urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

Παρουσίαση στον Βυσινί Κύκλο από τον Τωβίας

7 Απριλίου 2001

Αποτέλεσμα εικόνας για πνευματικοί οδηγοί

Και έτσι είναι, αγαπητοί φίλοι, αγαπητή Σώμπρα και αγαπητοί δάσκαλοι που μαζευτήκαμε άλλη μια φορά στον κύκλο μας, στο μέρος που βασιλεύει η αγάπη. Σας ευχαριστούμε Σώμπρα, που μας καλωσορίζετε σε αυτό το χώρο και μας προσκαλείτε στον δικό σας κύκλο σήμερα. Θα πούμε πολλά σήμερα, πολλά που πρέπει να καλύψουμε. Είναι νέες πληροφορίες που θα σας κάνουν να ξανασκεφτείτε τους τρόπους με τους οποίους λειτουργούσατε στο παρελθόν. Θα σας κάνουν να ξανασκεφτείτε το ποιοι είσαστε και θα σας κάνουν να δείτε τον εαυτό σας σαν ένα πραγματικό δημιουργό.

Στα επόμενα λεπτά απλά σας ζητάμε να ανοίξετε την καρδιά σας και την ύπαρξή σας, καθώς όλοι οι άγγελοι και οι άλλες οντότητες μπαίνουν τρέχοντας σε αυτό τον χώρο. Έρχονται να είναι μαζί σας σήμερα που παραδίδουμε το Ένατο Μάθημα της Σειράς του Δημιουργού. Καθώς είσαστε οι πρώτοι που μπαίνετε σε αυτή την νέα ενέργεια, είσαστε οι δάσκαλοι. Εσείς είσαστε που έχετε περπατήσει το μακρύ μονοπάτι ως τώρα, που έχετε συμφωνήσει να είσαστε οι πρώτοι που θα μπουν σε αυτό τον νέο χώρο και την νέα διάσταση. Εσείς είσαστε που έχετε συμφωνήσει να γίνετε δάσκαλοι για τους άλλους.

Όπως σας έχουμε ξαναπεί δεν είναι ο Κώλντρε (Τζέφρι Χόπι) που κάθεται εδώ και έχει επικοινωνία με τον Τοβία ή τους άλλους από τον Βυσσινί Κύκλο. Είναι ο Τοβίας που μεταφέρει τα στοιχεία που του δίνετε μέσα από τον Κώλντρε. Εμείς κάνουμε ανώτερη επικοινωνία με εσάς! Παίρνουμε τις εμπειρίες σας και τις ενέργειες σας και τις σκέψεις σας και τα όνειρά σας και σας τα μεταφέρουμε ξανά πίσω σε σας. Υπάρχουν ελάχιστα πράγματα που λέμε στις συναντήσεις μαζί σας που είναι απόλυτα νέα για σας. Θα πρέπει να κάνουν συνήχηση μέσα στην οντότητά σας γιατί στην πραγματικότητα κάνουμε επικοινωνία με εσάς. Παίρνουμε όλα όσα γνωρίζετε και όλα όσα μαθαίνετε και απλά τα παρουσιάζουμε από μια άλλη οπτική. Εμείς κάνουμε επικοινωνία με εσάς. Σε αυτή τη φράση υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά που φαίνονται και αυτό θα το καταλάβετε καλύτερα καθώς θα αρχίσετε να φτάνετε στη δική σας θεϊκότητα, καθώς θα ανθίζετε στο νέο σας σπίτι. Εμείς είμαστε που λειτουργούμε σαν διάμεσα για σας και είναι μεγάλη ευχαρίστηση που μας έχετε προσκαλέσει για να είμαστε μέρος αυτής της διαδικασίας.

Για λίγο αγαπητοί φίλοι, πάρτε βαθιές αναπνοές. Αναπνεύστε βαθιά στον πυρήνα της ύπαρξής σας. Αναπνεύστε μέσα στην αγάπη που σας φέρνουμε εδώ σήμερα. Αναπνεύστε την τιμή. Αναπνεύστε την ενέργεια των φίλων, της οικογένειας και της Σώμπρα που πλημμυρίζουν αυτό το μέρος για να καθίσουν δίπλα σας για την επόμενη ώρα, ίσως και περισσότερο. (χαμογελώντας) Αναπνεύστε. Πάρτε όλη την τιμή που έρχεται σήμερα για να είναι εδώ μαζί σας. Η τιμή είναι για το ταξίδι σας, για το ότι μπήκατε στη νέα ενέργεια, για την αλλαγή, για το ότι ξεκαθαρίσατε πράγματα από την ζωή σας για να μπορέσετε να βρεθείτε εδώ, για να μπορέσετε να γίνετε οι δάσκαλοι της νέας ενέργειας.

Γνωρίζουμε ότι μερικοί από σας είναι ντροπαλοί. Δεν αισθάνεστε ότι σας αξίζει αυτή η στιγμή και δεν αισθάνεστε ότι σας αξίζει η τεράστια αγάπη που έρχεται μέσα σας. Σας βλέπουμε. Σας χαμογελάμε. Σας γνωρίζουμε καλά γιατί είσαστε της οικογενείας, παρότι μπορεί να είναι δύσκολο για σας να το καταλάβετε. Το ξέρουμε ότι είσαστε της οικογενείας. Εσείς είσαστε οι ντροπαλοί, οι ήσυχοι που αισθάνεστε ένα πάθος να καίει μέσα σας. Έχετε πολλές ερωτήσεις στο μυαλό σας. Γνωρίζετε ότι κάτι τρέχει αλλά παρ’ όλα αυτά κάθεστε στη γωνία. Δεν είσαστε ακριβώς σίγουροι γιατί το Πνεύμα, γιατί εγώ ο Τοβίας, γιατί ο Βυσσινί Κύκλος θα έπρεπε να σας τιμά και να γονατίζει στα πόδια σας όπως κάνουμε. Πάρτε όσο χρόνο χρειαστείτε εσείς οι ντροπαλοί εσείς που είσαστε ήσυχοι, εσείς που δεν είσαστε απόλυτα σίγουροι. Πάρτε όσο χρόνο χρειαστείτε. Θα ξέρετε πότε είναι κατάλληλο για να γίνετε τολμηροί, να εκφράσετε αυτό που θέλετε να πείτε, να αρχίσετε τη δράση στη νέα ενέργεια.

Στο μεταξύ αποδεχτείτε το χαμόγελο και την αγάπη που έχουμε για σας. Αποδειχτείτε την τιμή. Η τιμή βρίσκεται εδώ γιατί το παρελθόν σας είναι μακρύ. Το μονοπάτι σας είναι γεμάτο με πολλές, πολλές εμπειρίες. Γνωρίζουμε αυτά που έχετε κάνει. Τα έχουμε δει. Τα έχουμε νιώσει. Είναι καταγεγραμμένα. Ντροπαλοί, ήσυχοι, φοβισμένοι, σύντομα θα έρθει η ώρα που θα μπορέσετε να αποδεχθείτε την θεϊκότητα που έρχεται από μέσα σας. Θα καταλάβετε - ίσως όχι τώρα αλλά αργότερα - την ενέργεια πους σας φέρνουμε. Ιδιαίτερα απλώνουμε το χέρι σε σας σήμερα. Είσαστε όντως ιδιαίτεροι και σας αγαπάμε ακριβώς όπως όλους τους άλλους εδώ μέσα, όπως όλους τους άλλους που συνδέονται με αυτές τις πληροφορίες. Βλέπουμε την καρδιά σας που λάμπει. Εσείς είσαστε αυτοί για τους οποίους μιλάμε.

Όπως πάντα όταν βρισκόμαστε σε αυτό τον κύκλο υπάρχουν πάντα προσκεκλημένοι που έρχονται. Έρχονται εδώ για να γίνουν μέρος αυτού του υπέροχου γεγονότος. Έρχονται εδώ για να παρατηρήσουν τι γίνεται με τους ανθρώπους που βρίσκουν την θεϊκότητά τους. Υπάρχουν πάρα πολλοί που είναι πολύ περίεργοι, που κάθονται στη σειρά για να μπορέσουν να βρεθούν εδώ. Υπάρχει μια ιδιαίτερη ομάδα προσκεκλημένων που έρχονται σήμερα στον δεύτερο κύκλο. Εσείς οι άνθρωποι καθόσαστε στον πρώτο κύκλο. Μετά έρχονται αυτοί που βρίσκονται εδώ για να σας παρατηρήσουν και να σας τιμήσουν και να μοιραστούν μερικά χαμόγελα και μερικά δάκρυα μαζί σας. Αυτοί είναι ο δεύτερος κύκλος. Τα τελευταία λεπτά ήρθαν και πήραν την θέση τους δίπλα σας.

Γνωρίζετε πως όταν μαζευόμαστε έτσι, δημιουργούμε μια νέα ενέργεια, μια νέα διάσταση; Δεν είναι Γήινη. Δεν είναι του δικού μας του χώρου. Είναι μια νέα διάσταση της θεϊκότητας. Αυτό δημιουργείται όταν ανοίγετε την καρδιά σας, όταν καλωσορίζετε τους άλλους που δεν έχουν υλικό σώμα. Αυτό δημιουργείτε εδώ αυτή την στιγμή.

Αυτοί που έρχονται στο δεύτερο κύκλο έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για σας. Έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ταξίδι σας. Έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ξέρουν ότι θα συνεχίσετε το ταξίδι σας στην νέα ενέργεια για να γίνετε δάσκαλοι. Το πνεύμα τους έρχεται σήμερα για να σας επισκεφτεί γιατί αυτοί, όσο κανένας άλλος θέλουν να σας βεβαιώσουν ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Θα ξαναέρθουν τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια στη ζωή σας. Θα σας επισκεφτούν άνθρωπος προς άνθρωπο τότε.

Αυτοί που έρχονται στο δεύτερο κύκλο σήμερα είναι αυτοί που θα γίνουν μαθητές σας. Θα είναι αυτοί που θα έρθουν για διδασκαλία και για θεραπεία. Είναι αυτοί που θα εμφανιστούν μυστηριωδώς μπροστά σας. Θα έρθουν σε σας. Δεν θα ξέρουν πως έφτασαν εκεί, αλλά θα έρθουν. Θα δουν, θα αισθανθούν και θα καταλάβουν την σοφία αυτού που έχει περπατήσει στο μονοπάτι, αυτού που έχει αποδεχτεί την θεϊκότητα του, αυτού που έχει πάει στην νέα ενέργεια και τώρα δουλεύει από αυτή την διάσταση και από αυτή την δόνηση. Αυτοί που βρίσκονται σήμερα εδώ γεμίζουν το δωμάτιο. Αυτοί είναι οι επόμενοι που θα περάσουν από την παλαιά ενέργεια στην νέα. Θα χρειαστούν ένα άνθρωπο για οδηγό. Θα χρειαστούν κάποιο που έχει περάσει το χάσμα από το παλαιό στο νέο για να τους βεβαιώσει ότι μπορεί να γίνει.

Είναι ενδιαφέρον να παρατηρήσετε ότι ήσασταν οι δάσκαλοί τους και στο παρελθόν. Καθόσασταν μαζί τους σε άλλες ζωές σε ναούς, σε ιερά και σε σχολεία. Ήσασταν οι δάσκαλοί τους. Δεν θα είναι μια καινούργια εμπειρία μεταξύ σας. Το έχετε ξαναπεράσει.

Το ήξεραν ότι θα είσαστε από τους πρώτους που θα έμπαιναν στην νέα ενέργεια. Σηκώσανε τα χέρια. Είπανε «αφού περάσεις εσύ, γίνε ο δάσκαλός μου. Γίνε αυτός που θα μου δείξει το πως να θεραπεύω το σώμα μου, πως να θεραπεύω τα συναισθήματα μου και πως να αγαπάω το Πνεύμα μου». Αυτοί που έρχονται εδώ σήμερα έχουν λόγο που βρίσκονται εδώ. Έχουν λόγο για να σας ενθαρρύνουν να συνεχίσετε. Γνωρίζουν ότι είναι δύσκολο το να είστε οι πρώτοι. Γνωρίζουν ότι μπορεί να χρειαστεί να απαρνηθείτε αυτά που αγαπούσατε περισσότερο, την οικογένεια σας, την καριέρα σας, την υγεία σας, ακόμη και την κατανόηση του ποιοι είσαστε. Ήξεραν ότι είχε προκλήσεις. Για αυτό και σηκώσανε τα χέρια! (γέλια από το ακροατήριο) αλλά ήξεραν ότι εσείς θα γινόσασταν ένας καλός δάσκαλος. Έρχονται σήμερα εδώ, γνωρίζοντας ότι περνάτε μέσα από τα μαθήματά σας, γνωρίζοντας ότι περνάτε από πολλές εμπειρίες, πρώτα εμπειρίες όπου απελευθερώνετε πράγματα στη ζωή σας, μετά εμπειρίες αποδοχής και τέλος εμπειρίες ενδυνάμωσης.

Βρίσκονται με το στόμα ανοιχτό για αυτά που έχετε κάνει, όπως και εμείς είμαστε με το στόμα ανοιχτό για αυτά που έχετε κάνει. Η δουλειά που κάνετε είναι πολύ δυνατή. Είναι απίστευτη. Γίνεται για την υπηρεσία στο Πνεύμα και στο Ό,τι Υπάρχει. Και εσείς ακόμη δεν το βλέπετε! Δεν βλέπετε ποιοι είσαστε και τον αντίκτυπο που έχετε στους γύρω σας. Δεν βλέπετε τον αντίκτυπο που έχετε στην γη σας και στην συνειδητότητα αυτού του πλανήτη. Δεν βλέπετε πως αλλάζετε το Σύμπαν σας και πως αλλάζετε το μέρος που εμείς αποκαλούμε Εστία. Η δουλειά που κάνετε σήμερα, αύριο και τις επόμενες ημέρες αλλάζει τα πάντα γύρω σας. Πράγματι αλλάζει την ίδια την φύση του βασιλείου από το οποίο κάποτε προήλθατε.

Μιλήσαμε αρκετές φορές για το ταξίδι του πρίγκιπα Τζακ (δείτε τις προηγούμενες επικοινωνίες), που είναι το ταξίδι σας. Μιλήσαμε για το πώς φτάσατε εδώ, πως είσαστε οι περιπετειώδεις τύποι, και πως φτάσατε σε αυτό το μέρος που λέγεται Γη, σε αυτά τα σώματα, έχοντας ξεχάσει το ποιοι πραγματικά είσαστε. Καθώς καθόσαστε απόψε εδώ, οι σκέψεις σας και οι πράξεις σας πράγματι αλλάζουν την ίδια την φύση του βασιλείου από όπου προέρχεστε.

Σχετική εικόνα

Είμαστε έκπληκτοι που δεν βλέπετε την δύναμη της δουλειάς που κάνετε. Νομίζετε ότι απλά ζείτε μια ζωή σε αυτό το σώμα, δουλεύοντας μέρα-μέρα για να τα βγάλετε πέρα. Αυτό που κάνετε είναι ότι αλλάζετε την φύση της Εστίας. Σας τιμούμε για αυτό. Σας ευχαριστούμε για αυτό. Και όπως έχουμε πει, κάποια μέρα θα ζητωκραυγάζουμε και θα γελάμε μαζί. Όταν θα μπορέσετε να ανοίξετε τα πνευματικά μάτια σας, θα δείτε τον αντίκτυπο που πραγματικά έχετε σε όλη την δημιουργία, όχι μόνο σε αυτό το Σύμπαν που ζείτε, αλλά και σε όλη την δημιουργία.

Μας έχετε ρωτήσει και στο παρελθόν: «Επιστρέφουμε στην Εστία μεταξύ ζωών;» Η απάντηση σε αυτό – σε αυτόν που θα το ρωτούσε αργότερα – είναι «Όχι».  Επιστρέφετε σε ένα μέρος που έχει τα χαρακτηριστικά της Εστίας. Είναι ένα μέρος που είναι γεμάτο με την Οικογένεια. Είναι γεμάτο με αγγέλους που δουλεύουν μαζί σας για την επανισορρόπησή σας αφού φύγετε από το υλικό σας σώμα. Δουλεύουν για να σας προετοιμάσουν για την επόμενη επίσκεψή σας στη Γη, αλλά δεν είναι η Εστία που κάποτε γνωρίζατε. Εάν πηγαίνατε εκεί πίσω, δεν θα γυρίζατε ποτέ πίσω στη Γη. Θα βρίσκατε ότι είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψετε. Και επίσης, αγαπητοί φίλοι, εάν επιστρέφατε πίσω τώρα στην Εστία, πίσω στο βασίλειο, δεν θα το αναγνωρίζατε. Η δουλειά που εσείς και οι άλλοι ανθρώπινοι άγγελοι έχετε κάνει, έχει αλλάξει την φύση, την δόνηση και ιδιαίτερα το βάθος του βασιλείου από το οποίο κάποτε ήρθατε.

Θα έρθει κάποια στιγμή που θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις  μνήμες του ταξιδιού σας, όταν θα θυμάστε όλο το ταξίδι σας, θα είναι σαν να υπάρχει μια βιβλιοθήκη για τη χρήση σας. Όσον αφορά το να γυρίσετε στην Εστία, σας ξέρουμε  πολύ καλά!! Ξέρουμε ότι είσαστε περιπετειώδεις τύποι. Καθώς μπαίνετε στην νέα ενέργεια και κάνετε το άλμα του «τέσσερα» - αχ αγαπητοί φίλοι- σας ξέρουμε τόσο καλά. Θέλετε να αλλαξοδρομήσετε πάλι, να δημιουργήσετε νέες διαστάσεις και νέους χώρους. Εσείς είσαστε αυτοί που δεν θα μείνουν ποτέ στο ίδιο μέρος. Θα βρισκόμαστε εκεί δίπλα σας καθώς θα ξεκινήσετε για νέες περιπέτειες όπως κάναμε για πάρα πολύ, πολύ καιρό.

Αγαπητοί φίλοι, το δωμάτιο είναι τώρα κατάλληλα ισορροπημένο. Είναι γεμάτο. Είναι γεμάτο με οντότητες που θα καθίσουν στη σειρά για να δουλέψουν μαζί σας. Θα έχετε πολλά για να τους διδάξετε. Αχ, θα σας αντισταθούν με πολλούς τρόπους, όπως και εσείς αντιστέκεστε στον Τοβία με πολλούς τρόπους (χαμογελώντας). θα σας βρίζουν κάποιες στιγμές, αλλά θα έχουν την βαθύτερη αγάπη και το σεβασμό για σας. Γεμίζουν το δωμάτιο τώρα, αναμένοντας με ανησυχία την στιγμή που θα κάνετε την μετάβαση στη ζωή σας, που θα γίνετε οι θεϊκοί δάσκαλοι, όταν θα αποδεχθείτε το νέο ρόλο σας μέσα στην ύπαρξή σας.

Ντροπαλοί, που μαζεύεστε εδώ, απευθυνόμαστε και σε σας επίσης, γιατί και εσείς είσαστε στο μονοπάτι τόσο όσο οποιοσδήποτε άλλος. Απλά έχετε επιλέξει να μείνετε λίγο πίσω. Δουλεύετε τόσο σκληρά όπως οι άλλοι και περνάτε τόσα όσα οι άλλοι και αξίζετε τόσο όσο οποιοσδήποτε κάθεται στις καρέκλες εδώ απόψε. Αγαπητοί ντροπαλοί απευθύνουμε την ενέργεια αυτής της επικοινωνίας προς εσάς. Αυτοί που έρχονται απόψε εδώ γνωρίζουν ότι είναι ώρα να έρθουν σε εσάς, στην μνήμη όλων, όσα είχατε περάσει μαζί στο παρελθόν. Γνωρίζουν ότι είναι ώρα για να έρθουν σε σας με βαθύ σεβασμό για την δουλειά που θα κάνετε μαζί.

Ζητούμε από τον Κώλντρε να σταματήσει για μια στιγμή ώστε να γίνει αυτή η τελική ένωση των ενεργειών. Αυτοί που θα είναι οι μαθητές σας τώρα ξεκινάνε. Περπατάνε μέσα στους διαδρόμους. Έρχονται με δάκρυα στα μάτια για να μοιραστούν μαζί σας και να σας ευχαριστήσουν και να σας ενθαρρύνουν να συνεχίσετε την δουλειά σας, ώστε να γίνετε οι προορισμένοι δάσκαλοι της νέας ενέργειας. Θα μείνουμε σιωπηλοί για λίγο.

Σας λένε: «αχ δάσκαλε, αγαπητέ δάσκαλε, αποδέξου τον ρόλο που σε περιμένει. Αποδέξου αυτή την καρέκλα της τιμής που σε περιμένει, αυτή του δασκάλου της νέας ενέργειας.» Περιμένουν ανυπόμονα την στιγμή που θα είσαστε μαζί και θα μαθαίνουν πάλι από σας. Ξέρουν ότι δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας κάποιες φορές αλλά σας ζητάνε να συνεχίσετε το ταξίδι. Σας ζητάνε να ακούσετε με προσοχή τα λόγια και την ενέργεια που θα μεταφερθούν απόψε. Θα είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την διαδικασία αλλαγής που περνάτε. Σας ευχαριστούν και παίρνουν την θέση τους στο δεύτερο κύκλο και συνεχίζουμε με την αποψινή συζήτηση.

Αγαπητοί φίλοι, αυτές οι στιγμές που μοιραζόμαστε μαζί σας είναι γλυκές και πολύτιμες. Υπάρχουν φορές που απλά θέλουμε να καθόμαστε εδώ σιωπηλοί, αλλά θα μιλήσουμε τώρα.

Πριν να έρθετε σε αυτό το μέρος την Γη, υπήρχαν πολλές προετοιμασίες που έπρεπε να γίνουν. Η ενέργειά σας πήρε βιολογική μορφή. Γίνατε υλικά όντα. Η προετοιμασία για αυτό διάρκεσε αιώνες. Αλλά πριν έρθετε εδώ σε υλικό σώμα, επισκεπτόσασταν τη Γη σαν πνεύματα, στην μορφή φωτός που είχατε. Καθώς το Σύμπαν άρχισε να αποκτάει δομή, ταξιδεύατε στη Γη στο φωτεινό σας σώμα για να προσαρμοστείτε σε αυτόν τον πλανήτη, για να συνηθίσετε την διάσταση του «δύο» που εκφράζεται σε ύλη.

Τις χρειαζόσασταν αυτές τις επισκέψεις στη Γη και έλαβαν χώρα σε μεγάλο διάστημα, αλλά δεν έγιναν με  φυσικό σώμα. Έγιναν με το φωτεινό σώμα, γιατί έπρεπε να προσαρμόσετε την οντότητά σας στην αργή δόνηση της Γης. Είχατε συνηθίσει να δονείστε πολύ γρήγορα. Έπρεπε να προσαρμόσετε τη δόνηση πολύ αργά για να μπορέσετε να προσαρμοστείτε στο υλικό σώμα.

Ήρθατε στη Γη όταν ακόμα ήταν ένα ξερό μέρος. Ήρθατε για να φυτέψετε την ενέργειά σας σε αυτό τον πλανήτη όπως και να συνηθίσετε την διττότητα σε ένα αργό δονητικό επίπεδο. Ερχόσασταν εδώ και φυτεύατε τη συνειδητότητά σας και την ενέργειά σας στη Γη την ίδια. Βάζατε την ενέργειά σας στους βράχους. Βάζατε την ενέργειά σας και τη συνειδητότητα σας στο χώμα. Καθώς η ουσία της ζωής άρχισε να δημιουργείται στην Γη, βάλατε τη δόνησή σας στα μικρότερα ζώντα όντα για να έχετε την εμπειρία του να γεννιέστε μέσα από ένα ζωντανό οργανισμό στον πλανήτη. Μέσα από πολλές περιόδους, βάλατε την ενέργειά σας σε πιο υψηλού επιπέδου μορφές ζωής στη γη. Όλα αυτά συνέβησαν σε πολύ μεγάλα διαστήματα χρόνου. Αλλά από την διάσταση που το βλέπατε εσείς δεν ήταν και τόσο μακρύς χρόνος.

Σχετική εικόνα

Όταν αρχίσατε να έρχεστε στη Γη με το φωτεινό σας σώμα, το βρήκατε πολύ άνετο και κατάλληλο να βρίσκεται το σώμα σας μέσα σε νερά, γιατί δεν ήταν τόσο σκληρό για την ύπαρξή σας όπως το να βρισκόσαστε στο έδαφος. Περάσατε μεγάλο διάστημα βάζοντας την ενέργειά σας στις θαλάσσιες μορφές οι οποίες αναπτύσσονταν στον πλανήτη. Αγαπητοί φίλοι, οι πιο αγαπητές μορφές ήταν οι φάλαινες, οι χελώνες και τα δελφίνια. Περάσατε πολύ χρόνο απολαμβάνοντας αυτές τις νέες μορφές ζωής γιατί σας άρεσε αυτή η ενέργεια. Αγαπούσατε το παιγνίδι. Αγαπούσατε την δυνατότητα να εκφράζετε μια πνευματική σοφία μέσα σε ένα φυσικό σώμα. Ακόμη και σήμερα έχετε σύνδεση με αυτές τις υπάρξεις.

Μην κάνετε κανένα λάθος. Εσείς είσαστε και οι άλλοι άγγελοι οι οποίοι έσπειραν αυτόν τον πλανήτη με ενέργεια που μετέτρεψε ένα βράχο στο διάστημα σε ένα ζωντανό οργανισμό, στην Γαία, σε κάτι ζωντανό. Ήρθατε εδώ με φωτεινή μορφή και βάλατε τις ενεργειακές σχηματομορφές της Γης και την μετατρέψατε σε μια δυναμική ζωντανή και αναπτυσσόμενη δύναμη. Η Γαία είστε εσείς, γιατί εσείς ήρθατε και την σπείρατε με την ενέργειά σας. Οι λίμνες και οι ωκεανοί είσαστε εσείς, γιατί κολυμπήσατε μέσα σε αυτούς, πριν ακόμη να έρθετε εδώ σε υλικό σώμα. Τα δέντρα, τα λουλούδια και τα φυτά που σας τρέφουν  … είσαστε εσείς.

Ήρθατε εδώ στη Γη και δημιουργήσατε τις δομές και την αρχιτεκτονική και τη μορφή και τους σπόρους αυτού του ίδιου του πλανήτη. Η Γαία είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Η Γαία είναι εσείς. Όταν κοιτάτε στα άστρα δεν υπάρχουν άλλα που έχουν τα χαρακτηριστικά της Γαίας. Δεν πήγατε εκεί σαν άγγελοι για να σπείρετε. Ήρθατε εδώ. Πράγματι έγιναν μερικά ταξίδια σε  άλλους πλανήτες πριν όλοι συμφωνήσετε ότι θα δουλεύατε σε αυτό το μέρος στη Γη. Υπήρχαν εξερευνήσεις με τα φωτεινά σώματα σε άλλους πλανήτες, αλλά αγαπητοί φίλοι, η Γη ήταν ο πλανήτης που επιλέχθηκε, ο πλανήτης στον οποίο ήρθατε, το μέρος στο οποίο επιλέξατε να έρθετε με την βιολογία σας.

Υπήρξε πολύ προετοιμασία πριν καν έρθετε εδώ. Ήταν γνωστό ότι όταν θα ερχόσασταν στη Γη και θα αρχίζατε να βάζετε την ενέργειά σας στην ύλη και τελικά σε σώμα, ότι θα χρειαζόσασταν μια ομάδα για να δουλέψει μαζί σας. Αυτοί είναι που αποκαλείτε «τους πνευματικούς σας οδηγούς». Γενικά συνοδεύεστε από δύο αγγέλους. Δεν πήραν υλική μορφή όπως κάνατε εσείς. Παρέμειναν σε φωτεινό σώμα. Έμειναν στο πλευρό σας σε όλες τις ζωές σας στη Γη. Βρίσκονταν πάντα μαζί σας. Ο ρόλος τους ήταν απλός – να κρατήσουν μια ενεργειακή ισορροπία, να διατηρήσουν μια πνευματική πλευρά, να σας κρατήσουν ισορροπημένους. Ήταν οι αγγελιοφόροι από την άλλη πλευρά του πέπλου που ήταν συνέχεια δίπλα σας. Εάν είχατε έρθει χωρίς την συνοδεία των πνευματικών οδηγών, υπήρχε η πιθανότητα να μπείτε τόσο βαθιά στην διττότητα που δεν θα μπορούσατε ποτέ να ξεφύγετε πια.

Οι πνευματικοί σας οδηγοί ήταν το κανάλι σύνδεσης με την άλλη πλευρά του πέπλου, με εμάς. Έμειναν μαζί σας για πολύ χρόνο. Αχ ναι και ξέρετε τώρα έχουν φύγει ή βρίσκονται στην διαδικασία της απόσυρσης της ενέργειάς τους. Είναι καιρός τώρα και εσείς να αποδεχθείτε όλα όσα είσαστε, έτσι ώστε να μπορέσετε να αποδεχθείτε την θεϊκότητά σας. Είναι φιλοφρόνηση του υψίστου βαθμού το ότι τώρα μπορείτε να κρατάτε την ισορροπία σας μόνοι σας.

Αρκετά χρόνια πριν, σε αυτή την ίδια την αίθουσα που γίνονται αυτές οι συναντήσεις, ο Κρύων εξήγησε τα άλλα χαρακτηριστικά των πνευματικών οδηγών. Είχε πει ότι καθώς περνάτε από διάφορες εμπειρίες και φτάνετε σε νέα επίπεδα κατανόησης και φώτισης σαν ανθρώπινος άγγελος, η ενέργειά σας θα γέμιζε τα φλασκιά που είχαν μαζί τους. Ήταν σαν χρυσό, ρευστό φως που γέμιζε αυτά τα τεράστια φλασκιά που κουβαλούσαν οι οδηγοί σας. Γέμιζαν με την φώτιση και τις νέες κατανοήσεις. Οι οδηγοί μάζευαν αυτή την εξαίσια ενέργεια της χρυσής γνώσης και σοφίας που αποπνέατε. Α ναι αγαπητοί, για αυτόν που μόλις ρώτησε, είχατε συμφωνήσει να τους δώσετε αυτή την ενέργεια. Δεν την έκλεψαν από σας (χαμογελώντας). Ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε να σας βοηθήσει σε τίποτε σε αυτή τη Γη.

Οι οδηγοί μάζευαν την ενέργεια και μετά μια άλλη ομάδα ερχόταν όταν τα φλασκιά γέμιζαν. Αυτή η ομάδα έπαιρνε τα φλασκιά και τα αντικαθιστούσε με άλλα άδεια. Μετέφεραν αυτό το απίθανο μέλι της ουσίας – χρυσό και γλυκό και γεμάτο φροντίδα – στην άλλη πλευρά του πέπλου.  Μετά βοηθούσαν να μεταφερθεί αυτή η ενέργεια πάλι σε σας από την άλλη πλευρά του πέπλου.  Είναι οι «διεκπεραιωτές» γιατί μεταφέρουν την ενέργεια από σας στην άλλη πλευρά του πέπλου και μεταφέρουν πίσω νέα εργαλεία, νέα φλασκιά και νέα ενέργεια. Είναι πολύ απασχολημένοι αυτές τις μέρες, αυτοί οι βοηθοί, γιατί υπάρχει πολύ δουλειά να γίνει! Δεν έρχονται πλέον σε επαφή με τους πνευματικούς οδηγούς σας. Στο παρελθόν οι «διεκπεραιωτές» δούλευαν κατευθείαν με τους οδηγούς σας. Οι οδηγοί ήταν πάντα τοποθετημένοι σαν στήλες αγάπης ακριβώς δίπλα σας. Τώρα οι διεκπεραιωτές, αγαπητοί φίλοι, θέλουν να δουλέψουν κατευθείαν μαζί σας. Ας εξηγήσουμε πως συμβαίνει αυτό.

Ζητάμε από όλους σας να καθίσετε άνετα στις καρέκλες σας, να νιώσετε άνετα στο περιβάλλον σας και εμείς θα προχωρήσουμε στο Ένατο Μάθημα. Βάλτε τον εαυτό σας και την ενέργειά σας στο νέο σας Σπίτι τώρα. Αγαπητή Σώμπρα, επιτρέψτε στον εαυτό σας να βρίσκεται στο νέο σας σπίτι, σε αυτό το χώρο της θεϊκότητας σας, σε αυτό το χώρο που μαθαίνετε να γίνεστε ο δημιουργός.

Θα σας πούμε κάτι ενδιαφέρον καθώς προσαρμόζετε την ενέργειά σας. Από την στιγμή που ήρθατε στη Γη και πήρατε υλική μορφή, ως τώρα που καθόμαστε εδώ με σας, δεν είχατε την δυνατότητα να είστε δημιουργός με την αληθινή έννοα της λέξης. Σχεδιάζατε την ζωή σας από πριν με την ομάδα σας, τους αγγέλους σας. Θα δουλεύατε με συγκεκριμένους στόχους και μαθήματα. Θα αναπτύσσατε ένα πνευματικό επαγγελματικό πλάνο, θα λέγαμε. Μετά ερχόσασταν πίσω στη Γη. Ερχόσασταν σε υλικό σώμα. Περνούσατε από τις παραμέτρους που είχατε θέσει στους εαυτούς σας από πριν. Όταν φτάνατε σε ένα στόχο, πηγαίνατε στον επόμενο όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί. Με αυτό τον τρόπο, αγαπητοί φίλοι, ήταν δύσκολο να είσαστε δημιουργοί πραγματικά. Με αυτό τον τρόπο είσασταν κάποιος που αισθανόταν, κάποιος που μάθαινε. Αλλά ήταν δύσκολο να είσαστε ο δημιουργός, γιατί υπήρχαν παράμετροι που είχαν προαποφασιστεί.

Στον πυρήνα της ύπαρξής σας υπήρχε θυμός (τσαντίλα) γιατί πριν έρθετε στη Γη είσασταν δημιουργοί. Πάντοτε το εκφράζατε προς τα έξω. Είχατε θυμό στις πολλές ενσαρκώσεις που περάσατε, γιατί δεν μπορούσατε να βγείτε από αυτά τα κουτιά και δεν μπορούσατε να εκφράσετε τον εαυτό σας, τόσο ανοιχτά και με τόση ροή όπως κάνατε στο παρελθόν. Αυτό έχει αλλάξει. Έχετε συμπληρώσει όλα τα κεφάλαια του βιβλίου της ζωής σας. Τώρα στο νέο βιβλίο υπάρχουν  άδειες σελίδες που περιμένουν να δημιουργήσετε.

Καθώς κάθεστε στο νέο σας σπίτι, αγαπητοί φίλοι, υπάρχουν πολλά πράγματα που λαμβάνουν χώρα. Όταν πάρετε το πινέλο και δημιουργείτε με φαρδιές πινελιές, αυτό δημιουργεί μια δράση. Αυτό δημιουργεί μία έκφραση ενέργειας. Αυτή η δράση δημιουργεί μια δόνηση που αρχίζει να συντονίζεται και να αυξάνεται. Αναπτύσσει μια δύναμη από μόνη της. Μέχρι να κάνετε την φαρδιά πινελιά, όλα βρίσκονται σε μια ουδέτερη ισορροπία. Αλλά όταν κάνετε αυτή την πρώτη φαρδιά πινελιά, όλα ξεκινάνε. Με την φαρδιά πινελιά ξεκινάτε  μια δονητική ενέργεια που αρχίζει να δουλεύει σε πολύ βαθιά επίπεδα του πυρήνα.

Αυτές οι ενέργειες αρχίζουν να συνηχούν από μέσα από το νέο σας σπίτι και μετά προσθέτετε και το πάθος – το φρούτο του ρόδου. Αυτό προσθέτει και άλλο καύσιμο στη δόνηση που έχει δημιουργηθεί από την φαρδιά πινελιά. Η νέα ενέργεια του δημιουργού είναι παρόμοια με αυτό που γίνεται όταν πετάς μια πέτρα στο νερό. Δημιουργεί κυματώσεις που επεκτείνονται προς τα έξω. Δημιουργεί κυματώσεις από ενέργεια και αυτή η ενέργεια διαπερνά το σπίτι σας.

Αγαπητοί φίλοι, όπως έχετε παρατηρήσει πως δεν έχουμε συμπεριλάβει την πρόθεση εδώ. Δεν σας είπαμε ότι χρειάζεται συγκεκριμένη πρόθεση όταν δημιουργείτε με φαρδιές πινελιές και όταν προσθέτετε το πάθος σας. Υπάρχει λόγος για αυτό, τον οποίο θα αναφέρουμε. Η φαρδιά πινελιά ξεκινάει την έκφραση. Το πάθος προσθέτει καύσιμο στην έκφραση. Τα κύματα στέλνονται προς τα έξω. Τα κύματα της δόνησης της αγάπης, του νέου δημιουργού, στέκονται πέρα από το νέο σας σπίτι, πέρα από τον χαμηλό τοίχο γύρω από το νέο σας σπίτι. Τα κύματα της δόνησης της αγάπης στέλνονται προς τα έξω στους ανθρώπους γύρω σας, στην πόλη γύρω σας, στην Γη, την οποία έχετε βοηθήσει για να δημιουργηθεί. Υπάρχουν κύματα και κύματα και κύματα αγάπης που κινούνται προς τα έξω. Γιατί θα χρειαζόταν να πείτε σε αυτά τα κύματα της δόνησης της αγάπης τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν; Ξεκινούν από μέσα σας. Τα κύματα αυτά είστε εσείς.

Καθώς τα κύματα κινούνται προς τα έξω, αλλάζουν την δόνηση των πραγμάτων, όχι μόνο μέσα σας, αλλά και έξω από σας. Οι δονήσεις που βγαίνουν από σας ακουμπάνε άλλους ανθρώπους. Ακουμπάνε τη Γη. Ακουμπάνε τον ουρανό και τη θάλασσα. Ακουμπάνε την ανθρώπινη συνειδητότητα. Αυτά τα κύματα αγάπης δεν έχουν καμία ανάγκη για πρόθεση. Η πνευματική ισορροπία είναι ήδη εκεί. Υπάρχει η ισορροπία του «4» μια νέα πνευματική ισορροπία για τη Γη σας που εμπεριέχεται μέσα σε αυτά τα κύματα που βγαίνουν από σας. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να βάλετε πρόθεση πάνω τους. Είναι ισορροπημένα από μόνα τους και όταν ακουμπάνε άλλα στοιχεία, ή άλλες δονήσεις, ή άλλες συνειδητότητες, η ισορροπημένη δόνηση αγάπης του 4 έχει το δυναμικό να βοηθήσει να ισορροπήσει, και να βοηθήσει να ανανεώσει όλες τις ενέργειες με τις οποίες έρχεται σε επαφή. Εναπόκειται στην ενέργεια που την παραλαμβάνει, όμως, στο πως θα αντιδράσει και αν θα αντιδράσει.

Η ενέργεια η οποία έρχεται από σας και από το θεϊκό σας εαυτό και από το νέο σας σπίτι είναι ολοκληρωμένη και γεμάτη από μόνη της. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να προσθέσουμε καμία ατζέντα ή οτιδήποτε άλλο σε αυτήν. Ξεπηδάει από την αγνότητά σας. Ξεπηδάει από εσάς με πληρότητα και με αγάπη. Μην βάζετε την ανθρώπινη σας περιπλοκότητα και το μυαλό σας μέσα της. Αποδεχθείτε ότι έρχεται από σας στην πιο τέλεια μορφή. Έρχεται από σας που ήδη είσαστε στο επίπεδο της τελειότητας.

Τώρα κάτι ενδιαφέρον γίνεται εδώ. Όταν πετάτε μια πέτρα στο νερό, τα κύματα πάνε προς τα έξω και σιγά-σιγά εξασθενούν. Σιγά-σιγά εξαφανίζονται. Είναι όμως διαφορετικό όταν εσείς στέλνετε κύματα προς τα έξω, τα κύματα που δημιουργούνται από την φαρδιά πινελιά, και προσθέσετε την αγνή αγάπη σας και το πάθος. Αγαπητοί φίλοι, όπως τα κύματα κινούνται προς τα έξω και επηρεάζουν όλα τα πράγματα γύρω σας, υπάρχει επίσης και η αντανάκλαση του κύματος που επιστρέφει σε εσάς.

Η ενέργεια θα επιστρέψει σε σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλη την ώρα που τα κύματα της δόνησης της αγάπης βγαίνουν από σας, συνοδεύονται από αυτούς που τους αποκαλούμε «διεκπεραιωτές». Οι διεκπεραιωτές εξασφαλίζουν ότι αυτά τα κύματα θα βρουν το κατάλληλο μέρος. Οι διεκπεραιωτές είναι αυτοί που λειτουργούν σαν ταξιθέτες, σαν βοηθοί για τις ενέργειες. Καθώς οι ενέργειες αντανακλώνται και επιστρέφουν σε εσάς με την βοήθεια των διεκπεραιωτών, φέρνουν πίσω σε σας όλα τα πράγματα που χρειαζόσαστε, όλα τα πράγματα που είναι κατάλληλα και ιδιαίτερα για εκείνη τη στιγμή. Μετά θα ακούσετε ένα χτύπημα στην πόρτα που ποτέ δεν έχετε ξανακούσει!

Αποτέλεσμα εικόνας για πνευματικοί οδηγοί

Αγαπητοί φίλοι, μάθημα ένατο: Χορέψτε με Ό,τι παρουσιαστεί στην πόρτα σας.

Ένατο μάθημα στην σειρά του δημιουργού. Χορέψτε με ό,τι παρουσιαστεί στην πόρτα σας. Καθώς μπαίνετε σε αυτή την νέα ενέργεια, πολλοί από σας ακούτε τους θορύβους και τα χτυπήματα και ακόμα και το κουδούνι να χτυπάει στο νέο σας σπίτι. Αλλά κρυβόσαστε και δεν απαντάτε την πόρτα. Άλλοι ανοίγουν την πόρτα και δεν βλέπουν αυτό που νομίζουν ότι πρέπει να δουν, και παραβλέπουν εντελώς αυτό που εμφανίζεται  στην πόρτα τους. Κλείνουν την πόρτα με ορμή, περιμένοντας από το Πνεύμα να παραδώσει αυτό που νομίζουν ότι πρέπει να είναι το κατάλληλο πακέτο.

Αγαπητοί φίλοι, μάθημα ένατο: Χορέψτε με ό,τι παρουσιαστεί στην πόρτα σας. Θα είναι κατάλληλο. Αυτό που θα σας έρθει θα είναι κατάλληλο. Αυτοί που βρίσκονται εδώ από τον δεύτερο κύκλο θα είναι αυτοί που θα έρθουν στην πόρτα σας. Θα έρθουν, χωρίς να ξέρουν γιατί, χωρίς να ξέρουν τι τους έφερε εκεί. Θα έχουν αυτή την έκφραση στο πρόσωπο τους, ίσως φοβισμένοι, νευρικοί αλλά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μπλεγμένοι και έκπληκτοι. Δεν θα ξέρουν τι τους έφερε στην πόρτα σας. Δεν θα βλέπουν τους διεκπεραιωτές που θα τους συνοδεύουν. Θα είναι οι διεκπεραιωτές οι δικοί σας και οι δικοί τους που θα τους φέρνουν στην πόρτα σας.

Ανεξάρτητα από τι εμφανίζεται στην πόρτα σας, χορέψτε μαζί του.  ΕΙΝΑΙ κατάλληλο.

Χορέψτε με ό,τι παρουσιαστεί στην πόρτα σας. Είναι καιρός να αλληλεπιδράσετε μαζί του. Είναι καιρός να πάρετε ό,τι ξέρετε για τον εαυτό σας, όλα όσα έχετε μάθει και να αρχίσετε να τα εφαρμόζετε. Είναι καιρός να ενώνεστε με οτιδήποτε έρχεται στην πόρτα σας, ανεξάρτητα αν είναι ένα άτομο, ένα αντικείμενο ή μια σκέψη. Α ναι, μπορεί να είναι μια επιταγή από τον Εκδότη των βιβλίων σας! (γέλια στο ακροατήριο) Οτιδήποτε έρχεται στην πόρτα σας έρχεται εκεί κατάλληλα. Σας το παραδίδουν οι διεκπεραιωτές σας, βασισμένο στην δόνησή σας. Είναι καιρός να αλληλεπιδράσετε μαζί του. Είναι καιρός να αρχίσετε να χορεύετε, να αρχίσετε να ενώνεστε και να βάζετε την ενέργειά σας εκεί. Θα είναι κατάλληλο αν το φέρουν στην πόρτα σας.

Τώρα θέλουμε να μιλήσουμε για μερικά χαρακτηριστικά της παλαιάς ενέργειας. Υπάρχουν αυτοί τους οποίους αποκαλούμε «κυνηγούς βελανιδιών», τους ανθρώπους που πάνε και μαζεύουν τους καρπούς και τα βελανίδια, όπως περίπου τα μαζεύουν και οι σκίουροι και τα φέρνουν στο σπίτι τους της παλαιάς ενέργειας γιατί φοβούνται ότι δεν θα έχουν αρκετούς πόρους. Οπότε, μαζεύουν βελανίδια σκυφτοί στο έδαφος και τα  φέρνουν πίσω στο σπίτι τους για τον μακρύ χειμώνα που έρχεται. Πράγματι είναι πολύ προσεκτικοί. Αλλά αγαπητοί φίλοι υπάρχει και φόβος που εμπεριέχεται σε αυτό.

Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι στην παλιά ενέργεια που αποκαλούνται «πεισματοθελητικοί.» Κάνουν πράγματα μόνο με την πεισματική βούλησή τους. Προσπαθούν να κάνουν πράγματα μόνο και μόνο με την βούλησή τους. Προσπαθούν να δημιουργήσουν εξασκώντας τη βούλησή τους. Α, μερικές φορές το πετυχαίνουν. Κάπου-κάπου αγαπητοί φίλοι, αλλά γενικά αισθάνονται κουρασμένοι και απελπισμένοι. Προσπαθούν να σπρώξουν μια μη κατάλληλη ενέργεια να δημιουργήσει με ένα τρόπο που δεν είναι και πολύ κατάλληλος.

Μετά υπάρχουν και οι «οραματιζόμενοι» αυτοί που νομίζουν ότι αν μπορούν να οραματιστούν και να δημιουργήσουν την εικόνα από κάτι στο μυαλό τους, τότε θα τους έρθει. Μερικές φορές δουλεύει αν αρκετή ενέργεια συγκεντρωθεί σε αυτό.

Αλλά αγαπητοί φίλοι, γιατί να κουράζεστε, γιατί να νιώθετε απελπισία; Υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό στην νέα ενέργεια. Πάρτε το φαρδύ πινέλο σας, προσθέστε το πάθος σας και μετά καθίστε και περιμένετε να έρθουν με κατάλληλο τρόπο στην πόρτα σας. Όταν έρθουν, είναι ώρα να αλληλεπιδράσετε. Είναι ώρα να βάλετε την ενέργειά σας και τις ανθρώπινες ικανότητές σας καθώς και τις θεϊκές ικανότητες σε αυτό που παρουσιάζεται στην πόρτα σας.

Εάν σας φέρουν ένα μαθητή – ακόμη και αν δεν σας αρέσει η εμφάνισά του ή το πώς φέρεται ή το πώς μυρίζει – είναι ώρα να χορέψετε. (γέλια στο ακροατήριο) Ελάτε κοντά του. Γίνετε κολλητοί. Σας τον φέρνουν για τον κατάλληλο λόγο.

Αφήστε κατά μέρος τις ανθρώπινες κρίσεις και να ξέρετε ότι όλα τα πράγματα είναι κατάλληλα. Εάν ένα αντικείμενο έρθει στην πόρτα σας είναι εκεί για κάποιο λόγο. Εάν χάσετε την δουλειά σας – να ξέρετε ότι κάτι έχει έρθει στην πόρτα σας. Είναι εκεί για κάποιο λόγο. Χορέψτε μαζί του. Εκφράστε τα συναισθήματά σας. Αν τα συναισθήματά σας είναι θυμός και πόνος, χορέψτε και εκφράστε. Δεν χρειάζεται να γίνετε βασιλικώτεροι του βασιλέως. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει πόνος που συνδέεται με αυτό. Αλλά καθώς χορεύετε, καθώς εκφράζετε τον εαυτό σας, καθώς βρισκόσαστε στη στιγμή, θα ανακαλύψετε πράγματα που πριν σας ήταν κρυμμένα. Χορέψτε με ό,τι παρουσιάζεται στην πόρτα σας.

Αυτό θα αποτελέσει μια πρόκληση για πολλούς από σας. Έχετε συνηθίσει να κάνετε σχέδια. Έχετε συνηθίσει να αποφασίζετε από πριν τον τρόπο που τα πράγματα θα πρέπει να φαίνονται και θα πρέπει να είναι, ή πως θα θέλατε να είναι. Αυτή θα είναι μια αλλαγή ζωής, της τάξεως του «4». Αντί να στενοχωριέστε, αντί να κάνετε σχέδια, αντί να μαζεύετε βελανίδια, αντί να βάζετε την βούλησή σας για να γίνονται πράγματα, θα σας το κάνουμε τόσο πολύ απλό. Πάρτε το φαρδύ πινέλο. Κάντε μια πινελιά. Αυτό δημιουργεί μια δονητική αλληλουχία στα υψηλότερα επίπεδα της πνευματικής φυσικής. Όταν το πάθος προστεθεί σε αυτό, τα κύματα της δόνησης πηγαίνουν προς τα έξω. Επηρεάζουν άλλους που είναι έτοιμοι. Αλλάζουν τη φύση των πραγμάτων έξω από το σπίτι σας, εάν ο παραλήπτης είναι έτοιμος. Μετά ο αντικατοπτρισμός αυτών των κυμάτων, φέρνει πίσω σε εσάς όλα τα πράγματα που είναι κατάλληλα. Αυτά μπορεί να είναι άνθρωποι, σχέσεις, αφθονία ή υγεία. Τα κύματα θα τα φέρουν πίσω. Οι διεκπεραιωτές θα βοηθήσουν αυτή την διαδικασία για να βεβαιωθούν ότι θα επιστρέψει σε εσάς, παρά το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν πράγματα που μπλοκάρουν το δρόμο.

Καταλαβαίνετε τι λέμε εδώ; Να είστε στη θεϊκότητά σας και να ξέρετε ότι όλα τα κατάλληλα πράγματα θα σας έρθουν. Μην παρακαλάτε το Πνεύμα. Μην παρακαλάτε για αυτά τα πράγματα, αγαπητοί φίλοι. Είναι τόσο απλό που θα σας προκαλέσει. Θα εμφανιστούν οι φόβοι σας και όταν δεν θα ακούσετε ένα χτύπημα στην πόρτα σας για κάποιο χρόνο, θα νομίσετε ότι το κάνετε λάθος. Δεν υπάρχει καμία δυσκολία ή πρόκληση σε αυτό. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το μελετήσετε για να το κάνετε σωστά. Είναι τόσο απλό.

Όταν δεν ακούτε τίποτα ακριβώς έξω από την πόρτα σας, απλά σημαίνει πως τα κύματα της δόνησης που έχουν φύγει, εργάζονται. Τώρα είναι η ώρα να καθίσετε στην εύκολη καρέκλα του νέου σας σπιτιού. Περιμένετε για εκείνο το χτύπημα στη πόρτα. Τώρα είναι η ώρα για να χαλαρώσετε, όχι για να ανησυχείτε. Όταν ανησυχείτε, και όταν δεν έχετε εμπιστοσύνη στη θεϊκότητά σας, πράγματι μεταβάλλονται οι δονήσεις που εκπέμπονται προς τα έξω, και σίγουρα αυτό δεν θα σας φέρει πίσω το ανώτατο επίπεδο αυτού που αληθινά θέλετε να δημιουργήσετε. Μην ανησυχείτε όταν στέλνετε προς τα έξω τέτοιες δονήσεις.

Αγαπητοί φίλοι, Μάθημα Ένατο: Χορέψτε με ό,τι παρουσιαστεί μπροστά στη πόρτα σας. Όταν ακούσετε το χτύπημα, όταν κάτι έρχεται σε σας, έρχεται εκεί για το ανώτατο καλό και με πλήρη καταλληλότητα. Τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να αλληλεπιδράτε με αυτό. Τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε την εργασία.

Λέτε «Τοβία, πως θα ξέρουμε τι να κάνουμε όταν ανοίξουμε την πόρτα και δούμε κάτι;» Σας λέμε, αγαπητοί φίλοι, ότι η απάντηση σας αποκαλύφθηκε στη τελευταία συνάντηση. Μην κοιτάξετε για επιλογές προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά ή προς το μην ενεργήσετε. Κοιτάξτε στο ΟΛΟΝ. Όταν το άτομο στέκεται εκεί μπροστά στη πόρτα σας και σας το έχουν φέρει οι διεκπεραιωτές, και αναρωτιέστε τι στο καλό κάνουν όπως ακριβώς και εκείνοι αναρωτιούνται, κοιτάξτε πέρα από το προφανές. Στραφείτε προς το ΟΛΟΝ. Το ΟΛΟΝ είναι το τέταρτο επίπεδο κατανόησης. Το ΟΛΟΝ είναι το ανώτατο επίπεδο κατανόησης. Περιέχει τις απαντήσεις και θα ξέρετε τι να κάνετε. Θα ξέρετε τι τύπο χορού να χορέψετε.

Χορέψτε με ό,τι παρουσιαστεί μπροστά στην πόρτα σας. Τώρα είναι η ώρα για αλληλεπίδραση. Χρησιμοποιούμε τον όρο «χορέψτε» γιατί είναι, απ’ ότι καταλαβαίνουμε, μία όμορφη ανθρώπινη έκφραση … παρόλο που ο Κώλντρε δεν είναι τόσο προχωρημένος σε αυτή την τέχνη! (γέλια ακροατηρίου). Είναι μία όμορφη αλληλεπίδραση και έκφραση μεταξύ των στοιχείων. Έχει ροή και έχει χάρη. Δεν χρησιμοποιούμε απλά τις λέξεις «ενεργήστε σε σχέση με ό,τι παρουσιαστεί στην πόρτα σας». Χρησιμοποιούμε τη λέξη «χορέψτε» γιατί είναι πλήρης και είναι όμορφη. Είναι μία τέχνη. Απλά χορέψτε. Αλληλεπιδράστε. Όταν κοιτάξετε στο ΟΛΟΝ, θα ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε με το αντικείμενο, τη σκέψη, τον άνθρωπο, το συναίσθημα … οτιδήποτε είναι αυτό το οποίο παρουσιάζεται στην πόρτα σας.

 Εδώ βρίσκεται η πρόκληση για σας, τους δασκάλους: μπορείτε να σταματήσετε να κάνετε τα σχέδια που κάνετε κάθε μέρα; Μπορείτε να προχωρήσετε πέρα από τον τρόπο που ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ πως πρέπει να είναι τα πράγματα; Μέχρι τώρα κινείστε βάση του στόχου και αυτό σας έχει εξυπηρετήσει ώστε να σας φέρει τώρα εδώ. Σχεδιάζατε τα πράγματα μέσα στο ανθρώπινο μυαλό σας, όμως τώρα είναι η ώρα να το σταματήσετε και να το αφήσετε. Α, αυτό θα είναι προκλητικό για κάποιους από σας! Αναφερόμαστε σε πράγματα της ζωής σας. Ξέρετε ότι θα απαιτείται να υποβάλλετε στην εργασία σας κάποια πράγματα, όμως στη νέα ενέργεια θα αρχίσετε να βλέπετε το αδόκιμο των παλαιών σχεδίων. Θα αρχίσετε να βλέπετε πόσο περιοριστικά στην πραγματικότητα είναι για την ζωή σας.

Δεν θα χρειαστείτε αυτά τα σχέδια. Δεν θα χρειαστείτε τις δύσκολες νοητικές ασκήσεις θέλησης και εστίασης και φαντασίας. Αγαπητοί φίλοι, αυτά είναι που σας κουράζουν! Αυτά προκαλούν διαρροές στην ενέργειά σας! Προσπαθείτε να αναγκάσετε με τη βούλησή σας την υγεία σας. Δεν θα δουλέψει και τόσο καλά! Προσπαθείτε να αναγκάσετε με τη βούλησή σας την αφθονία και βρίσκεστε με άδειες τσέπες τέζα στο έδαφος!

Στη νέα ενέργεια, αγαπητοί φίλοι, γεννάτε και εκπέμπετε μία ενέργεια  και η αντανάκλασή της σας φέρνει πίσω ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Όταν αυτό έρχεται, τότε χορέψτε μαζί του. Μπορεί να είναι μία νέα ευκαιρία εργασίας. Μπορεί να είναι μία νέα θεραπεία που τη νιώθετε κατάλληλη στη νέα ενέργεια, κάτι που θα θεραπεύσει εκείνα τα πράγματα που ταλαιπωρούν το υλικό σας σώμα. Μπορεί να είναι ένας σύντροφος και μία σχέση. Ίσως, αγαπητοί φίλοι, να είναι μια ματιά στον εαυτό σας, στο ποιος είστε πραγματικά, το μεγάλο ταξίδι που κάνετε και όλα όσα έχετε κάνει για να βοηθήσετε να αλλάξει η ίδια η ουσία του Ό,τι Υπάρχει!

Μάθημα ένατο, ένα μάθημα που είναι τόσο εύκολο, αλλά που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τον τρόπο που μέχρι τώρα κάνατε διάφορα πράγματα. Όταν είστε απλά μέσα στο νέο σας σπίτι και δημιουργείτε με φαρδιές πινελιές και με πάθος, τότε εκπέμπονται κύματα αγάπης χωρίς πρόθεση και χωρίς ατζέντα. Αυτό ΕΙΝΑΙ τελειότητα και τότε φέρνει πίσω ό,τι χρειάζεστε στη τελειότητα. Αυτό το μάθημα θα σας προκαλέσει! Μόλις αρχίσετε να καταλαβαίνετε, θα εντυπωσιαστείτε για το πώς μπορούσατε χωρίς αυτό.

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί φίλοι, υπάρχουν πολλά για να μάθετε στα επόμενα τρία μαθήματα που μας περιμένουν. Κατά τη διάρκεια αυτού του επόμενου μήνα, σας ζητάμε να εργαστείτε με αυτό το μάθημα που σας παρουσιάσαμε σήμερα – χορέψτε με ό,τι παρουσιαστεί στη πόρτα σας. Οτιδήποτε παρουσιαστεί στη ζωή σας τις επόμενες τριάντα μέρες θα είναι κατάλληλο. Θα προκαλέσει τη σκέψη σας. Μπορεί να μην καταλαβαίνετε πως θα μπορούσε αυτό να είναι κατάλληλο. Μπορεί να σκεφτείτε ότι το Πνεύμα σας φέρνει φοβερά πράγματα, όμως εάν χορέψετε με αυτό, θα ανακαλύψετε ότι είναι κατάλληλο, και θα βρείτε δώρα πέρα από κάθε μέτρο για σας.

Αυτό είναι ένα μάθημα ορόσημο. Θα σας προκαλέσει. Όταν θα το διδάσκετε σε άλλους, θα προκαλέσει τους μαθητές σας να διασχίσουν ένα χάσμα, να προχωρήσουν προς ένα μέρος εμπιστοσύνης και εσωτερικής γνώσης, και να απελευθερώσουν πολλούς παλαιούς τρόπους που διατηρούν. Όμως αυτοί οι τρόποι ήταν περιοριστικοί παράγοντες στις ζωές τους.

Δεν έχετε συμβόλαιο. Δεν έχετε πλάνο. Είστε χωρίς μάθημα ζωής αυτή τη στιγμή. Οι σελίδες είναι ανοικτές και άδειες. Τώρα είστε δημιουργοί. Σας παρουσιάζουμε αυτό το μάθημα ώστε πράγματι να αρχίσετε να δημιουργείτε στη ζωή σας.

Πριν κλείσουμε τη συνάντηση απόψε, υπάρχει κάποιος με τον οποίο κάθε ένας από σας που είστε τώρα εδώ και κάθε ένας από εσάς που συνδέεστε με την επικοινωνία, έζησε κατά κάποιο τρόπο μαζί στο παρελθόν. Αυτός ξεκίνησε την ενέργεια μίας οικογένειας που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Συνεχίζεται στην μεγαλύτερη αγάπη. Αυτόν που καλούμε Γέσουα Μπεν Ζόσεφ έρχεται εδώ να σας τιμήσει για το ταξίδι σας και να σας χαμογελάσει. Ναι, για εκείνον που αναρωτήθηκε – η ενέργειά του ήταν εδώ όλη μέρα. Στεκόταν δίπλα σας. Έρχεται εδώ λίγο πριν την περίοδο της ανάληψης και ανανέωσης και το Πάσχα σας προκειμένου να σας ζητήσει να είστε χαρούμενοι. Σας ζητά να καταλάβετε ότι αυτή η εικόνα του σταυρού και του θανάτου, δεν είναι και τόσο καλή! Ναι, ήταν μία εμπειρία γεμάτη πρόκληση, αλλά γεμάτη και με χαρά. Ήταν για να δείξει στην ανθρωπότητα την αγάπη και την χάρη και την ανανέωση που είναι εφικτή μέσα σε κάθε ένα από σας.

Όταν ο Γέσουα ήταν στο σταυρό, το πνεύμα του κατέβηκε και περπάτησε ανάμεσα σε εκείνους που στέκονταν εκεί. Και το πνεύμα του απλώθηκε σε όλη τη περιοχή, και ήταν πολλοί, πολλοί, πολλοί που πίστευαν ότι τον είδαν δίπλα τους εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή και εκείνη την συγκεκριμένη εποχή. Πολλοί από σας εδώ ήσασταν κοντά. Πολλοί ήταν σε άλλες χώρες και αισθανθήκατε αυτόν που φέρνει την ενέργεια του Χριστού να περπατά δίπλα σας. Πως μπορούσε να είναι σε δύο μέρη ταυτόχρονα, αναρωτηθήκατε. Πως μπορούσε να είναι πάνω στο λόφο τη μέρα της καταιγίδας και να περπατά και δίπλα σας; Ήρθε για να σας δείξει ότι η ζωή ανανεώνεται και ότι εσείς ανανεώνεστε.

Έρχεται εδώ σήμερα για να σας πει ότι για άλλη μία φορά ανανεώνεστε. Αναζωογονείτε, όχι όμως το παλαιό ανθρώπινο μυαλό, ούτε το παλαιό ανθρώπινο σώμα και ενέργεια. Αναζωογονείστε και μεταμορφώνεστε σε μεγάλο βαθμό όπως και εκείνος τότε, 2000 χρόνια πριν. Η αγάπη ρέει από εκείνον και από εμάς προς όλους όσους συνεχίζουν την δόνηση της Σώμπρα που ξεκίνησε πριν από 2000 χρόνια.

Και έτσι είναι

Τωβίας

Μέσω του GeoffreyHoppe

www.crimsoncircle.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1