urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 Σχετική εικόνα

Παρουσίαση στο Βυσσινί Κύκλο

9 Δεκεμβρίου 2000

Τοβίας:  Και έτσι είναι αγαπητοί φίλοι που συγκεντρωθήκαμε παρέα στο «βυσσινί κύκλο» αυτή την ιδιαίτερη περίοδο του έτους (Χριστούγεννα). Συγκεντρωθήκαμε μαζί με παλαιούς γνωστούς. Συγκεντρωθήκαμε μαζί με εκείνους που ήταν κάποτε άγγελοι μαζί μας και έχουν πάει από τότε σε κάποιο άλλο μέρος που ονομάζεται Γη. Σας ευχαριστούμε που μας καλέσατε στο χώρο σας αυτή τη βραδιά. Αυτή είναι πράγματι μία ιερή στιγμή και μία περίοδος χαράς που μοιραζόμαστε μαζί σας και βρισκόμαστε μαζί με την ενέργειά σας.

Τα επόμενα λίγα λεπτά θα εργαστούμε μαζί σας για να προσαρμόσουμε και να ισορροπήσουμε τις ενέργειες αυτού του χώρου που δημιουργούμε από κοινού. Υπάρχουν κάποιοι που έρχονται τώρα οι οποίοι γνωρίζουν και κατανοούν τις «υφάνσεις». Καταλαβαίνουν πώς να διαμορφώσουν τις ενέργειες. Απλά ζητάμε από καθένα σας να ανοίξετε τις καρδιές σας, να ανοίξετε το χώρο σας. Μπορούμε να έρθουμε πολύ κοντά μόνο όταν εσείς το επιτρέψετε και όταν δώσετε άδεια. Για αυτό σας ζητάμε να ανοίξετε τις καρδιές σας σήμερα το βράδυ για να αφήσετε Ό,τι Υπάρχει να έρθει κοντύτερα, να έρθει ένα βήμα πιο κοντά.

Καθώς λίγο πριν έπαιζε η μουσική (πριν την επικοινωνία), κάποιο συναίσθημα αναδύθηκε μέσα σας. Ήταν ένα σαρωτικό συναίσθημα! Μέσω του Κώλντρε (Τζέφρυ Χόπι), μέσω καθενός από σας εδώ, μπορούσαμε να το νιώσουμε. Ήταν βαθύ και είχε αγάπη. Αγαπητοί φίλοι, σας ευχαριστούμε για τη δυνατότητα να μαζευόμαστε έτσι όπως σήμερα όταν βάζετε τις ενέργειές σας μαζί, όταν ανοίγετε αυτές τις πόρτες για να έρθουμε. Α, και υπάρχει πολύ συναίσθημα και πολύ χαρά. Πραγματικά πολύ!

(συγκίνηση) Σήμερα το βράδυ, υπάρχει κάποιος που έρχεται που μπορεί να τον νιώσετε. Είναι κάποιος που έρχεται για να βρεθεί πάλι μαζί σας, να περπατήσει για λίγο πάλι μαζί σας. Πράγματι! Αυτός που έρχεται είναι από την οικογένεια των Σανάντα. Είναι κάποιος με τον οποίο έχετε περπατήσει μαζί παλαιότερα. Κάνει την παρουσία του αισθητή σε σας τώρα, όλους εσάς που είστε εδώ και διαβάζετε αυτό. Κάνει αισθητή την παρουσία του. Έχετε περπατήσει μαζί του παλαιότερα και, όπως έχουμε πει σε αυτό το κύκλο, ήρθε κάποια στιγμή που Έκλαψε, γιατί Γνώριζε ότι ήταν η ώρα για να επιστρέψει. Ήταν η ώρα εσείς να προχωρήσετε μπροστά στις ζωές σας για να συνεχίσετε το ταξίδι, να συνεχίσετε να εμπειράσθε και να μαθαίνετε για το Πνεύμα και για Ό,τι Υπάρχει.

Αυτός ο οποίος είναι της Οικογένειας, που είναι γνωστός με το όνομα Γέσουα Μπεν Τζόσεφ, περπατά ανάμεσά σας τώρα. Σας ακουμπά στον ώμο. Σας φιλά στο μέτωπο. Περπατά στους διάδρομους αυτού του χώρου. Υπάρχει μία γνώριμη ενέργεια εδώ. Είναι ενέργεια της οικογένειας, Σώμπρα. Αυτή η ενέργεια είναι πράγματι γλυκιά.

(με πολύ συγκίνηση) Είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο ακόμα και να μιλήσουμε τώρα, για αυτό θα σιωπήσουμε για ένα λεπτό. Θα σιωπήσουμε για ένα λεπτό καθώς ο φίλος σας, αυτός που στο παρελθόν  βοήθησε στη καθοδήγησή σας στο μονοπάτι σας, περπατά τώρα στους διαδρόμους (σιωπή). Σας ζητάμε απλά να δεχθείτε την αγάπη που Εκείνος φέρνει σε σας από την οικογένεια των Σανάντα σήμερα. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που είναι τόσο πολύτιμες. Πράγματι, αυτές είναι στιγμές που φέρνουν δάκρυα και στα δικά μας μάτια. Είναι μία επανένωση της οικογένειας, όταν ο Δάσκαλος της Αγάπης επιστρέφει για άλλη μία φορά και είναι μαζί σας, να ακούσει τις εμπειρίες σας και να ακούσει τις ιστορίες σας αυτής της ζωής. Είναι πράγματι γλυκό.

Είναι ενδιαφέρον ότι σε λίγες εβδομάδες θα Τον τιμάτε. Ή έτσι πιστεύετε! Γιατί έρχεται εδώ για να τιμήσει εσάς. Έρχεται εδώ για να περπατήσει ανάμεσα στις καρέκλες, ακουμπώντας κάθε ένα από σας που είναι εδώ και που διαβάζει αυτό, υπενθυμίζοντάς σας ότι εσείς είστε εκείνοι που φέρνουν στη ζωή το σπόρο του Χριστού αυτή την εποχή. Εσείς είστε που πράγματι είστε οι Χρισμένες υπάρξεις. Εσάς εορτάζει αυτές τις επόμενες εβδομάδες για την εργασία που κάνετε.

Αυτές οι στιγμές είναι πράγματι γλυκές (πολύ συγκίνηση). Είναι δύσκολο ακόμη και για μένα, τον Τοβία, να συνεχίσω (παύση). Αυτός που έρχεται από την οικογένεια των Σανάντα παίρνει την θέση του και κάθεται ανάμεσά σας για όσο χρόνο θα βρεθούμε μαζί σας σήμερα. Εκείνοι που ανήκουν στις λεγεώνες των αγγέλων και των αρχαγγέλων δεν βρίσκονται σήμερα στον πρώτο κύκλο. Κάθονται στον δεύτερο κύκλο, παρατηρώντας. Φέρνουν τις ενέργειές τους όχι πολύ κοντά ώστε να επιτρέψουν στον Γέσουα Μπεν Τζόσεφ να καθίσει ανάμεσά σας με διαύγεια και λαμπρότητα και αγάπη. Α, χρειάζεται να κάνουμε μία παύση τώρα για ένα λεπτό!

Τώρα, αγαπητοί φίλοι, σας υπενθυμίζουμε την εργασία που κάνετε. Κάθε φορά που βρισκόμαστε μαζί σας θυμίζουμε για να μην ξεχάσετε. Είναι η εργασία που εσείς κάνετε. Προχωράτε μπροστά. Δημιουργείτε τις ενεργειακές μήτρες για τη δεύτερη δημιουργία. Εσείς είστε που παίρνετε το κενό και το μετουσιώνετε σε μία νέα δημιουργία. Γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν δύσκολες μέρες στη ζωή σας. Αλλά, αγαπητοί φίλοι, αν γνωρίζατε και καταλαβαίνατε την πρόκληση για την οποία μιλάμε σήμερα, θα καταλαβαίνατε γιατί υπάρχουν κάποιες δυσκολίες.

Σήμερα, αυτή τη βραδιά με την οικογένεια, θα μιλήσουμε για την αλλαγή. Η αλλαγή ήταν το πρώτο μήνυμα του Βυσσινί Κύκλου μέσω του Γκώλντρε. Για αρκετό καιρό δεν μιλήσαμε για αυτό, αλλά σήμερα θα σας μιλήσουμε για την αλλαγή, τις αλλαγές που γίνονται κατευθείαν μέσα στην ύπαρξή σας και μέσα σε όλο τον κόσμο γύρω σας. Θα σας εξηγήσουμε γιατί νιώθετε κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Θα σας μιλήσουμε για την μεταμόρφωση που γίνεται μέσα στην ίδια σας την ύπαρξη, ακόμα και την ώρα που κάθεστε εδώ. Ελπίζουμε ότι θα σας βοηθήσουμε να καταλάβετε πως αυτό θα φέρει σε σας μία νέα ενδυνάμωση, ώστε καθένας σας, κάθε ένας από σας που συνδέεται με αυτό το μήνυμα, να έχει μετά τα εργαλεία. Έτσι θα έχετε την ισορροπία και την αγάπη και την συμπόνια για να γίνετε οι δάσκαλοι που είστε.

Κοιτάτε αυτή την ομάδα σήμερα και υπάρχουν πολλές βυσσινί αύρες εδώ. Υπάρχουν ζώνες σε καθένα σας, σε κάθε αυρικό πεδίο, που λαμπυρίζουν με βυσσινί χρώμα. Αυτό είναι το πραγματικό σημάδι του δασκάλου. Α, υπάρχουν και άλλα χρώματα, αλλά σήμερα αυτό που λαμπυρίζει περισσότερο από τα άλλα είναι αυτό που δηλώνει ότι είστε δάσκαλοι. Μην έχετε καμία αυταπάτη για αυτό, ούτε εσείς που είστε εδώ, ούτε εσείς που συνδέεστε με εμάς εδώ. Με την επιλογή σας θα γίνετε δάσκαλος για εκείνους που θα σας ακολουθήσουν. Για αυτό μαζευόμαστε εδώ. τώρα, προτού προχωρήσουμε, θα θέλαμε να σας πούμε μία σύντομη ιστορία. Μας αρέσει να λέμε σύντομες ιστορίες! (γέλια) Σήμερα η ιστορία μας αφορά ένα νεαρό πρίγκιπα που τον λένε Τζακ. Ο Τζακ ζούσε σε ένα υπέροχο βασίλειο, και ήταν πρίγκιπας. Η μητέρα του ήταν η βασίλισσα, και ο πατέρας του ήταν ο βασιλιάς – και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο. Αυτός ο νεαρός πρίγκιπας ήταν ένα νεαρό αγόρι και του άρεσε να παίζει στο βασίλειο. Είχε πολλούς φίλους και συντρόφους στα παιχνίδια και όσοι συναντούσαν τον Τζακ τον τιμούσαν και τον αγαπούσαν. Ζούσε μία πολύ καλή ζωή ως πρίγκιπας στο Βασίλειο του ΣΙΑΜ.

Καθώς ο Τζακ ζούσε την παιδική του ηλικία, ήθελε πολύ να έχει εμπειρίες από νέα πράγματα. Ήθελε πολύ να παίζει. Ήθελε πολύ να μαθαίνει και όσοι έβλεπαν τον νεαρό πρίγκιπα κούναγαν τα κεφάλια τους και παρατηρούσαν «Είναι σχεδόν ο δημιουργός, σχεδόν ο μεγαλειώδης δημιουργός. Είναι αυτός στον οποίο αρέσει να ταξιδεύει και αγαπά να ζει εμπειρίες. Η ψυχή του είναι πάντα παιχνιδιάρα. Πάντα προχωρά μπροστά». Α, αυτός ο νεαρός πρίγκιπας, ο Τζακ, δεν μπορούσε να σταθεί κάπου. Καθώς έφτασε στην εφηβεία του, τα ταξίδια του τον πήγαν ακόμα πιο πέρα και μακριά στα μέρη του βασιλείου, στις απόμακρες περιοχές, σε χωριά που ήταν πολύ μακριά από το κέντρο του βασιλείου. Και εκεί συναντούσε ανθρώπους που ήταν του βασιλείου αλλά ήταν καινούργιοι και διαφορετικοί.

Ο Τζακ έκανε ακόμα πιο μακρινά, και ακόμα πιο μακρινά ταξίδια, συχνά απουσιάζοντας για μέρες ή εβδομάδες. Του άρεσαν όλα αυτά που μάθαινε. Αγαπούσε τους νέους τύπους ζώων και δένδρων που συναντούσε στα άκρα όρια του βασιλείου. Αγαπούσε τους νέους τόπους και τους νέους ουρανούς που έβλεπε. Αγαπούσε το ταξίδι του. Ο νεαρός πρίγκιπας Τζακ, δεν ξεκουραζόταν ποτέ, και πάντα, πάντα προχωρούσε σε νέο ταξίδι. Εύρισκε πάντα κάποιο νέο τόπο που δεν είχε πάει στο παρελθόν και συνέχιζε να κάνει φίλους όσο εξερευνούσε.

Καθώς ο νεαρός Πρίγκιπας Τζακ έφτασε στην αρχή της ενηλικίωσης, γνώριζε ότι σύντομα θα αναλάμβανε τη διοίκηση του βασιλείου. Γνώριζε ότι θα καθόταν στον θρόνο. Σύντομα θα γινόταν βασιλιάς. Έτσι πήρε μία απόφαση. Είπε «Πριν γίνω βασιλιάς οπότε θα πρέπει να μένω στο κάστρο, να είμαι στο θρόνο, ώστε να μπορώ να κυβερνώ το βασίλειο όλη μέρα, Επιλέγω να έχω μία τελευταία εμπειρία, ένα μεγάλο ταξίδι σε ένα μέρος που δεν έχω πάει ποτέ πριν, σε ένα μέρος που έχει πρόκληση και φέρνει ενθουσιασμό».

Ο νεαρός πρίγκιπας αποφάσισε να μην πάρει μαζί του τη βασιλική συνοδεία που κανονικά τον συνόδευε σε όλα τα ταξίδια του, αλλά γλίστρησε και βγήκε έξω το βράδυ και ξεκίνησε να ταξιδεύει περνώντας από τα μέρη που είχε επισκεφθεί μέχρι τότε. Πέρασε από τα χωριά που είχε επισκεφτεί στο παρελθόν. Συνέχισε να ταξιδεύει μακρύτερα, και ακόμα πιο μακριά, μέχρι που έφτασε σε μέρη στα οποία δεν είχε περπατήσει ποτέ μέχρι τότε. Και ο τόπος ήταν καινούργιος και διαφορετικός και του έφερνε ενθουσιασμό, αλλά πάλι παρέμενε μέσα στα όρια του βασιλείου του ΣΙΑΜ.

Καθώς προχωρούσε αποφασιστικά ακόμα περισσότερο το ταξίδι του, που τώρα είχε διαρκέσει μήνες και μήνες, έφτασε στην άκρη του βασιλείου. Έφτασε σε νερό, ένα ωκεανό τέτοιο που όμοιό του δεν είχε ξαναδεί ποτέ. Είχε δει λίμνες, και είχε δει ποτάμια, αλλά ποτέ δεν είχε κάτι παρόμοιο. Είχε ακούσει για μεγάλους ωκεανούς στα σύνορα του βασιλείου του. Είχε ακούσει για το μέρος όπου σταμάταγε η ξηρά. Είχε ακούσει ότι δεν έπρεπε να περάσει πέρα από αυτό το μέρος. Είχε ακούσει ότι εκεί σταματά το βασίλειο και ότι δεν είναι κατάλληλο να πάει παραπέρα. Ο νεαρός πρίγκιπας Τζακ κάθισε όλο το βράδυ σκεπτόμενος προς τα πού να πάει. Επιχειρηματολογούσε με τον εαυτό του για το εάν θα πλεύσει στον ωκεανό … ή θα επιστρέψει σπίτι.

Α, και καθώς ξέρετε, δεν μπορούσε να κάτσει φρόνιμος και να επιστρέψει σπίτι! Έτσι την επόμενη μέρα άρχισε να φτιάχνει μία μικρή βάρκα για να κάνει το ταξίδι του. Ο Τζακ την κατασκεύαζε για μέρες και μέρες και μέρες, μέχρι που ήταν ευχαριστημένος με την βάρκα του. Τότε, με ένα κόμπο στο λαιμό και ένα σφίξιμο στο στομάχι, νιώθοντας ότι μπορεί να καταπατά ένα ιερό κανόνα, ότι μπορεί να πηγαίνει εκεί όπου δεν έπρεπε να πάει, απέπλευσε.

Αποτέλεσμα εικόνας για Βάρκα ταξείδι

Το ρεύμα τον έσπρωξε με ταχύτητα στον ωκεανό. Ταξίδευε για αρκετές μέρες. Τα νερά ήταν ήρεμα. Ο αέρας ήταν μαλακός. Ο ήλιος ήταν λαμπερός, και όλα ήταν καλά. Όμως υπήρχε κάποια ανησυχία. Ο Τζακ ένιωθε κάποια ανησυχία μέσα του. Ο κόμπος στο λαιμό του γινόταν μεγαλύτερος. Το σφίξιμο στο στομάχι του γινόταν εντονότερο. Ήξερε ότι κάτι θα συνέβαινε.

Ένα ήσυχο απόγευμα – κάπως βαρετό για τα δεδομένα του Τζακ – είδε ένα τεράστιο τείχος φωτιάς να υψώνεται στον ωκεανό μπροστά του. Άρχισε να κωπηλατεί προς τα πίσω, προσπαθώντας να αποφύγει αυτό το τεράστιο τείχος φωτιάς. Αλλά όσο σκληρά κι αν προσπαθούσε, δεν μπορούσε να ξεπεράσει τις δυνάμεις του τεράστιου τείχους της φωτιάς. Τον ρούφαγε μέσα, έλκοντάς τον πιο κοντά και πιο κοντά. Μπορούσε να νιώσει την θερμότητά του, και μπορούσε να νιώσει την έντασή του. Μπορούσε να νιώσει τον αναβρασμό μέσα σε αυτό το τείχος φωτιάς. Ο Τζακ άρχισε να ουρλιάζει καθώς κωπηλατούσε, προσπαθώντας να πάει πίσω στο βασίλειο του ΣΙΑΜ. Αλλά αυτό τον τραβούσε μέσα του. Τον τραβούσε μέσα σε αυτό το τείχος φωτιάς.

Ο Τζακ δεν μπορούσε να θυμηθεί τι συνέβη μετά. Ήξερε μόνο ότι ξύπνησε νιώθοντας εξαντλημένος και άδειος και χωρίς μνήμη. Ξύπνησε στις ακτές ενός παράξενου τόπου. Δεν μπορούσε να θυμηθεί το όνομά του ούτε από πού ερχόταν. Κι όμως κάτι μέσα του του έλεγε ότι ήταν κάποιος, αλλά δεν μπορούσε να θυμηθεί. Είχε, κατά κάποιον τρόπο, αμνησία.

Όταν ο Τζακ άνοιξε τα μάτια του, είδε ένα καινούργιο τόπο, διαφορετικό από ό,τι είχε δει μέχρι τότε. Ήξερε ότι ήταν ώρα να σηκωθεί και να αρχίσει να εξερευνά. Εξερευνούσε αυτό το νέο τόπο κάθε μέρα, ανακαλύπτοντας πράγματα νέα για τον ίδιο και νέα για την ψυχή του. Όσο έψαχνε, εξερευνώντας αυτό το νέο τόπο … ένιωθε πάλι μία ανησυχία. Ένιωθε ότι κάτι υπήρχε το οποίο έπρεπε να γνωρίζει ή να θυμάται αλλά δεν μπορούσε. Ήταν σαν να προσπαθούσε να ακουμπήσει το δάχτυλό του πάνω σε κάτι, μόνο που αυτό το κάτι δεν ήταν εκεί. Προσπαθούσε να θυμηθεί το παρελθόν του.

Αφού πέρασε πολύ καιρό εξερευνώντας αυτό το νέο τόπο, κάποια μέρα συνάντησε μία γυναίκα. Συζήτησαν και ευχαριστήθηκαν που συνάντησαν ο ένας τον άλλο. Φαινόταν να υπάρχει κάτι οικείο ανάμεσά τους αλλά δεν ήξεραν από πού πήγαζε. Η γυναίκα τον οδήγησε σε ένα χωριό όπου ζούσαν και άλλοι. Σε αυτό το χωριό έχτιζαν κτίρια. Γεννούσαν παιδιά. Δημιουργούσαν ένα νέο πολιτισμό, όμως κανείς δεν θυμόταν από πού είχαν έρθει. Δεν μπορούσαν να θυμηθούν ποιοι ήταν. Ήξεραν μόνο ότι ήταν η ώρα για αυτούς να προχωρήσουν μπροστά. Ήταν ώρα για αυτούς να συνεχίσουν με τις ζωές τους.

Τώρα, αγαπητοί φίλοι, δεν υπάρχει κάποιο τέλος σε αυτή την ιστορία γιατί το τέλος δεν έχει γραφτεί ακόμα. Και όπως πιθανότατα γνωρίζετε, αυτή η ιστορία του Τζακ και των άλλων που συνάντησε στο νέο τόπο είναι η δική σας ιστορία. Εσάς, που είσασταν άγγελοι εξερευνητές και περιπετειώδεις. Εσείς είσασταν εκείνοι που πήγαν να εξερευνήσουν όλο το βασίλειο του Θεού στον πρώτο κύκλο. Εσείς είσασταν οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες, εκείνοι που θα κληρονομούσαν τον θρόνο.

Εσείς είσασταν εκείνοι που δεν μπορούσαν να παραμείνουν στα ήδη υπάρχοντα και ήθελαν να εξερευνούν. Είσασταν στα απώτερα όρια και στις άκρες του βασιλείου. Εσείς είσασταν που αποπλεύσατε και πήγατε πέρα από τον πρώτο κύκλο. Βρεθήκατε στον τόπο που ονομάζεται Γη, που περιβάλλεται από ένα σύμπαν το οποίο βοηθάτε να δημιουργηθεί, ακόμα και τώρα που κάθεστε εδώ. Εσείς είστε που χτίζετε ένα νέο χωριό, δημιουργώντας νέους δρόμους, ανακαλύπτοντας νέα πράγματα που δεν μπορούσατε να ανακαλύψετε στο παλαιό σας βασίλειο. Εσείς είστε που δημιουργείτε τις ενεργειακές μήτρες για τη δεύτερη δημιουργία. Εσείς είστε που προσπαθείτε να θυμηθείτε από πού ήρθατε, ποιες είναι οι ρίζες σας, ποια είναι η προέλευσή σας.

Οι άγγελοι από την άλλη πλευρά του πέπλου είναι εκείνοι που σας αναζήτησαν όταν πήγατε το μακρινό σας ταξίδι εκείνη τη βραδιά. Είμαστε εκείνοι στους οποίους, ο βασιλιάς και η βασίλισσα ζήτησαν να ψάξουν για να σας βρουν. Είμαστε εκείνοι που ακολούθησαν τα χνάρια σας από το βασίλειο του ΣΙΑΜ στις αμμουδιές του ωκεανού.

Όταν φτάσαμε σε εκείνο το μέρος, αγαπητοί φίλοι, ξέραμε ότι είχατε βγει πέρα στα μυθικά νερά, πέρα από Ό,τι Υπάρχει. Και χαρήκαμε όταν φτάσαμε εκεί, γιατί κανείς άλλος από όσους γνωρίζαμε τότε δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο. Χαρήκαμε που καταλάβαμε ότι σας ένοιαζε τόσο βαθιά και αγαπούσατε το Πνεύμα τόσο πολύ που αποφασίσατε να πάτε αυτό το μεγάλο ταξίδι για κάτι που θα υπηρετούσε όλους εμάς.

Οι άγγελοι στέκονται στο τείχος της φωτιάς, δεν μπορούν να περάσουν μέσα από αυτό. Μπορούν να δουν μέσα στο τείχος της φωτιάς. Μπορούν να δουν τις εικόνες της ζωής σας στη Γη όπως προβάλλονται στο τείχος της φωτιάς. Σε αυτή την οθόνη, μπορούν να δουν αυτά που κάνετε. Μπορούν να σας νιώσουν, αλλά δεν μπορούν ακόμα να περάσουν μέσα από αυτό.

Όπως εσείς, έτσι και το τείχος της φωτιάς αλλάζει. Σε ένα σχετικά σύντομο διάστημα, θα μπορούν οι υπόλοιποι από το βασίλειο να περάσουν μέσα από αυτό. Και τότε, αγαπητοί φίλοι, τα όρια του βασιλείου του ΣΙΑΜ θα επεκταθούν. Το βασίλειο να επεκταθεί πέρα από το μεγάλο τείχος της φωτιάς. Θα επεκταθεί σε αυτό το νέο μέρος που δημιουργήσατε. Θα έρθει η μέρα, που θα ζείτε οι περισσότεροι, όταν το υπόλοιπο βασίλειο θα έρθει σε εσάς. Θα αναγνωρίσετε τους αγγέλους, και τότε θα θυμηθείτε το σπίτι, την Εστία. Και τότε θα συνυπάρχουμε μαζί σας. Το βασίλειο του ΣΙΑΜ θα είναι ένα πιο μεγαλειώδες μέρος λόγω της εργασίας που κάνατε στη Γη.

Αυτή είναι πράγματι μία ιστορία, αλλά απεικονίζει το οδοιπορικό σας. Είναι αυτή για την οποία μιλάμε συνέχεια – τα ταξίδια σας, οι εμπειρίες σας και οι ανακαλύψεις σας. Αγαπητοί φίλοι, υπάρχει πολύ τιμή για αυτά που κάνετε. Υπάρχει πολύ τιμή για αυτά που αναλάβατε. Για αυτό Εκείνος της οικογένειας των Σανάντα έρχεται εδώ σήμερα, ειδικά για να σας ευχαριστήσει και να σας θυμίσει την οικογένεια.

Θα προχωρήσουμε τώρα συζητώντας περισσότερο τις αλλαγές που συμβαίνουν. Εδώ θα κάνουμε μία αναφορά στην επιστήμη πίσω από τις διδασκαλίες. Μετά θα συζητήσουμε το Πέμπτο Μάθημα στη Σειρά του Δημιουργού.

Θα χρησιμοποιήσουμε μία αναλογία στη συζήτησή μας για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε τις αλλαγές που συμβαίνουν μέσα σας. Αυτές συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στα βαθύτερα μέρη της ύπαρξής σας, βαθύτερα από το DNA, βαθύτερα από τους ενεργειακούς μαγνητικούς σχεδιασμούς, βαθύτερα από τις βαθύτερες δονήσεις.

Πριν έρθετε σε αυτό το μέρος τη Γη, είσασταν πάντα σε λειτουργία «ενότητας», ο ενιαίος τρόπος λειτουργίας. Όλες οι δημιουργίες σας γίνονταν μέσα στο πλαίσιο του Ενός και της Ενότητας. Όταν περάσατε μέσα από το τείχος της φωτιάς, πήρατε τα χαρακτηριστικά και τις ποιότητες της διττότητας. Αυτή ήταν η εμπειρία του Τζακ. Αυτό ήθελε να ζήσει και να εμπειραθεί ο Τζακ. Και όντως τα κατάφερε. Και όντως όλοι τα καταφέρατε!

Όταν ήρθατε στη Γη, πήρατε τα χαρακτηριστικά και τις ποιότητες της διττότητας ή πολικότητας. Δεν υπήρχε πλέον η ενότητα που νιώθατε, αλλά περισσότερο «δύο». Υπήρχε το φως και το σκοτάδι, το θετικό και το αρνητικό, όπως θέλετε αποκαλέστε το. Όπως έχουμε ξαναπεί, υπήρχε πάντα η αναλογία των ενεργειών περίπου 2/3 και 1/3.

Μέσα στα πιο βαθιά μέρη της ύπαρξής σας, υπάρχουν τα ενεργειακά συστατικά στοιχεία που συνθέτουν αυτό που είστε, και ανταποκρίνονται στην επιθυμία σας για εμπειρίες. Φανταστείτε ότι υπάρχει ένα άσπρο μάρμαρο και ένα μαύρο μάρμαρο. Αυτό συνθέτουν τον πυρήνα σας. Τώρα φανταστείτε επίσης ότι υπάρχει ένα διάφανο μάρμαρο. Ανάλογα με τις εμπειρίες που επιλέγετε, το διάφανο μάρμαρο θα πάρει πάνω του ποιότητες είτε του φωτός είτε του σκότους. Το διάφανο μάρμαρο θα μεταμορφωθεί και για κάποια περίοδο της ζωής σας, θα πάρει τα χαρακτηριστικά και το χρωματισμό του άσπρου μαρμάρου.  Τότε θα έχετε μία ενεργειακή ισορροπία μέσα στην ύπαρξή σας δύο μερών άσπρου και ενός μέρους μαύρου. Και θα ζήσετε μία σειρά εμπειριών με αυτή την ενεργειακή ισορροπία ώστε να υπάρξει η κατάλληλη «τριβή», ώστε να υπάρξουν οι κατάλληλες προκλήσεις, για να είναι πλήρεις και γεμάτες οι εμπειρίες σας.

Τώρα καθώς περνάγατε από τους κύκλους της ζωής σας, υπάρχουν περίοδοι όπου το διαμορφωμένο διάφανο μάρμαρο – αυτό που έγινε άσπρο – θα επανέλθει στο διάφανο χρώμα του για μία σύντομη περίοδο. Α, και τότε θα νιώθετε ισορροπία στη ζωή σας για μία σύντομη περίοδο! Εν καιρώ, το διάφανο μάρμαρο θα μετακινηθεί προς την άλλη πλευρά και θα πάρει τα χαρακτηριστικά του μαύρου μάρμαρου. Θα φαίνεται και θα νιώθετε το μαύρο μάρμαρο, και θα έχετε τους ενεργειακούς σχεδιασμούς του μαύρου. Τότε θα προχωρήσετε σε νέες εμπειρίες με αυτή την ενεργειακή ισορροπία των δύο μερών μαύρου και ενός μέρους άσπρου.

Γενικά, το άσπρο μάρμαρο έμενε συνήθως άσπρο, και το μαύρο μάρμαρο έμενε συνήθως μαύρο. Το διάφανο μάρμαρο είναι αυτό που αλλάζει, κινούμενο μπρος πίσω ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο. Όμως, υπήρξαν περίοδοι όπου το άσπρο μάρμαρο και το μαύρο μάρμαρο αντέστρεψαν τις πολικότητές τους, γιατί είναι όντως καθρέφτες το ένα του άλλου. Το μαύρο θα γινόταν άσπρο και το άσπρο θα γινόταν μαύρο. Και κάποιες φορές αυτό θα δημιουργούσε πάρα πολύ μεγάλη σύγχυση στο διάφανο μάρμαρο!

Αυτές οι αλλαγές στη πολικότητα δεν συνέβαιναν καθόλου συχνά, κάθε μερικές χιλιάδες χρόνια. Συνέβαινε όχι μόνο μέσα στην ατομική σας ύπαρξη, αλλά μέσα στη συνειδητότητα του πλανήτη γενικά. Αυτή η αλλαγή πολικοτήτων, από το φως στο σκοτάδι και από το σκοτάδι στο φως, έκανε εκατοντάδες χρόνια για να αντιδράσει μέσω του πληθυσμού, αλλά συνέβαινε κάθε αρκετές χιλιάδες χρόνια.

Αυτό που συμβαίνει τώρα, αγαπητοί φίλοι, είναι ότι η αλλαγή πολικότητας μεταξύ του φωτός και του σκότους συμβαίνει πολύ γρήγορα. Δεν συμβαίνει πια κάθε μερικά χιλιάδες χρόνια. Βλέπετε την αλλαγή πολικότητας τώρα – όπου το άσπρο μάρμαρο και το μαύρο μάρμαρο αλλάζουν χαρακτηριστικά – κάθε λίγα χρόνια. Γίνεται πολύ γρήγορα. Το διάφανο μάρμαρο θα προσπαθήσει να πάρει χαρακτηριστικά από το φως και το σκοτάδι αλλά και πάλι μπερδεύεται πολύ ως προς το ποιο είναι ποιο! (γέλια).

Υπάρχουν επίσης και εκείνοι οι άνθρωποι που περπατούν πάνω στη Γη και των οποίων το διάφανο μάρμαρο έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Στη δική τους περίπτωση, το διάφανο μάρμαρο δεν παίρνει ποτέ ένα ειδικό σχεδιασμό ούτε του άσπρου ούτε του μαύρου. Παραμένει σε μία «γκρι» κατάσταση. Δεν διαλέγει να έχει μία ειδική πολικότητα, ή την ενεργειακή ισορροπία 2/3 – 1/3 που άλλοι έχουν. Όσοι φέρουν αυτές τις ενέργειες βοηθούν να αλλάξει η εσωτερική δυναμική δομή της ενέργειας μέσα σε όλους τους ανθρώπους. Αγαπητοί φίλοι, τιμήστε εκείνους που είναι ομοφυλόφιλοι. Τιμήστε εκείνους που δεν ταιριάζουν στη «συμβατική» σας κοινωνία, γιατί έχουν αναλάβει ένα βαθύτερο και δυσκολότερο ρόλο. Δεν επιτρέπουν στην παλαιά ισορροπία των ενεργειών των 2/3 και του 1/3. αντίθετα, το διάφανο μάρμαρό τους δεν επιλέγει να ζευγαρώσει ούτε με το άσπρο ούτε με το μαύρο. Παραμένει σε ουδέτερη κατάσταση, αυτή που αποκαλούμε «γκρι» κατάσταση για χάρη του παραδείγματος. Εκείνοι είναι αυτοί που βοηθούν να γεφυρωθεί το χάσμα της πολικότητας αυτή την εποχή. Τιμήστε τους βαθιά για την εργασία τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιησούς από την Ναζαρετ

Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα σας αυτή την περίοδο – φως που αλλάζει σε σκοτάδι, σκοτάδι σε φως, διάφανο που δεν γνωρίζει με ποιο να συσχετισθεί – κάτι νέο συμβαίνει. Υπάρχει, αγαπητοί φίλοι, ένα τέταρτο μάρμαρο που έρχεται μέσα. Ένα τέταρτο μάρμαρο εισέρχεται. Αυτό το μάρμαρο πράγματι είναι επίσης διάφανο. Αυτό το μάρμαρο είναι τελείως διάφανο και καθαρό, διαφορετικό από το άλλο διάφανο ενεργειακό μάρμαρο. Είναι ο ενεργοποιητής της ενέργειας του Χριστού που υπάρχει ήδη μέσα σας. Αυτό το τέταρτο μάρμαρο έρχεται τώρα για να φωτίσει την ενέργεια του Χριστού, να την φέρει σε ζωή. Αυτό το τέταρτο μάρμαρο εισέρχεται έχοντας διάφανο χρώμα, αλλά κρυστάλλινα διάφανο, όχι σαν το άλλο διάφανο που υπάρχει μέσα σας.

Τώρα, καθώς το τέταρτο μάρμαρο κινείται εισερχόμενο μέσα στην ύπαρξή σας, τα άλλα τρία μάρμαρα – το άσπρο, το μαύρο και το άλλο διάφανο – προσπαθούν να το διώξουν έξω! Το θεωρούν ξένη ενέργεια που μπαίνει στις δομές τους και τους σχεδιασμούς τους. Δεν καταλαβαίνουν από πού έρχεται, και υπάρχει εσωτερικός αναβρασμός! Και αναρωτιέστε γιατί πονούν τόσο πολύ οι πλάτες και οι ώμοι σας! (γέλια) Αναρωτιέστε γιατί υπάρχει τόση συναισθηματική πάλη και προσπάθεια μέσα στην ύπαρξή σας, ενώ πιστεύετε ότι η ζωή σας έπρεπε να είναι ισορροπημένη. Παίρνετε μέσα σας τις ποιότητες και τα χαρακτηριστικά του τέταρτου μαρμάρου. Τα άλλα τρία βρίσκονται σε σύγχυση τώρα, γιατί δεν είχαν ποτέ τέταρτο μάρμαρο από τότε που φύγατε από το βασίλειο. Δεν είχαν ποτέ ένα τέταρτο ενεργειακό σχεδιασμό. Σας έχουμε ξαναμιλήσει για τη σημασία του αριθμού τέσσερα. Και αυτός είναι ο πυρήνας του. Αυτή είναι η ουσία της ισορροπίας του «τέσσερα» για το οποίο έχουμε μιλήσει.

Θα σας πούμε τι βλέπουμε να συμβαίνει μέσα στην αλλαγή που λαμβάνει χώρα στα βαθύτατα επίπεδα της ύπαρξής σας συναισθηματικά, σωματικά και νοητικά. Το τέταρτο μάρμαρο εγκαθίσταται μέσα στην ενεργειακή σας σύνθεση. Επικοινωνεί με τα άλλα μάρμαρα. Τα διαβεβαιώνει ότι είναι μέρος της ύπαρξης και σύνθεσής τους. Καθώς τα πρώτα τρία μάρμαρα μαθαίνουν να αποδέχονται το τέταρτο μάρμαρο, και καθώς μαθαίνουν να κατανοούν την ιδιαίτερη και διαφορετική ενέργειά του, θα σταματήσουν την επίθεση. Θα σταματήσουν να προσπαθούν να διώξουν έξω αυτό το τέταρτο μάρμαρο. Θα κουραστούν πολύ. Αυτό το τέταρτο μάρμαρο είναι δυνατό, πιο δυνατό από όλα τα άλλα μαζί. Θα αρχίσουν να ακούνε το τέταρτο μάρμαρο. Θα αρχίσουν να νιώθουν τη δόνηση του τέταρτου.

Τότε κάτι θα συμβεί αγαπητοί φίλοι. Τότε, το άσπρο μάρμαρο θα χάσει τα χαρακτηριστικά του άσπρου. Το μαύρο μάρμαρο θα χάσει τα χαρακτηριστικά του μαύρου. Το διάφανο μάρμαρο θα καθαρίσει τον εαυτό του. Και όλα τα τέσσερα μάρμαρα θα αρχίσουν να ακτινοβολούν ένα νέο τύπο χρώματος, ένα πολυ-διαστασιακό χρώμα. Θα λαμπυρίζουν και λάμπουν και θα αρχίσουν να τραγουδούν και να χορεύουν μεταξύ τους. Θα αρχίσουν να περιστρέφονται μαζί. Θα αρχίσουν να γιορτάζουν παρέα. Δεν θα έχουν ένα χρώμα αλλά θα περιέχουν όλα τα χρώματα σε τέλεια καθαρότητα. Και θα αστράφτουν και θα λάμπουν. Θα είναι σε ενότητα μαζί.

Σε αυτό το σημείο, θα περάσετε μέσα από την διττότητα που ξέρετε. Θα πάτε στο επόμενο επίπεδο. Δεν θα αποδώσουμε κάποιο όνομα σε αυτό το επίπεδο τώρα (γέλια). Αυτό δεν είναι η πέμπτη ή έκτη ή έβδομη διάσταση. Αυτές είναι γραμμικές. Αυτό είναι εκθετικό. Οι αλλαγές των μαρμάρων συμβαίνουν μέσα σας αυτή τη στιγμή. Μπορούμε να δούμε αυτή την ομάδα και βλέπουμε ότι η διαδικασία αποδοχής του μαρμάρου Τέσσερα ήταν δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις.

Στο παρελθόν, σας ζητήσαμε να αποδεχθείτε τα πράγματα. Σας ζητήσαμε να «επιτρέψετε» παρά να «προσπαθήσετε». Επικοινωνούσαμε μαζί σας σε διάφορα επίπεδα. Σας λέγαμε ότι ήταν η ώρα η πολικότητα να σταματήσει το παιχνίδι της.  Σας λέγαμε ότι ήταν ώρα η παλαιά ισορροπία των 2/3 και 1/3 να σταματήσει. Σας ζητήσαμε στο παρελθόν να κάνετε διαλείμματα, να κάνετε «τίποτα», να είστε σε ησυχία. Γιατί όλο αυτό το διάστημα, τα τρία μάρμαρα μάθαιναν να επιτρέπουν και να αποδέχονται το τέταρτο μάρμαρο.

Αυτό είναι μία δύσκολη διεργασία. Η βιολογία σας, ειδικά, δεν έχει ακόμα προσαρμοστεί σε αυτό το νέο στοιχείο που εισέρχεται. Τα συναισθήματά σας σίγουρα δεν έχουν προσαρμοστεί σε αυτό. Είστε συνηθισμένοι να εργάζεστε μέσα στη διττότητα – καλό ή κακό, σωστό ή λάθος – ανάλογα με τη κάθε μέρα και ανάλογα με την απόχρωση του τρίτου διάφανου μάρμαρου.

Όμως τώρα έρχεται μία νέα ισορροπία και εισέρχεται στις υπάρξεις σας. Οι γιατροί που είναι εδώ και που διαβάζουν τις δονήσεις και τις ενέργειες θα φτάσουν να το κατανοήσουν (αναφέρεται στη Δρ. Έλενα Ούπτον και την Δρ. Μάϊντυ Ρέϊνολντς που μίλησαν νωρίτερα για τις νέες τεχνολογίες για να διαβάζεται το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο). Δεν είναι σύμπτωση ότι αυτοί οι γιατροί βρίσκονται εδώ, ούτε ότι μιλάμε για τα τέσσερα μάρμαρα. Θα αρχίσουν να παρατηρούν το τι συμβαίνει μέσα στην ύπαρξή σας. Είναι δυνατό αλλά αποτελεί πρόκληση. Είναι δύσκολο για σας να αντέξετε τη σωματική διαδικασία. Είναι δύσκολο να παραμείνετε συναισθηματικά ισορροπημένοι.

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητή Σώμπρα, αυτή την μέρα της χαράς, σήμερα το βράδυ με την οικογένεια των Σανάντα γύρω σας, σας ζητάμε να αναμένετε αλλαγές στη ζωή σας και να ευλογήσετε αυτές τις αλλαγές.

Μάθημα Τέταρτο: ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΕΙΣΤΕ ΤΙΣ

Ζητήσατε να είστε εκείνοι που θα μάθουν, θα εξελιχθούν και θα εμπειραθούν. Είστε εκείνοι που ζητήσατε να προχωρήσετε στην επόμενη ζωή σας εδώ στη Γη. Είστε εκείνοι που είπατε ότι θα πάτε πέρα από τη διττότητα στην πιο νέα από τις νέες ενέργειες. Δεν είναι εύλογο ότι θα υπήρχαν αλλαγές στη ζωή σας και κάποιες φορές να φαίνεται σαν να έχουν αποσπασθεί τα πάντα από την ύπαρξή σας; Κάνετε χώρο για μία νέα ενέργεια.

Σε εκείνους που υπομένουν και αντέχουν την πιο δύσκολη εποχή … απλώνουμε το χέρι μας και την αγάπη μας σε σας τώρα, γιατί ξέρουμε τι περνάτε. Αλλά υπάρχει λόγος. Υπάρχει σκοπός. Ζητάμε από κάθε ένα από σας να επιτρέψετε απλά να συμβούν αυτές οι αλλαγές. Μπορεί να φανεί σαν να καταρρέει ο παλαιός εαυτός. Μπορεί να φανεί ότι όλα τα όνειρά σας και όλες οι εμπνεύσεις διαλύονται. Και κατά κάποιον τρόπο, έχετε δίκιο. Δημιουργείτε χώρο. Το τέταρτο στοιχείο εισέρχεται τώρα. Για να λειτουργήσει κατάλληλα, πολλά πράγματα στη ζωή σας πρέπει να αλλάξουν.

Αγαπητοί φίλοι και Σώμπρα, αναμένετε αλλαγές στη ζωή σας και ευλογείστε τις. Όταν χάνετε την δουλειά σας, ευλογήστε το. Όταν το σώμα μας αρρωσταίνει αφού το βάλατε στο φούρνο της χάρης, και αναρωτιέστε για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, ευλογείστε τις αλλαγές. Ξέρουμε ότι δεν προσδοκούσατε αυτό, γιατί είχατε προσδοκίες ότι η υγεία θα αποκαθιστόταν αμέσως. Είχατε προσδοκίες ότι επανερχόσασταν στην ισορροπία αμέσως. Αγαπητοί φίλοι, κάποιες φορές οι αλλαγές είναι βαθύτερες. Μερικές φορές πρέπει να υπάρχει μία πλήρης αντιστροφή και ανανέωση. Μερικές φορές οι παλαιές βάσεις πρέπει να κατεδαφιστούν. Αυτές οι αλλαγές που γίνονται είναι πράγματι ιερές. Μην πανικοβάλλεστε με τις αλλαγές. Μην αγωνιάτε. Ακόμα και ο Γκώλντρε μας περιπαίζει όταν σας το λέμε αυτό. Λέει ότι είναι εύκολο για μας να το λέμε αφού δεν περνάμε εμείς τις αλλαγές! (γέλια) Και το καταλαβαίνουμε αυτό.

Αλλά από τη δική μας οπτική, μπορούμε να δούμε την μεγαλύτερη εικόνα αυτού που σας συμβαίνει τώρα στη ζωή σας. Οι αλλαγές που συμβαίνουν, στην ουσία, είναι καθάρισμα. Μπορούμε να δούμε ότι έτσι δημιουργείτε χώρο για το τέταρτο στοιχείο να εισέλθει τώρα. Μπορεί κάποιες μέρες να είστε ξαπλωμένοι, άρρωστοι και να μην μπορείτε να κουνηθείτε. Μπορεί κάποιες μέρες να είστε σε κατάθλιψη και να μην καταλαβαίνετε το λόγο. Σας προτείνουμε, σε καθένα από εσάς που είστε τώρα εδώ και σε καθένα από σας που διαβάζετε αυτό – μην πολεμάτε αυτά τα πράγματα. Ευλογείστε τα. Ευλογείστε τα και αυτό θα τους δώσει νέα ενέργεια. Καταλαβαίνετε αυτό που σας λέμε αυτή τη στιγμή;

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι τα τρία αρχικά μάρμαρα όντως προσπαθούν να απωθήσουν το τέταρτο. Το θεωρούν εξωτερική απειλή. Είναι η πρώτη φορά που τα τρία αρχικά μάρμαρα ευθυγραμμίζονται και συμφωνούν μεταξύ τους! (γέλια) Γίνονται πολλές φορές σ’αυτή τη διαδικασία γιατί το τέταρτο στοιχείο τους δημιουργεί σύγχυση. Βάζουν σε τεστ το τέταρτο στοιχείο. Πιστεύουν ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που δηλώνει. Πιστεύουν ότι έρχεται από κάποιο μέρος που δεν υπηρετεί το συνολικό καλό της ύπαρξής σας. Προσπαθούν να υπερασπίσουν κάτι μέσα που ήταν πολύτιμα για αυτά – την ύπαρξη της διττότητας για αυτά. Με το να «επιτρέπετε», το τέταρτο μάρμαρο θα μπορεί να αφομοιωθεί γρηγορότερα και ευκολότερα. Μιλήστε στην εσωτερική σας ύπαρξη και αφήστε τον Εαυτό σας να καταλάβει ότι το τέταρτο στοιχείο είναι μέρος της διαδικασίας. Αυτό θα κάνει την μετάβαση πολύ πιο μαλακή. Θα γίνει γρηγορότερα.

Επιτρέψτε στο άσπρο και το μαύρο και το διάφανο μάρμαρο να πλησιάσουν περισσότερο το τέταρτο στοιχείο. Επιτρέψτε τους να νιώσουν την αγάπη που υπάρχει, να νιώσουν την αγάπη που είναι έμφυτη, να νιώσουν την αποδοχή που είναι έμφυτη στο τέταρτο στοιχείο, και να νιώσουν την καθαρότητα. Αυτό είναι που θα παρατηρήσετε στο συνειδητό σας – η καθαρότητα, η διαύγεια που έρχεται μαζί με το τέταρτο στοιχείο. Τότε θα ξέρετε ότι είναι πραγματικό και είναι αλήθεια. Εν τω μεταξύ, φίλοι, καθώς αυτός ο νέος χορός συμβαίνει μέσα στην ύπαρξή σας, αναμένετε αλλαγές στη ζωή σας και ευλογείστε τις. Ευλογείστε τις, γιατί δημιουργούν χώρο για κάτι που είναι βαθύ και ιερό. Ευλογείστε αυτές τις αλλαγές στη ζωή σας.

Καθώς το άσπρο μάρμαρο και το μαύρο μάρμαρο και το διάφανο μάρμαρο αρχίζουν να νιώθουν πιο άνετα με το τέταρτο στοιχείο, κατά ένα τρόπο, θα προσαρμοστούν σε αυτό. Θα αρχίσουν να παίρνουν χαρακτηριστικά από αυτό το μάρμαρο, από το τέταρτο μάρμαρο. Καθώς το κάνουν αυτό, θα αρχίσουν να αποβάλλουν τα ηλεκτρο-μαγνητικά χαρακτηριστικά του φωτός και του σκότους και του διάφανου. Θα ξυπνήσουν μία μέρα και θα δουν ότι δεν είναι πλέον ντυμένα με τα παλαιά τους παλτά. Δεν θα έχουν πλέον τα χαρακτηριστικά της διττότητας.

Δεν σας μιλάμε, αγαπητοί φίλοι, για κάτι που θα συμβεί στο μακρινό μέλλον. Συμβαίνει μέσα σε κάθε ένα από σας αυτή την στιγμή. Όπως είπαμε, οι γιατροί που βρίσκονται σήμερα εδώ έχουν έρθει για σημαντικό λόγο: να ακούσουν και να νιώσουν αυτή την ενέργεια. Θα αρχίσουν να την παρατηρούν στις δουλειές τους. Τίποτα από αυτά δεν είναι σύμπτωση.

Εν τω μεταξύ, αναμένετε αλλαγές μέσα στην ύπαρξή σας … σωματικά, συναισθηματικά και νοητικά. Ευλογείστε αυτές τις αλλαγές και αρχίστε να παρατηρείτε τα νέα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας. Αυτό που μοιραζόμαστε μαζί απόψε, και αυτά που έχουμε μοιραστεί στις άλλες συναντήσεις … κάθε ένα από αυτά τα μαθήματα έχει επιλεγεί σκόπιμα. Κάθε ένα έχει επιλεγεί προσεκτικά. Σας περπατάμε σε αυτή τη διαδρομή της διαδικασίας πολύ ειδικά. Ο αγαπητός μας φίλος, Γκώλντρε, γίνεται πολύ ανυπόμονος, γιατί θέλει να προχωρήσουμε τώρα στο Μάθημα 12! (γέλια)

Όμως, αγαπητοί φίλοι, καθώς κινείστε στο κόσμο έξω και αρχίζετε να εργάζεστε με άλλους ανθρώπους και αρχίζετε να τους διδάσκετε πώς να θεραπεύουν τον εαυτό τους, θα χρειάζεστε να έχετε κατανοήσει αυτή τη συνειδητή διαδικασία. Χρειάζεστε να έχετε καταλάβει τι συμβαίνει μέσα στην ύπαρξή σας, την αποβολή του παλαιού, την αποδοχή του νέου. Θα χρειάζεστε να έχετε καταλάβει. Όταν θα τους κοιτάτε, όταν θα κοιτάτε το «ένα τσάκρα» τους και θα κοιτάτε τα ενεργειακά τους πεδία, θα βλέπετε μέσα τους ότι αρχίζουν να δέχονται το τέταρτο στοιχείο. Τότε θα κατανοήσετε πως θα εργαστείτε μαζί τους.

Για να έχετε την συμπόνια που χρειάζεστε, κάνετε πρώτα εσείς αυτά τα βήματα. Το ζείτε πρώτα εσείς. Το ζείτε, ίσως βαθύτερα και δυνατότερα από όλους εκείνους με τους οποίους θα εργαστείτε. Είστε από τους πρώτους που αφομοιώνουν το τέταρτο στοιχείο στην ύπαρξή σας.

Και για αυτό σας αγαπάμε βαθιά. Για αυτό σας ευχαριστούμε και σας τιμάμε για την υπηρεσία σας. Μας καταπλήσσει όταν ερχόμαστε σε αυτόν τον κύκλο και βλέπετε τις ψυχές και τις υπάρξεις εδώ, βλέπουμε τα χαμόγελα στα πρόσωπά σας, ακούμε το γέλιο σας. Μας καταπλήσσει γιατί ξέρουμε ότι το ταξίδι είναι δύσκολο. Ξέρουμε ότι οποιαδήποτε στιγμή, καθένας από σας που είναι στη διευρυμένη οικογένεια μπορεί να πει «Αγαπημένο Πνεύμα, δεν μπορώ να επιλέγω άλλο να συνεχίσω σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι, αυτό το ταξίδι.» Ξέρουμε ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να πείτε «όχι άλλο», κι όμως έρχεστε εδώ, ξανά και ξανά! Έρχεστε εδώ με αγάπη. Έρχεστε εδώ σε υπηρεσία. Έρχεστε εδώ επιτρέποντας τα σώματά σας να είναι χώροι όπου νέα πράγματα δοκιμάζονται και νέα πράγματα αφομοιώνονται. Έρχεστε επιτρέποντας η συναισθηματική σας ισορροπία να είναι ένας χώρος, ένας χώρος μάθησης, όχι μόνο για σας, αλλά και για άλλους.

Για αυτό σας τιμούμε. Για αυτό απόψε ο Γέσουα Μπεν Τζόσεφ (Ιησούς) ζήτησε να είναι μαζί σας. Ζήτησε να είναι μόνος στον κύκλο μαζί σας. Ζήτησε οι άλλοι άγγελοι να παρακολουθήσουν σε απόσταση. Ζήτησε να μοιραστεί αυτό το χρόνο μαζί σας ως οικογένεια, ένας προς ένα. Είναι εδώ σε αυτό το δωμάτιο σε όλη τη διάρκεια – το ξέρετε – και εργάζεται με κάθε ένα από σας ατομικά, στέλνοντάς σας τις δονήσεις που είναι κατάλληλες. Ενώ εσείς ακούγατε ή διαβάζατε αυτές τις λέξεις, αγαπητοί φίλοι, αυτός ο μεγάλος δάσκαλος σας ακούμπησε με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Και τώρα σας ευχαριστεί για αυτή την ευκαιρία να βρίσκεται στο Βυσσινί Κύκλο, μόνος απόψε, χωρίς τη συνοδεία, μόνος για να είναι μαζί μας, να μοιραστεί αυτές τις πολύτιμες στιγμές, να μοιραστεί την μεταβίβαση αυτών των νέων πληροφοριών.

Αυτές οι πληροφορίες, αγαπητοί φίλοι, θα αλλάξουν πολύ τις σκέψεις για το πώς γίνονται τα πράγματα. Τις ονομάσαμε «μαθηματικά της τετράδας». Είναι μέρος αυτού που θα μπορούσαμε να αποκαλέσετε κβαντικό άλμα. Συνδέεται με το έτος 2012 (το οποίο σας έχουμε πει ότι είναι πολύ πιθανό να έρθει συντομότερα). Αυτές οι πληροφορίες θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Επικοινωνείται σε όλους τους ερευνητές σας σε όλο τον κόσμο. Το μοιραζόμαστε τώρα εδώ μαζί σας γιατί εσείς είστε από τους πρώτους που το αφομοιώνουν μέσα στην ύπαρξή τους. Για αυτό ζείτε αυτή την περίοδο όλες αυτές τις εμπειρίες.

Με την άδειά σας απόψε, θα μείνουμε για λίγο. Θα ακούσουμε μαζί σας  την μουσική (το κονσέρτο για τα Χριστούγεννα του Ρόμπερτ Κόξον). Θα απολαύσουμε την ζεστασιά του χώρου σας, την ζεστασιά των καρδιών σας. Θα καθίσουμε δίπλα σας. Αυτό το Βυσσινί Συμβούλιο θα καθίσει δίπλα σας και θα νιώσει τους ενεργειακούς σχεδιασμούς της μουσικής που θα μεταφερθεί ενεργειακά σε σας (μέσα από τον Ρόμπερτ Κόξον) απόψε. Αυτές οι δονήσεις θα έρθουν μέσα από την ύπαρξή σας και θα απλώσουν να ακουμπήσουν το τέταρτο στοιχείο. Οι δονήσεις θα χαιρετίσουν το τέταρτο στοιχείο μέσα στην ύπαρξή σας και θα αρχίσουν την ενεργοποίηση για την οποία μιλήσαμε. Αγαπητοί φίλοι, υπάρχουν πολλά να μάθετε, πολλά ακόμα. Αλλά για αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, απόψε, αφήστε όλες τις ανησυχίες σας.

Και για τις ερωτήσεις, δεν θα κάνουμε μία κανονική συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων σήμερα, αλλά όντως θα έρθει η ώρα που θα εργαστούμε μαζί σας ως προς το να βάζετε στοιχεία μέσα στο φούρνο εκτός από τα δικά σας! (πολύ γέλιο) Σας ζητάμε να μη βιάζεστε με αυτή τη διαδικασία. Σας ζητάμε να μείνετε με αυτά για τα οποία σας έχουμε μιλήσει. Χρησιμοποιήστε μόνο τον εαυτό σας και τις δικές σας ανησυχίες για το Φούρνο της Χάρης.

Αγαπητοί φίλοι, θα καθίσουμε μαζί σας το υπόλοιπο της βραδιάς να συντονιστούμε με την μουσική και να παρακολουθήσουμε καθώς το νέο μάρμαρο, το τέταρτο στοιχείο, κερδίζει αποδοχή μέσα στην ύπαρξή σας. Σας αγαπάμε πολύ, φίλοι. Και όπως γνωρίζετε, μέσα από όλα αυτά, ειδικά αυτή τη βραδιά, δεν είστε ποτέ μόνοι.

Και έτσι είναι.

Τοβίας

Διάμεσο για τον Τοβία είναι ο Geoffrey Hoppe, P.O.Box 7392, Golden, CO, 80403. E-mail to : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.www.crimsoncircle.com

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1