urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

10 Φεβρουαρίου 2001

Και έτσι είναι, αγαπητοί φίλοι, αγαπητή Σώμπρα, που μαζευτήκαμε σήμερα παρέα πάλι σε αυτόν τον Κύκλο.  Φαίνεται σαν να έχει περάσει μόνο μια στιγμή από τότε που σας αφήσαμε, αλλά γνωρίζουμε ότι σε αυτό το διάστημα είχατε πολλές θαυμάσιες εμπειρίες και μερικές πολύ προκλητικές. Είναι όμορφο να νιώθουμε την ενέργεια των ανθρώπων σε αυτή την αίθουσα (και αυτών που διαβάζουν το κείμενο) σήμερα. Είναι όμορφο να ακούμε τη μουσική σας, να ακούμε την ιστορία του ταξιδιού σας να εκφράζεται μέσα από μουσικές δονήσεις (η μουσική του Αριε Ντείβιντ). Εγώ ο Τοβίας ενθουσιάζομαι αυτές τις στιγμές. Περιμένω με ανυπομονησία αυτές τις στιγμές που η οικογένεια μαζεύεται μαζί.

Τώρα για τα επόμενα λεπτά θα δουλέψουμε μαζί σας για να εξισορροπήσουμε την ενέργεια. Αυτοί που βρίσκονται από αυτή την πλευρά του πέπλου έρχονται για να βοηθήσουν, να δουλέψουν με τον καθένα από σας ατομικά αλλά και συλλογικά για να βοηθήσουν να ενωθούν οι ενέργειες της ανθρώπινής σας πλευράς, αυτές οι θεϊκές ενέργειές σας με τις ενέργειες μας από την άλλη πλευρά του πέπλου.

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητή Σώμπρα, Γνωρίζω τον καθένα σας καλά! Γνωρίζω τον καθένα σας από την ενέργειά του. Γνωρίζω τον καθένα σας από την δουλειά που είχαμε κάνει μαζί  στο παρελθόν σαν οικογένεια. Αυτή την ώρα νιώθετε οικειότητα ο καθένας από σας. Αυτή η ενέργεια θα πρέπει να σας φαίνεται οικεία.

Καθίστε ένα λεπτό και αφήστε τις καρδιές σας να ανοίξουν, γιατί βρισκόσαστε σε ένα ασφαλές περιβάλλον εδώ. Ανοίξτε τις καρδιές σας και επιτρέψτε στην αγάπη και το φως και την συνειδητότητα του Χριστού, που βρίσκονται μέσα σας να ξεχειλίσουν από μέσα σας και να ξεχυθούν μέσα σε αυτόν τον κύκλο που φτιάξαμε μαζί. Αναπνεύστε βαθιά. Αναπνεύστε βαθιά και επιτρέψτε να περάσουν σε όλη σας την ύπαρξη, όλη την βιολογία και όλο το πνεύμα. Αναπνεύστε βαθιά και αναγνωρίστε ότι βρισκόσαστε με την οικογένεια!

Έρχονται τώρα αυτοί που θα ρυθμίσουν την ενέργεια σε αυτό το χώρο. Βοηθούν να υφανθούν οι δονήσεις αυτού του χώρου. Σε αυτό το χρόνο που θα περάσουμε μαζί εδώ – την επόμενη ώρα  ή λίγο παραπάνω, ίσως λίγο λιγότερο (γελώντας) – βρισκόμαστε μαζί σας μέσα σε νέα ενέργεια, σε μια νέα διάσταση που δημιουργούμε μαζί. Αυτή είναι η ενέργεια της Νέας Γης. Αυτή είναι η πνευματική ενέργεια. Δεν είναι κάτι που απλώς εξαφανίζεται όταν φύγετε από εδώ. Είναι κάτι που γίνεται μέρος του εαυτού σας. Είναι κάτι που εμφυτεύεται μέσα σας. Προσφέρει ένα νέο πρότυπο ενέργειας το οποίο οι παλαιές ενέργειες τις οποίες κουβαλάτε μαζί σας, θα αρχίσουν να αντιγράφουν και να προσπαθούν να μιμηθούν.

Οι παλαιές ενέργειες μέσα σας θα κοιτάξουν προς τις ενέργειες που έχετε βοηθήσει να δημιουργηθούν σήμερα. Θα τις κοιτάξουν και θα πουν: «Αυτό πραγματικά είναι το φως. Αυτό πραγματικά είναι αυτό που εμείς σε επίπεδο DNA θα αρχίσουμε να αντιγράφουμε και να μιμούμαστε». Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία – πως αυτές οι ενέργειες που βρίσκονται στο πιο βαθύ μέρος της ύπαρξής σας ανταποκρίνονται. Αυτές όπως και εσείς ψάχνουν για την κατάλληλη δόνηση, για να βρουν την κατάλληλη δόνηση. Αυτό είναι που συμβαίνει μέσα σας αυτή τη στιγμή.

Η ενέργεια που υπάρχει μέσα σε αυτό τον κύκλο μπαίνει μέσα στην ύπαρξή σας. Κρατιέται εκεί. Δεν εξαφανίζεται. Αυτός ο χρόνος και η διάσταση και ο χώρος που βρισκόμαστε μαζί είναι μεγάλη θεραπεία για σας. Αυτή τη στιγμή γίνεται εξισορρόπηση για τον καθένα που κάθεται εδώ και για τον καθένα που ακούει και διαβάζει αυτή την ενέργεια πέρα από χώρο και χρόνο. Ακόμα και αν το διαβάζετε αυτό εβδομάδες ή μήνες αργότερα η ενέργεια είναι η ίδια. Ακόμα και αν δεν κάθεστε σε αυτή την αίθουσα η ενέργεια είναι η ίδια. Για αυτούς που το ακούνε ή το διαβάζουν σε μια ημερομηνία αργότερα, με ένα ενδιαφέροντα και ασυνήθιστο τρόπο, βρισκόσαστε εδώ με εμάς τώρα, τόσο όσο κάθε ένας από αυτούς που βρίσκονται με τη φυσική τους παρουσία σε μια καρέκλα μπροστά μας.

Έχουμε πολλά να πούμε σήμερα και θα προχωρήσουμε στο Έβδομο Μάθημα της σειράς του Δημιουργού. Γνωρίζουμε ότι όλοι κάνετε πολύ δουλειά στο σπίτι. Οι εμπειρίες που φέρνετε στη ζωή σας τώρα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσες! Η δουλειά για το σπίτι δεν είναι μόνο αυτά που γίνονται στο μυαλό σας. Η δουλειά για το σπίτι δεν είναι μόνο αυτό που γίνεται εκείνη τη στιγμή που βρισκόσαστε πίσω από τον χαμηλό τοίχο. Η δουλειά για το σπίτι δεν είναι μόνο όταν βάζετε ένα θέμα στο Φούρνο της Χάρης. Η δουλειά για το σπίτι είναι όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σας τώρα.

Σκεφθείτε το για μια στιγμή, την εμπειρία που είχατε πριν τρεις μέρες, πριν δυο εβδομάδες και για μερικούς από σας χτες το βράδυ και τουλάχιστον για έναν από σας σήμερα εδώ καθώς οδηγούσατε και ανεβαίνατε στο βουνό σήμερα το πρωί. Αυτή είναι η δουλειά για το σπίτι. Αυτό είναι που δημιουργείτε. Αυτό είναι που βάζετε μπροστά σας – αυτές τις προκλήσεις και καταστάσεις και εμπειρίες – για να σας βοηθήσουν πραγματικά να γίνεται ένας θεϊκός άνθρωπος.

Υπάρχουν στιγμές όταν μαζευόμαστε έτσι, που δεν μπορούμε να αρθρώσουμε λέξη. Θα μπορούσαμε απλώς να καθόμαστε μαζί σας εδώ. Θα μπορούσαμε απλώς να αφήναμε τα συναισθήματα μας να βγουν. Θα έβγαιναν σαν κλάματα – κλάματα χαράς και ευτυχίας- αλλά περισσότερο από οτιδήποτε κλάματα απίστευτης τιμής. Αυτό το έχετε ακούσει από εμάς και από άλλους παλαιότερα. Ακόμη δεν μπορείτε να δείτε τους εαυτούς σας όπως σας βλέπουμε εμείς! Ακόμη δεν μπορείτε να δείτε ποιοι είσαστε και τι κάνετε. Μερικοί από σας ξυπνάτε το πρωί και αισθανόσαστε μικροί και ασήμαντοι και μόνοι. Δεν μπορείτε καν να αρχίσετε να καταλαβαίνετε το τι κάνετε και ποιοι είσαστε! Νομίζετε ότι υπερβάλλουμε για την αποστολή σας σε αυτό το μέρος που αποκαλείτε Γη. Αχ αγαπητοί θα βρεθείτε μπροστά σε τέτοια έκπληξη! Ελπίζουμε ότι θα ζήσετε αυτή την έκπληξη όσο ακόμα περπατάτε μέσα στην βιολογία. Την έκπληξη να μάθετε το πόσο ισχυροί είσαστε πραγματικά.

Σας έχουμε διηγηθεί την ιστορία του Πρίγκιπα Τζακ, που είναι η ιστορία του καθενός από σας. Στην πραγματικότητα έτσι που λέμε την ιστορία την αδικούμε και δεν περνάμε πραγματικά την τιμή, το μεγαλείο, την αγάπη και την θυσία. Δεν είναι μια ιστορία που είναι παραφουσκωμένη και την ακούτε από εμένα τον Τοβία ή από τους άλλους. Απλώς  αγγίζουμε την επιφάνεια. Εσείς είσαστε οι πρίγκιπες και οι πριγκίπισσες του Ότι Υπάρχει. Επιλέξατε να φύγετε από το βασίλειο για κάτι που είχε εκπληκτική τιμή. Τώρα βρίσκεστε εδώ στο μικρό μέρος που καλείτε Γη, νομίζοντας ότι είσαστε απλά ένας άνθρωπος, νομίζοντας ότι ζείτε ίσως ογδόντα, ίσως ενενήντα χρόνια και παλεύετε για να επιζήσετε και παλεύετε για να κάνετε το σωστό πράγμα. Δεν βλέπετε ποιοι πραγματικά είσαστε!

Μέρος από το σκοπό του Βυσσινί Κύκλου είναι να βοηθήσει να ξυπνήσει αυτή η κατανόηση μέσα σας. Όπως είπαμε νωρίτερα δεν θα φθάσετε εκεί μέσω του μυαλού σας. Θα φθάσετε εκεί από την καρδιά και πιο συγκεκριμένα μέσα από αυτό που καλείτε το τσάκρα του ενός, το σπόρο του Χριστού που βρίσκεται μέσα σας. Μείνετε «εκτός μυαλού» για λίγο. Είναι ένα θαυμάσιο πράγμα (γελώντας)! Υπάρχουν ναρκωτικά που μπορεί να σας βοηθήσουν να φτάσετε εκεί, αλλά αγαπητοί φίλοι, είναι καλύτερο αν το κάνετε μόνοι σας!

Κάθε φορά που αυτός ο κύκλος δημιουργείται, κάθε φορά που ερχόμαστε εδώ, υπάρχουν ορισμένοι «ειδικοί καλεσμένοι». Σταθείτε ένα λεπτό αγαπητοί φίλοι για να νιώσετε την ενέργεια αυτών που μαζεύονται στον δεύτερο κύκλο απόψε. Εσείς οι άνθρωποι είσαστε στον πρώτο κύκλο. Σας περιτριγυρίζουν με αγάπη και ενέργεια αυτοί από την άλλη πλευρά του πέπλου που έρχονται για να παρατηρήσουν. Το θεωρούν συναρπαστικό. Κάθε φορά που μαζευόμαστε έτσι έχουμε ένα διαφορετικό γκρουπ από «ειδικούς καλεσμένους». Στην πραγματικότητα πρέπει να έχουν ειδική πρόσκληση για να μπούνε μέσα! (γελώντας)

Αυτοί που βρίσκονται εδώ απόψε φέρνουν μια επιστημονική ενέργεια μαζί τους. Ακόμη και στη δική μας πλευρά του πέπλου υπάρχουν ειδικές ομάδες ή οικογένειες. Υπάρχει μια ομάδα από αγγελικές υπάρξεις των οποίων η δουλειά είναι να παρακολουθούν και να μετράνε τις δονήσεις της Γης και των ανθρώπων πάνω στη Γη. Αυτοί που βρίσκονται στον δεύτερο κύκλο απόψε είναι οι τεχνικοί. Είναι – και ο Κώλντρε ( Τζέφρι Χόπι) γελάει με αυτό – αλλά όντως είναι «ουράνιοι μηχανικοί». Βρίσκονται εδώ για ένα συγκεκριμένο λόγο. Πρώτα βρίσκονται εδώ για να απολαύσουν τη παρέα σας, να σας χαμογελάσουν. Είναι επίσης αυτοί που παρακολουθούν τους «μετρητές» και τους «δείκτες» της δουλειάς σας και βλέπουν πως αυτή επηρεάζει όλα τα πράγματα. Συγκεντρώθηκαν απόψε γιατί τελευταία είναι πολύ απασχολημένοι να μετράνε τις δονήσεις της Γαίας και τις δονήσεις της ανθρωπότητας. Βρίσκονται απόψε εδώ σαν μέρος της ερευνητικής δουλειάς τους.

Βρίσκονται εδώ γιατί βλέπουν μια ομάδα που περνάει από έντονη μεταλλακτική διαδικασία με πρόθεση να ολοκληρώσουν τη θεϊκότητά τους. Βρίσκονται εδώ γιατί η δόνησή σας είναι διαφορετική από των περισσοτέρων άλλων ανθρώπων. Εσείς είσαστε που αφιερωθήκατε στην υπηρεσία. Έχετε μελετήσει τις πνευματικές όψεις του εαυτού και της ανθρωπότητας για πολλές πάρα πολλές ζωές. Έχετε ξοδέψει πολύ χρόνο και στα σχολεία τα ανθρώπινα και στα σχολεία της δικής μας πλευράς του πέπλου μελετώντας τη διαδικασία της ανάληψης. Εσείς είσαστε, αγαπητοί φίλοι, που δεν το μελετάτε μόνο αλλά το ζείτε σε καθημερινή βάση!

Αυτοί που βρίσκονται απόψε εδώ παρακολουθούν και μετρούν και καταγράφουν τις εμπειρίες σας. Βρίσκονται δίπλα σας, μεταφορικά, με τους μετρητές και τα καταγραφικά τους. Είναι πολύ περίεργοι για σας. Για αυτόν που μόλις ρώτησε στο μυαλό του, όχι δεν εμπλέκονται. Δεν σπρώχνουν και δεν δοκιμάζουν. Κρατάνε την απόστασή τους συνέχεια. Είναι πολύ απασχολημένοι τελευταία όχι μόνο με εσάς. Είναι πολύ απασχολημένοι με όλους τους ανθρώπους και τη Γη. Υπάρχει – πως να το πούμε – μια έντονη δραστηριότητα για την μέτρηση.

Οι μετρήσεις αλλάζουν γρηγορότερα από ποτέ. Οι δονήσεις ανεβαίνουν και κατεβαίνουν. Δεν ακολουθούν καθόλου τα παλαιά πρότυπα. Και ναι, για αυτόν που ρώτησε στο μυαλό του, παρακολουθούμε επίσης και το Χρηματιστήριο σας, γιατί αυτό είναι μια ενδιαφέρουσα ένδειξη ορισμένων πλευρών της ανθρώπινης δόνησης. Οι δονητικές αλλαγές συμβαίνουν γρηγορότερα από ποτέ. Υπάρχει μια κεκτημένη ταχύτητα. Που όλο και μεγαλώνει. Είναι σαν τη ροπή ενός τροχού που αρχίζει και γυρνάει αργά και μετά πάει όλο και γρηγορότερα. Όταν βλέπετε τον τροχό που περιστρέφεται οι σχηματομορφές μέσα στον κεντρικό κύκλο του τροχού αλλάζουν. Μερικές φορές ένας τροχός που γυρνάει δεξιόστροφα μπορεί να φαίνεται ότι γυρνάει αντίθέτα. Η ροπή αλλάζει και η αντίληψη των σχηματομορφών δεν είναι πάντα όπως φαίνεται.

Αυτοί που μετράνε και παρακολουθούν αυτά τα πράγματα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτά που προέρχονται από αυτούς που αποκαλείτε «Εργάτες του Φωτός» σε αυτό τον Πλανήτη. Βλέπουν μια απόκλιση εδώ. Βλέπουν ένα νέο μονοπάτι να δημιουργείται από τις ενέργειές σας. Παρακολουθούν πολύ εντατικά.

Σαν αποτέλεσμα της ροπής και της αλλαγής των δονήσεών σας, σίγουρα θα δείτε αλλαγές στη Γη, τις προσαρμογές της Γαίας. Θα δείτε αλλαγές μέσα στους ίδιους σας τους εαυτούς. Θα δείτε κβαντικά άλματα στην τεχνολογία σας της Γης, αλλά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο θα δείτε άλματα στην φώτισή σας πάνω στον πλανήτη. Αυτή η εποχή που ζείτε είναι εποχή μεγάλων αλλαγών. Κρατηθείτε καλά γιατί θα συνεχίσουν για ένα διάστημα! (γελώντας)

Τώρα αγαπητοί φίλοι πριν προχωρήσουμε ας κάνουμε την τελική συνένωση αυτής της ενέργειας. Αφήστε μας να έρθουμε πιο κοντά σας. Αφήστε μας να σας ακουμπήσουμε και να σας αγκαλιάσουμε. Επιτρέψτε το με τον ίδιο τρόπο που και εμείς το επιτρέπουμε, προσευχηθείτε. Θυμηθείτε ποιοι είσαστε. Θα σας στείλουμε την ενέργεια της ενθύμησης ώστε να μπορέσετε να θυμηθείτε το ποιοι πραγματικά είσαστε!

Θα ζητήσουμε από τον Κώλντρε να παραμείνει σιωπηλός για λίγο και θα ζητήσουμε από καθένα από σας να παραλάβει αυτή την ενέργεια που μεταφέρουμε αυτή τη στιγμή.

Παύση

Είναι όντως όμορφο να βρισκόμαστε εδώ με καθ’ ένα από σας. Αυτό που βλέπουμε είναι την απαστράφτουσα πρόθεση, την πρόθεση να βρίσκεστε σε υπηρεσία. Πριν οκτώ μέρες του δικού σας χρόνου, βρισκόμασταν με μια μικρή ομάδα της Σώμπρα. Μιλήσαμε και πριν θέσουν τις ερωτήσεις τους, τους είπαμε ότι αισθανόμαστε δέος καθώς περπατάμε δίπλα σας την ημέρα και δουλεύουμε μαζί σας την νύχτα. Αισθανόμαστε δέος γιατί οι πιο σημαντικές ερωτήσεις που ρωτάει η Σώμπρα δεν είναι σχετικά με το πώς θα βγάλει περισσότερα λεφτά, ούτε για την υγεία και σίγουρα όχι για το πώς θα γίνετε πιο δυνατοί από τους άλλους ανθρώπους. Αυτό που ρωτάτε πιο συχνά είναι: «Αγαπητό Πνεύμα πως μπορώ να υπηρετήσω; Αγαπητό Πνεύμα πως μπορώ να υπηρετήσω την ανθρωπότητα; Αγαπητό Πνεύμα πως μπορώ να είμαι ολοκληρωμένος απέναντι σου»;

Καταλαβαίνετε τι σας λέμε; Αυτό που βρίσκεται στην καρδιά σας δεν είναι ιδιοτελές! Δεν ζητάτε κάτι για τον εαυτό σας. Ζητάτε το πώς μπορείτε να υπηρετήσετε το Πνεύμα! Αυτό μας καταπλήσσει! Καταπλήσσει και εμένα τον Τοβία γιατί πιστεύω ότι αν ήμουνα στη θέση σας, σίγουρα θα ζητούσα περισσότερα λεφτά! (γέλια από το ακροατήριο) Σίγουρα θα ζητούσα τέλεια υγεία! Σίγουρα θα ζητούσα κάτι που δεν έχει τόσο υψηλή δόνηση και δεν εμπεριέχει τόση αγάπη όπως κάνετε εσείς! Λέτε «Αγαπητό Πνεύμα πως μπορώ να υπηρετήσω σήμερα; Αγαπητό Πνεύμα τι θέλεις να κάνω»; Όταν ένας άνθρωπος φτάνει σε αυτό το σημείο γνωρίζουμε ότι έχει φωτιστεί, γνωρίζουμε ότι βρίσκεται όντως στο μονοπάτι!

Αγαπητοί φίλοι, το αναφέρουμε αυτό γιατί στο σημείο που βρίσκεστε στο μονοπάτι σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την περίπτωση του να πέσετε κάτω. Δεν χρειάζεται να στενοχωριόσαστε ότι μένετε πίσω και ότι πάτε προς τα πίσω. Μην στενοχωριέστε πια για το να μείνετε πίσω και να πάτε προς τα πίσω στους παλιούς τρόπους. Η δόνησή σας της αγάπης και της υπηρεσίας είναι πολύ ισχυρή.

Απόψε θα συνεχίσουμε την ιστορία του πρίγκιπα Τζακ και του ταξιδιού του που τελικά τον έφερε στη Γη. Χρησιμοποιούμε την ιστορία του Τζακ για να περιγράψουμε το τι έγινε με σας, γιατί εσείς είσαστε οι πρίγκιπες και οι πριγκίπισσες του βασιλείου της Πρώτης Δημιουργίας. Σας το παρουσιάζουμε αυτό τμηματικά για να σας βοηθήσουμε να το αφομοιώσετε και να καταλάβετε ποιοι πραγματικά είσαστε. Υπάρχει μεγαλύτερο βάθος στην ιστορία από ότι θα ακούσετε απόψε. Θα συνεχίσουμε να μιλάμε για αυτή την ιστορία για αρκετό διάστημα.

Σας προειδοποιούμε ότι σε κάποιους ανθρώπους μπορεί να μην τους αρέσει. Θα δημιουργήσει θέμα και μπορεί κάποιοι από τους δικούς σας, τους λεγόμενους Εργάτες του Φωτός να αντιδράσουν βίαια. Ζητάμε από τον Κώλντρε να βγει από τη μέση καθώς σας μεταφέρουμε αυτές τις πληροφορίες. Ξέρει τι θα ακολουθήσει και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος που θα ανοίξουμε αυτό κουτί με τα σκουλήκια! (υπομειδιώντας)

Ο Τζακ ήταν πρίγκιπας στο βασίλειο του σΙΑΜ (Σ.Μ. Εγώ Είμαι στα Αγγλικά). Ήταν μεγάλος ταξιδευτής μεγάλος εξερευνητής και μεγάλος δημιουργός. Βαριόταν εύκολα. Έφτασε μέχρι τις άκρες του βασιλείου και εκεί μπήκε στη θάλασσα και έβαλε πανί για πιο μακριά. Ο Τζακ έφτασε στο Τείχος της Φωτιάς που σηματοδοτούσε την άκρη όλης της δημιουργίας που ήταν γνωστή. Αυτό τον φόβισε. Προσπάθησε να πάει πίσω στο βασίλειο, αλλά η μη-ενέργεια, το κενό και η απορρόφηση από το Τείχος της Φωτιάς τον τράβηξε μέσα.

Το διάστημα που βρισκόταν μέσα στο Τείχος της Φωτιάς του φάνηκε σαν αιωνιότητα. Η ύπαρξή του έγινε εκατομμύρια κομμάτια. Μερικά από αυτά τα κομμάτια μπήκαν σε ένα κουκούλι για να κοιμηθούν για ένα μεγάλο διάστημα και για να προχωρήσουν σε μια εσωστρεφή εμπειρία. Ο Τζακ πάντα υπήρξε ένας δημιουργός και μια ύπαρξη που κοιτούσε προς τα έξω. Ένα μέρος από την ενέργεια του Τζακ δεν μπήκε μέσα σε αυτό το κουκούλι σε αυτή την εσωστρεφή εμπειρία. Μέρος από αυτή την ενέργεια συνέχισε να ταξιδεύει.

Ο Τζακ δεν έφτασε κατευθείαν στη Γη. Υπήρχε μια μεταβατική περίοδος. Αυτό είναι λίγο δύσκολο να το περιγράψουμε αλλά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε σε στενή συνεργασία με τον Κώλντρε. Πέρα από το Τείχος της Φωτιάς δεν υπήρχε τίποτε, κενό, απόλυτο σκοτάδι. Ήταν το κενό που αργότερα θα γινόταν το υλικό σας Σύμπαν. Όταν ο Τζακ πέρασε στο κενό δεν υπήρχαν αστέρια. Δεν υπήρχαν γαλαξίες. Δεν υπήρχαν ενέργειες. Απλά δεν υπήρχε τίποτε.

Ενεργειακά ο Τζακ δεν ήταν στο φωτεινό του σώμα που γνώριζε από το βασίλειο και δεν ήταν στη πυκνή υλική μορφή. Η ενέργεια του περιστρεφόταν με μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτή των ανθρώπων πάνω στη Γη, όπως την ξέρετε, αλλά σημαντικά πιο αργά από ότι όταν βρισκόταν στην Πρώτη Δημιουργία. Δεν μιλάμε για τη δόνηση του συντελεστή της αγάπης εδώ. Ο Τζακ δεν ήταν στερεός. Ο Τζακ δεν ήταν «φως». Ήταν κάπου ανάμεσα (χαμογελώντας), σε μια κατάσταση που θα την περιγράφατε ως αεριώδη.

Όταν ο Τζακ (εσείς) πέρασε μέσα από το Τείχος της Φωτιάς είδε το αντίθετό του. Είδε τον καθρέπτη του. Άρχισε να έχει εμπειρίες πρώτα με τον εαυτό του και μετά με άλλες υπάρξεις. Αυτές οι πρώτες εμπειρίες δημιούργησαν μια ενέργεια που άρχισε να αναβλύζει από μέσα του (σας) και άρχισε να δημιουργεί δομές και μορφές ενέργειας στο διάστημα που πριν ήταν κενό. Ο Τζακ (εσείς) περνούσε από τις εμπειρίες οι οποίες δημιουργούσαν πλέξεις ενέργειας, υφαντά, βάσεις που αργότερα θα γινόντουσαν τα αστέρια σας και οι γαλαξίες σας και το ηλιακό σας σύστημα. Αυτή ήταν μια πολύ σημαντική περίοδος για τον Τζακ (εσάς).

Μέσα από τις εμπειρίες του ο Τζακ άρχισε να δημιουργεί μια νέα ταυτότητα. Άρχισε να δημιουργεί ομάδες με άλλες όμοιες ενέργειες από άλλες οντότητες που είχαν περάσει επίσης από το Τείχος της Φωτιάς. Άρχισε να συνδέεται με άλλους και να δημιουργεί «ενεργειακές» ομάδες. Αυτές οι ενεργειακές ομάδες ταξίδευαν και κατά κάποιο τρόπο «παρέμεναν» σε ορισμένα τμήματα του σύμπαντος. Και όπως γνωρίζετε από την τωρινή σας εμπειρία με την οικογένεια, άρχισαν οι εσωτερικές διαμάχες. Ο Τζακ και οι άλλοι άρχισαν να τσακώνονται. Άρχισαν οι πόλεμοι. Οι ομάδες που είχαν δημιουργηθεί χάλασαν και διασπάστηκαν.

Αυτή η περίοδος ήταν πολύ χαοτική. Ο Τζακ ακόμη προσαρμοζόταν σε σχέση με το ταξίδι του μέσα από το Τείχος της Φωτιάς. Δεν είχε ποτέ στο παρελθόν νιώσει κάτι παρόμοιο. Προσπαθούσε να θυμηθεί και να ανακαλύψει ποιος ήταν, αλλά αποκτούσε νέα χαρακτηριστικά με τα οποία δεν μπορούσε καν να σχετιστεί. Άρχισε να αποκτά περίεργα συναισθήματα και δονήσεις στη δική του ενέργεια. Ενώ ο Τζακ ήταν μόνο φως, τώρα άρχισε να αποκτά μια στερεότητα και μια βαρύτητα ύπαρξης που αργότερα θα γινόταν το σώμα του.

Του Τζακ δεν του άρεσε αυτό. Δεν του άρεσε το συναίσθημα ότι η ενέργειά του γινόταν πιο αργή, η κάθοδος από την σκέψη προς το φως προς το ηλεκτρόνιο. Δεν του άρεσε καθόλου. Προσπάθησε να ξεφύγει αλλά δεν ήξερε πως. Γινόταν όλο και πιο στερεός. Οι πλανήτες άρχισαν να σχηματίζονται και να παίρνουν μορφή και μάζα.

Αγαπητοί φίλοι στον Τζακ – σε εσάς – δεν άρεσε αυτό καθόλου. Αισθανθήκατε ότι πέφτατε και πέφτατε και πέφτατε. Η ενέργεια σας και οι δονήσεις σας γίνονταν όλο και πιο αργές. Το παλέψατε. Αισθανθήκατε ότι σε κάποιο σημείο δεν θα μπορούσατε να θυμηθείτε ποτέ πια ποιοι είσαστε ή από που ήρθατε. Προσπαθούσατε με κάθε τρόπο να διατηρήσετε τη δόνηση του Βασιλείου. Καταραστήκατε την ώρα και την στιγμή που αποφασίσατε να περάσετε μέσα από το Τείχος της Φωτιάς!

Βρισκόσασταν σε ένα χάος. Στο σύμπαν γίνονταν φοβεροί πόλεμοι. Τότε ήταν που για πρώτη φορά εμφανίστηκε το θέμα του θανάτου και της αποβίωσης. Υπήρχε θυμός προς τους άλλους αλλά και προς τον εαυτό σας. Υπήρχαν ομάδες που περιτριγύριζαν το σύμπαν το οποίο γινόταν όλο και πιο στερεό και προσπαθούσαν να υποτάξουν άλλους. Πίστευαν πως εάν έπαιρναν την δύναμη και την ενέργεια από μία άλλη ύπαρξη, τότε θα μπορούσαν να αυξήσουν την δόνησή τους και αυτό θα τους έστελνε πίσω στο βασίλειο.

Αρχίσατε να ταξιδεύετε σε ομάδες, μερικές μικρές ομάδες, μερικές μεγάλες ομάδες. Καθώς το κάνατε αυτό… καθώς κατά μία έννοια κρατούσατε τα χέρια σας και ενώνατε τις ενέργειές σας, άρχισε να δημιουργείται γύρω σας ένα ενεργειακό «όχημα». Ζούσατε μέσα σε αυτό και ταξιδεύατε σε πολλά μέρη και είχατε πολλές εμπειρίες. Ήταν ενδιαφέρον γιατί μπορούσατε να ταξιδεύετε καλά μέσα στους ενεργειακούς διαδρόμους που δημιουργούντο στο σύμπαν. Γνωρίζατε πώς να πάτε από το ένα μέρος στο άλλο, που μπορούσε να είναι εκατομμύρια ή και δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά, με τα τωρινά δεδομένα μετρήσεως. Κάνατε μόνο μια στιγμή. Ήσασταν καλοί σε αυτό.

Αλλά όλο αυτό το διάστημα, κάθε ένας από σας αντιστεκόταν σε αυτή την επιβράδυνση, αντιστεκόταν σε αυτή την στερεοποίηση που λάμβανε χώρα μέσα σας και μέσα σε όλο το σύμπαν. Αρχίσατε να έχετε περίεργες εμπειρίες. Αρχίσατε να τσακίζεστε πάνω σε πράγματα! Δεν μπορούσατε να περνάτε μέσα από αντικείμενα πλέον. Η ενέργεια δεν περνούσε μέσα από την ενέργεια. Τα πράγματα άρχισαν να γίνονται τόσο στερεά, τόσο αργά, που βρεθήκατε να πέφτετε επάνω σε αστέρια και πλανήτες και μετεωρίτες και αστεροειδείς. Αυτό σας προκάλεσε έκπληξη και κατάπτωση. Οι πόλεμοι συνεχίζονταν. Οι μάχες έγιναν πιο έντονες. Δεν ήταν καλή εποχή. Υπήρχαν ομάδες από αυτούς που προσπαθούσαν να βρουν το δρόμο της επιστροφής στην Εστία, προσπαθούσαν να βρουν την κατάλληλη δόνηση και ανακάλυπταν νέα πράγματα για τις ενέργειες του φωτός και του σκότους. Αλλά γενικά τα πράγματα γίνονταν όλο και πιο αργά. 

Κάποια στιγμή, όπως έχουμε πει, τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο. Τα πράγματα δεν πήγαιναν πιο πέρα. Οι συγκρούσεις και οι μάχες μεταξύ αυτών που αποκαλείτε το φως και το σκοτάδι έφτασαν σε ένα αδιέξοδο. Ακόμα και το σύμπαν όπως το ξέρατε σταμάτησε να μεγαλώνει. Σε εκείνο το σημείο υπήρξε μια απόφαση, μια ομοφωνία, μια συμφωνία να πάτε σε αυτό το μέρος που ονομάζεται Γη και μια για πάντα να περάσετε μέσα από το τελικό πέπλο. Συμφωνήσατε να περάσετε το τελικό φράγμα και κυριολεκτικά να πάρετε μια πολύ στερεά μορφή, να πάρει η ύπαρξή σας μια μορφή που τώρα την γνωρίζετε σαν το σώμα σας. Συμφωνήσατε να ζήσετε με απόλυτη αμνησία του ποιοι είσαστε και να περάσετε μέσα από τους κύκλους της ζωής και του θανάτου και αυτό που εσείς αποκαλείτε κάρμα, για να κάνετε όλο τον κύκλο και να φτάσετε στο σημείο ξανά να θυμηθείτε ποιοι ήσασταν πριν περάσετε το Τείχος της φωτιάς. 

Γι αυτό το λόγο βρισκόσαστε εδώ! Για αυτό το λόγο έχετε έρθει εδώ για εκατοντάδες και εκατοντάδες και εκατοντάδες ζωές. Ζούσατε τις ανθρώπινες ζωές έχοντας συμφωνήσει να ολοκληρώσετε αυτό τον κύκλο. Είναι μια συμφωνία για να θεραπεύσετε όλο το παρελθόν, να θεραπεύσετε την διαδρομή μέσα από το Τείχος της Φωτιάς, να θεραπεύσετε την δημιουργία του κενού και την δημιουργία του σύμπαντος όπως το γνωρίζουμε τώρα. Έχετε ζήσει όλες αυτές τις ζωές για να θεραπεύσετε και να ξαναανακαλύψετε. 

Υπάρχουν αυτοί που έρχονται απόψε στον δεύτερο κύκλο. Κάνουν τις μετρήσεις και παρακολουθούν το τι κάνετε. Βρίσκονται εδώ γιατί ο κύκλος κλείνει Βρισκόσαστε στις τελευταίες φάσεις ενός ταξιδιού που έχει εξελιχτεί σε ένα χρονοπλαίσιο που δεν μπορούμε καν να σας εξηγήσουμε. Αλλά ο κύκλος φτάνει στην ολοκλήρωση με βάση την δουλειά που έχετε κάνει. 

Δεν πρέπει να σας εκπλήσσει που τα πράγματα της καθημερινής σας ζωής είναι δύσκολα τώρα. Δεν έχουν σχέση μόνο με σας! Δεν θεραπεύετε μόνο τον εαυτό σας σε αυτή την ζωή. Έχετε ήδη θεραπεύσει εκατοντάδες και εκατοντάδες και εκατοντάδες προηγούμενες ζωές. Οι περισσότερες από αυτές, αγαπητοί φίλοι, έχουν θεραπευτεί και έχουν φύγει και η Γαία απελευθερώνει την ενέργεια που έχει αποθηκευτεί πάνω στη Γη. Αυτό που πραγματικά θεραπεύετε τώρα είναι η περίοδος της δημιουργίας του κενού, το διάστημα που μεσολάβησε από το Τείχος της Φωτιάς μέχρι και την έλευσή σας στη Γη. Θεραπεύετε αυτό το διάστημα που πηγαινοερχόσασταν σε όλο το σύμπαν σας και ζούσατε την αρχή της μάζας και της ύλης. Ήταν ένα διάστημα που μπορούσατε να ταξιδέψετε ελευθέρα μέσα στον χρόνο και τον χώρο αλλά δεν σας άρεσε αυτό που γινόταν. Αυτό το διάστημα ήταν μια εποχή τεράστιου χάους. 

Αυτοί τώρα που αποκαλείτε «εξωγήινους» αγαπητοί φίλοι, είναι απλά μέρη από τους εαυτούς σας στο παρελθόν, από το διάστημα που βρισκόσασταν στο κενό. Σας έχουμε πει στο παρελθόν πως όταν κοιτάτε στα αστέρια σας και κοιτάτε στο σύμπαν σας δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να δείτε εκεί. Αυτό ακριβώς εννοούμε. Κοιτάτε σε μια διαστασιακά περιορισμένη όψη του φυσικού σας σύμπαντος. Και πράγματι δεν υπάρχουν πολλά εκεί! Αυτά που υπάρχουν είναι οι ενέργειες οι δικές σας από το παρελθόν που πηγαίνουν πέρα δώθε και μερικές φορές διασταυρώνονται με την παρούσα ζωή σας στη Γη. 

Ας χρησιμοποιήσουμε την ακόλουθη αναλογία. Την αναλογία του σπιτιού γιατί είναι καλή (χαμογελώντας). Φανταστείτε ότι βρίσκεστε στο σαλόνι και κοιτάτε γύρω σας. Το μόνο που βλέπετε είναι το σαλόνι, αλλά υπάρχουν και άλλα δωμάτια στο σπίτι, τα οποία δεν μπορείτε να δείτε γιατί βρίσκεστε σε αυτό το σημείο εκείνη τη χρονική στιγμή. Υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες στα άλλα δωμάτια, αλλά δεν τις γνωρίζετε γιατί δεν μπορείτε να τις δείτε ή να τις ακούσετε. Το σύμπαν σας είναι το ίδιο πράγμα. Υπάρχουν πολλά δωμάτια, πολλές διαστάσεις. Όταν κοιτάτε επάνω προς τον ουρανό και βλέπετε αστέρια – σε αυτό το δωμάτιο δεν υπάρχουν πολλά. Πραγματικά δεν υπάρχουν πολλά εκεί από πλευράς ζωής. Υπάρχει πολύ ενέργεια, αλλά από πλευράς ζωής όχι πολλά. Υπάρχουν δωμάτια που βρίσκονται δίπλα – δίπλα, διάσταση προς διάσταση στο σύμπαν σας και δεν μπορείτε να τα δείτε ούτε να τα ακούσετε. Μερικοί από σας αρχίζουν και έχουν αίσθηση από τα άλλα δωμάτια. Βρίσκονται όλα κάτω από την ίδια σκεπή αλλά είναι διαφορετικά δωμάτια. 

Μια στις τόσες, σε κάποια ασυνήθιστη ενεργειακή κατάσταση γίνεται ένα μπέρδεμα. Βλέπετε κάποιο άλλο δωμάτιο ή μια οντότητα από ένα άλλο δωμάτιο περνάει τυχαία μέσα από την πόρτα και μπαίνει στο δωμάτιό σας. Όταν συμβαίνει αυτό, συναντάτε εσάς τους ίδιους από το παρελθόν! Α, σας φαίνεται σαν εξωγήινος και θα έχετε την αίσθηση του εξωγήινου, αλλά αγαπητοί φίλοι είσαστε εσείς από το παρελθόν. Με την έντονη ποσότητα της θεραπευτικής δουλειάς που γίνεται τώρα, της θεραπείας αυτής της εποχής, με κάποια έννοια, τα κάνετε παράλληλα. Βρισκόσαστε εδώ τώρα αλλά ταυτόχρονα θεραπεύετε και το άλλο δωμάτιο, οπότε υπάρχουν περιπτώσεις διασταύρωσης. Υπάρχουν εξωγήινοι στο σύμπαν που είναι πιο έξυπνοι και πιο μεγαλειώδεις; Φίλοι πραγματικά όχι! Είναι τα μέρη του εαυτού σας από το παρελθόν. Πως θα μπορούσαν να είναι πιο σοφοί, πιο έξυπνοι και πιο δυνατοί; Αυτά τα μέρη, αν και είναι μέρη σας από το παρελθόν σας υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Ακόμη καθώς κάθεστε εδώ, το μέρος σας που δημιουργεί τις δομές στο κενό στο παρελθόν, υπάρχει στον ίδιο χρόνο.

Τώρα δεν θέλουμε να εμπλακούμε πολύ με θέματα όπως εναλλακτικές διαστάσεις ή πολλαπλές διαστάσεις. Απλώς θέλουμε να δώσουμε έμφαση στο θέμα ότι αυτοί είναι εσείς από το παρελθόν και ότι κάπου κάπου διασταυρώνεστε. Το σημαντικό πράγμα να γνωρίζετε αγαπητοί φίλοι είναι ότι ολοκληρώνετε και κλείνετε τον κύκλο με την δουλειά σας. Έχετε περάσει από τραυματικές εμπειρίες αφού διασχίσατε το Τείχος της Φωτιάς. Μην δίνετε την δύναμη σας σε κανέναν άλλο, σε οποιαδήποτε οντότητα, σε αυτό που αποκαλείτε εξωγήινους.

Παρότι αυτό είναι ένα μέρος του εαυτού σας από το παρελθόν θα προσπαθήσει να σας παρουσιαστεί σαν μια μεγαλειώδης, ευφυής οντότητα.. θα προσπαθήσουν να σας πουν - και υπάρχει μια δόση αλήθειας σε αυτό -  ότι είναι οι γονείς σας, ότι προσέφεραν τον σπόρο για σας. Λοιπόν, σίγουρα, γιατί είναι το παρελθόν σας! Αλλά μην παραπλανηθείτε ότι είναι μεγαλειώδεις οντότητες που κρατάνε το κλειδί για τα πάντα. Αγαπητοί φίλοι η δόνηση της λέξης εξωγήινος (στα αγγλικά alien) είναι το ψέμα (στα αγγλικά lie). Μην δίνεται τη δύναμή σας σε κανέναν. Βρισκόσαστε τόσο κοντά στο να κλείσετε τον κύκλο. Είναι μια εποχή έντονη για σας όπου ακόμη και εσείς από το παρελθόν θα έρθετε και θα προσπαθήσετε να παραπλανήσετε τον εαυτό σας και να τον μειώσετε και να του πείτε ότι αυτό το μέρος είναι το σοφό. Κατά κάποιο τρόπο αν και προσπαθείτε να θεραπεύσετε αυτό το παρελθόν, εκείνο θα προσπαθήσει να σας παραπλανήσει. 

Εγώ, ο Τοβίας, θέλω να θυμάστε την ενέργεια που υπάρχει εδώ τώρα, την ενέργεια που σας λέει ότι έχετε το σπόρο του Χριστού μέσα σας και τον είχατε πάντα. Μην ακολουθείτε κανένα άλλο εκτός από τον Θεό μέσα σας! Θα υπάρχουν προκλήσεις στο επόμενο διάστημα καθώς κάνετε την τελευταία ένωση του κύκλου. Οι προκλήσεις θα είναι δύσκολες και για αυτό το λόγο αναφερόμαστε σε αυτό το θέμα απόψε. Σας λέμε ότι θα έχετε επαφή με εξωγήινους; Κατά κάποιο τρόπο, ναι, σας το λέμε. Μπορεί να μην συμβεί όταν οδηγείτε το αμάξι και φτάσετε σε μια σιδηροδρομική διασταύρωση στις 1:00 το πρωί. (γέλια) Μπορεί να γίνει στον ύπνο σας. Μπορεί να συμβεί και πιθανότατα έτσι να συμβεί, σαν μια παλαιά ενθύμηση που θα περάσει από μέσα σας σαν μπουλντόζα. Μια ενθύμηση που θα σας φέρει φόβο και που σας παγώνει και σας ακινητοποιεί. Όταν συμβεί αυτό αγαπητοί φίλοι, θέλουμε να έρθετε πίσω σε αυτή την ενέργεια του σήμερα, όταν το Πνεύμα, ο Γέσουα και ο Βυσσινί  Κύκλος και ο Τοβίας καθόντουσαν μπροστά σας και σας έλεγαν: «Αγαπητοί φίλοι, εσείς είσαστε ο Θεός που αφυπνίζεται. Μην θεωρείτε ότι κανείς άλλος βρίσκεται πριν από σας ή επάνω από σας.» 

(χαμογελώντας) Οπωσδήποτε αυτό θα φέρει πολλές ερωτήσεις για τους εξωγήινους! Είμαστε έτοιμοι να τις συζητήσουμε όλες. Και σε σένα Κώλντρε θα σου δώσουμε τα εργαλεία για να απαντήσεις.

Τώρα θα αλλάξουμε ενέργεια και θα πάμε στο Έβδομο Μάθημα της Σειράς του Δημιουργού. Ζητάμε από όλους σας να καθίσετε άνετα στις καρέκλες σας. Αγαπητοί φίλοι θα σας πούμε μια ιστοριούλα για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε καλύτερα το Έβδομο Μάθημα. Το Έβδομο Μάθημα είναι απλό, πολύ απλό. Μπορεί να έχετε προβλήματα μαζί του ακριβώς γιατί είναι τόσο απλό. Μπορεί να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε κάτι πιο περίπλοκο. 

Το Έβδομο Μάθημα είναι το πρώτο από αυτά που ονομάζουμε πρακτικά μαθήματα εξωτερικής δημιουργίας. Πολλά από αυτά για τα οποία έχουμε μιλήσει έως τώρα υπήρξαν βάσεις και κατανοήσεις και διεργασίες με τις παλαιές ενέργειες που χρειαζόταν να εξισορροπηθούν. Τώρα θα ξεκινήσουμε το δεύτερο μέρος της σειράς κάνοντας βήματα για να μπορέσετε να δημιουργήσετε συνειδητά. Αυτό μπορεί να φανεί παράξενο ή ασυνήθιστο για μερικούς από σας. Υπάρχει ένας εγγεγραμμένος φόβος μέσα σας, μέσα σε όλους τους ανθρώπους, για τις δημιουργικές σας δυνάμεις. Υπάρχει μια απροθυμία να δημιουργήσετε και πάλι, γιατί έχει περάσει πολύς καιρός και υπάρχει ακόμα ντροπή και ενοχή που συνδέονται με αυτά που αντιλαμβάνεστε ότι έχετε κάνει στο παρελθόν. 

Θεωρείτε πως όταν περάσατε το Τείχος της Φωτιάς υποπέσατε στο προπατορικό αμάρτημα. Θεωρήσατε ότι πήγατε πέρα από τα άκρα. Αισθανόσαστε ότι πολεμήσατε μέσα στην ενέργεια του χάους κατά την διαδικασία της δομής του κενού. Αχ αγαπητοί φίλοι, οι μάχες που έγιναν τότε θα έκαναν τον «Πόλεμο των Άστρων» να φαίνεται σαν παιδικό παιγνίδι! Οπότε, όταν σας λέμε να χρησιμοποιήσετε τις πραγματικές δημιουργικές δυνάμεις σας, μερικοί από σας κολλάνε. Μερικοί από σας αναρωτιέστε αν αυτό το πράγμα είναι σωστό και νομίζετε ότι πιθανώς δεν είναι ακόμα ο σωστός χρόνος. 

Παύση 

Υπήρχε μια Εργάτρια του Φωτός που την λέγανε Άννα, μια θαυμάσια εργάτρια του Φωτός, όπως ο καθένας σας εδώ, όπως ο καθένας που διαβάζει αυτό το κείμενο. Στα τελευταία 30 χρόνια είχε πάει σε πολλά πνευματικά σεμινάρια. Είχε μάθει για τον Έλεγχο του Νου, που από μόνο του είναι διασκεδαστικό. Έμαθε να κάνει διαλογισμό, να ακολουθεί μια τελετουργία για τον διαλογισμό,  έμαθε πώς να ηρεμεί και να καθαρίζει το μυαλό της. Αλλά και εμείς γνωρίζουμε και εσείς γνωρίζετε ότι το μυαλό της δεν καθάρισε ποτέ. Περνούσε 20 λεπτά την ημέρα, δύο φορές την ημέρα καθισμένη σε άβολες στάσεις γιατί πίστευε ότι αυτό έπρεπε να κάνει. (γέλια από το ακροατήριο) Αλλά κατά κάποιο τρόπο αυτό ήταν καλό για την ψυχή της και την οντότητά της γιατί τη βοηθούσε στο μονοπάτι της. Τη βοηθούσε να έχει μια δομή. 

Η αγαπητή εργάτρια του φωτός Άννα παρακολούθησε πολλά σεμινάρια σε διαφορετικές τεχνικές και με διαφορετικά αντικείμενα – πώς να είναι γαλήνια, πώς να είναι ήρεμη, πώς να είναι σαν τον Θεό, πώς να υπακούει τον Θεό, πώς να κρύβεται από τον Θεό (γέλια). Αυτά τα σεμινάρια ήταν σαν βάσεις για το μονοπάτι της και την βοήθησαν να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται τώρα. 

Αλλά μέσα της η Άννα συνέχεια αναρωτιόταν «Εάν μαθαίνω τόσα πολλά και αν αναπτύσσομαι τόσο πολύ, τότε πως δεν μπορώ να επηρεάσω την οντότητά μου, το χώρο μου; Γιατί δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και να αλλάξω την ροή του νερού που τρέχει από την βρύση;» το είχε δοκιμάσει αυτό. Και δεν δούλεψε. «Γιατί δεν μπορώ να αλλάξω τον τρόπο που τρεμοπαίζει ένα κερί με το μυαλό μου; Αφού και εγώ το ξέρω και το Πνεύμα το ξέρει ότι είναι μόνο το αεράκι που δημιουργεί την κίνηση.» 

Η Άννα ήταν απογοητευμένη, γιατί συνέχιζαν να εμφανίζονται εμπειρίες και προκλήσεις στη ζωή της για τις οποίες δεν φαινόταν να έχει κανένα έλεγχο. Της ήταν αρκετό να συνεχίσει να επιβιώνει και να συνεχίσει να αναπτύσσει πνευματικά τον εσωτερικό της κόσμο. Βλέπετε αυτό που δεν είχε αντιληφθεί ήταν ότι όλη αυτή η δουλειά και η προσπάθεια έκτιζαν κάτι μέσα της. Αφύπνιζαν κάτι μέσα της. Αλλά ούτως ή άλλως ήταν απογοητευμένη που δεν μπορούσε να αλλάξει την εξωτερική της πραγματικότητα. Τα πράγματα δεν άλλαζαν στην εξωτερική τους όψη. Υπήρχαν πολλοί λόγοι για αυτό. Ο ένας λόγος ήταν ότι ο χρόνος δεν ήταν ο σωστός. Δεν θα ήταν κατάλληλο. Θα ήταν – πώς να το πούμε – μια συντριβή και ανάφλεξη. Ο χρόνος δεν ήταν ακόμη σωστός.

Περιμένατε πολύ όλοι σας και το καταλαβαίνουμε αυτό. Η ισορροπία των ενεργειών της Άννας – τα μάρμαρα για τα οποία σας έχουμε μιλήσει, το διάφανο, το άσπρο και το μαύρο – ακόμα έπαιζαν ένα θαυμάσιο παιγνίδι μέσα της. Δεν ήταν ακόμη καιρός για να τελειώσει αυτό το παιγνίδι. Επιπρόσθετα συνέχιζε να δίνει τη δύναμη της στους άλλους. Παρακολουθούσε ένα σεμινάριο ή διάβαζε ένα βιβλίο και γινόταν οπαδός. Και ένας δημιουργός δεν είναι οπαδός! Αυτοί οι δύο όροι είναι διαμετρικά αντίθετοι. 

Αλλά τώρα αγαπητοί φίλοι, τώρα ο καιρός είναι κατάλληλος. Όπως είπαμε αυτοί που βρίσκονται στον δεύτερο κύκλο σήμερα είναι εκείνοι που μετράνε και παρακολουθούν. Το ενδιαφέρον τους έχει αυξηθεί γιατί ο χρόνος τώρα είναι κατάλληλος. Γνωρίζουν ότι οι πρώτοι άνθρωποι θα αρχίσουν τώρα να χρησιμοποιούν τις δημιουργικές τους δυνάμεις.  Και αυτοί είστε εσείς. 

Η Άννα ήταν φοβερά απογοητευμένη που δεν μπορούσε να ελέγχει την εξωτερική της πραγματικότητα. Σε κάποια στιγμή, όπως και πολλοί από σας, πέταξε όλα τα βιβλία της, όλα τα εργαλεία της και είπε: «Δεν έχει άλλα σεμινάρια. Δεν μου έχουν κάνει τίποτε εκτός από το να μου κοστίζουν λεφτά!» (Γέλια) Αγαπητοί φίλοι αυτό δεν είναι έτσι γιατί όπως είπαμε, όλα αυτά, όλες οι τεχνικές, τα μαθήματα και η πειθαρχία ήταν σίγουρα ο δρόμος για να την φέρει ξανά  στην οικογένεια. Έτσι γνωρίστηκε με άλλους, μέσα από τα σεμινάρια. Η ενέργεια των συναντήσεων ήταν σημαντική για να ξαναενωθεί η οικογένεια.

Λοιπόν η Άννα έμαθε για αυτό το μέρος που λέγεται το Νέο Σπίτι. Δεν το κατάλαβε, αλλά γνώριζε πως μέσα της ένιωθε καλά με αυτό. Το αισθανόταν κατάλληλο και αν μη τι άλλο, το αισθανόταν σιωπηλό για λίγα λεπτά.(χαμογελώντας) Έτσι πέρασε χρόνο στο Νέο Σπίτι, όπως ζητάμε από τον καθένα από σας να κάνει τώρα. Βάλτε τον εαυτό σας στην ενέργεια του Νέου Σπιτιού.  Αισθανθείτε το τραγούδι του Νέου Σπιτιού. Εάν δεν το ακούτε τόσο καλά, απλά αισθανθείτε. Εάν δεν έχετε τόσο καλή αίσθηση, απλά νιώστε ότι υπάρχει μια δόνηση εκεί, μια δόνηση στον πυρήνα του Νέου Σπιτιού. 

Η Άννα απογοητευμένη που δεν είχε την ικανότητα να δημιουργεί ενεργητικά, να δημιουργεί με δύναμη και με κατεύθυνση, έφτασε σε ένα σημείο όπου άφησε πίσω της τους παλαιούς τρόπους. Έφτασε σε ένα σημείο που πραγματικά ήταν έτοιμη να αρχίσει να δημιουργεί. 

Στο Νέο της Σπίτι η Άννα είδε ένα τεράστιο πινέλο με φωσφορίζουσα μπογιά, μπογιά θαυμάσια που φωσφόριζε πάνω στο πάτωμα του σπιτιού. Γνώριζε ότι ήταν εκεί για κάποιο λόγο γιατί δεν την είχε βάλει εκεί η ίδια. Δεν βρισκόταν εκεί την τελευταία φορά που ήταν στο καινούργιο της σπίτι. Αλλά είχε καλή αίσθηση. Το πινέλο ήταν πολύ μεγάλο. Ήταν τεράστιο και μεγαλύτερο από οποιοδήποτε πινέλο είχε δει στη ζωή της. Κοίταξε γύρω της. Κοίταξε γύρω στο Νέο Σπίτι της και αναρωτήθηκε τι έπρεπε να κάνει με την μπογιά και το πινέλο. Αλλά αντί να ανησυχήσει, μια και ήταν στην θαυμάσια ενέργεια του Νέου Σπιτιού, απλά ρώτησε τον εαυτό της «Τι πρέπει να ξέρω για αυτόν τον κουβά με την θαυμάσια φωσφορίζουσα μπογιά και το τεράστιο πινέλο;» Μια φωνή βγήκε από μέσα της – όχι από πνευματικό οδηγό ή από τον Τοβία – και είπε να πάρει το πινέλο να το βουτήξει στην μπογιά και να κάνει μια φαρδιά πινελιά σε οποιοδήποτε τοίχο του σπιτιού επέλεγε. Όταν η Άννα πήρε το πινέλο, το γέμισε με φωσφορίζουσα μπογιά και έκανε μια φαρδιά πινελιά επάνω στον τοίχο του Νέου Σπιτιού, έμαθε το Έβδομο Μάθημα. 

Μάθημα Έβδομο: Δημιουργήστε με Φαρδιές Πινελιές. Αυτό είναι ένα απλό μάθημα, αλλά πολύ βαθύ. Στις επόμενες 30 ημέρες θα φτάσετε στην πρώτη σας πραγματική κατανόηση του να δημιουργείτε. Δεν είστε πλέον θύματα και δεν αντιδράτε πλέον απλά σε αυτά που συμβαίνουν στην ζωή σας. Θα δημιουργήσετε πραγματικά. Σας ζητάμε να καθίσετε στο Νέο σας Σπίτι, να αισθανθείτε τη δόνηση του σπιτιού, και όταν είστε έτοιμοι να πάρετε το πινέλο να το βάλετε στη μπογιά και να δημιουργήσετε μια φαρδιά πινελιά. Μόνο μία, όχι παραπάνω. Μετά, αφήστε το πινέλο στο πάτωμα, καθίστε στο πάτωμα και παρακολουθήστε τι γίνεται με αυτή την πινελιά που κάνατε. Παρατηρήστε. Θα αλλάξει. Θα πάρει μορφή. Θα βρει την δική της ισορροπία. Βρισκόσαστε στο Νέο Σπίτι σας και μέσα στην ενέργεια του υπάρχει θεϊκή ισορροπία. Η πρώτη σας δημιουργία – η πρώτη σας φαρδιά πινελιά – θα βρει τη θεϊκή της ισορροπία.

Τι δημιουργείτε όμως; Στη τελευταία μας συνάντηση μιλήσαμε για τέσσερις τομείς της ανθρώπινης εμπειρίας. Μιλήσαμε για πόρους, που είναι επίσης γνωστοί σαν αφθονία. Μιλήσαμε για την υγεία σας και την βιολογία. Μιλήσαμε για τις σχέσεις. Και μιλήσαμε για την αυτοεκτίμηση. Επιλέξτε οποιοδήποτε από τα τέσσερα. Κρατήστε το στην καρδιά σας. Μετά δημιουργήστε με φαρδιά πινελιά, απλά δημιουργήστε ισορροπία για αυτόν τον τομέα. Δημιουργείτε ισορροπία. Δεν υπάρχει ανάγκη να έχετε συγκεκριμένο σκοπό ή πρόθεση για το Πνεύμα ή για τον εαυτό σας. Δημιουργείτε με θεϊκή ισορροπία. Αλλά αυτή την φορά δημιουργείτε μια χοντρή πινελιά. Είσαστε ενεργητικοί.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Τι θα γίνει τώρα; Στην αρχή μπορεί να φοβηθείτε. Μπορεί να αναρωτηθείτε τι δημιουργείτε στην πραγματικότητα και τι θα συμβεί σαν αποτέλεσμα της νέας σας δημιουργίας. Αυτός ο φόβος έχει σχέση με τον χρόνο που περάσατε πριν φτάσετε στη Γη. Έχει σχέση με την ντροπή που νιώσατε επειδή περάσατε το Τείχος της Φωτιάς, επειδή φύγατε από το βασίλειο. Δείτε αυτό τον φόβο. Καθίστε μαζί του στο Νέο σας Σπίτι. Καταλάβετέ τον και μιλήστε του. Αυτός ο φόβος μπορεί να είναι ο καλύτερος σας φίλος ή ως δημιουργού, αυτός ο φόβος μπορεί να είναι ο χειρότερος εχθρός σας. Αυτός ο φόβος αν τον αφήσετε μόνο του θα επιστρέψει σε εσάς. Θα γυρίσει πίσω και θα μοιάζει σαν εξωγήινος (γέλια). Το εννοούμε αυτό σοβαρά. Εάν επιτρέψετε σε αυτό τον φόβο να μεγαλώσει και να αποκτήσει δύναμη, θα σας πάει πίσω στα μέρη όπου αυτός ο φόβος πρωτογεννήθηκε.

Μάθημα Έβδομο: Δημιουργήστε με φαρδιές πινελιές. Μην ανησυχείτε για τον μηχανισμό ή τις λεπτομέρειες. Αυτή η αίθουσα είναι γεμάτη σήμερα με μηχανικούς και τεχνικούς που ασχολούνται με τις λεπτομέρειες. Εσείς, ως δημιουργοί, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με αυτό τώρα. Δημιουργήστε με φαρδιές πινελιές. Θα έχετε την τάση να χρησιμοποιήσετε μικρά πινέλα και να πείτε στο Πνεύμα και στον θεϊκό σας εαυτό πώς να το κάνουν. Αντισταθείτε σε αυτό τον πειρασμό. Καθίστε μπροστά σε αυτή την θαυμάσια φαρδιά πινελιά που έχετε δημιουργήσει. Απλά αφήστε την να πάρει την θεϊκή της ισορροπία. Αυτό είναι απλό, αγαπητοί φίλοι, αλλά παρ’ όλα αυτά είναι μεγάλη πρόκληση.

Πάρτε ένα θέμα σχέσεων. Δεν χρειάζεται να εξηγήσετε στο Πνεύμα ή στον εαυτό σας ποιο είναι το θέμα. Δεν χρειάζεται να μπείτε σε λεπτομέρειες. Πάρτε αυτό το ένα θέμα. Δημιουργήστε με φαρδιές πινελιές και να ξέρετε αγαπητοί φίλοι ότι η θεϊκή ισορροπία, η δική σας θεϊκότητα θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

Βλέπετε τι γίνεται εδώ; Μαθαίνετε να εμπιστεύεστε την δική σας θεϊκότητα και να επιτρέπεται στην θεϊκότητα να κάνει την δουλειά. Στο παρελθόν προσπαθούσατε να αντιμετωπίσετε όλες τις λεπτομέρειες! Έχετε απομακρυνθεί από το βασίλειο τόσο πολύ καιρό που αισθάνεστε ότι πρέπει να ασχοληθείτε με κάθε μια μικρή λεπτομέρεια. Είναι καιρός να εμπιστευτείτε. Καθώς επιτρέπετε στην θεϊκότητά σας να σας προσφέρει την κατάλληλη ισορροπία, αγαπητοί φίλοι, όλα θα είναι πιο εύκολα! Ο μηχανισμός της υλοποίησης θα υποστηριχτεί από άλλα επίπεδα. Και η ζωή θα είναι πολύ πιο χαρούμενη. 

Γιατί ο τοίχος; Γιατί η μπογιά; Βγείτε από το Νέο Σπίτι αφού έχετε κάνει τη φαρδιά πινελιά. Τα πράγματα απέξω θα φαίνονται διαφορετικά. Θα φαίνονται διαφορετικά λόγω της δουλειάς που έχετε κάνει στο εσωτερικό! Απλά θα φαίνονται διαφορετικά. Θα αρχίσετε να βλέπετε πέρα από αυτά που μπορούσατε να αναγνωρίσετε πριν. Θα μπορέσετε να δείτε πώς τα πράγματα πραγματικά δένουν μεταξύ τους. Θα μπορέσετε να δείτε μέσα στους ανθρώπους που είναι γύρω σας και που στο παρελθόν τους λυπόσασταν και νιώθατε οίκτο. Θα δείτε τη χαρά της δικής τους ζωής. Θα έχετε αλλάξει κάτι μέσα στο εσωτερικό με την πρώτη φαρδιά πινελιά και το εξωτερικό θα αρχίσει να φαίνεται διαφορετικό.

Δεν έχετε αλλάξει κάποιου άλλου τη ζωή. Θα έχετε αλλάξει μόνο τη δική σας. Σας το έχουμε ξαναπεί: μην βάζετε άλλους στο φούρνο. Μην προσπαθείτε να αλλάξετε άλλους. Δεν χρειάζεται να το κάνετε γιατί τα πράγματα θα φαίνονται διαφορετικά και θα καταλαβαίνετε με τρόπους που δεν μπορούσατε στο παρελθόν.

Μάθημα Έβδομο: Δημιουργήστε με φαρδιές πινελιές. Αγαπητοί φίλοι αντισταθείτε στην επιθυμία να χρησιμοποιήσετε λεπτά πινέλα για να κάνετε τις λεπτομέρειες. Αυτό θα το κάνουν άλλοι για σας. Αφού κάνετε τη φαρδιά πινελιά καθίστε στο πάτωμα και θαυμάστε το καλλιτέχνημα που έχετε δημιουργήσει. Σας έχουμε μιλήσει παλαιότερα για τον Φούρνο της Χάρης και σας έχουμε πει και σας έχουμε οδηγήσει για το πώς να βάζετε παλιά θέματα μέσα σε αυτόν. Ο Φούρνος της Χάρης είναι θαυμάσιος για παλαιά θέματα. Αλλά ο Φούρνος της Χάρης δουλεύει και σαν διεκπεραιωτής και επεξεργαστής των νέων πραγμάτων που δημιουργείτε. Είναι σαν ένα ολοκληρωμένο ενεργειακό σύστημα μέσα στο σπίτι σας. Καθώς δημιουργείτε με φαρδιές πινελιές ο Φούρνος της Χάρης ισορροπεί και επεξεργάζεται τις ενέργειες. Με άλλα λόγια επιτρέποντας τη Χάρη να επεξεργαστεί τη νέα σας δημιουργία, αυτή σας εξασφαλίζει τη θεία ισορροπία σας. Σας εξασφαλίζει ότι υλοποιείτε και εξισορροπείτε με τον πιο κατάλληλο και τον τρόπο που εμπεριέχει αγάπη. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν δημιουργείτε το πιο κατάλληλο ή φωτισμένο πράγμα. Η θεϊκότητά σας θα ασχοληθεί με την ισορροπία.

Υπάρχει ένας βαθύς φόβος μέσα στον καθένα από σας. Ο φόβος ότι μπορεί να δημιουργήσετε κάτι που δεν είναι κατάλληλο. Αυτό έχει παγώσει πολλούς από σας έως σήμερα. Είχατε απροθυμία να δημιουργήσετε γιατί δεν ξέρατε αν είναι το κατάλληλο πράγμα. Περιμένατε από το Πνεύμα να σας πει τι να δημιουργήσετε και πως να δημιουργήσετε γιατί δεν θέλατε να είναι ακατάλληλο για άλλη μία φορά. Ο Φούρνος της Χάρης και η δική σας θεϊκότητα και η αγάπη του Πνεύματος θα το κανονίσουν ώστε να μην δημιουργείτε κάτι ακατάλληλο. Με τα τέσσερα μάρμαρα και την ισορροπία στο εσωτερικό σας δεν θα δημιουργήσετε κάτι μαύρο ή κάτι κακό. Με την αγάπη που υπάρχει μέσα σας δεν θα δημιουργήσετε το λάθος πράγμα. 

Τι πρέπει να δημιουργήσετε τώρα; Είναι απλό. Με την φαρδιά πινελιά δημιουργείτε μια νέα ισορροπία για τις σχέσεις σας, μια ισορροπία για την αφθονία, την ισορροπία της υγείας και την αυτοεκτίμηση. Όταν κάνετε αυτή την φαρδιά πινελιά δημιουργείτε μια νέα ισορροπία. Μην ανησυχείτε για το πόσα δολάρια είναι αυτή η ισορροπία, πως θα είναι αυτός ο νέος σύντροφος. Η θεϊκότητα θα ασχοληθεί με την ισορροπία και θα σας φέρει τα κατάλληλα πράγματα. Καθώς αλλάζετε πράγματα μέσα σας, αλλάζετε το επίπεδο της δόνησής σας. Αλλάζετε τις σχηματομορφές της ενέργειας σας και έτσι όταν βγαίνετε από τη πόρτα του Νέου σας Σπιτιού, έχετε αλλάξει την αντίληψη του πως φαίνονταν τα πράγματα. Αλλάζετε την πραγματικότητα χωρίς να επηρεάζετε κανένα άλλο ανθρώπινο ον. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Για αυτό έχουμε πει: «Μην προσεύχεστε για να αλλάξει ο κόσμος. Προσευχηθείτε μόνο να αφυπνιστείτε μέσα σας.»  Καθώς το κάνετε αυτό, θα αλλάξετε τη δική σας πραγματικότητα. Αυτό το τελευταίο θα το συζητήσουμε περισσότερο σε επόμενα μαθήματα.

Μάθημα Έβδομο, ένα πολύ απλό μάθημα, αλλά το πρώτο σας μάθημα με το οποίο μαθαίνετε να δημιουργείτε ενεργητικά: Δημιουργήστε με φαρδιές πινελιές. Επιλέξτε ένα από τους τέσσερις τομείς που έχουμε συζητήσει. Θα υπάρχουν και άλλα πιο  λεπτομερή και πιο έντονα μαθήματα καθώς προχωράμε, αλλά δουλέψτε με αυτό προς το παρόν. Δημιουργήστε με φαρδιές πινελιές.

Τώρα αγαπητοί φίλοι, αυτοί που βρίσκονται εδώ απόψε στον δεύτερο κύκλο και παρακολουθούν και μετράνε την ενέργεια, χαμογελούν. Αισθάνονται και βλέπουν ένα επίπεδο δόνησης που έχουν βρει σε πολύ λίγους άλλους. Αυτή η δόνηση έχει να κάνει με την αγάπη που λάμπει από μέσα σας. Χαμογελούν για την ακεραιότητά σας, την αγάπη σας και την αφοσίωσή σας. Αυτό είναι το φως που λάμπει.

Θα κάνουν πολλές ακόμα μετρήσεις της Σώμπρα και της Γης. Λένε ότι αναμένουν να δουν αλλαγές στη Γη. Θα δείτε αλλαγές στην εξουσία. Θα δείτε αλλαγές στην Γαία. Και αυτές θα συνεχίσουν να γίνονται πιο έντονες. Οι τελευταίοι σεισμοί στην Νότιο Αμερική και στην Ινδία είναι μόνο η αρχή. Θα υπάρξουν και άλλοι και θα είναι κατάλληλοι. Αργότερα θα συζητήσουμε το πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτού του είδους την κατάσταση. 

Είναι πράγματι ένα διάστημα αγάπης και επανασύνδεσης όταν βρισκόμαστε όλοι εδώ. Ευχαριστιόμαστε που είμαστε μαζί. Ευχαριστιόμαστε τις συναντήσεις. Πάρτε αυτή την αίσθηση που έρχεται όταν βρισκόμαστε μαζί. Βάλτε τη μέσα σας. Κρατήστε τη μέσα σας. Βάλτε τη σαν οδηγό για τις άλλες ενέργειες της ύπαρξής σας. Αγαπητοί φίλοι υπάρχουν πάμπολλες οντότητες από την άλλη πλευρά του πέπλου που κάνουν δουλειά για σας, με σας και που φροντίζουν για σας. 

Πράγματι δεν είστε ποτέ μόνοι, ποτέ μόνοι.

Καιέτσιείναι!

ã Geoffrey Hoppe, P.O. Box 7392, Golden, CO 80403

Περισσότερες πληροφορίες στο Ίντερνετ : www.crimsoncircle.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1