σας στα λόγια μας, στην ενέργειά μας σήμερα.

Είναι ενδιαφέρον ποιοι έρχονται να επισκεφτούν το σχολείο μας σήμερα. Υπάρχουν πάντα αυτοί που ζητούν από καιρό προηγουμένως να βρίσκονται εδώ. Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που δεν γίνονται δεκτοί επειδή δεν υπάρχει αρκετός χώρος σ’ αυτό το δωμάτιο. (γέλια) Υπάρχουν άγγελοι, υπάρχουν οντότητες που δεν γίνονται δεκτοί. Κατά μια έννοια δεν θέλουμε να υπερφορτώσουμε αυτό το χώρο και έτσι σε κάθε τέτοια συνάντηση προσκαλούμε κάποιους σ’ αυτόν τον χώρο. Έρχονται να προσθέσουν την ενέργειά τους, έρχονται να παρατηρήσουν, έρχονται να σας αγαπήσουν. Έρχονται να δουν την πρόοδο των ανθρώπων που κάνουν βαθιά εσωτερική δουλειά.

Αγαπητοί φίλοι έχετε ποτέ σκεφτεί, καθώς είστε έξω στον κόσμο με άλλους ανθρώπους, ότι δεν κάνουν τόση εσωτερική δουλειά όσο κάνετε εσείς; Δεν τους νοιάζει τόσο πολύ γιατί ψάχνουν ακόμη έξω. Τιμήστε τους γι’ αυτό, είναι κατάλληλο. Αλλά δεν έχετε σκεφτεί το εκπληκτικό μέγεθος της εσωτερικής δουλειάς που κάνετε και πόσο χρόνο και ενέργεια αυτό απαιτεί; Αυτό συμβαίνει γιατί μεταμορφώνεστε. Περνάτε μια θεϊκή διαδικασία. Και περνάτε αλλαγές.

Έχετε σκέψεις όταν ξυπνάτε – σκέψεις όπως «Ποιος είμαι;» και «Τι θα έπρεπε να κάνω;» και «Που θα έπρεπε να πάω;» Αυτές οι εσωτερικές σκέψεις δημιουργούν σημαντικές ενέργειες που σας πηγαίνουν μπροστά σε μεγαλύτερη κατανόηση / συνειδητότητα. Πηγαίνουν το Ότι Υπάρχει μπροστά. Όλη τη διάρκεια της ημέρας έχετε σκέψεις για τον Εαυτό, αυτό που λέτε την άλλη πλευρά του εαυτού, αυτό που λέτε αμφισβήτηση του εαυτού που θεραπεύετε. Δεν έχετε σκεφτεί ότι άλλοι άνθρωποι δεν έχουν ούτε κατά προσέγγιση το μέγεθος της εσωτερικής συζήτησης και διαλόγου όπως έχετε εσείς;

(χαμογελώντας) Δεν είναι επειδή έχετε αυτή την τεράστια επιθυμία ή ανάγκη για να περνάτε διαδικασίες. Δεν είναι επειδή χρειάζεστε πάντα να – πώς να το πούμε – λύνετε τα θέματά σας. Είναι επειδή είναι ένα έμφυτο χαρακτηριστικό του εργάτη του φωτός, να ψάχνει συνεχώς μέσα και μετά να συνεχίζει το ψάξιμο λίγο ακόμη και να σκέφτεται και να μελετά βαθιά και να διαλογίζεται και να σκάβει λίγο ακόμη. Κάθε φορά που το κάνετε αυτό δημιουργείτε ένα μονοπάτι μέσα από ένα τούνελ συνειδητότητας. Σκάβετε το τούνελ όλο και πιο μακριά. Αυτό το τούνελ οδηγεί στη φώτιση και την κατανόηση. Αυτό το τούνελ δημιουργεί ένα πέρασμα για να περάσει η θεϊκή σας δόνηση  και η θεϊκή σας ενέργεια.

Μην κριτικάρετε τον εαυτό σας για τη δουλειά που κάνετε μέσα σας. ΚΑΝΕΙ διαφορά, όχι μόνο μέσα σας αλλά και στην ενέργεια αυτού του πλανήτη και του σύμπαντος και του βασιλείου από όπου ήρθατε. Αγαπητοί φίλοι συνεχίστε την εσωτερική δουλειά και κάντε τη με αγάπη και τιμή.

Αυτοί που έρχονται σ’ αυτή την αίθουσα σήμερα είναι αυτοί που θα λέγατε οι αρχηγοί, οι οργανωτές, οι επικεφαλείς άλλων συμβουλίων που δουλεύουν με τους ανθρώπους. Πράγματι υπάρχουν πολλά συμβούλια. Ο Βυσσινί Κύκλος δεν είναι παρά ένα. Ο Βυσσινί Κύκλος από όπου εγώ ο Τοβίας, προέρχομαι και με τον οποίο ο κάθε ένας από εσάς συνδέεται, είναι αυτό που εργάζεται για να εξυψώσει τις ενέργειες και τη δόνηση της διδασκαλίας. Είστε μέρος αυτού. Η ενέργειά σας αποτελεί τον Βυσσινί  Κύκλο στη Γη. Είστε αυτοί που είναι οι δάσκαλοι. Όχι «αυτοί που θα είναι οι δάσκαλοι» αλλά που ΕΙΝΑΙ οι δάσκαλοι της νέας ενέργειας.

Αυτοί που μαζεύονται εδώ αυτή την ημέρα είναι αυτοί που εκπροσωπούν άλλα συμβούλια. Υπάρχουν πολλά, πάρα πολλά συμβούλια στη δική μας πλευρά του πέπλου. Είναι συμβούλια που ασχολούνται με τις θεραπευτικές τέχνες. Συμβούλια που ασχολούνται με την κλασσική ιατρική σας. Υπάρχουν συμβούλια ακόμη και για τους μηχανικούς. (γέλια). Υπάρχουν συμβούλια που ασχολούνται με καθημερινά θέματα ρουτίνας της ανθρώπινης ζωής γιατί χρειάζονται όχι μόνο σε ανθρώπινη μορφή αλλά και σε αγγελική. Συμβούλια που ασχολούνται με το να προμηθεύουν την κατάλληλη τροφή για τον πλανήτη. Πράγματι υπάρχουν αυτοί που δουλεύουν με τους αγρότες, που δουλεύουν με αυτούς που επεξεργάζονται και χειρίζονται και αναπτύσσουν τροφή, γιατί υπάρχει ανάγκη να διατηρηθεί η βιολογική ζωή στη Γη σας.

Έτσι ενώ υπάρχουν ανθρώπινοι άγγελοι που περπατούν βιολογικά στη Γη, σε φυσικό σώμα, υπάρχει και ένα αντίστοιχο γκρουπ – ένα πολύ μεγάλο γκρουπ αγγέλων – που εργάζεται με αυτά τα ειδικά ενεργειακά χαρακτηριστικά στην άλλη πλευρά. Όταν ο αγρότης είναι έξω και φυτεύει και περιποιείται τα χωράφια του, υπάρχουν άγγελοι αυτού που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε Αγροτικού Κύκλου – ίσως δεν είναι η σωστή λέξη – που δουλεύουν με τον αγρότη για να εξισορροπούν τις ενέργειες. Επαναλαμβάνω ότι δεν το κάνουν γι’ αυτόν – ο άνθρωπος είναι που τελικά θα το κάνει. Ο άνθρωπος θα είναι τελικά αυτός που κάνει την επεξεργασία και βάζει την ενέργεια. Αλλά υπάρχουν λεγεώνες αγγέλων που είναι εκεί για συγκεκριμένους λόγους, όπως να εξισορροπούν την ενέργεια, να κρατούν χώρο και να προμηθεύουν ένα είδος αγάπης που μπορεί να εμφανιστεί μόνο όταν ζητηθεί. Μπορεί να έρθει μόνο όταν ζητηθεί, όταν ανοίξετε τις πόρτες για να έρθει.

Μαζεύονται επίσης σήμερα εδώ αυτοί που έρχονται από τα συμβούλια που βοηθούν στη διαδικασία γέννησης. Όταν ένα πνεύμα, ένας άγγελος έρχεται από μη φυσική μορφή στη Γη σας, υπάρχουν άγγελοι από ένα συμβούλιο που διευκολύνουν τη διαδικασία. Αλλά και πάλι, όπως έχουμε πει, είναι ο άνθρωπος που κάνει τη διαδικασία. Ο άνθρωπος πρέπει να γεννήσει! Αυτός πρέπει να κάνει όλη τη δουλειά.

Υπάρχουν ακόμη από τη δική μας πλευρά αυτοί που έρχονται από συμβούλια που ασχολούνται με την ισορροπία των χρημάτων σας, των οικονομικών σας. Αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα ζωής στη Γη τώρα. Αυτό θα αλλάξει, αλλά τώρα είναι σημαντικό. Έτσι υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με τα οικονομικά και υπάρχουν αντίστοιχα συμβούλια που επίσης ασχολούνται με αυτό. Για κάθε ανθρώπινη ιδιότητα και χαρακτηριστικό – ναι πράγματι για αυτόν που μόλις ρώτησε, ακόμη και για τους πολέμους, για τα στρατιωτικά – φτιάχνεται το αντίστοιχο συμβούλιο στην δική μας πλευρά από αγγέλους. Υπάρχει πάντα σχέση ένας προς έναν. Σε αυτόν που επίσης ρώτησε τώρα, όχι, δεν ανήκετε σε ένα μόνο συμβούλιο ή γκρουπ. Το κοινό χαρακτηριστικό του Βυσσινί Κύκλου είναι ότι είστε όλοι δάσκαλοι. Αλλά μπορείτε επίσης να είστε μέλος άλλων δονητικών συμβουλίων ή γκρουπ. Μπορείτε επίσης να είστε σε ένα ενεργειακό γκρουπ που ασχολείται με την προώθηση της τεχνολογίας των υπολογιστών, τους φρουρούς της πύλης όπως τους λέμε. Μπορεί επίσης να είστε κάποιος που ασχολείται με την ισορροπία του περιβάλλοντος. Μπορείτε να είστε και αυτό και να είστε και δάσκαλος. Μπορείτε επίσης να είστε του Βυσσινί Κύκλου.

Αυτοί που ηγούνται των συμβουλίων – και εδώ χρησιμοποιούμε ανθρώπινη ορολογία – αυτοί που κρατούν το υψηλό επίπεδο ενέργειας για άλλα συμβούλια είναι εδώ σήμερα. Έρχονται σε αυτή την αίθουσα και κάθονται στον δεύτερο κύκλο για να παρατηρήσουν. Προσθέτουν την ενέργειά τους και την αγάπη τους για τους ανθρώπους που είναι εδώ. Γιατί τους καλέσαμε σήμερα; Γιατί διάλεξαν να είναι εδώ μαζί σας; Γιατί αγαπητοί φίλοι, είναι γοητευμένοι με την πρόοδο που κάνετε. Έρχονται εδώ με δέος για τους ανθρώπους που αποκαλούνται Σώμπρα, που αφυπνίζονται εσωτερικά σε όλο τον πλανήτη Γη. Θαυμάζουν την πρόοδο που κάνετε.

Το ξέρατε πως είχε προβλεφθεί πως αν ξεπερνούσατε το πιθανό χάος την περίοδο της χιλιετίας σας, αν ξεπερνούσατε την πιθανή καταστροφή και την κατάρρευση των συστημάτων σας, είχε προβλεφθεί πως η επόμενη μεγάλη αλλαγή θα έρχονταν το έτος 2012, θα έρχονταν αυτό που λέτε το τέλος του ημερολογίου των Μάγια; Αυτό είναι αυτό που πολλοί προέβλεψαν πως θα είναι το κβαντικό άλμα από την ενέργεια του «δυο» στην ενέργεια του «τέσσερα». Μια αλλαγή από τη διττότητα στη θεϊκή ισορροπία. Και γνωρίζατε ότι αυτό το έτος 2012 δεν είναι απόλυτα προκαθορισμένο. Με τη δουλειά που κάνετε, τη δουλειά της Σώμπρα και τη δουλειά των ανθρώπων στη Γη, αυτή η ημερομηνία μετακινείται όλο και πιο γρήγορα μπροστά. Μη παραμένετε στη χρονιά 2012 για την κβαντική αλλαγή του εαυτού και της ανθρωπότητας. Μπορεί να γίνει πιο σύντομα!!!

Αυτοί που βρίσκονται εδώ σήμερα νιώθουν την ενέργειά σας και την αποτιμούν. Θα πάρουν τα στοιχεία αυτά και θα πάνε πίσω στα αγγελικά τους συμβούλια, την οικογένειά τους στη δική μας πλευρά του πέπλου. Θα μεταφέρουν ότι είδαν και ένιωσαν σε αυτό το δωμάτιο. Θα ενημερώσουν άλλους από τα συμβούλιά τους ότι τα πράγματα κινούνται γρηγορότερα. Θα πουν στα συμβούλιά τους για ένα γκρουπ ανθρώπων που έχουν κάνει εκπληκτική εσωτερική δουλειά. Η εργασία της Σώμπρα είναι τώρα σε ένα σημείο όπου μπορεί να διδαχτεί μέσα από βιβλία και τάξεις για να βοηθήσει άλλους ανθρώπους που ξεκινούν να περπατήσουν το μονοπάτι. Θα πουν στα συμβούλιά τους για μια ομάδα ανθρώπων που βοηθούν για να γίνει αλλαγή στη Γη: τους Εργάτες της Αλλαγής της Σώμπρα!!!!

Δεν πολυπιστεύετε αυτά που σας λέμε τώρα! Το βρίσκετε δύσκολο να το πιστέψετε όταν όλο αυτό τον καιρό πιστεύατε πως διαχειριζόσασταν τα συναισθηματικά σας προβλήματα!! (γέλια) Αυτό που πραγματικά κάνατε αγαπητοί φίλοι, ήταν να φτιάξετε ένα τούνελ μεταξύ της παλιάς ενέργειας και της νέας. Έτσι αυτοί που είναι εδώ σήμερα γελούν τώρα, διασκεδάζουν μαζί σας. Είναι εδώ για να τιμήσουν τη δουλειά που κάνετε. Αλλά πιο σημαντικό, είναι εδώ για να μεταφέρουν το μήνυμα σε άλλα αστρικά συμβούλια ότι κάτι γίνεται. Υπήρξε μια αλλαγή στην ενέργεια σ’ αυτή την αίθουσα σήμερα που επέτρεψε μια συνένωση που δεν ήταν εφικτή προηγουμένως.

Αχ, πράγματι, γι’ αυτόν που επίσης μόλις ρώτησε, θα συνεχίσουν να υπάρχουν προκλήσεις στη ζωή σας. Θα υπάρχουν καταστάσεις διττότητας που θα εμφανίζονται. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει για λίγο ακόμη. Αλλά εσείς ως δάσκαλοι, ως Σώμπρα, θα έχετε διαφορετική αντίδραση σ’ αυτά. Θα έχετε μεγαλύτερη κατανόηση και σοφία. Θα μιλήσουμε περισσότερο γι’ αυτό, αλλά όχι σήμερα.

Σας ζητούμε να θυμάστε αυτά τα λόγια γιατί εκεί που οδηγούμαστε μαζί σας περιστρέφεται γύρω από το εξής: Αγαπητοί φίλοι, δεν έχει να κάνει με εσάς πια. Δεν έχει να κάνει με εσάς!!!! Νομίζατε πως είχε αλλά δεν έχει. Ο τρίτος κύκλος θα ασχολείται κυρίως με αυτό.

Αλλά τώρα, αυτοί που έρχονται από τα συμβούλια, που βρίσκονται εδώ για να συνενώσουν τις ενέργειές τους μαζί σας και να μάθουν από εσάς σήμερα, ζητούν να βγουν στους διαδρόμους, να περπατήσουν μεταξύ σας, να βάλουν τα χέρια τους επάνω στους ώμους σας, να σας φιλήσουν το μέτωπο, να σας ευχαριστήσουν που τους επιτρέπετε να είναι εδώ. Θα ζητήσουμε από τον Κώλντρε να σωπάσει για μια στιγμή. Αγαπητοί φίλοι, απλά αναγνωρίστε αυτούς που περπατούν στους διαδρόμους τώρα, που έρχονται για να είναι μαζί σας. Δεχτείτε τα ενεργειακά δώρα που φέρνουν. Θα επιστρέψουμε σε λίγο.

Θα φτάσετε σε καινούργια φώτιση και κατανόηση του ποιοι είστε και γιατί είστε εδώ. Θα το νιώσετε στα βαθύτερα επίπεδα μέσα σας – θα είναι σχεδόν σαν σοκ, σαν κρύο ντους – όταν μια μέρα συνειδητοποιήσετε ότι δεν ήταν για εσάς και δεν είναι για εσάς πλέον. Θα συνειδητοποιήσετε ότι το κάνατε αυτό για την αγάπη του Πνεύματος, για την αγάπη του Ότι Υπάρχει. Αυτή θα είναι μια υπέροχη ημέρα. Θα είμαστε μαζί σας όταν αυτό συμβεί.

Τώρα ας προχωρήσουμε με τις συζητήσεις αυτής της ημέρας μαζί σας. Ζητάμε από τον καθένα σας να νιώσει άνετα και να ανασάνει βαθιά. Μερικοί αναπνέουν πολύ ρηχά αυτή τη στιγμή. Αναπνεύστε βαθιά αγαπητοί φίλοι.

Τώρα, ερχόμαστε σήμερα στο Δέκατο Μάθημα της Σειράς του Δημιουργού. Ξέρουμε ότι τα προηγούμενα μαθήματα δεν ήταν πάντα αυτό που νομίσατε ότι θα είναι !! (χαμογελώντας). Μερικοί από εσάς ίσως σκέφτηκαν ότι θα σας δίναμε ένα μαγικό μάντρα που θα σας επέτρεπε να κάνετε οτιδήποτε θέλατε, οποιαδήποτε στιγμή. Μερικοί ίσως σκεφτήκατε ότι θα σας δίναμε έναν τελετουργικό χορό, αλλά ο χορός που σας δώσαμε δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί τελετουργικός!!! Σήμερα ερχόμαστε στο Δέκατο Μάθημα, το οποίο είναι το πρώτο του τελικού τετάρτου της Σειράς του Δημιουργού. Σε αυτές τις τελευταίες τρεις συζητήσεις θα σας προκαλέσουμε ακόμη μια φορά ζητώντας σας να αφήσετε κάτι το οποίο κρατούσατε κοντά σας και σφικτά. Θα σας δώσουμε εργαλεία, νέες μεθόδους και νέους τρόπους σκέψης, αλλά σας προειδοποιούμε, δεν είναι αυτό που νομίζετε ότι είναι. Αλλά θα έπρεπε ήδη να το ξέρατε αυτό !!! (χαμογελώντας).

Στα προηγούμενα εννέα μαθήματα δουλέψαμε για να αλλάξουμε την εντύπωση του ποιοι νομίζετε ότι είστε. Δουλέψαμε να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε την νέα ενέργεια και τι είναι αυτή. Δουλέψαμε να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε από πού ήρθατε και γιατί είστε εδώ.

Τα τρία πρώτα μαθήματα ήταν του «επιτρέπω». Επιτρέπω και αποδέχομαι. Αποδέχομαι όλα τα πράγματα όπως είναι. Να στέκεστε πίσω από τον χαμηλό τοίχο και μετά να μάθετε να αποδέχεστε τον εαυτό σας, ίσως το μάθημα με την μεγαλύτερη πρόκληση από όλα. Να μάθετε να αποδέχεστε τον εαυτό σας. Γι’ αυτό μιλήσαμε πολύ σήμερα για το τι περνάτε, τι έχετε κάνει, την εσωτερική δουλειά που κάνατε. Νιώθατε θλίψη γιατί νομίζατε πως ασχοληθήκατε πολύ με τον εαυτό σας. Είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι αυτή η αντίληψη δεν είναι ακριβής!!! Όλα γίνονται για να αλλάξει κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Το Τρίτο Μάθημα ήταν επίσης για αποδοχή, το να είστε στην Θεϊκή Στιγμή, του να μην είστε πια στο παρελθόν. Γιατί το παρελθόν, φίλοι μου, το παρελθόν είναι το μέλλον για εσάς, με πολλούς τρόπους. Το παρελθόν είναι το μέλλον με πολλούς τρόπους. Σας μιλήσαμε για το να βρίσκεστε στη Θεϊκή Στιγμή σας, στο Θεϊκό Χώρο, να μην ανησυχείτε για το τι έχει περάσει ή τι θα έλθει. Να βρίσκεστε στο Τώρα, στην Τώρα Στιγμή.

Το δεύτερο τέταρτο των μαθημάτων (Μαθήματα 4-6) ήταν για την Απελευθέρωση. Ήταν για να απελευθερώσετε πράγματα. Μιλήσαμε για το πώς να βάζετε πράγματα στον Φούρνο της Χάρης (Μάθημα  4). Ήταν για Απελευθέρωση, για να μεταφέρετε πράγματα στη Θεϊκή σας Ενέργεια. Να τα παίρνετε από τα χέρια και το μυαλό σας και να τα τοποθετείτε στο Θεϊκό Επεξεργαστή που είναι μέσα σας. Αυτά τα μαθήματα ήταν για την μεταφορά των πραγμάτων από εσάς στον Θεϊκό Εαυτό σας. Το επόμενο για να καταλάβετε ότι όταν το κάνετε αυτό, προφανώς θα συμβούν αλλαγές στη ζωή σας. (Μάθημα 5). Αυτές οι αλλαγές είναι κατάλληλες, γι’ αυτό ευλογείστε τις.

Στη συνέχεια αγαπητοί φίλοι, καθώς συμβαίνουν αλλαγές που μαθαίνετε να τις ευλογείτε, να είστε στη Θεϊκή Ισορροπία (Μάθημα 6). Επιτρέψτε στον εαυτό σας μια νέα ισορροπία, όχι της διττότητας, όχι του δύο, αλλά τη Θεϊκή Ισορροπία του τέσσερα. Μιλήσαμε για τα τέσσερα μαρμαράκια. Στο παρελθόν ήταν ένα σκοτεινό στοιχείο και ένα φωτεινό και ένα τρίτο που άλλαζε σαν χαμαιλέων και έπαιρνε στοιχεία και ιδιότητες του φωτεινού ή του σκοτεινού. Είπαμε όμως και ότι ένα τέταρτο στοιχείο ενέργειας, ένα τέταρτο μαρμαράκι, θα εμφανίζονταν και θα παρείχε την κατάλληλη ισορροπία για να μεταβείτε από τη διττότητα στη νέα ενέργεια. Αυτά τα μαθήματα ήταν για απελευθέρωση και κατανόηση ότι κάνοντας το αυτό θα έρχονταν αλλαγές.

Μετά στα επόμενα τρία μαθήματα (7-9) μιλήσαμε για το πώς να αρχίσετε τη διαδικασία της δημιουργίας. Μιλήσαμε μαζί σας για τις φαρδιές πινελιές της δημιουργίας (Μάθημα 7), ζωγραφίζοντας με μια μεγάλη βούρτσα. Σας ζητήσαμε τότε να αφήσετε την πρόθεση, την ειδική πρόθεση. Απλά ενεργοποιήστε τη διαδικασία της δημιουργίας με μια φαρδιά πινελιά. Αυτό κινεί μια διαδικασία που παίρνει τα πράγματα από το ουδέτερο και αρχίζει να τα κινεί. Όχι στα αριστερά ούτε στα δεξιά, αλλά αρχίζει να επεκτείνει το δυναμικό τους προς τα έξω προς όλες τις κατευθύνσεις.

Όταν ενεργοποιηθεί η διαδικασία του να είσαι Δημιουργός πάνω στη Γη, υπάρχει μια ενέργεια που είναι αναγκαία για να υλοποιηθεί αυτό, για να συμβεί. Τότε ήταν που σας είπαμε για το φρούτο του ρόδου (μάθημα 8), όταν μιλήσαμε για να την επαναενεργοποίηση του πάθους που ήταν πάντα δικό σας αλλά κοιμόταν για αρκετό καιρό. Ναι, ίσως μια απλή άσκηση, αλλά με πολύ μεγάλο δυναμικό. Αυτό φέρνει πίσω τη Θεϊκή Ενέργεια που δεν ήρθε μαζί σας όταν ήρθατε σ’ αυτή τη Γη και πήρατε τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου, τα χαρακτηριστικά της βιολογίας. Αλλά είναι καιρός να ενοποιηθείτε πάλι με αυτό το πάθος. Είναι καιρός να το βάλλετε μέσα στην ύπαρξή σας. Δεν χρειάζεται πολύ δουλειά, δεν  χρειάζεται να κάνετε ειδικό τελετουργικό, δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ και να παλέψετε με αυτό, δεν χρειάζεται να προσεύχεστε για 21 νύχτες συνέχεια. Απλά θα λάβετε αυτό το οποίο είναι δικό σας.

Και μετά φίλοι, αφότου ενεργοποιηθεί η διαδικασία με τη φαρδιά βούρτσα, αφού λάβετε το πάθος σας που είναι το καύσιμο, τότε εκπέμπονται δονήσεις από το καινούργιο σας σπίτι έξω στον κόσμο γύρω σας. Αυτές είναι δονήσεις αγάπης και κατανόησης και σοφίας που εκπέμπετε στους άλλους. Είναι σαν ένα φως να λάμπει έξω σ’ αυτούς, αλλά είναι και η αντίστροφη δόνηση που έρχεται πάλι σ’ εσάς. Με τι βοήθεια των διεκπεραιωτών σας αυτή η δόνηση σας φέρνει όλα τα κατάλληλα πράγματα, έξω από την πόρτα του σπιτιού σας (Μάθημα 9). Αυτό είναι μέρος της δημιουργικής διαδικασίας. Είναι το να βρίσκεστε στο καινούργιο σας σπίτι, να λέτε ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ, είναι να ξεκινήσετε μια διαδικασία η οποία τροφοδοτείται από το πάθος σας, μετά πάει έξω στον φυσικό κόσμο γύρω σας και αυτό που γυρίζει πίσω είναι όλα τα πράγματα που είναι κατάλληλα για εσάς. Ίσως να μην τα αναγνωρίσετε αμέσως ως κατάλληλα – έτσι λέμε και στον Κώλντρε – αλλά είναι!!. Ότι δημιουργείτε τώρα, ότι δημιουργείτε με όλη τη δουλειά που κάνετε, επιστρέφει με το κατάλληλο τρόπο σ’ εσάς.

Έτσι, τώρα μπαίνουμε στην τελική σειρά αυτών των μαθημάτων (μαθήματα 10-12), του Γήινου Δημιουργού. Υπάρχουν τρία ακόμη μαθήματα σ’ αυτή τη σειρά. Θα μιλήσουμε σήμερα για το ταξίδι του Τζακ ακόμη μια φορά. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί τα πράγματα είναι έτσι όπως είναι και γιατί βιώνετε συγκεκριμένα πράγματα στη ζωή σας αυτή την περίοδο.

Μετά είναι κάτι πολύτιμο που θα σας ζητήσουμε να απελευθερώσετε σήμερα. Ίσως αυτό να είναι μια πρόκληση για εσάς. Ίσως να είναι δύσκολο, αλλά όταν αφήνετε το παλιό κάνετε χώρο για το καινούργιο. Και όπως ανακαλύπτετε όλοι, σε καθημερινή βάση, δεν θα βρείτε τις απαντήσεις που ζητάτε στους παλιούς τρόπους.

Αυτό που ανακαλύπτετε τώρα είναι ότι οι απαντήσεις δεν βρίσκονται στα «παλιά». Οι απαντήσεις δεν βρίσκονται εκεί που τις βρίσκατε στο παρελθόν. Αντιμετωπίζετε εμπειρίες στη ζωή σας τώρα που είναι παράδειγμα αυτού που σας λέμε. Κάποιος που γνωρίζατε πολύ παλιά εμφανίζεται ξαφνικά πάλι στη ζωή σας. Ή μια παλιά αρρώστια που πιστεύατε ότι είχε φύγει ξαναεμφανίζεται. Ή μια συναισθηματική κατάσταση που πιστεύατε ότι είχε ξεκαθαρίσει ξαναέρχεται, μαζί με τον συναισθηματικό πόνο. Και μετά μπερδεύεστε. Αναρωτιέστε γιατί δεν μπορείτε να χειριστείτε μια κατάσταση που μπορούσατε να χειριστείτε πριν και αναρωτιέστε γιατί έρχεται πάλι αυτή τη στιγμή. Αγαπητοί φίλοι, η απάντηση είναι σε διαφορετικό μέρος. Είναι στη νέα ενέργεια. Οι απαντήσεις για όλα τα πράγματα που έρχονται στη ζωή σας είναι τώρα στην νέα ενέργεια.

Θα κάνουμε μια μικρή παρέκλιση για μια στιγμή εδώ. Οι εσωτερικές προκλήσεις που περνάτε δεν συνδέονται με προηγούμενες ζωές, γιατί οι περισσότερες, με εξαίρεση ελάχιστα κατάλοιπα, έχουν ήδη φύγει. Οι προκλήσεις που περνάτε για το μεγαλύτερο μέρος δεν συνδέονται ούτε με αυτή τη ζωή, γιατί όπως ξέρετε, αισθάνεστε τόσο διαφορετικοί από αυτό που ήσασταν πέντε χρόνια πριν και είκοσι και τριάντα χρόνια πριν. Είναι δύσκολο ακόμη και να αναφερθείτε στον τότε εαυτό σας. Γιατί; Επειδή αλλάξατε. Γιατί έχετε προχωρήσει στην επόμενη ζωή σας, ακόμη και ενώ είστε εδώ. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε τώρα σχετίζονται με το αρχικό πέρασμα του Τείχους της Φωτιάς. Υπήρχε ένα βαθύ τραύμα με αυτό. Μια πολύ βαθιά ανακατάταξη όλων όσων πιστεύατε ότι είστε.

Όταν ο Τζακ πέρασε το Τείχος, όπως έχουμε πει τόσο συχνά, αυτό ήταν πολύ τραυματική εμπειρία γι’ αυτόν. Όταν ο Τζακ πέρασε αυτό το Τείχος από την Πρώτη Δημιουργία στο κενό, αυτό άλλαξε τα πάντα, τα άλλαξε όλα. Όσο ο Τζακ ήταν στο βασίλειο όλα ήταν ένα, όλα τα πράγματα ήταν ένα. Υπήρχε, μοναδικός σκοπός, μοναδική κατεύθυνση και μοναδική Θέληση. Όλα τα πράγματα πήγαζαν από το κέντρο του βασιλείου. Αυτό ήταν υπέροχο, ειρηνικό και γεμάτο αγάπη και ήταν έτσι όπως ήταν τα πράγματα στον πρώτο κύκλο, στην πρώτη Δημιουργία. Ήταν σαν ένα, μια θέληση. Όταν ο Τζακ πέρασε το Τείχος της Φωτιάς στο κενό, ξαφνικά είχε ένα καινούργιο χαρακτηριστικό και αυτό λέγονταν Ελεύθερη Θέληση.

Αυτό είναι λίγο δύσκολο να το περιγράψουμε με ανθρώπινα λόγια, αλλά θα συνεχίσουμε να το προσπαθούμε. Όταν ο Τζακ πέρασε το τείχος είχε τις ιδιότητες της Ελεύθερης Θέλησης. Δεν ήταν πλέον μια μοναδική επέκταση του Ότι Υπάρχει. Μπήκε σε μια νέα διάσταση. Ο Τζακ ήταν πάντα ο πρίγκιπας, ο γιος του βασιλιά και της βασίλισσας, αυτός που θα κληρονομούσε τον θρόνο. Αλλά τώρα βίωνε κάτι τελείως διαφορετικό – Ελεύθερη Βούληση. Δεν ήξερε ακριβώς πώς να το χειριστεί αυτό. Γιατί πάντα πίστευε ότι καταλάβαινε την Αποστολή του, το σκοπό και το συμβόλαιό του στην ενιαία θέληση του Βασιλείου. Αλλά τώρα, όλα ήταν διαθέσιμα και πιθανά. Δεν υπήρχε προκαθορισμένο μονοπάτι ή μοτίβο.

Το ταξίδι του Τζακ είναι το δικό σας ταξίδι. Όλοι σας νιώσατε πως είναι να πας από τη Μία Βούληση στην Ελεύθερη Βούληση. Αυτό προκάλεσε πολλές ενδιαφέρουσες εμπειρίες για σας. Αυτό σας έκανε ελεύθερους δημιουργούς με πολλούς τρόπους και όλο αυτό ήταν κατάλληλο. Όλο αυτό είναι ευλογημένο από το Πνεύμα. Γιατί με το να έχετε Ελεύθερη Βούληση – εσείς και ο Τζακ και όλοι οι άλλοι άγγελοι και όλοι οι άλλοι άνθρωποι – έχοντας Ελεύθερη Βούληση μπορέσατε να επεκτείνετε τη δημιουργία με τρόπους και μέσα που δεν είχαν ποτέ χρησιμοποιηθεί. Καταλαβαίνετε τον αντίκτυπο; Είχατε μία Θέληση – όντως γεμάτη αγάπη, όντως ευλογημένη – αλλά ήταν ενιαία στην αρχική Δημιουργία. Όταν περάσατε το Τείχος σάς δόθηκε Ελεύθερη Βούληση.

Όταν ο Τζακ ήρθε στη Γη και απέκτησε βιολογία, είχε ακόμη Ελεύθερη Βούληση, αλλά είχε επίσης και κάτι που λέγονταν πέπλο. Το πέπλο εμπόδιζε τον Τζακ από το να ξέρει συνειδητά τι συνέβαινε από ζωή σε ζωή. Το πέπλο τον εμπόδιζε από το να καταλαβαίνει το ταξίδι του που τον είχε πάρει από το Βασίλειο στο κενό, για να βοηθήσει να δημιουργηθεί η ενέργεια και το επίστρωμα του δικού σας Σύμπαντος. Συνδυάστε αυτά τα δύο δυνατά στοιχεία – το πέπλο και την Ελεύθερη Βούληση – και υπάρχει μια πολύ ισχυρή ενέργεια εδώ. Είναι μια ενέργεια που ο καθένας σας έχει μάθει να  ζει μαζί της.

Έχετε την Ελεύθερη Βούληση να κάνετε ότι επιλέξετε. Είχατε όμως και το πέπλο και έτσι δεν μπορούσατε να θυμηθείτε αρκετά τις αποφάσεις και τις εμπειρίες σας. Τώρα, είστε εδώ, Σώμπρα, φτάνετε στην ολοκλήρωση του κύκλου ζωών σας στη Γη. Ολοκληρώνετε το ταξίδι σας, φτάνετε στα τελικά ξεκαθαρίσματα που θα σας οδηγήσουν σε νέες κατανοήσεις. Όπως σας έχουμε ξαναπεί, δεν επιστρέφετε στην Εστία από εδώ. Προχωράτε μπροστά. Συνεχίζετε να επεκτείνεστε αλλά θα έρθει η στιγμή που το πέπλο θα φύγει, όταν κατανοήσετε το ταξίδι σας, τότε θα έχετε μια πιο ολοκληρωμένη κατανόηση του ποιοι είστε και γιατί είστε εδώ.

Στο μεταξύ, εδώ περνάτε πολλές αλλαγές στη ζωή σας αυτή τη στιγμή, πολλές προκλήσεις. Περιμένατε ότι αυτή η διαδικασία ανάληψης θα γινόταν με ένα τρόπο και γίνεται κάπως αλλιώς. Δεν γίνεται αυτό που πιστεύατε ότι θα γίνει!! Καθώς ολοκληρώνετε τον κύκλο αγαπητοί φίλοι συμβαίνει κάτι πολύ ενδιαφέρον. Είναι ένα βήμα που πρέπει να κάνετε. Είναι ένα βήμα που σας φέρνουμε σήμερα. Εσωτερικά, είναι κάτι που ξέρετε πως έρχεται, αλλά πρέπει να αποκαλυφθεί από έξω για επιβεβαίωση. Αυτό το βήμα είναι πολύ απλό. Περνώντας μέσα από τη νέα ενέργεια για να γίνετε ο δημιουργός που πράγματι είστε, πρέπει να ξεπεράσετε την Ελεύθερη Βούληση σας και να φτάσετε στη Θεϊκή σας Βούληση.

Δέκατο Μάθημα της Σειράς του Δημιουργού: Μπείτε στη Θεϊκή σας Βούληση. Είναι ένα απλό αλλά ισχυρό βήμα. Είναι κάτι που μοιάζει προφανές στην αρχή, αλλά όταν αρχίσετε να το σκέφτεστε με το ανθρώπινο μυαλό σας, μπορεί να σας τρομάξει, γιατί όπως αντιλαμβάνεστε, σας ζητείται – ο Κώλντρε σίγουρα μας αμφισβητεί αυτή τη στιγμή ! - σας ζητείται  να αφήσετε την Ελεύθερη Βούλησή σας και να περάσετε στη Θεϊκή Βούληση. Ας μιλήσουμε λίγο για το ποια είναι η διαφορά.

Ο Κώλντρε λέει «Αχ Τοβία, τι είναι αυτά που λες σήμερα!;»  Χμμμ (γέλια)

Δέκατο Μάθημα: Μπείτε στη Θεϊκή σας Βούληση. Όταν ήλθατε στη Γη με την Ελεύθερη Βούλησή σας και μπήκατε στη διττότητα, η Ελεύθερη Βούλησης σας επέτρεπε να δείτε τους καθρέφτες του ποιοι είστε. Η Ελεύθερη Βούληση σας επέτρεπε να δείτε το φως και το σκοτάδι. Μπορούσατε να δείτε πάνω και κάτω, αλλά κατά μια έννοια η Ελεύθερη Βούληση με το πέπλο είναι πολύ περιορισμένη, όπως έχετε ανακαλύψει. Πολλοί αμφισβητήσατε αν ΕΙΧΑΤΕ ποτέ Ελεύθερη Βούληση ή ήσασταν απλά μαριονέτες για τους αγγέλους του Πνεύματος. Αλλά όχι, πράγματι είχατε Ελεύθερη Βούληση όλον τον καιρό.

Όταν περνάτε στη Θεϊκή Βούληση, υπερβαίνετε τη διττότητα και τον διχασμό και την απομόνωση που κουβαλάτε μαζί σας από τότε με το Τείχος της Φωτιάς. Υπερβαίνετε τον αποχωρισμό από το Πνεύμα που νιώσατε όταν φύγατε από το Βασίλειο. Όταν μπαίνετε στη Θεϊκή Βούληση έχει σχέση με τη Θεϊκή Βούληση που έρχεται από μέσα σας. Είναι συνδεδεμένη και ενιαία με το Πνεύμα στα βαθύτερα επίπεδα του ποιοι είστε. Όταν περνάτε στη Θεϊκή Βούληση υπερβαίνετε την ανθρωπινότητα που κουβαλάτε μαζί σας. Ξεπερνάτε τη διττότητα που αποτελεί κομμάτι σας από τότε που είστε στη Γη. Περνάτε από το δύο σε αυτό που λέμε Όλο. Στη Θεϊκή Βούληση θα υπάρχουν λύσεις που δεν υπήρχαν πριν. Δεν μπορούσαν να έρθουν μέσα από την Ελεύθερη Βούληση και τη διττότητα. Στη Θεϊκή Βούληση δεν υπάρχει τόσο πολύ η σκέψη μόνο για εσάς αλλά μια μεγαλύτερη συμπόνια και κατανόηση για Ότι Υπάρχει.

Η Θεϊκή Θέληση δεν υπάρχει έξω από εσάς. Η Θεϊκή Θέληση εμπεριέχεται μέσα σας. Όταν περνάτε στη Θεϊκή Θέληση, όταν απελευθερώνετε την παλιά Ελεύθερη Βούληση κάνετε ακόμη μια φορά ένα είδος σύνδεσης με το Πνεύμα. Γίνεται μια συνειδητή σύνδεση και συνειδητή κατανόηση που δεν έχετε νιώσει εδώ και αιώνες.

Η Θεϊκή Θέληση δεν κάθεται και περιμένει το Θεό, το Πνεύμα, να σας πει τι να κάνετε. Είναι μια κατανόηση πως είναι ήδη κομμάτι σας. Είναι μια εσωτερική κατανόηση και γνώση ότι το Πνεύμα είναι εκεί, ότι δεν υπάρχουν εξωτερικές φωνές για να ακούσετε, ότι το Πνεύμα και ο Θεός και η Θεϊκότητα και η Συνειδητότητα του Χριστού υπάρχουν ήδη μέσα σας. Θεϊκή Βούληση είναι να ακούτε αυτή τη βαθιά, παθιασμένη εσωτερική φωνή.

Όταν θα αρχίσετε να δουλεύετε αυτό το μάθημα, θα αναρωτηθείτε, «Τι είναι αυτή η Θεϊκή Θέληση»; ή «Είναι αυτό το τρελό μυαλό μου που μου μιλάει πάλι;» Και μπορεί να παραλύσετε σε ένα βαθμό παίρνοντας αυτή την απόφαση. Αλλά σας λέμε, όταν συμβεί αυτό απλά μπείτε σε έναν χώρο γαλήνης και πείτε «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η Θεϊκή Θέληση». Κατανοήστε ότι ό,τι εμφανίζεται είναι η Θεϊκή Θέληση.

Είστε συνηθισμένοι στα παλιά χαρακτηριστικά της Ελεύθερης Βούλησης ή της Θέλησης της Διττότητας αν θέλετε. Υπήρχε μια συνεχής πρόκληση και μάχη μπρος πίσω στο μυαλό σας. Καθώς μπαίνετε στη Θεϊκή Θέληση, θα σας έρχονται λύσεις που είναι πολύ πιο πάνω και πολύ πιο εκτεταμένες από ότι έχετε βιώσει ποτέ. Δεν θα νιώσετε ότι είναι δύο παλιές φωνές στον παλιό ανθρώπινο εαυτό σας που διαφωνούν όπως συνέβαινε πολύ συχνά (γέλια). Όταν θα μπείτε στη Θεϊκή σας Βούληση θα νιώσετε και θα αισθανθείτε και ίσως να ακούστε μια διαφορετική απάντηση που έρχεται από το Όλο. Αλλά πρέπει να καταλάβετε – και το τονίζουμε αυτό – ότι θα έρχεται από μέσα σας !! Αν ψάχνετε έξω από εσάς γι’ αυτές τις απαντήσεις, αν νομίζετε ότι υπάρχει μια οντότητα που βρίσκεται απ’ έξω από εσάς και που θα αρχίσει τώρα να σας λέει τι να κάνετε, ψάχνετε σε λάθος μέρος ! Ψάχνετε στο χώρο της παλιάς ενέργειας. Η Θεϊκή Θέληση πηγάζει από μέσα. Η Θεϊκή Θέληση είναι μέσα σας αυτή τη στιγμή. Όπως σας είπαμε νωρίτερα, και γελάσαμε μ’ αυτό, εμείς βλέπουμε αυτό το φως μέσα σας αλλά εσείς δεν το βλέπετε ακόμη.

Δέκατο Μάθημα: Μπείτε στη Θεϊκή σας Βούληση. Πιθανόν να νιώσετε περίεργα γι’ αυτό στην αρχή. Θα σκεφτείτε ότι πρέπει να ακούσετε από το Πνεύμα πρώτα «Είναι σωστό να κάνω αυτό ή εκείνο; Τι λες Πνεύμα, τι λέτε πνευματικοί οδηγοί; Χρειάζομαι την απάντηση από έξω». Και δεν θα είναι εκεί. Δεν θα ακούσετε τίποτε αν ψάξετε εκεί.

Όταν περνάτε στη Θεϊκή Θέληση – που είναι πολύ εύκολο, πολύ απλό να γίνει – η απάντηση θα σας έρθει. Η γνώση και η κατανόηση θα έρθει από ένα μέρος μέσα σας που δεν έχετε ξαναβιώσει έως τώρα. Θα είναι πλήρης και πλούσια και δεν θα έχετε καμιά αμφιβολία για το από πού έρχεται. Θα έρθει από ένα μέρος αγάπης. Θα έρθει από ένα πολύ βαθύ μέρος σας που είναι πράγματι Πνεύμα. Αυτό δεν θα είναι νοητική άσκηση. Θα είναι ένα συναίσθημα, δυναμικό και εκτεταμένο, που βγαίνει από μέσα σας.

Είναι καιρός τώρα ως άγγελοι, που κάνατε ένα μεγάλο ταξίδι αφότου φύγατε από την Εστία, να απελευθερώσετε αυτό που πρώτα βιώσατε όταν περάσατε το Τείχος της Φωτιάς. Είναι καιρός να αφήσετε το χαρακτηριστικό που λέγεται Ελεύθερη Βούληση. Όταν το πρωτογνωρίσατε αυτό ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι. Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι για έναν άγγελο που είχε μόλις περάσει την απίστευτη εμπειρία του Τείχους της Φωτιάς. Ήταν όμως και τρομακτικό, γιατί ποτέ ως τότε δεν είχατε Ελεύθερη Βούληση. Είχατε Μία Βούληση, Επεκταμένη Θέληση.

Αλλά τώρα σας είχε δοθεί δύναμη, σας είχε δοθεί επιλογή όπως δεν είχατε ποτέ ως τώρα. Πήρατε την Ελεύθερη Βούληση και αρχίσατε να παίζετε μαζί της στο διάστημα, στο κενό. Η Ελεύθερη Θέληση σας ήταν σαν να είχατε μια εκπληκτική, απίστευτη θήκη εργαλείων Δημιουργού. Μπορούσατε να κάνετε πράγματα που δεν είχατε κάνει ποτέ πριν. Μπορούσατε να παίζετε στο κενό, μπορούσατε να δημιουργείτε αστέρια, να δημιουργείτε καινούργιες ενέργειες. Μπορούσατε ακόμη και να πολεμήσετε μα άλλες οντότητες! Δεν μπορούσατε να το κάνετε αυτό στο Βασίλειο. Δεν υπήρχαν μάχες. Μπορούσατε να δημιουργήσετε καινούργια μέρη. Μπορούσατε να έχετε σκέψεις και συναισθήματα που έφευγαν προς κάθε κατεύθυνση.

Αυτή η Ελεύθερη Θέληση ήταν ένα απίστευτο νέο παιχνίδι. Αλλά σας προκάλεσε και πολύ θλίψη στην πορεία. Πολύ ταλαιπωρία και πολύ πόνο. Πήρατε την Ελεύθερη Θέληση και πήγατε σε μέρη που ήταν πιο κάτω από το κάτω, πιο πάτος από τον πάτο, στα μέρη με τον περισσότερο πόνο από ότι όλη η Δημιουργία μπορούσε να φανταστεί. Αλλά απλά παίζατε με την καινούργια ενέργεια. Αλλά επίσης, την πήγατε και σε υπέροχα μέρη αγάπης και συνεισφοράς και συμπόνιας στη δημιουργία φωτός.

Είχατε αυτό το δώρο και το εργαλείο της Ελεύθερης Θέλησης από τότε που σας δόθηκε ως δώρο από το Πνεύμα όταν περάσατε το Τείχος της Φωτιάς. Είχατε αυτό το δώρο μαζί σας για αιώνες. Σας υπηρέτησε καλά για να δημιουργήσετε κάτι στο κενό, να δημιουργήσετε τα σύμπαντα και τους γαλαξίες και τα αστέρια. Η Ελεύθερη Βούληση σας υπηρέτησε καλά καθώς ενσαρκωθήκατε στη Γη. Σας επέτρεψε να κάνετε τις επιλογές μεταξύ φως και σκοτάδι, ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο μαρμαράκι. Σας επέτρεψε να βιώσετε τη διττότητα με πολύ περιορισμένο τρόπο αφού είχατε το πέπλο επάνω σας. Σας επέτρεψε να βιώσετε τη διττότητα με ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο.

Αλλά τώρα αγαπητοί φίλοι σας ζητάμε να πάτε πέρα από αυτό, στη Θεϊκή Θέληση. Θα είναι μια πρόκληση. Θα αναρωτιέστε τι είναι αυτό το πράγμα που λέγεται Θεϊκή Θέληση – σε ποιόν ανήκει; Είναι πάλι αυτό το Πνεύμα που έρχεται ακόμη μια φορά να σας πει τι να κάνετε; Είναι οι οδηγοί ή οι άγγελοι σας τώρα που θα σας υπαγορεύουν; Όχι, η Θεϊκή Βούληση έρχεται από μέσα. Είναι η δική σας Θέληση αλλά είναι σε Θεϊκή βάση που υπερβαίνει τη διττότητα. Υπερβαίνει την ανθρώπινη δυναμική στην οποία έχετε συνηθίσει. Είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Ότι Υπάρχει και το Πνεύμα, αλλά καταλάβετε αγαπητοί φίλοι ότι εσείς είστε το Πνεύμα. Η Θεϊκή Θέληση έρχεται από μέσα. Παρέχει απαντήσεις και λύσεις και εμπειρίες και καινούργιες δυνάμεις που δεν έχετε ποτέ ξανά βιώσει.

Θα υπάρξει πρόκληση. Θα θέλετε να κρατήσετε και τα ΔΥΟ και τη Θεϊκή και την Ελεύθερη Θέληση (χαμογελώντας). Θα θέλετε τα υπέροχα χαρακτηριστικά της Ελεύθερης Θέλησης καθώς θα παίρνετε την καινούργια Θεϊκή. Είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι δεν γίνεται έτσι. Το ένα πρέπει να απαλευθερωθεί για να βιωθεί το άλλο.

Όταν κάτι σας χτυπάει την πόρτα τώρα και εσείς χορεύετε μαζί του – πολλοί ρωτήσατε το Πνεύμα «Εντάξει, χορεύω, αλλά τι κάνω; Πότε σταματά το τραγούδι; Ποιος θα καθοδηγεί; Τι βήματα πρέπει να κάνω;» Καθώς χορεύετε περάστε στη Θεϊκή Θέληση. Ας πούμε ότι βρίσκεστε σε μια από τις καθημερινές σας καταστάσεις, μια κατάσταση που εμπεριέχει πρόκληση, ίσως με έναν συνάδελφο. Ο συνάδελφος ήρθε και χτυπησε την πόρτα σας και συμφωνήσατε ότι είναι καιρός να χορέψετε. Χορεύετε τώρα με τον συνεργάτη σας και αυτός σας κοιτάει με θαυμασμό και αναρωτιέστε, «Πνεύμα, τι κάνω τώρα, τώρα που χορεύω, που πάω από εδώ;». Κάντε το βήμα σας στη Θεϊκή Θέληση.

Το τι γίνετε μετά δεν μπορούμε τόσο να σας το περιγράψουμε. Θα πάτε σε ένα καινούργιο μέρος. Θα πάτε πέρα από τη διττότητα. Θα φτάσετε σε αντιλήψεις που ούτε εμείς δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε. Θα φτάσετε σε νέες κατανοήσεις και νέα επίπεδα δόνησης και ενέργειας που θα κάνουν τον παλιό τρόπο ενέργειας της Ελεύθερης Βούλησης να μοιάζει ανούσιος, βαρετός. Οι παλιοί τρόποι δεν θα φαίνονται καθόλου συναρπαστικοί, χωρίς δυναμικό και χωρίς πάθος. Όταν μπαίνετε στη Θεϊκή Θέληση τα πράγματα επεκτείνονται πολύ γρήγορα!!!

Με τη Θεϊκή Θέληση έρχονται οι απαντήσεις, οι λύσεις και η πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Εκείνη τη στιγμή θα ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε. Θα ξέρετε τι να κάνετε με την ενέργεια που σας έρχεται με αυτή τη νέα Θεϊκή Βούληση. Θα μιλήσουμε περισσότερο γι’ αυτό στα επόμενα δύο μαθήματα. Αλλά σήμερα σας προκαλούμε με αυτό το δέκατο μάθημα. Μπείτε στη Θεϊκή Θέληση. Ίσως να φαίνεται απλό σε μερικούς από εσάς. Μερικοί θα πουν «Είμαι περισσότερο από ευτυχισμένος να το κάνω αυτό» αλλά θα δείτε ότι τα χαρακτηριστικά της Ελεύθερης Θέλησης ήταν μαζί σας από τότε που ήρθατε σ’ αυτή τη δημιουργία. Αυτή η ενέργεια της Ελεύθερης Θέλησης ήταν μαζί σας για αιώνες και θα θέλετε να την κρατήσετε μέσα σας σε κάποιο επίπεδο. Θα είναι πρόκληση να περάσετε στη Θεϊκή Θέληση.

Θα θέλετε να ξέρετε ακριβώς τι είναι αυτό προτού να κάνετε αυτό το βήμα. Αγαπητοί φίλοι, δεν μπορείτε σε καμία περίπτωση να προσδιορίσετε τα χαρακτηριστικά της Θεϊκής Θέλησης με την συνειδητότητα που έχετε αυτή τη στιγμή. Πρέπει πρώτα να μπείτε. Ακόμη μια φορά σας ζητάμε να περάσετε ένα χάσμα μόνοι σας, χωρίς εμάς να είμαστε εκεί για να σας περάσουμε. Ξέρουμε ότι όλοι σας θα ξοδέψετε χρόνο σκεπτόμενοι τις επιπλοκές του να περάσετε στη Θεϊκή Θέληση, γιατί δεν σημαίνει απελευθέρωση της Ελεύθερης Θέλησης. Η Ελεύθερη Θέληση μπορεί να είναι υπέροχη και διασκεδαστική. Ξέρω, γιατί το έχω βιώσει!! Είναι μια υπέροχη, συναρπαστική ενέργεια. Η Θεϊκή Θέληση … η Θεϊκή Θέληση είναι μεγαλοπρεπέστερη, περισσότερο ολοκληρωμένη, με μεγαλύτερη πληρότητα. Εσείς που ρωτάτε «Πνεύμα, τι θα πρέπει να κάνω, με τη δουλειά μου, με τη σχέση μου, τι θέλεις να κάνω τώρα;» Τώρα σας λέμε ότι είναι ο καιρός για εσάς – όταν θα είστε έτοιμοι – είναι καιρός να περάσετε στη Θεϊκή Θέληση. Στη Θεϊκή Θέληση, η γνώση θα σας έρθει.

Ξέρουμε τώρα ότι θα υπάρξει πολύ συζήτηση για αυτό το μάθημα. Θα υπάρχουν πολλές προκλήσεις. Θα υπάρξουν αυτοί που θα μας κατηγορήσουν και θα κατηγορήσουν τον Κώλντρε ότι σας ζητάμε να παραδώσετε κάτι το οποίο ήταν δώρο από το Θεό, την Ελεύθερή σας Βούληση. Θα κατηγορηθούμε που σας ζητάμε να αφήσετε κάτι που ήταν ακρογωνιαίος λίθος όλων των εμπειριών σας και όλων των ημερών σας εδώ στη Γη και όλων των ημερών σας όσο ήσασταν στο κενό δημιουργώντας. Θα υπάρξουν μερικοί που θα φύγουν από αυτό το γκρουπ και μόνο που θα το ακούσουν!! Γιατί δεν καταλαβαίνουν τόσα πολλά. Δεν καταλαβαίνουν τις επιπλοκές της Θεϊκής Θέλησης. Η Θεϊκή Θέληση βοηθά να συμπληρωθεί ο κύκλος όλων των εμπειριών που είχατε αφότου περάσατε το Τείχος της Φωτιάς. Σας πάει σε ένα νέο επίπεδο κατανόησης.

Σας αγαπάμε πολύ για τη δουλειά που κάνετε. Σας αγαπάμε που συνεχίζετε να μας ανέχεστε (γέλια), που περνάτε τα μαθήματα και που τα μελετάτε σταθερά, με διάθεση. Σας αγαπάμε που παίρνετε κάθε ένα από αυτά τα μαθήματα, δουλεύετε με αυτά, τα σκέφτεστε και τα εφαρμόζετε στις ζωές σας. Αλλά το κάνετε μόνοι, το κάνετε με τον δικό σας τρόπο, στο δικό σας χρόνο. Σας αγαπάμε γι’ αυτό.

Εκεί που πάτε με αυτό, εκεί που πάμε στα επόμενα μαθήματα είναι να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε πώς να κινήσετε πραγματικά την ενέργεια όταν είστε στη θέση του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ. Το ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ είναι η βάση, το θεμέλιο, είναι το ΤΩΡΑ. Θα δουλεύουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε πως να κινείτε την ενέργεια, πως να επηρεάζετε την ενέργεια και πως να γίνετε ένας αληθινός Δημιουργός.

Αυτοί που συγκεντρώνονται στο δεύτερο κύκλο αυτή την ημέρα κυριολεκτικά και μεταφορικά χειροκροτούν αυτή τη στιγμή. Κλήθηκαν εδώ για να δουν και να νιώσουν την αντίδρασή σας σ’ αυτό το μάθημα. Αυτό το μάθημα θα είναι ένα από αυτά που προκαλούν νοητικό οδόφραγμα για πολλούς, πολλούς ανθρώπους. Αυτό το μάθημα θα είναι ένα υψηλό εμπόδιο για μερικούς για να το υπερπηδήσουν. Δεν απαιτεί από εσάς να κάνετε πολλά, δεν απαιτεί ώρες πρακτικής και μελέτης. Απαιτεί απλά από εσάς να αφήσετε κάτι το οποίο ήταν πολύ κοντά σας και να μπείτε σε ένα νέο είδος ενέργειας. Αυτό το βήμα πρέπει να το κάνετε εσείς, αγαπητοί φίλοι, αυτό το βήμα πρέπει να το κάνετε εσείς μόνοι, στο χρόνο που εσείς θα επιλέξετε, στον χώρο που εσείς θα επιλέξετε. Αν δεν το καταλαβαίνετε καλά αυτό τώρα, αν σας προκαλεί εσωτερική διαμάχη, με την ησυχία σας. Με την ησυχία σας μ ’αυτό. Σε όλη αυτή τη διαδικασία και τη στιγμή που θα κάνετε το πρώτο βήμα στη Θεϊκή Θέληση, δεν είστε ποτέ μόνοι.  Υπάρχουν λεγεώνες από οντότητες όπως αυτές που έχουν μαζευτεί εδώ σήμερα που είναι μαζί σας. Σας αγαπάμε ιδιαίτερα.

Και έτσι είναι!

ã Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7392, Golden, CO 80403

Περισσότερες πληροφορίες στο Ίντερνετ : www.crimsoncircle.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1